Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μπορεις με δυτικα ενοικια ομως,το ιδιο ειναι σαν να εχεις μισθο.
Το κανω αυτο στην Μολδαβια,αρα το ιδιο μπορει να το κανει και καποιος αλλος στην Ουκρανια.Τιποτα δεν ειναι αδυνατο  :grin:

Τάσο, σωστός σε όλα! Εύγε! Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ανθρώπων, που πρόλαβαν και αγόρασαν ακίνητα, από παλιά σε ξεφτίλα τιμές,
και τα εκμεταλλεύονται πια εκεί που ζούν. Έχω περίπτωση σαλονικιού, ο οποίος στα καλά χρόνια που λέγαμε αλλού (1996) είχε κομπόδεμα,
ανεπαρκές για επένδυση στην Ελλάδα, αλλά μπόρεσε τότε να πάρει τζαμπέ κάτι διαμερίσματα, και τα δίνει τώρα με ενοίκιο, και έχει
τέτοιο είσόδημα, που για τα δεδομένα της χώρας είναι ικανοποιητικό. Σίγουρα, όποιος θέλει, βρίσκει τρόπο. Ο Κμαν υπερβάλλει.  

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Αν είναι από το mamba(που είναι φυσικά) σεμιπρο είναι.Οι σπονσορετς δεν πάνε με 800 γκριβνυα θέλουνε σπονσοριλικι.Πώς είναι η κατάσταση στα κλαμπ?Έχει σεμι προς,πρόθυμα γκομενακια η μόνο κύκλος?
Δεν ειναι απο μαμπα ,τουλαχιστον εγω δεν υην βρηκα απο μαμπα αλλα  ετοιμη απο γνωστο
η ιδια μας ακολουθησε στο κλαμπ με μονο εξοδο το ποτο-χυμο της κ με την προυποθεση να μας βρει αυτη κανα αλλο γκομενακι , δεν τα καταφερε παρολο που προσπαθησε αλλα δεν πειραζει
Σεμιπρος υπαρχουν αλλα θελει γλωσσα
Προθυμα γκομενακια οχι
Κυκλος εινσι το παν

Αυτο ηταν κ το ρεπορτ της 5ης μερας μιας κ δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο να αναφερω

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
5 μερες
3 αματουρια
0 προ
σε κλαμπ ναι χτες και σημερα ,τωρα σε κλαμπ ειμαι
αυτα εσυ
απο οτι ειπες εισαστε 2
οποτε δωσε πληρη αναφορα αν γινετε.....να παρουμε ολοκληρωμενη ιδεα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ημερα 5η

Πρωινος περιπατος στην πολη
εντυπωσεις:εκτος απο το ιστορικο κεντρο προκειτε για μια συνηθισμενη σοβιετικου στυλ πολη
επιστροφη στο δωματιο κ ποιοτικο σεξ με κορασιδα αξιολογης εμφανισης
εριξα μονο ενα μανικι γιατι βαριομουν δευτερο αν κ η κοπελα το αξιζε,προτιμησα χαλαρωση στο τζακουζι.
κοστος 800 γριβνα +100 το ταξι ,εκατσε κανα τριωρο
Εξοδος για φαγητο ...ενα σοαρμα γιγαντιο,μια πιτσα καπριτσιοσα οικογενειακη,μια μεριδα φτερουγες κοτοπουλο,2 ποτα στυλ μιλκσεικ 2παγωτα με φρεσκο φρουτο ψιλοκομμενο ολα αυτα για 2 ατομα συνολο 300 γριβνα

Η βραδυα συνεχιζετε
θα  σκλουθησει παραρτημα
παρατηρησεις: κινηση υποτονικη χτες αλλα κ σημερα,τιποτα δεν θυμιζει σαββατο στα μαγαζια ,στους δρομους,στην κινηση
ο μεσος ορος ποιοτητας αυτοκινητων ειναι υψηλοτερος απο τον μεσο ορο στην ελλαδα
στην κατερινσκαγια ο δρομοσ που πασ προς τα κατω για να πας βολτα στο αγαλμα του δουκα πραγματι βλεπεις αυτοκινηταρες.ο κμαν μονο βλεπει οτι τον βλεπουν σαν πριγιπα που θα της σωσει χαχαχαχαχ.ακομα πολλες κοπελες θα δεις με μερσενταρες χαχαχαχαχ.πηγαινε να φας γυρο απεναντι απο το ελληνικο προξενειο,μονο εκει τρωω γυρο.στοιχοιζει 40 γριβνα,δεν αγγιζουν χερια και ειναι νοστιμος.ειναι το μονο σιαρμα που τρως και δεν σε πιανει πονος να πας τουαλετα χαχαχαχα.20 του μαρτι θα ειμαι οδυσσο μετα δεν ξερω ισως παω ταλλιν και σερβια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αφού έγραψα ρε βλάκα οτι η ΜΙΛΦ από το Carribean που πόσταρα φωτό δε ζήτησε λεφτά.Το κεφάλι σας είναι μονόδρομος έχει ένα μόνο πράγμα μέσα.Το οτι γαμάς με λεφτά δε σημαίνει οτι δε γαμάς και τζάμπα.Το οτι πας Ουκρανία δε σημαίνει οτι δεν πας Πολωνία.Απλά είσαι στόκος και δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο και τα πολλαπλά τεραίν.
εχεις δικαιο αρχοντα,πριν 15 χρονια γαμησα μια πουτανα τζαμπα.πολυ ομορη αλλα ζωο μονο ανοιγε τα ποδια,τα πηρα και εκανα παραπονα.χωρις να πει τιποτα εφυγε χωρις να πληρωθει χαχαχαχαχααχαχ.σορυ αρχοντα αλλα εσυ αμφισβητεις πολλα παιδεια οπως παραδειγμα τον ντερτυ οτι γαμα τζαμπ μιλφαρες επαρχια και λες τσαμπα επαγγελματια πουτανα στο κιεβο!με τον ρυθμο που γαμας 6-8 την μερα στην ηλικια σου δεν εισαι και ο πιο αξιοπιστος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τάσο, σωστός σε όλα! Εύγε! Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ανθρώπων, που πρόλαβαν και αγόρασαν ακίνητα, από παλιά σε ξεφτίλα τιμές,
και τα εκμεταλλεύονται πια εκεί που ζούν. Έχω περίπτωση σαλονικιού, ο οποίος στα καλά χρόνια που λέγαμε αλλού (1996) είχε κομπόδεμα,
ανεπαρκές για επένδυση στην Ελλάδα, αλλά μπόρεσε τότε να πάρει τζαμπέ κάτι διαμερίσματα, και τα δίνει τώρα με ενοίκιο, και έχει
τέτοιο είσόδημα, που για τα δεδομένα της χώρας είναι ικανοποιητικό. Σίγουρα, όποιος θέλει, βρίσκει τρόπο. Ο Κμαν υπερβάλλει.  
ναι σωστα,υπαρχουν πολλοι κυπριοι και ελληνες που αγοραζαν απο παλλια σε ουκρανια,ρουμανια,βουλγαρια πλεον ζουνε εκει μονιμα ιδικα ρουμανια και βουλγαρια ανοιξαν δικες τους επιχειρησεις και εμειναν μονιμα.πριν 3 μηνες που τελειωσε το συμβολαιο φιλου κυπριου οδυσσο μετα απο 3 χρονια ηρθε ο ελληνας που του νοικιαζε να το ξινικιασει.ο ελληνας στρατιωτικος το πηρε πριν χρονια επενδυση,στην καλυτερη περιοχη διαμερισματαρα.ο κμαν υπερβαλει παντα,ασε που αμφιβαλω την συχνοτητα κιεβο,εκανε την διαδρομη γερμανια -κιεβο σαν να παει με μετρο αθηνα.οταν εγραφε πολωνια τον καλουσα να ερθει να καμακωσει ουκρανια και δεν ηρθε ποτε!ελεγε καμακια στην πολωνια και μετα απο ενα χρονο παραδεχτηκε πουτανες γαμα μετα το καμακι.ελεγε λογο του πολεμου ειναι εξαθλιωμενοι και δεν εχουν λεφτα εγω δεν ειδα να αλλαξε κατι εκτος του οτι παιρναμε καλυτερο συναλαγμα.ουτε οι απαιτησεις τους λιγοστεψαν ουτε απελπισμενες να φυγουν ηταν.εκτος αν ενοει τα μπαζα που πανε να ζησουν τουρκια και κυπρο χαχαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν αμβισβιτω ιστοριες του κμαν οτι δεν γινονται,απλα τον συγεκριμενο αμφισβητο για τα ποσα που ξοδευει,δεν βγαινουν τα ποσα που λεει εκτος αν περνει και αλλα εισοδηματα απο τον μισθο γερμανια η ειναι πολυεκατομυριουχος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν αμβισβιτω ιστοριες του κμαν οτι δεν γινονται,απλα τον συγεκριμενο αμφισβητο για τα ποσα που ξοδευει,δεν βγαινουν τα ποσα που λεει εκτος αν περνει και αλλα εισοδηματα απο τον μισθο γερμανια η ειναι πολυεκατομυριουχος.

Γιατί δε βγαίνουν?Εγώ είμαι από τους λίγους που σε κάθε ταξίδι ποστάρω φωτό.
Με 200 ευρώ γαμιούνται όλες.Με 50 ευρώ γαμάς τις σεμιπρος.
Δίνεις ένα χιλιάρικο τη μέρα γαμάς 5-6.Την επόμενη μέρα γυρνάς Γερμανία.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ημερα 6η

Πρωινος περιπατος στην ηλιολουστη οδησσο με αρκετο κοσμο στους δρομους κ πολλα μαγαζια ανοιχτα
Δοκιμη φαγητου σε διαφορα στεκια συνολο 80 γριβνα
ελιωσα στον πουτσο ενα γκομενακι που μου αρεσει πολυ (απο την καβα...δλδ απο τις ηδη δοκιμασμενες)  καμμια ωρα γαμουσα,εκατσε συνολικα 2ωρες κοστος 800 γριβνα +120 το ταξι

εντυπωσεις σχματιστηκαν ηδη απο την δευτερη μερα αλλα πλεον εχουν ξεκαθαρισει τα πραματα
η αματορ-σεμιπρο σεξ σκηνη ειναι δυσκολη απροβλεπτη ακατανοητη κ χρειαζεται να επενδυσεις πολυ χρονο κ χρημα για να πηδας καλα ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ να εχεις ποικιλια κ οχι γαμησι αποστειρωμενο
παραδειγμα:  καποιος που ερχεται απο επαρχιακη κωμοπολη της ελλαδος πιθανως θα εντυπωσιαστει που θα μπορεσει να γαμησει 2 7αρια κ ενα 6αρι στις 10 μερες κ σε τζαμπα τιμες ,το αεροπορικο εισητηριο ειναι φτηνο κ αυτην την εποχη δεν εχει δουλειες στα χωραφια
εγω ομως που ζω στον παραδεισο του πληρωμενου ερωτα την γερμανια δεν εχω λογο να το ξανακανω αφου σε αποσταση 40 λεπτα με το μετρο σε ενα ρεπο χωρις να παρω αδεια μπορω να περασω ενα υπεροχο 7ωρο με μεγαλη ποικιλια απο γυναικες κ γουστα διαφορα

Αν προκυψει κατι ενδιαφερον αργοτερα σημερα θα ενημερωσω
τις επομενες ημερες θα ασχοληθω κυριως με τον τουρισμο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ενδεικτικα καποιες απο τις δυσκολιες του αματορ

Αλλαζεις τηλεφωνο με γυναικα πριν απο 10 μερες τα συζυτας κ τα ψιλοσυμφωνεις κ μεχρι να ερθεις εδω πλεονωδεν απανταει στο τηλεφωνο η στο κλεινει κτλ
-κανονιζεις να ερθει στις 3 το απογευμα για να κατσει 4 ωρες.....το αναβαλει το καθυστερει το τραβαει κ ερχετε στις 7 το βραδακι κ σου λεει θα κατσει μονο 2 ωρες...εσυ υπολογιζεις να ριξεις κ ενα βραδυνο αλλα πλεον δεν βγαινουν οι ωρες αν κανεις ενα ντουζακι βγεις για φαγητο κ μια βολτα οποτε αρκεισαι στο ενα
η
κανονιζεις να ερθει στις 7 το βραδυ και με τις αναβολες στις 10 σου λεει πως δεν μπορει....πας για φαγητο βολτα κτλκ κατα τις μια τα ξημερωματα παιρνεις στην μοναδικη επιλογη που εχεις τετοια ωρα...
Δλδ κολγκερλ.......ασε τι διαλεξες εσυ απο φωτογραφιες....σου στελνουν οποια ναναι γιατι ξερουν πως τα ζουμια εχουν σφιξει..μτι θα κανεις?? Θα πηδηξεις κ μετα θα το μετανοιωσεις

Εκει χρειαζεται η καβα (πολλες γυναικες) να εχεις εναλακτικες,η καβα αποκτιετε με υπομονη χρονο κ χρημα
εγω "τρωω"απο την καβα φιλου ,ετοιμα τα βρηκα δλδ
αλλιως θα επαιρνα μονο κολγκερκ κ θα ειχα λειωσει στην μαλακια...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Μονος σου το ειπες...αφου μενεις μονιμα Γερμανια μια χαρα εισαι στο θεμα του πληρωμενου ερωτα.
Για να απολαυσεις την α.ευρωπη και να παρεις αυτο το κατι παραπανω απο τις ντοπιες γκομενες και οχι απο πουτανες πρεπει να μενεις μονιμα η σχεδον μονιμα.Φορτωμενος με χρημα παντα εννοειται,τοτε μπορεις να χτυπας 9αρια που θα σε απογειωσουν κυριολεκτικα γιατι θα στα δωσουν ολα  :grin: Αν ψαχνεσαι για τετοιου ειδους φαση φυσικα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μονος σου το ειπες...αφου μενεις μονιμα Γερμανια μια χαρα εισαι στο θεμα του πληρωμενου ερωτα.
Για να απολαυσεις την α.ευρωπη και να παρεις αυτο το κατι παραπανω απο τις ντοπιες γκομενες και οχι απο πουτανες πρεπει να μενεις μονιμα η σχεδον μονιμα.Φορτωμενος με χρημα παντα εννοειται,τοτε μπορεις να χτυπας 9αρια που θα σε απογειωσουν κυριολεκτικα γιατι θα στα δωσουν ολα  :grin: Αν ψαχνεσαι για τετοιου ειδους φαση φυσικα.

Eγώ ψάχνομαι μονο για μετριοτητες ελλεηνιδες που να μου σπανε τον πούτσο :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ενδεικτικα καποιες απο τις δυσκολιες του αματορ

Αλλαζεις τηλεφωνο με γυναικα πριν απο 10 μερες τα συζυτας κ τα ψιλοσυμφωνεις κ μεχρι να ερθεις εδω πλεονωδεν απανταει στο τηλεφωνο η στο κλεινει κτλ
-κανονιζεις να ερθει στις 3 το απογευμα για να κατσει 4 ωρες.....το αναβαλει το καθυστερει το τραβαει κ ερχετε στις 7 το βραδακι κ σου λεει θα κατσει μονο 2 ωρες...εσυ υπολογιζεις να ριξεις κ ενα βραδυνο αλλα πλεον δεν βγαινουν οι ωρες αν κανεις ενα ντουζακι βγεις για φαγητο κ μια βολτα οποτε αρκεισαι στο ενα
η
κανονιζεις να ερθει στις 7 το βραδυ και με τις αναβολες στις 10 σου λεει πως δεν μπορει....πας για φαγητο βολτα κτλκ κατα τις μια τα ξημερωματα παιρνεις στην μοναδικη επιλογη που εχεις τετοια ωρα...
Δλδ κολγκερλ.......ασε τι διαλεξες εσυ απο φωτογραφιες....σου στελνουν οποια ναναι γιατι ξερουν πως τα ζουμια εχουν σφιξει..μτι θα κανεις?? Θα πηδηξεις κ μετα θα το μετανοιωσεις

Εκει χρειαζεται η καβα (πολλες γυναικες) να εχεις εναλακτικες,η καβα αποκτιετε με υπομονη χρονο κ χρημα
μπραβο,αν περνεις ετοιμα απο καπειον δεν θα τρως χρονο να κανεις βολτες και οτι θελεις.δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτες στο ιτερνετ μαμπα,η δεν απαντανε ποτε η μετα απο μερες η αν περιμενεις χανονται στον δρομο και δεν ξαναπαντανε.αν πηγαινες εντελως στο αγνωστο χωρις κανενα να σε βοηθησει δεν θα εβρισκες τιποτα.με το μιστερ χ αν ηξερες ρωσικα και πως θα κινηθεις θα πληρωνεσ τα μισα λεφτα για την κοπελα και θα γλιτωνες τα ταξι και χρονο.εγω βρηκα τα κοντινα σαλον 3 λεπτα με τα ποδια,κοστος 500 γριβνα αλλα ξερω πως να παω στο διαμερισμα και την διευθηνση που λενε.εδω θα θες βοηθεια,οταν ερχονται σε σενα πολλες φορες ερχονται με τα ποδια 3 λεπτα μετα απο καμια ωρα που τελειωνουν αλλο πελατι,χρεωνουν διπλασια που εφυγαν απο το σαλον που δουλευουν και ζητανε 120 για ταξι.πολλες μου πηραν 100 με ταξι ενω ηταν διπλα τα σαλον ενα λεπτο με τα ποδια χαχαχαχ.μετα καταλαβα οτι αυτεσ μιστερ χ που ειχαν μονες φωτο δεν ειναι ελευθερεσ αλλα απο σαλον ερχονται οταν η δευτερη που πηρα μου λεει διπλα εχω αλλες 4 κοπελες παμε να δεις ενω στο σαιτ φενοταν ιντεπεντετ.οχτωβρη επαιξα ξανα με μιστερ χ.διαφορα γκομενακια που γραφω κοντακτε που καταλαβα πουτανιτσες ειναι και ψαχνουν λεφτα δεν απαντησαν εδω και 2 μερες που ειπα θα ερθω και θα σας βοηθησω.κοντακτε καμια δεν απαντα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ημερα μαλλον εβδομη

Εξκουρσιον οποιος δεν εχει κανει δεν μπορει να λεει πως εχει γνωρισει την οδησσο
λογω χειμωνα στο ειδικο αυτο βαγονακι ημουν μονος μου με τον οδηγο κ τον ξεναγο
πολυτιμες πληροφοριες για την πολη κ την ιστορια της
διαρκεια 1,15'
Κοστος 250 γριβνα

Λιχουδιες απο μικρομαγαζα
σημερα γυρος απο γαλοπουλα σε μεγαλο στρογγυλο ψωμακι με επικαλυψη κασερι απο πανω (ξρροψημενο)
ψημενο εκεινη την ωρα κοστος 45 γριβνα
σοαρμα λεγοντε κ εκτος απο το δικο μας χοιρινο τα βρισκεις κ σε κοτοπουλο μοσχαρισιο γαλοπουλα

Απο κοπελες με παιρνουν απο μονες τους δυο που εχω ξαναπαρει αλλα προτιμω κατι καινουργιο σημερα οποτε δεν

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το Ελληνικο δεν υπαρχει πια ? δεν το προτιμουν οι Ελληνες ?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σαλτσες πολλες βαζει ο κμαν,με φορο 45% πρεπει να βγαζει 7χιλ το μηνα για να του μεινουν 4000, με 1000  μινιμ εξοδα ,κανει 3000 καθαρα ,ΑΝ παιρνεις 7000 ,απιθανο δηλ
..δεν παιζουν τετοιοι μισθοι στην γερμανια..μονο για στελεχη
το πιο πιθανο κανει σκληρη οικονομια κ πηγαινει κ τα χωνει καθε μηνα...δεν βλεπω το ωφελιμο της υποθεσης

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γιατί δε βγαίνουν?Εγώ είμαι από τους λίγους που σε κάθε ταξίδι ποστάρω φωτό.
Με 200 ευρώ γαμιούνται όλες.Με 50 ευρώ γαμάς τις σεμιπρος.
Δίνεις ένα χιλιάρικο τη μέρα γαμάς 5-6.Την επόμενη μέρα γυρνάς Γερμανία.
:grin: :grin: :grin: ολε  :rockon: :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ετσι ειναι...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι απο μαμπα ,τουλαχιστον εγω δεν υην βρηκα απο μαμπα αλλα  ετοιμη απο γνωστο
η ιδια μας ακολουθησε στο κλαμπ με μονο εξοδο το ποτο-χυμο της κ με την προυποθεση να μας βρει αυτη κανα αλλο γκομενακι , δεν τα καταφερε παρολο που προσπαθησε αλλα δεν πειραζει
Σεμιπρος υπαρχουν αλλα θελει γλωσσα
Προθυμα γκομενακια οχι
Κυκλος εινσι το παν

Αυτο ηταν κ το ρεπορτ της 5ης μερας μιας κ δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο να αναφερω
σωστα προθυμα γκομενακια στο κλαμπ οχι.η κοπελα που εγραψα χτες κοντακτε γνωριστηκαμε πριν 2 χρονια δεν ξερω αν με θυματε.σπουδασμενη δικηγορος.εχει πολλεσ φωτο ποζες και ντυμενη λαγουδακι σε νυκτερινο κεντρο και αλλες αρκαδια να δουλευει χορευτρια σε κλαμπ.στο στατους τησ λεει δεν δινω τηλεφωνο,δεν κανω γνωριμιες,μην με καλειτε για εξοδο μονο για μπιζνες απαντω!ειπα να κανω αμεσως προταση αλλα δεν απαντησε.βεβαια δεν ειπα ποσο μονο οτι θα βοηθησω.ουτε η δευτερη κρυφοβιζιτα απαντησε.οπειοσ εχει κοντακτε να του στειλω να δει,εχει 1200 φολοουερσ και 600 φιλουσ 21 χρονων,αυτα για να δειτε αν μας εχουν αναγγη.αν μα τωρα δεν απαντανε οταν γινω μπαρπας σαν τον κμαν που να παω να κρυφτω χαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom