Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
περασα φανταστικα στο προσφατο ταξιδι οδυσσο.πολες μουφα φωτο απο τα διαφορα σαιτ που προτεινατε,πηγα για να διαπιστωσω αν πραγματι ανταποκρινονται στισ τιμες τα μοντελα που βαζατε.αρχιδια και παλι.αν και το ξερω παλι παω να ελεξω για να το διατηπωσω ακομα μια φορα,βαζεται φωτο γκομενες των 200 δολαριων και λετε πανε με 700-800 γριβνα,τετειο δεν υπαρχει.πηγα σε 3 σαλον ηθελαν 850 κατι χοντρελες,αθλιες,απαραδεκτες.σε ενα σαλον που πηγα με 1200 γριβνα ειχε 2 συμπαθητικες και γαμησα την μια,με 1200 πρωσωπο και κορμακι η ιδια ατζελινα τζολι.πηρα αλλες βιζιτες οχι απο σαιτ αλλα γνωστες φιλες.δεν ηταν ουκρανιδες αλλα καυκασιες και ειναι παρεα που συχναζουν λειλα κλαμπ,μονο της δυο απο αυτην την παρεα δεν γαμησα γιατι ηταν μαλακισμενα.απο αυτη την παρεα γαμησα 6 γκομενες με 500-700.εδωσα και 800 σε μια φιλη του σλαβιανι αν και 300 θα ηταν καλα με σκοπο να την δελεασω και να φερει φιλες κατι  που δεν εγινε.τισ 2 πρωτες μερεσ περασα τελεια με μια μικρουλα 21 που βρηκα εξω απο μακτοναλτασ.μετα εφυγε για 2 ωρες και ξαναγυρισε μετα απο 6 μερεσ κλαμενη,πεθανε η γιαγια τησ και σοκαριστικε,μαζι ζουσαν.μετα συναντησαμε ενα τθπο σαν ναρκωμανη,μαλωσαμε και εφυγα.τελικα ηταν ο αδερφοσ τησ και ηθελε να με γνωρισει αλλα παρεξηγησα και δεν εδωσα ευκαιρια να μου εξηγησει ετσι εχασα ενα πολι καλο μικρουλι που περασα φανταστικα μαζι τησ.πηγα στο παλαντιουμ κλαμπ με 6 παιδεια απο κυπρο,πηγα πρωτη φορα για χαρη τους.τελικα ειναι απατη,ηξερα οτι πανε βιζιτες αλλα αποδεικτεικε οτι δουλευουν ολεσ για το κλαμπ,παραγγελνουν σαμπανιεσ,σουσια μαλακιες πληρωσαμε σχεδον 29 χιλιαδεσ γριβνα και οι γκομενες αντι να φυγουν με τουσ 2 φιλους καθησαν με ενα κοστουμαρισμενο πακιστανο μετα.αργησα να το παρω μυρωδια,αυτες παραγγελαν αμεσως οι φιλοι δεν ειχαν προβλημα για τισ τιμες.μετα λεω στισ γκομενες ποσα θελετε για κουρσα λενε τσαμπα!λεω παιδεια την φαγαμε,δεν εχει τσαμπα εδω,να πληρωσουμε τωρα οτι εφαγαν και τελοσ οι σαμπανιεσ,σουσια,φρουτα και μαλακιεσ.ευτυχωσ καταλαβα τιλικα στημενες ολεσ ειναι εκει σε καναπεδεσ και την βγαλανε στο ξενοδοχειο τα παιδεια με καλα κοματια 1800 γριβνα.τελοσ το παλαντιουμ,ειδα τι παιζει δεν αξιζει να παει καπειοσ.μετα γνωρισα τυχαια μια κοπελα 3 το πρωι στο ιτερνετ.ηταν μπαργουμαν στο παλαντιουμ αλλα δεν πηγε δουλεια ηταν αρωστη με τον λαιμο τησ μολυνση και 2 μερεσ δεν πηγε δουλεια.τησ ειπα πηγα πριν μια εβδομαδα εκει και φαγαμε τζαμπα λεφτα.ειδε τισ φωτο μου,ειπα μενω μονιμα οδυσσο με δουλεια και σπιτι οπως λεει ο διμιτρακης.λεει σε ερωτευτηκα ειδη θα μετακομισω μαζι σου χαχαχαχα.τελικα την γνωρισα το μεσημερι,καμια σχεση με τησ πουτανοφωτο τησ στο κοντακτε.πολυ καλο νορμαλ κοριτσακι 26 χρονων με περνα ενα κεφαλι.πηγαμε κεντρο,υπιε τσαι,πηρα την φαρμακοπειο φιλη μας εδωσε αντιβιωση 1000 γριβνα και μετα σπιτι να την φροντισω οπως υποσχεθηκα.εμεινε 2 μερεσ μαζι μου αλλα δεν περασα καλα στο σεξ,δεν το εχει καλο κοριτσακι.με την πρωτη μικρουλα ολη την νυχτα δεν σταματησα συνεχεια καυλωμενοσ οπως και το πρωι.αυτη ηθελε προγραμα,μια φορα βραδι,λεει αυριο απογευμα παλι,κουραζομαι και τετεια.συνεχεια μετρουσε την πιεση,εχει προβλημα 10 χρονια.καλο κοριτσακι αλλα με χαλασε στο κρεβατι,ενω ειχε οργασμουσ δεν ηθελε δευτερη φορα και ελεγε δεν ειμαι μηχανη.λεει οταν ερθεισ θα ειμαι δουλεια 9 βραδι με 6 το  πρωι,θα ξυπνω 4 απογευμα να κανουμε σεξ,βολτα και μετα δουλεια.σκεφτηκα το βραδι που θα δουλευει θα ειμαι με αλλες.τελικα το βραδι πηγε δουλεια και την εδιωξαν γιατι 3-4 μερεσ δεν πηγε που ηταν αρωστη.τησ εδωσα για βοηθεια 1000 γριβνα,το εκτιμησε τρεχανε τα ματια τησ και ειπε οταν μπορεσω θα στα δωσω πισω.οτι δεν εκανε παραπονα,ειχε νορμαλ συμπεριφορα,σοβαρη κοπελιτσα τησ εδωσα αλλα 2 χιλιαδεσ γριβνα για να παει πισω στο νικολαεβ αφου τα λεφτα που παιρνει τα θελει για ενοικιο 300 δολαρια.ενω βρηκε αλλο διαμερισμα εμεινε χωρισ δουλεια.τησ ειπα θα τησ εδινα 6-7 χιλιαδεσ αλλα τελικα εδωσα 3000 και τησ πηρα και ενα φανελακι και τσιν με 1000 γριβνα απο τερανοβα.ρωτουσε παντα μεχρι ποσα μπορω να ξοδεψω η ελεγε απο μονη αυτο ειναι ακριβο μην το παρεις,εγω επεμενα οτι θελεισ παρε.λαθος γιατι μετα ζητησε και αλλη βοηθεια αφου ειδε ειμαι δυνατοσ αλλα αρνηθηκα.προχτεσ με ρωτησε αν μπορω να στειλω κατι εχει παιδακι 4 χρονων χωρισμενη.ειπα οχι γιατι θα ζητασ συνεχεια και δεν θελω να σε καλομαθω χαχαχαχ.με περιμενει 5 ιουνη να παω να ερθει αλλα τοσες με περιμενουν.εκανα και αλλεσ γνωριμιες που δεν εκατσε η φαση λογο χρονου αλλα θελουν να τισ φιλοξενησω αλλεσ 3 πολυ ομορφες μεχρι 27 ετων,οχι βιζιτεσ,απλεσ κοπελεσ απο ισμαηλ και αχαχκοτοβσκ.τετειεσ πολλες το καλοκαιρι θα βρω.χτεσ γνωρισα ενα νορμαλ κοριτσακι απο κιεβο στην κυπρο και το ερωτευτηκα.δεν εχει δεσμο,δουλευει σε εταιρια και τησ αρεσα καταλαβα πολυ δεν ξεκολουσε να φυγει.μου εδωσε επαφη να μιλαμε και δεκτηκε να βρεθουμε οδυσσο λεει μονο μια φορα πηγα.η μπαργουμαν με τρελενει,την συμπαθω αλλα δεν περνω καλα στο κρεβατι,καβλωμενοσ λεων ειμαι συνεχεια θελω να γαμω οταν μου αρεσει πραγματικα.θα την εχω και θα γαμω με προγραμα?θελω ολη την μερα την γκομενα ετοιμη.ειχα πολλεσ τετειεσ που οπειαδηποτε στιγμη ηταν ετοιμεσ.μια απο χερσον τωρα ειναι κυπρο αλλα μενει μακρια δεν εχω χρονο.14 ιουνη θα ερθει απο κυπρο οδυσσο μια μερα να μεινει μαζι μου και μετα παει χερσον ενω εγω την επομενη απογευμα θα γυρισω κυπρο
Έλα φίλε Χάρη...Πραγματικά και τις πιο δυνατές πληροφορίες να δίνεις στο παραπάνω ποστ δεν υπάρχει περίπτωση να το διαβάσω...αν και με ενδιαφέρουν οι πληροφορίες σου..
Βάλε λίγο χρώμα στα γραπτά σου .. Βάλε emoticon ,παραγράφους κτλ...
Καλο Πάσχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιλησα χτες με διμητρακι,ειναι πραγματι οδυσσο σαν κλεφτης πηγε αλλα που να ηξερε εχω ματια παντου και τον παρακολουθω απο δορυφορο χαχχαχαχα.χτεσ πηγε στο γιο κλαμπ,λεει πολλοι τουρκοι εκει,θα χαλασανε το κλαμπ.ξεφωρτωθηκα επιτεελους την μπαργουμαν,ειπε ειναι νορμαλ κοπελα και οχι πουτανα και την προσβαλω συνεχεια.τελος δεν ξαναγραφω τωρα θα παιξω ελευθερα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καταργηται η βιζα για τους κυπριους τωρα για τουρκια αυτο ειναι καλο νεο.ξεκινησαν και οι τσεχικες πτησεις για οδυσσο ετσι θα μπορω να ταξιδεθω για βελιγραδι,τσεχια ,θεσαλονικη απο οδυσσο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο διμητρακης ειδε τον ντερτυ σε κατι καλιστεια στην αρκαδια,κολουσε σε γκομενα και του εδινε τηλεφωνο.ηταν και ο μιτσος θαλασσα με γκομενα.αντε ολα τα νεα εγω σας τα λεω.εγω δεν ξερω αν πρεπει να κανω βολτα αρκαδια καλοκαιρι μερα.καλητερα στο δελφιναριο νομιζω κοντα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Ο Μητσος πρεπει να ειναι πολυ ερωτευμενος παντως  :grin: μιλησα με τον δικο μου τον μολδαβο σημερα και μου ειπε οτι τον ειδε Κισιναου πριν καμια βδομαδα και του εδειχνε φωτο απο μια μια ξανθια κοντη γκομενα με την διδυμη αδερφη της χαχα θα πηγαινε Οδησσο για να την βρει :grin:
Ερως ανικατε μαχαν...  :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο Μητσος πρεπει να ειναι πολυ ερωτευμενος παντως  :grin: μιλησα με τον δικο μου τον μολδαβο σημερα και μου ειπε οτι τον ειδε Κισιναου πριν καμια βδομαδα και του εδειχνε φωτο απο μια μια ξανθια κοντη γκομενα με την διδυμη αδερφη της χαχα θα πηγαινε Οδησσο για να την βρει :grin:
καλα πηγε και μολδαβια?θα μας τρελανει αυτοσ

mitroglou7

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ασε τύπε μου τη δάγκωσε τη λαμαρίνα ο Δημητράκης.Αν δεις τι μαλακίες γράφει στο Fb του όλο φωτογραφίες απ αυτήν εδώ έχει βάλει και μου είπε ό,τι θέλει να την πάρει και Ελλάδα ο μαλάκας.
 Είδε τον Dirty στα καλλιστεία όπως γράφει ο Χάρης η Μιςς Οδησσός την έπεσε από μόνη της στον Dirty.

Συνημμένα

• FFntNZZQ29o.jpg
    FFntNZZQ29o.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 68CsfzjZSic.jpg
    68CsfzjZSic.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 37

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
καλα πηγε και μολδαβια?θα μας τρελανει αυτοσ
Ρε χαρη τωρα θα μας τρελλανει ο μητσος δηλ? χαχα η γκομενα αυτη πρεπει να ειναι που εβαλε ο αλλος παραπανω :grin:
να φαει παντως καψουρα δεν το περιμενα...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε χαρη τωρα θα μας τρελλανει ο μητσος δηλ? χαχα η γκομενα αυτη πρεπει να ειναι που εβαλε ο αλλος παραπανω :grin:
να φαει παντως καψουρα δεν το περιμενα...
ρε αυτη ειναι η νατασα!ειναι οτι πιο αθλιο εχω γαμησει χρονια!ειναι οι διδημες που ελεγα παλια οτι γαμουσα.της γνωρισα και στον ντερτι αυτες χαχαχαχααχ.καλα ρε πηγε για να δει αυτην την ψωφια?με την αδερφη της περασα καλα και την γαμησα καλα.αυτην δεν ξερω ασε ειναι σαν ψωφιο κρεασ.της μπλοκαρα να μην με ενοχλουνε παλια.αυτην ηταν που με κοροιδευε ο μητσος που ειχε γκομενο πακιστανο τον νταουτ χαχχαχχαχαχαχ.την ειδα δεκεβριο με εναν μαυρο.μετα απο 2 μερες ηρθε την πηδηξα μια φορα και την εστειλα.ψωφια ειναι,ενα ζωο στο κρεβατι που ανοιγη μονο ποδια,ασε που δεν τσιμπουκωνει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειναι αυτη που εδωσα χαστουκια μπροστα στον διμητρακη,του την γνωρισα τοτε.δεν εχω επαφη μαζι τους ουτε θελω.μια φιλη ειχαν κοντουλα που γαμησα αλλα παντρευτηκε κιεβο,αυτη που περιμενα μια φορα οδυσσο και μολισ ηρθε εξαφανιστηκε.πριν 3 μηνες μου εστειλε η αδερφη της μυνημα,ειπα θα ειμαι οδυσσο αλλα δεν την πηρα.ναι κατι ακουσα για τον ντερτυ για μοντελο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδεια με περιμενουν πολλες βιζιτες,σημερα μιλησα με μια μικρουλα αζερα,αυτη που χαστουκισα τον μαρτι στο παλαντιουμ και τελικα δεν την πηδηξα.της ειπα αυτη την φορα θα τα παμε νορμαλ.ειναι λιγο γεματουλα για μενα αλλα με την φιλη της μια ασχημουλα εχουν τελεια βιζια θα της παρτουζαρω.θα γαμω βιζιτες για να παιξω με κατι καλο αν βρω γιατι δεν θελω αδεσποτεσ σαν την μπαργουμαν

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Φήμες λένε ότι ο Δημητράκης επρόκειτο
να έρθει στην Ελλάδα για να παντρευτεί
ξανθό μουνί. Λέτε να γίνει πυρφόρος ο
μοναδικός Έλληνας τσάρος ?

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Μου έστειλε στο facebook πολύ ρομαντικές φωτογραφίες!!!

Ακόμα άκουσα ότι θα κάνει το τραπέζι σε ένα El Greco κάπως

έτσι  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Πάει και ο Δημητράκης ρε παιδιά ????

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

mitroglou7

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ειναι αυτη που εδωσα χαστουκια μπροστα στον διμητρακη,του την γνωρισα τοτε.δεν εχω επαφη μαζι τους ουτε θελω.μια φιλη ειχαν κοντουλα που γαμησα αλλα παντρευτηκε κιεβο,αυτη που περιμενα μια φορα οδυσσο και μολισ ηρθε εξαφανιστηκε.πριν 3 μηνες μου εστειλε η αδερφη της μυνημα,ειπα θα ειμαι οδυσσο αλλα δεν την πηρα.ναι κατι ακουσα για τον ντερτυ για μοντελο
Ο DIRTY παίζει Α' εθνική αυτό το μωράκι έβγαλε από τα καλλιστεία που πήγε τον παρακάλαγε από μόνη της να βγούνε.Μις Οντέσσα 2016 είναι η κοπέλα 2 μέρες την είχε και τον παρακάλαγε να είναι μαζί του και πλήρωνε και όπου πηγαίναν!Αν είσαι μάγκας παίζεις Α' εθνική και νικάς.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Τον χασαμε τον μητσο  :priest: τον ειδε ο αλεκος σημερα κισιναου και το βραδυ κανει αρραβωνα στο ελ γκρεκο χαχα
μετα του ειπε την κατεβαζει ελλαδα για παντρεια  :grin: καλα στεφανα  :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τον χασαμε τον μητσο  :priest: τον ειδε ο αλεκος σημερα κισιναου και το βραδυ κανει αρραβωνα στο ελ γκρεκο χαχα
μετα του ειπε την κατεβαζει ελλαδα για παντρεια  :grin: καλα στεφανα  :grin: :grin: :grin:
oδυσσο θα παντρευτει που εχει και συναγωγη τι παπαδες και στεφανα λες.αντε και εγω κουμπαρος,ο κουμπαροσ την κουμπαρα μια φορα την εβδομαδα.προτιμω την μογγολα την καβλιαρα να να της ριχνω κανα κατουρημα χαχαχαχα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
oδυσσο θα παντρευτει που εχει και συναγωγη τι παπαδες και στεφανα λες.αντε και εγω κουμπαρος,ο κουμπαροσ την κουμπαρα μια φορα την εβδομαδα.προτιμω την μογγολα την καβλιαρα να να της ριχνω κανα κατουρημα χαχαχαχα
κουμπαρε οτι πρεπει θα εισαι για κουμπαρος χαχα
αρχες ιουνη ειμαι Κισιναου,αν δεν ερθω το πρωτο Σαββατοκυριακο(3-6) στην Οδησσο θα ερθω σιγουρα το δευτερο(10-13)
τα λεμε  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απίστευτες οι ουκρανεζα.μπορεί και να παρω μια για μόνιμη σύζυγο.αν βρεθεί  Η κατάλληλη

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κουμπαρε οτι πρεπει θα εισαι για κουμπαρος χαχα
αρχες ιουνη ειμαι Κισιναου,αν δεν ερθω το πρωτο Σαββατοκυριακο(3-6) στην Οδησσο θα ερθω σιγουρα το δευτερο(10-13)
τα λεμε  :grin:
ok,βρηκα ενα σαιτ κοντακτε σε 5 λεπτα βρηκα πολλες.μην περιμενεται θα πηγαινω να καθομε στα καφε και να καθομαι με τισ ωρες βολταρω συνεχεια.βιιτεσ πολλες.τωρα μιλω με τρελη,ηταν ελληνικα νησια η αδερφη και η μανα της τωρα κυπρο.λεει θα εφευγα ρωσια αλλα αν δεν με φοβηθης οπως παλια θα χαρω να σε δω!χχαχααχ.βρηκα πολλες με 800-1000 γριβνα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Απίστευτες οι ουκρανεζα.μπορεί και να παρω μια για μόνιμη σύζυγο.αν βρεθεί  Η κατάλληλη
κονομησες αν το κανεις
σε απλα ελληνικα....παντρεψου να γαμησουμε κι εμεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom