Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
ok,βρηκα ενα σαιτ κοντακτε σε 5 λεπτα βρηκα πολλες.μην περιμενεται θα πηγαινω να καθομε στα καφε και να καθομαι με τισ ωρες βολταρω συνεχεια.βιιτεσ πολλες.τωρα μιλω με τρελη,ηταν ελληνικα νησια η αδερφη και η μανα της τωρα κυπρο.λεει θα εφευγα ρωσια αλλα αν δεν με φοβηθης οπως παλια θα χαρω να σε δω!χχαχααχ.βρηκα πολλες με 800-1000 γριβνα.
θα ερθει μαλλον και ο balkan,αυτος δεν γαμαει βιζιτες οποτε θα σας απολαυσω οταν θα κανετε καμακι...
βεβαια αν θα φερω και τον δικο μου το μολδαβο που ειναι και μισος ουκρανος δεν εχετε καμια τυχη :2funny: αυτον θα προτιμησουν οι ντεβουσκες που τον αισθανονται δικο τους  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όχι που θα πάρουμε την ελληνίδα μπαζολα που μονο να ζητάει ξέρει...Η ουκρανεζα και δουλεύει και ειναι και μουναρα..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Όχι που θα πάρουμε την ελληνίδα μπαζολα που μονο να ζητάει ξέρει...Η ουκρανεζα και δουλεύει και ειναι και μουναρα..
νομιζεις οτι οι ουκρανες δεν ζητανε;
οκ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
γιατί να σε κερατωσει ρε?Ποιο το κίνητρο.Πολύ καχύποπτοι είστε.
τυπε μαλακιες σου λένε..αυτοι με πουτανες συναναστρέφονται και απο εκεί βγάζουν συμπεράσματα δεν είχαν ποτε γκομενα κανονική και έχουν ανασφάλειες οτι θα τους κερατωνουν....βέβαια μπορεί να έχουν φαει αρκετό κέρατο οι ίδιοι και γιαυτό στην λένε...αλλά αμα είσαι μάγκας και ωραίος κανένα πρόβλημα...αυτοι μιλάνε για πουτανες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
τυπε μαλακιες σου λένε..αυτοι με πουτανες συναναστρέφονται και απο εκεί βγάζουν συμπεράσματα δεν είχαν ποτε γκομενα κανονική και έχουν ανασφάλειες οτι θα τους κερατωνουν....βέβαια μπορεί να έχουν φαει αρκετό κέρατο οι ίδιοι και γιαυτό στην λένε...αλλά αμα είσαι μάγκας και ωραίος κανένα πρόβλημα...αυτοι μιλάνε για πουτανες
δεν ξερω για τους αλλους εγω εχω μηδενικη ανασφαλεια....υπο του μηδενος θα λεγα. αρνητικο προσημο
το οτι γραφουμε στο μπου...κυριως για εκδιδομενες παντως τυπου δεν σημαινει οτι δεν συναστραφομαστε και με μη εκδιδομενες
οποτε κανε μας την χαρη να μην εισαι προσβλητικος
Αν εσυ νομιζεις οτι μια <κανονικη γκομενα> οπως λες εσυ θα ξεσπιτωθει να αφησει την πατριδα της σε εναν <μαγκα> .....πολυ απλα ιδου η ροδος...
εγω ουτε ουκρανολογος ειμαι,,,,ουτε εξυπνακιας....εδω στην Ελλαδα εχω περισσοτερες ουκρανες απο οτι στην ουκρανια που συναναστρεφομαι διαφορων ηλικιων και εμφανισης....οποτε κατι εχω υποψην μου για να το λεω...κι οχι στον αερα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οταν λες του αλλου θα φας κερατο εχεις φαει εσύ ο ίδιος πρώτος....όσο για εμένα ναι έχει ξεσπιτωθει ή αλλη γιατί είμαι μάγκας και ωραιος...αν εσύ δεν μπορείς μη το κανεις κανόνα οτι έτσι είναι.....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Οταν λες του αλλου θα φας κερατο εχεις φαει εσύ ο ίδιος πρώτος....όσο για εμένα ναι έχει ξεσπιτωθει ή αλλη γιατί είμαι μάγκας και ωραιος...αν εσύ δεν μπορείς μη το κανεις κανόνα οτι έτσι είναι.....
χωρις να σε ξερω και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης μαζι σου ας πουμε πως εχεις δικιο....δεν αναφερεις συνθηκες γνωριμιας ουτε ποσο καιρο εισαστε μαζι......με πολλα αν...και οταν και αφου....διοτι δεν θελω να μπω σε παραπανω λεπτομεριες της προσωπικης σου ζωης και για χαρη του λογου θα πω οτι εσυ εχεις αυτο που γραφεις
τοτε εισαι η ελαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα

αλλα χωρις την παραμικρη μομφη θα πω οτι αλλο το φαινεσθαι και αλλο το ειναι οσον αφορα της ουκρανες....
και θα πω για εμενα και μονο για μενα....πολλες ουκρανες εχουν κερατωσει καποιον γκομενο φιλο αντρα μαζι μου,,,πολλες φορες και χωρις λεφτα
κι οχι επειδη ειμαι μορφονιος,,,τουναντιον μια κουραδα ειμαι.... και εις ατοπον απαγωγη συμπεραινω οτι σιγουρα κι εγω εφαγα <κερατο> απο καποια χωρις να πεσει ομως στην αντιληψη μου
Μπορω να γραψω τομους πανω σε αυτο το θεμα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
χωρις να σε ξερω και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης μαζι σου ας πουμε πως εχεις δικιο....δεν αναφερεις συνθηκες γνωριμιας ουτε ποσο καιρο εισαστε μαζι......με πολλα αν...και οταν και αφου....διοτι δεν θελω να μπω σε παραπανω λεπτομεριες της προσωπικης σου ζωης και για χαρη του λογου θα πω οτι εσυ εχεις αυτο που γραφεις

αλλα χωρις την παραμικρη μομφη θα πω οτι αλλο το φαινεσθαι και αλλο το ειναι οσον αφορα της ουκρανες....
και θα πω για εμενα και μονο για μενα....πολλες ουκρανες εχουν κερατωσει καποιον γκομενο φιλο αντρα μαζι μου,,,πολλες φορες και χωρις λεφτα
κι οχι επειδη ειμαι μορφονιος,,,τουναντιον μια κουραδα ειμαι.... και εις ατοπον απαγωγη συμπεραινω οτι σιγουρα κι εγω εφαγα <κερατο> απο καποια χωρις να πεσει ομως στην αντιληψη μου
ρε φιλε για ποιο λογο κερατωσαν μαζί σου να καταλάβω?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

τυπε οκ και εγώ έχω πηδήξει παντρεμένες,ελληνίδες ουκρανες.......τι σημαίνει αυτό?οτι είναι που τα νέα?όχι σημαίνει οτι ο άλλος είναι μαλάκας...ειτε την έχει στην πείνα,ειτε στην ανέχεια, ειτε δεν την υπολογοιζει καν ειτε δεν την γαμαει,ειτε την απατάει....ειτε ειτε...επόμενος αν δεν είσαι μαλάκας και είσαι άνθρωπος και αυτή που εχεις δίπλα σου την υπολογίζεις και το βλέπει δεν προκειτε να παει με άλλον ....

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
τυπε οκ και εγώ έχω πηδήξει παντρεμένες,ελληνίδες ουκρανες.......τι σημαίνει αυτό?οτι είναι που τα νέα?όχι σημαίνει οτι ο άλλος είναι μαλάκας...ειτε την έχει στην πείνα,ειτε στην ανέχεια, ειτε δεν την υπολογοιζει καν ειτε δεν την γαμαει,ειτε την απατάει....ειτε ειτε...επόμενος αν δεν είσαι μαλάκας και είσαι άνθρωπος και αυτή που εχεις δίπλα σου την υπολογίζεις και το βλέπει δεν προκειτε να παει με άλλον ....
αγαπητε απλα αστο.δεν εχεις ιδεα απο ουκρανια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
ρε φιλε για ποιο λογο κερατωσαν μαζί σου να καταλάβω?
δεν υπαρχει μονο ενας συγκεκριμενος λογος ή τροπος αλλα πολλοι....δεν ειναι και μερος για τον αναλυσω...αλλωστε πολλες φορες ο γραπτος λογος χανετε μπροστα στον προφορικο και θα υπαρξουν παρεξηγησεις
και ενας απο τους λογους ισως να ειναι οτι ειμαι ρωσομαθης
αδελφε μου μακαρι να εχεις το ιδανικο ταιρι...και να ειναι η κοπελα η επιβεβαιωση στον κανονα....αλλα αν οι ελληνιδες θελουν ενα οι ουκρανες θελουν δυο
απλα οι ελληνιδες ειναι ηλιθιες και τα θελω τους τα βγαζουν φορα παρτιδα...οι ουκρανες σιγα σιγα κι αν στραβωσει κατι...στη σχεση δεν εχουν δευτερη σκεψη ή ευκαιρια γαμηθηκαν δεν το πηρες και χαμπαρι που λενε

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν υπαρχει μονο ενας συγκεκριμενος λογος ή τροπος αλλα πολλοι....δεν ειναι και μερος για τον αναλυσω...αλλωστε πολλες φορες ο γραπτος λογος χανετε μπροστα στον προφορικο και θα υπαρξουν παρεξηγησεις
και ενας απο τους λογους ισως να ειναι οτι ειμαι ρωσομαθηςαδελφε μου μακαρι να εχεις το ιδανικο ταιρι...και να ειναι η κοπελα η επιβεβαιωση στον κανονα....αλλα αν οι ελληνιδες θελουν ενα οι ουκρανες θελουν δυο
απλα οι ελληνιδες ειναι ηλιθιες και τα θελω τους τα βγαζουν φορα παρτιδα...οι ουκρανες σιγα σιγα κι αν στραβωσει κατι...στη σχεση δεν εχουν δευτερη σκεψη ή ευκαιρια γαμηθηκαν δεν το πηρες και χαμπαρι που λενε
μην το κουραζεις...απλά τα πραγματα,κανεις την εξηγα σου απο την αρχή ποιος είσαι και τι μπορείς να προσφέρει και είσαι μάγκας...τώρα αν την πιάσεις στο παραμύθι αργά ή γρήγορα θα σε πάρει χαμπαρει και θα στα φορέσει και εσύ θα λες ή πουτανα..δεν θα λες ο μαλάκας...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κονομησες αν το κανεις
σε απλα ελληνικα....παντρεψου να γαμησουμε κι εμεις  :2funny:
με προλαβες,θα του το εγραφα χτες αλλα με τρελανε η τρελη μυνηματα ποσο δικαιο ειχα που τησ ελεγα για ελληνικα νησια που πηγε και για κυπρο που ειναι η αδερφη και η μανα της τωρα σε πενταστερο χοτελ αγια ναπα χαχαχαχ.ενα μηνα την αφησα ηρεμησε μετα την περιπετεια υγειας της και τωρα κανει σαν τρελη να με συναντησει χαχαχαχα.θα πηγαινε ρωσια λεει τελος μαιου αλλα λεει αν δεν την φοβηθω και τα κανω θαλασσα οπως παλια θελει σαν τρελη να με συναντησει και α την κανω να νιωσει γυναικα χαχαχαχαχ.γαμωτω αν της μιλουσα τοσο καιρο θα ερχοταν και αυτη κυπρο στο πιατο με την αδερφη της.παντως ευχαριστω την διδιμη αδερφη της για το μπουλινκ που της κανει ποσο τελεια περνα κυπρο.ο μαλακας ο αντρας της φραγγατος της κοβει συνειχεια εισιτιρια με την μανα και το παιδι να κανουν διακοπες μονοι,περσι βαρκελωνη και ντουπαι,για τοσο μαλακες ειναι στελνουν την γυναικα μονη διακοπεσ και αυτοι δουλεια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
νομιζεις οτι οι ουκρανες δεν ζητανε;
οκ
εισαι αδικος με τον φιλο.σε μενα δεν ζητανε αλλα τους τα δινω απο μονος πριν ζητησουν χαχαχαχαχ ειμαι ο λουκι λουκ της ουκρανιας ποιο γρηγορος απο την σκια του

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παντως εμενα μη πουτανες οταν της επιασα να γαμιωνται με αλλους μου ελεγαν ειναι οργανισμος,δεν μπορουσα να σε περιμενω ενα μηνα χαχαχαχαχ αντε γεια και καλυνηχτα χαχαχαχαχαχαχαχ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
παντως εμενα μη πουτανες οταν της επιασα να γαμιωνται με αλλους μου ελεγαν ειναι οργανισμος,δεν μπορουσα να σε περιμενω ενα μηνα χαχαχαχαχ αντε γεια και καλυνηχτα χαχαχαχαχαχαχαχ
άσε ρε που σου έλεγαν έτσι.Μας δουλεύεις μου φαίνεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom