Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
δεν προσεξεσ μαλλον ολα οσα εγραφα.πρωτα ειπα ερευνησα τα σαιτ που προτειναται η φωτο ηταν μουφες και μπαζα συναντησα!μεχρι που κατεληξα σε μια που εμειαζε της αντζελινα τσολι απο μιστερ χ αλλα εδωσα 1200.800 πριν 3 χρονια ηταν αυτη των 1200.αυτες που βρηκα τωρα ειναι απο αλλο σαιτ κοντακτε ειπα.αλλο τι βλεπω φωτο αλλο τι θα βρω εκει συναγωνηστη ποπωφ χαχαχαχα,αν ειναι οι ιδιες θα ειμαι χαρουμενος.ποιοτηκα ειπα τα τελευταια 2 χρονια μονο μπαζα επαιζαν και ηθελαν 800-1000.αυτες στο κοντακτε μπορει να μενουν ταιροβα σε σαλον,εκει ειναι μιση τιμη απο κεντρο.παω κεντρικα με τα ποδια διπλα μου δεν τρεχω εξω απο κεντρο.ξαναδιαβασε που λεω πηγα για να δω αν παιζει μουφα και ετσι ηταν

Εντάξει φίλε μου, δεν θα επιμείνω άλλο, αλλά σου υπενθυμίζω, ότι εσύ ο ίδιος είχες συμφωνήσει τελικά, πως όπου υπάρχει εγγύηση στη φώτο, δεν παίζει μούφα, επειδή τα sites κάνουν verification, αλλιώς, ποιός και ο λόγος να υπάρχει κατηγορία "Индивидуалки с проверенным фото"
(όπως σου έλεγα τότε). Μην ξεχνάς επίσης ότι το παζάρι απευθύνεται όχι μόνο στους πορνοτουρίστες αλλά και στους ντόπιους. Ναι, όπου δεν υπάρχει εγγύηση παίζει ρίσκο και συχνά μούφα. Δεν αντιλέγω σε αυτό.
Εσύ τσεκάρισες όμως με αυτό το κριτήριο της εγγύησης και τις βρήκες μούφα, ή γενικώς τσεκάρισες
ό,τι σου γυάλισε (και δίχως εγγύηση) και σου βγήκε μούφα; Εχει διαφορά νομίζω...
Μάθε επίσης, ότι η Οδησσός έχει ένα από τα πιο δυνατά fora για το θέμα (odessa.xxx) με reviews από ντόπιους κι απ' όλα.
Μάθε επίσης, ότι αν τα "μπάζα" σου ζητούσαν π.χ. τον Ιανουάριο του 2014, 800-1000 γκρ. με την τότε ισοτιμία (1 usd = 8 uah)
σου ζητούσαν τουλάχιστον 100$ ενώ με την ισοτιμία Μαρτίου 2014, δηλαδή δύο μήνες μετά (1 usd = 12 uah) τα ίδια 100$ ήταν πλεον 1200 γκρ.
Σήμερα το ποσό αυτό (100$) έχει αγγίξει τα 2600 γκρίβνι. Καταλαβαίνεις τι θέλω πώ; Καταλαβαίνεις τι γράφεις, μιλώντας για
μπάζα προ διετίας που σου ζητούσαν 100$ ;;; Καταλαβαίνεις συνεπώς ότι αυτό που γράφεις ότι "800 πριν 3 χρονια ηταν αυτη των 1200"
δεν μπορεί να στέκει; Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι εγώ λάθος, οπότε sorry.  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οταν ηρθε ο διμιτρακης στο σαλον που πηγαμε εδωσα 800 γριβνα πριν 2-3 χρονια νομιζω ηρθε ηταν τοπ η κοπελα.στο ιδιο πηγα ξανα τωρα ηθελαν 1000 κατι μπαζα.βρισκεις 800 ιτερνετ απο κοπελεσ που δουλευουν μονες αλλα κατσε περιμενε να σου απαντησουν η αν θα σου απαντησουν.καπειες μιστερ χ που γραφει ειναι ελεγμενες που τισ ξερω τις κοπελες τισ ειχα απο αλλα σαιτ και ηξερα οτι πραγματι υπαρχουν αυτες οχι τιποτα σπουδαιο.πηγα και σε σαλον που λενε ελεγμενες και ελεγαν εφυγε η δεν δουλευει.οβλεπω απο της φωτο τουσ σημερα μου ζητησε αλλη εξυπνη που δεν μου εκατσε τελευταια οδυσσο να τησ στειλω λεφτα γιατι ειναι νοσοκομειο και τον αλλο μηνα που θα δουλευει θα μου τα δωσει.ειπα νετ,βοηθω μονω δινωντασ λεφτα στο χερι σε οσες γααμιουνται μαζι μου χαχαχαχ.ειπε καλα ευχαριστω.ρε κανουνε και τετεια οι ουκρανιδες?χαχαχαχαχ.πολυ οραια γκομενα αλλα παλιοχαρακτηρασ.εγραψα για αυτην γνωριστηκαμε,ηθελε να μεινει μαζι μου ταχα ειχε προβλημα αλλα καταλαβα δεν θα κατσει μονο να μενει τσαμπα ηθελε και τισ ειπα τρβα στην πολη σου αφου πεθυμησες το παιδι σου ετσι σωθηκα.μετα μου κουβαληθηκε η μπαργουμαν.εστειλα σε 3 φιλεσ τησ μπαργουμαν που φατσαρα πουτανες ελατε οδυσσο να σασ σπονσαρω.η μια ειπαι εχω αντρα δεν μπορω,αν ηταν οδυσσο θα ερχοταν οι αλλεσ 2 ακομα δεν μπηκαν κοντακτε πρωαβλεπω θα δεκτουν.και δεν σου φενοτανε καθολου οτι εισαι πουτανα ειπε στην πουτανα ο σταθισ ψαλτισ χαχαχαχ.σκεφτειτε να ειχα φεισπουκ και να εγραφα σε μια κυπρια που ποζαρει με μηνι ελα να σε γαμησω και να σε πληρωσω χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για μια τυρόπιτα πουλιούνται  εκεί  κατω εχω ακουσει.μαλλον λαθος
μαλλον φουρναρης θα εισαι για αυτο θα μιλησω στην γλωσσα σου απλα να με καταλαβεις.η τυροπιτα στο σπιτακι που παω εχει 30-40 γριβνα.αν αγορασεις 3000 τυροπιτες γαμας!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
οταν ηρθε ο διμιτρακης στο σαλον που πηγαμε εδωσα 800 γριβνα πριν 2-3 χρονια νομιζω ηρθε ηταν τοπ η κοπελα.στο ιδιο πηγα ξανα τωρα ηθελαν 1000 κατι μπαζα.βρισκεις 800 ιτερνετ απο κοπελεσ που δουλευουν μονες αλλα κατσε περιμενε να σου απαντησουν η αν θα σου απαντησουν.καπειες μιστερ χ που γραφει ειναι ελεγμενες που τισ ξερω τις κοπελες τισ ειχα απο αλλα σαιτ και ηξερα οτι πραγματι υπαρχουν αυτες οχι τιποτα σπουδαιο.πηγα και σε σαλον που λενε ελεγμενες και ελεγαν εφυγε η δεν δουλευει.οβλεπω απο της φωτο τουσ σημερα μου ζητησε αλλη εξυπνη που δεν μου εκατσε τελευταια οδυσσο να τησ στειλω λεφτα γιατι ειναι νοσοκομειο και τον αλλο μηνα που θα δουλευει θα μου τα δωσει.ειπα νετ,βοηθω μονω δινωντασ λεφτα στο χερι σε οσες γααμιουνται μαζι μου χαχαχαχ.ειπε καλα ευχαριστω.ρε κανουνε και τετεια οι ουκρανιδες?χαχαχαχαχ.πολυ οραια γκομενα αλλα παλιοχαρακτηρασ.εγραψα για αυτην γνωριστηκαμε,ηθελε να μεινει μαζι μου ταχα ειχε προβλημα αλλα καταλαβα δεν θα κατσει μονο να μενει τσαμπα ηθελε και τισ ειπα τρβα στην πολη σου αφου πεθυμησες το παιδι σου ετσι σωθηκα.μετα μου κουβαληθηκε η μπαργουμαν.εστειλα σε 3 φιλεσ τησ μπαργουμαν που φατσαρα πουτανες ελατε οδυσσο να σασ σπονσαρω.η μια ειπαι εχω αντρα δεν μπορω,αν ηταν οδυσσο θα ερχοταν οι αλλεσ 2 ακομα δεν μπηκαν κοντακτε πρωαβλεπω θα δεκτουν.και δεν σου φενοτανε καθολου οτι εισαι πουτανα ειπε στην πουτανα ο σταθισ ψαλτισ χαχαχαχ.σκεφτειτε να ειχα φεισπουκ και να εγραφα σε μια κυπρια που ποζαρει με μηνι ελα να σε γαμησω και να σε πληρωσω χαχαχαχα

καλημέρα φίλε λέοντα  :hi: ελπίζω να άξιζε η κοπέλα του σαλόν, αξίας 100$ προ 2-3 ετών  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καλημέρα φίλε λέοντα  :hi: ελπίζω να άξιζε η κοπέλα του σαλόν, αξίας 100$ προ 2-3 ετών  :grin:
ηταν η μονη πολυ καλη που ειχε εκει.πριν 2 χρονια που αρχισε να κατρακυλα το γριβνα ποιοτικα παντου ηταν χαλια στα σαλον που πηγα κεντρο ασε που υψωσαν τισ τιμεσ.εκεινη την περιοδο ακομα και στο ιτερνετ ολοι μου ελεγαν 100-300 δολαρια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Aπό παράσημα πως πάει η Ουκρανία;

Με την πτώση της γρίβνας έχει σκάσει πολύς κόσμος από παντού να πηδήξει και τα ωραία κοριτσάκια που βλέπουμε στα site,
κοντεύουν να γίνουν στρατηγοί ή είναι νορμάλ τα πράγματα;
Σκουφιά φοράνε ή θα μας αρχίσουν τα τρελά της Γερμανίας που με λίγα λεφτά παραπάνω ξηγιούνται ακάποτα στον πρώτο τυχόντα;

Μάστορα, ρώτα και τον νονό σου να σου πεί για παράσημα και έξτρα χυμαδιά. Υπάρχει πολλή και φτηνή σαβούρα και δεν είναι
να ρισκάρεις σε τέτοια μέρη. Υπάρχουν όμως και σοβαρές επαγγελματίες που προσέχουν και δεν κάνουν μαλακίες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ηταν η μονη πολυ καλη που ειχε εκει.πριν 2 χρονια που αρχισε να κατρακυλα το γριβνα ποιοτικα παντου ηταν χαλια στα σαλον που πηγα κεντρο ασε που υψωσαν τισ τιμεσ.εκεινη την περιοδο ακομα και στο ιτερνετ ολοι μου ελεγαν 100-300 δολαρια

Έλεος ρε λέοντα. Να πώ ότι είσαι κανας χτεσινός...
Δηλαδή, με την κατρακύλα της γκρίβνας, σήμερα έχουν γίνει και φτηνότερες, και διατίθενται πιο πολλές και ωραίες σε σχέση με τότε;
Αυτό μου λές; Έχει γεμίσει η υφήλιος με Ουκρανές, βρε φίλε λέοντα, πλάκα μου κάνεις; Πάντα έπαιζαν πολύ καλές και όχι για 100-300$.
Αντε, επειδή με στεναχώρισες σήμερα. Έδωσες στην Οδησσό προ τριετίας σε σαλόν 100$  :'(  :headbang:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Aπό παράσημα πως πάει η Ουκρανία;

Με την πτώση της γρίβνας έχει σκάσει πολύς κόσμος από παντού να πηδήξει και τα ωραία κοριτσάκια που βλέπουμε στα site,
κοντεύουν να γίνουν στρατηγοί ή είναι νορμάλ τα πράγματα;
Σκουφιά φοράνε ή θα μας αρχίσουν τα τρελά της Γερμανίας που με λίγα λεφτά παραπάνω ξηγιούνται ακάποτα στον πρώτο τυχόντα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μάστορα, ρώτα και τον νονό σου να σου πεί για παράσημα και έξτρα χυμαδιά. Υπάρχει πολλή και φτηνή σαβούρα και δεν είναι
να ρισκάρεις σε τέτοια μέρη. Υπάρχουν όμως και σοβαρές επαγγελματίες που προσέχουν και δεν κάνουν μαλακίες.

:grin: :grin: :grin:

Mε αφορμή το νονό ρώτησα που το χει ρίξει στις φάντες για να επανέλθει.

Οπότε το αθώο χαμογελαστό αματούρι μπορεί να είναι στρατηγός..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρε παιδιά οι φτηνότερες  ποσο έχουν εκεί?
600χριβνα 20ε. εχω γαμησει κ φοιτητριες καλες και επισης  πωλητριες καλες 30αρες με δωρο 300 χριβνα, για "ταξι".αλλα εχω τυχει κ μου λεγαν δωσε μας 5000χριβνα να περασουμε το μαθημα....κι οτι μαλ..α θες...αυτα ομως σε συνενοηση κατα 80% στα ρωσσικα...εσυ που θα τις βρεις ομως  χωρις ρωσσικα???
το γκαπ εκει ειναι πολυ μεγαλο κι οι προσσεγγισιμες που ξερουν αγγλικα ελαχιστες  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
600χριβνα 20ε. εχω γαμησει κ φοιτητριες καλες και επισης  πωλητριες καλες 30αρες με δωρο 300 χριβνα, για "ταξι".αλλα εχω τυχει κ μου λεγαν δωσε μας 5000χριβνα να περασουμε το μαθημα....κι οτι μαλ..α θες...αυτα ομως σε συνενοηση κατα 80% στα ρωσσικα...εσυ που θα τις βρεις ομως   χωρις ρωσσικα???
το γκαπ εκει ειναι πολυ μεγαλο κι οι προσσεγγισιμες που ξερουν αγγλικα ελαχιστες  :hi:
τετειες βρισκεις εκτοσ σαλον και ιτερνετ.οπως κανω τωρα που δελεαζω απο κοντακτε,αν ερθουν θα τουσ δινω καμια 800 την μερα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τετειες βρισκεις εκτοσ σαλον και ιτερνετ.οπως κανω τωρα που δελεαζω απο κοντακτε,αν ερθουν θα τουσ δινω καμια 800 την μερα
εσυ μιλας ρωσσικα,οπως λιγα μιλαω κι εγω
ενας που θαρθει χωρις ρωσσσικα,τιποτα τετοιο δεν θαβρει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ μιλας ρωσσικα,οπως λιγα μιλαω κι εγω
ενας που θαρθει χωρις ρωσσσικα,τιποτα τετοιο δεν θαβρει
καλα νομιζω ενοειτε οτι οπειοσ παει απο ολουσ αυτους που διαβαζουν και δεν ειναι μαχιμα μελη με καπεια γνωση ρωσικων θα παρει πουλλο.πουτανες ακομα μονο αον παρει κανενασ ταξιτσης η το ξενοδοχειο.σημερα κυπρο κτυπησα γκομενα 10 απο τα 10 απο οδυσσο.οταν καταλαβε εχω ολο το πακετο οδυσσο με ερωτευτηκε κεραυνοβολα χαχαχαχ,εδωσε τηλεφωνο ετοιμη.βεβαια αρχισε να λεει ψυλο κασε αν και δεν ειναι του επαγγελματοσ οπως φενεται αλλα θα την προσγειωσω.δεν ειναι το οτι μπορω τοσα,αλλα ποσα παει η αγορα.βρηκα και ενα 19 κουκλι απο ισμαηλ θελει και αυτο να ερθει.δυστηχως δεν μπορω με τα σημερινα δεδομενα που εχω να φερω καπεια να μεινει γιατι θα δουν οι αλλες τα πραγματα τους.καλα εκανε ο κμαν με 2 διαμερισματα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτη που ζητησε προχτεσ λεφτα μια χαρα ειναι οπως τα ειπα ουτε νοσοκομειο ολα ψεματα.τισ εστειλα μυνημα σε σκεφτωμαι και σε θελω χαχαχαχα.λεει οταν ηθελα βοηθεια δεν βοηθησες!ειπα και εγω που ηθελα βοηθεια δεν εκατσες χαχαχαχαχ.τησ εστειλα για να δω αν αλλαξε γνωμη επιμενη να το παιζει ανετη.ειπα αντε τραβα με τουρκουσ και αζερουσ,λεει εσυ τραβα.ειπα μεχρι ερθω ελπιζω να αλλαξεισ γνωμη πολλεσ με περιμενουν.τωρα μου απαντησε αλλη περιμενει χαχαχαχ,συν το ψεσινο κοριτσακι απο οδεσσα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Χαρη αν κ δυσκολα τελικα καταλαβα οτι γραφεις..
Προχωρα .εισαι στο σωστο δρομο  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Χαρη αν κ δυσκολα τελικα καταλαβα οτι γραφεις..
Προχωρα .εισαι στο σωστο δρομο  :hi:
δυστυχος ενω με  περιμενουν 40-50 βιζιτεσ και μη δεν μπορω να σπιτωσω καμια μην γινω τσακωτοσ απο την αλλη.την μον σιγουρα που θα συναντησω αργα βραδισι μην γινω τσακωτοσ ειναι αυτην που γνωρισα κυπρο.περνει 10 απο δεκα σουπεργκομενα με περνα ενα κεφαλι.δεν ειναι βιζιτα αλλα ειπα θα διαθεσω σημαντικο κονδυλι για αυτην τρελαθηκε!εχω πολλεσ βιζιτεσ για σενα απο 500-1000

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=11pt]Μύστη Dirty, τα σέβη μου για τις κατακτήσεις σου στην Οδησσό!  :kneel:  :kneel:  :kneel:

Τί διαστημικό είναι αυτό το μωρό που έριξες?!  :o

13246058_1233551166657571_989690775_n.jpg
[/size]

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=11pt]Ώπα, με πληροφορούνε απ' το κοντρόλ ότι είναι η Miss-Οδησσός 2016 , η Лисник Анастасия !!!  :tits2:[/size]

13233437_1233551179990903_2054438570_n.jpg

[size=11pt]Πώς την κατέκτησες ρε μπαγάσα?  :o[/size]

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δυστυχος ενω με  περιμενουν 40-50 βιζιτεσ και μη δεν μπορω να σπιτωσω καμια μην γινω τσακωτοσ απο την αλλη.την μον σιγουρα που θα συναντησω αργα βραδισι μην γινω τσακωτοσ ειναι αυτην που γνωρισα κυπρο.περνει 10 απο δεκα σουπεργκομενα με περνα ενα κεφαλι.δεν ειναι βιζιτα αλλα ειπα θα διαθεσω σημαντικο κονδυλι για αυτην τρελαθηκε!εχω πολλεσ βιζιτεσ για σενα απο 500-1000
ετσι ανεβασε τα κοντερ Χαρη....κρατα καβα γιατι με τοσα πουρα που θαρθουν θειο ληφτινγκ εμενα φλαουερ ισως πρπει να υπαρχει ετοιμη τροφη,δεν ειναι για καμακι αυτοι  :grin:
πας καλα τελαυταια απ οτι λες,μαλλον εχεις βελτιωσει το στατους πουλεγε  ο ακατανομαστος29... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom