kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Θα τη γαμήσεις 100%.Αλλά θα πληρώνεις 9 μέρες έξοδα φαγητού και διαμονής.
Θα τη γαμήσεις 100%.Αλλά θα πληρώνεις 9 μέρες έξοδα φαγητού και διαμονής.
1.μονο φατσαΕντάξει το πιασαμε γενικό νόημα. Όλοι τα χώνετε κσι γαματε,οχι πάντα, αναλογα με την τσεπη σας και τις γνωστές σας.γαμησετε δεν γαμησετε στην τελική δεν φαίνεται να έχει σημασία. αρέσει η ολη φάση.
Συγκεκριμένα τωρα,δωστε διευθυνσεις απο γκομενακια δοκιμασμενα στο μαμπα να δούμε. Επίσης το κωλομαμπα δεν μ άφηνει να ανεβασω φωτο προφίλ. Τι φωτο θέλει φατσα φορα;
Και κατι αλλο,σε ποια γλωσσα θεωρειτε καλύτερο να γίνει η διαπραγματευση, αγγλικά ή ρωσικα;
τα ετρωγαν ολαχαχαχαχ,τα ιδια μου εκανε μια παρεα μικρουλες κιεβο πριν 5 χρονια,ετρωγαν πιτσες σπιτι,επιναν και μετα οτι ειχα ψυγειο ποτα,φαγητα,τυρια τα εβαζαν στις βαλιτσες και εφευγαν
4.οι διευθύνσεις;1.μονο φατσα
2.στα ρωσσικα
3.για να μην γαμησεις οδησσο πρεπει να εχεις εμφανηση λιγο πιο ασχημη απο μια μαϊμου
ψαξε και λιγο μονος σου4.οι διευθύνσεις;
παραδυσκολεύομαι νατσάλνικ,γι αυτό ζητάω διευθύνσεις.ψαξε και λιγο μονος σου
μην περιμενεις ετοιμη τροφη κι εσυ ;)
αν δεις οτι παραδυσκολευεσε πες μου
Με μπλοκάρουν τα πουτανάκια.χαχαχαψαξε και λιγο μονος σου
μην περιμενεις ετοιμη τροφη κι εσυ ;)
αν δεις οτι παραδυσκολευεσε πες μου
Ρε σεις σταματήστε να τρώγεστε σαν τα σκυλιά για το τι γαμάει ο καθένας. Το site είναι για να ενημερωνόμαστε και όχι για να μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Ερώτηση: Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι από σας γαμάτε σε φάση sponsoring, μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό το deal? Πού τις βρίσκετε αυτές τις τύπισσες; Έχετε να μου συστήσετε κάποιο site ή ακόμα καλύτερα κάποιες συγκεκριμένες γκόμενες (facebook, vkontakte)? Θα με έψηνε φάση να έχω 2-3 γκόμενες να πηγαίνω μαζί τους κανα ταξιδάκι για κανά τετραήμερο ή να τις επισκέπτομαι στην Ουκρανία να ρίχνω κανα πούτσο... Όχι όμως επαγγελματίες πουτάνες, ας πούμε κοπέλες που θέλουν να συμπληρώνουν εισόδημα και παράλληλα να γουστάρουν και τα ταξίδια.
Ευχαριστώ!
αυτό που ζητάς φιλαράκι είναι τέχνη ολόκληρη.Και χοντρό πορτοφόλι.
ειναι τεχνη μονο....τρελο πορτοφολι ομως οχι....ολα σε πολυ λογικσ πλαισια...αλλα αν δεν εχεις υπομονη και επιμονη...και τα ζητας στο πιατο δεν εχει και πολυ αξιαΡε σεις σταματήστε να τρώγεστε σαν τα σκυλιά για το τι γαμάει ο καθένας. Το site είναι για να ενημερωνόμαστε και όχι για να μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Ερώτηση: Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι από σας γαμάτε σε φάση sponsoring, μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό το deal? Πού τις βρίσκετε αυτές τις τύπισσες; Έχετε να μου συστήσετε κάποιο site ή ακόμα καλύτερα κάποιες συγκεκριμένες γκόμενες (facebook, vkontakte)? Θα με έψηνε φάση να έχω 2-3 γκόμενες να πηγαίνω μαζί τους κανα ταξιδάκι για κανά τετραήμερο ή να τις επισκέπτομαι στην Ουκρανία να ρίχνω κανα πούτσο... Όχι όμως επαγγελματίες πουτάνες, ας πούμε κοπέλες που θέλουν να συμπληρώνουν εισόδημα και παράλληλα να γουστάρουν και τα ταξίδια.
Ευχαριστώ!
μενω αφωνος............top μονο οι ματσωμενοι ουκρανοι γαμανε.αν θες μπορεις να βρεις και εσυ φιλε αν εισα εκατομυριουχος και διαθετημενος να σπονσαρεις χοντρα.στον σαλονικιο φιλο μου διαφορες τρελες,τελειωμενες 35 που κανεις δεν κοιτα εκει του ετρωγαν χιλιαδες σε δακτυλιδια και δωρα,ενω μεχρι και αυτοκινητα και διαμερισμα του ζητουσαν με την προειποθεση οτι αρχικα θα του κατσουν μετα τα δωρα και να τον ερωτευτουν χαχαχα.παντα εβλεπα 45 ρωσους με μικρουλες20-24 και ελεγα στους ρωσους φιλους μου γιατι εγω δεν εχω ποτε τετειο επιπεδο.μου λεει ενας ελα να σε παρω σε πρακτορειο να νοικιασεις μια και εσυ τετεια χαχαχαχα.χτες στον σαλονικιο φιλο μου την εστησαν απο μαμπα.αντι για κοπελα του την επεσαν 2 ντουλαπες και του ειπαν ειναι μπατσοι και η κοπελα 15.αρχικα του εδειξαν την φωτο του στο μαμπα και τα μυνηματα του,του λενε ελα μαζι μας στο αυτοκινητο.για πρωτη φορα σκεφτηκε πονηρα σαν το δασκαλο του και καταλαβε οτι δεν ειναι μπατσοι.αρχισε να τους αγριευει και ξεκινησε να φυγει.τον ακολουθησαν λιγο και μετα εφυγαν.μετα με πηρε και μου εστειλε τα μυνηματα τους συνεχισαν να τον απειλουν.ειπε υποσχεθηκες προστασια και με αφησες μονο.του εκαναν μαγκιες να βρεθουνε και εδωσαν την διευθηνση τους.πηρα τηλεφωνο την κοπελα της εξηγησα τι θα παθει αυτη και τα λαγουδακια και την ευχαριστησα που μου εδωσε την διευθηνση της.καθαρισα την μπουγαδα.εκλισαν τα κινητα τους και ζητησαν συγνωμη στο σαλονικιο φιλο μου απο το λαπτοπ.αυτος δεκτηκε τι συγνωμη και ειπε οκ τελος,αλλα μαζι μου δεν τελειωσαν χαχαχαχ.του ειπα μην με ζητησεις ξανα εμενα αλλα περνε μπραβους,λεει να σταματησω ως εδω μαζι τους απολογηθηκαν.εγω τους εκβιασα,εστειλα δεκαδες μυνηματα και κλισεις ολο το βραδι χαχαχαχ.ζητω 10 000 γριβνα.ειπα τοσα εδωσα στους μπραβους για εσας και θελω τα λεφτα μου τωρα απο εσας.εξαφανιζολ οι μαλακες χαχαχαχα
οχι ρε stefan00 απλα ειναι ψιλοκοτες, μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι που λενεμενω αφωνος............
εσυ αρχηγε πρεπει να εισαι κατι μεταξυ του δον κορλεονε και του καπτεν αμερικα εκει στην οδησσο και περιξ.....για να τα κανουν πανω τους ολοι αυτοι οι ασβερκοι φουσκωτοι της νυχτας....εκτως αν εισαι πρωην συνδεσμος KGB με CIA....
Τέχνη είναι σίγουρα, όλοι λένε πως παίζει τρελό sponsoring και μένα δε μου έχει κάτσει τίποτα, όλες μου ζητάνε σχέσεις και αποκλειστικότητες. Άρα κάτι κάνω λάθος.
Όσον αφορά το χοντρό πορτοφόλι εξήγησα πως δεν ψάχνω καθαρά επαγγελματία, ένα κοριτσάκι ψάχνω να το πάω πχ ένα 5ήμερο Παρίσι, εγώ θα πληρώσω εισιτήρια και διαμονή, να του δώσω και το κατιτίς άμα χρειάζεται, αλλά σε λογικά πλαίσια...
ειναι τεχνη μονο....τρελο πορτοφολι ομως οχι....ολα σε πολυ λογικσ πλαισια...αλλα αν δεν εχεις υπομονη και επιμονη...και τα ζητας στο πιατο δεν εχει και πολυ αξια
ειχα κανει καποια στιγμη οδηγο πως κινουμε εγω τοτε που το δολλαρο εναντι του ευρω ηταν στο 1,35 με 1,45 (πες μεσο ορο 1,40) τωρα τα ντηλ μου τα κανω σε γριβνες
Και πως τις βρίσκεις ρε συ στο vkontakte, πώς εντοπίζεις αυτές που σπονσοράρονται; Πώς γυρίζεις την κουβέντα στο χρηματικό; Εγώ συνέχεια ως γαμπρός καταλήγω, όπως γράφεις και εσύ στον οδηγό σου...
ξεκιναω με μαμπα και γενικα πλεον δεν λεω κατι γενικαΚαι πως τις βρίσκεις ρε συ στο vkontakte, πώς εντοπίζεις αυτές που σπονσοράρονται; Πώς γυρίζεις την κουβέντα στο χρηματικό; Εγώ συνέχεια ως γαμπρός καταλήγω, όπως γράφεις και εσύ στον οδηγό σου...
ρε κμαν αληθεια εχεις παει ποτε ουκρανο-ρωσια; εχεις παει ποτε γκομενα διακοπες; γιατι εχεις τρελη υπερβολη και πολυ ψηλες προσδοκιες, σε κοβω να την βγαζεις σε σαλον ΄η να πληρωνεις πολυ υπεραξια...φιλικα πανταΔεν είναι τέχνη.Απλά κάνεις μια συμφωνία.Εγώ έχω κάνει με δεκάδες από Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία,Πολωνία.Εσύ προσφέρεις ένα πράγμα και αν τσιμπήσει τσίμπησε.Με τις Ουκρανές συνήθως προτείνω κάτι τέτοιο που δεν μπορούν να μη δεχτούν.Αυτό δε σημαίνει οτι θα πραγματοποιήσω 100% αυτό που υπόσχομαι αλλά 30%.Πρέπει να είσαι λίγο φιδέμπορας αλλιώς ζητούνε τον ουρανό με τα άστρα.Γενικά υπάρχει νοοτροπία νικητή ηττημένου.Με τη Ρωσίδα δύσκολα θα κερδίσεις αλλά με την Ουκρανέζα κερδίζεις σχεδόν πάντα δεν είναι τόσο σκληρές στις διεκδικήσεις.
An πληρώσεις έξοδα διακοπών είναι πάρα πολύ εύκολο εγώ μπορώ να σου βρω 30 σε μια μέρα που να θέλουν.Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις πας για το ανφάν γκατέ γκόμενες κάτω από 25 πάνω από 185 ύψος δηλαδή μοντέλα.Αλλιώς δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να πληρώνεις διακοπές.
Ελλάδα αν φέρεις τέτοιες γκόμενες και τις κυκλοφορήσεις σε κοσμοπολίτικα μέρη Σαντορίνη,Μύκονο,Ρόδο θα φας και πολλές βρισιές γιατί οι Ελληνάρες δε μασάνε.Αλλά στο εξωτερικό που λες κανείς δε δίνει σημασία.
Εκτός από Τουρκία βέβαια όπου θα σου πρήξουν τα αρχίδια οι Τούρκοι με το καμάκι στις γκόμενες.Γενικά Τουρκία είναι η εύκολη λύση για Ουκρανές,Λευκορρωσίδες γιατί εκεί δεν πληρώνεις βίζα ενώ για Ελλάδα πληρώνεις όλο το τουρ πακέτ μέσω Μουζενίδη.