kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τελικα γαμησαν απο σαιτ 1200 γριβνα πολυ καλες 4 το πρωι στο ξενοδοχειο.θα παιξω με σαιτ οταν εχω χρονο
τα παιδεια ηταν πολυ εκλεκτικα,ειπαν δεν ηρθαμε να γαμησουμε χειροτερες απο οτι βρισκουμε.ηταν εκλεκτικοι και καταλαβα θα μεινουν αγαμητοι με την ποιοτητα που ζητουσαν.σημερα ειπαν ηταν πολυ καλες δεν ξερω με τι σαιτ ακομα δεν βρεθηκαμε σημερατοσο φτηνα ειναι ουκρανια ρε παιδια?
για 1 ωρα δλδ με δυνατο μουνετο ποσο παει?
το καταλαβα
για 1 ωρα με δυνατο μουνι στα ποσα περιπου θα σου πει
τελικα γαμησαν απο σαιτ 1200 γριβνα πολυ καλες 4 το πρωι στο ξενοδοχειο.θα παιξω με σαιτ οταν εχω χρονο
πιστευω τα παιδια δεν θα βγουνε αποψε γιατι η ωρα 12 μου ειπανε υρθαμε λιγο χοτελ για ξεκουρασι καλυτερα να παρουν βιζιτα,υπνο επιστροφι.κλαμπ αδεια,το παλαντιουν ειχε 30 ατομα γκαρσονες περισοτερες.ερωτευτηκα 3 κοπελιτσες γκαρσονες,μικρες,κοντες,αδυνατες.δεν εδιναν σημασια οταν εδωσα σε 3 100 γρ και σε ενα 50 αρχισαν να ερχονται εκει ταχα καθαριζουνΓειά σου λέοντα με σούζον τον βίλλον. Τα λέω τόσο καιρό για ψώνισμα από site αλλά ποιός με ακούει...
Οι καλοί "λογαριασμοί" κάνουν τους καλούς "φίλους".
πιστευω τα παιδια δεν θα βγουνε αποψε γιατι η ωρα 12 μου ειπανε υρθαμε λιγο χοτελ για ξεκουρασι καλυτερα να παρουν βιζιτα,υπνο επιστροφι.κλαμπ αδεια,το παλαντιουν ειχε 30 ατομα γκαρσονες περισοτερες.ερωτευτηκα 3 κοπελιτσες γκαρσονες,μικρες,κοντες,αδυνατες.δεν εδιναν σημασια οταν εδωσα σε 3 100 γρ και σε ενα 50 αρχισαν να ερχονται εκει ταχα καθαριζουν
μου ειπε ενασ τωρα τον πηραν σε σαλον 500 αλλα χαλια ενω σε αλλο πολυ καλεσ 1700
χαχαχα καλα ρε τρελο μου τι θα καταλαβω αν γαμησω αυτην 2000 με αυτες τον 1000?δεν εχω χρονο τωρα να ελεξω αν ερχονται οι ιδιες περιμενω σε καμια ωρα ενα πολυ ομορφο μωρο να μεινει μαζι μου.η ιδια το προτεινε.Λέοντα, εγγυημένα πράγματα εδώ: Είναι ανεξάρτητη, λίγο ακριβή (2200/ ώρα στον χώρο σου - 2000 / ώρα στον δικό της - 8000 για όλη τη νύχτα) αλλά είναι εξαιρετική και έχει διθυραμβικές κριτικές από πολύ κόσμο. Κάνει και σούπερ μασάζ. Επίσης, οι φωτογραφίες της είναι απολύτως αληθινές, και πιστοποιημένες από φόρουμ. Το τηλέφωνο, το σηκώνει η ίδια. Στον χάρτη, στα δεξιά, σου δείχνει στο περίπου (για ευνόητους λόγους) που είναι η έδρα της (Приморский Район). Στο τηλέφωνο, δίνει την ακριβή διεύθυνση.
Νομίζω, αξίζει για το ρεπορτάζ, να κάνει κάποιος έναν κόπο, διότι απ' όσα διαβάζω, παίζει και να είναι μέσα στις
καλύτερες που παίζουν για Οδυσσό. Επίσης, μιλάει και αγγλικά.
χαχαχα καλα ρε τρελο μου τι θα καταλαβω αν γαμησω αυτην 2000 με αυτες τον 1000?δεν εχω χρονο τωρα να ελεξω αν ερχονται οι ιδιες περιμενω σε καμια ωρα ενα πολυ ομορφο μωρο να μεινει μαζι μου.η ιδια το προτεινε.
Θα παω Οδησσο Ουκρανια την αλλη εβδομαδα, εχετε να μοθ προτηνετε μαγαζια με call girls?
θα παιξω αυριο μερα αν μπορεσω για ενημερωση με το relax portal biz
Λέοντα, επικεντρώσου εδώ: διότι οι συγκεκριμένες, έχουν πιστοποιημένες φωτογραφίες από το ίδιο το site (ФОТО ПРОВЕРЕНЫ).
Με τις άλλες, έχει κάπως ρίσκο να φας φόλα.
Πάντως, μου τράβηξε την προσοχή αυτή εδώ η καβλερή μουλάτα, στα 1000 γκρίβνι (1200 στον χώρο σου):