αρχοντα μου απο αγαπη και σαν θυμα στα γραφω αυτα με τα καμακια.εδω και 6-7 χρονια εχω παραδεχτει ηττα οτι εκει δεν πιανονται οι γκομενες,το ειδος και η εμφανιση που θελω.κατι καμενες βρισκω που ντρεπομε να της κυκλοφορω να με βλεπουν μαζι τους το ειδος που θελω,αυτες που κρατανε οι ουκρανοι.σλαβιανι εσενα παραδειγμα η ομορφη μανικιουριστρα η μαριανα που μου γνωρισες,επαθες εκπληξη που δεν ηθελα να την ξανασυναντησω.μπορει να ηταν ομορφη αλλα το ντυσιμο και το στιλ της εμοιαζε με κρυφοβιζιτα που την σπονσαρω.αν η ιδια κοπελα δουλευε παραδειγμα σε μια ιτ εταιρια,ντυνοταν οπως αυτες ,ξεχωριζουν απο ντυσιμο αυτες,φινετσα,συμπεριφορα,σιγουρα θα ηθελα να την γνωρισω.αντιθετα μου θυμισε την ζενια μια κουκλα που μου πασαρε να γαμω ο σαλονικιος,ιδιο ντυσιμο,πρωσωπο.η ζενια αν την δει ενας ξενος τα σακακια τα ρουχα που φορει θα την πει καλοντυμενη.εγω με την πρωτη την ζενια την πηρα κρυφοβιζιτα,ετσι ηταν πραγματικα αλλα την πηδηξα και την εδιωξα,ενω ο αλλος την σπονσαρε συνεχως.οσο ομορφη,καλοντυμενη ηταν η ζενια μια νορμαλ γκομενα θα την εκοβε αμεσως βιζιτα.πηγα μια μερα να πιω καφε στο ελληνικο με την τρελη και εκει ηταν ο σαλονικιος με την 4 χρονια γκομενα του.αμεσως η τρελη μου ειπε δεν ειναι καλη η γκομενα του φιλου σου,βιζιτα φενεται λεει πιστεψε με ειναι η δουλεια μου να ξεχωριζω τους ανθρωπους.τι να της ελεγα,δουλεια της σε εταιριες πετρουπολη με 500-1000 ατομα υπευθηνη να προσλαμβανει κοσμο.οι γκομενες ειναι ψυχολογοι οπως λεει και ο μιτσος.αν παω γεναρι οδυσσο θα καλεσω την 40 χρονη απο χερσον,ειναι κουκλα.τωρα κυπρο ειναι,θα την σπονσαρω αυτην και θα κανω κανονικα και τα δικα μου χωρις προβληματα.