Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
εσενα σε θαυμασαμε ακομα περισσότερο  :2funny: τόσα χρόνια και ουτε μια φωτο δεν μας εχεις βάλει μονο κατι φαγητα  :2funny:και ολο λόγια  :2funny:

Βρε πανηλίθιε.. Παιδοβούβαλο.. σαν κι εσένα είμαστε οι υπόλοιποι εδώ? Εσύ ανεβάζεις φωτογραφία και βιντεάκια στο Youtube με κατσικες, γάτες και σκύλους και χαίρεσαι που βλέπεις τη φάτσα σου κάπου. Γιατί στην υπόλοιπη ζωή σου κανείς δεν ασχολείται μαζί σου. Εγώ δεν ανεβάζω ούτε τη φάτσα μου, ούτε τη φάτσα από τις γκόμενες που πηδάω σε μπουρδελοσίτε γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τη γκόμενα, ακόμη και αν δεν την ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Αν έχεις ελάχιστη μόρφωση, αν έχεις τελειώσει το δημοτικό ή αν ακόμη και αν πήρες κάποιες ελάχιστες αρχές από την οικογένειά σου ίσως το καταλάβαινες αυτό και δεν χρειαζόταν να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που τρως φάπες εδώ μέσα. Και επειδή είσαι ηλίθιος και δεν πιάνεις τα βασικά για αυτό καταλήγεις στα μπουρδελάκια της Οδησσού και της Αγίας Πετρούπολης να πληρώνεις για ένα γαμήσι και να παρακαλάς τις πουτάνες να βγείτε έξω για καφέ. Κακομοίρη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
ετοιμαζω ταξιδι οδησσο μικολαιβ 10 ημερο
οδησσο την ξερω μια χαρα
μικολαιβ κανεις;
εχει να μου πει τιποτα?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ετοιμαζω ταξιδι οδησσο μικολαιβ 10 ημερο
οδησσο την ξερω μια χαρα
μικολαιβ κανεις;
εχει να μου πει τιποτα?
ρωτα τον γρηγορη παει  συχνα για δουλεια εκει.νομιζω δεν αξιζει να πας,εκει ειναι ολα τα πρακτορεια γαμου και παιζονται οι μεγαλυτερες απατες με κλαρινογαμπρους.ενας κυπριος 50 που γνωρισα οδυσσο παει 5 χρονια εκει συνεχεια.τον λενε ο γαμπρος μου ειπε ελληνας του νικολαεφ.ακομα ψαχνει νυφη,καμια δεν φευγει οπως παντα.εγω γεναρι θα παω 5 μερες βουκουρεστι και 4 λισαβωνα.θα το εκανα 4 μερες λισβωνα 3 μερες βαρσοβια αλλα βαρετα θα ειναι χειμωνα στο μολλ βαρσοβια σε αντιθεση με βουκουρεστι που θα κανω βολτα λιπσκανι το βραδι.βρηκα και απο βαρσοβια και βουκουρεστι απευθειας λισαβωνα 200-250 ευρο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Σε ποια πολη αξιζει περισσοτερο με 2 λογια??

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ξεχασα να αναφερω στον slaviani οτι προτιμοτερο ειναι να παει χερσον.δες φιλε μεσω κωνσταντινουπολης εχει απευθειας πτηση για χερσον,αρχισε να λειτουργει το αεροδρομιο παλι,εχει 2-3 πτησεις απο κωνσταντινουπολη μου ειπε κοπελα απο εκει. θα παει απο κατεχομενα μεσο πολης χερσον αυτη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
ξεχασα να αναφερω στον slaviani οτι προτιμοτερο ειναι να παει χερσον.δες φιλε μεσω κωνσταντινουπολης εχει απευθειας πτηση για χερσον,αρχισε να λειτουργει το αεροδρομιο παλι,εχει 2-3 πτησεις απο κωνσταντινουπολη μου ειπε κοπελα απο εκει. θα παει απο κατεχομενα μεσο πολης χερσον αυτη.
απο κων/πολη δεν θελω να πεταξω γιατι εχουν πολλες ωρες αναμονη

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο κων/πολη δεν θελω να πεταξω γιατι εχουν πολλες ωρες αναμονη
αφου μπορεις με ταυτοτητα να το εκμεταλευτης και να κανεις και την βολτα σου στην πανεμορφη πολη.κοντα απο αεροδρομια εχει μολλ.η απο αεροδρομιο εχει λεωφορειο με 5 ευρο σε παει παλια πολη ,κανεις βολτα στον πυργο του γαλατα και ταξιμ.απο μετρο ταξιμ 3 στασεις πιο κατω εχει τεραστιο μολλ να περασεις την ωρα.μου αρεσει τρανζιτ απο βαρσοβια η βελιγραδι να κανω βολτα,δεν ειναι και τοσο χαλια να το κανεις.παμε ολυμπιακε θρυλολεο.πολλοι φιλοι μου απο κυπρο πειραια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
αφου μπορεις με ταυτοτητα να το εκμεταλευτης και να κανεις και την βολτα σου στην πανεμορφη πολη.κοντα απο αεροδρομια εχει μολλ.η απο αεροδρομιο εχει λεωφορειο με 5 ευρο σε παει παλια πολη ,κανεις βολτα στον πυργο του γαλατα και ταξιμ.απο μετρο ταξιμ 3 στασεις πιο κατω εχει τεραστιο μολλ να περασεις την ωρα.μου αρεσει τρανζιτ απο βαρσοβια η βελιγραδι να κανω βολτα,δεν ειναι και τοσο χαλια να το κανεις.παμε ολυμπιακε θρυλολεο.πολλοι φιλοι μου απο κυπρο πειραια.
εχω παει πολλες φορες Κων/πολη

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
3μπαλο ο θρυλος

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οδησσο για καμακι? η για διακοπες? Μηπως για καμακι ειναι καλυτερα σε αλλες πολεις?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Μολις λιγες ωρες που γυρισα απο οδησσο...(δεν με περνει ο υπνος λογο υπερεντασης)....Μαλλον το τελευταιο μου....κουραστηκα....πλεον δεν εχει πλακα....εχει καταντησει ανιαροτατο....δεν μου προσφερει πλεον συγγινησεις,,,,επειδη μαλλον παω αρκετα συχνα....
θα σας πω λιγα πραγματα επιγραματικα...η μεθοδος μου γνωστη εδω και χρονια.....φετος επειδη ειχα και παρεα....δοκιμασα να παω σε μερικα κλαμπακια....με παντα εις γνωσην μου τα καθεκαστα
παλαντιουμ κυριλε μερος με πολλους καρχαριες....φατε ματια ψαρια κεραστε και πηγαινετε σπιτι να τον παιξετε....συμβουλη εαν βγαλετε γκομενα στο παλαντιουμ λιγο δυσκολο να γαμησετε πριν την 3η ημερα.....αλλα εχει μωρα που αξιζουν
παμε στο δευτερο κλαμπακι....καταγωγι υπογα...τουρκομαγαζο....το λαϊλα.....απο τα λιγα μαγαζια που σιγουρα θα γαμησεις...απο δωρεαν δηλαδη 2-3 κερασματα εως 30 ευρω το πολυ το διωρο.....συμβουλη....κοψτε πρωτα κινηση να δειτε ποιες συνοδευονται και απο ποιους πριν κανετε την κινηση σας.....οι γκομενες απο γ κατηγορια εως α εθνικη πολυ λιγες ομως
τριτο κλαμπακι και νεο μαγαζι...το vecherka.....πολυ καλο μαγαζι πολυ καλη κουζινα...καθαρα ποτα....συμβουλη....ενδεικνετε να πατε μονο με συνοδεια γκομενας που την εχετε φαει....ειναι καθαρα ουκρανικο μαγαζι με γκομενες που ολες συνοδευονται

Που να φατε....
μπεργκερ στο cooper στη γκρετσεσκαγια
μοσχαρισια μπριζολα στο buffalo99
μακαροναδες και πιτσα στο limoncelo
μπεργκερ και χοιρινη στο pitsa & grill
και μπορς ή σουπες γενικως στο top cafe

gastr888

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλή σας ημέρα κύριοι.  Την Παρασκευή σκοπεύω να πάω ένα 4 ήμερο στην οδησσο.  Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις σας για ονόματα μαγαζιών που μπορείς να βρεις προ, σεμιπρο, η και καθόλου προ? Να σας ενημερώσω ότι είμαι 30 χρ άνετος στο πλαγιασμα αλλά με καθόλου γνώσεις της ρωσικής γλώσσας.

Κάτι ακόμα.  Παίζει πρόβλημα με το ξενοδοχείο από booking που θα κλείσω αν περάσω από τη ρεσεψιόν με κόσμο αλλά μπρατσετο?

Ελπίζω να μη σας κουράζω.  Και ευχαριστώ τον βαλκαν για τη βοήθεια του

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το λαιλα δεν εχει κοσμο,ιδικα πριν 2-3 χρονια που μπηκα βολτα αδειο.καποτε εχει ουσπεκισταν φοιτητες και παλαιοτερα πολλους τουρκους αλλα χαθηκαν ολοι.δεν υπαρχουν σχεδον καθολου τουρκοι οδυσσο.πριν 7 χρονια ηταν πανικος λαιλα,σε 10 μερες πηδηξα 3 τσαμπα με κερασματα αλλα γινοταν της πουτανας εκει.δεν κανει πλεον.παντα ειναι 2-4 παρεα και θελουν κερασματα,καποτε εχει μια δυο βιζιτες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο σαλονιικιος επιμενει να παω παλαντιουμ και οτι ευκολα βγαζεις γκομενα αλλα δεν τον ακουω ουτε το πιστευω.για να πανε σε αυτο το κλαμπ αρπακτικα θα ειναι

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
το λαιλα δεν εχει κοσμο,ιδικα πριν 2-3 χρονια που μπηκα βολτα αδειο.καποτε εχει ουσπεκισταν φοιτητες και παλαιοτερα πολλους τουρκους αλλα χαθηκαν ολοι.δεν υπαρχουν σχεδον καθολου τουρκοι οδυσσο.πριν 7 χρονια ηταν πανικος λαιλα,σε 10 μερες πηδηξα 3 τσαμπα με κερασματα αλλα γινοταν της πουτανας εκει.δεν κανει πλεον.παντα ειναι 2-4 παρεα και θελουν κερασματα,καποτε εχει μια δυο βιζιτες.
γενικα ολα τα μαγαζια δεν ειναι και πολυ γεματα
ειναι ακριβα για τον τοπικο πληθυσμο
ο σαλονιικιος επιμενει να παω παλαντιουμ και οτι ευκολα βγαζεις γκομενα αλλα δεν τον ακουω ουτε το πιστευω.για να πανε σε αυτο το κλαμπ αρπακτικα θα ειναι
αν θες να μεινεις κεραστης να πας....ευκολα σου μιλανε ευκολα ολα....δυσκολο μετα να την παρεις και να γαμησεις

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Μολις λιγες ωρες που γυρισα απο οδησσο...(δεν με περνει ο υπνος λογο υπερεντασης)....Μαλλον το τελευταιο μου....κουραστηκα....πλεον δεν εχει πλακα....εχει καταντησει ανιαροτατο....δεν μου προσφερει πλεον συγγινησεις,,,,επειδη μαλλον παω αρκετα συχνα....
Ολα τα ωραια εχουν ενα τελος  :grin:
Εγω να δεις πως βαρεθηκα την ανατολικη ευρωπη....συχαθηκα τις ξινισμενες μουρες τους,τον σκατοκαιρο τους και τα καταθλιπτικα τους κτιρια. Φτανει τοσα διμετρα που γαμησα,τα υπολοιπα τα αφηνω στον davarits και στον kman  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ολα τα ωραια εχουν ενα τελος  :grin:
Εγω να δεις πως βαρεθηκα την ανατολικη ευρωπη....συχαθηκα τις ξινισμενες μουρες τους,τον σκατοκαιρο τους και τα καταθλιπτικα τους κτιρια. Φτανει τοσα διμετρα που γαμησα,τα υπολοιπα τα αφηνω στον davarits και στον kman  :grin:
η καλητερη φατσα τους η πιο χαρουμενη ειναι αυτη σαν να τους εχεις σκοτωσει τα παιδια τους

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χωρια που οταν μιλανε εστω και με γλυκο τροπο ειναι σαν να σου κατεβαζουν χριστοπαναγιες και ολους τους αγιους με φωνη νταλικερη με λαρυγγητιδα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
η καλητερη φατσα τους η πιο χαρουμενη ειναι αυτη σαν να τους εχεις σκοτωσει τα παιδια τους
μια ζωη στην υπερβολη κι εσυ....
χωρια που οταν μιλανε εστω και με γλυκο τροπο ειναι σαν να σου κατεβαζουν χριστοπαναγιες και ολους τους αγιους με φωνη νταλικερη με λαρυγγητιδα
ε τι να κανουμε αφου ειναι βαρια τα σλαβικα
το ιδιο παθαινουμε και οι νοτιοι με μια βορειοελλαδιτισσα δικια μας...λες με βριζει τωρα ή μου μιλαει γλυκα  :2funny:
1-0  :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom