Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γλιτωσα τωρα απο αυτην που θα εμενε μαζι μου,παλιοχαρακτηρασ.την ξυφωρτωθηκα καταλαβα θα εμενε τσαμπα χωρις γαμησι και για λεφτα δεν θα δεχωταν 1000 γρ αλλα για 1000 ευρω.την διαολοεστειλα.αρχικα πηγαμε μακτοναλτς μπηκε μπροστα απο την γραμμη και παραγειλε,οι αλλοι την εβλεπαν και γελουσαν,ντυμενη σαν βιζιτα ηταν.λεει αστους να περιμενουν γραμμη με ενα αγενες τροπο.μετα πηγε ζητησε δουλεια σε ωραια πιτσαρια μπουνινα την σαστιε μπουνινα 21 τελεια πιτσα.μετα καθησαμε να φαμε,παλι αγενεις και μιλουσε σαν βασιλισα,ετσι κανουν οι καραπουταναρες.δεν κανει εκτοσ για σαλον,θα φυγει απο πρωτη μερα.οι αλλες που δουλευουν εκει ειναι μικρουλες,γελαστες,ευγενικες κλασατες.εγω δεν πιστευω την πηραν μαλακια ειπε.καμακωσα την κοπελα σημερα στην τραπεζα που αλλασω χρημα,με τρελενει μθνηματα μετα θα βρεθουμε.καλη 33 37.εδω και 3 μερες μου αρεσε αλλα νομιζα εχει αντρα ρωτησα και ειπε οχι,εδωσε σε κολλα το κινιτο τισ

Ωχ ρε φίλε ψάχνεις την αγαθή παιδούλα.Δεν υπάρχουν τετεοιες ψόφησαν.Τωρα το όλο θέμα είναι να σκαμαρεις τις σκαμερς κωλοπετσωμενες αυτές μια φορά κωλοπετσωμενος εσύ τρεις φορές το τρώνε το φυστικι στο τέλος.
Απλά ξηγιέσαι βαλκανικό πεος δεν μπορείς να φανταστείς τι σεβασμό έχουνε σε τύπους who do not give a fuck.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μια ακόμα εξαιρετική περίπτωση ανεξάρτητης, για Οδησσό, είναι η Αλεξάνδρα: Στο μεγαλύτερο φόρουμ ενηλίκων της Οδησσού (odessa.xxx, έχει λάβει από τους χρήστες-πελάτες, επίσης, τον τίτλο "Фаворитка Форума"
(favorite of the forum) με ό,τι συνεπάγεται, και έχει θετικότατες κριτικές. Οι φωτογραφίες, είναι απολύτως ακριβείς, in-call/out-call
στα 1500 γκρίβνι, +500 για αναλ, +300 για ξεσκούφωτη πίπα, 7.000 για ολονύχτιο. Αναφέρει ότι απαντάει η ίδια στο τηλέφωνο, και ότι μιλάει
αγγλικά. Θα πρέπει να την τσεκάρω και θα επανέλθω. Συνιστάται, πάντως, αβλεπί...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μια ακόμα εξαιρετική περίπτωση ανεξάρτητης, για Οδησσό, είναι η Αλεξάνδρα: Στο μεγαλύτερο φόρουμ ενηλίκων της Οδησσού (odessa.xxx, έχει λάβει από τους χρήστες-πελάτες, επίσης, τον τίτλο "Фаворитка Форума"
(favorite of the forum) με ό,τι συνεπάγεται, και έχει θετικότατες κριτικές. Οι φωτογραφίες, είναι απολύτως ακριβείς, in-call/out-call
στα 1500 γκρίβνι, +500 για αναλ, +300 για ξεσκούφωτη πίπα, 7.000 για ολονύχτιο. Αναφέρει ότι απαντάει η ίδια στο τηλέφωνο, και ότι μιλάει
αγγλικά. Θα πρέπει να την τσεκάρω και θα επανέλθω. Συνιστάται, πάντως, αβλεπί...

Δεν υπαρχει επιλογη αγγλικής γλώσσας >:(

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει επιλογη αγγλικής γλώσσας >:(

Γι' αυτό και δίνω εδώ τις βασικές πληροφορίες. Έχε υπόψη σου, ότι μιλάμε για sites που απευθύνονται, για ενημέρωση,
στους ντόπιους συναγωνιστές. Το γεγονός, όμως, ότι διασταυρώνονται οι πληροφορίες των κοριτσιών, μέσα και από κριτικές στο σχετικό φόρουμ,
ανεβάζει την αξιοπιστία. Προσπαθώ, να εντοπίζω και να παρουσιάζω τις αληθινές ανεξάρτητες, που είναι δοκιμασμένες επιτυχώς
από τους ντόπιους, δίνοντας επώνυμες και συγκεκριμένες προτάσεις, σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, επί τόπου.
Στην βαθμολογία τους, το 5 είναι το άριστα. Επίσης, οι συγκεκριμένες ανεξάρτητες, συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ της Οδησσού,
και ποστάρουν κανονικά, και επικοινωνούν οι ίδιες με τους χρήστες-συμφορουμίτες. Όπως, δηλαδή, κάνουν και εδώ οι δικές μας.
Έχει, νομίζω, σημασία, να δίνονται συγκεκριμένες και τσεκαρισμένες προτάσεις, διότι θεωρώ, ότι δεν είναι ουσιαστική ενημέρωση και πληροφόρηση να παρατίθενται απλώς αόριστες προσωπικές εμπειρίες (π.χ πήρα εχτές ένα πιπίνι στα 1000 γκρίβνι) και άλλα γενικά στοιχεία (π.χ. ποστάρω εδώ φωτογραφία την μιλφού που πήδηξα εχτές).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Για την Κατιούσα, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μεγάλη μαστόρισσα στο Νούρου μασάζ, και επίσης, κάνει sploshing.
Στο μόνο παράπονο των πελατών, γι' αυτήν, αναφέρεται ότι στον γαμιστρώνα της, υπάρχει μια ενοχλητική γάτα (άκου παράπονα...)
Στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ καλή και προσγειωμένη κοπέλα, σε σχέση με το prestige που έχει :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Για την Κατιούσα, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μεγάλη μαστόρισσα στο Νούρου μασάζ, και επίσης, κάνει sploshing.
Στο μόνο παράπονο των πελατών, γι' αυτήν, αναφέρεται ότι στον γαμιστρώνα της, υπάρχει μια ενοχλητική γάτα (άκου παράπονα...)
Στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ καλή και προσγειωμένη κοπέλα, σε σχέση με το prestige που έχει :hi:

Σε κάνα εξαμηνο υπολογιζω αρχισω τις επιχειρησεις στο Ανατολικο Μέτωπο.
Ελπιζω να εχω την δυνατοτητα τακτικών ταξιδιών
Θα μελετησω τας γραφας μπαρουτοκαπνισμένων συναγωνιστών ώστε να ειμαι έτοιμος :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα σε σαλον χτεσ απαραδεκτο 800 κατι χοντρες ασχημεσ.μετα πηγα σε αλλο εδωσα 1200 μια κοντουλα το στιλ μου εμοιαζε στην αντζελινα τζολι.θα μα ζηλεψει ο μιτσοσ αλλα με ερωτευτεκε χαχαχαχ με τρελενει μυνηματα και τηλεφωνα,5 σχολναει να ερθει να μεινει μαζι μου.χτεσ μια φορα εχυσα με δθσκολια,την τελειωσα,σπασανε τα προφυλακτικα τησ εκανα απιστευτο γαμησι.2 το βραδι γνωρισα αλλη στο κοντακτε,μενει μακρια απο κεντρο.3 θα παω σπιτι τησ μενει με την αδερφη τησ απο νικολαεβ ειναι .με τρελανε και αυτη χτεσ μιλησαμε λεει σε ερωτευτηκα ειδη χαχαχαχαχ.δικαιο εχει ο πορνομεταναστησ για το στατουσ.τησ ειπα μενω μονιμα,δουλεια,σπιτι ειμαι 2 μηνεσ εκει.θα παω ενα μηνα κυπρο και ερχομε αλλο μηνα για ενα μηνα χαχαχαχ.λεει σε ερωτευτηκα θα μετακομισω μαζι σου.δουλευει μπαργουμαν στο παλαντιουμ,οραια με οραιο κορμι.τυχαια την βρηκα!λεει χτεσ σημερα δεν δουλεθει.με 38 πυρετο.ειπε ελα 3 να καθησουμε εδω μετα θα ερθω σε σενα να με γιατρεψεισ χαχαχαχ.επεστρεψε και η τραπεζικοσ απο κιεβο αρχιζε τα γελια οταν με ειδε αλλα τελοσ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Ρε σεις, πολύ χρήμα χαλάτε. Για στείλτε πμ να μου πείτε που τα βρίσκετε τόσα λεφτά ; Πρέπει να έχετε τρελά εισοδήματα ή περιουσίες. Ενδιαφέρομαι να φύγω από Ελλάδα. Αν έχετε καμιά καλή πρόταση για δουλειά ακόμη και στις επιχειρήσεις σας στείλτε μου ένα μήνυμα  :grin:
Υ.Γ. Με τόσα γρίβνα και ευρώ που διαβάζω έχω ζαλιστεί και αρχίζω και ζηλεύω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε σεις, πολύ χρήμα χαλάτε. Για στείλτε πμ να μου πείτε που τα βρίσκετε τόσα λεφτά ; Πρέπει να έχετε τρελά εισοδήματα ή περιουσίες. Ενδιαφέρομαι να φύγω από Ελλάδα. Αν έχετε καμιά καλή πρόταση για δουλειά ακόμη και στις επιχειρήσεις σας στείλτε μου ένα μήνυμα  :grin:
Υ.Γ. Με τόσα γρίβνα και ευρώ που διαβάζω έχω ζαλιστεί και αρχίζω και ζηλεύω.
ψαξε στο indeed.ch
αν σε παρουν καπου αρχιζεις απο 50χιλ το χρονο,υπολογισε 25 τα εξοδα σου,σου περισευουν 25χιλ για ουκρανια  ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στὴν Ἑλβετία; Τόσο κάνει τὸ ἐνοίκιο ὑπόγειας γκαρσονιέρας στὴ Ζυρίχη.
υπογεια μας τελειωσαν... :grin:
700-1000 δωματιο,1200-1400 δυαρι,ολα μεσα ομως κ κοινοχρηστα κ ρευματα κλπ
200 ασφαλειες κλπ 500 φαγητα κλπ,κανουν 2χιλ το μηνα μεχρι 2500,τουτεστην 25000-30000 αν εισαι σολο
σου περισευουν αλλα 20 με 25000 ετησια
η τα τρως μες στη χωρα σαν μαλ..ας σε μαλ..ιες (οπως στην Ελλαδα),η τα τρως εκτος σε γουστα ουκραινα μολντοβα κλπ... :tits2: :tits2: :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
περασα φανταστικα στο προσφατο ταξιδι οδυσσο.πολες μουφα φωτο απο τα διαφορα σαιτ που προτεινατε,πηγα για να διαπιστωσω αν πραγματι ανταποκρινονται στισ τιμες τα μοντελα που βαζατε.αρχιδια και παλι.αν και το ξερω παλι παω να ελεξω για να το διατηπωσω ακομα μια φορα,βαζεται φωτο γκομενες των 200 δολαριων και λετε πανε με 700-800 γριβνα,τετειο δεν υπαρχει.πηγα σε 3 σαλον ηθελαν 850 κατι χοντρελες,αθλιες,απαραδεκτες.σε ενα σαλον που πηγα με 1200 γριβνα ειχε 2 συμπαθητικες και γαμησα την μια,με 1200 πρωσωπο και κορμακι η ιδια ατζελινα τζολι.πηρα αλλες βιζιτες οχι απο σαιτ αλλα γνωστες φιλες.δεν ηταν ουκρανιδες αλλα καυκασιες και ειναι παρεα που συχναζουν λειλα κλαμπ,μονο της δυο απο αυτην την παρεα δεν γαμησα γιατι ηταν μαλακισμενα.απο αυτη την παρεα γαμησα 6 γκομενες με 500-700.εδωσα και 800 σε μια φιλη του σλαβιανι αν και 300 θα ηταν καλα με σκοπο να την δελεασω και να φερει φιλες κατι  που δεν εγινε.τισ 2 πρωτες μερεσ περασα τελεια με μια μικρουλα 21 που βρηκα εξω απο μακτοναλτασ.μετα εφυγε για 2 ωρες και ξαναγυρισε μετα απο 6 μερεσ κλαμενη,πεθανε η γιαγια τησ και σοκαριστικε,μαζι ζουσαν.μετα συναντησαμε ενα τθπο σαν ναρκωμανη,μαλωσαμε και εφυγα.τελικα ηταν ο αδερφοσ τησ και ηθελε να με γνωρισει αλλα παρεξηγησα και δεν εδωσα ευκαιρια να μου εξηγησει ετσι εχασα ενα πολι καλο μικρουλι που περασα φανταστικα μαζι τησ.πηγα στο παλαντιουμ κλαμπ με 6 παιδεια απο κυπρο,πηγα πρωτη φορα για χαρη τους.τελικα ειναι απατη,ηξερα οτι πανε βιζιτες αλλα αποδεικτεικε οτι δουλευουν ολεσ για το κλαμπ,παραγγελνουν σαμπανιεσ,σουσια μαλακιες πληρωσαμε σχεδον 29 χιλιαδεσ γριβνα και οι γκομενες αντι να φυγουν με τουσ 2 φιλους καθησαν με ενα κοστουμαρισμενο πακιστανο μετα.αργησα να το παρω μυρωδια,αυτες παραγγελαν αμεσως οι φιλοι δεν ειχαν προβλημα για τισ τιμες.μετα λεω στισ γκομενες ποσα θελετε για κουρσα λενε τσαμπα!λεω παιδεια την φαγαμε,δεν εχει τσαμπα εδω,να πληρωσουμε τωρα οτι εφαγαν και τελοσ οι σαμπανιεσ,σουσια,φρουτα και μαλακιεσ.ευτυχωσ καταλαβα τιλικα στημενες ολεσ ειναι εκει σε καναπεδεσ και την βγαλανε στο ξενοδοχειο τα παιδεια με καλα κοματια 1800 γριβνα.τελοσ το παλαντιουμ,ειδα τι παιζει δεν αξιζει να παει καπειοσ.μετα γνωρισα τυχαια μια κοπελα 3 το πρωι στο ιτερνετ.ηταν μπαργουμαν στο παλαντιουμ αλλα δεν πηγε δουλεια ηταν αρωστη με τον λαιμο τησ μολυνση και 2 μερεσ δεν πηγε δουλεια.τησ ειπα πηγα πριν μια εβδομαδα εκει και φαγαμε τζαμπα λεφτα.ειδε τισ φωτο μου,ειπα μενω μονιμα οδυσσο με δουλεια και σπιτι οπως λεει ο διμιτρακης.λεει σε ερωτευτηκα ειδη θα μετακομισω μαζι σου χαχαχαχα.τελικα την γνωρισα το μεσημερι,καμια σχεση με τησ πουτανοφωτο τησ στο κοντακτε.πολυ καλο νορμαλ κοριτσακι 26 χρονων με περνα ενα κεφαλι.πηγαμε κεντρο,υπιε τσαι,πηρα την φαρμακοπειο φιλη μας εδωσε αντιβιωση 1000 γριβνα και μετα σπιτι να την φροντισω οπως υποσχεθηκα.εμεινε 2 μερεσ μαζι μου αλλα δεν περασα καλα στο σεξ,δεν το εχει καλο κοριτσακι.με την πρωτη μικρουλα ολη την νυχτα δεν σταματησα συνεχεια καυλωμενοσ οπως και το πρωι.αυτη ηθελε προγραμα,μια φορα βραδι,λεει αυριο απογευμα παλι,κουραζομαι και τετεια.συνεχεια μετρουσε την πιεση,εχει προβλημα 10 χρονια.καλο κοριτσακι αλλα με χαλασε στο κρεβατι,ενω ειχε οργασμουσ δεν ηθελε δευτερη φορα και ελεγε δεν ειμαι μηχανη.λεει οταν ερθεισ θα ειμαι δουλεια 9 βραδι με 6 το  πρωι,θα ξυπνω 4 απογευμα να κανουμε σεξ,βολτα και μετα δουλεια.σκεφτηκα το βραδι που θα δουλευει θα ειμαι με αλλες.τελικα το βραδι πηγε δουλεια και την εδιωξαν γιατι 3-4 μερεσ δεν πηγε που ηταν αρωστη.τησ εδωσα για βοηθεια 1000 γριβνα,το εκτιμησε τρεχανε τα ματια τησ και ειπε οταν μπορεσω θα στα δωσω πισω.οτι δεν εκανε παραπονα,ειχε νορμαλ συμπεριφορα,σοβαρη κοπελιτσα τησ εδωσα αλλα 2 χιλιαδεσ γριβνα για να παει πισω στο νικολαεβ αφου τα λεφτα που παιρνει τα θελει για ενοικιο 300 δολαρια.ενω βρηκε αλλο διαμερισμα εμεινε χωρισ δουλεια.τησ ειπα θα τησ εδινα 6-7 χιλιαδεσ αλλα τελικα εδωσα 3000 και τησ πηρα και ενα φανελακι και τσιν με 1000 γριβνα απο τερανοβα.ρωτουσε παντα μεχρι ποσα μπορω να ξοδεψω η ελεγε απο μονη αυτο ειναι ακριβο μην το παρεις,εγω επεμενα οτι θελεισ παρε.λαθος γιατι μετα ζητησε και αλλη βοηθεια αφου ειδε ειμαι δυνατοσ αλλα αρνηθηκα.προχτεσ με ρωτησε αν μπορω να στειλω κατι εχει παιδακι 4 χρονων χωρισμενη.ειπα οχι γιατι θα ζητασ συνεχεια και δεν θελω να σε καλομαθω χαχαχαχ.με περιμενει 5 ιουνη να παω να ερθει αλλα τοσες με περιμενουν.εκανα και αλλεσ γνωριμιες που δεν εκατσε η φαση λογο χρονου αλλα θελουν να τισ φιλοξενησω αλλεσ 3 πολυ ομορφες μεχρι 27 ετων,οχι βιζιτεσ,απλεσ κοπελεσ απο ισμαηλ και αχαχκοτοβσκ.τετειεσ πολλες το καλοκαιρι θα βρω.χτεσ γνωρισα ενα νορμαλ κοριτσακι απο κιεβο στην κυπρο και το ερωτευτηκα.δεν εχει δεσμο,δουλευει σε εταιρια και τησ αρεσα καταλαβα πολυ δεν ξεκολουσε να φυγει.μου εδωσε επαφη να μιλαμε και δεκτηκε να βρεθουμε οδυσσο λεει μονο μια φορα πηγα.η μπαργουμαν με τρελενει,την συμπαθω αλλα δεν περνω καλα στο κρεβατι,καβλωμενοσ λεων ειμαι συνεχεια θελω να γαμω οταν μου αρεσει πραγματικα.θα την εχω και θα γαμω με προγραμα?θελω ολη την μερα την γκομενα ετοιμη.ειχα πολλεσ τετειεσ που οπειαδηποτε στιγμη ηταν ετοιμεσ.μια απο χερσον τωρα ειναι κυπρο αλλα μενει μακρια δεν εχω χρονο.14 ιουνη θα ερθει απο κυπρο οδυσσο μια μερα να μεινει μαζι μου και μετα παει χερσον ενω εγω την επομενη απογευμα θα γυρισω κυπρο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βρεθηκα με κυπριο 65 χρονων οδυσσο μου ειπε οτι γνωριστηκαμε πριν 3 χρονια και του πηρα βιζιτα,δεν θυμομουν τοσουσ συναντω ενω ο μικροσ ο γριγορακισ απο οδυσσο μου ειπε με εψαχνε ενασ ελληνας που ζει γερμανια.αρχικα νομισα ο μπαλκαν θα ειναι αλλα δεν ειναι αυτοσ ουτε ο κμαν,αυτοσ 40-42 ηταν και λεει ο μικροσ εισαι πολυ διασημοσ μεχρι και η σπιτονυκοκυρα μου σε ηξερε παλαιοτερα χαχαχαχαχ,δεν πιστευε οτι την πηδηξα και την ρωτησε χαχαχαχα.ο κυπριοσ 65 ερχεται 2-3 φορεσ τον χρονο,φτιαχνει τα δοντια του αλλα δεν εχει ιδεα που να βρει πουτανεσ.αυτο για να δειτε οτι δεν ειναι ευκολο οπειοσδηποτε μονοσ να βρει εκτοσ αν του φερνουν στο ξενοδοχειο.παντως μια καιημουν φορμαρισμενοσ και ψυχολογικα πολυ καλα οδυσσο προσπαθησα να βρω και την σβετα με τα οραια βυζια πρωην κυρια σλαβιανι και κυρια ντερτι για να την τιμισω και αυτην αλλα δεν την βρηκα κοντακτε.ο σλαβιανι μου ειπε ερωτευτηκε και εριξε μαυρη πετρα πισω απο το αθλημα.2 αλλεσ ποθ μου εδωσε δεν απαντησαν και μια αλλη δεν μου αρεσε ετσι πηγα και ελεξα διαφορα σαλον απο τα σαιτ για να δω αν ειναι πραγματικεσ φωτο.με κατω απο 1200 γριβνα δεν γαμασ μετρια.μετα επεστρεψε η πιτσιρικα και την εδιωξα και γνωρισα την μπαργουμαν.η μπαργουμαν μου στερησε την ελευθερια δεν πηγαινε πουθενα,ουτε εξοδα εστιατορια,ηθελε μονο σπιτι να ειμασται,εφερνα σπιτι φαγητο αλλα απο σεξ σαν να ειμασται παντρεμενοι 20 χρονια.ασε που θελει σοβαρι σχεση,μου ειπε αν δεν θελω να τησ το πω δεν απαντησα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εμφανισιακα παιρνει 7 απο 10 η μπαργουμαν απο μενα που ειμαι αυστηροσ κριτης.μου αρεσενα ειμαι μαζι τησ,νιωθω οραια υπερβολικα καλο κοριτσακι αλλα δεν ξερω αν μπορω να το ρισκαρω να την φερω οδυσσο και να μην παιρνω καλα στο σεξ.εκτοσ αν την φερω 3-4 μερεσ αν δω τα ιδια θα την στειλω πισω,εχω αλλεσ που αναμενουν.η αληθεια την λυπαμε που ειναι τοσο καλη αλλα η τωρα η μετα θα την διαολοστειλω για αλλη.θα δω και τι θα παιξει με το νεο νορμαλ κοριτσακι που γνωρισα κυπρο και θα αποφασισω συντομα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αλλη μια κακη αναφορα για το κλαμπ παλαντιουμ ετσι προς αποφυγην.προχτες την εστησαν οι μαλακισμενες σε ενα τουρκο,παραγειλαν τα παντα και εκαναν 700 ευρο λογαριαμο.ο τουρκος εκλεγε το παιδι,τον λυπηθηκε ο φιλος μου λεει δεν πληρωνε ηθελε αστυνομια.ολοι στο κολπο ηταν ετσι  αναγκαστηκε να πληρωσει.τελος η φημη για παλαντιουμ ολες εκει δουλευουν για το μαγαζι.μια βιζιτα δεν θα τρωει την ωρα της στο κλαμπ.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
αλλη μια κακη αναφορα για το κλαμπ παλαντιουμ ετσι προς αποφυγην.προχτες την εστησαν οι μαλακισμενες σε ενα τουρκο,παραγειλαν τα παντα και εκαναν 700 ευρο λογαριαμο.ο τουρκος εκλεγε το παιδι,τον λυπηθηκε ο φιλος μου λεει δεν πληρωνε ηθελε αστυνομια.ολοι στο κολπο ηταν ετσι  αναγκαστηκε να πληρωσει.τελος η φημη για παλαντιουμ ολες εκει δουλευουν για το μαγαζι.μια βιζιτα δεν θα τρωει την ωρα της στο κλαμπ.
Αρα ξεκαρφωτη πουτανα δεν αραζει εκει?ολες του μαγαζιου?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αρα ξεκαρφωτη πουτανα δεν αραζει εκει?ολες του μαγαζιου?
[/quote που πηγα με τα παιδεια απο κυπρο εκτος μια παρεα διπλα με νορμαλ γκομενες οι υπολοιπες στο μπαρ και στα τραπεζια με σαμπανιες φενονται βιζιτες.πιστευα απλα θα πληρωσεις την μπουκαλα σου και συμφωνας τιμη.αυτες παραγελννουν φρουτα,σουσια,σαμπανιες απο 2000 γρ,συν ναργιλεδεσ 500-1000 γριβνα και δεν σου κοβουν τιμη.λενε αργοτερα τωρα θελω να διασκεδασω λιγο μετα οταν δουνε εμεινες στεγνοσ την κανουν σε αλλο νεο πελατη που μπαινει.αν πας στο τοπ καφε η στα μερη που συχναζουν βιζιτες θα δεις καθονται και παιζουν στα λαπτοπ,κινητο και φευγουν για βιζιτα.παλαντιουμ λιγες ειχε,καμια δεν εφυγε πουθενα μεχρι 4 το πρωι απο 11 που πηγα.εμεναν στον καναπε και στο μπαρ.δεν ηταν τυχαιο που αδειο κλαμπ ηρθαν διπλα μας στον καναπε.ειχα παει με την εντυπωση ολες πανε κουρσα.οσοι πηγαν πριν απο εμενα πηγαν με γκομενα και μου περιγραψαν τι ειδαν μονο.αλλο βλεπω,αλλο παιζω να δω τι φαση παιζει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γλιτωσαμε απο την μπαργουμαν βρηκαμε αλλες που θελουν λεφτα.μια πρωην εχει προβλημα υγειας το παιδι της θα της στειλω 70 ευρο.μετα θα την καταγαμησω παλι οδυσσο,ηταν 24 ωρες ετοιμη για τσιμπουκια και κολο.αν βρω ωρα απο αλλες θα την καλεσω για ανωμαλιες.τυχαια ειδα τησ φωτο του μωρου νοσοκομειο,χρειαζεται αλλα 5 χιλ γριβνα για εχειρηση.εστειλε 2000 η αδερφη της αλλα 2000 θα στειλω εγω τα υπολειπα απο αλλους.πρεπει να παει κιεβο για εχειρηση.μονος προσφερθηκα δεν πειραζει,οταν την γαμουσα δεν στοιχηζε τιποτα,μονο ταξι πληρωνα και εδινα καμια 200 γριβνα να περνα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γλιτωσαμε απο την μπαργουμαν βρηκαμε αλλες που θελουν λεφτα.μια πρωην εχει προβλημα υγειας το παιδι της θα της στειλω 70 ευρο.μετα θα την καταγαμησω παλι οδυσσο,ηταν 24 ωρες ετοιμη για τσιμπουκια και κολο.αν βρω ωρα απο αλλες θα την καλεσω για ανωμαλιες.τυχαια ειδα τησ φωτο του μωρου νοσοκομειο,χρειαζεται αλλα 5 χιλ γριβνα για εχειρηση.εστειλε 2000 η αδερφη της αλλα 2000 θα στειλω εγω τα υπολειπα απο αλλους.πρεπει να παει κιεβο για εχειρηση.μονος προσφερθηκα δεν πειραζει,οταν την γαμουσα δεν στοιχηζε τιποτα,μονο ταξι πληρωνα και εδινα καμια 200 γριβνα να περνα
ρε χαρη καποια χωρις αρρωστα-αναπηρα  παιδια,να μην πινει  ναρκωτικα η να μην εχει φυλακοβιο γκομενο δεν μπορεις να πετυχεις??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom