Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Ξεφορτώθηκα τη μικρή σήμερα που γύρισε στην πόλη της.Συνολικό κόστοε για τη νύχτα 1200 γκρίβνυα.
Ακολούθησε σήμερα ένα δυνατό.Ευτυχώς ο αετός ανταποκρίθηκε.Είπε οτι θα φέρει φίλες για τριολέ και κουαρτέτο.

Wd4PIK.jpg

sZ2ZrP.jpg

Φωτό από τη μικρή που ξεφόρτωσα σήμερα.

GvuU7Z.jpg

Τώρα με περιμένει το μοντέλο από χτες με άγριες διαθέσεις.Να δούμε αν το εννοεί οτι είναι bi.Εντωμεταξύ την πούτσισα δε δουλεύει εδώ η girocard και πρέπει να γυρίσω Πολωνία να φορτώσω ρευστό.Στο δρόμο θα γαμώσω μια από Λβωφ που περιμένει την ευλογία του βαλκανικού πέους.
Αν δέν βάλεις φωτογραφίες με σένα δίπλα δεν πιστέυω τίποτα :grin:
Φίδια μας γράφεις ως συνήθως :tooth:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Τι φιδια ρε φιλε;Σου δειχνω το ιδιο διαμερισμα με διαφορετικες γκομενες μεσα.Τι αλλο θες;Σιγα μη βαλουμε και το μεγαλοπρεπη πουτσο φοτσα φαρα.
Τωρα με εχει πρηξειη μοντελα με το iφονι.Μαλλον θα το παρω να απαλλαγω.Με τη girocard κανεις ψωνια.Σημαντικο αυτο.
μην ασχολεισαι τυπε.
ζηλευουν.
πληρωνε οσο γουσταρεις κ γαμα οτι εχει μουνι εστω κ αν ειναι χωριατα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι φιδια ρε φιλε;Σου δειχνω το ιδιο διαμερισμα με διαφορετικες γκομενες μεσα.Τι αλλο θες;Σιγα μη βαλουμε και το μεγαλοπρεπη πουτσο φοτσα φαρα.
Τωρα με εχει πρηξειη μοντελα με το iφονι.Μαλλον θα το παρω να απαλλαγω.Με τη girocard κανεις ψωνια.Σημαντικο αυτο.

dimitris oikonomu

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Ξεφορτώθηκα τη μικρή σήμερα που γύρισε στην πόλη της.Συνολικό κόστοε για τη νύχτα 1200 γκρίβνυα.
Ακολούθησε σήμερα ένα δυνατό.Ευτυχώς ο αετός ανταποκρίθηκε.Είπε οτι θα φέρει φίλες για τριολέ και κουαρτέτο.

Wd4PIK.jpg

sZ2ZrP.jpg

Φωτό από τη μικρή που ξεφόρτωσα σήμερα.

GvuU7Z.jpg

Τώρα με περιμένει το μοντέλο από χτες με άγριες διαθέσεις.Να δούμε αν το εννοεί οτι είναι bi.Εντωμεταξύ την πούτσισα δε δουλεύει εδώ η girocard και πρέπει να γυρίσω Πολωνία να φορτώσω ρευστό.Στο δρόμο θα γαμώσω μια από Λβωφ που περιμένει την ευλογία του βαλκανικού πέους.
μπραβο ρε μεγαλε εισαι παιχτης με αρχιδια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σημερα γαμισα αυτες ....ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΥΦΤΟΒΑΛΚΑΝΟΠΟΥΤΣΑ

Συνημμένα

• spread-legs-on-nude-beach_02.jpg
    spread-legs-on-nude-beach_02.jpg
    337,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καθε μερα θα βαζω 5-6 μουνια που γαμαει Ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ MADE IN USA ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ
αλλα σιγα μην τον δειτε , θα ανοιξω λογαριασμο να γινει συνδρομητης οποιος εχει την περιεργια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
αρχιζεις και πιανεις λογικες τιμες για την νυχτα 48 ευρουλακια για ολονυχτιο γαμησι και που εισαι απειρος εως ασχετος για το κιεβο ειναι μια χαρα απο τα 150αρια το διωρο τις πρωτες μερες

τωρα το αν ειναι ομορφη ή οχι καθαρα υποκειμενικο
οτι τον καυλωνει τον καθενα

ΥΓ. τελικα αντι για καμακι πηγες στον πληρωμενο ερωτα και μονο  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Περιπου οτι πληρωνεις παιρνεις.Χτες κοιμηθηκα με τη μοντέλα.Μου λεει με τα λεφτα που μου εδωσες με εκανες να νιωσω πουτανα.Θα σου τα δωσω πισω αν μου αγορασεις το iphone.Με το iPhone θα νιωσω υπεροχα ειναι το ονειρο μου.Οποτε μου σγοραζεις το τηλεφωνο και μενω δεκαημερο μαζι σου χωρις τιποτα αλλο.
Εντωμεταξυ εχω ομως να γαζωσω σημερα δυο γκομενακια και μετα εχω ραντεβου με αλλη.Να δουμε πως θα συντονισω τις απαιτησεις.Το στανταρ για επαγγελματιες ειναι 50 ευρω το διωρο για semisponsors διαπραγμαυευεσαι.
Καμακι δεν μπορω να κανω live γιατι αρπαξα κρυωμα.
Εντωμεταξυ θελει να ερθει και η Ρωσιδα γκομενα που σπονσοραρω απο τη νοτια Ρωσια με μια φιλη της.Με εχει φαει.Δυσκολοι καιροι για τσομπανηδες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κατι μαλακες σαν εσενα που τους τα περνουν της εκαναν ετσι.δωσε της 2 χαστουκια,καλα μας δουλευεις?θα της παρεις ιφουν για να την ξθφορτωθεις?δεν πιστευω αυτα που ακουω.η αζερπαιζανκα μου εστειλε μυνημα κοντακτε στειλε μου λεφτα να παρω σακακι.ειπα νετ.ειπε οκ,οταν ερθεις να μου παρεις και θα σου κανω τσιμπουκι χαχαχχαχ.πες τελειωσε η συνεργασια μας και ασε τα ιφοουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Περιπου οτι πληρωνεις παιρνεις.Χτες κοιμηθηκα με τη μοντέλα.Μου λεει με τα λεφτα που μου εδωσες με εκανες να νιωσω πουτανα.Θα σου τα δωσω πισω αν μου αγορασεις το iphone.Με το iPhone θα νιωσω υπεροχα ειναι το ονειρο μου.Οποτε μου σγοραζεις το τηλεφωνο και μενω δεκαημερο μαζι σου χωρις τιποτα αλλο.
Εντωμεταξυ εχω ομως να γαζωσω σημερα δυο γκομενακια και μετα εχω ραντεβου με αλλη.Να δουμε πως θα συντονισω τις απαιτησεις.Το στανταρ για επαγγελματιες ειναι 50 ευρω το διωρο για semisponsors διαπραγμαυευεσαι.
Εντωμεταξυ θελει να ερθει και η Ρωσιδα γκομενα που σπονσοραρω απο τη νοτια Ρωσια με μια φιλη της.Με εχει φαει.Δυσκολοι καιροι για τσομπανηδες.
εσυ δεν καταλαβες καλα.ενοει ειναι μεγαλη πουτανα για μεγαλες βιζιτες.τι να κανει τα 1200 γριβνα,50 ευρο ενω το ιφουν στοιχοιζει 800-1000 ευρο χαχαχαχχα.δωσε τα ρε τσιγγουνι,θα της παρει αλλος σπονσορας και θα γινεις ρεζιλι χαχαχαχ.ασε που μπορει να εχει 5-6 αυτη και θα το πουλησει σε καμια που δεν εχει με 200-300 ευρο χαχαχχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχιζεις και πιανεις λογικες τιμες για την νυχτα 48 ευρουλακια για ολονυχτιο γαμησι και που εισαι απειρος εως ασχετος για το κιεβο ειναι μια χαρα απο τα 150αρια το διωρο τις πρωτες μερες

τωρα το αν ειναι ομορφη ή οχι καθαρα υποκειμενικο
οτι τον καυλωνει τον καθενα

ΥΓ. τελικα αντι για καμακι πηγες στον πληρωμενο ερωτα και μονο  :grin:
σκεφτου να εκανε κανονικο καμακι ποσα θα χαλαγε χαχαχαχ.και δωρακια και αγαμητος θα εμενε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα μου απο αγαπη και σαν θυμα στα γραφω αυτα με τα καμακια.εδω και 6-7 χρονια εχω παραδεχτει ηττα οτι εκει δεν πιανονται οι γκομενες,το ειδος και η εμφανιση που θελω.κατι καμενες βρισκω που ντρεπομε να της κυκλοφορω να με βλεπουν μαζι τους το ειδος που θελω,αυτες που κρατανε οι ουκρανοι.σλαβιανι εσενα παραδειγμα η ομορφη μανικιουριστρα η μαριανα που μου γνωρισες,επαθες εκπληξη που δεν ηθελα να την ξανασυναντησω.μπορει να ηταν ομορφη αλλα το ντυσιμο και το στιλ της εμοιαζε με κρυφοβιζιτα που την σπονσαρω.αν η ιδια κοπελα δουλευε παραδειγμα σε μια ιτ εταιρια,ντυνοταν οπως αυτες ,ξεχωριζουν απο ντυσιμο αυτες,φινετσα,συμπεριφορα,σιγουρα θα ηθελα να την γνωρισω.αντιθετα μου θυμισε την ζενια μια κουκλα που μου πασαρε να γαμω ο σαλονικιος,ιδιο ντυσιμο,πρωσωπο.η ζενια αν την δει ενας ξενος τα σακακια τα ρουχα που φορει θα την πει καλοντυμενη.εγω με την πρωτη την ζενια την πηρα κρυφοβιζιτα,ετσι ηταν πραγματικα αλλα την πηδηξα και την εδιωξα,ενω ο αλλος την σπονσαρε συνεχως.οσο ομορφη,καλοντυμενη ηταν η ζενια μια νορμαλ γκομενα θα την εκοβε αμεσως βιζιτα.πηγα μια μερα να πιω καφε στο ελληνικο με την τρελη και εκει ηταν ο σαλονικιος με την 4 χρονια γκομενα του.αμεσως η τρελη μου ειπε δεν ειναι καλη η γκομενα του φιλου σου,βιζιτα φενεται λεει πιστεψε με ειναι η δουλεια μου να ξεχωριζω τους ανθρωπους.τι να της ελεγα,δουλεια της σε εταιριες πετρουπολη με 500-1000 ατομα υπευθηνη να προσλαμβανει κοσμο.οι γκομενες ειναι ψυχολογοι οπως λεει και ο μιτσος.αν παω γεναρι οδυσσο θα καλεσω την 40 χρονη απο χερσον,ειναι κουκλα.τωρα κυπρο ειναι,θα την σπονσαρω αυτην και θα κανω κανονικα και τα δικα μου χωρις προβληματα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
πες την αληθεια, γιατι χωρις γλωσσα δεν γινετε. εισαι εθισμενος σπονσορας ολο στο ζακουπι εχεις το νου σου
βρε βρε βρε
τελικα μονο απο ιντερνετ γαμει ο τσοπανης  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πες την αληθεια, γιατι χωρις γλωσσα δεν γινετε. εισαι εθισμενος σπονσορας ολο στο ζακουπι εχεις το νου σου
βρε βρε βρε
τελικα μονο απο ιντερνετ γαμει ο τσοπανης  :2funny:
ευτυχος που βρεθηκε ο βαλκανιος αρχοντας στο κιεβο,με το ζακουπου βρηκε το στοιχειο του χαχαχαχα.ασε την πολωνια και τραβα ουκρανια να κανεις shopping therapy xaxaxaxaxaxaxa  

Επισκέπτης
Το παιχνίδι  στο νήμα έχει χοντρυνει με αιφον σπονσοριλικια,κρυφοβιζιτες κτλ. Παω πασο.εγω πάντως  με τοσα λεφτα θα γαμουσα θεομουνα. Να το αφοδευσω το σπονσοριλικι .να πληρωνω την καθδ πατσαβουριδου β δισλογης ενα καρο λεφτά  για κανα δυο  τρια γαμησακια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τωρα κανω live καμακι εχει απιστευτους μουνους και ανταποκρινονται θετικα.Εκανα δυο τραγικα λαθη.Πηρα καινουργια παπουτσια που με χτυπησαν ασχημα σχεδον κουτσαινω και δεν πηρα πολυ χοντρα ρουχα οποτε αρπαξα κρυωμα.Παρολα αυτα εστω και κουτσαινοντας κυνηγαω τις γκομενες στο live.
Η μοντελα με εχει τσακισει στα τηλεφωνα μολις κανονιζω σπονσορακι θελει να με συναντησει.Τωρα εχω εικοσι λεπτα για καμακι και μονο μιση ωρα για γαμησι με αλλη γιατι θελει ραντεβου.Μετα πρεπει να την αφησω για να γαμησω αλλη που ερχεται στο διαμερισμα.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Πηρα καινουργια παπουτσια που με χτυπησαν ασχημα σχεδον κουτσαινω και δεν πηρα πολυ χοντρα ρουχα οποτε αρπαξα κρυωμα.Παρολα αυτα εστω και κουτσαινοντας κυνηγαω τις γκομενες στο live.
Απλα δεν πεζεσαι Respect ;) ;) ;) :headbang2:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Το παιχνίδι  στο νήμα έχει χοντρυνει με αιφον σπονσοριλικια,κρυφοβιζιτες κτλ. Παω πασο.εγω πάντως  με τοσα λεφτα θα γαμουσα θεομουνα. Να το αφοδευσω το σπονσοριλικι .να πληρωνω την καθδ πατσαβουριδου β δισλογης ενα καρο λεφτά  για κανα δυο  τρια γαμησακια.
o kman ειναι τρομερη περιπτωση...μπηκε και τα γαμησε ολα....σαφως και υπαρχουν τετοια σπονσοριλικια...ειδικα κιεβο...αλλα αυτος της εκανε αρχοντισες....αιφονια 150αρια 200αρια...και η συβλακοκαρτα του δεν βγαζει λεφτα
κανει σαν να εχχει δει πρωτη φορα μουνι στην ζωη του. ψυχραιμια 0....ταυρος σε υαλοπωλειο )

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
καθε μερα θα βαζω 5-6 μουνια που γαμαει Ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ MADE IN USA ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ
αλλα σιγα μην τον δειτε , θα ανοιξω λογαριασμο να γινει συνδρομητης οποιος εχει την περιεργια
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom