Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι προηγουμενες και μενα δεν μου αρεσανε  :grin:
Κατσε ρε μητσο ομως αυτες τωρα μπορει να ειναι καλες,αν δεν βαλει πως θα εχουμε αποψη?
Μπα δεν βάζει κανεις τους  :2funny:κατι κομμένες και ραμμένες βάζουνε που δεν φένεται τιποτα....ειδες τη γυφτισα που τη βρηκαμε ποια ειναι τι γέλιο έπεσε  :2funny:.
  Εχει πλάκα που ειναι μεγάλη κωλόστρα πηγε στα μουλωχτά χωρις να πει σε κανεναν τιποτα μην τον βρει ο Γιάννης και  :s&m_1: :2funny:εει πλακα που μας κανει το μάγκα  :2funny:
Στο καλο και καλα γαμησια... :grin:
πάει Πολωνία,ακουσε της ιστορίες του Βλάκμαν  :jerking: και παει κ'αυτός  :2funny:.....κ'εγω θα βγω λιγακι εξω να δω μπας κ'εχει τιποτα στις ντίσκο αν και δεν το βλέπω!

τελευταια φορα μ εβριζε ,τουπα εισαι σαν εναν που πουλαει σαντουιτς στη ομονοια το βραδυ.  :booty:.μονο που δεν με πλακωσε... :grin:
δεν του το πες ψεματα ετσι ειναι  :2funny: εγω οταν τον εβλεπα κρατιωνουν να μη γελάσω ετσι οπως πηγαινε  :2funny:

gastr888

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλή σας ημέρα κύριοι.  Την Παρασκευή σκοπεύω να πάω ένα 4 ήμερο στην οδησσο.  Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις σας για ονόματα μαγαζιών που μπορείς να βρεις προ, σεμιπρο, η και καθόλου προ? Να σας ενημερώσω ότι είμαι 30 χρ άνετος στο πλαγιασμα αλλά με καθόλου γνώσεις της ρωσικής γλώσσας. 

Κάτι ακόμα.  Παίζει πρόβλημα με το ξενοδοχείο από booking που θα κλείσω αν περάσω από τη ρεσεψιόν με κόσμο αλλά μπρατσετο? 

Ελπίζω να μη σας κουράζω.  Και ευχαριστώ τον βαλκαν για τη βοήθεια του

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Καλή σας ημέρα κύριοι.  Την Παρασκευή σκοπεύω να πάω ένα 4 ήμερο στην οδησσο.  Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις σας για ονόματα μαγαζιών που μπορείς να βρεις προ, σεμιπρο, η και καθόλου προ? Να σας ενημερώσω ότι είμαι 30 χρ άνετος στο πλαγιασμα αλλά με καθόλου γνώσεις της ρωσικής γλώσσας.

Κάτι ακόμα.  Παίζει πρόβλημα με το ξενοδοχείο από booking που θα κλείσω αν περάσω από τη ρεσεψιόν με κόσμο αλλά μπρατσετο?

Ελπίζω να μη σας κουράζω.  Και ευχαριστώ τον βαλκαν για τη βοήθεια του
παλαντιουμ κυριλε μερος με πολλους καρχαριες....φατε ματια ψαρια κεραστε και πηγαινετε σπιτι να τον παιξετε....συμβουλη εαν βγαλετε γκομενα στο παλαντιουμ λιγο δυσκολο να γαμησετε πριν την 3η ημερα.....αλλα εχει μωρα που αξιζουν

παμε στο δευτερο κλαμπακι....καταγωγι υπογα...τουρκομαγαζο....το λαϊλα.....απο τα λιγα μαγαζια που σιγουρα θα γαμησεις...απο δωρεαν δηλαδη 2-3 κερασματα εως 30 ευρω το πολυ το διωρο.....συμβουλη....κοψτε πρωτα κινηση να δειτε ποιες συνοδευονται και απο ποιους πριν κανετε την κινηση σας.....οι γκομενες απο γ κατηγορια εως α εθνικη πολυ λιγες ομως

τριτο κλαμπακι και νεο μαγαζι...το vecherka.....πολυ καλο μαγαζι πολυ καλη κουζινα...καθαρα ποτα....συμβουλη....ενδεικνετε να πατε μονο με συνοδεια γκομενας που την εχετε φαει....ειναι καθαρα ουκρανικο μαγαζι με γκομενες που ολες συνοδευονται

μινιστεριουμ ακριβο ακομα και για τα ελληνικα δεδομενα

τιρκουαζ εκει εχει πολλες επαγγελματιες τιμη 1500 τοπικα να το παζαρεψετε θα δεχτουν στα 800 με 1000 α΄΄α δυσκολο αν μονο κατεχετε την αγγλικη

Που να φατε....
μπεργκερ στο cooper στη γκρετσεσκαγια
μοσχαρισια μπριζολα στο buffalo99
μακαροναδες και πιτσα στο limoncelo
μπεργκερ και χοιρινη στο pitsa & grill
και μπορς ή σουπες γενικως στο top cafe

με το ξενοδοχειο κανενα προβλημα αρκει να εχεις κλεισει δικλινο

ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ
ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΟΜΙΧΛΗΣ...ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΟΔΥΣΣΟ

gastr888

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ σαλβιανι. .... λες να τη πατήσουμε με την ομίχλη?  Ελπίζω Πώς οχι :cheesy:
αν κάποιος από τα παιδιά θα είναι εκεί το τριήμερο θα χαρούμε να πιούμε ένα ποτάκι

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ειμαι εδω και προσπαθω να γαμάω οσο γινεται περισσότερο δεν ειμαι στη Ζυρήχη να οδηγό το φορτηγάκι του νοσοκομειου με τα βαζάκια με τα κόπρανα και τα χύσια να τα πηγαινω για ανάλυση  :2funny:για να βγαζω λεφτα ισα ισα για να τρωω  :2funny:και τη μονη διασκέδαση αν εχει καλο καιρό να πηγαινω στη λιμνη να πετάω πετραδάκια και να βλέπω της πάπιες  :2funny:
Δημητρακηηηηη κλαιωωωω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο θείος μου απο την Αυστραλία πεθανε 78 ετων στο κρεβάτι με την ερωμένη του 52 ετων και της δυο κόρες της 19 και 26 ειχαν ξαπλωσει ολοι μαζι το βραδυ και δεν το πρω'ι' δεν ξυπνησε!Τωρα πόσο θα ζήσω ακόμα δεν πολυεξαρτάται απο μένα :2funny: παντος το εχω πει και το ξαναλέω:Καλήτερα μιας ώρας Ρωσσία και μουνί παρά 40 χρόνια Ελλάδα και Φυλής
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλαντιουμ κυριλε μερος με πολλους καρχαριες....φατε ματια ψαρια κεραστε και πηγαινετε σπιτι να τον παιξετε....συμβουλη εαν βγαλετε γκομενα στο παλαντιουμ λιγο δυσκολο να γαμησετε πριν την 3η ημερα.....αλλα εχει μωρα που αξιζουν

παμε στο δευτερο κλαμπακι....καταγωγι υπογα...τουρκομαγαζο....το λαϊλα.....απο τα λιγα μαγαζια που σιγουρα θα γαμησεις...απο δωρεαν δηλαδη 2-3 κερασματα εως 30 ευρω το πολυ το διωρο.....συμβουλη....κοψτε πρωτα κινηση να δειτε ποιες συνοδευονται και απο ποιους πριν κανετε την κινηση σας.....οι γκομενες απο γ κατηγορια εως α εθνικη πολυ λιγες ομως

τριτο κλαμπακι και νεο μαγαζι...το vecherka.....πολυ καλο μαγαζι πολυ καλη κουζινα...καθαρα ποτα....συμβουλη....ενδεικνετε να πατε μονο με συνοδεια γκομενας που την εχετε φαει....ειναι καθαρα ουκρανικο μαγαζι με γκομενες που ολες συνοδευονται

μινιστεριουμ ακριβο ακομα και για τα ελληνικα δεδομενα

τιρκουαζ εκει εχει πολλες επαγγελματιες τιμη 1500 τοπικα να το παζαρεψετε θα δεχτουν στα 800 με 1000 α΄΄α δυσκολο αν μονο κατεχετε την αγγλικη

Που να φατε....
μπεργκερ στο cooper στη γκρετσεσκαγια
μοσχαρισια μπριζολα στο buffalo99
μακαροναδες και πιτσα στο limoncelo
μπεργκερ και χοιρινη στο pitsa & grill
και μπορς ή σουπες γενικως στο top cafe

με το ξενοδοχειο κανενα προβλημα αρκει να εχεις κλεισει δικλινο

ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ
ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΟΜΙΧΛΗΣ...ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΟΔΥΣΣΟ
Με κάλυψες πλήρως.Εμένα απο κλαμπ μου άρεσε πολύ το ё εχει πιτσιρίκια φοιτήτριες το μονο κακο οτι ειχε πολλούς άντρες σε σχεση παντα με το Νόβγκοροντ σε σχεση με Ελλάδα φυσικα εχει μουνοθύελα.Για καμάκι καλό ειναι να πάει κανεις εξω απο το κέντρο στο Привоз εκει στο σταθμο ειναι γεμάτο γκομενες απο αλλες πολεις της Ουκρανίας.
  Σχετικά με το Λέ'ι'λα μονο 2 φορες πηγα οποτε δεν μπορω να εχω πληρη γνώμη οπως για το ё που πηγαινα καθε μερα.Το Λέ'ι'λα εχει ενα αρνητικό οτι ηταν τίγκα στους Τουρκαλάδες,το θετικο οτι εχει αρκετες γκόμενες (σε σχεση με Νόβγκοροντ λίγες,σε σχεση με Ελλάδα μουνοθύελα) βέβαια όπως ειπες οι περισσότερες ηταν γ΄εθνική.
  Σχετικά με την ομίχλη το αεροπλάνο μπορει να απογηωθει να προσγειωθει δεν μπορει.Συνηθως αν ενα αεροπλάνο πετάει προς ενα αεροδρόμιο που ειναι κλειστό λόγω ομίχλης ή περιμένει στο έδαφος να διαλυθει μεχρι να διαλυθει η ομίχλη ή προσγειωνεται σε ενα αλλο αεροδρόμιο.Υπάρχουν νομίζω 9 ειδη ομίχλης (μαζι με Метель που δεν ειναι ομίχλη.Δημιουργειται απο το χιόνι που υπάρχει στο έδαφος και το παίρνει ο αέρας και το σηκώνει.Αλλα όλα τα βιβλία σχετικά με την αεροπορία το συγκαταλέγουν στις όμιχλες).
  Υπαρχει και ενα τριόροφο κλαμπ που ειχε καλο κόσμο οταν ειχαμε παει στον εναν οροφο ειχε Ιρλανδικό πάρτι,δεν θυμαμαι το όνομα του αν το θυμάται ο Χάρης ας το γράψει και οποιος πηγαινει Οδησσό ας γραψει αν υπάρχει ακόμα ή έχει κλείσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρὲ μέγιστε τὶ λές; ILS δὲν ἔχουν στὴν Οὐκρανία;
Το σύστημα αυτό σίγουρα βοηθάει και μπορει να προσγειώσει ενα αεροπλάνο με μηδενική ορατότητα ΑΛΛΑ επειδη ειναι σε χαμηλη συχνότητα (νομιζω ειναι στα κανάλια 108-112 МГц) μπορει να δεχτει παρεμβολες και να αλλιωθει αυτο που δείχνει απο ασυρματους,ραδιοφωνικες παρεμβολες ακομα και απο τα ηλεκτρονικα συστηματα απο αυτοκινητα που περνάνε απο κάτω.Γ'αυτο και οταν εχει μηδενική ορατότητα προσπαθουν να μην το ρισκάρουν.
  Οι Αμερικάνοι ειχαν φτιάξει ενα πιο εξεληγμενο συστημα το MLS με μικροκύματα που δεν το ενοχλούσαν οι παρεμβολές και δεν έπιανε μια ακτινα 20 μοιρών αλλά 360 μοίρες!Δυστηχως τα αεροδρόμια δεν ηθελαν να δώσουν λεφτά για αυτό το σύστημα ας ηταν πολυ καλητερο και πιο ασφαλές.

gastr888

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για την βοήθεια τους.  Εμείς 22/1 θα ήμαστε εκεί ελπίζω να έχει "καλο" καιρό 22-25. Θα χαρώ από ιό από τα παιδιά θα είναι εκεί να κεράσω ένα ποτάκι.  Ότι άλλο πιστεύετε ότι θα μου φανεί χρήσιμο ενημερώστε με παρακαλώ. (Έχω διαβάσει για κάτι χώρους μασάζ και έξτρα. . Αξίζει η είναι σε στυλ μεταξ/γιο?)

gastr888

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για την βοήθεια τους.  Εμείς 22/1 θα ήμαστε εκεί ελπίζω να έχει "καλο" καιρό 22-25. Θα χαρώ από ιό από τα παιδιά θα είναι εκεί να κεράσω ένα ποτάκι.  Ότι άλλο πιστεύετε ότι θα μου φανεί χρήσιμο ενημερώστε με παρακαλώ. (Έχω διαβάσει για κάτι χώρους μασάζ και έξτρα. . Αξίζει η είναι σε στυλ μεταξ/γιο?)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οδυσσο θα παει πλιν 24,χεστηκαν ολοι απο καιρο σημερα βρηκαν ζευγαρη νεκρους.δεν κινιται φυλο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Μερα 1η
αφιξη στην οδησσο 9 το βραδυ απο φραγκφουρτη μεσω κιεβου
Κοστος ταξι 90 γκριβνα κ σε 15 λεπτα ημασταν στο σπιτι
9:30 σε πολυ καλο διαμερισμα στο κεντρο της πολης
κοστος διαμερισματος 500 γριβνα ανα μερα
φαγητο σε εστιατοριο πολυ φτηνο
διαστημικα μωρα στους δρομους καλοντυμενες περιποιημενες ,οι 8 στις 10 ειναι κομματοι
σουπερ μαρκετ κ ψωνια κρασια μπυρες βοτκες κτλ συνολο 440 γριβνα
Παραγγελια κολγκερλ επιπεδου 7-8 ,800 γριβνα η ωρα ,εχει φτηνοτερες κ ακριβοτερες, οταν μεμε ωρα εννοουμε ωρα....+100 γριβνα το ταξι
Εγω δεν πηδηξα ,την εδιωξα γιατιτο γραφειο εστειλε αλλη (τα γνωστα)

Υγ Θα μεινουμε συνολικα 10 μερες
θα προσπαθω να αναφερω καθε μερα
υγ2 1ευρω 30 γριβνα
υγ3 πολυτιμη βοηθεια απο φιλο ελληνα σε οτιδηποτε χρειαζομαστε ,το κατα δυναμιν βεβαια
υγ4 ειμαστε 2 ατομα , μενουμε σε χωριστα διαμερισματα
Υγ5 πολυτιμες πληροφοριες απο φιλο γνωστη της ουκρανιας (εγω τον αποκαλω αρχοντα)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
μπραβο ρε μυστη, εκτος απο σαιτ με call girls, εχει και τοπικες εφημεριδες με μικρες αγγελιες που εχουν ανεξαρτητες, και σεμιπρο

Υ.Γ. μην τρωτε τον χρονο σε καμακι ποιο πολλα λεφτα θα σας φυγουν, παρτε μονο call girls οι τιμες ειναι εξεφτελιστηκες καντε παζαρια στην τιμη μην πληρωσετε οτι ζητανε.

diabolo13

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Μερα 1η
διαστημικα μωρα στους δρομους καλοντυμενες περιποιημενες ,οι 8 στις 10 ειναι κομματοι
Παραγγελια κολγκερλ επιπεδου 7-8 ,800 γριβνα η ωρα ,εχει φτηνοτερες κ ακριβοτερες, οταν μεμε ωρα εννοουμε ωρα....+100 γριβνα το ταξι

υγ2 1ευρω 30 γριβνα
υγ3 πολυτιμη βοηθεια απο φιλο ελληνα σε οτιδηποτε χρειαζομαστε ,το κατα δυναμιν βεβαια
Υγ5 πολυτιμες πληροφοριες απο φιλο γνωστη της ουκρανιας (εγω τον αποκαλω αρχοντα)

Καλα να περνατε παιδια και ξεκωλιαστε τις!!!!!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Μερα 1η

υγ2 1ευρω 30 γριβνα
ποσο εχει παει η γριβνα;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μερα 1η

υγ2 1ευρω 30 γριβνα
καλα ρε φιλε μας δουλευεις?που ειδες διαστημικα μωρα οδυσσο και εμεις δεν τα ειδαμε ποτε?μονο αν πας σε πρακτορειο γαμου η μοντελων βλεπεις καμια καλη.ασε στο κεντρο αδειο ειναι και μονο κατι αφραγγες βολταρουν την μερα,μαλακες του πραβι σεκτορ και κανας μπαρπας.ο κοσμος δουλευει.ναι τωρα 30 το γριβνα,μην καλεις κοπελες πες που μενουν να πας εσυ.οπεια δεν εχει πελατη ερχεται,ολες σε σαλον γυρω δουλευουν δεν ειναι μονες.ακομα και το απογευμα αν εχει λιγο κοσμο πιτσιρικια θα ειναι που απλα βολταρουν,μονο περνουν απο κεντρο και φευγουν δεν θα καθησουν πουθενα.στο τοπ καφε καθονται μερικες βιζιτες αλλα θελεις ματι να της ξεχωρισις.ασε το για διαστημικα μωρα χαχαχαχ,δεν υπαρχουν.πηγες σερβια,ρουμανια,σλοβακια,τσεχια?μια μετρια εκει ειναι κλασισ ανωτερη απο ουκρανια.δεν μου αρεσει καμια εκει.αντιθετα πιο ομορφες ειδα απο χαρκοβ,λουγανκ ενω ρωσιδες απο ουραλια και ταταρες,δικαιο ελεγε ο μιτσος ολοι τρελενονται με αυτες.ακομα και να ειδες μια διαστημικη οπως λες και τι εγινε?φατε ματια ψαρια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
νορμαλ καλες κοπελες εμφανιζονται στο αθηνα στο ταβρια σουπερμαρκετ απο 7-10 το βραδι αλλα ψωνιζουν και φευγουν,καμια δεν παιζει το ματακι τους και απο τα ψωνια καταλαβεις δεν χρειαζονται λεφτα και εχουν αντρα.τα αλλα υπερβολες που λετε διαστημικες και τετεια αστε τα να τα λετε στους μπαρπες στην ελλαδα χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom