Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλα ειναι υσηχα,,πολλα μουνια μικρες ομως κατα κυριο λογο κυκλοφορουν περιξ κεντρου ,μοσκοφσκαια.λεγεται ο βασικος πεζοδρομος
εχει ενα κλαμπ ρεσταοραντ στα μακ το μοναρχ,εκει εχει πουτανες
για καμακι κλπ παιζουν 3-4 καφε στα περιξ του δρομου αυτου κ βραδυ δυο κλαμπ καπρικα κ στορμ,,,,αλλα δεν ειναι οντεσα,,ειναι πιο μαζεμενος ο κοσμος.παροτι τα ξεκολλα στην οντεσα τα μισα απο εκει ειναι... ;)
εινακλασικη πολη με πρακτορεια γαμου κανα 7-8 τον αριθμο
χειμωνα λιγο δυσκολο το βλεπω,ανοιξη ειναι πιο καλαμεχρι ιουλιο που ερχονται οι κλαρινογαμπροι απο ευρωπη κι αμερικη   :grin:
ετσι ειναι δικε μου οπως τα λες,ειχα παει περσυ περαστικος και το μοναρχ το ξερω,πηγα για καφε κανα δυο φορες το πρωι γιατι αφηνουν να καπνιζεις εκει...το βραδυ παιζει πουταναριο στο κλαμπ? πως γινεται η φαση?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
στην αντ ευρωπη ειναι οι κλασικς πουτανες ,αυτες που λες ποσο κανει το διωρο
κι ειναι καποιες λιγες σχετικα σε μικρες ΄πολεις
κι ειναι οι αλλες οι οποιες βαζουν τον επιταχυντη με βαση καποιο ανταλαγμα οικονομικο,συνηθως μικρο,αλλα πρπεοι να γουσταρουν κ λιγοεως πολυ
αυτες τις λεμε σεμι προ...
εχω περιπτωσεις που γαμησα τετοιες κ προσπαθησα να τι ςκανω πασα σε φιλο με χρημα κι ειπαν οχι,κ το αντιθετο,τις γαμουσε αλλος κ εφαγα πορτα παρα τα ανατλαγματα..
οποτε δεν ειναι πουτανες με την κλασικη εννοια του ορου
δεν θα σε συμβουλευα απο την αλλη να τις παντρευτεις κιολας... :grin:

Είναι πουτάνες στο εκπαιδευτικό στάδιο. Μετά την εκπαίδευση θα πάνε στη Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα κλπ για παραγωγική εργασία εισαγωγών - εξαγωγών 

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ετσι ειναι δικε μου οπως τα λες,ειχα παει περσυ περαστικος και το μοναρχ το ξερω,πηγα για καφε κανα δυο φορες το πρωι γιατι αφηνουν να καπνιζεις εκει...το βραδυ παιζει πουταναριο στο κλαμπ? πως γινεται η φαση?
εγω δεν παω μοναρχ,,καπρικα παιζω κ στορμ.καθοσον πιπινομανιακ..αλλα αυτες που θαναι μεσα αν σε κοβουν,στο κλαμπ μιλαω οχι στο φαγητο,πουτανες ειναι,κανε ενα νοημα κι ερχονται..κ μαμπα μπορεις ν απαιξεις εχει καποοιες απλα σπανε λιγο αρχιδια μην στηριχτεις μονο εκει,,ανοιξη κανεις πανω κατω βολτες την μοσκοφσκαια καποιες θα παιξουν,,γι αυτο λεω χειμωνα χανεται το πλαυγκραουντεπισης πιο μεγαλες κ προσεγγισιμες 28-32 εχει στο αμιγκος
ειναι η ντισκο διπλα στο εμπορικο city αν το θυμασαι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Είναι πουτάνες στο εκπαιδευτικό στάδιο. Μετά την εκπαίδευση θα πάνε στη Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα κλπ για παραγωγική εργασία εισαγωγών - εξαγωγών  
οχι φιλε ταεις λιγο μπλεξει
αυτες οι πιο πολλες κανουν αρπαχτες σαν φοιτητριες,μετα βρισκουν καποιον αντρα κ δουλεια κ συνεχιζουν αλλη ζωη,σχεδον κανονικη θα λεγαμε,,δεν πανε στα μπαρ κ στα μπουρδελα,,τουλαχιστον η πλειοψηφια
σε αυτα συνεχιζουν καποιες αμορφωτες συνηθως με παιδια απο τα 18 η μεγαλες 30 και παλι χωρις δουλεια κ κατα βαση υπο του μετριου,οπως αυτες πουρχονται ελλαδα κ κυπρο ας πουμε

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω δεν παω μοναρχ,,καπρικα παιζω κ στορμ.καθοσον πιπινομανιακ..αλλα αυτες που θαναι μεσα αν σε κοβουν,στο κλαμπ μιλαω οχι στο φαγητο,πουτανες ειναι,κανε ενα νοημα κι ερχονται..κ μαμπα μπορεις ν απαιξεις εχει καποοιες απλα σπανε λιγο αρχιδια μην στηριχτεις μονο εκει,,ανοιξη κανεις πανω κατω βολτες την μοσκοφσκαια καποιες θα παιξουν,,γι αυτο λεω χειμωνα χανεται το πλαυγκραουντεπισης πιο μεγαλες κ προσεγγισιμες 28-32 εχει στο αμιγκος
ειναι η ντισκο διπλα στο εμπορικο city αν το θυμασαι
ευχαριστο τυπε...και βεβαια ξερω το αμιγκος..δεν εχω παει...αλλα θα το τιμησω...στις 20 νοεμβριου που θα ειμαι νικολαεφ...και καπρικα και στορμ εννοητε...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ευχαριστο τυπε...και βεβαια ξερω το αμιγκος..δεν εχω παει...αλλα θα το τιμησω...στις 20 νοεμβριου που θα ειμαι νικολαεφ...και καπρικα και στορμ εννοητε...
μπαλιτσα εχει κ στο μαμπα σου ειπα πριν,αλλα τελεθταια φορα που πηγα χειμωνα με κλσανε 5 στα 5 απο μαμπα ντειτ,μια μερα εμεινα,πηρα κ τηλ μια δυο γνωστες που ειχα,,πο ζαφτρα κι αυτες,κι ειπα χειμωνα δεν ξαναπαω... :grin: ;) ;)την αλλη μερα εφυγα κ πηγα ντνιπρε 4 μερες κι αβγαλα τα ματια μου με την ανεση μου!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:εκει εχει αλλη μπαλλα!!! ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπαλιτσα εχει κ στο μαμπα σου ειπα πριν,αλλα τελεθταια φορα που πηγα χειμωνα με κλσανε 5 στα 5 απο μαμπα ντειτ,μια μερα εμεινα,πηρα κ τηλ μια δυο γνωστες που ειχα,,πο ζαφτρα κι αυτες,κι ειπα χειμωνα δεν ξαναπαω... :grin: ;) ;)την αλλη μερα εφυγα κ πηγα ντνιπρε 4 μερες κι αβγαλα τα ματια μου με την ανεση μου!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:
εχω και δυο απο νικολαεφ στο μαμπα που με περιμενουν...θα δουμε...τωρα μπορω να παω...διαφορετικα θα επελεγα ανοιξη..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχω και δυο απο νικολαεφ στο μαμπα που με περιμενουν...θα δουμε...τωρα μπορω να παω...διαφορετικα θα επελεγα ανοιξη..
δυο απο μαμπα ισον τιποτα..χτυπα καμμια δεκαρια μπας κ γαμησεις μια..κι αλλη μια πο μοναρχ κι οτι αλλο κατσει
3 για χειμων α ειναι καλο σκορ... ;)
υγ στην αρχη του δρομου διπλα στο μαγκαζιν 100 -cto εχει εν ακαφε,εκει εχει πολυ θεμα,περνα κι απο κει μια βολτα μεσγμερι κ μετα τις 18,00 παλι
καλο κ για ντειτ σημειο,,ειναι νιπ εκει

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καθησα ενα μηνα ουκρανια περσυ,και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι αν εισαι εμφανισιμος και με λιγα φραγκα να σπαταλησεις κανεις δουλεια...θα σου ποναει ο πουτσος απο το γαμιση.. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καθησα ενα μηνα ουκρανια περσυ,και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι αν εισαι εμφανισιμος και με λιγα φραγκα να σπαταλησεις κανεις δουλεια...θα σου ποναει ο πουτσος απο το γαμιση.. :grin:
ετσι ειναι ,,εκτος κιεβου πουναι για θυ,ματα ,,οπως ο φιλος κμαν!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δυο απο μαμπα ισον τιποτα..χτυπα καμμια δεκαρια μπας κ γαμησεις μια..κι αλλη μια πο μοναρχ κι οτι αλλο κατσει
3 για χειμων α ειναι καλο σκορ... ;)
υγ στην αρχη του δρομου διπλα στο μαγκαζιν 100 -cto εχει εν ακαφε,εκει εχει πολυ θεμα,περνα κι απο κει μια βολτα μεσγμερι κ μετα τις 18,00 παλι
καλο κ για ντειτ σημειο,,ειναι νιπ εκει
μια μουναρα που μιλαγα μαζι της απο νικολαεφ και ελπιζα να την σκισω την εκανε για βορειο κυπρο και δουλεβει σε καζινο εκει..και μου λεει ελα κυπρο αν θελεις... :headbang: :headbang:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μια μουναρα που μιλαγα μαζι της απο νικολαεφ και ελπιζα να την σκισω την εκανε για βορειο κυπρο και δουλεβει σε καζινο εκει..και μου λεει ελα κυπρο αν θελεις... :headbang: :headbang:
μια φευγει χιλιες μενουν..αστη παμε γι αλλα  :grin: :tits2: :tits2:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
επσης νικολαεφ εχει μαζι με το λβοβ τα τοπ μιλφονια
εγω καθε 3-4 μερες πηδαγα κι ενα μιλφ 30-35.για ποικιλια.βεβαια αυτες μονο απο νετ,εξω δεν εχουν στεκι ,να τις χτυπησεις ,....οτι κατσει απο κει
ενω πουτανοπιπινια χτυπας κ σε κλαμπ κ μοσκοφσαια κ σιτυ το απογευμα στο καφε μπιλιαρντ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παντως αν λογω καιρου πεσεις σε νεκρα ,χτυπα ντνιπρε
εκει εχει ψωμι 100%
παντος καιρου η πολη..τα τοπ μουνια της ουκρανιας για πολλους  :tits2:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
επσης νικολαεφ εχει μαζι με το λβοβ τα τοπ μιλφονια
εγω καθε 3-4 μερες πηδαγα κι ενα μιλφ 30-35.για ποικιλια.βεβαια αυτες μονο απο νετ,εξω δεν εχουν στεκι ,να τις χτυπησεις ,....οτι κατσει απο κει
ενω πουτανοπιπινια χτυπας κ σε κλαμπ κ μοσκοφσαια κ σιτυ το απογευμα στο καφε μπιλιαρντ
και στο μπιλιαρντ εχω παει για καφε...και γενικα συμφωνο μαζι σου για τα μιλφονια στο νικολαεφ...θυμαμαι  στο μοναρχ παιζαν κατι καλα..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
και στο μπιλιαρντ εχω παει για καφε...και γενικα συμφωνο μαζι σου για τα μιλφονια στο νικολαεφ...θυμαμαι  στο μοναρχ παιζαν κατι καλα..
αλλα μερ η πολη αλλα δεν μπορω να τα θυμηθω ,ξερω μονο να τα βρισκω
βαλε3 ομως υποψην σου οτι εγω παω παντα με συν 20 βαθμους εκτος απο λαστ ταιμ που εκνα μαλ..α κ δεν ξαναπαω με σκατοκαιρο... :S
εκει ειδα τελειως αλλη φαση ,ακυρη...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ευχαριστω για το info...και θα κανω και την βολτα μου απο ντνιπρο..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ευχαριστω για το info...και θα κανω και την βολτα μου απο ντνιπρο..
χειμωνα πιο καλα ειναι ντνιπρε ,καλοκαιρι για μενα νικολαεφ,με ολιγον απο κομπλεβο κ  ιλιτσοφσκ  ;) :tits: :tits:
καλο βολι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom