Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
ευχαριστο τυπε...και βεβαια ξερω το αμιγκος..δεν εχω παει...αλλα θα το τιμησω...στις 20 νοεμβριου που θα ειμαι νικολαεφ...και καπρικα και στορμ εννοητε...
πτηση αθηνα-κιεβο- οδησσο και μετα με ταξι;

marios102030

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εσείς που τα ξερετε ρε παίκτες πια είναι η καταλληλότερη πόλη της Ουκρανίας για καμάκια και ξεσαλώματα ?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γκεναου... :grin:
αστο χαρη..πανε αλλου ρε συ ;)
ασε τον κμαν τι λεει,πηγα 3 φορες σερβια τα τελευταια 3 χρονια,τελευταια φορα τον απριλη.δεν πρωφτασα να πατησω καλαμεγδαν για να παρω φωτο αμεσως ορμησαν 2 γκομενακια να βγαλουν φωτο μαζι μου με την σημαια της σερβιας,την εχω στο κοντακτε την φωτο,ασ την βρει ο διμητρακης που ξερει να την βγαλει.αμεσως εκανα γνωριμιες με σερβους,ελληνας,αποελ,σε λιγο ειμουν στην παρεα τους.μεσω κυκλου γνωριζεις.ηθελα να παω με λεωφορειο σε ενα μολλ και χαθηκα,ρωτησα μια μικρουλα.αμεσως δεν ξεκολουσε,μιλουσε συνεχεια μαζι μου,με πηρε εκει που ηθελα βγαινωντας απο την διαδρομη της.μου εριξε σποντα  να την καλεσω στο μολλ για καφε,αλλα ειχα σχεδια .δεν πηρα ουτε τηλεφωνο,ομορφη ηταν 22 αλλα δεν ειχα χρονο.ειχα γνωστους να δω και μετα απο 10 ωρες θα πετουσα κυπρο.γενικα εκει δεν ειδα καμακι 3 φορες,ειναι παρεα,δεν ειδα να καμακωνουν στο δρομο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πτηση αθηνα-κιεβο- οδησσο και μετα με ταξι;
πτηση αθηνα-κιεβο και μετα τρενο κιεβο νικολαεφ.....περσυ πηγα αθηνα κωσταντινουπολη ,κωσταντινουπολη οδεσσα και μετα οδεσσα νικολαεφ με το λεωφοριο

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εσείς που τα ξερετε ρε παίκτες πια είναι η καταλληλότερη πόλη της Ουκρανίας για καμάκια και ξεσαλώματα ?
ντνιπροπετροφσκ ,,λιγο βαρυ ομως σαν περιβαλλον
για αρχαριους ισως το λβοβ,αλλα με αποτελεσματα 5 φορες κατω,,,
πιο βατο ομως για πρωταρηδες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ντνιπροπετροφσκ ,,λιγο βαρυ ομως σαν περιβαλλον
για αρχαριους ισως το λβοβ,αλλα με αποτελεσματα 5 φορες κατω,,,
πιο βατο ομως για πρωταρηδες
λβοβ ισχυει  τωρα οτι ειπε ο κμαν οτι το παιζουν πατριωτες οι γκομενες.τωρα η πολωνια θα παρει την ουκρανια δικαστηρια για να ζητησει τα χαμενα εδαφη απο την σοβιετικη ενωση.λβοβ που πηγε φιλη δεν σου μιλανε ρωσικα.οι τουριστες απο λβοβ κυπρο μιλουσαν ρωσικα και ελεγαν αν παω οτι θα μου μιλα ο κοσμος εκει,αλλα αλλο να πας στον τοπο τους.βερολινο μου εκανε εντυπωση ποσο φιλικος ο κοσμος και ολη μιλουσαν αγγλικα και σε βοηθουσαν,ακουα μυυθους για οτι μονο γερμανικα μιλανε.παντως τωρα ο σαλονικιος οδησσο με την παρεα του ξεσκιστηκαν με 300-500 γριβνα με μικρουλες και φοιτητριες απο μαμπα .δικτυοθηκε με 2 φοιτητριες που εφεραν πολλες φιλες τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο σαλονικιος και η παρεα του 3 την μερα οδυσσο απο 300-500.στις 2 φοιτητριες που εφεραν αρκετες φιλες πηρε απο ενα κινητο 3500 γριβνα δωρο για να της ευχαριστηση χαχαχαα,θα του γνωρισουν ακομα 10 κοπελες τουλαχιστον.εδωσε και μια σε αλλο φιλο που μενει μονιμα οδυσσο.εγω φεβραρι θα παω αφου ο κυπριος φιλος μου θα λειπει απο χριστουγενα μεχρι αρχεσ φεβραρι απο την οδυσσο.σκεφτομαι τελος φεβραρι.ακυρο σερβια γεναρι,καλυτερα καλοκαιρι.για λισαβωνα παλι ακυρο μονο απριλη βρισκω πτηση,χειμωνα πρεπει να παω αλλου 2-3 μερες.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
ντνιπροπετροφσκ.....μου εχουν πει οτι αυτη η πολη εχει τις μουναρες του κοσμου ολου !!!!!!!!!!!!!

Οποιοι γνωριζουν μπορουν να αποφανθουν ..........

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ντνιπροπετροφσκ.....μου εχουν πει οτι αυτη η πολη εχει τις μουναρες του κοσμου ολου !!!!!!!!!!!!!

Οποιοι γνωριζουν μπορουν να αποφανθουν ..........

Πολύ μέτρια πράγματα.Στο Ντνιπροπετρόφσκ βλέπεις το επίπεδο που είχε το Κίεβο μέχρι το 2004 μέτριες γκόμενες δηλαδή.Ολες ζητάνε δώρο να ξεκινήσουν τη σχέση και πάνε αργά.Συν η καλή νυχτερινή ζωή όπου κάτι κάνεις.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο σαλονικιος χτεσ με 3 ηταν στο αθηνα μολλ,1000 γριβνα θα εδινε για τις 3.εχει γινει θεμα συζητησης στο μολλ,τον βλεπουν οι καθαριστριες και ρωτανε τον κυπριο ποιος ειναι και φενεται εχει πολλα λεφτα καθε μερα με αλλες γκομενες χαχαχαχ.εστειλε 2 χτες βραδι απο 300 στον κυπριο δωρο αλλα δεν της δεκτηκε,ηταν εκπληξη και ειδη ηταν με την γκομενα του σπιτι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πολύ μέτρια πράγματα.Στο Ντνιπροπετρόφσκ βλέπεις το επίπεδο που είχε το Κίεβο μέχρι το 2004 μέτριες γκόμενες δηλαδή.Ολες ζητάνε δώρο να ξεκινήσουν τη σχέση και πάνε αργά.Συν η καλή νυχτερινή ζωή όπου κάτι κάνεις.
 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: κατι βλαβη εχει το μοτερ σου συντροφε  κμαν.... :helpplea:
μα οτι αλογο υπαρχει στο κιεβ η απο ντνιπρε η απο ντονιετσκ ομπλαστ ειναι,,,,,οι ντοπιες ειναι κατι ξοανα βαρεμενες απο το τσερνομπλιλ ....
πιο κατω

@@ τζουλιανι,αν μιλας λιγα ρωσσικα,πηγαινε .το πιο ευκολο γαμησι,μετα απο χαρκιβ, εκει ειναι,ειδικα σε φοιτητριες κλπ,η πολη αντεχεται κ χειμωνα εχει μωλλ μεγαλο,μεινε κοντα αν μπορεις κεντρο,ας δωσεις κ λιγο πιο πολλα.προσεξε οταν πας μην τυχεις ναχουν διακοπες οι σχολες η σεζια -εξεταστικη,,τετοια φαση αστο μην πας
αν δεν μιλας ρωσσσικα δεν ξερω τι μπορει να βγει,αν μιλας τα βασικα ομως παρε γκουαρανα μαζι σου
υγ
τα πιο ψηλα μωρα της χωρας,μαζι με ντονιετσκ
επιλογη β επειδη θα εισαι διπλα κ 3-4 μερες ζαποριζιε δεν βλαπτει ;)  :tits: :tits:
υγ2
προοσχη επισης καιρο,αν τυχεις σε -15-20 τοοτε παλι αστο ,γατα δεν κυκλοφοραει...
αν εισαι ταιμ λιμιτ,κ βλεπεις ψοφοκρυο εν οψει,τοτε αναγκαστικα οντεσα,η κιεβο,,αλλα πας προβατο για σφαγη αλλα κμαν  δηλ,,, :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο σαλονικιος χτεσ με 3 ηταν στο αθηνα μολλ,1000 γριβνα θα εδινε για τις 3.εχει γινει θεμα συζητησης στο μολλ,τον βλεπουν οι καθαριστριες και ρωτανε τον κυπριο ποιος ειναι και φενεται εχει πολλα λεφτα καθε μερα με αλλες γκομενες χαχαχαχ.εστειλε 2 χτες βραδι απο 300 στον κυπριο δωρο αλλα δεν της δεκτηκε,ηταν εκπληξη και ειδη ηταν με την γκομενα του σπιτι.
Συγγνωμη παλι μιλας σαν τον προεδρο του Εδεσαικου  :2funny:για ποιον Σαλονικιο μιλας?τον Γιαννη ή τον Αλανταλον?
  Και μια αλλη ερωτηση:μου ειπαν οτι ο Σκυλοχάλιας θα πηγαινε Κιεβο αλλα η κατασταση της υγειας του χειροτερεψε και δεν μπορεσε να παει? :think:ειναι αληθεια?ψωφαει το σύχαμα τελικα? :2funny:αν δεν ειναι ετσι τοτε γιατι δεν πηγε Κιεβο?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Συγγνωμη παλι μιλας σαν τον προεδρο του Εδεσαικου  :2funny:για ποιον Σαλονικιο μιλας?τον Γιαννη ή τον Αλανταλον?
   Και μια αλλη ερωτηση:μου ειπαν οτι ο Σκυλοχάλιας θα πηγαινε Κιεβο αλλα η κατασταση της υγειας του χειροτερεψε και δεν μπορεσε να παει? :think:ειναι αληθεια?ψωφαει το σύχαμα τελικα? :2funny:αν δεν ειναι ετσι τοτε γιατι δεν πηγε Κιεβο?
εσυ που χαθηκες?οταν λεω σαλονικιο ενοω τον γιαννη.θα ειναι μεχρι 26 εκει,δεκεβρη παλι θα παει 2 -3 εβδομαδες.κανει θραυση τωρα με τον κυκλο που εκανε με 2 φοιτητριες.του φερνουν αλλες αφραγγες,με τα βιβλια πανε βιζιτα.αλλα τις καλοκρατα με δωρακια τις 2οι κοπελες  απο 300 περνουν μεχρι 500 και μενουν 2 ωρεςσ.ο σλαβιανι εγραφε μεχρι χτες,προχτες,δεν ξερω αν πηγε κιεβο.θα πηγαινε παντως,αν ειναι εκει δεν ξερω,δεν ρωτησα.

supermodelas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Οδησσό - Κισινάου...παίζω σε αυτά τα μέρη για λιγο καιρό ..ότι πληροφορίες θέλετε ευχαρίστως...επίσης βοήθεια στα clubs που πρέπει να παώ
η στο καμάκι μέρας...πχ. sun city κισίνεφ δεν είναι άσχημο....και παρακαλώ ο συντονιστής να εγκρίνει επιτέλους ....δλη πρέπει να τα ξέρει όλα για να εγκρίνει? Καο
ο νοών νοείτω...

D

dude901123

Επισκέπτης
Συγγνωμη παλι μιλας σαν τον προεδρο του Εδεσαικου  :2funny:για ποιον Σαλονικιο μιλας?τον Γιαννη ή τον Αλανταλον?

Βασικά σκίζεσαι να μάθεις αν γαμάει ε? Αν την ώρα που εσύ έχεις μιζεριάζεις μέσα στο Container και τριγυρνάς σαν τον ηλίθιο με τα χέρια ανοιχτά μέσα στα Super Market, τα Sallon και τις λαϊκές αγορές τρώγοντας φτύσιμο, πεθαίνεις στην ιδέα ότι ο άλλος γαμάει. Αλλιώς γιατί να σε ενδιαφέρει να μαθεις? Έβαλες ταλκ σήμερα ή σαν συγκαμένος είσαι πάλι?
Δεν πειράζει.. θα σου περάσει. Ίσως κάποια στιγμή μάθεις.. Κάτσε τώρα και δες τηλεόραση σαν παιδοβούβαλο που είσαι. Ά και το άλλο Σάββατο θα σου στείλω εγώ φωτογραφίες από Κίεβο. Γιατί όσο εμείς ταξιδεύουμε και γαμάμε εσύ κοιμάσαι με τα μάτια ανοιχτά σαν ηλίθιος που είσαι. Αλλά θα μου πεις για ποιο λόγο να ταξιδέψεις? Και εκεί που πας καρπαζοεισπράκτορας γίνεσαι και όλοι γελάνε μαζί σου. Chisinau-Tiraspol-Odessa έγραψες ιστορία ως κλόουν των πάρκων και των καφενείων.
Οπότε καλά είσαι. Κάτσε σπίτι μπούλη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ που χαθηκες?οταν λεω σαλονικιο ενοω τον γιαννη.θα ειναι μεχρι 26 εκει,δεκεβρη παλι θα παει 2 -3 εβδομαδες.κανει θραυση τωρα με τον κυκλο που εκανε με 2 φοιτητριες.του φερνουν αλλες αφραγγες,με τα βιβλια πανε βιζιτα.αλλα τις καλοκρατα με δωρακια τις 2οι κοπελες  απο 300 περνουν μεχρι 500 και μενουν 2 ωρεςσ.ο σλαβιανι εγραφε μεχρι χτες,προχτες,δεν ξερω αν πηγε κιεβο.θα πηγαινε παντως,αν ειναι εκει δεν ξερω,δεν ρωτησα.
Εσυ πότε θα ξαναπάς με τον Σινοχάρα Οδησσό?ή θα πας μαζι του Κίεβο?
Βασικά σκίζεσαι να μάθεις αν γαμάει ε? Αν την ώρα που εσύ έχεις μιζεριάζεις μέσα στο Container και τριγυρνάς σαν τον ηλίθιο με τα χέρια ανοιχτά μέσα στα Super Market, τα Sallon και τις λαϊκές αγορές τρώγοντας φτύσιμο, πεθαίνεις στην ιδέα ότι ο άλλος γαμάει. Αλλιώς γιατί να σε ενδιαφέρει να μαθεις? Έβαλες ταλκ σήμερα ή σαν συγκαμένος είσαι πάλι?
Δεν πειράζει.. θα σου περάσει. Ίσως κάποια στιγμή μάθεις.. Κάτσε τώρα και δες τηλεόραση σαν παιδοβούβαλο που είσαι. Ά και το άλλο Σάββατο θα σου στείλω εγώ φωτογραφίες από Κίεβο. Γιατί όσο εμείς ταξιδεύουμε και γαμάμε εσύ κοιμάσαι με τα μάτια ανοιχτά σαν ηλίθιος που είσαι. Αλλά θα μου πεις για ποιο λόγο να ταξιδέψεις? Και εκεί που πας καρπαζοεισπράκτορας γίνεσαι και όλοι γελάνε μαζί σου. Chisinau-Tiraspol-Odessa έγραψες ιστορία ως κλόουν των πάρκων και των καφενείων.
Οπότε καλά είσαι. Κάτσε σπίτι μπούλη.
Ναι ειδαμε στο βιντεακι πως καμακώνει  :2funny: εσενα σε θαυμασαμε ακομα περισσότερο  :2funny: τόσα χρόνια και ουτε μια φωτο δεν μας εχεις βάλει μονο κατι φαγητα  :2funny:και ολο λόγια  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο σαλονικιος επεστρεψε ελλαδα αλλα 9 δεκεβρι μεχρι 23 ανεβενει πανω αεροπωρικος μεσο κωνσταντινουπολης.του ειπα δεκεβρη δεν μπορω μονο τελος γεναρι και φεβραρι.

Επισκέπτης
  Και μια αλλη ερωτηση:μου ειπαν οτι ο Σκυλοχάλιας θα πηγαινε Κιεβο αλλα η κατασταση της υγειας του χειροτερεψε και δεν μπορεσε να παει? :think:ειναι αληθεια?ψωφαει το σύχαμα τελικα?

Βρὲ πρὀεδρε... βρὲ πρόεδρε... Μαζεύεις ὅλη τὴν καρδἀρα μὲ τὸ γάλα καὶ μετὰ  τῆς ρἰχνεις κλωτσιὰ καὶ τὸ χύνεις. Τὶ εἶναι αὐτά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom