Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
δεν προσεξεσ μαλλον ολα οσα εγραφα.πρωτα ειπα ερευνησα τα σαιτ που προτειναται η φωτο ηταν μουφες και μπαζα συναντησα!μεχρι που κατεληξα σε μια που εμειαζε της αντζελινα τσολι απο μιστερ χ αλλα εδωσα 1200.800 πριν 3 χρονια ηταν αυτη των 1200.αυτες που βρηκα τωρα ειναι απο αλλο σαιτ κοντακτε ειπα.αλλο τι βλεπω φωτο αλλο τι θα βρω εκει συναγωνηστη ποπωφ χαχαχαχα,αν ειναι οι ιδιες θα ειμαι χαρουμενος.ποιοτηκα ειπα τα τελευταια 2 χρονια μονο μπαζα επαιζαν και ηθελαν 800-1000.αυτες στο κοντακτε μπορει να μενουν ταιροβα σε σαλον,εκει ειναι μιση τιμη απο κεντρο.παω κεντρικα με τα ποδια διπλα μου δεν τρεχω εξω απο κεντρο.ξαναδιαβασε που λεω πηγα για να δω αν παιζει μουφα και ετσι ηταν
Εντάξει φίλε μου, δεν θα επιμείνω άλλο, αλλά σου υπενθυμίζω, ότι εσύ ο ίδιος είχες συμφωνήσει τελικά, πως όπου υπάρχει εγγύηση στη φώτο, δεν παίζει μούφα, επειδή τα sites κάνουν verification, αλλιώς, ποιός και ο λόγος να υπάρχει κατηγορία "Индивидуалки с проверенным фото"
(όπως σου έλεγα τότε). Μην ξεχνάς επίσης ότι το παζάρι απευθύνεται όχι μόνο στους πορνοτουρίστες αλλά και στους ντόπιους. Ναι, όπου δεν υπάρχει εγγύηση παίζει ρίσκο και συχνά μούφα. Δεν αντιλέγω σε αυτό.
Εσύ τσεκάρισες όμως με αυτό το κριτήριο της εγγύησης και τις βρήκες μούφα, ή γενικώς τσεκάρισες
ό,τι σου γυάλισε (και δίχως εγγύηση) και σου βγήκε μούφα; Εχει διαφορά νομίζω...
Μάθε επίσης, ότι η Οδησσός έχει ένα από τα πιο δυνατά fora για το θέμα (odessa.xxx) με reviews από ντόπιους κι απ' όλα.
Μάθε επίσης, ότι αν τα "μπάζα" σου ζητούσαν π.χ. τον Ιανουάριο του 2014, 800-1000 γκρ. με την τότε ισοτιμία (1 usd = 8 uah)
σου ζητούσαν τουλάχιστον 100$ ενώ με την ισοτιμία Μαρτίου 2014, δηλαδή δύο μήνες μετά (1 usd = 12 uah) τα ίδια 100$ ήταν πλεον 1200 γκρ.
Σήμερα το ποσό αυτό (100$) έχει αγγίξει τα 2600 γκρίβνι. Καταλαβαίνεις τι θέλω πώ; Καταλαβαίνεις τι γράφεις, μιλώντας για
μπάζα προ διετίας που σου ζητούσαν 100$ ;;; Καταλαβαίνεις συνεπώς ότι αυτό που γράφεις ότι "800 πριν 3 χρονια ηταν αυτη των 1200"
δεν μπορεί να στέκει; Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι εγώ λάθος, οπότε sorry.