Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παντως εμενα μη πουτανες οταν της επιασα να γαμιωνται με αλλους μου ελεγαν ειναι οργανισμος,δεν μπορουσα να σε περιμενω ενα μηνα χαχαχαχαχ αντε γεια και καλυνηχτα χαχαχαχαχαχαχαχ
μα είναι σίγουρος για σένα οτι σου ξενογαμιοταν και οτι σου έλεγαν αυτο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μην το κουραζεις...απλά τα πραγματα,κανεις την εξηγα σου απο την αρχή ποιος είσαι και τι μπορείς να προσφέρει και είσαι μάγκας...τώρα αν την πιάσεις στο παραμύθι αργά ή γρήγορα θα σε πάρει χαμπαρει και θα στα φορέσει και εσύ θα λες ή πουτανα..δεν θα λες ο μαλάκας...
σωστα.η αληθεια αποκαλυπτεται στο τελος.αλλα αν δεν ζεις μονιμα εκει συνηθως οπεια προσπειουμαι οτι θελω σοβαρα μου ζητα να της στειλω λεφτα κατι σαν επιβαιβαιωση η σχεση μετρα και συνεχιζεται.οταν λεω νετ στραβωνουν σαν την μπαργουμαν τελευταια αλλα αυτη ειπε θα σε περιμενω δεν πειραζει δεν θελω.επιδει σιγουρα θα εχει αλλους γκομενους μεχρι να παω την πακεταρα παρα τα οσα ελεγε ειμαι καλη κοπελα,δεν εισαι σωστος με γραφεις και αλλα.δεν μασαω οτι λεει,απλα επιδει της εδωσα 4-5 χιλιαδες πριν φυγω αυτη σου λεει ο μαλακας ερχεται καθε μηνα.καθεται 10-12 μερες,με ταιζει,δωρακια και τα 4000 χιλιαδες τα βγαζω εναμιση μηνα αν παω δουλεια,να τα παιρνω ετσι ευκολα απο τον μαλακα καλυτερα χωρις να δουλευω 10 -12 ωρες.καλη κοπελα ειναι,αλλα η παρεα στο κοντακτε με αλλους τουρκους,ουκρανους,πελατεσ του κλαμπ την βαζω στην λιστα αναξιωπιστη.και η πειρα μου απο χιλιαδες τετειες περιπτωσεις στα τοσα χρονια που παω αυτου του επιπεδου γκομενας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε οκ και εγώ έχω πηδήξει παντρεμένες,ελληνίδες ουκρανες.......τι σημαίνει αυτό?οτι είναι που τα νέα?όχι σημαίνει οτι ο άλλος είναι μαλάκας...ειτε την έχει στην πείνα,ειτε στην ανέχεια, ειτε δεν την υπολογοιζει καν ειτε δεν την γαμαει,ειτε την απατάει....ειτε ειτε...επόμενος αν δεν είσαι μαλάκας και είσαι άνθρωπος και αυτή που εχεις δίπλα σου την υπολογίζεις και το βλέπει δεν προκειτε να παει με άλλον ....
αν δεν ζειται μαζι στην ιδια χωρα εχει διαφορα.αν εισαι νορμαλ τυπος με δουλεια,σπιτι ενα μισθο να πουπε 8000 χιλιαδεσ γριβνα αξιοπρεπη θα εχεις μια νορμαλ κοπελιτσα,που δεν θα ξενογαμιεται και θα ειναι μια χαρα μαζι σου!η ιδια κοπελα ομως διαφορετικα θα φερθει σε εναν ξενο που παει καθε 3-4 μηνες σαν τουριστας.πρεπει να παιξεις εκει,να δεις πως πανε τα πραγματα.αν θες να δουλεψει η σχεση μπορεις να την φερεις και αμεσως ελλαδα αφου σου εδειξε οτι δεν ειναι καμια πουτανα και αν εισαι νορμαλ με τις ιδιες προειποθεσεις δουλεια,σπιτι.αυτοκινητο μια χαρα θα ειναι μαζι σου.φιλοι μου που εφεραν απο εκει και τους κερατωσαν,της κατακρινα της δυο κοπελες μεχρι που μιλησα μαζι τους.με αυτα που ειπαν πραγματικα δικαιωθηκαν οι αντρες τους ηταν ζωα στην συμπεριφορα και ζωα και στο κρεβατι,δεν ενιωθαν γυναικες μαζι τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
άσε ρε που σου έλεγαν έτσι.Μας δουλεύεις μου φαίνεται
ναι! ετσι μου ειπε μια στο κιεβο χαχαχαχαχ.της λεω τοτε κομενα τα σπονσαρισματα θα σε γαμω χωρις μια για να εισαι καλα οργανικα χαχαχαχαχ.μετα ειπε ειναι εγγυος,μια φορα την εχυσα μεσα.μετα απο 2 χρονια ξαναβρεθηκαμε,φαγαμε,οταν πηγα σπιτι δεν ηθελε γαμησι και φωναζε οτι εκανε εκτρωση 400 γριβνα πηρε δανικα.δεν την πιστεψα και την διαολοεστειλα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε cris τα παιδεια τα περισοτερα με γνωρισαν πρωσωπικα ελλαδα και ουκρανια,ξερουν δεν λεω ψεματα ουτε μαλακιες.ρε τα ειπαμε χιλιαδες φορες τι δεν καταλαμβαινεται,τραβαται εκει να παιξεται να δουμε αν υπαρχει λογικη εκει.παντως ο βαλκαν αν αρχισει με καμακια οδυσσο θα τον αφωνω να πληρωνει αυτος τον λογαριασμο.στην πρωτη μπουκαλα 2000 μαρτινι αστυ η κρασι θα του περασει το καμακι και θα παμε στα μοντελακια που βρηκα με 800 χαχαχαχ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ναι! ετσι μου ειπε μια στο κιεβο χαχαχαχαχ.της λεω τοτε κομενα τα σπονσαρισματα θα σε γαμω χωρις μια για να εισαι καλα οργανικα χαχαχαχαχ.μετα ειπε ειναι εγγυος,μια φορα την εχυσα μεσα.μετα απο 2 χρονια ξαναβρεθηκαμε,φαγαμε,οταν πηγα σπιτι δεν ηθελε γαμησι και φωναζε οτι εκανε εκτρωση 400 γριβνα πηρε δανικα.δεν την πιστεψα και την διαολοεστειλα
πουτανες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγραψα στο θεμα πολωνια τον λογο που δεν παω γιατι οι πολωνεζες δεν βλεπουν το χρημα.αν δεν βρω τουλαχιστον 3 την μερα ουκρανια να τους κερασω,ψωνισω,να πληρωσω την τροφη του σκηλου,κομωτηριο την εχειρηση της μανας,την κηδεια της γιαγιας δεν νιωθω καλα ψυχολογικα χαχαχαχ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλε cris τα παιδεια τα περισοτερα με γνωρισαν πρωσωπικα ελλαδα και ουκρανια,ξερουν δεν λεω ψεματα ουτε μαλακιες.ρε τα ειπαμε χιλιαδες φορες τι δεν καταλαμβαινεται,τραβαται εκει να παιξεται να δουμε αν υπαρχει λογικη εκει.παντως ο βαλκαν αν αρχισει με καμακια οδυσσο θα τον αφωνω να πληρωνει αυτος τον λογαριασμο.στην πρωτη μπουκαλα 2000 μαρτινι αστυ η κρασι θα του περασει το καμακι και θα παμε στα μοντελακια που βρηκα με 800 χαχαχαχ

Γειά σου, Λέοντα με σούζον τον βίλλον, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λές, άλλη φορά...
Θυμάσαι που μου έλεγες παλαιότερα ότι με 800 γκρ. δεν βρίσκονται αστέρια, και μου μιλούσες για μια γύφτισσα
που χαρτζιλίκωνες τόσα στην Οδησσό, για να θρέψει το γυφτάκι της, και σου έκατσε; Τώρα με 800 πετυχαίνεις μοντελάκια;
Θυμάσαι τι σου έλεγα τότε και για τις φωτογραφίες στα sites;  ;)  :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγραψα στο θεμα πολωνια τον λογο που δεν παω γιατι οι πολωνεζες δεν βλεπουν το χρημα.αν δεν βρω τουλαχιστον 3 την μερα ουκρανια να τους κερασω,ψωνισω,να πληρωσω την τροφη του σκηλου,κομωτηριο την εχειρηση της μανας,την κηδεια της γιαγιας δεν νιωθω καλα ψυχολογικα χαχαχαχ
:2funny:. κάνω όσο πιο φτηνά δωράκια για να πηδήξω όσο πιο εύκολα και γρήγορα  γίνεται ..κάπως έτσι το εννοείς ίσως.Γιατί αλλιώς πρέπει  να είσαι  μαζοχας

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν σας ειπα τελικα τι εγινε για αυτη που γαμουσα παλαιοταιρα και ειπε να τησ στειλω λεφτα κγι να κανει εχειρηση καρδιας το παιδι της.πραγματι ηταν σε νοσοκομειο σαν μογγολικο μοιαζει.ρωτησα αν χρειαζεται κατι λεει στειλε στο σουμι 100 δολαρια γουεστερ γιουνιον,μετα θα ερθουμε οδυσσο να με ξεπληρωσει με γαμησια.λεω δεν στελνουμε γουεστερ απο κυπρο ειναι μπλακ λιστ η ουκρανια γιατι κανουν απατεσ οι γκομενες.στην οδυσσο θα σου δωσω 2000 γριβνα στο χερι και θα σε γαμω 10 μερες.μαλλον εγινε θαυμα και θεραπευτηκε το παιδι με μπλοκαρε παλι χαχαχαχα.ηθελε να μου φαει τα 100 τσαμπα,δεν θα ερχωταν οδυσσο.δεν πειραζει γλιτωσα τα 100 δολαρια θα την σκεφτωμε και θα αυνανιζομαι οταν την πεθυμω χαχαχαχ,αντε φορμαρισμενος ειμαι σημερα.καλυνηχτα παω να αυνανιστω,θα σκουπιστο με το εκατοσταδολαρο που γλυτωσα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:2funny:. κάνω όσο πιο φτηνά δωράκια για να πηδήξω όσο πιο εύκολα και γρήγορα  γίνεται ..κάπως έτσι το εννοείς ίσως.Γιατί αλλιώς πρέπει  να είσαι  μαζοχας
ο θειος μου που ζει ουκρανια λεει δεν με ρωτησε η γυναικα μου ποτε ρε κτηνο πεινας,θες να μαγειρεψω,εισαι καλα σημερα.μονο ζητα 50 δολαρια να παει κομωτηριο αλλα απο δω αλλα απο εκει.λεει κανω τον μαλακα οπως ολοι οι αντρες στην ουκρανια να περασουμε παρακατω.ελπιζω να το επιασες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
παντως ο βαλκαν αν αρχισει με καμακια οδυσσο θα τον αφωνω να πληρωνει αυτος τον λογαριασμο.στην πρωτη μπουκαλα 2000 μαρτινι αστυ η κρασι θα του περασει το καμακι και θα παμε στα μοντελακια που βρηκα με 800 χαχαχαχ
αφου ειναι πιο παλιος απο σενα στην ουκρανια,λες να μην το ξερει? :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Γειά σου, Λέοντα με σούζον τον βίλλον, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λές, άλλη φορά...
Θυμάσαι που μου έλεγες παλαιότερα ότι με 800 γκρ. δεν βρίσκονται αστέρια, και μου μιλούσες για μια γύφτισσα
που χαρτζιλίκωνες τόσα στην Οδησσό, για να θρέψει το γυφτάκι της, και σου έκατσε; Τώρα με 800 πετυχαίνεις μοντελάκια;
φιλε popov ετσι ακριβως,και μεχρι 1000 παλι καλα ειναι  ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ο θειος μου που ζει ουκρανια λεει δεν με ρωτησε η γυναικα μου ποτε ρε κτηνο πεινας,θες να μαγειρεψω,εισαι καλα σημερα.μονο ζητα 50 δολαρια να παει κομωτηριο αλλα απο δω αλλα απο εκει.λεει κανω τον μαλακα οπως ολοι οι αντρες στην ουκρανια να περασουμε παρακατω.ελπιζω να το επιασες.
κοίτα να δεις.το θέμα Ουκρανία δεν το ξέρω.Δεν έχω ιδέα τι γίνεται  εκεί .αν ήθελα το μάθαινα  σε λιγότερο από μια Ημέρα σχεδόν πληρως..Εγώ θα της έδινα πόδι χαλαρα.Εκτός αν έχουν  Κανένα παιδί.βέβαια τέτοια μάνα τι να την κάνει οπότε και πάλι πόδι.Ο θείος δηλαδή δεν βρίσκει φτηνότερες  πορνες να πάει αν είναι καθαρά σεξουαλικό το θέμα ?.Για τι άλλο την θέλει?μα καλά όντως οι περισσότεροι  Ουκρανοί είναι έτσι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλε popov ετσι ακριβως,και μεχρι 1000 παλι καλα ειναι  ;)

Γειά σου φίλε Τάσο, έτσι είναι, όμως τότε, άλλα μου έλεγε ο φίλος καβλολέων και επέμενε
μάλιστα. Δεν γίνεται να φάσκει και να αντιφάσκει. Βέβαια ο Αρχοντοκμάνας (καλή του ώρα και ανάρρωση)
χρυσάφιζε με τριχίλιαρα και εξαχίλιαρα ό,τι έβρισκε στο διάβα του, αλλά αυτά δεν αποτελούν ρεαλιστικό κριτήριο. Τα έχουμε ξαναπεί.  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Γειά σου φίλε Τάσο, έτσι είναι, όμως τότε, άλλα μου έλεγε ο φίλος καβλολέων και επέμενε
μάλιστα. Δεν γίνεται να φάσκει και να αντιφάσκει. Βέβαια ο Αρχοντοκμάνας (καλή του ώρα και ανάρρωση)
χρυσάφιζε με τριχίλιαρα και εξαχίλιαρα ό,τι έβρισκε στο διάβα του, αλλά αυτά δεν αποτελούν ρεαλιστικό κριτήριο. Τα έχουμε ξαναπεί.  :hi:
Ο Κμαν χαλουσε αδιανοητα ποσα,γουστο του βεβαια αλλα χαλαει πιατσες ετσι.
Απο τη αλλη ουτε το ψειριζουμε βεβαια για 100 η 200 γριβνα...παν μετρον αριστον  :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Για μια τυρόπιτα πουλιούνται  εκεί  κατω εχω ακουσει.μαλλον λαθος

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν προσεξεσ μαλλον ολα οσα εγραφα.πρωτα ειπα ερευνησα τα σαιτ που προτειναται η φωτο ηταν μουφες και μπαζα συναντησα!μεχρι που κατεληξα σε μια που εμειαζε της αντζελινα τσολι απο μιστερ χ αλλα εδωσα 1200.800 πριν 3 χρονια ηταν αυτη των 1200.αυτες που βρηκα τωρα ειναι απο αλλο σαιτ κοντακτε ειπα.αλλο τι βλεπω φωτο αλλο τι θα βρω εκει συναγωνηστη ποπωφ χαχαχαχα,αν ειναι οι ιδιες θα ειμαι χαρουμενος.ποιοτηκα ειπα τα τελευταια 2 χρονια μονο μπαζα επαιζαν και ηθελαν 800-1000.αυτες στο κοντακτε μπορει να μενουν ταιροβα σε σαλον,εκει ειναι μιση τιμη απο κεντρο.παω κεντρικα με τα ποδια διπλα μου δεν τρεχω εξω απο κεντρο.ξαναδιαβασε που λεω πηγα για να δω αν παιζει μουφα και ετσι ηταν

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν προσεξεσ μαλλον ολα οσα εγραφα.πρωτα ειπα ερευνησα τα σαιτ που προτειναται η φωτο ηταν μουφες και μπαζα συναντησα!μεχρι που κατεληξα σε μια που εμειαζε της αντζελινα τσολι απο μιστερ χ αλλα εδωσα 1200.800 πριν 3 χρονια ηταν αυτη των 1200.αυτες που βρηκα τωρα ειναι απο αλλο σαιτ κοντακτε ειπα.αλλο τι βλεπω φωτο αλλο τι θα βρω εκει συναγωνηστη ποπωφ χαχαχαχα,αν ειναι οι ιδιες θα ειμαι χαρουμενος.ποιοτηκα ειπα τα τελευταια 2 χρονια μονο μπαζα επαιζαν και ηθελαν 800-1000.αυτες στο κοντακτε μπορει να μενουν ταιροβα σε σαλον,εκει ειναι μιση τιμη απο κεντρο.παω κεντρικα με τα ποδια διπλα μου δεν τρεχω εξω απο κεντρο.ξαναδιαβασε που λεω πηγα για να δω αν παιζει μουφα και ετσι ηταν
ρε παιδιά οι φτηνότερες  ποσο έχουν εκεί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom