Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σαλτσες πολλες βαζει ο κμαν,με φορο 45% πρεπει να βγαζει 7χιλ το μηνα για να του μεινουν 4000, με 1000  μινιμ εξοδα ,κανει 3000 καθαρα ,ΑΝ παιρνεις 7000 ,απιθανο δηλ
..δεν παιζουν τετοιοι μισθοι στην γερμανια..μονο για στελεχη
το πιο πιθανο κανει σκληρη οικονομια κ πηγαινει κ τα χωνει καθε μηνα...δεν βλεπω το ωφελιμο της υποθεσης
ο σαλονικιος ομως αληθεια τα εχει και τα δινει.τωρα ειναι κωνσταντινουπολη μετα απο την οδυσσο εδω και μια εβδομαδα με μοντελο απο οδυσσο.δινει 400-500 ευρο την μερα!σημερα λεει τελευταια  μερα εμεινα με 80 στειλε 600 να περασω την νυχτα!ειπα οχι και μαλλον θα πηρε απο αλλον φιλο κυπριο.τωρ ετοιμαζετε για κινα,εδωσε διαβατηριο για βιζα και καλεσε την γκομενα στην κωνπολη που παει με ταυτοτητα!για τοσο αρωστημενο πουτανιαρι μιλαμε.ο κμαν σιγουρα λεει φιδια,μαλλον με τυροπιτακια την βγαζει με τισ γκομενες χαχαχαχαχξυπνατε ρε αν ειχε τοσα οσα λεει θα ειχε αυτοκινητο να πηγαινει απο γερμανια διπλα πολωνια να φωρτωνει οχι με το τρενο αφου διπλα του ειναι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
κανενα μουνι απο αυτα που γαματε θα βαλετε να δουμε τι αξιζει?
πολυ μπλα μπλα...ειπαμε μια εικονα χιλιες λεξεις  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
κανενα μουνι απο αυτα που γαματε θα βαλετε να δουμε τι αξιζει?
πολυ μπλα μπλα...ειπαμε μια εικονα χιλιες λεξεις  :grin:

Τάσο, φωτογραφίες από πληρωμένο μουνί βάζει ο καθένας, άμα λάχει. Το θέμα είναι οι φωτογραφίες από τις "μουνάρες"
που έχουν καμακώσει και ρίξει. Εκεί είναι τα δύσκολα.  :hi:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Ημερα 8η

Το ενδιαφερον μου εχει εστιαστει στον τουρισμο κ στις λιχουδιες
ενδεικτικα μπριζολαδικο κυριλε αγγλοφωνο χθες βραδυ: μια μοσχαρισια 200γρ με μπεικον ψητο κρεμυδι
ψητη πατατα στον φουρνο κ μια μπυρα μιτσιγκαν 500 μλ συνολο 292 γριβνα με το φιλοδωρημα 300
Σημερα σοαρμα σπεσιαλ κ ενα ποτηρι αριανι 300μλ συνολο 45 γριβνα
το ευρω  εχει πεσει λιγο
σημερα εχει 1:29
Πρωτη μερα ειχα χαλασει 1:29,80

Απο κοπελες τωρα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου
απο το πρωι το τραβανε για βραδυ κ στο τελος ουτε φωνη ουτε ακροαση ...ουτε ερχοντε ουτε τηλεφωνο οτι δεν θα ερθουν....μονο αν καποια εχει αμεση αναγκη απο φραγκα
με εχει κουρασει αυτο κ δεν ξανασχολουμαι πλεον
εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυματος ,τελειως διαφορετικος τροπος σκεψης

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Απο κοπελες τωρα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου
απο το πρωι το τραβανε για βραδυ κ στο τελος ουτε φωνη ουτε ακροαση ...ουτε ερχοντε ουτε τηλεφωνο οτι δεν θα ερθουν....μονο αν καποια εχει αμεση αναγκη απο φραγκα
με εχει κουρασει αυτο κ δεν ξανασχολουμαι πλεον
εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυματος ,τελειως διαφορετικος τροπος σκεψης

Τύπε μου σε επιβεβαιώνω πλήρως, το ίδιο παρατήρησα κι εγω, και μάλιστα οχι μονο σε επαγγελματίες, όλες οι Ουκρανές που γνώρισα ήταν μονίμως αργοπορημενες. Το έγραψα και στο θέμα του Κιέβου και το εχω απορία αν το κάνουν μονο σε μας που ειμαστε τουρίστες η το έχουν γενικά...

Ρε τύπε μια απορία μονο, απο που κι ως που 8 μερες Οδυσσο; Γιατι; Μου φαινεται τραγική σπατάλη χρόνου, εκτός κι αν τον διαθέτεις άπλετο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τύπε μου σε επιβεβαιώνω πλήρως, το ίδιο παρατήρησα κι εγω, και μάλιστα οχι μονο σε επαγγελματίες, όλες οι Ουκρανές που γνώρισα ήταν μονίμως αργοπορημενες. Το έγραψα και στο θέμα του Κιέβου και το εχω απορία αν το κάνουν μονο σε μας που ειμαστε τουρίστες η το έχουν γενικά...

Ρε τύπε μια απορία μονο, απο που κι ως που 8 μερες Οδυσσο; Γιατι; Μου φαινεται τραγική σπατάλη χρόνου, εκτός κι αν τον διαθέτεις άπλετο...

Το κόλπο είναι να κολλας όλα τα ραντεβού μαζί π.χ.δυο γκομενες στις 18:00,μετά δυο στις 20:00 κτλ οπότε και να αργήσει η μία γαμας στο μεσοδιάστημα την άλλη.
Άμα μια ακυρώσει δε σε ενδιαφέρει γιατί γαμας τις άλλες.
Αυτό λέω και εγώ.Πάνω από εβδομάδα Ουκρανία είναι υπερβολή.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Το κόλπο είναι να κολλας όλα τα ραντεβού μαζί π.χ.δυο γκομενες στις 18:00,μετά δυο στις 20:00 κτλ οπότε και να αργήσει η μία γαμας στο μεσοδιάστημα την άλλη.

Πολυ συμφωνώ μαζι σου τελευταία και προβληματίζομαι  :think:  αυτο εκανα κι εγω, στο Κιέβο κανονιζα επικαλυπτόμενα ραντεβού, αφου ετσι κι αλλιώς ποτε δεν μπορούσα να ξέρω με ασφάλεια ποτε θα ερθει η αλλη...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τάσο, φωτογραφίες από πληρωμένο μουνί βάζει ο καθένας, άμα λάχει. Το θέμα είναι οι φωτογραφίες από τις "μουνάρες"
sorry ρε ποπ αλλα κανονικη γκομενα θα κατσει να την βγαζεις φωτο ξεβρακωτη?εγω θειο-ληφτινγκ τον παραδεχομαι που τις ψηνει ,ακομα κ σεμιπρο αρνουνται κ λογικα να βγαινουν φωτο ξεβρακωτες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πολυ συμφωνώ μαζι σου τελευταία και προβληματίζομαι  :think:  αυτο εκανα κι εγω, στο Κιέβο κανονιζα επικαλυπτόμενα ραντεβού, αφου ετσι κι αλλιώς ποτε δεν μπορούσα να ξέρω με ασφάλεια ποτε θα ερθει η αλλη...
εγω κανονιζω με 5-6 την φορα κ αν ερθει μια ειναι επιτυχια,,,γι αυτο πρεπει ναχει ζωη η πολη οι δρομοι κ τα κλαμπ για να κανεις παραλληλα καμακια κι οτθι κατσει απο στρητ φαιτ
εξ ου κι αντενδεικνιονται ολες αυτες οι χωρες απο οκτωβρη μεχρι απριλη..δεν κυκλοφοραει γατα εκτος απο προφεσιοναλιστε στα κλουμπι :helpplea:
αυτες που παιρνει ο κμαν δηλ με τις 200αρες κ 400αρες.... ;) :grin: :fuck1: η που λεει οτι παιρνει,κ τα δυο σωστα!!! :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
sorry ρε ποπ αλλα κανονικη γκομενα θα κατσει να την βγαζεις φωτο ξεβρακωτη?εγω θειο-ληφτινγκ τον παραδεχομαι που τις ψηνει ,ακομα κ σεμιπρο αρνουνται κ λογικα να βγαινουν φωτο ξεβρακωτες
χαχα,,,τζαμπα εκανα βουδαπεστη νομιζεις?  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
χαχα,,,τζαμπα εκανα βουδαπεστη νομιζεις?  :grin:
για μολντοβα λεω που καθονται για φωτο...βουδαπεστη σταματησα λιγο 3-4 ωρες κυριακη ,η μονη πρωτευουσα ανατ ευρωπης που εχει ακομα πολυ θεμα κ πραγματικα δυνατα μουνια ακομα  :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Σωστα αν και εχω βαλει και απο κανονικες γκομενες αλλα οχι γυμνες φυσικα.

Αλλη μια εππαγελματιας που ειναι 7αρι για τα γουστα μου ειναι αυτη,πολυ καλη και στο γαμησι
φωτο απο το σπιτι μου δεν εχω γιατι δεν αφησε,οποιος θελει πιστευει :grin: εδω εξω σε καραοκε στο κισιναου

Συνημμένα

• 16.jpg
    16.jpg
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 52

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Αλλη μια εππαγελματιας που ειναι 7αρι για τα γουστα μου ειναι αυτη,πολυ καλη και στο γαμησι
φωτο απο το σπιτι μου δεν εχω γιατι δεν αφησε,οποιος θελει πιστευει :grin: εδω εξω σε καραοκε στο κισιναου
μ αυτην απο ελλην πλευμπου  :tits2: πηρες τα @@ μου  που σουχαμε πει εγω κι ο αλεκος???
ελπιζω  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
.ο κμαν σιγουρα λεει φιδια,μαλλον με τυροπιτακια την βγαζει με τισ γκομενες χαχαχαχαχξυπνατε ρε αν ειχε τοσα οσα λεει θα ειχε αυτοκινητο να πηγαινει απο γερμανια διπλα πολωνια να φωρτωνει οχι με το τρενο αφου διπλα του ειναι
ιδια απορια εχω κι εγω..ενα μερσεντες  Ε220 του2007-8 εχει 6-7000....μονο ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
κι αν ερθουν κ οι δυο οι κ οι τρεις ταυτοχρονα τι κανεις?
Πληρωνεις για τρεις κ προλαβαινεις να χωσεις μονο μια

Ερωτηση προς τους ψαγμενους της οδησσου
πως βρισκω το σπιτι που ιδρυθηκε η "φιλικη εταιρεια"??
Οδος κρασνη 18 λεει το ιντερνετ αλλα δεν την βρισκω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom