ρε αρχοντα βαλκανιε αλλα σου λεω,αλλα καταλαβεις χαχαχαχ.σου ειπα οτι κανω χρονια τα ιδια,καμακωνω,κλαμπ,μαλακιες αλλα στοιχιζει ο κουκος αηδονι.καλυτερα ποιο οικονομικα στο σαλον.πως να στο εξηγησω πιο απλα.οι γκομενες δεν πιανονται εκει!σου εγραψα ποιο πανω ποσα μου στοιχισε μονο μια γκομενα στο ρεστοραν να παρεις μιαγευση και μετα χαθηκε.κερασμα και μετα σπιτι παιζει μονο με πουτανα.λες οτι ψαχνω το τζαμπα,παλι δεν καταλαβαινεις χαχχαχαχαχαχ.αντιθετα ξοδευεσαι αδικα εκει με τις μαλακισμενες ενω υπαρχουν ισαξιες στο μαμπα με 600 την ωρα.αυτα που τρωω να ταιζω την καθε παλαβιαρα και να την βγαλω εξω παιρνεις 10 βιζιτες.το καλοκαιρι για να πηδηξω μια μαλακισμενη ζαντερζανκα,ετσι λεμε αυτες που σπονσαρονται εφαγα 350-400 ευρο πανω της ενω μπορουσα να της δωσω 30-40απο την αρχη να την γαμησω να τελειωνουμε.ολα τα εξοδα που εκανα πανω της,την γαμησα και την επομενη ζητησε να της δωσω 800 γριβνα να παει ντονετσκ.της ειπα χτες που παραγελνες κοκτειλ 600 γριβμα στο καφε,ηθελες 700-800 γριβνα μπουκαλι ποτο απο σουπερμαρκετ και σοκολατα φερερο 250 γριβνα.σαν σκεφτωσυν χτες να μου ζητουσες λεφτα μην ξοδευομαι αδικα χαχαχαχ.ελπιζω να καταλαβες.οχι τσαμπα ψαχνω,αλλα αυτες που δεν εδωσα λεφτα στο χερι στοιχησαν ο κουκος αηδονι.ακου ψαχνω τσαμπα και δεν ξοδευω αχχαχαχαχ.ενας που του ελεγα χτες ποσα στοιχειζει να φας με μια γκομενα και αυτο το κανεις καθε μερα ,λεει πρεπει να εισαι εκατομυριουχος να τις παιρνεις φαγητο.του ειπα ποσα θα πληρωνα πριν ενα χρονο,700 γριβνα 70 ευρο δηλ ενα χαμπουρκερ και 150 15 ευρο ενα τιραμισου.κατσε αρχοντα υπολογισε ποσα εφαγα τοσα χρονια.ο σαλονικιος φιλος μου 15 μερες οδυσσο του στοιχοισε 4500 ευρο,συν 1000 ευρο που εδωσε στην γκομενα του να την ηρεμηση που ειπε ψεματα οτι εφυγε και τον βρηκε στο μολλ την κυριακη χαχαχαχαχαχ.εγω 10 μερες ξοδεψα εκτος την διαμονη 1200 ευρο.μονο με μια γκομενα βγηκα κανονικο ραντεβου,τα 90 πηγαν μονο σε αυτην.αλλα στις 3 πουτανες που γαμησα και αλλα που κερνω και βοηθω αλλα ατομα εκει.ταιζα κατι μικρες τσιγγανες που λυπαμε,βοηθω κατι γειτονες,κατι αλλοι αδεσποτοι ουκρανοι αφραγγοι μου στοιχησε τοσο.αν τους διαολοεστελα ολους θα περνουσα και με 400-500 ευρο.