Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το κάθε σκηνικό της κάθε συνάντησης πρέπει να το στήνουμε εμείς και να είμαστε πολύ επιφυλακτικοι όταν επιμενει να το στησει η καινούργια γνωριμία. Αυτό που συνέβη στον φίλο Dirty είναι το ελάχιστο και έχουν δει πολλά τα μάτια μου σ αυτά τα μέρη
τακη ολες τισ βλεπω ιδιες,ιδιο μυαλο,σκεψη,νοοτροπια μονο αλλο πρωσωπο και ονομα χαχαχαχ.παντα περιμενω τα χειροτερα απο τα ζωα αυτα και ειμαι προσεκτικοσ.τελευταια μερα πηγαν να με στησουν και κλεψουν 2 γκομενες που καταλαβα εστειλε ενασ μαλακασ που με παρακολουθυσε 11 μερεσ ολη μερα.τον εδειξα σε τασο και αλεκο,φοβηθηκε οταν τον πλισιασαν και μλησε ο αλεκοσ μαζι του,2 μερεσ δεν πλισιασε.τελαιτεα μερα ηρθε και πηρε κουβεντα αυτεσ που γνωρισα καταλαβα στημενες.ηθελαν πλξροφοριεσ μαλλον ποτε πετω.μμετα ξανα ακαλεστος καθησε μαζι μασ και τον εδιωξα.πηρα τουσ αζερπαιζαν αποδιπλα εβλεπαν μπαλα και ειπα ο κολιτσιδασ με ενοχλει και ηρθαν.οι γκομενες επεμεναν δεν τον ξερουν αλλλα δεν μασησα.η μια ηρθε σπιτι 3 ωρεσ και δεν ηθελε σεξ,δεν προτεινα λεφτα.μετα πληρωσα ταξι που δεν πηγε ποτε και μετα απο 2 ωρεσ με πηρε να μου πει που ειμαι και ποτε πετω.ειπα ειδη ειμαι αεροδρομια σε μισση ωρα εφυγα κιεβ ενω ακομα ηταν νωρισ για την πτηση ετσι δεν ξαναεστειλε.οταν παω θα φαει ξυλο ο τυποσ αν πλισιασει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχοντα αυτο με τους 2 καταλογουσ μου το λενε ουκρανοι αλλα ποτε δεν μου ετυχε

Ελα φίλε δύο καταλόγους,παντού και πάντα σε τουριστικά μέρη.Και οι Ελληνες το κάνουνε που λέει ο λόγος άλλη τιμή για ντόπιο,άλλη για Ελληνα τουρίστα,άλλη για ξένο και επισήμως.
Ρόδο άμα π.χ πεις στο ταξί είμαι Ελληνας αμέσως σου κάνουνε έκπτωση 50%.απλά Ουκρανία το παραχέζουνε.Αλλα πληρώνει ο Ουκρανός,άλλα ο Ρώσος,άλλα ο ξένος.Μιλάμε για τα ίδια μαγαζιά τις ίδιες γκόμενες,.Καθαρή εμετάλλευση.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα κατεβα οδυσσο μεσα οχτωβρη,ακυρο για σεπτεβρη.κυπρο εχει δουλεια πολλη θα προσπαθησω να βρω καμια εδω.ειναι πιο ευκολο απλα πρεπει να εχεισ κανα κονε.οσες κοπελεσ προσκαλω για φαγητο λενε οχι ειναι 2-5 μαζι γιατι δεν το εχουνε εδω να τησ προσκαλει ενασ αγνωστος που περπατα μονος.ουκρανια αν δεκτουνε θα ντραπουνε να μην φανε το ακριβοτερο σουσι χαχαχαχα

D

dude901123

Επισκέπτης
Λοιπόν όσο γνωρίζεις και μιλάς με ντόπιες άλλα τόσα μαθαίνεις επί του θέματος και γενικά γύρω από το θέμα εκμετάλευση ηλιθίων από  βλαχοουκρανέζες. Λοιπόν.. όποια έχω γνωρίσει και μιλάει πολύ καλά αγγλικά έστω για ένα φεγγάρι ή και για μεγαλύτερο διάστημα έχει δουλέψει σε γραφείο συνοικεσιών ως μεταφράστρια. Φυσικά έχουν αμέτρητα profile σε όλα τα πιθανά site και κάνουν καλές δουλειές. Παίρνουν τον βλακάκο, τον βάζουν να πληρώσει για το ραντεβού και τη μεταφράστρια, του κάνουν minimum 3 ραντεβού στα οποία η μεταφράστρια άλλα ακούει και άλλα μεταφέρει, φυσικά δεν παίζει κανένα ρόλο.. συνήθως με 60αρηδες και βάλε, εστιατόρια, αγορές δώρων, όλα είναι μια επιχείρηση και από όλοι ειναι συνεννοημένοι και τρώνε ποσοστά. Το μαγαζί που με πήγαν εμένα, το kamasutra, είναι γνωστός τέτοιος προορισμός με διπλούς καταλόγους και ποσοστά επί του λογαριασμού. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα τέτοια μαγαζιά στην Οδησσό. Και φυσικά αν δεν πληρώσεις.. κανείς δεν θα σε πειράξει γιατί είναι κοινό μυστικό και κανείς δεν θέλει φασαρίες και προβλήματα σε αυτή τη βιομηχανία που δουλεύει και αποφέρει πολύ καλά κέρδη.
Καληνύχτα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ασε να μας πειραξουν και θα φανε το κεφαλακι τους χαχαχαχχα.σημερα με εψαχνε ενας κυπριος οδυσσο και με πηρε τηλεφωνο να του βρω να γαμησει αν και πολλες φορες ηρθε οδυσσο.ειπα δεν ειμαι σπιτι τωρα μεχρι αργα,ρωτησε εσυ πως βγαζεις γκομενες?απαντησα οταν καμακωνω στο παρκο ολες χυλοπιτα.μετα παω με το μαζερατι που εχω οδυσσο εξω απο το γρανατ καφε και ολες μπαινουν μεσα χαχαχαχαχ.λεει ο τρελος,που αφησες το αμαξι να παω να το παρω χαχαχαχαχα.ρε αυτοςεδειχνε ολο φωτο απο καπτεν μργαν με πουτανες και ελεγε σε ολες ηταν γκομενες του χαχαχαχ.οι αλλοι οδυσσο τον πηραν πρεφα ολοι ηξεραν πουτανες ηταν και του εκαναν πλακα λεγωντας αυτην στην φωτο την ξερουμε την ειδαμε και με τον χαρη χαχαχαχαχ.δεν τον εχω δει ποτε πρωσωπικα με πηρε 4 φορες τηλεφωνο.την πρωτη φορα ηταν οταν ακουσε ενας κυπριος βγαινει με διδιμες και πηρε να βρεθουμε χωρις να τον ξερω να βρεθουμε για θαλασα.φυσικα κατι τετειους δεν απαντω,ουτε εχω χρονο.

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Λοιπόν όσο γνωρίζεις και μιλάς με ντόπιες άλλα τόσα μαθαίνεις επί του θέματος και γενικά γύρω από το θέμα εκμετάλευση ηλιθίων από  βλαχοουκρανέζες. Λοιπόν.. όποια έχω γνωρίσει και μιλάει πολύ καλά αγγλικά έστω για ένα φεγγάρι ή και για μεγαλύτερο διάστημα έχει δουλέψει σε γραφείο συνοικεσιών ως μεταφράστρια. Φυσικά έχουν αμέτρητα profile σε όλα τα πιθανά site και κάνουν καλές δουλειές. Παίρνουν τον βλακάκο, τον βάζουν να πληρώσει για το ραντεβού και τη μεταφράστρια, του κάνουν minimum 3 ραντεβού στα οποία η μεταφράστρια άλλα ακούει και άλλα μεταφέρει, φυσικά δεν παίζει κανένα ρόλο.. συνήθως με 60αρηδες και βάλε, εστιατόρια, αγορές δώρων, όλα είναι μια επιχείρηση και από όλοι ειναι συνεννοημένοι και τρώνε ποσοστά. Το μαγαζί που με πήγαν εμένα, το kamasutra, είναι γνωστός τέτοιος προορισμός με διπλούς καταλόγους και ποσοστά επί του λογαριασμού. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα τέτοια μαγαζιά στην Οδησσό. Και φυσικά αν δεν πληρώσεις.. κανείς δεν θα σε πειράξει γιατί είναι κοινό μυστικό και κανείς δεν θέλει φασαρίες και προβλήματα σε αυτή τη βιομηχανία που δουλεύει και αποφέρει πολύ καλά κέρδη.
Καληνύχτα.
>:(

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ουκρανια...η Ταυλανδη της ευρωπης :grin:
Μεσοκοποι δυτικοι απελπισμενοι για λιγη γυναικεια συντροφια...  :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για ελληνες το ξαναπα μονο βουλγαρια σοφια!πεθημησα βολτα βελιγραδι και σοφια.σοφια δεν τρεχω πανω κατω καμακι,ειμουν χαλαρος γιατι πηγα μονο για βιζιτες και ξεσκιστηκ εκει.ετρωγα τα γλυκακια στον φαλακρο ελληνα με το καφε βιτοσα και δεν με ετρωγε ο χρονος οπως οδυσσο.εκει κανω αγωνα δρομου και περνα πολυ γρηγορα ο χρονος.δεν ξεκουραζομαι.η σοφια παραμενει οραια αναμνηση και ευκολοτερα να βρεις πουτανες μπαινοντας απλα σε ενα ταξι η απο σαιτ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
για ελληνες το ξαναπα μονο βουλγαρια σοφια!πεθημησα βολτα βελιγραδι και σοφια.σοφια δεν τρεχω πανω κατω καμακι,ειμουν χαλαρος γιατι πηγα μονο για βιζιτες και ξεσκιστηκ εκει.ετρωγα τα γλυκακια στον φαλακρο ελληνα με το καφε βιτοσα και δεν με ετρωγε ο χρονος οπως οδυσσο.εκει κανω αγωνα δρομου και περνα πολυ γρηγορα ο χρονος.δεν ξεκουραζομαι.η σοφια παραμενει οραια αναμνηση και ευκολοτερα να βρεις πουτανες μπαινοντας απλα σε ενα ταξι η απο σαιτ.
Οπότε ανέβεις Σοφία πάρε στο σκάιπ να βρεθούμε από κοντά

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Διαφωνω,η Σοφια και γενικα η βουλγαρια αξιζε την δεκαετια 90 οχι ομως πια.Η ποιοτητα των γυναικων εχει πεσει αισθητα...
Γιατι στην Οδησσο δεν μπορεις να βρεις πουτανες δηλ ? Και στο Κισιναου γεματο ειναι :grin: πιο καλες και πιο φθηνες απο τις βουλγαρες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Διαφωνω,η Σοφια και γενικα η βουλγαρια αξιζε την δεκαετια 90 οχι ομως πια.Η ποιοτητα των γυναικων εχει πεσει αισθητα...
Γιατι στην Οδησσο δεν μπορεις να βρεις πουτανες δηλ ? Και στο Κισιναου γεματο ειναι :grin: πιο καλες και πιο φθηνες απο τις βουλγαρες.
Και εγώ αυτό πίστευα μέχρι μερικούς μήνες πριν  :grin: Υπάρχουν στην Σοφία ακόμα και τώρα semi pro καταστάσεις με πανέμορφα μωρά και σαφώς μεγαλύτερες τιμές από Οδησσό αλλά πολύ φθηνότερα από Ελλάδα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Και εγώ αυτό πίστευα μέχρι μερικούς μήνες πριν  :grin: Υπάρχουν στην Σοφία ακόμα και τώρα semi pro καταστάσεις με πανέμορφα μωρά και σαφώς μεγαλύτερες τιμές από Οδησσό αλλά πολύ φθηνότερα από Ελλάδα

Την καλησπέρα μου φίλε Νύκτερε  :hi:
Δεν είναι όμως όλοι σε θέση να παίξουν μπάλα  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Γειά σου φίλε Τάσο  :hi:
Εδώ άλλοι, πάνε και δίνουνε την σήμερον 100 ευρώ την ώρα για να γαμήσουνε στη Σόφια,και τους φαίνεται νορμάλ...
Που, στη Σόφια....   :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τα σέβη μου στον μεγάλο δάσκαλο της βουλγαρολαγνίας Popov  :hi:

Αρχές Αυγούστου αν τυχόν σε φέρει ο δρόμος στα μέρη μου, ρίξε ειδοποίηση να βρεθούμε. Θα έχω σίγουρα επιστρέψει από Ουκρανία  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Γειά σου φίλε Τάσο  :hi:
Εδώ άλλοι, πάνε και δίνουνε την σήμερον 100 ευρώ την ώρα για να γαμήσουνε στη Σόφια,και τους φαίνεται νορμάλ...
Που, στη Σόφια....   :headbang:
Καλησπερα φιλε popov  :hi:
δυστυχως ετσι ακριβως ειναι.

προχθες ημουνα Σταρα Ζαγορα με φιλο που σπουδασε εκει για να θυμηθουμε λιγο τα παλια...
ωραιες οι αναμνησεις αλλα τα πραγματα αλλαξαν δραματικα προς το χειροτερο,τα γνωριζεις και εσυ σαφως καλυτερα  ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσπασα το κεφαλι μου που να παω σεπτεβρη αλλα φενεται θα μεινω κυπρο.μετανιωσα για σοφια-βελιγραδι,οπως και ροδο -κερκιρα λογο των πολι λιγων ξενοδοχειον.αντι κερκιρα δινω τα ιδια να παω σπλιτ που ειναι καλυτερα.αποριψα και μολδαβια γιατι δεν εχει κατι να μου προσφερει και ειναι ταλαιπωρια να παω με τρενα απο οδυσσο.οχτωβριο θα ειμαι 12 μερες οδυσσο 3 θα της περασω η τυφλιδα παλι γεωργια που μου αρεσε καταπληκτικα η αρμενια που δεν πηγα η και με ταλιν μπορω να το κανω σινδιασμο.θα σκεφτω λιγω και θα αποφασησω.παντως θελω να τα σινδιαζω με οδυσσο αν και δισκολα με τισ πτησεισ,ετσι αποριψα το βελιγραδι.θα το συνδιασω χειμωνα με τιρανα.μου αρεσει να κανω βολτα βαλκανια για αλλαγη,φτηνοτερα διαμονη και φαγητο απο ελλαδα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
φιλες μου μολδαβες χθες βραδυ στο Ibiza :grin: την μια την ειχα παρει παλι και μια αλλη ο φιλος μου περυσι καλοκαιρι...
θα βρηκαν αρκετους σπονσορες εκει,ειμαι σιγουρος χαχα

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Την καλησπέρα μου φίλε Νύκτερε  :hi:
Δεν είναι όμως όλοι σε θέση να παίξουν μπάλα  ;)

φιλε popov  :hi: εμενα με εχουνε μαθει οι Βουλγαρες αμα θελουνε κερασματα κτλ μλκιες τις λεω

νιαμαμε παρι σεγκα νιε Γκυρτσιτε, Τσιπρας ζατβορι μπανκιτε , νιαμαμε παρι ,Γκυρτσια σαμο τακσι ιμα ,

:dunno: :dunno: :tooth: :tooth: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom