Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
φιλε μου οι 6.000 γριβνα ειναι 200 ευρω
σιγα μην δωσω 200 σε μια χωρα κατεστραμενη οικονομικα εν μεσω κρισης κ εμφυλιου
αν ημουν στο λας βεγκας η στην ρωμη θα τα εδινα
κ ολα αυτα για 2 αποστειρωμενα γαμησια κ οτι αλλο θελω να πρεπει να το πληρωσω εξτρα

Πιατσες δεν χαλαμε

200 ευρο για ολο το βραδι, οχι για 1 ωρα οπως ειναι στην ελλαδα. μεγαλη διαφορα οικονομικη

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
200 ευρο για ολο το βραδι, οχι για 1 ωρα οπως ειναι στην ελλαδα. μεγαλη διαφορα οικονομικη

καλυτερα να επαιρνες συναλαγμα σε δολλαρια εχει διαφορετικη οπτικη το δολλαριο στα call girls

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Φιλε μου αν σκεφτονταν ολοι σαν εμενα τοτε θα γαμουσες σε μπουρδελο με 15€
Κολ γκιρλ με 25 κ διανυκτερευση με 40
Κ τα γκομενακια της γειτονιας με 20 €
φιλικως

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Φιλε μου αν σκεφτονταν ολοι σαν εμενα τοτε θα γαμουσες σε μπουρδελο με 15€
Κολ γκιρλ με 25 κ διανυκτερευση με 40
Κ τα γκομενακια της γειτονιας με 20 €
φιλικως

ωραιος ο καθενας με τον τροπο του  :thumbsup:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Εριξα εναν πουτσο σημερα 500 γριβνα αλλα δεν το ευχαριστηθηκα κ προτιμησα να βγω για βραδυνη βολτα
Οι γκομενες ωραιες αλλα για να πηδας σε αυτα τα ποσα μην περιμενεις μουναρες
οι μουναρες ζηταν τον ουρανο με τα αστρα δλδ αμοιβη κολγκερλ σε παρισι αμστερνταμ λας βεγκας
αυτο εννοειται οτι με τετοια ποσα δεν γαμας μουναρες δηλ 9αρια
σου ειπα βαλε αν μπορεις φωτο απο τις γκομενες για να καταλαβουμε καλυτερα την ποιοτητα τους,μια φωτο χιλιες λεξεις
αν ειναι 7αρια μια χαρα ειναι η τιμη τους

υγ προσωπικα παντως μετα απο το προσφατο ταξιδι μου στην ταυλανδη,(ξανα)εκτιμησα τις μολδαβες και ουκρανες απεριοριστα  :grin:
ειναι αυτο που λενε,αν δεν δεις κατι χειροτερο απο αυτο που "εχεις" δεν το εκτιμας αναλογως  :grin: :grin: :grin:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
σου ειπα βαλε αν μπορεις φωτο απο τις γκομενες για να καταλαβουμε καλυτερα την ποιοτητα τους,μια φωτο χιλιες λεξεις

υγ προσωπικα παντως μετα απο το προσφατο ταξιδι μου στην ταυλανδη,(ξανα)εκτιμησα τις μολδαβες και ουκρανες απεριοριστα  :grin:
ειναι αυτο που λενε,αν δεν δεις κατι χειροτερο απο αυτο που "εχεις" δεν το εκτιμας αναλογως  :grin: :grin: :grin:

απλα τα 9αρια θελουν 200-250 δολαρια τη βραδια (12h meeting), δεν ειναι και πολλα οταν ενα εσκορτακι στη ελλαδα του 9 θελει αυτα αυτα τα χρηματα για 1 ωρα μονο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
φιλε μου οι 6.000 γριβνα ειναι 200 ευρω
σιγα μην δωσω 200 σε μια χωρα κατεστραμενη οικονομικα εν μεσω κρισης κ εμφυλιου
αν ημουν στο λας βεγκας η στην ρωμη θα τα εδινα
κ ολα αυτα για 2 αποστειρωμενα γαμησια κ οτι αλλο θελω να πρεπει να το πληρωσω εξτρα

Πιατσες δεν χαλαμε
:thumbsup:
απλα αν ηξερες 5 λεξεις ρωσσικα τα 200 θα γινονταν γρηγορα 80
και εξηγω θα ετρωγες οχι στην αρχη μετα απο μονη της διοτι δεν τα βρισκει θα συμφωνουσε

απλα τα 9αρια θελουν 200-250 δολαρια τη βραδια (12h meeting), δεν ειναι και πολλα οταν ενα εσκορτακι στη ελλαδα του 9 θελει αυτα αυτα τα χρηματα για 1 ωρα μονο.
brother ξεχνα την λογικη του ευρω....ετσι οπως λεει ο φιλος απο πανω χαλας την πιατσα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706

φωτος θα βαλω οταν καταφερω να κανω μονταζ να μην φαινονται μουτρα
επισης σημαντικος κανον "δεν εκθετομεν τα κοριτσα"

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
:thumbsup:
απλα αν ηξερες 5 λεξεις ρωσσικα τα 200 θα γινονταν γρηγορα 80
και εξηγω θα ετρωγες οχι στην αρχη μετα απο μονη της διοτι δεν τα βρισκει θα συμφωνουσε
brother ξεχνα την λογικη του ευρω....ετσι οπως λεει ο φιλος απο πανω χαλας την πιατσα

Αυτο το ξερω
οπως εγραψα κ πιο πανω
επενδυση με χρονο κ χρημα για το μελλον

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Αυτο το ξερω
οπως εγραψα κ πιο πανω
επενδυση με χρονο κ χρημα για το μελλον
γραψε μας και απο τιμες σε εστιατορια, κλαμπ καφε....βαλε και καμια αποδειξη να συγκρινουμε
μεριδες; ικανοποιητικες;
εγω τα ξερω...να δουν και οι πιο νεοι και πως σου φενετε εσενα σαν κατοικος μονιμος εξωτερικου

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εμενα ενα 1000 για μια εβδομαδα μου αρκει στην ουκρανια. δεν εχω παρει ποτε περισσοτερα, με περισσοτερα χαλαμε την πιατσα μετα και δεν λεει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εμενα ενα 1000 για μια εβδομαδα μου αρκει στην ουκρανια. δεν εχω παρει ποτε περισσοτερα, με περισσοτερα χαλαμε την πιατσα μετα και δεν λεει

Εγώ 1000 τρώω το διήμερο τι μου λες τώρα.ΕξαΡτάται πόσε γαμάς.Αν γαμάς 5-6 τη μέρα το χιλιάρικο φεύγει για πλάκα.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εγώ 1000 τρώω το διήμερο τι μου λες τώρα.ΕξαΡτάται πόσε γαμάς.Αν γαμάς 5-6 τη μέρα το χιλιάρικο φεύγει για πλάκα.

οχι και ετσι 1-2 γυναικες, περναω μαζι τους ολη τη βδομαδα που ειμαι εκει 3 μερες τη μια και αλλες 3 μερες την αλλη

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

εννοειται ετσι δεν παταει πουθενα το χιλιαρικο, ειναι τι στοχους βαζει ο καθενας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
γραψε μας και απο τιμες σε εστιατορια, κλαμπ καφε....βαλε και καμια αποδειξη να συγκρινουμε
μεριδες; ικανοποιητικες;
εγω τα ξερω...να δουν και οι πιο νεοι και πως σου φενετε εσενα σαν κατοικος μονιμος εξωτερικου
Απαδειξεις δεν κραταω γιατι ολοι οι σερβιτοροι φερνουν την αποδειξη μεσα σε διπτυχο κ το παιρνουν μαζι με τα λεφτα...συνηθως αφηνουμε μικρο φιλοδωρημα κ βαριομαστε να περιμενουμε να το επιστρεψει
ενδεικτικα απο σημερα
μακντοναλντ νταμπλμπεργκερ+πατατες+κοκαμεγαλη 67 γριβνα
Καλη πιτσαρια στην ουλιτσα γκρετσισκα (δλδ κεντρικοτατα)
Μια οικογενειακη πιτσα+μπυρα 330μλ+πιατο με ψητα μανιταρια+παγωτο με επικαλυψη φρεσκια μπανανα συβολο 150 γριβνα
Για μονιμος κατοικος γερμανιας οι διαφορα ειναι περιπου 4 με 5 φορες φτηνοτερα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Γιατί muted o World Traveller?

Ούτε κίτρινη κάρτα, αλλά με την μία κόκκινη;

Νιώθετε ασφαλείς στην Οδησσό εσείς οι πορνοεκδρομείς;

Τί παίζει τελευταία εκεί;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ημερα 4η

Ανοιγμα νεου λογαριασμου μαμπα γιατι τον παλιο μας τον μπλοκαρανε
φαγητο :περιεγραψα πριν για μεσημερι κ βραδυ
βολτα στην πολη εφτασα με τα ποδια ως το γηπεδο της τοπικης ομαδας τσερνομορετς
επιστροφη απο αλλη διαδρομη
εναν μπουτσο στο φιλοτιμο 19χρονο γκομενακι που ερχεται πολυ φτηνα κ πολλες ωρες
φοβερο value for money  αλλα καθε μερα το βαριεμαι
τεσπα εκανε τα παντα να με ανεβασει ,χορευε τραγουδουσε μου εκανε παρεα στο τζακουζι σκουπισε το σαλονι....
η δευτερη υποψηφια αματορ δεν ηρθε
αυτα ειναι τα δυσκολα του αθληματος
πρεπει να εχεις πλαν β κ πλαν γ.....αλλα χωρις γλωσσα κ το πλαν α πολυ μοθ ειναι (χαχα)

Παρασκευη σημμερα
εκτος απο νηστεια για εμας τους ελληνορθοδοξους ειναι κ ημερα κλαμπινγκ
πηγαμε στο  club ministerium ενα πολυ κυριλε κλαμπ πολυτελες με αρκετα 9αρια
ενα μοχιτο 15 γριβνα ,για εισοδο κ γκαρνταρομπα ειναι δωρεαν,δεν ειχε πολυ κοσμο
μετα
Laila club απο οπου γραφω αυτες τις αραδες
αρκετος κοσμος ,λενε πως παιζει ψωνηστηρι αλλα εγω δεν βλεπω κατι ενδιαφερον
εισοδος 50 γριβνα κ μπυρα μεγαλη 25

Συμπερασμα ημερας : οι γκομενες κ κυριως οι καλες ριναι υπερεκτιμημενες
το πουλαν ακριβα το μουνι τους
ειμαστε κ στο κεντρο μιας τουριστικης-κοσμοπολιτικης πολης που τα κανει ολα πιο δυσκολα κ πιο ακριβα
πιστευω πως αν καποιος μενει σε προαστειο σε αξιοπτεπες σπιτι ,μενει μονιμα η μεγαλα διαστηματα εδω
εχει αμαξι κ συννενοειτε στα ρωσικα πρεπει να τρωει καλα κ φτηνα αν δεν ειναι μπουφος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ημερα 4η

πιστευω πως αν καποιος μενει σε προαστειο σε αξιοπτεπες σπιτι ,μενει μονιμα η μεγαλα διαστηματα εδω
εχει αμαξι κ συννενοειτε στα ρωσικα πρεπει να τρωει καλα κ φτηνα αν δεν ειναι μπουφος

Βάζεις προϋποθέσεις.Ουκρανία δεν υπάρχουν προϋποθέσεις.Χρειάζεται μόνο ρευστό και ντουρο ευκίνητο καυλί.
Δε χρειάζεται να μένεις εκεί,να έχεις διαμέρισμα,παπούτσια από σαλάχι κτλ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: urlauber στις σήμερα στις 02:49
Ημερα 4η

Βάζεις προϋποθέσεις.Ουκρανία δεν υπάρχουν προϋποθέσεις.Χρειάζεται μόνο ρευστό και ντουρο ευκίνητο καυλί.
Δε χρειάζεται να μένεις εκεί,να έχεις διαμέρισμα,παπούτσια από σαλάχι κτλ.

Κμαν, το παλλικάρι τα λέει μια χαρά και έχει πιάσει το νόημα. Για μένα, αν κάποιος έχει τον τρόπο να νοικιάσει για άλφα διάστημα,
ένα διαμέρισμα, π.χ. για ένα μήνα, μπορεί να κάνει καλύτερο παιχνίδι. Μιλώντας για Ουκρανία, στο Ντίπρο, νοίκιαζα τριάρι επιπλωμένο
κομπλέ, κοντά στο Ίντερπάιπ, αν ξέρεις, για 300 χρίβνι / μέρα (περίπου 13 $). Στο Λβόφ, ακόμα πιο φθηνά, διότι στα ανατολικά, υπάρχει ζήτηση μεγάλη, λόγω των ανθρώπων που μετακινήθηκαν δυτικότερα, λόγω του πολεμικού κλίματος. Το βασικό πρόβλημα και εμπόδιο, που σωστά
αναφέρει ο φίλος, είναι η γλώσσα. Πολύ σωστός στις διαπιστώσεις του. Με τη λογική σου "μόνο ρευστό και ντούρο καυλί" πιάνεσαι αμερικανάκι
(κι εσύ, δεν δικαιολογείσαι, διότι μια άλφα, έστω, λειτουργική γνώση γλώσσας την έχεις). Όποιος έχει έδρα, έχει και αβάντα, κι αυτό οι γκόμενες (μιλάω όχι τόσο για τις πληρωμένες που ψωνίζεις) το εκτιμούν αλλιώς. Αυτά και καλημέρες  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom