Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ανεβασε τα κοντερ Χαρη....κρατα καβα γιατι με τοσα πουρα που θαρθουν θειο ληφτινγκ εμενα φλαουερ ισως πρπει να υπαρχει ετοιμη τροφη,δεν ειναι για καμακι αυτοι  :grin:
πας καλα τελαυταια απ οτι λες,μαλλον εχεις βελτιωσει το στατους πουλεγε  ο ακατανομαστος29... :grin: :grin: :grin:
εγω περιμενω να ερθεισ να με δεισ απο κοντα αν και δεν εχω χρονο για να πεσουν οι μυθοι.περιμενω και τον μαγκα κμαν να περασει καμια φορα αν και ειμαι βαιβαιος θα ειναι σαν κατι ελληνεσ τελειωμενους μπαρπεσ που οταν παιρνω απο διπλα τους οχι δεν τους μιλω αλλα δεν τουσ ριχνω ματια χαχαχαχ.με τρελενει πρωι βραδι η κουκλα που γνωρισα κυπρο βαριεμαι να γραφω συνεχεια.θα της λεω πρωι δουλευω γιατι θα ειμαι βολτα,σαβατοκυριακο οφφ.ειναι τελειωμενη η κοπελα μου προτεινε να παμε και τριημερο σεβαστουπολη,ειπα θελω βιζα δεν παω.σταματησα στο σαιτ κοντακτε να ψαχνω βιζιτεσ,αλλα δεν ειναι προβλημα οταν βρω χρονο θα βρω σε 10 λεπτα ακομα καμια 10-15.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω περιμενω να ερθεισ να με δεισ απο κοντα αν και δεν εχω χρονο για να πεσουν οι μυθοι.περιμενω και τον μαγκα κμαν να περασει καμια φορα αν και ειμαι βαιβαιος θα ειναι σαν κατι ελληνεσ τελειωμενους μπαρπεσ που οταν παιρνω απο διπλα τους οχι δεν τους μιλω αλλα δεν τουσ ριχνω ματια χαχαχαχ.με τρελενει πρωι βραδι η κουκλα που γνωρισα κυπρο βαριεμαι να γραφω συνεχεια.θα της λεω πρωι δουλευω γιατι θα ειμαι βολτα,σαβατοκυριακο οφφ.ειναι τελειωμενη η κοπελα μου προτεινε να παμε και τριημερο σεβαστουπολη,ειπα θελω βιζα δεν παω.σταματησα στο σαιτ κοντακτε να ψαχνω βιζιτεσ,αλλα δεν ειναι προβλημα οταν βρω χρονο θα βρω σε 10 λεπτα ακομα καμια 10-15.
ποτε θασαι πανω ρε χαρη..ετοιμαζεται εξορμηση με θειο ληφτινγκ  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
5-15 ιουνη,την μερα βεβαια θα ειμαι λιγο κρατημενος,απογευμα αργα και βραδι ειμαι ελευθεροσ πολιορκημενος.

D

dude901123

Επισκέπτης
[size=11pt]Μύστη Dirty, τα σέβη μου για τις κατακτήσεις σου στην Οδησσό!  :kneel:  :kneel:  :kneel:

Τί διαστημικό είναι αυτό το μωρό που έριξες?!  :o

13246058_1233551166657571_989690775_n.jpg
[/size]

[size=11pt]Ώπα, με πληροφορούνε απ' το κοντρόλ ότι είναι η Miss-Οδησσός 2016 , η Лисник Анастасия !!!  :tits2:[/size]

13233437_1233551179990903_2054438570_n.jpg

[size=11pt]Πώς την κατέκτησες ρε μπαγάσα?  :o[/size]

Όλη η αλήθεια στο video..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
εσυ ποτε ακριβως θα ανεβεις?
απο 2 μεχρι 23 θα ειμαι οχι περισσοτερο,εχω να παω και Νιου Γιορκ μετα με τον ανηψιο  :grin:
θα εχω και τον αλεκο παρε και τον φλαουερ για να ειμαστε κομπλε  :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παλι μου αρχισε  η μπαργουμαν ποτε ερχεσαι?νομιζα την ξεφωρτωθηκα.το οραιο εβαλε φωτο αγγαλια με ενα βλακα και αυτοσ φωτο μαζι της και στο στατουσ γραφει αραβωνιασμενη με τον μαλακα χαχαχαχα.με περιμενει και η αρχιτεκτονασ που γνωρισα κυπρο πολυ καβλα αυτη χαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηρα βιζιτα σημερα 1200 γριβνα πολυ καλη,μετα βγηκα με την κοπελα που γνωρισα κυπρο 28 ομορφη πολυ.με πηρε βολτα με το αμαξι τησ μετα το φαγητο αλλα ειπε αν θελω δεν εχει φιλια και σεξ μεχρι να με μαθει,ποτε δηλαδη και να βρεθομαστε καθε μερα φιλικα μεχρι να  εξελικτη η φιλια μας,αρα εφαγε ακυρο.αυριο θα την αποφυγω.χτεσ καμακωσα 3 που καθονταν στα παγκακια με φιλες με εβρισαν οτι τισ ενοχλω που μιλανε στο παγκακι χαχχαχα.δεν βρηκα μονεσ ουτε τωρα το βραδι αλλα αν δεν ειναι βιζιτα καμια δεν σου μιλα ιδικα ξενος.ελπιζω να μην με αμφισβητησει κανεις και να μου πει εμενα μου μιλανε στα μαμπα χαχαχαχ εκει μονο οι προβληματικες μιλανε.βιζιτες φανερες ειδα 4 σε τοσο κοσμο,εχει κοσμο απογευμα αλλα μεχρι 10 αδειζει.στα ξυλινα καθονται ομορφες μικρουλες αλλα παρεα,δεν μιλανε με κανενα και ολες εχουν γκομενο,συνεχεια εμφανιζονται οι γκομενοι και καθονται μαζι.η κοπελα ποθ βγηκα ειπε δεν την ενδιαφερη το σεξ,δεσμος και μαλακιες και οτι δεν βρισκει αντρα ειναι δυσκολοευρετος ο τυποσ της.μην παει ο νους σας οτι ειναι ιδιοτροπη κοπελα απλα δεν θελει ενα με πολλα λεφτα αλλα ενα με παρα πολλα λεφτα χαχαχαχα.εβρεχε σημερα σταδιακα κανα δεκαλεπτο.παντως σημερα πηγα σε 3 σαλον και οταν πηγα δεν απαντουσαν και στο ενα που μιλουσα με κοπελα κοντακτε απαντησε αντρασ την επομενη

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξαναπαω να καμακωσω στα παγκακια,καθονται οι πιο αθλιες,σε διωχνουν λεγοντασ μαλακιες και μετα εμφανιζονται και οι γυφτοι γκομενοι τους.κτυπησα 2 φοβερα γκομενακια 18 στο αθηνα μολλ.πηγαμε φαγαμε,προτεινα σπονσορινκ αλλα εδειξαν θετικεσ για να φανε τζαμπα μετα εφυγαν.η μαλακια γουσταρα και τισ 2 και αυτεσ το ιδιο αλλα μετα που στραβωσα με την μια και ηρθα κοντα με την αλλη που μενει μονιμα οδυσσο η αλλη ζηλεψε και ειπε θα μεινω σπιτι σου σημερα αυριο μαζι σε μενα βολτα μπασ και φαω την φιλη τησ.εγω ειπα φυγατε εχω αλλεσ ετοιμεσ με λεφτα και οχι και δεν εχει αυριο βολτεσ.αυριο τηα πω δεν εχει βολτα ελα σπιτι η μια ειναι δουλεια η αλλη θα τησ προτεινω να ερθει για λεφτα αν και στραβωσε.εγω ειπα ξεκαθαρα θελω και τησ δυο,νομιζω στο τελοσθα γινει δουλεια.μια που με εκλασε τωρα παρακαλαπαλι.ειπα ελα 700 γρ,και τησ φανηκαν λιγα ειπα αντιο παλι,αυτη που χαστουκισα στο παλαντιουμ.τωρα περιμενω 2 απο τον αζερπαιζαν μολισ εφτασαν απο ενα χωριο,ειπε θα μου αρεσει και θα γαμησω σιγουρα ασε να δουμε.κρθο αρκετο σημερα ιδικα τωρα δεν εχω και μπουφαν

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ουτε εγω δεν  καταλαβα τι εγραψα τωρα που ξαναδιαβαζω  χαχαχαχ.τελοσ με αυτην που γνωρισα κυπρο ειπα δεν θελω φιλη να βγαινω εξω και μετα μεσω απο φιλια να γινει κατι ειπα εδω η ερχεσε μαζι αμεσως η ποτε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εντελοσ αποτυχια η χτεσινη μερα,2 μικρουλες που εδειξαν θετικα για σπονσορινκ εφαγαν και εφυγαν,αργοτερα παλι το ιδιο.σημερα βρεθηκα τυχαια με μια που γαμουσα με την αδερφη της 25,οχι κατι σπουδαιο συμπαθητικη με οραιο κορμακι.αποτελεσμα γαμησα και την μικρη αδερφη με τα φαγητα τους μου εκατσαν  τωρα800 επεσε εδω και μερες 27 γριβνα.χτες χαλασα 2000 χωρις αποτελεσμα.σημερα εβαλα στοχο μια που καθετε μεχρι αργα και πινει απεναντι απο τα ξυλινα εστιατορια εξω ακριβως απο το διαμερισμα μου.χτες ηταν με ενα κακασχημο μικρο αραβα με 10 φιλους του,μαλον φοιτητες του οικοτροφιου.ο μικρος τησ ελεγε με κανεισ να νιωθω ασχημα και αυτη η καραπουτανα με αγγλικα πολυ καλα ελεγε κατι μαλακιες για γελια και οι φιλοι με θελουν για τον χαρακτηρα μου που ειναι τετειοσ δεν ζητησα να μου αγορασεισ τιποτα.σημερα μον ειναι απο μεσημερι και με καμακωσε και την εκλασα.χτες περνουσα απο διπλα τησ ακουσα τισ μαλακιες που ελεγε στον μικρο αραβα κουσιμοτο και της ειπα σιγα πουτανα χαστουκια που θελεις χαχαχαχ.σιγουρα εκανα καλη εντυπωση για να μου κολησει σημερα.την αφησα να πινει στο μπαρ,το βραδι θα παω με κοκτειλ στο χερι και θα την κερασω,αστην τωρα να ξοδευετε και να πινει χαχαχαχ.μαλον την κερνανε οι πιτσιρικοι του μπαρ 2 βλακες για να καθεται μετισ ωρες.ειπα στον θειο μου  αυτη που περνα διπλα μας απο καφε ειναι σε κλιδωμενο στοχο.αποψε θα την εκτελεσω.δεν εχω ωρα να γραφω χαρη σας κανω τωρα χαχαχαχ.η αλλη που εδωσα χαστουκια στο παλαντιουμ χτεσ γελουσε που προτεινα 700 γριβνα,σκεφτητε να ηταν καμια καλητερη χαχαχαχ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Κουμπαρε ειμαι Κισιναου και Παρασκευη ερχομαι Οδησσο...σου εστειλα πμ τσεκαρε το :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Τριημερο καλο σε γενικες γραμμες,βρεθηκα και με το χαρη...αεικινητος  :grin:
Παντως πιο φθηνη η Οδησσο απο Κισιναου σε φαγητο και ποτο με την τωρινη ισοτιμια ευρω γκριβνα,μονο τα ταξι ακριβοτερα.Θα γραψω πιο αναλυτικα οταν γυρισω Μολδαβια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τριημερο καλο σε γενικες γραμμες,βρεθηκα και με το χαρη...αεικινητος  :grin:
Παντως πιο φθηνη η Οδησσο απο Κισιναου σε φαγητο και ποτο με την τωρινη ισοτιμια ευρω γκριβνα,μονο τα ταξι ακριβοτερα.Θα γραψω πιο αναλυτικα οταν γυρισω Μολδαβια.

Τάσο, ωραίος! Εύχομαι να πέρασες όμορφα   :hi:
Στα πόσα παίζει τώρα η ισοτιμία (28+ γκρ);
Αντε, καλή επάνοδο και περιμένουμε ενημέρωση!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Τάσο, ωραίος! Εύχομαι να πέρασες όμορφα   :hi:
Στα πόσα παίζει τώρα η ισοτιμία (28+ γκρ);
Αντε, καλή επάνοδο και περιμένουμε ενημέρωση!
Φιλε popov ευχαριςτω,αλλαξα λιγο περιβαλλον και αυτο ηταν το κυριοτερο για μενα!  ;)
Η φθηνη τωρινη Οδησσος με εξεπληξε ευχαριστα αφου ειχα να παω δυομιση χρονια και τοτε ηταν ακριβοτερη φυσικα,η ισοτιμια ειναι 1 € στα 27,80 γκριβνα.Ειναι φθηνοτερη απο Κισιναου που εγινε με την σειρα του φθηνοτερο απο Τιρασπολ,αλλαξαν οι συσχετισμοι την τελευταια διετια.
Τα λεμε  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φιλε popov ευχαριςτω,αλλαξα λιγο περιβαλλον και αυτο ηταν το κυριοτερο για μενα!  ;)
Η φθηνη τωρινη Οδησσος με εξεπληξε ευχαριστα αφου ειχα να παω δυομιση χρονια και τοτε ηταν ακριβοτερη φυσικα,η ισοτιμια ειναι 1 € στα 27,80 γκριβνα.Ειναι φθηνοτερη απο Κισιναου που εγινε με την σειρα του φθηνοτερο απο Τιρασπολ,αλλαξαν οι συσχετισμοι την τελευταια διετια.
Τα λεμε  :hi:

Ευχαριστώ φίλε μου :thumbsup: :hi:
Είμαι κι εγώ στις ετοιμασίες. Πάντως, στα δυτικά, τα ενοίκια έχουν πάει στα ύψη σε σχέση με πέρυσι...
Θα δώσω εικόνα, στο σχετικό νήμα, μόλις φτάσω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Να εισαι καλα φιλε popov και για τις πληροφοριες που μου εστειλες ειδικα για το site mamasan  ;)

Το σπιτι ηταν κεντρο λιγο πιο περα απο το ελληνικο προξενειο με δυο κρεβατοκαμαρες,δυο wc και κουζινα σαλονι.
λιγο παραξενη διαρυθμιση αλλα μεγαλο και στην ουσια ολοκληρος ο οροφος ηταν δικος μας  :grin:
τιμη 700 γκριβνα το βραδυ δηλ 25 ευρω,για τρια βραδυα το ειχα κλεισει.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 32

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
:)

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 4.jpg
    4.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 29

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
:)

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 6.jpg
    6.jpg
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 25

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Τιμες για φαγητο οπως προανεφερα φθηνες,ενδεικτικα δυο αποδειξεις απο μαγαζι στο κεντρο Deribasovskaya η πρωτη και απο το αγαπημενο μου καφε Granat η δευτερη

2 διπλα burger,2 καφεδες,μια κολα και ενα νερο 111 γκριβνα(4 ευρω)
2 σουπες bors χορταστικοτατες,2 καφεδες και 2 νερα 148 γκριβνα(5,20 ευρω)

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    100,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 8.jpg
    8.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Like
Αντιδράσεις: 968

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Παρασκευη βραδυ πηγα στο καλοκαιρινο club Ibiza,του μουνιου το πανηγυρι γινοτανε στην κυριολεξια :grin:
εισοδος 300 γκριβνα καθοτι εκεινο το βραδυ τραγουδουσε ο μολδαβος Dan Balan,και το ποτο στα 120 γκριβνα

Σαββατο πηρα μια απο τηλεφωνο γνωστου μου,1200 γκριβνα και εκατσε κοντα στο δυωρο.
αξιολογo μελαχροινο κοματι 21 χρονων με καταπωση στο τελος

Κυριακη πηρα την Alexa που κανει πρωκτικο με 1500 γκριβνα αλλα δεν απαντησε ουτε και πηρε πισω ποτε.
ετσι κατεληξα στην Lena παλι απο mamasan με 600 γκριβνα για μια ωρα
ηρθε σε σαρανταπεντε λεπτα στο σπιτι,μαλιστα ζητησε συγνωμη και για την αργοπορια :grin: οχι κατι το ιδιαιτερο στο κρεβατι αλλα ευδιαθετη και προσχαρη ξανθουλα 22 χρονων με ικανοποιητικο deep throat

Αυτα  :hi:

Συνημμένα

• 9.jpg
    9.jpg
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom