Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον δεν καταλαβατε.στο μαμπα διχνει τι θελει καθε γκομενα.αυτη που γραφει σεξ,θελει μονο βιζιτα.οι αλλες που ψαχνουν σπονσορα ειναι αλλη κατασταση.μου ειπε μια που εφερα το καλοκαιρι,δεν ειμαι πουτανα να κανω βιζιτες.θελω να ειμαι με ενα και να με σπονσαρει.λεω το ιδιο ειναι,αυτη επεμενε δεν ειναι το ιδιο.καπειες ψαχνουν μονο σπονσορα,αλλες μικο,αλλες χρησο σπονσορα.κανεις προσφορες και οπεια δεκτει καλος.στο μαμπα αυτη που γραφει μονο σεξ ειναι η ιδια γκομενα που ειναι στο σαλον η στο μιστερ χ.απλα στο μαμπα δουλευει μονη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε φιλε
ηλιθιος εισαι ή τον ηλιθιο παριστανεις; δεν εξηγητε αλλοιως....σου λεω ουκρανια μου λες πολωνια
στα αρχιδια μου η πολωνια. δεν με νοιαζει
θα απαντησεις σε αυτο που ρωτησα;
ποσα σκας και σε ποσες μερες γαμας; δεν απαντας γιατι δεν εχεις βγαλει κοστολογιο
και στην τελικη, τετοιες φωτο που εχω εγω δεν ειναι απο ουκρανες μονο
ειναι και απο ρωσσιδες και απο ελληνιδες και απο βελγες και ολλανδες μεχρι και μια γερμανιδα
οχι πολωνια δεν εχω παρει καμια...δεν μου ετυχε καμια στον δρομο μου....αλλα αν μου τυχαινε και με αυτην φωτο θα εβγαζα

Μα έχεις λάθος κριτήριο.Τώρα Ουκρανία θα γαμήσω 30 σε 10 μέρες με 3000 ευρώ.Τι σημαίνει αυτό?Δε θα πας ποτέ με Πολωνέζες,Τσέχες,Ρωσίδες γιατί δε σε παίρνει.Γιατί τα υπολογίζεις οπότε είσαι προβλέψιμος.
Αφού σου περιέγραψα πώς σκέφτεσαι.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Απλά λες πιο χάλια είναι η Ουκρανία,πιο οικονομικές είναι οι γκόμενες από επαρχία,πιο φτηνά είναι να συγκατοικήσεις και πιο φτηνά είναι από ίντερνετ.Αυτό είναι όλο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σε αμφισβητησε οχι για το μερος αλλα για τον τροπο...εκει αν εισαι απειρος παιζει να σηκωσεις ολα τα μακντοναλντς και να μεινεις με το πουλι στο χεριδηλαδη σου απαντησε μια ολη κι ολη; δεν παιζει...και σου ζητησε 1000 την ωρα και δεν εκανες αντιπροσφορα 5000 για 6 μερες _ ρεστοταντ;
το ζητημα ειναι οχι τι σου ζητανε αλλα τι θα δωσεις και ποσο θα δεχτουν, θα εκπλαγεις ποσο γρηγορα πεφτουν εκτος αν ετυχες στην περιπτωση
α...και δεν θα γραφεις σε γκομενες που στην σελιδα τους ζητανε σεξ μονο....εκει δεν παιζει εκπτωση

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Μα έχεις λάθος κριτήριο.Τώρα Ουκρανία θα γαμήσω 30 με 3000 ευρώ.Τι σημαίνει αυτό?Δε θα πας ποτέ με Πολωνέζες,Τσέχες,Ρωσίδες γιατί δε σε παίρνει.Γιατί τα υπολογίζεις οπότε είσαι προβλέψιμος.
τελικα δεν ξερεις μαλλον να διαβαζεις
αποφευγεις και να απαντας ακομα
θα μου πεις εμενα για Ρωσσια; ποσο ηλιθιος εισαι: η τελευταια που εφεα ελλαδα ηταν το Ιουλιο, απο Μοσχα, για 20 μερες
οτι αφορα πρωην ΣΕ το εχω παρει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τελικα δεν ξερεις μαλλον να διαβαζεις
αποφευγεις και να απαντας ακομα
θα μου πεις εμενα για Ρωσσια; ποσο ηλιθιος εισαι: η τελευταια που εφεα ελλαδα ηταν το Ιουλιο, απο Μοσχα, για 20 μερες
οτι αφορα πρων ΣΕ το εχω παρει

20 μέρες είναι πολλές.Από το ίντερνετ είναι εξαιρετικά εύκολο.Βαριέμαι τώρα να απαντήσω.Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να φέρεις άλλη από τη Μόσχα.Και αυτή τυχαία ήτανε γιατί το 95% που είχες ήταν Ουκρανέζες και μέσω ίντερνετ.Βαριέμαι τώρα.
Εχετε παίξει σε αληθινό τερραίν?Εχετε χτυπήσει τους άλλους ανταγωνιστές live?Οχι,Για αυτό δεν έχει νόημα.Ούτε και αυτοί νοιάζονται.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι ακριβως ετσι ενοουσα,ειπα αυτες εξω απο το μακτοναλτς εκοψε αμεσως το ματι μου.αλλιως 10 μερες δεν θα καλουσα και αλλες?χαχαχαχ.μονο 2 16 κερασα καφε δευτερη τριτη μερα που δεν ειχε ψυχη στο κεντρο απο κρυο,καθημερινη.τα ιδια εγραψα και εγω για μαμπα τωρα ειδα την εγραψες χαχαχαχ.οτι οταν λενε σεξ ειναι βιζιτα,πρεπει να δει ποια θελει σπονσορα μονο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
20 μέρες είναι πολλές.Από το ίντερνετ είναι εξαιρετικά εύκολο.Βαριέμαι τώρα να απαντήσω.Ετσι κι αλλιώς δεν παρόκειται να φέρεις άλλη από τη Μόσχα.Και αυτή τυχαία ήτανε γιατί το 95% που είχες ήταν Ουκρανέζες.Βαριέμαι τώρα.
Εχετε παίξει σε αληθινό τερραίν?Εχετε χτυπήσει τους άλλους ανταγωνιστές live?Οχι,Για αυτό δεν έχει νόημα.Ούτε και αυτοί νοιάζονται.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ρε στεφαν....κανε μας ενα κοστολογιο για ασια...γιατι εσυ λογικα ξερεις τι σημαινει κοστολογιο...ο αλλος απλα τα λεφτα τον βαραινουν στην τσεπη του προφανως

ΥΓ εχω και φωτο απο γαμησι ΚΑΙ στην ταυλανδη
αμ πως :cheesy:
ελα ρε τι να σε λεω κανε μια πασα παρα διπλα να δεις μιλαμε για αλλη θεματολογια αλλο ειδος αλλη ταινια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ασε τα τερεν,διακοπες πας και δεν θα ξαναπας ισως.αυτο ελεγα και στον σλαβιανι και ντερτι,να παιξουν εκτος ιτερνετ να δει τι μαλακισμενες και τι απαιτησεις εχουν.αυτοι πανε αποκλειστικα στο στοχο,χωρις ρισκα.αν θες να παιξεις μπαλα χωρις ιτερνετ μπορεις αν εισαι συγγενης του ωναση χαχαχαχα.εγω δεν ηξερα οτι εχει μπλακ μπερκερ στην ντιριπασοσκαγια,αυτες ολα τα ξερουν οταν πληρωνουν μαλακες χαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
20 μέρες είναι πολλές.Από το ίντερνετ είναι εξαιρετικά εύκολο.Βαριέμαι τώρα να απαντήσω.Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να φέρεις άλλη από τη Μόσχα.Και αυτή τυχαία ήτανε γιατί το 95% που είχες ήταν Ουκρανέζες και μέσω ίντερνετ.Βαριέμαι τώρα.
κο κο κο κο κο κο κο
παλι δεν απαντησες....δεν ξερεις τι χαλας για να (αν) γαμησεις
ρε μπουμπουνοκεφαλε τον φλεβαρη ειχα αλλες 2 ταυτοχρονα απο Μοσχα
την Αγια πετρουπολη την εχω καταγαμησει
αλλα κι αυτο τυχαιο ετσι;
τι να σου πω.....εισαι ρεζιλης και μονο που δεν απαντας
παιξε εσυ μπαλα...κι αν βαλεις γκολ σφυρα μου
κι αν καταλαθος βαλεις...θα ακυρωθει σαν οφσαιτ
μαλλον εισαι Μπαοκ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
ασε τα τερεν,διακοπες πας και δεν θα ξαναπας ισως.αυτο ελεγα και στον σλαβιανι και ντερτι,να παιξουν εκτος ιτερνετ να δει τι μαλακισμενες και τι απαιτησεις εχουν.αυτοι πανε αποκλειστικα στο στοχο,χωρις ρισκα.αν θες να παιξεις μπαλα χωρις ιτερνετ μπορεις αν εισαι συγγενης του ωναση χαχαχαχα.εγω δεν ηξερα οτι εχει μπλακ μπερκερ στην ντιριπασοσκαγια,αυτες ολα τα ξερουν οταν πληρωνουν μαλακες χαχαχαχ
γιατι να χασω ωρα απο τις διακοπες μου Χαρη; για να γινω κεραστης; :2funny:
διακοπες ειναι αυτες πρεπει να (ξε)κουραστουμε  :fuck1: λιγο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κο κο κο κο κο κο κο
μαλλον εισαι Μπαοκ

Εδώ είναι αυτή που γάμησα τον Ιούνιο Γντανσκ για 100 ευρώ.Αν έχεις φωτό από καλύτερη μπορείς να τη βάλεις.Αλλά δεν έχεις.Βαριέμαι τώρα να εξηγήσω γιατί δεν έχεις.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Εδώ είναι αυτή που γάμησα τον Ιούνιο Γντανσκ για 100 ευρώ.Αν έχεις φωτό από καλύτερη μπορείς να τη βάλεις.Αλλά δεν έχεις.Βαριέμαι τώρα να εξηγήσω γιατί δεν έχεις.

δεν θελω να μπω σε συναγωνισμο
αλλα αν το θετεις ετσι παρε μερικες πολυ καλυτερες και μικρες

αααα και η συγκεκριμενη ηταν τσαμπα

δεν ειναι και πολλες καμια 30αρια σελιδες  :2funny:

και η φωτο σου δεν ανοιγει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δηλαδή θα ανεχτείς να σε χύσει ο Τούρκος στη μάπα?Να πας στο κλαμπ και να πεις συγγνώμη κύριε Τούρκε εγώ ψαρώνω παπαρίδης εγώ γκαμώ μόνο μέσω ίντερνετ.Ασε τώρα.Σας έχουν σα λουκουμάκια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Δηλαδή θα ανεχτείς να σε χύσει ο Τούρκος στη μάπα?Να πας στο κλαμπ και να πεις συγγνώμη κύριε Τούρκε εγώ ψαρώνω παπαρίδης εγώ γκαμώ μόνο μέσω ίντερνετ.Ασε τώρα.Σας έχουν σα λουκουμάκια.
το μονο υπερηχητικο που θα δεις στο κιεβο αν πας
ειναι το ποσο υπερχητικα θα σου φανε τα λεφτα στα κλαμπ και στο τελος θα γαμησεις μονο απο το μαμπα τα σεμιπρο
ασε που στα κλαμπ θα σε περασουν και για υπερηχητικο μαλακα και υπερηχητικα θα σε παρουν με τις κλωτσιες οι μπραβοι

συνελθε φιλαρακο...για καλο στο λεω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν θελω να μπω σε συναγωνισμο
αλλα αν το θετεις ετσι παρε μερικες πολυ καλυτερες και μικρες

αααα και η συγκεκριμενη ηταν τσαμπα

δεν ειναι και πολλες καμια 30αρια σελιδες  :2funny:

και η φωτο σου δεν ανοιγει

Ε,ναι φυσικά και και είναι τζάμπα.Σιγά μην πληρώνεις για αυτές Ουκρανία.Αλλά είναι όλες μέσω ίντερνετ.Πώς μπορείτε να χάνετε τόσο χρόνο?
Πρέπει να ξαναανεβάσω τη φωτό.Τι διάολο?
Μερικές μάλλον διαμαρτύρονται που ανεβάζω τις φωτό και κατεβαίνουν πρέπει να είναι κανείς κάπως προσεκτικός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το μονο υπερηχητικο που θα δεις στο κιεβο αν πας
ειναι το ποσο υπερχητικα θα σου φανε τα λεφτα στα κλαμπ και στο τελος θα γαμησεις μονο απο το μαμπα τα σεμιπρο
ασε που στα κλαμπ θα σε περασουν και για υπερηχητικο μαλακα και υπερηχητικα θα σε παρουν με τις κλωτσιες οι μπραβοι

συνελθε φιλαρακο...για καλο στο λεω

Τι μου λες τώρα?Εγώ εκεί χτυπιέμαι με τους Τούρκους,τους Αραβες,τους Σκανδιναυούς και τους Αμερικανούς για τις υπερμουνάρες.Εκεί είναι το πραγματικό παίγνιο ο πλειστηριασμός.Εκεί πέφτουν κορμιά.Εκεί θα φας ξύλο όχι με σπονσοραριζόμενες από το ίντερνετ γιατί εκεί είναι πολλά τα ενδιαφερόμενα μέρη.Δεν είναι low low κατάσταση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ελα ρε τώρα.Το ίντερνετ είναι για τις 3 πρώτες μέρες το πολύ.Μετά έχεις βρει καμιά ντουζίνα άλλες.Το ίντερνετ έχει νόημα μόνο αν βαριέσαι να κινηθείς,δεν τολμάς το live,ή αν θες καμιά ντουζίνα φτηνές.Με τόσες μουνάρες στο δρόμο ξεχνάς τα συμβατικά γκομενάκια από το ίντερνετ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Τι μου λες τώρα?Εγώ εκεί χτυπιέμαι με τους Τούρκους,τους Αραβες,τους Σκανδιναυούς και τους Αμερικανούς για τις υπερμουνάρες.Εκεί είναι το πραγματικό παίγνιο ο πλειστηριασμός.Εκεί πέφτουν κορμιά.Εκεί θα φας ξύλο όχι με σπονσοραριζόμενες από το ίντερνετ γιατί εκεί είναι πολλά τα ενδιαφερόμενα μέρη.Δεν είναι low low κατάσταση.
εγω στα λεω να σε προστατευσω λιγο ωμα ισως
αλλα αν δεν θες να με ακουσεις ζμπουτσον μου...εσυ θα χτυπας το κεφαλι σου....δεν ακους τον εμπειρο
ο χαρης με αριστη χρηση της ρωσσικης, με τονους χρημματων να των περιβαλλουν και ετρωγε την μουρη του μεχρι να αρχισει να κανει μπιζνες προποζαλ.... για εμφανιση δεν σχολιαζω, δεν με νοιαζει πως ειναι αυτο εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος συνγαμιστης, εγω προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια πως θα γαμησετε με χαμηλο κοστος αξιοπρεπεστατα μουνια
τωρα αν εσενα σου αρεσει να σε πιανουν χαϊβανι παω πασο
αν σου αρεσει να χτυπας 100 γκομενες το βραδυ και να πας μετα σπιτι σου και να χτυπας την ψωλη σου και το κεφαλι σου μαζι δικαιωμα σου

και θα στο πω γεσιου ραζα...το να πας για 1 γκομενα ουκρανια (ή για την περιπτωση σου καμια) ειναι πολυ μαλακια

Ελα ρε τώρα.Το ίντερνετ είναι για τις 3 πρώτες μέρες το πολύ.Μετά έχεις βρει καμιά ντουζίνα άλλες.Το ίντερνετ έχει νόημα μόνο αν βαριέσαι να κινηθείς,δεν τολμάς το live,ή αν θες καμιά ντουζίνα φτηνές.Με τόσες μουνάρες στο δρόμο ξεχνάς τα συμβατικά γκομενάκια από το ίντερνετ.
ουυυ σιγουρα στο δρομο με μειον 500 εξω θα βρεις πολλες...εκατομμυρια...ο ποροσενκο θα σου εχει στρωσει και κοκκινο χάλι :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κο κο κο κο κο κο κο
μαλλον εισαι Μπαοκ

2 ταυτόχρονα από Μόσχα?Δηλαδή 5000 ευρώ έξοδο το μήνα?Ασε τώρα.Δεν παίζει.Και Αγία Πετρούπολη το πολύ δύο χρόνια πριν.Και όλες μέσω ίντερνετ.Δεν παίζουν αυτά που λέτε.Το πολύ να επέλεγες αυτές από Μόσχα γιατί μπορούσαν ευκολότερα να βγάλουν βίζα για Ελλάδα από ό,τι οι Ουκρανές.Και πάλι όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom