Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Έλα φίλε Χάρη...Πραγματικά και τις πιο δυνατές πληροφορίες να δίνεις στο παραπάνω ποστ δεν υπάρχει περίπτωση να το διαβάσω...αν και με ενδιαφέρουν οι πληροφορίες σου..περασα φανταστικα στο προσφατο ταξιδι οδυσσο.πολες μουφα φωτο απο τα διαφορα σαιτ που προτεινατε,πηγα για να διαπιστωσω αν πραγματι ανταποκρινονται στισ τιμες τα μοντελα που βαζατε.αρχιδια και παλι.αν και το ξερω παλι παω να ελεξω για να το διατηπωσω ακομα μια φορα,βαζεται φωτο γκομενες των 200 δολαριων και λετε πανε με 700-800 γριβνα,τετειο δεν υπαρχει.πηγα σε 3 σαλον ηθελαν 850 κατι χοντρελες,αθλιες,απαραδεκτες.σε ενα σαλον που πηγα με 1200 γριβνα ειχε 2 συμπαθητικες και γαμησα την μια,με 1200 πρωσωπο και κορμακι η ιδια ατζελινα τζολι.πηρα αλλες βιζιτες οχι απο σαιτ αλλα γνωστες φιλες.δεν ηταν ουκρανιδες αλλα καυκασιες και ειναι παρεα που συχναζουν λειλα κλαμπ,μονο της δυο απο αυτην την παρεα δεν γαμησα γιατι ηταν μαλακισμενα.απο αυτη την παρεα γαμησα 6 γκομενες με 500-700.εδωσα και 800 σε μια φιλη του σλαβιανι αν και 300 θα ηταν καλα με σκοπο να την δελεασω και να φερει φιλες κατι που δεν εγινε.τισ 2 πρωτες μερεσ περασα τελεια με μια μικρουλα 21 που βρηκα εξω απο μακτοναλτασ.μετα εφυγε για 2 ωρες και ξαναγυρισε μετα απο 6 μερεσ κλαμενη,πεθανε η γιαγια τησ και σοκαριστικε,μαζι ζουσαν.μετα συναντησαμε ενα τθπο σαν ναρκωμανη,μαλωσαμε και εφυγα.τελικα ηταν ο αδερφοσ τησ και ηθελε να με γνωρισει αλλα παρεξηγησα και δεν εδωσα ευκαιρια να μου εξηγησει ετσι εχασα ενα πολι καλο μικρουλι που περασα φανταστικα μαζι τησ.πηγα στο παλαντιουμ κλαμπ με 6 παιδεια απο κυπρο,πηγα πρωτη φορα για χαρη τους.τελικα ειναι απατη,ηξερα οτι πανε βιζιτες αλλα αποδεικτεικε οτι δουλευουν ολεσ για το κλαμπ,παραγγελνουν σαμπανιεσ,σουσια μαλακιες πληρωσαμε σχεδον 29 χιλιαδεσ γριβνα και οι γκομενες αντι να φυγουν με τουσ 2 φιλους καθησαν με ενα κοστουμαρισμενο πακιστανο μετα.αργησα να το παρω μυρωδια,αυτες παραγγελαν αμεσως οι φιλοι δεν ειχαν προβλημα για τισ τιμες.μετα λεω στισ γκομενες ποσα θελετε για κουρσα λενε τσαμπα!λεω παιδεια την φαγαμε,δεν εχει τσαμπα εδω,να πληρωσουμε τωρα οτι εφαγαν και τελοσ οι σαμπανιεσ,σουσια,φρουτα και μαλακιεσ.ευτυχωσ καταλαβα τιλικα στημενες ολεσ ειναι εκει σε καναπεδεσ και την βγαλανε στο ξενοδοχειο τα παιδεια με καλα κοματια 1800 γριβνα.τελοσ το παλαντιουμ,ειδα τι παιζει δεν αξιζει να παει καπειοσ.μετα γνωρισα τυχαια μια κοπελα 3 το πρωι στο ιτερνετ.ηταν μπαργουμαν στο παλαντιουμ αλλα δεν πηγε δουλεια ηταν αρωστη με τον λαιμο τησ μολυνση και 2 μερεσ δεν πηγε δουλεια.τησ ειπα πηγα πριν μια εβδομαδα εκει και φαγαμε τζαμπα λεφτα.ειδε τισ φωτο μου,ειπα μενω μονιμα οδυσσο με δουλεια και σπιτι οπως λεει ο διμιτρακης.λεει σε ερωτευτηκα ειδη θα μετακομισω μαζι σου χαχαχαχα.τελικα την γνωρισα το μεσημερι,καμια σχεση με τησ πουτανοφωτο τησ στο κοντακτε.πολυ καλο νορμαλ κοριτσακι 26 χρονων με περνα ενα κεφαλι.πηγαμε κεντρο,υπιε τσαι,πηρα την φαρμακοπειο φιλη μας εδωσε αντιβιωση 1000 γριβνα και μετα σπιτι να την φροντισω οπως υποσχεθηκα.εμεινε 2 μερεσ μαζι μου αλλα δεν περασα καλα στο σεξ,δεν το εχει καλο κοριτσακι.με την πρωτη μικρουλα ολη την νυχτα δεν σταματησα συνεχεια καυλωμενοσ οπως και το πρωι.αυτη ηθελε προγραμα,μια φορα βραδι,λεει αυριο απογευμα παλι,κουραζομαι και τετεια.συνεχεια μετρουσε την πιεση,εχει προβλημα 10 χρονια.καλο κοριτσακι αλλα με χαλασε στο κρεβατι,ενω ειχε οργασμουσ δεν ηθελε δευτερη φορα και ελεγε δεν ειμαι μηχανη.λεει οταν ερθεισ θα ειμαι δουλεια 9 βραδι με 6 το πρωι,θα ξυπνω 4 απογευμα να κανουμε σεξ,βολτα και μετα δουλεια.σκεφτηκα το βραδι που θα δουλευει θα ειμαι με αλλες.τελικα το βραδι πηγε δουλεια και την εδιωξαν γιατι 3-4 μερεσ δεν πηγε που ηταν αρωστη.τησ εδωσα για βοηθεια 1000 γριβνα,το εκτιμησε τρεχανε τα ματια τησ και ειπε οταν μπορεσω θα στα δωσω πισω.οτι δεν εκανε παραπονα,ειχε νορμαλ συμπεριφορα,σοβαρη κοπελιτσα τησ εδωσα αλλα 2 χιλιαδεσ γριβνα για να παει πισω στο νικολαεβ αφου τα λεφτα που παιρνει τα θελει για ενοικιο 300 δολαρια.ενω βρηκε αλλο διαμερισμα εμεινε χωρισ δουλεια.τησ ειπα θα τησ εδινα 6-7 χιλιαδεσ αλλα τελικα εδωσα 3000 και τησ πηρα και ενα φανελακι και τσιν με 1000 γριβνα απο τερανοβα.ρωτουσε παντα μεχρι ποσα μπορω να ξοδεψω η ελεγε απο μονη αυτο ειναι ακριβο μην το παρεις,εγω επεμενα οτι θελεισ παρε.λαθος γιατι μετα ζητησε και αλλη βοηθεια αφου ειδε ειμαι δυνατοσ αλλα αρνηθηκα.προχτεσ με ρωτησε αν μπορω να στειλω κατι εχει παιδακι 4 χρονων χωρισμενη.ειπα οχι γιατι θα ζητασ συνεχεια και δεν θελω να σε καλομαθω χαχαχαχ.με περιμενει 5 ιουνη να παω να ερθει αλλα τοσες με περιμενουν.εκανα και αλλεσ γνωριμιες που δεν εκατσε η φαση λογο χρονου αλλα θελουν να τισ φιλοξενησω αλλεσ 3 πολυ ομορφες μεχρι 27 ετων,οχι βιζιτεσ,απλεσ κοπελεσ απο ισμαηλ και αχαχκοτοβσκ.τετειεσ πολλες το καλοκαιρι θα βρω.χτεσ γνωρισα ενα νορμαλ κοριτσακι απο κιεβο στην κυπρο και το ερωτευτηκα.δεν εχει δεσμο,δουλευει σε εταιρια και τησ αρεσα καταλαβα πολυ δεν ξεκολουσε να φυγει.μου εδωσε επαφη να μιλαμε και δεκτηκε να βρεθουμε οδυσσο λεει μονο μια φορα πηγα.η μπαργουμαν με τρελενει,την συμπαθω αλλα δεν περνω καλα στο κρεβατι,καβλωμενοσ λεων ειμαι συνεχεια θελω να γαμω οταν μου αρεσει πραγματικα.θα την εχω και θα γαμω με προγραμα?θελω ολη την μερα την γκομενα ετοιμη.ειχα πολλεσ τετειεσ που οπειαδηποτε στιγμη ηταν ετοιμεσ.μια απο χερσον τωρα ειναι κυπρο αλλα μενει μακρια δεν εχω χρονο.14 ιουνη θα ερθει απο κυπρο οδυσσο μια μερα να μεινει μαζι μου και μετα παει χερσον ενω εγω την επομενη απογευμα θα γυρισω κυπρο
Βάλε λίγο χρώμα στα γραπτά σου .. Βάλε emoticon ,παραγράφους κτλ...
Καλο Πάσχα