D
dude901123
Επισκέπτης
εσενα σε θαυμασαμε ακομα περισσότερο τόσα χρόνια και ουτε μια φωτο δεν μας εχεις βάλει μονο κατι φαγητα και ολο λόγια
Βρε πανηλίθιε.. Παιδοβούβαλο.. σαν κι εσένα είμαστε οι υπόλοιποι εδώ? Εσύ ανεβάζεις φωτογραφία και βιντεάκια στο Youtube με κατσικες, γάτες και σκύλους και χαίρεσαι που βλέπεις τη φάτσα σου κάπου. Γιατί στην υπόλοιπη ζωή σου κανείς δεν ασχολείται μαζί σου. Εγώ δεν ανεβάζω ούτε τη φάτσα μου, ούτε τη φάτσα από τις γκόμενες που πηδάω σε μπουρδελοσίτε γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τη γκόμενα, ακόμη και αν δεν την ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Αν έχεις ελάχιστη μόρφωση, αν έχεις τελειώσει το δημοτικό ή αν ακόμη και αν πήρες κάποιες ελάχιστες αρχές από την οικογένειά σου ίσως το καταλάβαινες αυτό και δεν χρειαζόταν να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που τρως φάπες εδώ μέσα. Και επειδή είσαι ηλίθιος και δεν πιάνεις τα βασικά για αυτό καταλήγεις στα μπουρδελάκια της Οδησσού και της Αγίας Πετρούπολης να πληρώνεις για ένα γαμήσι και να παρακαλάς τις πουτάνες να βγείτε έξω για καφέ. Κακομοίρη.