Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
θα μας κανεις το ασπρο μαυρο???δεν υπαρχουν πιο θυληκες κ χαριτωμενες απο τις πιτσιρικες ρωσιδες κι ουκρανες.. :tits: :tits: :tits:
Χαριτωμενες δεν θα τις ελεγα...
Καβλιαρες και προστυχες ναι  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
και εφυγε νυχτα  :2funny: πηρε ακομα και τα τασάκια και της καρέκλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Μη λες και πολυ οτι τον ξέρεις μην ερθουν και ζητάνε απο σένα τα χρωστούμενα  :2funny:.
 Μιλάμε για θλυβερά άτομα  :2funny:που μας ρεζιλευουνε οπου πάνε  :vomit:καλητερα να λεγαν οτι ειναι Τούρκοι να ρεζιλευανε την Τουρκία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 λαντζέρης,μένει στο εστιατόριο και δεν βγαινει απο'κει.
  Με έκανες και γέλασα  :2funny:αλλο βεβαια να τα γραφει κανεις και αλλο να του τα λένε  :2funny: μου δειξανε και την 45χρονη χοντρη ξανθια βυζαρου που του τον κατεστρεψε και εχει καταστρέψει κ'αλλους μου ειπαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μιτσο παλι τα ιδια..που το ξερεις???αφου δεν εισαι εκει,,,,οικονομικα δεν ξερω τι εκανε ,δεν ειμαστε κολητοι
3-4 μερες ομως που ημουνα τοτε εκει,ειχε μια πολλη καλη σε εμφανιση ξανθια ρωσσιδα 25-28 περιπου,βεβαια χαρακτηρα δεν μ αρεσε,αλλα απο εμφανιση ηταν καλη
ποια χοντρη λες κλπ μαλλον μια λογιστρια που ειχε οχι γκομενα
μαλλον ο τασος πιο καλα τα ξερει αυτα απο μενα αλλα την γκομενα ειχα παει 2 φορες τοτε καθοσον ηταν βαρετο το μαγαζι και ηταν εκει αυτη που λεω
αυτα με τουρκους κλπ δεν τα ξερω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ρε μιτσο παλι τα ιδια..που το ξερεις???αφου δεν εισαι εκει,,,,οικονομικα δεν ξερω τι εκανε ,δεν ειμαστε κολητοι
3-4 μερες ομως που ημουνα τοτε εκει,ειχε μια πολλη καλη σε εμφανιση ξανθια ρωσσιδα 25-28 περιπου,βεβαια χαρακτηρα δεν μ αρεσε,αλλα απο εμφανιση ηταν καλη
μαλλον ο τασος πιο καλα τα ξερει αυτα απο μενα αλλα την γκομενα ειχα παει 2 φορες τοτε καθοσον ηταν βαρετο το μαγαζι και ηταν εκει αυτη που λεω
Ετσι εναι,αυτην ειχε και ηταν πολυ καλη εμφανισιακα...ρωσσοφωνη μολδαβη 1,80
Απο χαρακτηρα βεβαια οπως το καταλαβες και εσυ,στριγγλα  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αυτα εχετε εσεις οι γεροντοκαψουρηδες  :grin: :grin: :grin:
τυφλωνεστε απο ερωτα κ σας καβαλανε οι ντεβουσκες  :lheel:
ευτυχως εχω τα μισα σας χρονια ακομα  :rockon: :rockon:  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
αυτα εχετε εσεις οι γεροντοκαψουρηδες  :grin: :grin: :grin:
τυφλωνεστε απο ερωτα κ σας καβαλανε οι ντεβουσκες  :lheel:
ευτυχως εχω τα μισα σας χρονια ακομα  :rockon: :rockon:  :grin:
Το εχουμε αυτο  :2funny:  τελειωνει ο χρονος μας  :grin:
Ενω εσεις τα νιατα... :cheesy: :grin: :cheesy:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το εχουμε αυτο  :2funny:  τελειωνει ο χρονος μας  :grin:
Ενω εσεις τα νιατα... :cheesy: :grin: :cheesy:
του μιτσου πεστου οτι σε 20χρονια μπορει ναχουμε πεθανει σαν τον μπαουι  χτες-  :hi: :o :o :o
κι ασχολειται  ακομα σε ποια πολη γαμας ποιο πολυ  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμένα μου δείξανε την χοντρή ξανθιά βυζαρού για γκομενα του  :2funny:γιατι να πουνε ψέματα? :think:και λενε οτι αυτη τον κατεστρεψε για ξανθια ψιλή ουτε λεξη δεν ειπε κανενας....επιτηδες τους ρωτησα και δεν την ηξεραν.
 Για ενα στενοχωριεμαι που δεν την πηρα φωτογραφία να την βάλω να γελάσουμε  :2funny:

Οτι ειπα αν δεις τα παλια ποστ δεν το αρνηθηκε απλος τα μειωσε λιγακι ειπε χρωσταγα σε μερικους Ελληνες,μια τραπεζα και εναν Τούρκο.Εγω ειδα δυο Τουρκους να ερχονται να ζητανε τα λεφτα τους απο τον Λάμπη  :2funny: και μου ειπαν οτι χρωσταγε και σε αλλους Τουρκους :headbang:.Αυτο που ειχε τη μεγαλητερη πλακα ηταν οτι σε ολους που καθονταν εκει χρώσταγε και παρολαυτα ελεγαν οτι ειναι καλό παιδι  :2funny:.
  Ευτυχως που εδω με την τρομερη πτωση της οικονομιας ακομα κ αυτοι που ηρθαν θα φυγουν  :2funny: παντος οι ελάχιστοι Ελληνες που ηρθαν εδω μόνο για το πως θα κανουν δουλειες μιλανε   :jerking: :2funny:.
  Εμένα δεν με νοιάζει αν ειναι καλο ή κακο παιδι ενα ξέρω οτι κατι τετοια λαμόγια μας κάνουν ρεζίλι ανα τον κόσμο  :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
του μιτσου πεστου οτι σε 20χρονια μπορει ναχουμε πεθανει σαν τον μπαουι  χτες-  :hi: :o :o :o
Εγω ειμαι εδω και προσπαθω να γαμάω οσο γινεται περισσότερο δεν ειμαι στη Ζυρήχη να οδηγό το φορτηγάκι του νοσοκομειου με τα βαζάκια με τα κόπρανα και τα χύσια να τα πηγαινω για ανάλυση  :2funny:για να βγαζω λεφτα ισα ισα για να τρωω  :2funny:και τη μονη διασκέδαση αν εχει καλο καιρό να πηγαινω στη λιμνη να πετάω πετραδάκια και να βλέπω της πάπιες  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Εμένα μου δείξανε την χοντρή ξανθιά βυζαρού για γκομενα του  :2funny:γιατι να πουνε ψέματα? :think:και λενε οτι αυτη τον κατεστρεψε για ξανθια ψιλή ουτε λεξη δεν ειπε κανενας....επιτηδες τους ρωτησα και δεν την ηξεραν.
 Για ενα στενοχωριεμαι που δεν την πηρα φωτογραφία να την βάλω να γελάσουμε  :2funny:
Αλλη ειναι η χοντρη,την ειχε απλα στο μαγαζι...
Γκομενα του για ενα χρονο ηταν η ψηλη ξανθια , τωρα γιατι σου ειπαν ψεμματα δεν μπορω να το ξερω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγω ειμαι εδω και προσπαθω να γαμάω οσο γινεται περισσότερο δεν ειμαι στη Ζυρήχη να οδηγό το φορτηγάκι του νοσοκομειου με τα βαζάκια με τα κόπρανα και τα χύσια να τα πηγαινω για ανάλυση  :2funny:για να βγαζω λεφτα ισα ισα για να τρωω  :2funny:και τη μονη διασκέδαση αν εχει καλο καιρό να πηγαινω στη λιμνη να πετάω πετραδάκια και να βλέπω της πάπιες  :2funny:
οχι ρε μιτσο ,μην τα λες τοσο ωμα ..μας σκοτωσες τωρα.... :grin:
το φορτηγο εχει κ πυρηνικα αποβλητα μαζι,,, :grin: γαμησε τα  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γκομενα του για ενα χρονο ηταν η ψηλη ξανθια , τωρα γιατι σου ειπαν ψεμματα δεν μπορω να το ξερω.
παντρευτηκε κυπρο αυτη?κισιναου εισαι τωρα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε νομιζω τα αγαθά γεροντάκια να λένε ψέματα.Αρα υπήρχε η χοντρή δεν ειναι της φαντασίας τους....το πιθανοτερο ειναι την ψηλή ξανθιά να την κυνηγουσε σα μαλάκας και να μην του κάθονταν  :2funny:Και να τον ειχε υποτιμιτικά  :2funny:.
οχι ρε μιτσο ,μην τα λες τοσο ωμα ..μας σκοτωσες τωρα.... :grin:
το φορτηγο εχει κ πυρηνικα αποβλητα μαζι,,, :grin: γαμησε τα  :rockon:
Ασε μου το ειπε και ο Χαζοπαύλος και αλλος ένας για το φορτηγάκι του νοσοκομείου  :2funny:Τωρα αν εχει κόπρανα ή χύσια ή τίποτα πτώματα δεν μπορώ να ξέρω? :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Συμφωνω...εικοσι πολλα εβαλες  :grin:
Ο μητσος ειναι η δουλεια του αυτη  :grin: εμεις απλα μαλακιζομαστε με τις γκομενες για να περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα  :grin: :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Συμφωνω...εικοσι πολλα εβαλες  :grin:
Ο μητσος ειναι η δουλεια του αυτη  :grin: εμεις απλα μαλακιζομαστε με τις γκομενες για να περναει λιγο η ωρα μας ευχαριστα  :grin: :grin: :grin:
ο μιτσος ειναι μια κατηγορια απο μονος του ειναι παλια αυτα
κριμα που δεν βγηκε το κομμα νανναι πιο κοντα στο λαο... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom