Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.594
Πόντοι
1.706
1-  υστερα απο μια βδομαδα μου στελνει μηνυμα στο τιντερ να βρεθουμε αυριο...με μια φυσικοτητα σαν να μην συμβαινει τιποτα που μεστησε κ δεν ηρθε ποτε χαχαχα ....μαλλον τωρα χρειαζεται λεφτα...ειναι απιστευτες χαχαχα
2- συνολο 5 ντεβουσκες σε 10 μερες....χαμηλοτατο ποσοστο (καποιες 2-3 φορες βεβαια αλλα κ παλι χαμηλο σκορ)
3- επικρατει αδιαθεσια κ κακοκεφια κ αυτο το βλεπεις κ το νοιωθεις παντου,στον δρομο στα μαγαζια στο σπιτι...αποτελεσμα της κρισης κ της ανασφαλεισς

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
1-  υστερα απο μια βδομαδα μου στελνει μηνυμα στο τιντερ να βρεθουμε αυριο...με μια φυσικοτητα σαν να μην συμβαινει τιποτα που μεστησε κ δεν ηρθε ποτε χαχαχα ....μαλλον τωρα χρειαζεται λεφτα...ειναι απιστευτες χαχαχα
2- συνολο 5 ντεβουσκες σε 10 μερες....χαμηλοτατο ποσοστο (καποιες 2-3 φορες βεβαια αλλα κ παλι χαμηλο σκορ)
3- επικρατει αδιαθεσια κ κακοκεφια κ αυτο το βλεπεις κ το νοιωθεις παντου,στον δρομο στα μαγαζια στο σπιτι...αποτελεσμα της κρισης κ της ανασφαλεισς
5 εσυ
ο φιλος σου;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μπραβο φιλε ,ακριβως αυτο  ,παρολα αυτα γκολ ευκολο δεν μπαινει...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παίζει να πάω ΣΚ Οντεσσα.Εχω ακούσει η περιοχή διψάει για βαλκανικό πέος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι μεταξύ Λβωφ και Οντέσσας.Αλλά Οντέσσα παίζουν καλύτερα κομμάτια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τελικά έκλεισα εισιτήριο για Λβωφ αύριο.Με περιμένει μια γκόμενα εκεί.Ισως μετανιώσω που δεν πάω Κίεβο ή Οντέσσα.Αν είναι μάπα το Λβωφ γυρνάω Κυριακή Κίεβο.Ενας Βαλκανιόπουτσος δεν μπορεί να περιορίζεται σε μια πηγή.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τελικά έκλεισα εισιτήριο για Λβωφ αύριο.Με περιμένει μια γκόμενα εκεί.Ισως μετανιώσω που δεν πάω Κίεβο ή Οντέσσα.Αν είναι μάπα το Λβωφ γυρνάω Κυριακή Κίεβο.Ενας Βαλκανιόπουτσος δεν μπορεί να περιορίζεται σε μια πηγή.

Θα πρέπει να προετοιμάζεις τις αγορές πριν κάνεις τέτοιες δηλώσεις !!!

Εκαναν ήδη limit up οι μετοχές των προφυλακτικών στην Ουκρανία !!!  :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάλλον θα την πουτσίσω άσχημα στο Λβωφ.Για αυτό έχω πλαν B σε περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα.
Μερικές φορές οι γκόμενες με τις μαλακίες τους δε σε αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου να οργανώσεις τα clusterfuck.
Είναι πολύ παλαβές οι Σλάβες γαμώ το κέρατό μου.Ετσι μου έρχεται να έρθω Γερμανία από Ουκρανία οδικώς αφήνοντας μνημεία βαλκανικού πούτσου σε όλη την πολωνική ενδοχώρα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
βιλκομεν βαλκανοπουτσε  :rockon: :rockon: :rockon:
το νημα ηταν πολυ φτωχο τοσες μερες!!!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μερικές φορές οι γκόμενες με τις μαλακίες τους δε σε αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου να οργανώσεις τα clusterfuck.
...... να έρθω Γερμανία από Ουκρανία οδικώς αφήνοντας μνημεία βαλκανικού πούτσου σε όλη την πολωνική ενδοχώρα.
αυτα ειναι ποστ!!!! :kneel: :kneel: :kneel:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα την αλλη κυριακη παω οδυσσο μεχρι 31 αν θες να ερθεις.βρηκην α ηδη γκομενα,με ζαλισε μυνηματα χαχαχαχαχ.παντα το πολυ ενδιαφερων ειναι απατη αλλα θα εκτελεστει ισως απο την πρωτη μερα.το μονο εμποδιο ειναι οτι 9 ωραδι φτανω οδυσσο μεχρι της 10 θα ειμαι σπιτι.ισως παω εγω πρωτη μερα σε αυτη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μηλησα με σκαυπ απο την κοπελα ειναι ετοιμη,ετσι δεν θα τρεχω σαλον.θα θελει λογικα λιγο σπονσαρισμα εχει παιδεια αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα.πριν 3 μερες πυροβοληθηκαν στο πριβοζ,ληστεια εγινε σκωτωθηκαν 2-3 ατομα στην παντελειμοσκα.εχει λεφτα ακομα συμαινει για να κανουν ληστειες

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
βρεθηκαμε το ΣΚ στην οδησσο .Τι ειδαμε .Οντως πολλοι τουρκοι σε μεγαλες παρεες .Το βραδυ λιγος κοσμος στους δρομους .Πηραμε κοριτσια απο το μιστερ χ ,αλλες ζητησαμε κατι εντελως χαλια μας φερανε .Μετα πηγαμε απο εκει τις βλεπαμε και τις παιρναμε στο ξενοδοχειο .Αυτο νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση .Στο ξενοδοχειο μπαινοβγαιναν πολλες ,χαμος γινοτανε .Ολοι οι τουριστες που ηταν εκει ηταν πορνοτουριστες .Οι τιμες πολυ χαμηλες .Το επιπεδο των ντεβουσκων το πολυ 4 .Στον δρομο ειχε καμακι πολυ απο 18 -45 χ γυναικες .Απο το μαμπα μονο μηνυματα ναι θα βρεθουμε και μετα χανοτανε .Στο μακντολνατς οπως λεει και ο Χαρης ηταν 2 19 χρονα πολυ κουκλες που μαλλον παιζανε με τουριστες ,ετσι φαινοταν.Κοστος τα κοριτσια απο σαλον 800-100 γκριβνα την ωρα .

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βρεθηκαμε το ΣΚ στην οδησσο .Τι ειδαμε .Οντως πολλοι τουρκοι σε μεγαλες παρεες .Το βραδυ λιγος κοσμος στους δρομους .Πηραμε κοριτσια απο το μιστερ χ ,αλλες ζητησαμε κατι εντελως χαλια μας φερανε .Μετα πηγαμε απο εκει τις βλεπαμε και τις παιρναμε στο ξενοδοχειο .Αυτο νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση .Στο ξενοδοχειο μπαινοβγαιναν πολλες ,χαμος γινοτανε .Ολοι οι τουριστες που ηταν εκει ηταν πορνοτουριστες .Οι τιμες πολυ χαμηλες .Το επιπεδο των ντεβουσκων το πολυ 4 .Στον δρομο ειχε καμακι πολυ απο 18 -45 χ γυναικες .Απο το μαμπα μονο μηνυματα ναι θα βρεθουμε και μετα χανοτανε .Στο μακντολνατς οπως λεει και ο Χαρης ηταν 2 19 χρονα πολυ κουκλες που μαλλον παιζανε με τουριστες ,ετσι φαινοταν.Κοστος τα κοριτσια απο σαλον 800-100 γκριβνα την ωρα .
μολις μιλησω ρωσικα καμια δεν θελει να βγουμε η να παμε καπου!θελουν να καθονται στο παγκακι.καποτε πολυ μικρουλες ερχοντε να φανε και φευγουν,μακτοναλτς ολες παρεα μικρουλες καθονται.2 που βρηκα την αλλη φορα καταλαβα βιζιτουλες ηταν απο ντυσιμο και οτι δεν ετρωγαν κατι,μονο στεκονταν εξω απο μακτοναλτσ και γελουσαν αλλα και αυτες 4 ηταν.μιστερ χ ερχεται οτι νανε,πρεπει να πας εσυ να δεις στην διευθηνση που λενε,εχει 3-5 συνηθως καποτε 6-8

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα γαμησα με 700 δεν εχω χρονο για σαιτ.χτες παλαντιουμ με κυπριους νεαρους που ηρθαν να δουν μπαλα.αν δεν ημουνα μαζι τους υα πληρωναν 4 χιλιαδες ευρο το πιο λιγο.οι γκομενες στημενες απο το μαγαζι.ειπαν στα παιδεια να της κερασουν και να πανε μαζι τους.η μια ελεγε στον ενα νεαρο τζαμπα αλλα ηταν καραπουταναρες.το παιδι πολυ εμφανισημο αλλα του ειπα δεν εχει τετεια εδω στημενες ειναι.οταν ειδα τιμες τι ηθελαν να παραγειλουν τους θυμωσα και ειπα οτι ηπιατε τελος,θα με ρωτατε.φαγατε σουσια μαλακιες,σαμπανιες θα παιρνετε μεχρι 150 γρ κοκτειλ.ηρθαν μετα 2 κοπελες που εφερα για τα παιδεια μου ειπαν το ιδιο αυτες δεν θα πανε.αυτοι επεμεναν να κερασουν τους ελεγα ρε χαζα γιατι δεν φευγουν τοση ωρα και λενε αργοτερα,ειπα τελος και αρχισα να ψσχνω αλλες απο ιτερνετ,ειπα αυριο σαλον 500.τελικα πληρωσαν 22 χιλιαδες γριβνα παλαντιουμ και οι γκομενες εφυγαν.μετα απο 20 λεπτα επεστρεψαν και εκατσαν με ενα πακιστανο με κουστουμι χαχαχαχ.αυτα για οσους λενε παλαντιουμ.ειχε 2 βιζιτες η μια καλη μεθυσμενη μου λεει η φιλη της δεν ειμαι πουτανα.λεω σε εχουμε φωτο σε σαιτ γυμνη χαχαχαχα,παραμιλουσε μεθυσμενη.σημερα υελουνε καπτεν μοργαν προτεινα στο γιο αλλα παιζει να μην παω εγω,ειμαι αυπνος.κρυο δεν εκανα βολτες σημερα δεν εχει κοσμο ολα αδεια παντου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom