Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αστα βαυπερ και φωτο,το πολυ ενδιαφερων και επικοινωνια παντα σας λεω ειναι απατη.ετσι την πατησε προχτες ο σαλονικιος φιλος μου.αντι η βικτορια ηρθαν 2 ντουλαπες.πηρα τηλεφωνο απο κυπρο μου απαντησε η κοπελα και την απειλησα αυτην και τους μαλακες.χτες πηρα απο λαιφ νουμερο και μου απαντησε αντρασ χαχαχχαχαχ.
εσύ τώρα είσαι αντιπρόσωπος άλλης τρίτης βορδελοσχολής;ο ένας λέει μάμπα (ζήτα διάρκεια),ο δεύτερος (χώσε παραπάνω λεφτά).Εδώ τα συνδύασα(με τα εστιατόρια).Εσύ μας λες τώρα για σαλόν.Ο επόμενος τί έχει να μας πει;

Επισκέπτης
φιλικα στο λεω δεν κανεις να παιζεις στο μαμπα.τραβα σαλον 500-800 γριβνα.με μαμπα δεν παιζεις μονος αλλα χιλιαδες ουκρανοι παιζουν με αυτο.καλα σου ειπε η βιζιτα,τοσα παιρνει απο ξενους 1000 την ωρα.εισαι τυχερος που απαντησε,αν δουνε απο εξωτερικο δεν απαντανε καθολου η ανεβαζουν τιμες.απο κυπρο καμια δεν μου απαντουσε.οδυσσο επρεπε να στειλω δεκαδες μυνηματα για να απαντησουν.πολλοι στελνουν μυνηματα δεν παιζεισ μονος,οι περισοτερες δεν απαντανε καν η πολυ καθηστερημενα.για αυτο δεν ασχολουμε μαμπα.οσο για ολες αυτες που λενε σχεσημγνωριμια,οικογενεια καμια ποτε δεν απαντησε.μονο μια ειπε ευχαριστω για κομπλιμεντο και με φωνη με ακροαση μετα.αυτες που μιλησες και σου ειπε 1000 την ωρα δεν θα σου ξαναπαντησει,εχει την τιμη της και δεν θα χανει το χρονο μαζι της.η ιδια θα δουλευει σε σαλον και να παιρνει 500.σου ειπε ο σλαβιανι να παιρνεις καθε βιζιτα και να τις κανεις προσφορες?δεν το εχεις με μαμπα τραβα στα σιγουρα σαλον.παιξε με μιστερ χ,μαμπα ειναι για ρωσοφωνους και εμπειρους.μιστερ χ σου διχνει που εχει σαλον και τηλεφωνα.αν σου απαντησει η βιζιτα που σου ειπε 1000 την ωρα ξανα εμενα να με χεσεις χαχαχαχαχ.αυτη δεν ψαχνει σπονσαρισμα αλλα κανονικη κουρσα και μετα στον επομενο πελατη.δεχεσαι 1000 την ωρα η μην τησ τρως την ωρα.
Πάντως κατά βάθος πιστεύω ότι ζηλεύεις επειδή εμένα μου απαντάνε.χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εξαρτατε απο το μπατζετ που διαθετεις,το σαλον ειναι το πιο οικονομικο και θα εχεις χρονο ελευθερο να τρυγιρνας οπου θες χωρις κερασματα,πιστεψε μας παρα να τις ταιζεις καλυτερα να τις πετσωνεις χαχαχαχα

Επισκέπτης
Και σου δείχνω ενδεικτικά ένα μουνί που επήδησα πέρυσι στη Γερμανία με ένα 100άκι για μία ώρα ,ακά με δύο χυσίματα.Δεχόταν και με 50 για μισή.Ούτε δεσμεύσεις ούτε τίποτα.(κάνε σκρολ κάτω τη σελίδα.Ντάξει οι φωτό είναι αρκετά πιο παλιές και κάπως επεξεργασμένες.Η κοιλιά δεν είναι πλέον δαχτυλίδι αλλά το πρόσωπο όντως όμορφο και οι μαστάρες αληθινές. Ουκρανέζα.

Μην έχεις την εντύπωση ότι θα πάω να πετάξω ένα κάρο λεφτά στο πρώτο ουκρανέζικο πουτανάκι.Κουβέντα κάνουμε να μαλακιζόμαστε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μαλον με περνανε ουκρανο οταν ειμαι εκει χαχαχαχ.απο κυπρο οταν εστελνα μυνηματα οταν πηγε το γριβνα 30-33 μου ελεγαν τιμες σε ευρο και δολαρια.εκει αργουσαν να απαντησουν η καθολου.2 απαντησαν αμεσως αλλα μετα δεν απαντησαν κινητο ουτε ξανα εποικηνωνησαν.επεσε δουλεια φενεται.σπασανε τα νευρα μου,εχανα πολυ χρονο στο σπιτι να περιμενω μυνημα και σταματησα να παιζω.θελω να κανω βολτες παντου δεν μπορουσα να περιμενω κλισμενος να περιμενω ποτε θα απαντησουν.αντιθετα στο μιστερ χ μια κοπελα ειναι τηλεφωνητρια,απαντανε αμεσως,δινουν διευθηνση,σε συνοδευουν στις κοπελες.ετσι τωρα δεν εχασα χρονο,πηρα τηλεφωνο 9 το πρωι,μετα απο 5 λεπτα περπατημα πηγα στο σαλον.γαμησα,σπιτι ξανα ντους και αμεσως βολτες χωρις χρονοτριβη.

Επισκέπτης
μαλον με περνανε ουκρανο οταν ειμαι εκει χαχαχαχ.απο κυπρο οταν εστελνα μυνηματα οταν πηγε το γριβνα 30-33 μου ελεγαν τιμες σε ευρο και δολαρια.εκει αργουσαν να απαντησουν η καθολου.2 απαντησαν αμεσως αλλα μετα δεν απαντησαν κινητο ουτε ξανα εποικηνωνησαν.επεσε δουλεια φενεται.σπασανε τα νευρα μου,εχανα πολυ χρονο στο σπιτι να περιμενω μυνημα και σταματησα να παιζω.θελω να κανω βολτες παντου δεν μπορουσα να περιμενω κλισμενος να περιμενω ποτε θα απαντησουν.αντιθετα στο μιστερ χ μια κοπελα ειναι τηλεφωνητρια,απαντανε αμεσως,δινουν διευθηνση,σε συνοδευουν στις κοπελες.ετσι τωρα δεν εχασα χρονο,πηρα τηλεφωνο 9 το πρωι,μετα απο 5 λεπτα περπατημα πηγα στο σαλον.γαμησα,σπιτι ξανα ντους και αμεσως βολτες χωρις χρονοτριβη.
Εδώ που τα λέμε ,στην τελική αυτού του παιχνιδιού είμαι πιο πολύ.Τί να ψάχνω ψίλους στ άχυρα;Γαμάω στα σίγουρα.Απλά είμαι δύσκολος στα γούστα.χαχαχαχ

Επισκέπτης
Αλλά η δικιά σου η σχολή φαίνεται ότι αγνοεί ότι για άλλους δεν είναι μόνο το γαμήσι.Είναι το τρέξιμο και το παιχνίδι πριν το γαμήσι που συγκινεί.χαχαχχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να τώρα ας πούμε μπορώ να σπιτώσω μία Κίεβο που θα έρθει από άλλη πόλη και θα βγει πολύ πιο φτηνά.Αξίζει όμως;Να χάσεις όλα τα clusterfucks,τη νυχτερινή ζωή τα καμάκια στην Κρεσάτικ για να σπιτώνεις γκόμενες;Θα τα δοκιμάσω όλα live,ίντερνετ,κλαμπ,Κίεβο,επαρχία για μεγιστοποίηση με οδηγό τον πούτσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλά η δικιά σου η σχολή φαίνεται ότι αγνοεί ότι για άλλους δεν είναι μόνο το γαμήσι.Είναι το τρέξιμο και το παιχνίδι πριν το γαμήσι που συγκινεί.χαχαχχ

Εγώ τη λογική του καυλωμένου λέοντα δεν την καταλαβαίνω.Είναι αντιοικονομική.Εντάξει αν έλεγε σας γράφω όλους στα αρχίδια μου,το μάμπα και τα prearranged contacts,τα σαλόν κτλ και γίνομαι ελεύθερος σκοπευτής sniper την αράζω και χτυπάω ό,τι κινείται ή πάω συστηματικά στα κλαμπ και σπρώχνω θα το καταλάβαινα.
Αλλά αυτός λέει ψωλοβαράω εδώ και εκεί να βρω το τζάμπα ξοδεύω τα μαλλιοκέφαλά μου στα διαμερίσματα και στα αεροπορικά εισιτήρια και τελικά μένω με το πουλί στο χέρι ή κολημένος με τις ίδιες.Καθαρά αντιοικονομικό.Επομένως κάτι δεν κάνει σωστά.
Ο Σινοχάρας κάνει μόνο ένα πράγμα.Μόνο γκόμενες από ίντερνετ και μόνο συγκατοίκηση.Δε λέει ας πούμε έλα για 2 ώρες με 2000 γκρίβνυα.Γιατί έχει ανακαλύψει οτι αυτό είναι το πιο οικονομικό.Να συγκατοικείς με prearranged contacts από το ίντερνετ κατά προτίμηση άπορες από μικρές πόλεις.
Το δικό μου στυλ είναι το πολλαπλό παιχνίδι.Και ίντερνετ και κλαμπ και δρόμος.Απόλυτη κυριαρχία.Σπρώξιμο τεράστιων ποσών και μεγιστοποίηση του οφέλους.Γενικά είναι ένα Blitzkrieg που στηρίζεται στον αιφνιδιασμό.Τεράστια ρίσκα τεράστια οφέλη.Αφήνω μεγάλο ποσοστό στην τύχη προγραμματίζω πολύ χαλαρά για να έχω πολλά μέτωπα ανοιχτά.
Τώρα ας πούμε έχει φαγωθεί η Ρωσίδα μουνάρα που έχω να έρθει να με βρει στο Κίεβο με 2 φίλες της για κουαρτέτο και εγώ σκέφτομαι πώς θα την ξεφορτωθώ για να αφοσιωθώ στις 30 γκόμενες που έχω να γαμήσω σε αυτό το τουρ.Οι γκόμενες πάντα συλλαμβάνουν τα σήματα της καύλας έχουν το καυλοραντάρ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη μα πιστευεις τα ψεματα του Σκυλοχάρα?Τοσο αγαθος εισαι? :2funny:Δεν ειδες που εβαλα τι μπαζα γαμανε? :2funny:και εκτος αυτου ή κοπελα εχει γκομενο.Να παει για 2 ωρες σπιτι τους μπορει για 500-600 γκριβνια αλλα τιποτα παραπανω .Ολα τα αλλα ειναι της φαντασιας τους  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συγγνωμη μα πιστευεις τα ψεματα του Σκυλοχάρα?Τοσο αγαθος εισαι? :2funny:Δεν ειδες που εβαλα τι μπαζα γαμανε? :2funny:και εκτος αυτου ή κοπελα εχει γκομενο.Να παει για 2 ωρες σπιτι τους μπορει για 500-600 γκριβνια αλλα τιποτα παραπανω .Ολα τα αλλα ειναι της φαντασιας τους  :2funny:

Πιστεύω οτι τους κάνουν όλα τα έξοδα ρεστωράν,καφέ,σούπερ μάρκετ κτλ. και στο τέλος τους δίνουν ένα δωράκι 150-200 ευρώ.Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.Η τους τα δίνουν λίγα λίγα.Απλά εμένα δε μου άρεσε όταν το έκανα.Προσωπικά δεν μπορώ να συγκατοικήσω με Ουκρανέζα πάνω από μια μέρα.Μετά θέλω να την βαρέσω.Είναι απαράδεκτες.Είναι πολύ σκατά εμπειρία να μένεις μαζί τους σκέτος μαζοχισμός.Εντάξει δυο τρία γαμήσια τα καταλαβαίνω αλλά να μένεις μαζί τους είναι ανυπόφορο.Και τζάμπα έχω μείνει με πολλές και στα σπίτια τους χωρίς να πληρώνω καν διαμέρισμα και πάλι σκατά ήτανε.
Δεν είναι ούτε Ρωσίδες ούτε Τσέχες.
Συνήθως σε αυτή την περίπτωση λέω στη γκόμενα οτι θα συγκατοικήσουμε και την επόμενη μέρα της λέω οτι κάτι μου έτυχε και πρέπει επειγόντως να γυρίσω στη χώρα μου.Οπότε πάω σε άλλη πόλη γαμάω την επόμενη κτλ.
Η καλύτερη φάση από Ουκρανία είναι να φορτώσεις μουνάρα από το κλαμπ και να τη γαμήσεις και αυτή και τη φίλη της για 100 ευρώ όλη τη νύχτα.Αυτό είναι κάτι που πλέον μόνο Ουκρανία και Λευκορρωσία γίνεται.
Ο καυλωμένος Λέων δεν είναι ο τύπος που μπορεί να συγκατοικήσει.Για αυτό την πουτσίζει.Δεν αντέχει και αυτός είναι ελεύθερο πουλί.Τον τρώει ο πούτσος του να βγει να σκοράρει.

Τώρα μάλλον θα κουβαλήσω 4000 ευρώ για 10 μέρες.Ο στόχος είναι 30 γκόμενες.Για να δούμε τι θα γίνει στην πράξη.Αν δεν πιάσω τις 15 γκόμενες θα είναι αποτυχία το ταξίδι.Γενικά ένα πρόβλημα με τις Ανατολικές είναι οτι κολλάνε σαν τα στρείδια και δυσκολεύεσαι να τις ξεφορτωθείς.Είναι σα να τις κουβαλάς στην πλάτη σου.Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο για το Βαλκάνιο πέουλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιστεύω οτι τους κάνουν όλα τα έξοδα ρεστωράν,καφέ,σούπερ μάρκετ κτλ. και στο τέλος τους δίνουν ένα δωράκι 150-200 ευρώ.Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.Η τους τα δίνουν λίγα λίγα.Απλά εμένα δε μου άρεσε όταν το έκανα.Προσωπικά δεν μπορώ να συγκατοικήσω με Ουκρανέζα πάνω από μια μέρα.Μετά θέλω να την βαρέσω.Είναι απαράδεκτες.Είναι πολύ σκατά εμπειρία να μένεις μαζί τους σκέτος μαζοχισμός.Εντάξει δυο τρία γαμήσια τα καταλαβαίνω αλλά να μένεις μαζί τους είναι ανυπόφορο.Και τζάμπα έχω μείνει με πολλές και στα σπίτια τους χωρίς να πληρώνω καν διαμέρισμα και πάλι σκατά ήτανε.
Δεν είναι ούτε Ρωσίδες ούτε Τσέχες.
Συνήθως σε αυτή την περίπτωση λέω στη γκόμενα οτι θα συγκατοικήσουμε και την επόμενη μέρα της λέω οτι κάτι μου έτυχε και πρέπει επειγόντως να γυρίσω στη χώρα μου.Οπότε πάω σε άλλη πόλη γαμάω την επόμενη κτλ.
Η καλύτερη φάση από Ουκρανία είναι να φορτώσεις μουνάρα από το κλαμπ και να τη γαμήσεις και αυτή και τη φίλη της για 100 ευρώ όλη τη νύχτα.Αυτό είναι κάτι που πλέον μόνο Ουκρανία και Λευκορρωσία γίνεται.
Ο καυλωμένος Λέων δεν είναι ο τύπος που μπορεί να συγκατοικήσει.Για αυτό την πουτσίζει.Δεν αντέχει και αυτός είναι ελεύθερο πουλί.Τον τρώει ο πούτσος του να βγει να σκοράρει.

Τώρα μάλλον θα κουβαλήσω 4000 ευρώ για 10 μέρες.Ο στόχος είναι 30 γκόμενες.Για να δούμε τι θα γίνει στην πράξη.Αν δεν πιάσω τις 15 γκόμενες θα είναι αποτυχία το ταξίδι.Γενικά ένα πρόβλημα με τις Ανατολικές είναι οτι κολλάνε σαν τα στρείδια και δυσκολεύεσαι να τις ξεφορτωθείς.Είναι σα να τις κουβαλάς στην πλάτη σου.Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο για το Βαλκάνιο πέουλα.
Αν αυτοι οι τελειωμενοι ειχανε γκομενες θα μας ειχαν φλομωσει στις φωτογραφιες  :2funny: απλος της επαιρναν για 2 ωρες για 500-600 γκριβνια.Τη νυχτα πηγαινε στον γκομενο της.Αν ειναι να πας εκει να φας τοσα λεφτα για να γαμας αυτες της γυφτισες τι να πω.Ελλαδα με λεφτα καλητερη βρισκεις.Ειδες που παθανε κωλουμπρα οταν εβαλα της φωτογραφιες με τα χάλια τους :2funny:
  Οι αναγνωστες παντος ειδαν την αληθεια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν αυτοι οι τελειωμενοι ειχανε γκομενες θα μας ειχαν φλομωσει στις φωτογραφιες  :2funny: απλος της επαιρναν για 2 ωρες για 500-600 γκριβνια.Τη νυχτα πηγαινε στον γκομενο της.Αν ειναι να πας εκει να φας τοσα λεφτα για να γαμας αυτες της γυφτισες τι να πω.Ελλαδα με λεφτα καλητερη βρισκεις.Ειδες που παθανε κωλουμπρα οταν εβαλα της φωτογραφιες με τα χάλια τους :2funny:
  Οι αναγνωστες παντος ειδαν την αληθεια

Εμένα δε με ενδιαφέρει τι έκαναν αυτοί.Στα αρχίδια μου δηλαδή αν γάμησαν ή δε γάμησαν και τι πλήρωσαν.Εμένα με ενδιαφέρει τι θα κάνω εγώ.Σίγουρα πάρα πολλές είναι απελπισμένες.Αλλά να δώσεις λιγότερα από 50 ευρώ για κάθε γκόμενα χλωμό.50 μίνιμουμ 150 μάξιμουμ.Θα δούμε και τι παίζει στη νύχτα.Ουκρανία πας για τις μουνάρες next door γκόμενες βρίσκεις και αλλού.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Παντως ρε μαγκες χαρας τα κουραγια σας....μιλαμε για μεγαλα κασκαντερονια :kneel:
24 percent of the prostitutes in Ukraine are HIV positive

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.310
Πόντοι
1.686
Παντως ρε μαγκες χαρας τα κουραγια σας....μιλαμε για μεγαλα κασκαντερονια :kneel:
24 percent of the prostitutes in Ukraine are HIV positive

Δεδομένα του 2012 , που είναι και αμφισβητούμενα.
HIV θετικά είναι κυρίως τα πρόσωπα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ενδοφλέβια
στην Ουκρανία .

"Κυριλέ " βίζιτες δεν είναι φορείς, παρά σπάνια .

Το ποσοστό 24 % είναι αυθαίρετο , αναφέρεται στο 2012
και δεν ισχύει γενικά .

Επισκέπτης
Εγώ τη λογική του καυλωμένου λέοντα δεν την καταλαβαίνω..

Τώρα ας πούμε έχει φαγωθεί η Ρωσίδα μουνάρα που έχω να έρθει να με βρει στο Κίεβο με 2 φίλες της για κουαρτέτο και εγώ σκέφτομαι πώς θα την ξεφορτωθώ ...

Και ούτε θα την καταλάβεις γιατί απλά ο καθένας βαράει το δικό του βιολί.Πού τη βρήκες αυτή τη ρωσίδα μουνάρα;Πόσο θα σου κόστιζε αν πήγαινες;Σου χω εγώ τρόπο να την ξεφορτωθείς ,πάσαρέ τη σε μένα.χαχα

Επισκέπτης
Ποσα  θα πληρώσεις πριν τις φορτώσεις;Και τι θα παρεις για να τις γαμησεις κα τιε δυο ολη νυχτα;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε αρχοντα βαλκανιε αλλα σου λεω,αλλα καταλαβεις χαχαχαχ.σου ειπα οτι κανω χρονια τα ιδια,καμακωνω,κλαμπ,μαλακιες αλλα στοιχιζει ο κουκος αηδονι.καλυτερα ποιο οικονομικα στο σαλον.πως να στο εξηγησω πιο απλα.οι γκομενες δεν πιανονται εκει!σου εγραψα ποιο πανω ποσα μου στοιχισε μονο μια γκομενα στο ρεστοραν να παρεις μιαγευση και μετα χαθηκε.κερασμα και μετα σπιτι παιζει μονο με πουτανα.λες οτι ψαχνω το τζαμπα,παλι δεν καταλαβαινεις χαχχαχαχαχαχ.αντιθετα ξοδευεσαι αδικα εκει με τις μαλακισμενες ενω υπαρχουν ισαξιες στο μαμπα με 600 την ωρα.αυτα που τρωω να ταιζω την καθε παλαβιαρα και να την βγαλω εξω παιρνεις 10 βιζιτες.το καλοκαιρι για να πηδηξω μια μαλακισμενη ζαντερζανκα,ετσι λεμε αυτες που σπονσαρονται εφαγα 350-400 ευρο πανω της ενω μπορουσα να της δωσω 30-40απο την αρχη να την γαμησω να τελειωνουμε.ολα τα εξοδα που εκανα πανω της,την γαμησα και την επομενη ζητησε να της δωσω 800 γριβνα να παει ντονετσκ.της ειπα χτες που παραγελνες κοκτειλ 600 γριβμα στο καφε,ηθελες 700-800 γριβνα μπουκαλι ποτο απο σουπερμαρκετ και σοκολατα φερερο 250 γριβνα.σαν σκεφτωσυν χτες να μου ζητουσες λεφτα μην ξοδευομαι αδικα χαχαχαχ.ελπιζω να καταλαβες.οχι τσαμπα ψαχνω,αλλα αυτες που δεν εδωσα λεφτα στο χερι στοιχησαν ο κουκος αηδονι.ακου ψαχνω τσαμπα και δεν ξοδευω αχχαχαχαχ.ενας που του ελεγα χτες ποσα στοιχειζει να φας με μια γκομενα και αυτο το κανεις καθε μερα ,λεει πρεπει να εισαι εκατομυριουχος να τις παιρνεις φαγητο.του ειπα ποσα θα πληρωνα πριν ενα χρονο,700 γριβνα 70 ευρο δηλ ενα χαμπουρκερ και 150 15 ευρο ενα τιραμισου.κατσε αρχοντα υπολογισε ποσα εφαγα τοσα χρονια.ο σαλονικιος φιλος μου 15 μερες οδυσσο του στοιχοισε 4500 ευρο,συν 1000 ευρο που εδωσε στην γκομενα του να την ηρεμηση που ειπε ψεματα οτι εφυγε και τον βρηκε στο μολλ την κυριακη χαχαχαχαχαχ.εγω 10 μερες ξοδεψα εκτος την διαμονη 1200 ευρο.μονο με μια γκομενα βγηκα κανονικο ραντεβου,τα 90 πηγαν μονο σε αυτην.αλλα στις 3 πουτανες που γαμησα και αλλα που κερνω και βοηθω αλλα ατομα εκει.ταιζα κατι μικρες τσιγγανες που λυπαμε,βοηθω κατι γειτονες,κατι αλλοι αδεσποτοι ουκρανοι αφραγγοι μου στοιχησε τοσο.αν τους διαολοεστελα ολους θα περνουσα και με 400-500 ευρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom