balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ητανε πιο παλια...Κοντα ειστε τωρα,γερμανια ειναι
ητανε πιο παλια...Κοντα ειστε τωρα,γερμανια ειναι
Χαριτωμενες δεν θα τις ελεγα...θα μας κανεις το ασπρο μαυρο???δεν υπαρχουν πιο θυληκες κ χαριτωμενες απο τις πιτσιρικες ρωσιδες κι ουκρανες..
Ξαναπηγε...για τωρα μιλαω,πριν δυο τρεις μηνες.ητανε πιο παλια...
Τι τον βρηκαν κ'εκεί?και την κοπάνησε Που είναι τώρα στη Γροιλανδία κρύβεται? ή στο Θιβέτ?σε κανενα Βουδιστικό μοαναστήριητανε πιο παλια...
ρε μιτσο παλι τα ιδια..που το ξερεις???αφου δεν εισαι εκει,,,,οικονομικα δεν ξερω τι εκανε ,δεν ειμαστε κολητοικαι εφυγε νυχτα πηρε ακομα και τα τασάκια και της καρέκλες
Μη λες και πολυ οτι τον ξέρεις μην ερθουν και ζητάνε απο σένα τα χρωστούμενα .
Μιλάμε για θλυβερά άτομα που μας ρεζιλευουνε οπου πάνε καλητερα να λεγαν οτι ειναι Τούρκοι να ρεζιλευανε την Τουρκία
λαντζέρης,μένει στο εστιατόριο και δεν βγαινει απο'κει.
Με έκανες και γέλασα αλλο βεβαια να τα γραφει κανεις και αλλο να του τα λένε μου δειξανε και την 45χρονη χοντρη ξανθια βυζαρου που του τον κατεστρεψε και εχει καταστρέψει κ'αλλους μου ειπαν
δεν θα τσακοθουμε και γι αυτο..εχεις πμ,,Χαριτωμενες δεν θα τις ελεγα...
Καβλιαρες και προστυχες ναι
δεν νομιζω...Ξαναπηγε...για τωρα μιλαω,πριν δυο τρεις μηνες.
Ετσι εναι,αυτην ειχε και ηταν πολυ καλη εμφανισιακα...ρωσσοφωνη μολδαβη 1,80ρε μιτσο παλι τα ιδια..που το ξερεις???αφου δεν εισαι εκει,,,,οικονομικα δεν ξερω τι εκανε ,δεν ειμαστε κολητοι
3-4 μερες ομως που ημουνα τοτε εκει,ειχε μια πολλη καλη σε εμφανιση ξανθια ρωσσιδα 25-28 περιπου,βεβαια χαρακτηρα δεν μ αρεσε,αλλα απο εμφανιση ηταν καλη
ποια χοντρη λες κλπ μαλλον μια λογιστρια που ειχε οχι γκομενα
μαλλον ο τασος πιο καλα τα ξερει αυτα απο μενα αλλα την γκομενα ειχα παει 2 φορες τοτε καθοσον ηταν βαρετο το μαγαζι και ηταν εκει αυτη που λεω
αυτα με τουρκους κλπ δεν τα ξερω
Τον ειδε δικος μου τον Οκτωμβριο γερμανια,και μιλησανε.δεν νομιζω...
αυτα εχετε εσεις οι γεροντοκαψουρηδεςΕτσι εναι,αυτην ειχε και ηταν πολυ καλη εμφανισιακα...ρωσσοφωνη μολδαβη 1,80
Απο χαρακτηρα βεβαια οπως το καταλαβες και εσυ,στριγγλα
Το εχουμε αυτο τελειωνει ο χρονος μαςαυτα εχετε εσεις οι γεροντοκαψουρηδες
τυφλωνεστε απο ερωτα κ σας καβαλανε οι ντεβουσκες
ευτυχως εχω τα μισα σας χρονια ακομα
του μιτσου πεστου οτι σε 20χρονια μπορει ναχουμε πεθανει σαν τον μπαουι χτες- :o :o :oΤο εχουμε αυτο τελειωνει ο χρονος μας
Ενω εσεις τα νιατα...
Εμένα μου δείξανε την χοντρή ξανθιά βυζαρού για γκομενα του γιατι να πουνε ψέματα? και λενε οτι αυτη τον κατεστρεψε για ξανθια ψιλή ουτε λεξη δεν ειπε κανενας....επιτηδες τους ρωτησα και δεν την ηξεραν.Ετσι εναι,αυτην ειχε και ηταν πολυ καλη εμφανισιακα...ρωσσοφωνη μολδαβη 1,80
Απο χαρακτηρα βεβαια οπως το καταλαβες και εσυ,στριγγλα
Οτι ειπα αν δεις τα παλια ποστ δεν το αρνηθηκε απλος τα μειωσε λιγακι ειπε χρωσταγα σε μερικους Ελληνες,μια τραπεζα και εναν Τούρκο.Εγω ειδα δυο Τουρκους να ερχονται να ζητανε τα λεφτα τους απο τον Λάμπη και μου ειπαν οτι χρωσταγε και σε αλλους Τουρκους .Αυτο που ειχε τη μεγαλητερη πλακα ηταν οτι σε ολους που καθονταν εκει χρώσταγε και παρολαυτα ελεγαν οτι ειναι καλό παιδι .ρε μιτσο παλι τα ιδια..που το ξερεις???αφου δεν εισαι εκει,,,,οικονομικα δεν ξερω τι εκανε ,δεν ειμαστε κολητοι
3-4 μερες ομως που ημουνα τοτε εκει,ειχε μια πολλη καλη σε εμφανιση ξανθια ρωσσιδα 25-28 περιπου,βεβαια χαρακτηρα δεν μ αρεσε,αλλα απο εμφανιση ηταν καλη
ποια χοντρη λες κλπ μαλλον μια λογιστρια που ειχε οχι γκομενα
μαλλον ο τασος πιο καλα τα ξερει αυτα απο μενα αλλα την γκομενα ειχα παει 2 φορες τοτε καθοσον ηταν βαρετο το μαγαζι και ηταν εκει αυτη που λεω
αυτα με τουρκους κλπ δεν τα ξερω
Εγω ειμαι εδω και προσπαθω να γαμάω οσο γινεται περισσότερο δεν ειμαι στη Ζυρήχη να οδηγό το φορτηγάκι του νοσοκομειου με τα βαζάκια με τα κόπρανα και τα χύσια να τα πηγαινω για ανάλυση για να βγαζω λεφτα ισα ισα για να τρωω και τη μονη διασκέδαση αν εχει καλο καιρό να πηγαινω στη λιμνη να πετάω πετραδάκια και να βλέπω της πάπιεςτου μιτσου πεστου οτι σε 20χρονια μπορει ναχουμε πεθανει σαν τον μπαουι χτες- :o :o :o
κι ασχολειται ακομα σε ποια πολη γαμας ποιο πολυ
Αλλη ειναι η χοντρη,την ειχε απλα στο μαγαζι...Εμένα μου δείξανε την χοντρή ξανθιά βυζαρού για γκομενα του γιατι να πουνε ψέματα? και λενε οτι αυτη τον κατεστρεψε για ξανθια ψιλή ουτε λεξη δεν ειπε κανενας....επιτηδες τους ρωτησα και δεν την ηξεραν.
Για ενα στενοχωριεμαι που δεν την πηρα φωτογραφία να την βάλω να γελάσουμε
οχι ρε μιτσο ,μην τα λες τοσο ωμα ..μας σκοτωσες τωρα....Εγω ειμαι εδω και προσπαθω να γαμάω οσο γινεται περισσότερο δεν ειμαι στη Ζυρήχη να οδηγό το φορτηγάκι του νοσοκομειου με τα βαζάκια με τα κόπρανα και τα χύσια να τα πηγαινω για ανάλυση για να βγαζω λεφτα ισα ισα για να τρωω και τη μονη διασκέδαση αν εχει καλο καιρό να πηγαινω στη λιμνη να πετάω πετραδάκια και να βλέπω της πάπιες
παντρευτηκε κυπρο αυτη?κισιναου εισαι τωρα?Αλλη ειναι η χοντρη,την ειχε απλα στο μαγαζι...
Γκομενα του για ενα χρονο ηταν η ψηλη ξανθια , τωρα γιατι σου ειπαν ψεμματα δεν μπορω να το ξερω.
Δε νομιζω τα αγαθά γεροντάκια να λένε ψέματα.Αρα υπήρχε η χοντρή δεν ειναι της φαντασίας τους....το πιθανοτερο ειναι την ψηλή ξανθιά να την κυνηγουσε σα μαλάκας και να μην του κάθονταν Και να τον ειχε υποτιμιτικά .Αλλη ειναι η χοντρη,την ειχε απλα στο μαγαζι...
Γκομενα του για ενα χρονο ηταν η ψηλη ξανθια , τωρα γιατι σου ειπαν ψεμματα δεν μπορω να το ξερω.
Ασε μου το ειπε και ο Χαζοπαύλος και αλλος ένας για το φορτηγάκι του νοσοκομείου Τωρα αν εχει κόπρανα ή χύσια ή τίποτα πτώματα δεν μπορώ να ξέρω?οχι ρε μιτσο ,μην τα λες τοσο ωμα ..μας σκοτωσες τωρα....
το φορτηγο εχει κ πυρηνικα αποβλητα μαζι,,, γαμησε τα
Συμφωνω...εικοσι πολλα εβαλεςτου μιτσου πεστου οτι σε 20χρονια μπορει ναχουμε πεθανει σαν τον μπαουι χτες- :o :o :o
κι ασχολειται ακομα σε ποια πολη γαμας ποιο πολυ
ο μιτσος ειναι μια κατηγορια απο μονος του ειναι παλια αυταΣυμφωνω...εικοσι πολλα εβαλες
Ο μητσος ειναι η δουλεια του αυτη εμεις απλα μαλακιζομαστε με τις γκομενες για να περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα