Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ε τι να κανουμε αφου ειναι βαρια τα σλαβικα
το ιδιο παθαινουμε και οι νοτιοι με μια βορειοελλαδιτισσα δικια μας...λες με βριζει τωρα ή μου μιλαει γλυκα  :2funny:
1-0  :thefinge:
Τα βορειόλλαδιτικα ειναι πιο κοντα στα αρχαια ελληνικα  :grin:
Ειμαστε αρχαιοελληνολατρεις  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
η καλητερη φατσα τους η πιο χαρουμενη ειναι αυτη σαν να τους εχεις σκοτωσει τα παιδια τους
Βαθια ριζωμενο μεσα τους αυτο,δεν θα αλλαξει ποτε.
Η χαρα και τα γελαστα προσωπα απαγορευονται δια ροπαλου  :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Βαθια ριζωμενο μεσα τους αυτο,δεν θα αλλαξει ποτε.
Η χαρα και τα γελαστα προσωπα απαγορευονται δια ροπαλου  :grin:

Μαλλον αυτο οφειλεται σε ιστορικους λογους.ποιος τολμουσε να γελασει ενω καθε μερα κινδυνευε να τον στείλουν  στη Σιβηρια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
βρηκα στην τσεπη μου τυχαια κατι αποδειξεις
μια απο μακ ντοναλντς που ηθελαν οι πιτσιρικες που ηταν συνοδεια μου
και μια απο το λαϊλα
η διαιρεση γινετε με το 27
100γρ τζονυ μαυρο 80 γριβνες τα 100γραμμαρια το λεγομενο διπλο το δικο μας 3 ευρω περιπου

Συνημμένα

• IMG_20160111_131637.jpg
    IMG_20160111_131637.jpg
    205 KB · Εμφανίσεις: 53
  • IMG_20160111_131706.jpg
    IMG_20160111_131706.jpg
    204,7 KB · Εμφανίσεις: 45
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
κατι αλλο....το καινουριο κτηριο του αεροδρομιου οδησσου εχει σχεδον τελειωσει εξωτερικα,,,,εσωτερικα να δουμε ποτε βεβαια...
και το γαμιολοσαεροδρομιο του κιεβου,....γαμιετε ως συνηθως....πρωτα ο ελεγχος αποσκευων και μετα ο ελεγχος διαβατηριων....με μια ουρα 45 λεπτων χτες....μου αρεσει που εχουν πυλες κι ολας...αφου και στην πυλη να πας με το λεωφορειο θα φυγεις παλι....σιχτιρ

Συνημμένα

• IMG_20160110_152957.jpg
    IMG_20160110_152957.jpg
    234,7 KB · Εμφανίσεις: 54
  • IMG_20160110_192221.jpg
    IMG_20160110_192221.jpg
    160,1 KB · Εμφανίσεις: 43

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μολις λιγες ωρες που γυρισα απο οδησσο...(δεν με περνει ο υπνος λογο υπερεντασης)....Μαλλον το τελευταιο μου....κουραστηκα....πλεον δεν εχει πλακα....εχει καταντησει ανιαροτατο....δεν μου προσφερει πλεον συγγινησεις,,,,επειδη μαλλον παω αρκετα συχνα....
θα σας πω λιγα πραγματα επιγραματικα...η μεθοδος μου γνωστη εδω και χρονια.....φετος επειδη ειχα και παρεα....δοκιμασα να παω σε μερικα κλαμπακια....με παντα εις γνωσην μου τα καθεκαστα
παλαντιουμ κυριλε μερος με πολλους καρχαριες....φατε ματια ψαρια κεραστε και πηγαινετε σπιτι να τον παιξετε....συμβουλη εαν βγαλετε γκομενα στο παλαντιουμ λιγο δυσκολο να γαμησετε πριν την 3η ημερα.....αλλα εχει μωρα που αξιζουν
παμε στο δευτερο κλαμπακι....καταγωγι υπογα...τουρκομαγαζο....το λαϊλα.....απο τα λιγα μαγαζια που σιγουρα θα γαμησεις...απο δωρεαν δηλαδη 2-3 κερασματα εως 30 ευρω το πολυ το διωρο.....συμβουλη....κοψτε πρωτα κινηση να δειτε ποιες συνοδευονται και απο ποιους πριν κανετε την κινηση σας.....οι γκομενες απο γ κατηγορια εως α εθνικη πολυ λιγες ομως
τριτο κλαμπακι και νεο μαγαζι...το vecherka.....πολυ καλο μαγαζι πολυ καλη κουζινα...καθαρα ποτα....συμβουλη....ενδεικνετε να πατε μονο με συνοδεια γκομενας που την εχετε φαει....ειναι καθαρα ουκρανικο μαγαζι με γκομενες που ολες συνοδευονται

Που να φατε....
μπεργκερ στο cooper στη γκρετσεσκαγια
μοσχαρισια μπριζολα στο buffalo99
μακαροναδες και πιτσα στο limoncelo
μπεργκερ και χοιρινη στο pitsa & grill
και μπορς ή σουπες γενικως στο top cafe
Τελικά τον τρέμεις τον Γιάννη  :2funny:γ'αυτο και πηγες στα κρυφα :2funny:σαν αρουραίος :2funny: εχει πει οτι αν σε βρει θα σε σακατέψει στο ξύλο  :2funny:και μας τα γραφεις τωρα που γυρισες.Μου θυμιζεις τον ψευτη που εγραφε,εγραφε  :jerking: και οταν του ειπα να συναντηθουμε κρυβόταν  :2funny:.Κατα τ'αλλα ηθελε να με δειρει κιόλας απο το πληκτρολόγιο  :2funny:
  Δεν διαφωνω οτι απο το Λέ'ι'λα μπορεις να βγαλεις γκόμενα με λίγα λεφτα ΑΛΛΑ τέτοιους επιπέδου ντυμενες αθλια που πανε με Τούρκους και με Αραβες.
  Ας κρινει ο αναγνώστης αν αξιζει να παει κανεις Οδησσό για να  :knockinb: τέτοιες? :think: στο Μεταξουργείο στην καθε βαρδια μπορει κανεις να βρει 3-4 πολυ καλητερες απ'αυτήν.
  Ο Γιάννης μου ειχε υποσχεθει να μου στείλει και φωτογραφία σου με τη μουρη σου μπουνισμένη  :2funny:.Εγω επειδη ειμαι κατα της βίας του είχα πει οτι ΟΧΙ ΞΥΛΟ!Αλλά να σε πάρει ενα βιντεάκι να προσπαθεις να περπατίσεις  :2funny: να δει ο κοσμος οτι εισαι αναπηρος :2funny:και μετά να σε κρατάνε με λουράκι σε σκατά δίπλα ή να σε κατουραει κανενας σαν και τον αραπά της φωτογραφίας  :2funny:....πρέπει να με ευγνωμονεις σε εσωσα απο το ξύλο που θα ετρωγες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kristina2.jpg
    kristina2.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • kristina5.jpg
    kristina5.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Τελικά τον τρέμεις τον Γιάννη  :2funny:γ'αυτο και πηγες στα κρυφα :2funny:σαν αρουραίος :2funny: εχει πει οτι αν σε βρει θα σε σακατέψει στο ξύλο  :2funny:και μας τα γραφεις τωρα που γυρισες.Μου θυμιζεις τον ψευτη που εγραφε,εγραφε  :jerking: και οταν του ειπα να συναντηθουμε κρυβόταν  :2funny:.Κατα τ'αλλα ηθελε να με δειρει κιόλας απο το πληκτρολόγιο  :2funny:
  Δεν διαφωνω οτι απο το Λέ'ι'λα μπορεις να βγαλεις γκόμενα με λίγα λεφτα ΑΛΛΑ τέτοιους επιπέδου ντυμενες αθλια που πανε με Τούρκους και με Αραβες.
  Ας κρινει ο αναγνώστης αν αξιζει να παει κανεις Οδησσό για να  :knockinb: τέτοιες? :think: στο Μεταξουργείο στην καθε βαρδια μπορει κανεις να βρει 3-4 πολυ καλητερες απ'αυτήν.
  Ο Γιάννης μου ειχε υποσχεθει να μου στείλει και φωτογραφία σου με τη μουρη σου μπουνισμένη  :2funny:.Εγω επειδη ειμαι κατα της βίας του είχα πει οτι ΟΧΙ ΞΥΛΟ!Αλλά να σε πάρει ενα βιντεάκι να προσπαθεις να περπατίσεις  :2funny: να δει ο κοσμος οτι εισαι αναπηρος :2funny:και μετά να σε κρατάνε με λουράκι σε σκατά δίπλα ή να σε κατουραει κανενας σαν και τον αραπά της φωτογραφίας  :2funny:....πρέπει να με ευγνωμονεις σε εσωσα απο το ξύλο που θα ετρωγες  
δεν τρεμω και δεν φοβαμαι κανεναν....ηξεραν παρα πολλοι απο το φορουμ οτι ημουν εκει...δηλαδη λες δημοσια οτι με απειλει φιλος σου να με δειρει? και ειναι θεσαλλονικιος? να το λαβω εως απειλη? για να ξερω....
τωρα αυτη που εσυ την λες γυφτισσα....κρα εκανε ο φιλος σου να την γαμησει 500 δολλαρια την εβδομαδα της προτεινε 18 χρονων
παντως κι εσυ οταν ησουν ελλαδα δεν εγραψες καθολου....γιατι αραγε;
απο εμενα μην φοβασε δεν ειμαι βιαιος ανθρωπος...αλλα κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτροια;
σου αρεσει να κανεις μανουρα

ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1 ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Συνημμένα

• IMG_20160104_225408.jpg
    IMG_20160104_225408.jpg
    113 KB · Εμφανίσεις: 67
  • IMG_20160108_221430.jpg
    IMG_20160108_221430.jpg
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 47

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν τρεμω και δεν φοβαμαι κανεναν....ξεραν παρα πολλλο απο το φορουμ οτι ημουν εκει...δηλαδη λες δημοσια οτι με απειλει φιλος σου να με δειρει? και ειναι θεσαλλονικιος? να το λαβω εως απειλη? για να ξερω....
τωρα αυτη που εσυ την λες γυφτισσα....κρα εκανε ο φιλος σου να την γαμησει 500 δολλαρια την εβδομαδα της προτεινε
παντως κι εσυ οταν ησουν ελλαδα δεν εγραψες καθολου....γιατι αραγε;
απο εμενα μην φοβασε δεν ειμαι βιαιος ανθρωπος...αλλα κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτροια;
σου αρεσει να κανεις μανουρα
Πιό πολύ δικό σου φίλος είναι  :2funny:Εσυ τον ξέρεις πολύ καλήτερα  :2funny: εγώ σε έσωσα απο το ξύλο  :rockon:που θα έτρωγες :2funny:και αντι να με ευγνωμονεις μου φέρεσαι έτσι  :2funny: Οσο για το βιντεάκι να περπατάς ναι σε απειλώ οτι θα βαλω να σε τραβηξουν βίντεο :2funny: πηγαινε στην Αστυνομία να πεις οτι θέλουν να σε πάρουν βιντεάκι να περπατάς α, και μην ξεχασεις να πεις οτι θελουν και να σε κατουρήσουν κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Δηλαδη τον Γιάννη τον έστειλε και προτιμησε εσενα τον ομορφάντρα για 500 γκρίβνια τη μέρα?  :2funny:
  Τωρα που εφυγες απο την Οδησσό εγινες παλι μάγκας  :2funny: οταν ησουν εκει κρυβόσουνα να μη σε βρει :2funny: εδω δεν τολμισες να γραψεις οτι πας Οδησσο  :2funny: εγω οταν παω Ελλάδα το ξέρουν όλοι δεν κρύβομαι σαν κ'εσας τους ψευτες,φουκαράδες και θρασυδειλους  :2funny:
  Αυτε οι φωτο τι ειναι πάλι? :jerking: :2funny:κατι πόδια μας έβαλες :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Πιό πολύ δικό σου φίλος είναι Εσυ τον ξέρεις πολύ καλήτερα  
πολυ καλα τον ξερω μια φορα πριν 3 χρονια τον ειδα....εσενα σου δινει πληροφοριες και μιλατε σκαϊπ οχι εμενα

Δηλαδη τον Γιάννη τον έστειλε και προτιμησε εσενα τον ομορφάντρα για 500 γκρίβνια τη μέρα?  
εμενα πλεον μου καθετε δωρεαν....ρωτα τον Χαρη αν της προτεινε 500$ η οχι

Τωρα που εφυγες απο την Οδησσό εγινες παλι μάγκας  οταν ησουν εκει κρυβόσουνα να μη σε βρει  εδω δεν τολμισες να γραψεις οτι πας Οδησσο   εγω οταν παω Ελλάδα το ξέρουν όλοι δεν κρύβομαι σαν κ'εσας τους ψευτες,φουκαράδες και θρασυδειλους  
δεν καταλαβα....αναφορα θα δωσω σε αγνωστους ποτε θα παω καπου ή τι θα κανω στην ζωη μου....με ταιζει καποιος απο εδω και πρεπει να δωσω αναφορα;

Αυτε οι φωτο τι ειναι πάλι? κατι πόδια μας έβαλες
δεν ειμαι κουτσομπολης να βγαζω φατσες....μετρα ποδια ομως.... 2 σετ απο 2...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Αφου ουκρανια εχεις να πας τοσα χρονια...μολδαβια το ιδιο
γιατι δεν γραφεις καλυτερα για το μεταξουργειο που πας καθε μερα;
καλυτερα τα ξερεις εκει παρα εδω
οταν πας καπου προσφατα γραψε
τωρα απλα εισαι ακυρος κατινα και τρολ
σου αρεσει νομιζω απλα να τσακωνεσε για να περναει η ωρα σου
τα ιδια και τα ιδια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολυ καλα τον ξερω μια φορα πριν 3 χρονια τον ειδα....εσενα σου δινει πληροφοριες και μιλατε σκαϊπ οχι εμενα
 εμενα πλεον μου καθετε δωρεαν....ρωτα τον Χαρη αν της προτεινε 500$ η οχι
  δεν καταλαβα....αναφορα θα δωσω σε αγνωστους ποτε θα παω καπου ή τι θα κανω στην ζωη μου....με ταιζει καποιος απο εδω και πρεπει να δωσω αναφορα;
 δεν ειμαι κουτσομπολης να βγαζω φατσες....μετρα ποδια ομως.... 2 σετ απο 2...
Παλια εγραφες απο ενα μηνα πριν αν θα πηγαινες καπου  :2funny:βέβαια αλλοτε αηθεια αλλοτε ψέματα  :2funny: καλουσες και κοσμο να παει μαζι σου  :2funny: τωρα να σου πηγε  :shit:.
  Εγω εχω να μιλησω πολυ καιρο μαζι του.Αφου εισαι τόσο μάγκας γιατί δεν πας να του τα πεις αυτα μπροστά του και κρύβεσαι? :2funny:και σταματα να υποτιμας τη νοημοσύνη μας  :2funny:Δεν τρωμε κουτόχορτο  :2funny: θα παω κ'εγω να βγαλω φωτο απο πόδια σαν τον ανθρωπο Πιρφόρο  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Παλια εγραφες απο ενα μηνα πριν αν θα πηγαινες καπου  :2funny:βέβαια αλλοτε αηθεια αλλοτε ψέματα  :2funny: καλουσες και κοσμο να παει μαζι σου  :2funny: τωρα να σου πηγε  :shit:.
 Εγω εχω να μιλησω πολυ καιρο μαζι του.Αφου εισαι τόσο μάγκας γιατί δεν πας να του τα πεις αυτα μπροστά του και κρύβεσαι? :2funny:και σταματα να υποτιμας τη νοημοσύνη μας  :2funny:Δεν τρωμε κουτόχορτο  :2funny: θα παω κ'εγω να βγαλω φωτο απο πόδια σαν τον ανθρωπο Πιρφόρο  :2funny:
μην στεναχωριεσε πολλοι την ειδαν την φωτογραφια και με μουρες
να του πω τι δηλαδη; οτι δεν τον ξερω και οτι δεν με ενδιαφερει να τον μαθω και οτι μου ειναι αδιαφορος σαν ανθρωπος;
εγω δεν ειμαι σαν εσενα να βγαζω φωτογραφιες ανθρωπων ουτε σαν αυτον που εκανε το ιδιο δινοντας σου το κοντακτε της
κι εσενα ποιος σου ειπε οτι εκει δεν ημουν με φιλους.....

Αφου ουκρανια εχεις να πας τοσα χρονια...μολδαβια το ιδιο
γιατι δεν γραφεις καλυτερα για το μεταξουργειο που πας καθε μερα;
καλυτερα τα ξερεις εκει παρα εδω
οταν πας καπου προσφατα γραψε
τωρα απλα εισαι ακυρος κατινα και τρολ
σου αρεσει νομιζω απλα να τσακωνεσε για να περναει η ωρα σου
τα ιδια και τα ιδια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσένα αυτός μπορει να σου ειναι αδιάφορς σαν ανθρωπος.Αυτουνού ομως εσυ δεν του είσαι αδιάφορος  :2funny: και σε ψαχνει να σε βρει  :2funny:
  Δεν μπορω να φανταστω με τι χά'ι' άτομα ησουν μαζι  :2funny: σαν κ'αυτους στο γάμο του φίλου σου του μεγιστάνα στη Μόσχα?  :vomit::2funny:.
  Αυτο το δε θελω να εκθεσω της πουτάνες το πήρατε ολοι απο τον ψευτη  :2funny:.
  Αν ο Γιάννης ηθελε να τη γαμίσει τη γύφτισα θα πηγαινε στο σαλόν που δουλευει θα εδινε 500-600 Γκρίβνια και θα την  :knockinb:σε σαλόν δούλευε  και είναι πρεζάκι  :2funny:Ετσι οπως στη φωτογραφία μόνο στα σαλόν ντύνονται.
  Καλά που είμαι κ'εγω και αποκαλύπτω την ξεφτίλα σας  :2funny:Μας λέτε οτι πηδατε φωτομοντέλα ενω η αληθεια ειναι οτι πηδάτε τελειωμένα πρεζάκια  :2funny:και η ομόνοια ειναι γεμάτη απο τέτοιες και πιο φτηνά είναι γιατί να πας Οδησσό?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• skyloxalias1.png
    skyloxalias1.png
    143,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • skyloxalias2.png
    skyloxalias2.png
    155,1 KB · Εμφανίσεις: 27

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ποιος ειναι γιαννης??ο φλαουερ λοβερ? ο πρωην ωπα??? :think: :think: :think:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μολις λιγες ωρες που γυρισα απο οδησσο...(δεν με περνει ο υπνος λογο υπερεντασης)....Μαλλον το τελευταιο μου....κουραστηκα....πλεον δεν εχει πλακα....εχει καταντησει ανιαροτατο....δεν μου προσφερει πλεον συγγινησεις,,,,επειδη μαλλον παω αρκετα συχνα....
θα σας πω λιγα πραγματα επιγραματικα...η μεθοδος μου γνωστη εδω και χρονια.....φετος επειδη ειχα και παρεα....δοκιμασα να παω σε μερικα κλαμπακια....με παντα εις γνωσην μου τα καθεκαστα
παλαντιουμ κυριλε μερος με πολλους καρχαριες....φατε ματια ψαρια κεραστε και πηγαινετε σπιτι να τον παιξετε....συμβουλη εαν βγαλετε γκομενα στο παλαντιουμ λιγο δυσκολο να γαμησετε πριν την 3η ημερα.....αλλα εχει μωρα που αξιζουν
παμε στο δευτερο κλαμπακι....καταγωγι υπογα...τουρκομαγαζο....το λαϊλα.....απο τα λιγα μαγαζια που σιγουρα θα γαμησεις...απο δωρεαν δηλαδη 2-3 κερασματα εως 30 ευρω το πολυ το διωρο.....συμβουλη....κοψτε πρωτα κινηση να δειτε ποιες συνοδευονται και απο ποιους πριν κανετε την κινηση σας.....οι γκομενες απο γ κατηγορια εως α εθνικη πολυ λιγες ομως
τριτο κλαμπακι και νεο μαγαζι...το vecherka.....πολυ καλο μαγαζι πολυ καλη κουζινα...καθαρα ποτα....συμβουλη....ενδεικνετε να πατε μονο με συνοδεια γκομενας που την εχετε φαει....ειναι καθαρα ουκρανικο μαγαζι με γκομενες που ολες συνοδευονται

Που να φατε....
μπεργκερ στο cooper στη γκρετσεσκαγια
μοσχαρισια μπριζολα στο buffalo99
μακαροναδες και πιτσα στο limoncelo
μπεργκερ και χοιρινη στο pitsa & grill
και μπορς ή σουπες γενικως στο top cafe
  :hi:
καλη ενημερωση

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
χωρια που οταν μιλανε εστω και με γλυκο τροπο ειναι σαν να σου κατεβαζουν χριστοπαναγιες και ολους τους αγιους με φωνη νταλικερη με λαρυγγητιδα
τι μαλ..ιες ειναι αυτες ρε στεφαν?? :grin:
επειδη προφανως ειχες μπλεξει με μπαροβιες της συμφορας οπως αυτεες που ανεκαθεν ερχονται ελλαδα κ κυπρο... :helpplea:
θα μας κανεις το ασπρο μαυρο???δεν υπαρχουν πιο θυληκες κ χαριτωμενες απο τις πιτσιρικες ρωσιδες κι ουκρανες.. :tits: :tits: :tits:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποιος ειναι γιαννης??ο φλαουερ λοβερ? ο πρωην ωπα??? :think: :think: :think:
Ο Γιάννης ειναι ενα παιδι απο Θεσσαλονικη που πηγαινει συχνά Οδησσό,ο Σκυλοχάλια εγραψε μαλακιες και βρισιές γ'αυτόν και ο Γιάννης τον έψαχνε να τον  :s&m_1:  :2funny:.Γ'αυτό και ο Σκυλοχάρας πηγε στα μουλωχτά Οδησσό χωρις να πει τιποτα σε κανεναν  :2funny:.Και εγραψε οταν πια ειχε φυγει απο'κει  :2funny:.Εγω του ειπα  του Γιάννη οτι ειμαι κατα της βίας και υπαρχουν πολλοι καλητεροι τρόποι οπως ενα καλο βιντεάκι για να κανει το σύχαμα να το βουλώσει  :2funny:.
  Ο Flower ειναι ο πρωην ιδιοκτητης του ΟΠΑ που καταχρεώθηκε και εφυγε νυχτα (διάβασε παλιά ποστ)  :2funny: ακόμα ερχονται στο ΟΠΑ Τουρκοι και ζητανε τα λεφτα που τους χρωστάει  :2funny:.
  Ολα αυτα εχουνε γραφτεί  :2funny:
  Σχετικά με αυτους τους τελειωμένους όλα εχουν αποδειχτεί και οι αναγνωστες ξερουν καθε λεπτομέρια γυρω απο την κατάντια τους  :2funny: ο μόνος που έχει μείνει και δεν εχουνε δει την κωλοφατσα του ειναι ο ψευτης  :2funny:βεβαια εχει  ρεζιλευτει με τα ψέματα του.Αλλά ειναι ο μονος ακομα που δεν εχουμε γελασει μετα χάλια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ο Γιάννης ειναι ενα παιδι απο Θεσσαλονικη που πηγαινει συχνά Οδησσό,ο Σκυλοχάλια εγραψε μαλακιες και βρισιές γ'αυτόν και ο Γιάννης τον έψαχνε να τον  :s&m_1:  :2funny:.Γ'αυτό και ο Σκυλοχάρας πηγε στα μουλωχτά Οδησσό χωρις να πει τιποτα σε κανεναν  :2funny:.Και εγραψε οταν πια ειχε φυγει απο'κει  :2funny:.Εγω του ειπα  του Γιάννη οτι ειμαι κατα της βίας και υπαρχουν πολλοι καλητεροι τρόποι οπως ενα καλο βιντεάκι για να κανει το σύχαμα να το βουλώσει  :2funny:.
 Ο Flower ειναι ο πρωην ιδιοκτητης του ΟΠΑ που καταχρεώθηκε και εφυγε νυχτα (διάβασε παλιά ποστ)  :2funny: ακόμα ερχονται στο ΟΠΑ Τουρκοι και ζητανε τα λεφτα που τους χρωστάει  :2funny:.
 Ολα αυτα εχουνε γραφτεί  :2funny:
 Σχετικά με αυτους τους τελειωμένους όλα εχουν αποδειχτεί και οι αναγνωστες ξερουν καθε λεπτομέρια γυρω απο την κατάντια τους  :2funny: ο μόνος που έχει μείνει και δεν εχουνε δει την κωλοφατσα του ειναι ο ψευτης  :2funny:βεβαια εχει  ρεζιλευτει με τα ψέματα του.Αλλά ειναι ο μονος ακομα που δεν εχουμε γελασει μετα χάλια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τον γιαννη οπα τον ξερω..ναι ειχε δυσκολιες στο τελος απ οσον μουπε
ο σλαβιανη δεν ειναι ατομο που τσακωνεται παντως,ετσι τον εχω κοψει,ο αλλαν ειναι σαν τον μπαντ σπενσερ  :grin:....
παντως δεν εχω διαβασαει περα απο σενα κ τον νταβαριτς που τσακωνεστε ναχει ο σλαβιανης για αλλον γραψει βρισιες η γενικα ασχημα... :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τον γιαννη οπα τον ξερω..ναι ειχε δυσκολιες στο τελος απ οσον μουπε
και εφυγε νυχτα  :2funny: πηρε ακομα και τα τασάκια και της καρέκλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Μη λες και πολυ οτι τον ξέρεις μην ερθουν και ζητάνε απο σένα τα χρωστούμενα  :2funny:.
 Μιλάμε για θλυβερά άτομα  :2funny:που μας ρεζιλευουνε οπου πάνε  :vomit:καλητερα να λεγαν οτι ειναι Τούρκοι να ρεζιλευανε την Τουρκία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κοντα ειστε τωρα,γερμανια ειναι  :grin:
λαντζέρης,μένει στο εστιατόριο και δεν βγαινει απο'κει.
  Με έκανες και γέλασα  :2funny:αλλο βεβαια να τα γραφει κανεις και αλλο να του τα λένε  :2funny: μου δειξανε και την 45χρονη χοντρη ξανθια βυζαρου που του τον κατεστρεψε και εχει καταστρέψει κ'αλλους μου ειπαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom