Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Οδησσος ημερα 8η -παραρτημα
βραδθνη εξοδος σε κυριλε μπυραρια-ζυθοποιειο μουσειακης εμφανισης ,ι καδρα απο μεταφορα μπυρας με αλογα,μεταλλια απο βραβευσεις σε διεθνεις διαγωνισμους,βαρελια ζυμωσης της μπυρας σε πληρη λειτουργια!!!!
Φτιαχνουν κ σερβιρουν μονο 4 ειδη μπυρας
πηρα μια weiss   500μλ 60 γριβνα

Ακολουθησε φαγητο σε φτηνο στεκι μοσχαρισια μπριζολα well-done 300γρ κ μπυρα 500μλ συνολο 200 γριβνα
εκει τσιμπησαμε κ δυο σεμιπρο ,μιλφ,35 πανω κατω, τα οποια πηδηξαμε ο καθενας και τα δυο
συνολικο κοστος  1700  γριβνα (κοστος συνευρεσης-καφες-ποτο-ψιλολογια απο το σουπερμαρκετ-τσιγαρα-ταξι

δλδ 1700+1700
διαρκεια συναντησης 2,5-3 ωρες στο σπιτι +καμμια ωριτσα νωριτερα στο ρεστοραν το μπουρουμπουρου
εντυπωση μετριοκαλη

Φίλε μου με ολο το σεβασμό αλλα με 1700 γριβνα για 35αρα στην Οδυσσο χαλάς πιάτσες  :grin:  εδω εγω έδινα 800 για πιτσιρικα στο Κιέβο και ο balkanexpress με έβγαλε οτι έδινα πολλα...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Φίλε μου με ολο το σεβασμό αλλα με 1700 γριβνα για 35αρα στην Οδυσσο χαλάς πιάτσες  :grin:  εδω εγω έδινα 800 για πιτσιρικα στο Κιέβο και ο balkanexpress με έβγαλε οτι έδινα πολλα...
1700 και για τις δυο συνολικα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν το θυμαμαι αυτο..εαν ηταν οντως μικρη κ καλη το αναιρω....800 αν ητα για 2-3 ωρες ειναι ενταξει,,αν ηταν για ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε,τοτε οντως ειναι ακυρη ολη η φαση.... :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
1700 και για τις δυο συνολικα
αφαιρουμενων των εξοδων καλα ειναι,αλλα συνηδησιακα αντιδρωντας δεν μπορω σε μια 35αρα ουκρανορωσσιδα μολδαβη κλπ, και να την γαμησω και να την πληρωσω
αισθανομαι σαν να μου πει ενας σκαψε το χωραφι μου κ μετα πληρωσε με κιολας.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
το πλας της υποθεσης ειναι η αλλαγη ,που τις πηρατε και οι δυο κ τις δυο,αυτο δικαιολογει την φαση :fuck1: :zfuck:
εαν ηταν ενας με μια,κ μου ζηταγε χρηματα σε τετοια ηληκια,θα της απαντουσα οτι κατι προ 5ετιας σε μια  35αρα ρουμανοφωνη στο κισιναου,που μου ειπε ξερεις 2 ωρες κοστιζουν 50ευρω...της ειπα δεν θελω χρηματα,απο σενα,εισαι αρκετα εμφανισημη για την ηληκια σου... :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
oταν σου εκανε κουκου μαλλον θα λες  :2funny:
ο θειος ληφτινγκ μου λεει οτι πια το κουμπουρι δεν δουλευει.....λεει οτι πλησιαζεις σε κιλα τον αλλαν και αλλα πολλα

οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωται ή συκοφαντιες επειδη του κατοχηρωσες το θειος λιφτινγκ σε ολο το ανατολικο φορουμ;

[size=3pt]εγινα μητσος29 κι εγω[/size]

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
oταν σου εκανε κουκου μαλλον θα λες  :2funny:
ο θειος ληφτινγκ μου λεει οτι πια το κουμπουρι δεν δουλευει.....λεει οτι πλησιαζεις σε κιλα τον αλλαν και αλλα πολλα

οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωται ή συκοφαντιες επειδη του κατοχηρωσες το θειος λιφτινγκ σε ολο το ανατολικο φορουμ;

[size=3pt]εγινα μητσος29 κι εγω[/size]
με ζηλευει γιατι ειμαι μικρος!!! ;) :grin: :grin:
υγ.εννοειται ρε σλαβι,5 χρονια πριν γαμουσαμε κ 10φορες την βδομαδα ναουμ!! :grin:
φωτο τι να βαλω?δυο γαμησα σε 12μερες κι η μια ηταν ρεπετισιον κι η αλλη στην ουσια πουτανα... :helpplea:
χασαμε 5-1 επι της ουσιας..τετοια φολα δεν εχω ξαναφαει... :helpplea:ελπιζω να φταιγε ο καιρος κ το κρυο ,κι οχι κατι αλλο... :o :o :o

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
με ζηλευει γιατι ειμαι μικρος!!! ;) :grin: :grin:
υγ.εννοειται ρε σλαβι,5 χρονια πριν γαμουσαμε κ 10φορες την βδομαδα ναουμ!! :grin:
φωτο τι να βαλω?δυο γαμησα σε 12μερες κι η μια ηταν ρεπετισιον κι η αλλη στην ουσια πουτανα... :helpplea:
χασαμε 5-1 επι της ουσιας..τετοια φολα δεν εχω ξαναφαει... :helpplea:ελπιζω να φταιγε ο καιρος κ το κρυο ,κι οχι κατι αλλο... :o :o :o

Καλά ρε συ λες στον άλλον που γαμάει δύο γκόμενες τη μέρα Κίεβο οτι το Κίεβο είναι μάπα για σεξοτουρισμό και υπερασπίζεσαι την επαρχία όπου γαμάς δύο το 12ήμερο?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Καλά ρε συ λες στον άλλον που γαμάει δύο γκόμενες τη μέρα Κίεβο οτι το Κίεβο είναι μάπα για σεξοτουρισμό και υπερασπίζεσαι την επαρχία όπου γαμάς δύο το 12ήμερο?
στη γερμανια γαμησα 20(  :grin: ) σε 1 24ωρο σε φκκ με 25 ευρω το τεμαχιο
αρα γερμανια καλυτερα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
αυτο να λεγεται  :grin:
μην τσιμπας ρε,ψιλο γαζι σε παει ο σλαβιανι :grin: :grin: :grin:
εγω;;;; ετσι ε;;; με δινεις;;; ολα θα τα πω ολα...... :2funny:
ακου ψιλο γαζι τον φιλο μου τον αδελφο μου ...επειδη εσυ τον συκοφαντης και λες κακα πραγματα γι αυτον δεξια αριστερα πανω κατω διαγωνια σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης....πας να με βγαλεις εμενα κακο;;;
ακου μπαλκαν μου τα ειπε ο ντερτι που του τα ειπε ο αλλαν που του τα ειπε ο μολδολαγνος που του τα ειπε ο τασος....αυτη ειναι η πραγματικοτητα
οπως στα λεω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ακου ψιλο γαζι τον φιλο μου τον αδελφο μου ...επειδη εσυ τον συκοφαντης και λες κακα πραγματα γι αυτον δεξια αριστερα πανω κατω διαγωνια σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης....πας να με βγαλεις εμενα κακο;;;
ακου μπαλκαν μου τα ειπε ο ντερτι που του τα ειπε ο αλλαν που του τα ειπε ο μολδολαγνος που του τα ειπε ο τασος....αυτη ειναι η πραγματικοτητα
οπως στα λεω
:2funny: :2funny: :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
9η ημερα τιποτα το αξιολογο
10η μερα εγερτηριο στις 4:30 κ βουρ για αεροδρομιο
καιρος ηταν
επιστροφη στην πραγματικοτητα

ΤΕΛΟΣ .-

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ημερα 8η

Το ενδιαφερον μου εχει εστιαστει στον τουρισμο κ στις λιχουδιες
ενδεικτικα μπριζολαδικο κυριλε αγγλοφωνο χθες βραδυ: μια μοσχαρισια 200γρ με μπεικον ψητο κρεμυδι
ψητη πατατα στον φουρνο κ μια μπυρα μιτσιγκαν 500 μλ συνολο 292 γριβνα με το φιλοδωρημα 300
Σημερα σοαρμα σπεσιαλ κ ενα ποτηρι αριανι 300μλ συνολο 45 γριβνα
το ευρω  εχει πεσει λιγο
σημερα εχει 1:29
Πρωτη μερα ειχα χαλασει 1:29,80

Απο κοπελες τωρα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου
απο το πρωι το τραβανε για βραδυ κ στο τελος ουτε φωνη ουτε ακροαση ...ουτε ερχοντε ουτε τηλεφωνο οτι δεν θα ερθουν....μονο αν καποια εχει αμεση αναγκη απο φραγκα
με εχει κουρασει αυτο κ δεν ξανασχολουμαι πλεον
εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυματος ,τελειως διαφορετικος τροπος σκεψης
ευγε μπηκες στο νοημα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αφαιρουμενων των εξοδων καλα ειναι,αλλα συνηδησιακα αντιδρωντας δεν μπορω σε μια 35αρα ουκρανορωσσιδα μολδαβη κλπ, και να την γαμησω και να την πληρωσω
αισθανομαι σαν να μου πει ενας σκαψε το χωραφι μου κ μετα πληρωσε με κιολας.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
το πλας της υποθεσης ειναι η αλλαγη ,που τις πηρατε και οι δυο κ τις δυο,αυτο δικαιολογει την φαση :fuck1: :zfuck:
εαν ηταν ενας με μια,κ μου ζηταγε χρηματα σε τετοια ηληκια,θα της απαντουσα οτι κατι προ 5ετιας σε μια  35αρα ρουμανοφωνη στο κισιναου,που μου ειπε ξερεις 2 ωρες κοστιζουν 50ευρω...της ειπα δεν θελω χρηματα,απο σενα,εισαι αρκετα εμφανισημη για την ηληκια σου... :grin:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
και στην ελλαδα μπορεις να γαμησεις 15 την μερα με λεφτα κ στο μιλανο
το παραδεισος το οριζει με ποσα....αν σξκας 200 η 500 η 700 το γαμησι,κ βρισκεις 100διαθεσιμος αυτο λεγεται  σεξο παραδεισος??? :grin:
εχεις μπλεξει,τι; εννοιες,το θεμα ειναι που βρισκεις πολλες καλες κ διαθεσιμες με χαμηλο τιμημα,αλλιως αν δεν υπολογισουμε το τιμημα κι η ζυριχη ειναι σεξ παρανταις,1000 πουτανες εσκορτ Α διαλογη εχει..ελα δω λοιπον με την λογικη σου η πηγαινε αθηνα,μιλανο,ρωμη μπαρτσα,τιγκα στις πουτανες ειναι ρουμανς ρωσσιδες κ βραζιλιανες η μπαρτσα.... :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οπως στα λεω
που του τα ειπεο μιτσος29 που του τα ειπε ο παυλος που του τα ειπε η ξαδερφη του!!!! :rockon: :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
9η ημερα τιποτα το αξιολογο
10η μερα εγερτηριο στις 4:30 κ βουρ για αεροδρομιο
καιρος ηταν
επιστροφη στην πραγματικοτητα

ΤΕΛΟΣ .-
ο χειμωνας ειναι ακυρη εποχη,δεν φταιει μονο η κακη επιλογη περιοχης,κιεβο,αλλα κι η ακαταλληλη εποχη
εγω πηγα χειμωνα σε περιοχη που το καλοκαιρι γνωριζα 3-4 μερα κ δεν ειπα .σχεδον,ουτε γεια σου σε καμμια ,για 8 μερες,δεν κυκλοφορουσε τιποτε,μονο ζευγαρια με αυτοκινητα για ψωνια κ γριες κουκουλομενες :helpplea: :grin: :grin:
παντως κιεβο κ καλοκαιρι να πας,εχω παει 2 φορες μαπα το καρπουζι..μετριες γκομενες ζητανε τρελλα λεφτα για τα δεδομενα της χωρας.. προτεινετεμονο για εξτρα ταιμ λιμιτ επισκεπτες με τασεις οικονομικης αυτοχειριασης,βλεπε κμαν δηλ.. :grin:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Μερικα τουριστικου ενδιαφεροντος πραγματακια για οσους δεν σκεφτονται μονο με το κατω κεφαλι

-καντε εξκουρσιον με ξεναγο στα αγγλικα ,κοστιζει 5 ευρω κ υπεραξιζει
-σκαλες ποτεμκιν ,πηραν το ονομα απο το θωρηκτο ποτεμκιν , το 1950 αν δεν κανω λαθος γυριστηκε κ η ταινια αριστουργημα του σοβιετικου κινηματογραφου "θωρηκτο ποτεμκιν"
-το σπιτι οπου ιδρυθηκε η φιλικη εταιρεια κ κατ επεκτασιν η επανασταση του 1821
-τον 18ο αιωνα το εμποριο της πολης ηταν αποκλειστικο προνομιο ελληνων
-η πολη θα επρεπε να λεγετε αλλιως (δεν θυμαμαι τωρα) αλλα μετονομαστηκε σε οδησσο προς τιμην του οδυσσεα, ,,λενε πως στην οδυσεια αναφερετε το περασμα του οδυσσεα απο κει....γνωριζει καποιος σχετικα??......βεβαια οδησσος ειναι κ πιο "πιασαρικο" σαν ονομα
-τα μακντοναλτς ηταν παλια το πιο διασημο εστιατοριο θαλλασινων κ οστρακων ιδιοκτησιας ελληνα
-το ελληνικο προξενειο ηταν παλια κολλεγιο
-η πολη ειναι κουφια απο κατω με περισσοτερα απο 3.000 χιλιομετρα  τουνελ ,σε καποια σημεια τα τουνελ ειναι πενταοροφα αν μπορουμε να το πουμε ετσι,εννοειτε προς τα κατω,αιτια η εξορυξη πετρωματος για την ανοικοδομηση της πολης
-το πετρωμα αυτο εχει την παραξενη ιδιοτητα να αποροφα τον ηχο,κι ενω περιμενεις βγαζοντας μια κραυγη μεσα στο τουνελ να ακουσεις τον αντιλαλο σου ουσιαστικα δεν ακουγεται τιποτα
-το σπιτι το διασημου συγγραφεα Τολστοι,ο οποιος προερχοταν απο παμπλουτη αριστοκρατικη οικογενεια,ιστορια σαν παραμυθι....ολες οι κοπελες παρεμεναν διαθεσιμες περιμενενοντας υπομονετικα την επιλογη του σπουδαιου αυτου γαμπρου (μηπως τυχει κ επιλεξει καποια απο αυτες) κ αυτος παντρευτηκε τελικα την ασημη , παμπτωχη,αγραματη,ασχημη ,μητερα ενος παιδιου,υπηρετρια του (μηπως να στειλουμε υπομνημα στο χολυγουντ να γυριστει ταινια η ιστορια του?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom