Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλε popov για anal δεν εκανα κουβεντα με την Lena,ειχα κολησει στην Alexa για αυτο το θεμα ξεροντας τα σχολια οτι κανει τρομερο πρωκτικο, ισως θα επρεπε να επιμεινω περισσοτερο στο τηλ οπως λες...δεν πειραζει την επομενη φορα.
Η Lena μιλαει αγγλικα χειροτερα απο οτι μιλαω εγω τα ρωσσικα :grin: καμια εικοσαρια λεξεις ξερει ολο και ολο...
Την καλημερα μου  :hi:

Να είσαι πάντα καλά φίλε Τάσο!  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα Λέοντα με σούζον τον βίλλον  :hi:  Νομίζω, ότι για 100 γκρίβνι παραπάνω δεν αξίζει να το σκέφτεσαι.
Τα δίνεις για Выезд και σου έρχεται στο σπίτι, χωρίς να χολοσκάς για αποστάσεις.
Σήμερα λίγο που χάζευα στο mister-x στις πιστοποιημένες, πέτυχα ετούτη εδώ που έχει πολύ πλούσιο πρόγραμμα (και αναλ μέσα)
μόλις στα 500 γκρίβνι στον χώρο της (600 αν την καλέσεις). 1000 για το δίωρο. Θα έλεγα ότι αξίζει να κάνεις μια κίνηση.
Ακόμα για το ξεφόρτωμα, που λέει ο λόγος. Τι πληρώνεις, άλλωστε...

θελω να πηγαινω ο ιδιοσ αφου παντα σχεδον αλλην βλεπεισ αλλη ερχεται.στο μιστερ χ ιδιεσ φωτο 3 χρονια βλεπω,κοπελες πανε και ερχονται.τι εκαναν οι πουτανες?ερχονταν μπαζα αλλεσ,απο τα σαλον διπλα επερναν 100 γρ για το ταξιη 200 οταν ηταν 10-20 ευρο και πηγαιναν με τα ποδια.χτεσ 2 μικρεσ που γνωρισα τουσ πληρωσα 70 γρ ξεχωριστα να πανε σπιτι με ταξι μακρια και με εχεσαν απο την εταιρια,καμια δεν πηγε και μου ειπαν πηραν αυτοκινητο ταξι αμεσως να φυγουν.καπου διπλα εμεναν γρηγορα βρεθηκαν σπιτι.τουσ ειπα δεν πασ ταιροβα 15 λεπτα με ταξι του δρομου με 70 με 200 ναι 2 πρωι!μονο ταξι εταιρια 70

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
θελω να πηγαινω ο ιδιοσ αφου παντα σχεδον αλλην βλεπεισ αλλη ερχεται.στο μιστερ χ ιδιεσ φωτο 3 χρονια βλεπω,κοπελες πανε και ερχονται.τι εκαναν οι πουτανες?ερχονταν μπαζα αλλεσ,απο τα σαλον διπλα επερναν 100 γρ για το ταξιη 200 οταν ηταν 10-20 ευρο και πηγαιναν με τα ποδια.χτεσ 2 μικρεσ που γνωρισα τουσ πληρωσα 70 γρ ξεχωριστα να πανε σπιτι με ταξι μακρια και με εχεσαν απο την εταιρια,καμια δεν πηγε και μου ειπαν πηραν αυτοκινητο ταξι αμεσως να φυγουν.καπου διπλα εμεναν γρηγορα βρεθηκαν σπιτι.τουσ ειπα δεν πασ ταιροβα 15 λεπτα με ταξι του δρομου με 70 με 200 ναι 2 πρωι!μονο ταξι εταιρια 70

Λέοντα, με προβληματίζεις πολύ και φτάνω σε απόγνωση... :rolleyes:

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλημέρα παίδες.. Σε αυτό το ταξίδι μου είπα να μην μπω σε αναλύσεις, άλλωστε ο καθένας έχει το προσωπικό του στυλ και κάνει τις ανάλογες επιλογές. Είμαι εδώ και 8 ημέρες Ουκρανία και μόλις προχθές έφτασα Οδησσό από Τσερνίβτσι που ήμουν τις προήγούμενες ημέρες, συνοδευόμενος με κορίτσι από Kiev. Παρόλα αυτά έπαιζα μέσω Tinder για οτιδήποτε καλό προκύψει και αυτό που προέκυψε ήταν η αφορμή για να γράψω εδώ την εμπειρία μου. Αφού λοιπόν αντάλλαζα μηνύματα με τύπισσα μέσω Tinder δώσαμε ένα ραντεβού στην Όπερα για καφέ στις 18.00. Η αλήθεια είναι πως επειδή έχω δει εδώ πως κινούνται τα πράγματα τόνισα την επιλογή.. πάμε για καφέ ειδικά στο πρώτο ραντεβού και μέχρι να δω τι παίζει με την τύπισσα. Ήρθε λοιπόν ένα κοριτσάκι αδύνατο, όχι εντυπωσιακό, αλλά γαμεύσιμο κοντα στα 27,28. Με παίρνει και με πηγαίνει σε ένα ινδικό εστιατόριο σε δρομο παράλληλο της deribasovskaya. Καθόμαστε και αρχίζω να της λέω πως έκανε λάθος επιλογή μαγαζιού καθώς δεν ψήνομαι για φαγητό ινδικό στην Odessa και πως απλώς θέλω να πάμε σε ένα πιο νεανικό καφέ για πρώτο ραντεβού. Η τύπισσα με άριστα αγγλικά, ανώτερου επιπέδου, φαινόταν να γνωρίζει καλά το παιχνίδι πως τρώμε τα χρήματα των επίδοξων αγαπούληδων. Anyway εγώ συνέχισα με χαλαρό υφάκι, σε στυλ σου την λέω ευγενικά στις νύξεις μου περί λάθος επιλογής μαγαζιού (είχε λίγο κόσμο και μεγάλης ηλικίας και δεν ήταν αυτό που λέμε.. ωραίο μαγαζί) συνέχισε και παρήγγειλε μια σαλάτα, ένα χυμό και εγώ ένα καφέ. Την κατάλαβα τη δουλειά και είπα να το διασκεδάσω. Αφου σε κάποιο σημείο της την είπα στα ίσια.. έκανες λάθος μαζί μου.. έχεις λάθος υφάκι, λάθος συμπεριφορά και δεν ανήκω στους αφελείς τουρίστες. Ταξιδεύω πολλά χρόνια στα μέρη σας. Αυτή έκανε τη χαζή και κράτησε το ίδιο υφάκι και απαντούσε με αρκετή ειρωνία αντίστοιχα. Έφτασε η στιγμή να ζητήσει λογαριασμό.. και ως εκ θαύματος.. 1200 Hryvnia. Ποσό απίστευτο για αυτά που παραγγείλαμε και για την τοποθεσία του μαγαζιού. Βγάζω τα 80 Hryvnia που αντιστοιχούσαν στον καφέ μου (τιμή διπλάσια αν όχι τριπλάσια σε σχέση με τα υπόλοιπα καφέ της Οδησσού), τα δίνω στη σερβιτόρα και της λέω.. έπαιξες και έχασες. Καληνύχτα. Μου πετάει εκεί ένα.. εμείς εδώ συνηθίζεται να πληρώνουν οι άντρες.. Και παίρνει την πληρωμένη απάντηση.. και εγώ πληρώνω τη γκόμενα μου που γουστάρω και όχι την κάθε ηλίθια που νομίζει πως βρήκε τον τουρίστα. Φυσικά δεν είχε χρήματα και κατέληξε να τα λέει με την υπεύθυνη του μαγαζιού.

Εγγρ.
23 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες.. Σε αυτό το ταξίδι μου είπα να μην μπω σε αναλύσεις, άλλωστε ο καθένας έχει το προσωπικό του στυλ και κάνει τις ανάλογες επιλογές. Είμαι εδώ και 8 ημέρες Ουκρανία και μόλις προχθές έφτασα Οδησσό από Τσερνίβτσι που ήμουν τις προήγούμενες ημέρες, συνοδευόμενος με κορίτσι από Kiev. Παρόλα αυτά έπαιζα μέσω Tinder για οτιδήποτε καλό προκύψει και αυτό που προέκυψε ήταν η αφορμή για να γράψω εδώ την εμπειρία μου. Αφού λοιπόν αντάλλαζα μηνύματα με τύπισσα μέσω Tinder δώσαμε ένα ραντεβού στην Όπερα για καφέ στις 18.00. Η αλήθεια είναι πως επειδή έχω δει εδώ πως κινούνται τα πράγματα τόνισα την επιλογή.. πάμε για καφέ ειδικά στο πρώτο ραντεβού και μέχρι να δω τι παίζει με την τύπισσα. Ήρθε λοιπόν ένα κοριτσάκι αδύνατο, όχι εντυπωσιακό, αλλά γαμεύσιμο κοντα στα 27,28. Με παίρνει και με πηγαίνει σε ένα ινδικό εστιατόριο σε δρομο παράλληλο της deribasovskaya. Καθόμαστε και αρχίζω να της λέω πως έκανε λάθος επιλογή μαγαζιού καθώς δεν ψήνομαι για φαγητό ινδικό στην Odessa και πως απλώς θέλω να πάμε σε ένα πιο νεανικό καφέ για πρώτο ραντεβού. Η τύπισσα με άριστα αγγλικά, ανώτερου επιπέδου, φαινόταν να γνωρίζει καλά το παιχνίδι πως τρώμε τα χρήματα των επίδοξων αγαπούληδων. Anyway εγώ συνέχισα με χαλαρό υφάκι, σε στυλ σου την λέω ευγενικά στις νύξεις μου περί λάθος επιλογής μαγαζιού (είχε λίγο κόσμο και μεγάλης ηλικίας και δεν ήταν αυτό που λέμε.. ωραίο μαγαζί) συνέχισε και παρήγγειλε μια σαλάτα, ένα χυμό και εγώ ένα καφέ. Την κατάλαβα τη δουλειά και είπα να το διασκεδάσω. Αφου σε κάποιο σημείο της την είπα στα ίσια.. έκανες λάθος μαζί μου.. έχεις λάθος υφάκι, λάθος συμπεριφορά και δεν ανήκω στους αφελείς τουρίστες. Ταξιδεύω πολλά χρόνια στα μέρη σας. Αυτή έκανε τη χαζή και κράτησε το ίδιο υφάκι και απαντούσε με αρκετή ειρωνία αντίστοιχα. Έφτασε η στιγμή να ζητήσει λογαριασμό.. και ως εκ θαύματος.. 1200 Hryvnia. Ποσό απίστευτο για αυτά που παραγγείλαμε και για την τοποθεσία του μαγαζιού. Βγάζω τα 80 Hryvnia που αντιστοιχούσαν στον καφέ μου (τιμή διπλάσια αν όχι τριπλάσια σε σχέση με τα υπόλοιπα καφέ της Οδησσού), τα δίνω στη σερβιτόρα και της λέω.. έπαιξες και έχασες. Καληνύχτα. Μου πετάει εκεί ένα.. εμείς εδώ συνηθίζεται να πληρώνουν οι άντρες.. Και παίρνει την πληρωμένη απάντηση.. και εγώ πληρώνω τη γκόμενα μου που γουστάρω και όχι την κάθε ηλίθια που νομίζει πως βρήκε τον τουρίστα. Φυσικά δεν είχε χρήματα και κατέληξε να τα λέει με την υπεύθυνη του μαγαζιού.
Αν είναι αλήθεια, και όχι μπαρούφες αυτό που λες, γλύτωσες από τύχη το ξυλίκι.  :s&m_1:

BARLONG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
16
Like
363
Πόντοι
290
Συμφωνω οτι αυτα σε τετοιες χωρες ειναι επικινδυνα και μπορει να βρεθεις μπλεγμενος....

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Πως φαίνεται ότι είσαι Large....

D

dude901123

Επισκέπτης
Χαίρομαι που όλοι συμφωνείτε πως έπρεπε να πληρώσω. Έτσι να κάνετε εσείς για να βρίσκουν να εκμεταλεύονται τα βλαχοουκρανάκια. Υπάρχει βιομηχανία εδώ ψαξίματος ηλιθίων και μάλιστα μερικές αυτό κάνουν στη ζωή τους. Βγαίνουν με ηλίθιους και τους πάνε σε συγκεκριμένα μαγαζιά με τα οποία έχουν συμφωνία και στη συνέχεια παίρνουν ποσοστά. Φυσικά και κανείς δεν θα σε δείρει.. εκτός αν είσαι πανηλίθιος.
Το να μην πληρώσεις τον εξωφρενικά στημένο λογαριασμό είναι κάτι που όλοι το ξέρουν και δεν λένε τίποτα, όπως κανείς δεν μου μίλησε..
Τώρα βέβαια υπάρχει το ερώτημα.. χωρίς κατάλληλους πελάτες υπάρχει επιχείρηση? Σκεφτείτε το λίγο όλοι εσείς που πιστεύετε πως αν δεν κάνεις το αυτονόητο.. θα φας ξύλο.
Ξύλο θα φας αν φέρεσαι σαν ηλίθιος και σαν θύμα.
:grin: :grin: :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Χαίρομαι που όλοι συμφωνείτε πως έπρεπε να πληρώσω. Έτσι να κάνετε εσείς για να βρίσκουν να εκμεταλεύονται τα βλαχοουκρανάκια. Υπάρχει βιομηχανία εδώ ψαξίματος ηλιθίων και μάλιστα μερικές αυτό κάνουν στη ζωή τους. Βγαίνουν με ηλίθιους και τους πάνε σε συγκεκριμένα μαγαζιά με τα οποία έχουν συμφωνία και στη συνέχεια παίρνουν ποσοστά. Φυσικά και κανείς δεν θα σε δείρει.. εκτός αν είσαι πανηλίθιος.
Το να μην πληρώσεις τον εξωφρενικά στημένο λογαριασμό είναι κάτι που όλοι το ξέρουν και δεν λένε τίποτα, όπως κανείς δεν μου μίλησε..
Τώρα βέβαια υπάρχει το ερώτημα.. χωρίς κατάλληλους πελάτες υπάρχει επιχείρηση? Σκεφτείτε το λίγο όλοι εσείς που πιστεύετε πως αν δεν κάνεις το αυτονόητο.. θα φας ξύλο.

Ολα καλά !! Απλα δεν καταλαβα κάτι.

Αφου το εβλεπες απο την αρχη οτι το πραγμα "βρωμαει" για στημένο, και δεν σου πολυαρεσε και η γκομενα οπως λες, γιατι δεχτηκες να πας μαζι της στο εστιατοριο ??

Θα μπορουσες να επιμεινεις να πατε σε ενα καφέ και αμα δε γουσταρε απλα να την χαιρεταγες !!

Την κακοτοπια ειναι καλυτερα οταν τη μυριζεσαι να την αποφευγεις. Οχι να πεφτεις μεσα και να αναγκαζεσαι ντε φακτο να την αντιμετωπισεις.

Αν στο ολο στησιμο ηταν και 3 γομαρια που σε εκαναν ασηκωτο (οπως εγραψαν πριν φιλοι ) τι θα κερδιζες ??

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

Αφου το εβλεπες απο την αρχη οτι το πραγμα "βρωμαει" για στημένο, και δεν σου πολυαρεσε και η γκομενα οπως λες, γιατι δεχτηκες να πας μαζι της στο εστιατοριο ??

Θα μπορουσες να επιμεινεις να πατε σε ενα καφέ και αμα δε γουσταρε απλα να την χαιρεταγες !!

Την κακοτοπια ειναι καλυτερα οταν τη μυριζεσαι να την αποφευγεις. Οχι να πεφτεις μεσα και να αναγκαζεσαι ντε φακτο να την αντιμετωπισεις.

Αν στο ολο στησιμο ηταν και 3 γομαρια που σε εκαναν ασηκωτο (οπως εγραψαν πριν φιλοι ) τι θα κερδιζες ??
Το κάθε σκηνικό της κάθε συνάντησης πρέπει να το στήνουμε εμείς και να είμαστε πολύ επιφυλακτικοι όταν επιμενει να το στησει η καινούργια γνωριμία. Αυτό που συνέβη στον φίλο Dirty είναι το ελάχιστο και έχουν δει πολλά τα μάτια μου σ αυτά τα μέρη

D

dude901123

Επισκέπτης

Όταν βγαίνεις πρώτη φορά με μια κοπέλα δεν είναι πάντα εύκολο να επιμένεις για συγκεκριμένες επιλογές. Δεν μπορείς να την πας με το έτσι θέλω κάπου. Όταν φτάσαμε στο μαγαζί και κατάλαβα τι παίζει επέμεινα να αλλάξουμε μέρος και δεν ήθελε. Της είπα εξ' αρχής πως έκανε λάθος επιλογή μαγαζιού αλλά η επιμονή της να καθήσουμε εκεί δεν μου άφησε περιθώρια. Και τελικά μπορεί το κορίτσι να έκανε μια κανονική παραγγελία για κάτι σε λογικές τιμές και να είχα άδικο. Με ένα άγνωστο άτομο όταν βγαίνεις μερικές φορές κάνεις και λάθος εκτιμήσεις. Όπως έχω κάνει πολλές φορές. Αν φεύγεις κάθε φορά που ψυλιάζεσαι κάτι.. θα πρέπει να μέινεις σπίτι για να είσαι ασφαλής και σίγουρα δεν θα πας στην Ουκρανία.
Όντως το σωστότερο είναι να στήνεις εσύ το σκηνικό, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν μπορούσα. Οπότε αναγκάστηκα να το αντιμετωπίσω. Όσο για τα γομάρια.. σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Οδησσού νωρίς το απόγευμα για 1200 hryvnia? Περισσότερα θα έχανε το μαγαζί από τη φασαρία.. και αν σκεφτείς τη συνέχεια.. αστυνομία, καταγγελία, μηνύσεις. Φυσικά και μπορεί να γίνει.. αλλά το θεωρώ τραβηγμένο. Αν ήταν βράδυ και μιλούσαμε για μεγαλύτερο ποσό.. σίγουρα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Φιλε ντερτι,παντου γινονται αυτα και φυσικα περισσοτερο στην ανατολικη ευρωπη.
Να σου πω αντιςτοιχα σκηνικα απο βουλγαρια την δεκαετια 90 και μολδαβια το 2010 να γελας με τις ωρες...
Μερικες γκομενες νομιζουν οτι ο αλλος ειναι τοσο ηλιθιος οσο αυτες οι ιδιες  :grin: κουτοπονηρες μεχρι εκει που δεν παιρνει...τις γραφουμε κανονικα και συνεχιζουμε την δουλεια μας.
Keep walking λοιπον και να περνας καλα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
xaxaxaxax respekt!το ιδιο εκανε φιλος μου που γνωρισες οδυσσο!τον πηγε στεικχαουζ παραγγελνε μετα της λεει ο δικος μου.ελπιζω νε εχεις λεφτα να τα πληρωσεις ολα αυτα χαχαχαχα και την εκανε χαχαχαχ.μαλακια που δεν ειδα της τιμες με την αλλη που παραγειλε στο σουσι σαμπανια 2000 γρ,υπολιγιζα 200 θα ειναι τοσα διναμε σαμπανια τοπ σαντουιτσ.αυτην την βλαμενη την ειδα με την χοντρη φιλη της που εφαγαν και ηπιαν να καθοντε στα μακτοναλτσ με ενα καφε και οταν πλισιασα εκαναν δεν με ξερουν μετα απο 2 μηνεσ χαχαχαχ.ντραπηκαν αφου αν δεν ημουν εγω μονο εκει θα ετρωγαν οπως παντα.μπραβο ντερτι,τιμωρια στις βλαμενες,ιδικα αυτες που μιλανε καλα το αγγλικο που ειναι για την δουλεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όταν βγαίνεις πρώτη φορά με μια κοπέλα δεν είναι πάντα εύκολο να επιμένεις για συγκεκριμένες επιλογές. Δεν μπορείς να την πας με το έτσι θέλω κάπου. Όταν φτάσαμε στο μαγαζί και κατάλαβα τι παίζει επέμεινα να αλλάξουμε μέρος και δεν ήθελε. Της είπα εξ' αρχής πως έκανε λάθος επιλογή μαγαζιού αλλά η επιμονή της να καθήσουμε εκεί δεν μου άφησε περιθώρια. Και τελικά μπορεί το κορίτσι να έκανε μια κανονική παραγγελία για κάτι σε λογικές τιμές και να είχα άδικο. Με ένα άγνωστο άτομο όταν βγαίνεις μερικές φορές κάνεις και λάθος εκτιμήσεις. Όπως έχω κάνει πολλές φορές. Αν φεύγεις κάθε φορά που ψυλιάζεσαι κάτι.. θα πρέπει να μέινεις σπίτι για να είσαι ασφαλής και σίγουρα δεν θα πας στην Ουκρανία.
Όντως το σωστότερο είναι να στήνεις εσύ το σκηνικό, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν μπορούσα. Οπότε αναγκάστηκα να το αντιμετωπίσω. Όσο για τα γομάρια.. σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Οδησσού νωρίς το απόγευμα για 1200 hryvnia? Περισσότερα θα έχανε το μαγαζί από τη φασαρία.. και αν σκεφτείς τη συνέχεια.. αστυνομία, καταγγελία, μηνύσεις. Φυσικά και μπορεί να γίνει.. αλλά το θεωρώ τραβηγμένο. Αν ήταν βράδυ και μιλούσαμε για μεγαλύτερο ποσό.. σίγουρα.

Γενικά η συμβουλή μου είναι απόφυγε για κανα χρόνο την Οδησσό.
Μου έτυχε παρόμοιο και χειρότερο σκηνικό στο Λβωφ όπου με χρέωσαν 700 ευρώ στο κεντρικό ρεστωράν καζίνο Σπλιτ ενώ βάσει τιμοκαταλόγου που μου έδειξαν είχαμε ξοδέψει 700 γκρίβνυα(η μία γκόμενα ήδη κοιμόταν στα γόνατά μου από τις σαμπάνιες δίπλα στον πούτσο μου μετά από δαχτύλιασμα στο Millenium και η φίλη της μου μάγκωνε τον πούτσο και με φίλαγε French kiss όλη την ώρα).Απλά εμφάνισαν δεύτερο τιμοκατάλογο με τις ίδιες τιμές σε ευρώ και δύο φουσκωτούς οπότε δεν έπαιζε να μην πληρώσω.
Και μιλάμε για σοβαρό κεντρικό μαγαζί κτλ.
Βασικά Ουκρανία μπορεί να σου τύχουν τα απίστευτα για αυτό πάω πλέον μόνο με φορτωμένη πιστωτική. Γενικά προσοχή πολλά μαγαζιά έχουν δύο τιμοκαταλόγους έναν για ντόπιους και έναν για μαλάκες σεξοτουρίστες.

Το κόλπο με τους δύο τιμοκαταλόγους έναν σε δολλάρια,ευρώ και ένα σε γκρίβνυα είναι συνηθισμένο θα σας πω και άλλα κόλπα που κάνουνε.
Τώρα πάω για μικρό χρονικό διάστημα και φορτωμένες κάρτες οπότε δε με πειράζουνε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πληρωσα 1200 γρ εγω με την αρχιτεκτονα στο γεωργιανο αλλα η κοπελιτσα ενα ποτιρι κρασι ηπιε,φαγαμε σουβλακι και χατσαπουρι.οταν τησ εκλισα ραντεβου εξω απο μακτοναλτσ αχωθηκε μπασ και εκει θα την επερνα,,λεει παμε στεικχαουζ.εστειλα το μυνημα δεν παω σε τετεια,παμε γεωργιανο φαγητο δεν ηταν καλο αλλα κλασατο πολυ μεροσ ντιριπασοσκαγια.μου ειπε ειμαι ελευθερη 28 γιατι ψαχνω αντρα με καλα λεφτα.σε γουσταρω,θελω να κανουμε παρεα να γνωριστουμε 10 μερεσ να βγαινουμε μαζι.μετα με πηρε βολτα με το αυτοκινητο της και λεει παμε να κανουμε βολτα τον σκυλο στο παρκο.ηταν αγριος,φοβηθηκα και εφυγα.με τρελανε τηλεφωνα μεχρι να παω σπιτι την αλλη μερα σημερα βολτα στο πριμορσκι και οπερα.της ειπα αφου ξεκαθαρισε οχι σεξ και φιλια μονο φιλια πρωτα οτι εχω φιλες να βγαινω μονο δεν εχω αναγγη απο αλλες.ειπε κανω δεσμο ξεκινωντασ απο φιλια,λεω γνωστο παραμυθι και ειπα δεν ενδιαφερομε.αν θεσ λεει θα χαρω να σε ξαναδω παρε με,οκ καλυνηκτα και τελος.η τυπισα εχει καλη δουλεια,κυπρο που την κερασα αφησε πολλανοηματα θα ξεκουραστουμε μαζ οδυσσο και οταν ηρθα ειπε φταιει το κρασακι ηπια πολυ ηταν αργα που γνωριστηκαμε και εδωσα λαθος εντυπωσεις.αυτη την φορα που γνωρισα 2 μικρουλες ειπα η ερχεστε εκει που λεω η μονεσ σασ φυσικα ακολουθησαν γιατι δεν ειχαν χρημα για τιποτα.αλλες που καθονταν στο παγκακι και προτειναν φανκονε ακριβο εστιατοριο ειπα κατσετε εκει που ειστε περιμενετε κανα ουκρανο να σας παρει σαρμα η πιρασκι χαχαχαχα α ρε μεγαλε διμιτρακη  εσενα θελουν αυτεσ σκεφτηκα.ακου φανκονι η πουτανες,ο μιτσος θα τους εδινε κανα τυροπιτακι και μετα κανα νιαουρισμα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστα σκεφτηκες,αυτες νομιζουν εισαι τσιγγουνησ και αποφευγεις το μερος.η δικια μου δεκτηκε γεωργιανο οταν ειπα κλασατο μαγαζι,μετα που φαγαμε και της ειπα δεν παω σε 2-3 γιατι ολες παραγελνουν μπουκαλεσ χωρισ να ρωτανε αν εχω λεφτα,γελασε με κατανοηση.καπειες που επιμενουν για καπου ειναι αυτο που σου μπηκε στο μυαλο,ξενος να τον δαγκωσω στο φανκονε που δεν με παιρνει ο ουκρανοσ,μονο λεφταδεσ πανε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα της προτεινα μακαροναδα στα ξυλινα,τελεια με θαλασινα 90 γριβνα αλλα οταν ειπε στεικ χαουζ λεω δεν κανει για εκει.παμε γεωργιανο.μετα καταληξαμε στα ξυλινα για κρεπα και βαφλα σε μαγαζι φιλης.οταν πηγαμε μετα αποκαλυψε συχνα με την παρεα της τρωει στα ξυλινα,μαλιστα καλα εκανα που δεν υποκειψα στα στεικ χαουζ.καταλαβα τα επομενα ραντεβου εκει στα ξυλινα απλα θα ηταν αφου το ξεκαθαρισαμε αλλα δεν ηθελα να χανω χρονο μονο για φιλια.τελικα ηρθαν ολα αναποδα για μενα και μετανιωσα που δεν τησ εδωσα ευκαιρια σιγα τοκοριτσακι τοσες πουτανεσ ταιζω καθε μερα.χτεσ μιλησαμε λιγο ειπα γυρισα κυπρο,μεθαυριο θα τησ ευχηθω για γενεθλια.ισως ετσι οπως το επαιξα να εδειξα δεν ειμαι μαλακασ μονο να κανω παρεα και να κοιματε αλλου κρυφα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα αυτο με τους 2 καταλογουσ μου το λενε ουκρανοι αλλα ποτε δεν μου ετυχε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οταν μου εφεραν τον λογαριασμο απο σαμπανια νομιζα 20 χιλ γριβνα τελικα ηταν 2 χιλ.το εγραφε ετσι 2000.0 ετσι τα εχασα,δεν ειχα παει ποτε εκει.πηγα τουαλετα πηρα τον σαλονικιο και ειπα παρε τον θειο να μου στειλει μπραβους μου την εστησαν κατι πουτανακια.που βγηκα εξω λενε αυτεσ θεσ βοηθεια?τι επαθεσ ειδαν την αναστατωση.λεω 17 χιλ εχω πανω μου δεν βγαινω,λενε 2 χιλ ειναι οχι 20!ανακουφιστηκα αλλα περασανε ολα απο το μυαλο μου.τουρκια θα μου την εστειναν και εφυγα τρεχωντασ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom