Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τελικα γαμησαν απο σαιτ 1200 γριβνα πολυ καλες 4 το πρωι στο ξενοδοχειο.θα παιξω με σαιτ οταν εχω χρονο

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
τοσο φτηνα ειναι ουκρανια ρε παιδια?
για 1 ωρα δλδ με δυνατο μουνετο ποσο παει?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χτες γνωρισα μια συμπαθητικη κοπελα,απο κοτοβσκ.πηγαμε βολτα,σουσι 400 γριβνα και ηπιαμε καφε σπιτι αλλα δεν ηθελε να κατσει.μετα τυχαια δωσαμε στην φαρμακοπειο που γαμουσα με το παιδι της και κατσαμε ολοι μακτοναλτσ.ειπε καλα λογια στην κοπελα για μενα και θα βρεθωμασταν το βραδι αλλα προτιμησε να μεινει σπιτι με τισ φιλες της και εγω βολτα με τους κυπριους.σημερα η ωρα 9 το βραδι μου εστειλε μυνημα αν μπορει να μεινει μαζι μου 2 μερες απο αυριο.την πηρα τηλεφωνο και ηταν με τισ φιλες της αυριο φευγουν αυτες.αυτη θα δουλεψει στο σελφι καφε ντιριπασοσκαγια και μετα ισως ιμπιζα,25 ειναι μολις χωρησε.ελπιζω να μην μου κανει μαλακια γιατι για τετεια την πηρα,εχω 2 δωματια να πει θα μεινω στο αλλο.μου το εκανε μια τρελη και την εδιωξα.χτες οταν πηρα τους κυπριους απο το παλαντιουμ στο αρκαδια που εμεναν λεει ο ταξιτσης στα αγγλικα 600 γριβνα,3 λεπτα διαδρομη.θα τον πλακωνα,λεω τιποτα δεν σου δινω νομισες ειμασται ολοι ξενοι και δουλευεις.λεει με την κοπελα που ειναι μαζι σας κανονισα μην φωναζεις,γυρισα και της εδωσα χαστουκι,ελεγα στους κυπριους βγειτε εξω δεν θα τον πληρωσουμε αλλα αυτοι δεν ευγεναν τα εχασαν χαχαχαχαχ.τελικα ο ενασ του εδωσε 200 να παει στο διαολο και πηραμε ταξι εταιρια με 70 πηγα σπιτι.μετα ειπα στα παιδεια κυπρο επιδει ειμαι ευγενικος,χαμογελω παρεξηγουνε τους λεω εδω δεν ειμαι ετσι χαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τοσο φτηνα ειναι ουκρανια ρε παιδια?
για 1 ωρα δλδ με δυνατο μουνετο ποσο παει?
τα παιδεια ηταν πολυ εκλεκτικα,ειπαν δεν ηρθαμε να γαμησουμε χειροτερες απο οτι βρισκουμε.ηταν εκλεκτικοι και καταλαβα θα μεινουν αγαμητοι με την ποιοτητα που ζητουσαν.σημερα ειπαν ηταν πολυ καλες δεν ξερω με τι σαιτ ακομα δεν βρεθηκαμε σημερα

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
το καταλαβα
για 1 ωρα με δυνατο μουνι στα ποσα περιπου θα σου πει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τελικα γαμησαν απο σαιτ 1200 γριβνα πολυ καλες 4 το πρωι στο ξενοδοχειο.θα παιξω με σαιτ οταν εχω χρονο

Γειά σου λέοντα με σούζον τον βίλλον. Τα λέω τόσο καιρό για ψώνισμα από site αλλά ποιός με ακούει...
Οι καλοί "λογαριασμοί" κάνουν τους καλούς "φίλους".  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γειά σου λέοντα με σούζον τον βίλλον. Τα λέω τόσο καιρό για ψώνισμα από site αλλά ποιός με ακούει...
Οι καλοί "λογαριασμοί" κάνουν τους καλούς "φίλους".  :hi:
πιστευω τα παιδια δεν θα βγουνε αποψε γιατι η ωρα 12 μου ειπανε υρθαμε λιγο χοτελ για ξεκουρασι καλυτερα να παρουν βιζιτα,υπνο επιστροφι.κλαμπ αδεια,το παλαντιουν ειχε 30 ατομα γκαρσονες περισοτερες.ερωτευτηκα 3 κοπελιτσες γκαρσονες,μικρες,κοντες,αδυνατες.δεν εδιναν σημασια οταν εδωσα σε 3 100 γρ και σε ενα 50 αρχισαν να ερχονται εκει ταχα καθαριζουν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
πιστευω τα παιδια δεν θα βγουνε αποψε γιατι η ωρα 12 μου ειπανε υρθαμε λιγο χοτελ για ξεκουρασι καλυτερα να παρουν βιζιτα,υπνο επιστροφι.κλαμπ αδεια,το παλαντιουν ειχε 30 ατομα γκαρσονες περισοτερες.ερωτευτηκα 3 κοπελιτσες γκαρσονες,μικρες,κοντες,αδυνατες.δεν εδιναν σημασια οταν εδωσα σε 3 100 γρ και σε ενα 50 αρχισαν να ερχονται εκει ταχα καθαριζουν

Λέοντα, ρίξτε και μια ματιά σε τούτο το σαλόν: και ειδικά στο εν λόγω τεμάχιο (πηγαίνει και σε διευθύνσεις, και μιλάει κάποια αγγλικά):
prostitutki-odessi/putana/502
περισσότερα και εδώ:  Νομίζω ότι αξίζει το πιπινάκι στα 1000 γκρίβνι την ώρα. Έχει πλούσιο ρεπερτόριο η Αλίνα, αλλά θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους
για τα καθέκαστα. Καλά να περνάτε παίδες  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μου ειπε ενασ τωρα τον πηραν σε σαλον 500 αλλα χαλια ενω σε αλλο πολυ καλεσ 1700

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μου ειπε ενασ τωρα τον πηραν σε σαλον 500 αλλα χαλια ενω σε αλλο πολυ καλεσ 1700

Λέοντα, εγγυημένα πράγματα εδώ: Είναι ανεξάρτητη, λίγο ακριβή (2200/ ώρα στον χώρο σου - 2000 / ώρα στον δικό της - 8000 για όλη τη νύχτα) αλλά είναι εξαιρετική και έχει διθυραμβικές κριτικές από πολύ κόσμο. Κάνει και σούπερ μασάζ. Επίσης, οι φωτογραφίες της είναι απολύτως αληθινές, και πιστοποιημένες από φόρουμ. Το τηλέφωνο, το σηκώνει η ίδια. Στον χάρτη, στα δεξιά, σου δείχνει στο περίπου (για ευνόητους λόγους) που είναι η έδρα της (Приморский Район). Στο τηλέφωνο, δίνει την ακριβή διεύθυνση.
Νομίζω, αξίζει για το ρεπορτάζ, να κάνει κάποιος έναν κόπο, διότι απ' όσα διαβάζω, παίζει και να είναι μέσα στις
καλύτερες που παίζουν για Οδυσσό. Επίσης, μιλάει και αγγλικά.  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Λέοντα, εγγυημένα πράγματα εδώ: Είναι ανεξάρτητη, λίγο ακριβή (2200/ ώρα στον χώρο σου - 2000 / ώρα στον δικό της - 8000 για όλη τη νύχτα) αλλά είναι εξαιρετική και έχει διθυραμβικές κριτικές από πολύ κόσμο. Κάνει και σούπερ μασάζ. Επίσης, οι φωτογραφίες της είναι απολύτως αληθινές, και πιστοποιημένες από φόρουμ. Το τηλέφωνο, το σηκώνει η ίδια. Στον χάρτη, στα δεξιά, σου δείχνει στο περίπου (για ευνόητους λόγους) που είναι η έδρα της (Приморский Район). Στο τηλέφωνο, δίνει την ακριβή διεύθυνση.
Νομίζω, αξίζει για το ρεπορτάζ, να κάνει κάποιος έναν κόπο, διότι απ' όσα διαβάζω, παίζει και να είναι μέσα στις
καλύτερες που παίζουν για Οδυσσό. Επίσης, μιλάει και αγγλικά.  :hi:
χαχαχα καλα ρε τρελο μου τι θα καταλαβω αν γαμησω αυτην 2000 με αυτες τον 1000?δεν εχω χρονο τωρα να ελεξω αν ερχονται οι ιδιες περιμενω σε καμια ωρα ενα πολυ ομορφο μωρο να μεινει μαζι μου.η ιδια το προτεινε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
χαχαχα καλα ρε τρελο μου τι θα καταλαβω αν γαμησω αυτην 2000 με αυτες τον 1000?δεν εχω χρονο τωρα να ελεξω αν ερχονται οι ιδιες περιμενω σε καμια ωρα ενα πολυ ομορφο μωρο να μεινει μαζι μου.η ιδια το προτεινε.

Καλημέρα λέοντα με σούζον τον βίλλον  :hi: :hi:. Ο λόγος που προτείνω την συγκεκριμένη των 2000 γκρ. είναι διότι
στο μεγαλύτερο φόρουμ ενηλίκων (σαν το δικό μας bou) της Οδησσού:  
(θέλει account / εγώ έχω)
της έχουν δώσει οι χρήστες-πελάτες, τον τίτλο "Фаворитка форума" (favorite of the forum)
με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καταλαβαίνεις, ότι μιλάμε για σούπερ-ντούπερ περίπτωση, και όχι για μια
ακόμη ανάμεσα στις άλλες. Αναφέρεται ότι είναι και real squirter. Εδώ, υπάρχουν οι διθυραμβικές κριτικές και τα σχόλια των χρηστών:
Την ανέφερα, σχετικά με την άλλη που μου έγραφες ότι ζητούσε απ' τα παλλικάρια 1700 γκρίβνι.
Anyway, η πληροφορία που δίνω, μένει στο φόρουμ, για όποιον, τυχόν, συναγωνιστή ενδιαφέρεται για το μέλλον.  
Καλά να περνάτε παίδες :hi: :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γλιτωσα τωρα απο αυτην που θα εμενε μαζι μου,παλιοχαρακτηρασ.την ξυφωρτωθηκα καταλαβα θα εμενε τσαμπα χωρις γαμησι και για λεφτα δεν θα δεχωταν 1000 γρ αλλα για 1000 ευρω.την διαολοεστειλα.αρχικα πηγαμε μακτοναλτς μπηκε μπροστα απο την γραμμη και παραγειλε,οι αλλοι την εβλεπαν και γελουσαν,ντυμενη σαν βιζιτα ηταν.λεει αστους να περιμενουν γραμμη με ενα αγενες τροπο.μετα πηγε ζητησε δουλεια σε ωραια πιτσαρια μπουνινα την σαστιε μπουνινα 21 τελεια πιτσα.μετα καθησαμε να φαμε,παλι αγενεις και μιλουσε σαν βασιλισα,ετσι κανουν οι καραπουταναρες.δεν κανει εκτοσ για σαλον,θα φυγει απο πρωτη μερα.οι αλλες που δουλευουν εκει ειναι μικρουλες,γελαστες,ευγενικες κλασατες.εγω δεν πιστευω την πηραν μαλακια ειπε.καμακωσα την κοπελα σημερα στην τραπεζα που αλλασω χρημα,με τρελενει μθνηματα μετα θα βρεθουμε.καλη 33 37.εδω και 3 μερες μου αρεσε αλλα νομιζα εχει αντρα ρωτησα και ειπε οχι,εδωσε σε κολλα το κινιτο τισ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα παιξω αυριο μερα αν μπορεσω για  ενημερωση με το relax portal biz

takis omorfos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Θα παω Οδησσο Ουκρανια την αλλη εβδομαδα, εχετε να μοθ προτηνετε μαγαζια με call girls?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θα παω Οδησσο Ουκρανια την αλλη εβδομαδα, εχετε να μοθ προτηνετε μαγαζια με call girls?

ρίξε μια ματιά εδώ: Σου το έχω βάλει στα αγγλικά. Έχει 14 σαλόνι όπου δίνονται τηλέφωνα για συνεννόηση,
και στο καθένα υπάρχουν φωτογραφίες, τιμές και στοιχεία για υπηρεσίες της κάθε κοπέλας.
Καλή επιτυχία.  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
θα παιξω αυριο μερα αν μπορεσω για  ενημερωση με το relax portal biz

Λέοντα, επικεντρώσου εδώ: διότι οι συγκεκριμένες, έχουν πιστοποιημένες φωτογραφίες από το ίδιο το site (ФОТО ПРОВЕРЕНЫ).
Με τις άλλες, έχει κάπως ρίσκο να φας φόλα.
Πάντως, μου τράβηξε την προσοχή αυτή εδώ η καβλερή μουλάτα, στα 1000 γκρίβνι (1200 στον χώρο σου):
:hi: :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
By the way, μίλησα προ ολίγου στο τηλέφωνο με την περιβόητη Κατιούσα: Όντως, είναι ανεξάρτητη και σηκώνει το τηλέφωνο η ίδια. Την τσεκάρισα και στα αγγλικά της, τα οποία είναι αρκετά μέτρια αν και συνεννοήσιμα.
Το αναφέρω, για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Λέοντα, επικεντρώσου εδώ: διότι οι συγκεκριμένες, έχουν πιστοποιημένες φωτογραφίες από το ίδιο το site (ФОТО ПРОВЕРЕНЫ).
Με τις άλλες, έχει κάπως ρίσκο να φας φόλα.
Πάντως, μου τράβηξε την προσοχή αυτή εδώ η καβλερή μουλάτα, στα 1000 γκρίβνι (1200 στον χώρο σου):

:hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom