Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
κι αν ερθουν κ οι δυο οι κ οι τρεις ταυτοχρονα τι κανεις?
Πληρωνεις για τρεις κ προλαβαινεις να χωσεις μονο μια

Ερωτηση προς τους ψαγμενους της οδησσου
πως βρισκω το σπιτι που ιδρυθηκε η "φιλικη εταιρεια"??
Οδος κρασνη 18 λεει το ιντερνετ αλλα δεν την βρισκω
στειλε πμ στον χαρη εχει πλακωθει εκει 2 στενα πιο κατω ,τριες φορες.. :grin: :grin:
υγ.εαν ερθουν κι οι τρεις που δεν θαρθουν,λες πιες ενα καφε αργησε το μποιζνες μητινγκ που εχω,ερχομαι σε 40μινουτε ;)

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16

Στο κεντρικο πεζοδρομο της Οδησσου ...εχει ενα Mall το EUropa

Εαν θα παρεις τον δρομο διπλα απο το μπορικο , εκει που ειναι ενα υπεθριο καφε -εστιατοριο και και κατι αλλα ....ευθεια αυτος ο δρομος βγαζει στο σπιτι της φιλικη εταιρειας .

Πρεπει να περνας και μπροστα απο το Εμπορικο Greeka ή καπως ετσι

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

απο το Ελληνικο ή απο το Αθηνα μολ ,δυο ή ενα στενο αριστερα.Στην οδο Ελληνων πριν φτασεις στο Αθηνα

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0

Έχοντας το εμπορικό κέντρο Europa στο αριστερό σου χέρι προχωράς επί της Ντεριμπάσοφσκα. Στο πρώτο στενό στρίβεις αριστερά και αφότου περάσεις τον πρώτο κάθετο δρόμο (γκρέτσισκα) συνεχίζεις για άλλα 30 μέτρα και θα δεις στο αριστερό σου χέρι ένα νεοκλασικό 2όροφο κτήριο. Εκεί είναι το Ίδρυμα της Φιλικής Εταιρείας.

Καλή τύχη.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
στην οδο Ελληνων ,πριν φτασεις στο μολ Αθηνα ,αριστερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τυχαίνει και αυτό που λες.Τότε λες στη μία να περιμένει μέχρι να τελειώσεις με την άλλη.Εγώ μένω πάντα Maidan οπότε μπορούν να περιμένουν σε κάποιο καφέ κοντά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολυ συμφωνώ μαζι σου τελευταία και προβληματίζομαι  :think:  αυτο εκανα κι εγω, στο Κιέβο κανονιζα επικαλυπτόμενα ραντεβού, αφου ετσι κι αλλιώς ποτε δεν μπορούσα να ξέρω με ασφάλεια ποτε θα ερθει η αλλη...

Είναι λογικό να συμφωνείς μαζί μου γιατί βλέπεις τα πράγματα από την ίδια σκοπιά του Ελληνα που μένει δυτική Ευρώπη.Οι Σλάβες γενικά είναι απαράδεκτες στα θέματα ωραρίου.Συνήθως σου λένε άργησα γιατί έχει κίνηση και τέτοια.Επίσης παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για επιβεβαίωση του ραντεβού ενώ γαμάς την άλλη και σου σπάνε τα αρχίδια.
Ενα καλό κόλπο είναι να τις συναντάς πρώτα λίγο έξω από το διαμέρισμά σου π.χ. Mc Donalds Maidan και αν δε σου κάνουν εμφανισιακά τους δίνεις λεφτά για το ταξί και τις ξαποστέλνεις.
Αν θέλουν ραντεβού τις πας κοντά στο διαμέρισμά σου για να μπορείς μετά να τις φέρεις μέσα με τα πόδια.
Κίεβο πολλές φορές έχουν κάποιο δίκιο οι γκόμενες γιατί μερικές φορές έρχονται με μετρό και είναι μεγάλες οι αποστάσεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Έχοντας το εμπορικό κέντρο Europa στο αριστερό σου χέρι προχωράς επί της Ντεριμπάσοφσκα. Στο πρώτο στενό στρίβεις αριστερά και αφότου περάσεις τον πρώτο κάθετο δρόμο (γκρέτσισκα) συνεχίζεις για άλλα 30 μέτρα και θα δεις στο αριστερό σου χέρι ένα νεοκλασικό 2όροφο κτήριο. Εκεί είναι το Ίδρυμα της Φιλικής Εταιρείας.

Καλή τύχη.
το βρηκα θενκς

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι λογικό να συμφωνείς μαζί μου γιατί βλέπεις τα πράγματα από την ίδια σκοπιά του Ελληνα που μένει δυτική Ευρώπη.Οι Σλάβες γενικά είναι απαράδεκτες στα θέματα ωραρίου.Συνήθως σου λένε άργησα γιατί έχει κίνηση και τέτοια.Επίσης παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για επιβεβαίωση του ραντεβού ενώ γαμάς την άλλη και σου σπάνε τα αρχίδια.
Ενα καλό κόλπο είναι να τις συναντάς πρώτα λίγο έξω από το διαμέρισμά σου π.χ. Mc Donalds Maidan και αν δε σου κάνουν εμφανισιακά τους δίνεις λεφτά για το ταξί και τις ξαποστέλνεις.
Αν θέλουν ραντεβού τις πας κοντά στο διαμέρισμά σου για να μπορείς μετά να τις φέρεις μέσα με τα πόδια.
Κίεβο πολλές φορές έχουν κάποιο δίκιο οι γκόμενες γιατί μερικές φορές έρχονται με μετρό και είναι μεγάλες οι αποστάσεις.

Κμαν, ώρες-ώρες ρε παιδί μου, με αφήνεις άναυδο. Είσαι στρατηγικός νούς, και αυτό δικαιολογεί την εξάπλωση του βαλκανιοπουτσισμού.
Τέτοια έκανε και ο Μέγας Αλέξανδρος, και έφτασε τελικά μέχρι την πουτάνα την Ασία (που ακόμα μας κατατρέχει...)  :hi:

ΥΓ. το υπογραμμισμένο, είναι όλα τα λεφτά (είσαι επικός σε όλα....)  :cheesy:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
φιλε μου να γαμησω θελω κ οχι να κανω αγωνα δρομου
ολες ερχονται με ταξι,πως μπορω εγω να πηδαω την μια κ να με καλει η δευτερη ισως κ η τριτη να βγω να πληρωσω το ταξι (εμεις το πληρωνουμε)
Φαντασου μια στο δωματιο ,μια στο μακντοναλντ η σε ταξι απο εξω κ μια σε ενα καφε η σε ταξι απο εξω....
να γαμησω θελω να χαλαρωσω να μπαλαμουτιασω να χουφτωσω να μπω στο τζακουζι χωρις να κοιταζω το ρολοι μου
οι τακτικες εδω ειναι ανορθοδοξες
γραφω σημερα στο μαμπα
Η μια ζηταει αμεσως λεφτα χωρις ενα γεια λες κ ειμαστε στην γιαννιτσων  η αλλη θελει να σε δει σε φωτο λες κ αυτη θα σε πληρωσει
χαχα κουφα πραματα
η χειροτερη πορνοεμπειρια μου
σκεφτομαι ηδη την επομενη εξορμηση καποου αλλου για να ξεχασω την φαρσοκωμωδια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό λέμε πρέπει να είσαι γρήγορο πιστόλι με αυστηρό χρονοδιάγραμμα.Αλλιώς δεν παίρνεις το μέγιστο που η Ουκρανία έχει να δώσει.Χρειάζεται σιδηρά πειθαρχία και logistics.
Αμα κάθεσαι σπίτι και τον παίζεις μέχρι να έρθει η μία που άργησε που τελικά είναι μπάζο ενώ η άλλη ακυρώνει το έχασες το παιχνίδι.Δεν υπάρχουν ανέσεις Ουκρανία.Είναι για στρατιώτες του πούτσου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
φιλε μου να γαμησω θελω κ οχι να κανω αγωνα δρομου
ολες ερχονται με ταξι,πως μπορω εγω να πηδαω την μια κ να με καλει η δευτερη ισως κ η τριτη να βγω να πληρωσω το ταξι (εμεις το πληρωνουμε)
Φαντασου μια στο δωματιο ,μια στο μακντοναλντ η σε ταξι απο εξω κ μια σε ενα καφε η σε ταξι απο εξω....
να γαμησω θελω να χαλαρωσω να μπαλαμουτιασω να χουφτωσω να μπω στο τζακουζι χωρις να κοιταζω το ρολοι μου
γραφω σημερα στο μαμπα
Η μια ζηταει αμεσως λεφτα χωρις ενα γεια λες κ ειμαστε στην γιαννιτσων  η αλλη θελει να σε δει σε φωτο λες κ αυτη θα σε πληρωσει
χαχα κουφα πραματα
δεν κανει το κιεβο
ο μονο; λογος να πας αν δεν εχεις χρονο κ πρπει να πας για 2 μερες κ χρειαζεσαι αμεση αεροπορικη συνδεση
κατα τ αλλα η πληρης αποτυχια σαν χαντινγκ γραουντ...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

ακριβος απεναντι απο το αθηνα μολλ ειναι ενα μικρο σπιτακι.δεν ξερω αν εχει σημαια τωρα,ειχε την εβγαλαν μετα δεν θυμαμε.θα δεις κατι τσιγκους απεναντι κατι χρτιζουν δεν ξερω τωρα αν τελειωσαν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τύπε μου σε επιβεβαιώνω πλήρως, το ίδιο παρατήρησα κι εγω, και μάλιστα οχι μονο σε επαγγελματίες, όλες οι Ουκρανές που γνώρισα ήταν μονίμως αργοπορημενες. Το έγραψα και στο θέμα του Κιέβου και το εχω απορία αν το κάνουν μονο σε μας που ειμαστε τουρίστες η το έχουν γενικά...

Ρε τύπε μια απορία μονο, απο που κι ως που 8 μερες Οδυσσο; Γιατι; Μου φαινεται τραγική σπατάλη χρόνου, εκτός κι αν τον διαθέτεις άπλετο...
ξεχασε μαμπα αν θες πουτανες,χανεις χρονο.προτεινω οδτσσο στο μιστερ χ εχει 300 το ποπ λιγο,για κιεβο δεν ξερω γιατι βγαζει λιγες.δεν χανω χρονο με μαμπα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
balkanexpress77, urlauber και λοιποί γνώστες μπορείτε να μου πείτε που είναι καλύτερα για σεξοτουρισμό στην Ευρώπη αν όχι Ουκρανία; Προσωπικά για μένα σεξοτουρισμός είναι να πάω κάπου για ένα ΠΣΚ, άντε ΠΣΚΔ (παραπάνω μέρες δε χαλαλίζω εκτός κι αν μπορεί το μέρος να συνδυαστεί και με κανονικό τουρισμό) και να γαμήσω καλά και φτηνά. Προσωπικά την έχω γυρίσει κυριολεκτικά ΟΛΗ την Ευρώπη, άλλο μέρος σαν το Κίεβο δε βρήκα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
balkanexpress77, urlauber και λοιποί γνώστες μπορείτε να μου πείτε που είναι καλύτερα για σεξοτουρισμό στην Ευρώπη αν όχι Ουκρανία; Προσωπικά για μένα σεξοτουρισμός είναι να πάω κάπου για ένα ΠΣΚ, άντε ΠΣΚΔ (παραπάνω μέρες δε χαλαλίζω εκτός κι αν μπορεί το μέρος να συνδυαστεί και με κανονικό τουρισμό) και να γαμήσω καλά και φτηνά. Προσωπικά την έχω γυρίσει κυριολεκτικά ΟΛΗ την Ευρώπη, άλλο μέρος σαν το Κίεβο δε βρήκα...

Από το Κίεβο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.Δεύτερη Ουκρανία έρχεται μάλλον η Οδησσός.Τρίτο είναι το Λβωφ.
Ομως και πολλές πόλεις της Πολωνίας και της Τσεχίας έχουν αξιόλογο υλικό παραπλήσιο με αυτό της ουκρανικής επαρχίας.Το Κίεβο όμως είναι τοπ σε ό,τι αφορά σεξοτουρισμό.
Πρακτικά αν πας με έτοιμα κοννέ Λβωφ,Χάρκοβο κτλ θα περάσεις το ίδιο με Πόζναν,Στεττίν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Γκντανσκ,Πίλσεν,Οστράβα.Το Κίεβο είναι μια κλάση πάνω σε ποσότητα και διαθεσιμότητα από γκόμενες και όλες οι επαρχιώτισσες έρχονται Κίεβο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ουκραινα ουμπερ αλλες,αλλα εκτος κιεβου ταχουμε ξαναπει..ολες οι μεγαλες πολεις πχ χαρκιβ ντνιπρο λβοβ οντεσα κλπ
υγ καλα κ φτηνα δεν γαμησες στο κιεβο.ακριβα κ μετρια ισως...τωρα μιλφ τζαπα σχεδον  γαμας παντου αν εννοεις αυτο  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Από το Κίεβο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.Δεύτερη Ουκρανία έρχεται μάλλον η Οδησσός.Τρίτο είναι το Λβωφ.
Ομως και πολλές πόλεις της Πολωνίας και της Τσεχίας έχουν αξιόλογο υλικό παραπλήσιο με αυτό της ουκρανικής επαρχίας.Το Κίεβο όμως είναι τοπ σε ό,τι αφορά σεξοτουρισμό.
Πρακτικά αν πας με έτοιμα κοννέ Λβωφ,Χάρκοβο κτλ θα περάσεις το ίδιο με Πόζναν,Στεττίν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Γκντανσκ,Πίλσεν,Οστράβα.Το Κίεβο είναι μια κλάση πάνω σε ποσότητα και διαθεσιμότητα από γκόμενες και όλες οι επαρχιώτισσες έρχονται Κίεβο.

Εδώ Κμαν είσαι σωστός. Εύγε! Πάντως, μην υποτιμάς και το Ντνίπρο που αναφέρει ο φίλος μπάλκαν. Καθαρά για υπόθεση  :fuck2:
είναι μέρος που παίζει αρκετά καλά, αλλά δεν αξίζει καθόλου σαν πόλη, για να δείς κάτι, να βολτάρεις π.χ. όπως Λβόφ, Οντέσσα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
γραφω σημερα στο μαμπα
Η μια ζηταει αμεσως λεφτα χωρις ενα γεια λες κ ειμαστε στην γιαννιτσων  η αλλη θελει να σε δει σε φωτο λες κ αυτη θα σε πληρωσει
χαχα κουφα πραματα
οι τακτικες παντου ειναι ανορθοδοξες στην ανατολικη ευρωπη,το ιδιο ισχυει σε τσεχια ουγγαρια ποσω μαλλον ουκρανια.
τσεχια μονο οταν μπαινεις μετα τα συνορα απο την νυρεμβεργη με τα σπιτια μπουρδελα μου ειχε αρεσει αρκετα,πριν μια δεκαετια βεβαια γιατι ειχε κατι διμετρα αλογα πολυ καλα  :grin:
οργανωμενος αγοραιος ερωτας δεν υπαρχει,για τετοια φαση μονο γερμανια,,,το ξερεις καλυτερα αλλωστε αφου μενεις εκει.
και ταυλανδη φυσικα που μπαινεις στα μασατζιδικα  και εχουν τις πουτανες να καθονται δεξια αριστερα αριθμημενες με καρτελακια και εσυ διαλεγεις απλα το νουμερο που σου αρεσει :grin:  :grin:  :grin:  μπαζα βεβαια στην συντριπτικη τους πλειοψηφια αλλα το ολο συστημα αψογο στην εξυπηρετηση.
μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα γιατι παιζει ρολο η τυχη και η συγκυρια της στιγμης καποιες φορες με τις σεμι προ και να περασεις εστω και τις τελευταιες μερες καλυτερα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Οδησσος ημερα 8η -παραρτημα
βραδθνη εξοδος σε κυριλε μπυραρια-ζυθοποιειο μουσειακης εμφανισης ,ι καδρα απο μεταφορα μπυρας με αλογα,μεταλλια απο βραβευσεις σε διεθνεις διαγωνισμους,βαρελια ζυμωσης της μπυρας σε πληρη λειτουργια!!!!
Φτιαχνουν κ σερβιρουν μονο 4 ειδη μπυρας
πηρα μια weiss   500μλ 60 γριβνα

Ακολουθησε φαγητο σε φτηνο στεκι μοσχαρισια μπριζολα well-done 300γρ κ μπυρα 500μλ συνολο 200 γριβνα
εκει τσιμπησαμε κ δυο σεμιπρο ,μιλφ,35 πανω κατω, τα οποια πηδηξαμε ο καθενας και τα δυο
συνολικο κοστος  1700  γριβνα (κοστος συνευρεσης-καφες-ποτο-ψιλολογια απο το σουπερμαρκετ-τσιγαρα-ταξι

δλδ 1700+1700
διαρκεια συναντησης 2,5-3 ωρες στο σπιτι +καμμια ωριτσα νωριτερα στο ρεστοραν το μπουρουμπουρου
εντυπωση μετριοκαλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom