Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτος πριν το μυκονος δουλευε σαν υπεθυνος καπου στο ρισκανι κ τοπαιζε πολυ πονηρος ασε που παριστανε οτι ειναι δικο του το μαγαζι
στο μυκονος δεν ηταν σεφ αν λεμε τον ιδιο απλα τοπαιζε γενικος μανατζερ κλπ
νομιζω ηταν ενας λογος περα του οτι ηταν πανακριβο το μαγαζι ,τιμες ελβετιας που λες κι εσυ,ηταν κι αντιπαθης
Αν ειναι ετσι οι Μάνατζερ και οι ιδιοκτήτες εγω τι να πω?Εντάξει δε λεω οι Μολδαβές δεν ειναι οτι πιο έξυπνο αλλα δεν ειναι και τόσο ηλίθιες για να μπορει ο ψήστεις να τους πει οτι ειναι ιδιοκτήτης  :2funny:
 Δε ξερω γιατί αλλά ο Παναγιώταρος για τοτε που ειχες ερθει και ειχες μεινει σπιτι του ελεγε τα χειρότερα και σε ειχε στην μπούκα μαλάκα σε ανέβαζε,βλάκα σε κατέβαζε δεν ξερω γιατί  :think:.

Συνημμένα

• teras14a.jpg
    teras14a.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ηταν κι  αυτος πολυ αντιπαθης γενικα... :helpplea:
Οπως το ειπες ηταν κ'αυτός πολυ αντιπαθής.Οι περισσότεροι εκει έτσι ηταν ενω ηταν τελειωμένοι την ειχανε δει οτι καποιοι ειναι  :2funny: παντος αγαμητοι μεχρι αηδίας ολοι τους  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Δε ξερω γιατί αλλά ο Παναγιώταρος για τοτε που ειχες ερθει και ειχες μεινει σπιτι του ελεγε τα χειρότερα και σε ειχε στην μπούκα μαλάκα σε ανέβαζε,βλάκα σε κατέβαζε δεν ξερω γιατί  :think:.
Για ολους ετσι λεει ο παναγιωταρος,εναι με τον καλο λογο στο στομα παντα  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αν ειναι ετσι οι Μάνατζερ και οι ιδιοκτήτες εγω τι να πω?Εντάξει δε λεω οι Μολδαβές δεν ειναι οτι πιο έξυπνο αλλα δεν ειναι και τόσο ηλίθιες για να μπορει ο ψήστεις να τους πει οτι ειναι ιδιοκτήτης  :2funny:
ειναι καλο παιδι αυτος,ο παναγιωταρος που λες,και ΔΕΝ ειναι πουστης  :grin:
απλα θελει να κανει λιγο τον πονηρο κ παει ν ατους βγαλει ολους μαλ,,ες..εγω τον κοροειδευω εισαι κοντος κ χοντρος του λεω,ειμαι φωτομοντελο λεει..εχει πολυ φαση.,θαβει απο πισω αλλα εχει πλακα..τυπικος ελληνας με καψιμο απο πολυετη  θητεια βουκουρεστι... :grin:
μαλακοπιτουρας ολιγον αλλα ειναι καλο παιδι ομως στο λεω σιγουρα αυτο  ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οπως το ειπες ηταν κ'αυτός πολυ αντιπαθής.Οι περισσότεροι εκει έτσι ηταν ενω ηταν τελειωμένοι την ειχανε δει οτι καποιοι ειναι  :2funny: παντος αγαμητοι μεχρι αηδίας ολοι τους  :2funny:
ε ρε μιτσο συνταξιουχοι οι πιο πολλοι ειναι τι περιμενεις ?νεολαια στο βουκουρεστι εχει κ υπαλληλους σε καποιες ελληνικες πολυεθνικες
εκει κανα 2 ειναι ο τασος τους ξερει που ειχαν μεγαλες δουλειες απο παλιοτερα...οι αλλοι καποια βρηκαν πηγαν κι αραξαν
εναν δασκαλο αφασια γυρω στα 50 τον ειχεες γνωρισει..που ηταν πολυ ιδιοτροπος? :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
απλα θελει να κανει λιγο τον πονηρο κ παει ν ατους βγαλει ολους μαλ,,ες..εγω τον κοροειδευω εισαι κοντος κ χοντρος του λεω,ειμαι φωτομοντελο λεει..εχει πολυ φαση.,θαβει απο πισω αλλα εχει πλακα..τυπικος ελληνας με καψιμο απο πολυετη  θητεια βουκουρεστι... :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Ετσι ακριβως,κακος δεν ειναι με τιποτα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για ολους ετσι λεει ο παναγιωταρος,εναι με τον καλο λογο στο στομα παντα   :grin:
εχει γελιο πολυ .εγω τον παω με χιλια  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:
ολο μαλ..ιες λεει ,,ωραιος ειναι που το παιζει μπραβος  :grin: :grin: :grin:
πολυ φαση..εχει φυγει η ειαι εκει ακομα?? :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
εχει γελιο πολυ .εγω τον παω με χιλια  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:
ολο μαλ..ιες λεει ,,ωραιος ειναι που το παιζει μπραβος  :grin: :grin: :grin:
πολυ φαση..εχει φυγει η ειαι εκει ακομα?? :think:
Τελειωσε την ειδικοτητα και γυρισε βουκουρεστι  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Καλο παιδι ομως και βοηθουσε οσο μπορουσε.
Το ωραιο ηταν οτι μιλουσε απταιστα και τα ρουμανικα και τα ρωσσικα  :grin:
μουρλος κανονικος... :grin: θυμαμαι τοτε εφευγε σε μια μερα κι ειχε τσακωθει με δεκα ατομα μπροστα μου  :grin: :grin: :grin:
ολοι του φταιγανε καθοτανε σηκωνοτανε..λεμε για μουρλια 100 νταν   :s&m_3: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φωτομοντέλο αλλά δε γαμάει τίποτα  :2funny: κοντος,χοντρος και δεν πρέπει να του σηκώνετε λογω αναβολικών  :2funny:...τωρα για το πούστης όλοι εχουνε υποψίες,οταν τους χαιρετούσε λεγανε τους επιανε τα μπούτια  :2funny: :think: ξυρισμένο στηθάκι,κολάν,εφαρμοστα μπλουζάκια  :think:.Πλάκα ναι έχει μόνο να γελάς με τα χάλια του  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom