Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φωτομοντέλο αλλά δε γαμάει τίποτα  :2funny: κοντος,χοντρος και δεν πρέπει να του σηκώνετε λογω αναβολικών  :2funny:...τωρα για το πούστης όλοι εχουνε υποψίες,οταν τους χαιρετούσε λεγανε τους επιανε τα μπούτια  :2funny: :think: ξυρισμένο στηθάκι,κολάν,εφαρμοστα μπλουζάκια  :think:.Πλάκα ναι έχει μόνο να γελάς με τα χάλια του  :2funny:
δεν ηταν χοντρος ρε συ..ειχε κανει πολλα βαρη,απλα τοπαιζε μπραβος νυχτα κλπ,οτι κανουν οι αλανο-τσιγγανοι στο βουκουρεστι..απο κει ειχε κολησει..ξυριζοταν λογω οτι τοπαιζε μποντυμπιλντερας  :grin:
αναβολικα δεν νομιζω ειχε παρει ηταν απο τη φυση του ετσι..τον θυμαμαι απο πολυ μικρο πουχε ερθει φοιτητης βουκουρεστι ετσι ητανε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
@τασο και μπαλκαν
ρε παλιοκουτσομπολες κι εσεις.....αντε γραψτε στην μολδαβια
παλιοτρολ :birdman:
Μομιζα οτι ημασταν στο νημα της μολδαβιας  :grin:
Δικαιο εχεις,φτανει τοσο κουτσομπολιο.
Βαλε καμμια φωτο απο τα προσφατα ουκρανιδια  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μουρλος κανονικος... :grin: θυμαμαι τοτε εφευγε σε μια μερα κι ειχε τσακωθει με δεκα ατομα μπροστα μου  :grin: :grin: :grin:
ολοι του φταιγανε καθοτανε σηκωνοτανε..λεμε για μουρλια 100 νταν   :s&m_3: :rockon: :rockon:
Ναι αν ομως ετρωγε ξυλο μια φορά μετά θα το έκωβε απλος εκμεταλευοταν που οι Ρουμάνοι ειναι φιλικοί και καλά παιδιά.Ας τα κανε αυτα εδω! :2funny:
δεν ηταν χοντρος ρε συ..ειχε κανει πολλα βαρη,απλα τοπαιζε μπραβος νυχτα κλπ,οτι κανουν οι αλανο-τσιγγανοι στο βουκουρεστι..απο κει ειχε κολησει..ξυριζοταν λογω οτι τοπαιζε μποντυμπιλντερας  :grin:
Τι μπράβος 1,60 υψος  :2funny:
Έβαλε κατι πόδια  :2funny: ασε εβαλα εγω απο της προηγουμενες μουνάρες που γαμήσανε  :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω κανω φολλοου τον πορνομεταναστη  :dancing:...παντως τοση ωρα νομιζα οτι γρφουμε στο μολντοβα θρεντ  :grin: :grin: :grin:
ο τασος ναι ρε μαλ..πολυ κουτσομπολης  :tickedoff:
ευτυχως ειμαι εγω σοβαρος κ κρατιεται το επιπεδο... :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω κανω φολλοου τον πορνομεταναστη  :dancing:...παντως τοση ωρα νομιζα οτι γρφουμε στο μολντοβα θρεντ  :grin: :grin: :grin:
Πολυ καλα κανει ο Τάσος και τους κράζει ας μαθει ο κόσμος την αλήθεια  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τελος παλιοκατινες..πολλα ειπατε
 ...αντε  :tickedoff:  :offtopic: :offtopic:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
:2funny:  :2funny:  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ καλα κανει ο Τάσος και τους κράζει ας μαθει ο κόσμος την αλήθεια  :2funny:
Ξέχασα να γράψω αν και αυτο φενεται απο της φωτογραφίες οτι ο Παναγιώταρος ενω δεν ειναι ουτε 35 μοιάζει για 45αρης!Εγω οταν τον ειδα τόσο τον έκανα  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Έβαλε κατι πόδια  :2funny: ασε εβαλα εγω απο της προηγουμενες μουνάρες που γαμήσανε  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι προηγουμενες και μενα δεν μου αρεσανε  :grin:
Κατσε ρε μητσο ομως αυτες τωρα μπορει να ειναι καλες,αν δεν βαλει πως θα εχουμε αποψη?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ξέχασα να γράψω αν και αυτο φενεται απο της φωτογραφίες οτι ο Παναγιώταρος ενω δεν ειναι ουτε 35 μοιάζει για 45αρης!Εγω οταν τον ειδα τόσο τον έκανα  :2funny:
αν του πεις τετοιο πραγμα ειναι ικανος να κανει χαρακιρι  :booty: ..μην του θιξιες την ομορφια του πεθανε...πεστου οτι θες δεν τον νοιαζει..αν του πεος φαινεσαι μεγαλος θα απθει σοκ  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οι προηγουμενες και μενα δεν μου αρεσανε  :grin:
Κατσε ρε μητσο ομως αυτες τωρα μπορει να ειναι καλες,αν δεν βαλει πως θα εχουμε αποψη?
καλες ειναι οι τελευταιες  σε υψη κ ποδι ,κι εγω ετσι νομιζω..κι απο πριν η μια καλη ητανε ,μια που μου εδειξε εμενα πριβε.. ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
αν του πεις τετοιο πραγμα ειναι ικανος να κανει χαρακιρι  :booty: ..μην του θιξιες την ομορφια του πεθανε...πεστου οτι θες δεν τον νοιαζει..αν του πεος φαινεσαι μεγαλος θα απθει σοκ  :grin:
Σοκ...θα πεθανει επιτοπου δεν λες καλυτερα  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ελα τελος απο μενα  :offtopic:
εχω ταξιδι αυριο..μεγαλο.. ;)

Stories