Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνω...εικοσι πολλα εβαλες  :grin:
Ο μητσος ειναι η δουλεια του αυτη  :grin: εμεις απλα μαλακιζομαστε με τις γκομενες για να περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα  :grin: :grin: :grin:
Ο θείος μου απο την Αυστραλία πεθανε 78 ετων στο κρεβάτι με την ερωμένη του 52 ετων και της δυο κόρες της 19 και 26 ειχαν ξαπλωσει ολοι μαζι το βραδυ και δεν το πρω'ι' δεν ξυπνησε!Τωρα πόσο θα ζήσω ακόμα δεν πολυεξαρτάται απο μένα :2funny: παντος το εχω πει και το ξαναλέω:Καλήτερα μιας ώρας Ρωσσία και μουνί παρά 40 χρόνια Ελλάδα και Φυλής

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Δε νομιζω τα αγαθά γεροντάκια να λένε ψέματα.Αρα υπήρχε η χοντρή δεν ειναι της φαντασίας τους....το πιθανοτερο ειναι την ψηλή ξανθιά να την κυνηγουσε σα μαλάκας και να μην του κάθονταν  :2funny:Και να τον ειχε υποτιμιτικά  :2funny:
Οχι σου λεω,λαθος κανεις γιατι σου ειπανε ψεμματα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε νομιζω τα αγαθά γεροντάκια να λένε ψέματα.Αρα υπήρχε η χοντρή δεν ειναι της φαντασίας τους....το πιθανοτερο ειναι την ψηλή ξανθιά να την κυνηγουσε σα μαλάκας και να μην του κάθονταν  :2funny:Και να τον ειχε υποτιμιτικά  :2funny:.Ασε μου το ειπε και ο Χαζοπαύλος και αλλος ένας για το φορτηγάκι του νοσοκομείου  :2funny:Τωρα αν εχει κόπρανα ή χύσια ή τίποτα πτώματα δεν μπορώ να ξέρω? :2funny:
εχει φορτηγο το νοσοκομειο???για κοπρανα?εκενωσεις βοθρων που λεμε? :grin: :grin: :grin:
ο παυλος καλο παιδι ειναι τον συμπαθω πολυ,αλλα οπως ξερεις καποιες φορες τα πιανει λιγο αναποδα
εχεις επαφες μαζι του?κρητη πηγε?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ο θείος μου απο την Αυστραλία πεθανε 78 ετων στο κρεβάτι με την ερωμένη του 52 ετων και της δυο κόρες της 19 και 26  Ρωσσία και μουνί παρά 40 χρόνια Ελλάδα και Φυλής [/color]
  :kneel: :kneel: :kneel: αυτα ειναι  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ο θείος μου απο την Αυστραλία πεθανε 78 ετων στο κρεβάτι με την ερωμένη του 52 ετων και της δυο κόρες της 19 και 26 ειχαν ξαπλωσει ολοι μαζι το βραδυ και δεν το πρω'ι' δεν ξυπνησε!Τωρα πόσο θα ζήσω ακόμα δεν πολυεξαρτάται απο μένα :2funny: παντος το εχω πει και το ξαναλέω:Καλήτερα μιας ώρας Ρωσσία και μουνί παρά 40 χρόνια Ελλάδα και Φυλής
:2funny:  :2funny:  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
αυτος εφταιγε.....ειναι το στυλ του πολυ σοφτ για τις κωλοχωρες  :helpplea:... :P τουταχα πει αλλα οποιος καψουρευτε,κουφαινεται  :grin:
Το ξερω...το τελευταιο διαστημα πριν χωρισουν νοικιασανε το διπλανο διαμερισμα απο το δικο μου  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει φορτηγο το νοσοκομειο???για κοπρανα?εκενωσεις βοθρων που λεμε? :grin: :grin: :grin:
ο παυλος καλο παιδι ειναι τον συμπαθω πολυ,αλλα οπως ξερεις καποιες φορες τα πιανει λιγο αναποδα
εχεις επαφες μαζι του?κρητη πηγε?
Ξερεις πολυ καλά που μένει στο Περιστέρι γιατι ειχες παει και τον ειχε βρει οποτε ασε τα ψώφια  :2funny: απλος ειναι λιγακι αγαθος και του ξεφευγουν λόγια  :2funny:
κολησε η βελονα
αυτη ειχε ρε μιτσο μια ψηλη μουναρα ξανθια    :tits2: στριμενη  :helpplea:....τελος  :tickedoff:
Ε,βάλτε μας καμιά φωτογραφία να τη δούνε οι αναγνωστες γιατι εγω ολο για μουνάρες ακουγα και πηγα εκει και ειδα αγάμητους κακομοίρηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ξερεις πολυ καλά που μένει στο Περιστέρι γιατι ειχες παει και τον ειχε βρει οποτε ασε τα ψώφια  :2funny: απλος ειναι λιγακι αγαθος και του ξεφευγουν λόγια  :2funny:Ε,βάλτε μας καμιά φωτογραφία να τη δούνε οι αναγνωστες γιατι εγω ολο για μουνάρες ακουγα και πηγα εκει και ειδα αγάμητους κακομοίρηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που να τη βρουμε ρε μιτσο στην κυπρο???μετα απο 5 χρονια ??? :grin: :grin: :grin: τοναχεις ΜΙΑ γκομενα στο κισιναου ,μονιμος,αποτυχια ειναι,,δεν το λεω για καλο..απλα δεν ηταν η χοντρη που σου ειπαν..
υγ παυλος στο περιστερι μια γκομενα ειχε μετα που κατ ουσιαν χωρισε..κρητη ειχε παει αφου τα νοικιασε ολα στην αθηνα..λαθος??? ;)
δεν ειναι αγαθος ξυπνιος ειναι
απλα ειναι αλλιως απο εμας σαν χαρακτηρας
ειναι αυτο που λεμε φευγατος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ε,βάλτε μας καμιά φωτογραφία να τη δούνε οι αναγνωστες γιατι εγω ολο για μουνάρες ακουγα και πηγα εκει και ειδα αγάμητους κακομοίρηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε γενικες γραμμες ετσι ειναι,αλλα αυτος την γαμουσε για κανενα χρονο και ητανε μουναρα.
Το ξαναλεω,διπλα μου μενανε...τεσπα  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σε γενικες γραμμες ετσι ειναι,αλλα αυτος την γαμουσε για κανενα χρονο και ητανε μουναρα.
Το ξαναλεω,διπλα μου μενανε...τεσπα  :grin:
οχι πηγαινε κυπρο βγαλτη φωτο, κ να κραταει  χαρτονι να γραφει  ,ημουν με τον ωπα-γιαννη 1 χρονο  :grin: ,μηπως κ πειστει τελικα ο πορνομιτσος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
που να τη βρουμε ρε μιτσο στην κυπρο???μετα απο 5 χρονια ??? :grin: :grin: :grin: τοναχεις ΜΙΑ γκομενα στο κισιναου ,μονιμος,αποτυχια ειναι,,δεν το λεω για καλο..απλα δεν ηταν η χοντρη που σου ειπαν..
υγ παυλος στο περιστερι μια γκομενα ειχε μετα που κατ ουσιαν χωρισε..κρητη ειχε παει αφου τα νοικιασε ολα στην αθηνα..λαθος??? ;)
δεν ειναι αγαθος ξυπνιος ειναι
απλα ειναι αλλιως απο εμας σαν χαρακτηρας
ειναι αυτο που λεμε φευγατος
Γιατί ποιός έχει γκόμενα απο αυτους τους φουκαράδες? :2funny: ο Παναγιώταρος καυχιόταν οτι εχει μια παντρεμένη που δεν είδα ποτέ  :think: αλλα αυτο δεν ειναι κατόρθωμα  :2funny:.Το γουρούνι δεν το ειδα καν δεν πρεπει να εβγαινε απο την κουζίνα την ειχα στησει για να τον πάρω φωτογραφία  :2funny: μου ειχαν πει για εναν εντελως αθλιο που δουλευε στο Μύκονος στην κουζίνα  :2funny:
  Μιλάμε για μεγαλη παρακμή  :2funny:μπηκαν οι φωτο απο τους φουκαράδες και ο κόσμος ειδε τα χάλια τους  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γιατί ποιός έχει γκόμενα απο αυτους τους φουκαράδες? :2funny: ο Παναγιώταρος καυχιόταν οτι εχει μια παντρεμένη που δεν είδα ποτέ  :think: αλλα αυτο δεν ειναι κατόρθωμα  :2funny:.Το γουρούνι δεν το ειδα καν δεν πρεπει να εβγαινε απο την κουζίνα την ειχα στησει για να τον πάρω φωτογραφία  :2funny: μου ειχαν πει για εναν εντελως αθλιο που δουλευε στο Μύκονος στην κουζίνα  :2funny:
  Μιλάμε για μεγαλη παρακμή  :2funny:μπηκαν οι φωτο απο τους φουκαράδες και ο κόσμος ειδε τα χάλια τους  :2funny:
αυτος πριν το μυκονος δουλευε σαν υπεθυνος καπου στο ρισκανι κ τοπαιζε πολυ πονηρος ασε που παριστανε οτι ειναι δικο του το μαγαζι
στο μυκονος δεν ηταν σεφ αν λεμε τον ιδιο απλα τοπαιζε γενικος μανατζερ κλπ..ισως μετα μπηκε κουζινα δεν ξερω
νομιζω ηταν ενας λογος περα του οτι ηταν πανακριβο το μαγαζι ,τιμες ελβετιας που λες κι εσυ,  :grin: ηταν κι  αυτος πολυ αντιπαθης γενικα... :helpplea:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μια ζωη στην υπερβολη κι εσυ....ε τι να κανουμε αφου ειναι βαρια τα σλαβικα
το ιδιο παθαινουμε και οι νοτιοι με μια βορειοελλαδιτισσα δικια μας...λες με βριζει τωρα ή μου μιλαει γλυκα  :2funny:
1-0  :thefinge:
η βορειοελλαδιτισσα ειναι σαν να σολαρει υψιφωνος σε οπερα μπροστα στα σλαβικα που ειναι σαν να βαζεις μπρος παλιο τρακτερ χωρις λαδια απο τα παλια της εσσδ.....αν ειναι και πιωμενη ,αστο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
αυτος πριν το μυκονος δουλευε σαν υπεθυνος καπου στο ρισκανι κ τοπαιζε πολυ πονηρος ασε που παριστανε οτι ειναι δικο του το μαγαζι
στο μυκονος δεν ηταν σεφ αν λεμε τον ιδιο απλα τοπαιζε γενικος μανατζερ κλπ
νομιζω ηταν ενας λογος περα του οτι ηταν πανακριβο το μαγαζι ,τιμες ελβετιας που λες κι εσυ,  :grin: ηταν κι  αυτος πολυ αντιπαθης γενικα... :helpplea:
Τον χαςαμε και αυτον,Ισραηλ ειναι τωρα  :grin:  :cheesy: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom