Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τωρα μιλας.σπαμαρεις δηλαδη και εσυ και οτι κατσει .και για να πετυχεις πολυ  καλο μουνι που να δεχτει κιολας πρεπει να πιασεις λαχείο
οταν επαιζα με μαμπα,ολες σχεδον τισ βιζιτες σεξ της ηξερα,ηταν και στο μιστερ χ οι ιδιες.εμφανιζονταν και μικρουλες συνεχεια που ελεγαν σεξ,γνωριμια,μαλακιες αλλα καποιες εβλεπαν τα μυνηματα μου και δεν απαντουσαν η και καθολου.μετα απο λιγο εκλιναν τα προφαιλ τους,αλλα αυτες που ηξερα ειναι συνεχεια σταθερες,παντα οι ιδιες και μονο αυτες απαντανε εστω και μετα απο μια δυο μερες.σταματησα γιατι ετρωγα τον χρονο μου.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καποια προφιλ μάπα  ενω στην αρχη απαντανε μετα τα βλεπεις διεγραμμενα.τι παιζει μ αυτα;

Επι της ουσιας οι πιο πολλες απ αυρες που λετε οτι γαματε είνα κατα τη γνωμη μου απο μιστερ χ ολονυχτιες βιζιτες. Γι αυτο ειπα για 150αρι στον κμαν.τοσο γραφει στο μιστερ οτι κανουν περιπου.
σωστα,τωρα ειδα τι εγραψες,το ιδιο εγραψα πιο πανω.βλεπω αστερακια,δεν απαντανε η καποτε σπανια ενα πριβιετ μετα διεγραμενα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εισαι λιγο ακυρος
εχω δυο προφιλ
το ενα απο τα νιατα μου με λαμπο και πορσικο και φωτο απο Τοκυο,Ντυσερντορφ,Ζυριχες, Βαρκελονες και παει λεγοντας , με κοστουμια γραβατες και κυριλε μαλακιες
και ενα προφιλ με την κοιλαρα εξω και γενικα οτι πιο ασχημο εχει σε φωτογραφιες μου

στο πρωτο προφιλ το κυριλε ας πουμε οι τιμες που μου ζητηγαν ειναι χ στο τετραγωνο και ακατεβατα

στο αλλο χ 1/2 και της κατεβαζα μεχρι τον πατο...
ε το <ακριβο> προφιλ διεγραφει παραυτα

ΥΓ την αλλη τσαμπα την παζαρευες απο Οντεσσα; αν εισαι χαβαλεδιαρης να μην ασχοληθω μαζι σου
χαχαχαχ αυτο λεω παντα.οι γυφτοι γαμανε τσαμπα,οσο πιο πολλα εχεις τωσα ποιο πολλα ζητανε.ειπα πολλες φορες αν βγω με τον μραντ πιτ θα γαμησω με 100 ευρω αυτος με 10,000 χιλιαδες χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι ασχετοι
ακολουθουν αλλη μεθοδο
δεν εχουν τα φοντα με προφιλ απο ελλαδα να χτυπησεις οπως με προφιλ απο ελβετια η εστω ντοιτσλαντ
οτι φωτο κ να βαλεις
το ιδο κι οι τουρκοι
εχουν χαντικαπ στο νετ
δεν υπαρχει σακσες στορυ ;)
υγ εγω οταν ειμαι ελλαδα κι αλλαζει η χωρα, που ο ιδιος μαλ..ας ειμαι μου απανταει το 1-δεκατο κι εαν...
με το που ξαναρχομαι ζυριχη μου απαντανε πολλες που πριν δεν μουχν γραψει...
σωστα τα λες,εχω κοντακτε που εχω προφαιλ και καμια δεν απαντανε γιατι βλεπουν οτι μενω κυπρο.καμια δεν καθεται να δει φωτο απο ταξιδια μου ουκρανια και ευρωπη,η να δει φωτο σε σπιτι που μονο ο γιανουκοβιτσ εχει εκει χαχαχαχ,ετσι καμια δεν απαντα.λενε αυτος κυπρο,τι τον χρειαζομαι?θελω αμεσα σπονσορα.δεν γνωριζουν βλεπωντας την φωτο στο προφαιλ οτι παω εκει,μιλω την γλωσσα και χαλω χρημα αρα ειμαι ακυρος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αναλογα τη φαση
αν δω πολυ προφεσιοναλ την κοβω με την μια
ειδικα αν επιμενει να μιλαει αγγλικα κι οχι ρωσσικα
δεν λεω ποοσ κανει το διωρο
λεω σε γουστραω εισαι της ζωης μου το ειναι κλπ κ γουσταρω να σου κανω κι ενα πονταροκ 1000χριβνα να παρβι ραζ...κι απο κει κ μετα βλεπω
αν αρχισουν οι χωροχρονοι κ οι απιτησεις σε ευρω η ντολαρι κι οχι χριβνια παω πιο κατω
τις αφηνω για τον κμαν!!! :grin:
ετσι κι αλλιως στελνω 200-300 τυπικα μυνηματα απαντανε καμμια 50αρια κ δεκα δεκαπεντε ειναι διαθεσιμες αμεσα...ε σιγουρα 2-3 ειναι απλα κοριτσια κι οχι προφεσιοναλς με χρονομετρο
οραιος,ετσι πρεπει να κοβεις με το ματι αμεσως τι παιζει.η αλλη αθωο κοριτσακι φενωταν με φορμιτσες και μου εδωσε κρυφα το κινητο της σε σπιτι που ημασταν καλεσμενοι κιεβο.οταν ηρθε στο ραντεβου μολις την ειδα πως ηταν ντυμενη ρουκετα,σχηματισα μονος μου την τιμη στο μετωπο της χαχαχαχ.100 ευρο.δεν επαισα εξω,τοσα ζητησε για ολο το βραδι μετα το δειπνο για να πληρωσει το διαμερισμα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν πιανω το ποιντ
δεν μπαινω φεις απο αποψη..οποτε δεν εχω κοντ
αυτοι που βλεπεςι ειναι τι?πακια αλλα τι?φοιτητες? πουρα?φορτομενοι?σκετοι?
πες μου κ θα σου πω την γνωμη μου
παντως αυτοι για μενα ειναι ασημαντοι στο ουκρανικο πλευγκραουντ
φοβαμαι μονο ιταλους ισπανους νεοτερους μια δεκαετια κ με αντιστοιχο στυλ χρημα κι εμεπιρια
δηλ εναν στους χιλιους...
εννοειται οι τοπικοι 30αρηδες φωρτομενοι κ μαφια κινγκς δεν αντιμετοπιζονται,αλλα αυτοι συμηθως εχουν καποια υπερμουναρα γκομενα κ πουλαν εφε μονι,δεν κηνυγανε ιδιατερα
οι αλλοι  ξενοι μουναι αδιαφοροι..τους υποβιβαζω σκοπιμα κ στις ντεβουσκες
λεω τι ειναι αυτος ισλαμ? αρα υπανθρωπος
η,απο που ειναι
πολωνος,ουγρος αγγλος?φτωχομπινες σας το παιζει πλουσιος,αλλα δεν εχει να φαει κοιταταε τα ρουχα που φοραει
επειδη ειναι κι αληθεια ενα 90% επηρεαζεται,οσο φυσικα εισαι κι εσυ απο διπλα
μολις φυγει μπορει κ να πηδηχτει με αυτον που προχτες εβριζε.. :grin:
μακαρι να ερχονταν οι αφραγγοι ιταλοι και ισπανοι παλι οδυσσο για να καταλαβουν οι μαλακισμενες εκει την αξια μου χαχαχαχ.ρε αυτοι τελειωμενοι ειναι,μονο τους ουκρανους θεωρω αντιπαλους.τους ιταλοισπανουσ δεν τους υπολογιζω ουτε απο ντυσιμο,εμφανιση,οικονομικα.ισπανοι και αυτοι μουσατοι σαν τους δικους μας και χειροτεροι χαχαχαχ.παιζει ρολο μονο η αιγλη της χωρας,ο συμπαθητικος γαλλος που γνωριστηκαμε μου ειπε ειμαι αφραγγος,αν νομιζουν οι γκομενες ειμαι ξενος με χρημα δεν παιζω.μονο οτι ηταν απο την γαλλια και ο τροποσ που μιλουσε αγγλικα μετην γαλλικη προφορα ενθουσιασε την φιλη μου με τις φιλες της.ειναι ονειρο για την φιλη το παρισι,ακουει 2-3 γαλιδες τραγουδιστριες,μαθαινει γαλικα αρα κερδισε την μαχη ο γαλλος.αυτες δεν ξερουν οτι δεν ειχε μια,οπως μου ειπε την μερα που τον γνωρισα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κάτι  δεν κολκαει εδω,ο κμαν με το που παταει πόδι γαμαει ηδη ψημενες αοο μαμπα.ο καβλολέως λεει δεν του απαντάει καμια,ο σλαβιανι οτι τις σπαμαρει μαζικά  και τσιμπαει απο καμια  που σήμαινει ή οτι ο κμαν εχει στο προφίλ  του 2000 φωτογραφίες  που δείχνουν  τα μυθικα πλουτη του και οι γκομενες τσιμπάνε  αμεσως ειτε οτι λεει παπαριες.η οτι απαντανε μονο σε μεσηλικες-παππουδες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν γνωριζω αν στο μαμπα μπορεις να στελνεις το ιδιο μυνημα ταυτοχρονα σε πολλες κοπελες.ετσι δεν θα χανεις χρονο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
χαχαχαχ αυτο λεω παντα.οι γυφτοι γαμανε τσαμπα,οσο πιο πολλα εχεις τωσα ποιο πολλα ζητανε.ειπα πολλες φορες αν βγω με τον μραντ πιτ θα γαμησω με 100 ευρω αυτος με 10,000 χιλιαδες χαχαχαχ
το παραχεζεις...απλα εχουν υψηλες απαιτησεις σε καποιον που δειχνει φιγουρα χρημα και αμαξια
ενω απο τον κακομοιρογλου - απλα ντυμενο κι οχι κακοντυμενο πιο <προσγειωμενο> θα μπουν σε διαδικασια διαπραγματευσης
το ολο θεμα ειναι καθαρα χειρισμου
κι εσυ οταν εκοψες τα πολλα πολλα και της αγαπες και τα λουλουδια με ενα 20αρικακι γαμησες ενα ωραιο σεμι προ

Καποια προφιλ μάπα  ενω στην αρχη απαντανε μετα τα βλεπεις διεγραμμενα.τι παιζει μ αυτα;

Επι της ουσιας οι πιο πολλες απ αυρες που λετε οτι γαματε είνα κατα τη γνωμη μου απο μιστερ χ ολονυχτιες βιζιτες. Γι αυτο ειπα για 150αρι στον κμαν.τοσο γραφει στο μιστερ οτι κανουν περιπου.
τις επαγγελματιες της μπαναρουνε απο το μαμπα αν φανε 2-3 ριπορτ
ο κμαν εχει κανει τραγικα λαθη για να αποδειξει σε μερικους αγνωστους οπως εμεις οτι μπορει να γαμησει ενα καρο γυναικες και του βγηκε ο κουκος αηδονι

στην Οδησσο...μια και που η οδησσος ειναι το θεμα μας (και ο κμαν ειναι τοσο πανηλιθιος και γραφει στην οδησσο τα θεματα του κιεβου) ανετα εχεις κοπελιτσες πολυ πολυ φτηνα και να σου κανουν ολα τα γουστα
ο Χαρης ειδε ποσες γυναικες ειχα παρεα...αν πληρωνα τα ποσα του κμαν θα επρεπε να χαλαω 1500 την μερα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
slaviani μιλουσα με μια απο χερσον 18 χρονια κυπρο πρωην του επαγγελματος και με αμφισβητουσε οτι γαμω με 500 στο σαλον και οτι με 2000 γριβνα πηρα 2  μπραβους για μια δουλεια.μουειπε σιγα με 80 ευρο μην πηρες μπραβους!λεω το ιδιο που λες εσυ με αυτους βγειτε απο λογικη ευρο,2000 γριβνα το ιδιο ειναι ακομα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο θρεντ της Οδησσου γραφω για ξεκαρφωμα.Ωστε αν μπει καμια απο Κιεβο να μη βρει τις φωτο της.
Γενικα δεν πρεπει να δινεις ακριβεις πληροφοριες για τις τοποθεσιες γιατι υπαρχουν πολλοι μαλακες.
Δεν εχω υπερπληρωσει.Κανονικες τιμες πληρωνω.Οι τιμες ειναι αναλογα με την ποιοτητα.Τωρα να δουμε τι θα γινει Χαρκοβο.Εχει και εδω δυνατα σπονσορακια.
Εγω δε διαπραγματευομαι.Δεν ειμαι εμπορος.Απλα τις γαμαω.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
Στο θρεντ της Οδησσου γραφω για ξεκαρφωμα.Ωστε αν μπει καμια απο Κιεβο να μη βρει τις φωτο της.
Γενικα δεν πρεπει να δινεις ακριβεις πληροφοριες για τις τοποθεσιες γιατι υπαρχουν πολλοι μαλακες.
Δεν εχω υπερπληρωσει.Κανονικες τιμες πληρωνω.Οι τιμες ειναι αναλογα με την ποιοτητα.Τωρα να δουμε τι θα γινει Χαρκοβο.Εχει και εδω δυνατα σπονσορακια.
Εγω δε διαπραγματευομαι.Δεν ειμαι εμπορος.Απλα τις γαμαω.
βρε walking dead αν καποιο παληκαρι μπορει και θελει να παει κιεβο θα ψαξει στην οδησσο;
εκτος αυτου αν καποιος βρε μπουμπουνα σε καρφωσει οπως λες κτλ κτλ δινει το λινκ της οδησσου και τα βρισκει
τι αλλο θα ακουσουμε (διαβασουμε) απο αυτον τον ανθρωπο.... :offtopic: :priest:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βρε walking dead αν καποιο παληκαρι μπορει και θελει να παει κιεβο θα ψαξει στην οδησσο;
εκτος αυτου αν καποιος βρε μπουμπουνα σε καρφωσει οπως λες κτλ κτλ δινει το λινκ της οδησσου και τα βρισκει
τι αλλο θα ακουσουμε (διαβασουμε) απο αυτον τον ανθρωπο.... :offtopic: :priest:

Μη νομίζεις είναι πολλοί μαλάκες που προσπαθούν να συσχετίσουν τις φωτό με γκόμενες για να τις ειδοποιήσουνε.Χύνω στη μάπα τους βέβαια.
Παίζει ρόλο και τι εικόνα δίνεις για το άτομό σου εμένα και 1000 φωτό να βάλω δε θα παραδεχτούν οτι είναι αυθεντικές γιατί μετά θα πρέπει να παραδεχτούν και τα άλλα που λέω.
Ετσι βάζω τις φωτό σαν καυλιά για να τρελαίνονται οτι είναι δυνατόν να έχω δίκιο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εισαι λιγο ακυρος
εχω δυο προφιλ
το ενα απο τα νιατα μου με λαμπο και πορσικο και φωτο απο Τοκυο,Ντυσερντορφ,Ζυριχες, Βαρκελονες και παει λεγοντας , με κοστουμια γραβατες και κυριλε μαλακιες
και ενα προφιλ με την κοιλαρα εξω και γενικα οτι πιο ασχημο εχει σε φωτογραφιες μου

στο πρωτο προφιλ το κυριλε ας πουμε οι τιμες που μου ζητηγαν ειναι χ στο τετραγωνο και ακατεβατα

στο αλλο χ 1/2 και της κατεβαζα μεχρι τον πατο...
ε το <ακριβο> προφιλ διεγραφει παραυτα

ΥΓ την αλλη τσαμπα την παζαρευες απο Οντεσσα; αν εισαι χαβαλεδιαρης να μην ασχοληθω μαζι σου
ακυρα ειναι αυτα που λες εν μερει
δηλ αν εχεις χαλια προφιλ κ κυνηγας πολυ λοου εντ γκομενες..πχ 1.60 κ ανω των 30 ναι το προφιλ ειναι αδιαφορο,κι αν εισαι κ χαλιας ισως να σου ζητησουν κ λιγοτερα,,εδω τελειωνει το δικιο σου ομως
αν κυνηγας απο μετριες κ ανω δηλ 1.70 κ κατω των 25 γενικα,ενα καλο προφιλ δινει το ερεθισμα ν απαρεις πολλες απαντησεις,ενω σαν χαλιας θα εισαι ιγκνορ
οποτε αν θες 50 απαντησεις 200 μυνηματα,15 ντειτ κ 5-10 γκολ,μονο το καλο προφιλ σε σωζει
η χωρα εχει μεγαλη σημασια επισης οπως ειπα
αυτη τη στιγμη τα ελληνικα προφιλ εχουν χαντικαπ,εκτος αν εισαι ολιγαρχης στις φωτο,αλλιως πας ακλαυτος
μην συζηταμε τα αυτονοητα
υγ δεν την παζαρευα τζαπα,πρωτον επιβεωθηκε εν μερει αυτο που ελεγες κ β μολις ξαναπαω οντεσα,συντομοτατα,θα την στναντησω ,αν ερθει ... :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδη φιλος , αν πω οτι ειμαι ΒΑΛΚΑΝΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ , ΔΕΝ θα μου στειλουν λεφτα να τις γαμησω , και φωτο απο τα μουνοχυμα τους?
αρχοντας αλβανοβαλκανοπιθηκος??
δηλαδη φιλε  στεφαν ΕΣΥ καταλαβαινεις το παραπανω τεξτ??? :grin:
εαν ναι μεταφρασε το και σε ημας... :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σωστα τα λες,εχω κοντακτε που εχω προφαιλ και καμια δεν απαντανε γιατι βλεπουν οτι μενω κυπρο.καμια δεν καθεται να δει φωτο απο ταξιδια μου ουκρανια και ευρωπη,η να δει φωτο σε σπιτι που μονο ο γιανουκοβιτσ εχει εκει χαχαχαχ,ετσι καμια δεν απαντα.λενε αυτος κυπρο,τι τον χρειαζομαι?θελω αμεσα σπονσορα.δεν γνωριζουν βλεπωντας την φωτο στο προφαιλ οτι παω εκει,μιλω την γλωσσα και χαλω χρημα αρα ειμαι ακυρος.
σωστο εν μερει
αλλα κυπρος δεν ειναι δυνατο σημειο,εκει χανεις πολυ
ουκρανια νομιζουν οτι η κυπρος ειναι ενα νησι με φτηνοπουτανες κ χωρις προσπεκτ,πραγμα που εν γενει ισχυει βεβαια,,,
εχω ενα γνωστο γερμανο πενηνταρη με σκουρο μαλλι  με σπιτι στη μαγιορκα στο αρεναλ φατσα καρτα παραλια
πολυ δυνατο προφιλ,με φωτο απο μαγιορκα και μοντε καρλο ριβιερα κλπ
περα του οτι του απαντουν απο οδησο μεχρι καζακσταν ολες,βασικα απο 30 κ ανω,εδχει πηδηξει απιθανα ξεκωλα 20-22 ετων σε νικοαεφ βασικα,κ τις φαιρνει κ μαγιορκα 5-6 καθε καλοκαιρι,,,
αν βαλειτοποθεσια  προφιλ απο κυπρο η ισταμπουλ,καμμμια 35αρα  κια ν του απαντησει νομιζω... οι αλλες με 52 ηλικια κεδρα πχ ισταμπουλ η λεμεσο ουτε καν θα ανοιξουν το προφιλ,,για ιγκνορ η αδιαβστος θα παει

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οταν επαιζα με μαμπα,ολες σχεδον τισ βιζιτες σεξ της ηξερα,ηταν και στο μιστερ χ οι ιδιες.εμφανιζονταν και μικρουλες συνεχεια που ελεγαν σεξ,γνωριμια,μαλακιες αλλα καποιες εβλεπαν τα μυνηματα μου και δεν απαντουσαν η και καθολου.μετα απο λιγο εκλιναν τα προφαιλ τους,αλλα αυτες που ηξερα ειναι συνεχεια σταθερες,παντα οι ιδιες και μονο αυτες απαντανε εστω και μετα απο μια δυο μερες.σταματησα γιατι ετρωγα τον χρονο μου.
οδησος κ κιεβο ταχω γραψει ειναι μαπα το μαμπα...σε αλλες πολεις ειναι εργαλειο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
slaviani μιλουσα με μια απο χερσον 18 χρονια κυπρο πρωην του επαγγελματος και με αμφισβητουσε οτι γαμω με 500 στο σαλον και οτι με 2000 γριβνα πηρα 2  μπραβους για μια δουλεια.μουειπε σιγα με 80 ευρο μην πηρες μπραβους!λεω το ιδιο που λες εσυ με αυτους βγειτε απο λογικη ευρο,2000 γριβνα το ιδιο ειναι ακομα.
γιαγραφεις συνεχεια γιαμπραβους ρε λεων?τι χρειαζεσαι μπραβους στην οδησο???δεν τοχω καταλαβει.. :think:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
ακυρα ειναι αυτα που λες εν μερει
δηλ αν εχεις χαλια προφιλ κ κυνηγας πολυ λοου εντ γκομενες..πχ 1.60 κ ανω των 30 ναι το προφιλ ειναι αδιαφορο,κι αν εισαι κ χαλιας ισως να σου ζητησουν κ λιγοτερα,,εδω τελειωνει το δικιο σου ομως
αν κυνηγας απο μετριες κ ανω δηλ 1.70 κ κατω των 25 γενικα,ενα καλο προφιλ δινει το ερεθισμα ν απαρεις πολλες απαντησεις,ενω σαν χαλιας θα εισαι ιγκνορ
οποτε αν θες 50 απαντησεις 200 μυνηματα,15 ντειτ κ 5-10 γκολ,μονο το καλο προφιλ σε σωζει
η χωρα εχει μεγαλη σημασια επισης οπως ειπα
αυτη τη στιγμη τα ελληνικα προφιλ εχουν χαντικαπ,εκτος αν εισαι ολιγαρχης στις φωτο,αλλιως πας ακλαυτος
μην συζηταμε τα αυτονοητα
υγ δεν την παζαρευα τζαπα,πρωτον επιβεωθηκε εν μερει αυτο που ελεγες κ β μολις ξαναπαω οντεσα,συντομοτατα,θα την στναντησω ,αν ερθει ... :hi:
εγω μπορω να σου αποδειξω και με φωτογραφιες αν με κανεις αντ στο σκαιπ και απο κοινους γνωστους οτι ΔΕΝ εχω καμια μεγαλυτερη των 23 ετων
τωρα αν εσενα σου αρεσει με το καλυμερα το τριστα ντολαροβ ή το για χατσου αιφον σειστ επειδη εχεις πιο κυριλε προφιλ αλλο καπελο
ειπαμε να μην χανουμε και εντελως τον χρονο μας ονλαϊν

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω μπορω να σου αποδειξω και με φωτογραφιες αν με κανεις αντ στο σκαιπ και απο κοινους γνωστους οτι ΔΕΝ εχω καμια μεγαλυτερη των 23 ετων
τωρα αν εσενα σου αρεσει με το καλυμερα το τριστα ντολαροβ ή το για χατσου αιφον σειστ επειδη εχεις πιο κυριλε προφιλ αλλο καπελο
ειπαμε να μην χανουμε και εντελως τον χρονο μας ονλαϊν
500 με 1000 χριβνια δινω αν διαβασες και λεω  πονταροκ κ οχι σε στυλ πουτανα σκετη,ποοσπαει η ωρα κι ετσι,,τα τριστα ντολαρ δεν τ αξιζει καμμια με βαση το επιπεδο οικονο ικα της χωρας
κι ουδεποτε ανεφερα εγω κατι τετοιο
ισως ο κμαν ,εγω παντως οχι..
και...
.αν δωσεις τβιστα-τριστα ντολαρι αιφονε κλπ  :helpplea: σε πηδαει αυτη  :lheel: κι οχι εσυ... :grin:
υγ για τα προφιλ αυτα που λεω δεν αλλαζουν
καλη χωρα καλο προφιλ καλη εμφανιση,σου απαντουν παρα παρα πολλες
κακο προφιλ,σου απαντανε λιγες μονο πουτανες β διαλογης
αλλα δεν εχει νοημα περαιτερω αναλυση,εγω κανω κατιετσι εσυ αλλιως,δεν ειναι κουρσα ποιος θα βγει πρωτος.. :grin:
καθεις ως μπορει πορευεται.. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom