Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν δεις ποσα τρωω σε κερασματα σε μικρουλες που δεν γαμω δεν ειναι τιποτα να τα τρως μαζι με αυτες.ετσ οταν εισαι με γκομενες δεν θα σε ζαλισει η καθε ασχετη οπως εμενα να την ταιζεις.

Επισκέπτης
Εντάξει το πιασαμε γενικό  νόημα. Όλοι  τα χώνετε κσι γαματε,οχι πάντα,  αναλογα με την τσεπη σας και τις γνωστές  σας.γαμησετε δεν γαμησετε στην τελική δεν φαίνεται να έχει σημασίαΣας αρέσει  η ολη φάση.  

Συγκεκριμένα  τωρα,δωστε  διευθυνσεις απο γκομενακια  δοκιμασμενα στο μαμπα να δούμε. Επίσης το κωλομαμπα δεν μ άφηνει να ανεβασω φωτο προφίλ. Τι φωτο θέλει φατσα φορα;

Και κατι αλλο,σε ποια γλωσσα θεωρειτε καλύτερο να γίνει η διαπραγματευση, αγγλικά  ή  ρωσικα;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
Εντάξει το πιασαμε γενικό  νόημα. Όλοι  τα χώνετε κσι γαματε,οχι πάντα,  αναλογα με την τσεπη σας και τις γνωστές  σας.γαμησετε δεν γαμησετε στην τελική δεν φαίνεται να έχει σημασία. αρέσει  η ολη φάση.  

Συγκεκριμένα  τωρα,δωστε  διευθυνσεις απο γκομενακια  δοκιμασμενα στο μαμπα να δούμε. Επίσης το κωλομαμπα δεν μ άφηνει να ανεβασω φωτο προφίλ. Τι φωτο θέλει φατσα φορα;

Και κατι αλλο,σε ποια γλωσσα θεωρειτε καλύτερο να γίνει η διαπραγματευση, αγγλικά  ή  ρωσικα;
1.μονο φατσα
2.στα ρωσσικα
3.για να μην γαμησεις οδησσο πρεπει να εχεις εμφανηση λιγο πιο ασχημη απο μια μαϊμου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
χαχαχαχ,τα ιδια μου εκανε μια παρεα μικρουλες κιεβο πριν 5 χρονια,ετρωγαν πιτσες σπιτι,επιναν και μετα οτι ειχα ψυγειο ποτα,φαγητα,τυρια τα εβαζαν στις βαλιτσες και εφευγαν
τα ετρωγαν ολα
ακριδες οι πουτανες...που το βαζουν τοσο φαγητο;
αφου ο Αλλαν εμενε νηστικος του τα τρωγαν ολα  :2funny:
βεβαια ο αλλαν τις τιμωρουσε  :fuck1:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ρε σεις σταματήστε να τρώγεστε σαν τα σκυλιά για το τι γαμάει ο καθένας. Το site είναι για να ενημερωνόμαστε και όχι για να μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Ερώτηση: Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι από σας γαμάτε σε φάση sponsoring, μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό το deal? Πού τις βρίσκετε αυτές τις τύπισσες; Έχετε να μου συστήσετε κάποιο site ή ακόμα καλύτερα κάποιες συγκεκριμένες γκόμενες (facebook, vkontakte)? Θα με έψηνε φάση να έχω 2-3 γκόμενες να πηγαίνω μαζί τους κανα ταξιδάκι για κανά τετραήμερο ή να τις επισκέπτομαι στην Ουκρανία να ρίχνω κανα πούτσο... Όχι όμως επαγγελματίες πουτάνες, ας πούμε κοπέλες που θέλουν να συμπληρώνουν εισόδημα και παράλληλα να γουστάρουν και τα ταξίδια.

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Ρε σεις σταματήστε να τρώγεστε σαν τα σκυλιά για το τι γαμάει ο καθένας. Το site είναι για να ενημερωνόμαστε και όχι για να μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Ερώτηση: Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι από σας γαμάτε σε φάση sponsoring, μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό το deal? Πού τις βρίσκετε αυτές τις τύπισσες; Έχετε να μου συστήσετε κάποιο site ή ακόμα καλύτερα κάποιες συγκεκριμένες γκόμενες (facebook, vkontakte)? Θα με έψηνε φάση να έχω 2-3 γκόμενες να πηγαίνω μαζί τους κανα ταξιδάκι για κανά τετραήμερο ή να τις επισκέπτομαι στην Ουκρανία να ρίχνω κανα πούτσο... Όχι όμως επαγγελματίες πουτάνες, ας πούμε κοπέλες που θέλουν να συμπληρώνουν εισόδημα και παράλληλα να γουστάρουν και τα ταξίδια.

Ευχαριστώ!

αυτό που ζητάς φιλαράκι είναι τέχνη ολόκληρη.Και χοντρό πορτοφόλι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
αυτό που ζητάς φιλαράκι είναι τέχνη ολόκληρη.Και χοντρό πορτοφόλι.

Τέχνη είναι σίγουρα, όλοι λένε πως παίζει τρελό sponsoring και μένα δε μου έχει κάτσει τίποτα, όλες μου ζητάνε σχέσεις και αποκλειστικότητες. Άρα κάτι κάνω λάθος.

Όσον αφορά το χοντρό πορτοφόλι εξήγησα πως δεν ψάχνω καθαρά επαγγελματία, ένα κοριτσάκι ψάχνω να το πάω πχ ένα 5ήμερο Παρίσι, εγώ θα πληρώσω εισιτήρια και διαμονή, να του δώσω και το κατιτίς άμα χρειάζεται, αλλά σε λογικά πλαίσια...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845

Ευχαριστώ!
ειναι τεχνη μονο....τρελο πορτοφολι ομως οχι....ολα σε πολυ λογικσ πλαισια...αλλα αν δεν εχεις υπομονη και επιμονη...και τα ζητας στο πιατο δεν εχει και πολυ αξια
ειχα κανει καποια στιγμη οδηγο πως κινουμε εγω τοτε που το δολλαρο εναντι του ευρω ηταν στο 1,35 με 1,45 (πες μεσο ορο 1,40) τωρα τα ντηλ μου τα κανω σε γριβνες

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
top μονο οι ματσωμενοι ουκρανοι γαμανε.αν θες μπορεις να βρεις και εσυ φιλε αν εισα εκατομυριουχος και διαθετημενος να σπονσαρεις χοντρα.στον σαλονικιο φιλο μου διαφορες τρελες,τελειωμενες 35 που κανεις δεν κοιτα εκει του ετρωγαν χιλιαδες σε δακτυλιδια και δωρα,ενω μεχρι και αυτοκινητα και διαμερισμα του ζητουσαν με την προειποθεση οτι αρχικα θα του κατσουν μετα τα δωρα και να τον ερωτευτουν χαχαχα.παντα εβλεπα 45 ρωσους με μικρουλες20-24 και ελεγα στους ρωσους φιλους μου γιατι εγω δεν εχω ποτε τετειο επιπεδο.μου λεει ενας ελα να σε παρω σε πρακτορειο να νοικιασεις μια και εσυ τετεια χαχαχαχα.χτες στον σαλονικιο φιλο μου την εστησαν απο μαμπα.αντι για κοπελα του την επεσαν 2 ντουλαπες και του ειπαν ειναι μπατσοι και η κοπελα 15.αρχικα του εδειξαν την φωτο του στο μαμπα και τα μυνηματα του,του λενε ελα μαζι μας στο αυτοκινητο.για πρωτη φορα σκεφτηκε πονηρα σαν το δασκαλο του και καταλαβε οτι δεν ειναι μπατσοι.αρχισε να τους αγριευει και ξεκινησε να φυγει.τον ακολουθησαν λιγο και μετα εφυγαν.μετα με πηρε και μου εστειλε τα μυνηματα τους συνεχισαν να τον απειλουν.ειπε υποσχεθηκες προστασια και με αφησες μονο.του εκαναν μαγκιες να βρεθουνε και εδωσαν την διευθηνση τους.πηρα τηλεφωνο την κοπελα της εξηγησα τι θα παθει αυτη και τα λαγουδακια και την ευχαριστησα που μου εδωσε την διευθηνση της.καθαρισα την μπουγαδα.εκλισαν τα κινητα τους και ζητησαν συγνωμη στο σαλονικιο φιλο μου απο το λαπτοπ.αυτος δεκτηκε τι συγνωμη και ειπε οκ τελος,αλλα μαζι μου δεν τελειωσαν χαχαχαχ.του ειπα μην με ζητησεις ξανα εμενα αλλα περνε μπραβους,λεει να σταματησω ως εδω μαζι τους απολογηθηκαν.εγω τους εκβιασα,εστειλα δεκαδες μυνηματα και κλισεις ολο το βραδι χαχαχαχ.ζητω 10 000 γριβνα.ειπα τοσα εδωσα στους μπραβους για εσας και θελω τα λεφτα μου τωρα απο εσας.εξαφανιζολ οι μαλακες χαχαχαχα
μενω αφωνος............
εσυ αρχηγε πρεπει να εισαι κατι μεταξυ του δον κορλεονε και του καπτεν αμερικα εκει στην οδησσο και περιξ.....για να τα κανουν πανω τους ολοι αυτοι οι ασβερκοι φουσκωτοι της νυχτας....εκτως αν εισαι πρωην συνδεσμος KGB με CIA....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
μενω αφωνος............
εσυ αρχηγε πρεπει να εισαι κατι μεταξυ του δον κορλεονε και του καπτεν αμερικα εκει στην οδησσο και περιξ.....για να τα κανουν πανω τους ολοι αυτοι οι ασβερκοι φουσκωτοι της νυχτας....εκτως αν εισαι πρωην συνδεσμος KGB με CIA....
οχι ρε stefan00 απλα ειναι ψιλοκοτες, μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι που λενε
καλο ειναι βεβαια να μην ψαχνεσε οπως ψαχτηκε ο σαλονικιος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τέχνη είναι σίγουρα, όλοι λένε πως παίζει τρελό sponsoring και μένα δε μου έχει κάτσει τίποτα, όλες μου ζητάνε σχέσεις και αποκλειστικότητες. Άρα κάτι κάνω λάθος.

Όσον αφορά το χοντρό πορτοφόλι εξήγησα πως δεν ψάχνω καθαρά επαγγελματία, ένα κοριτσάκι ψάχνω να το πάω πχ ένα 5ήμερο Παρίσι, εγώ θα πληρώσω εισιτήρια και διαμονή, να του δώσω και το κατιτίς άμα χρειάζεται, αλλά σε λογικά πλαίσια...

Δεν είναι τέχνη.Απλά κάνεις μια συμφωνία.Εγώ έχω κάνει με δεκάδες από Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία,Πολωνία.Εσύ προσφέρεις ένα πράγμα και αν τσιμπήσει τσίμπησε.Με τις Ουκρανές συνήθως προτείνω κάτι τέτοιο που δεν μπορούν να μη δεχτούν.Αυτό δε σημαίνει οτι θα πραγματοποιήσω 100% αυτό που υπόσχομαι αλλά 30%.Πρέπει να είσαι λίγο φιδέμπορας αλλιώς ζητούνε τον ουρανό με τα άστρα.Γενικά υπάρχει νοοτροπία νικητή ηττημένου.Με τη Ρωσίδα δύσκολα θα κερδίσεις αλλά με την Ουκρανέζα κερδίζεις σχεδόν πάντα δεν είναι τόσο σκληρές στις διεκδικήσεις.

An πληρώσεις έξοδα διακοπών είναι πάρα πολύ εύκολο εγώ μπορώ να σου βρω 30 σε μια μέρα που να θέλουν.Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις πας για το ανφάν γκατέ γκόμενες κάτω από 25 πάνω από 185 ύψος δηλαδή μοντέλα.Αλλιώς δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να πληρώνεις διακοπές.
Ελλάδα αν φέρεις τέτοιες γκόμενες και τις κυκλοφορήσεις σε κοσμοπολίτικα μέρη Σαντορίνη,Μύκονο,Ρόδο θα φας και πολλές βρισιές γιατί οι Ελληνάρες δε μασάνε.Αλλά στο εξωτερικό που λες κανείς δε δίνει σημασία.
Εκτός από Τουρκία βέβαια όπου θα σου πρήξουν τα αρχίδια οι Τούρκοι με το καμάκι στις γκόμενες.Γενικά Τουρκία είναι η εύκολη λύση για Ουκρανές,Λευκορρωσίδες γιατί εκεί δεν πληρώνεις βίζα ενώ για Ελλάδα πληρώνεις όλο το τουρ πακέτ μέσω Μουζενίδη.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ειναι τεχνη μονο....τρελο πορτοφολι ομως οχι....ολα σε πολυ λογικσ πλαισια...αλλα αν δεν εχεις υπομονη και επιμονη...και τα ζητας στο πιατο δεν εχει και πολυ αξια
ειχα κανει καποια στιγμη οδηγο πως κινουμε εγω τοτε που το δολλαρο εναντι του ευρω ηταν στο 1,35 με 1,45 (πες μεσο ορο 1,40) τωρα τα ντηλ μου τα κανω σε γριβνες

Και πως τις βρίσκεις ρε συ στο vkontakte, πώς εντοπίζεις αυτές που σπονσοράρονται; Πώς γυρίζεις την κουβέντα στο χρηματικό; Εγώ συνέχεια ως γαμπρός καταλήγω, όπως γράφεις και εσύ στον οδηγό σου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και πως τις βρίσκεις ρε συ στο vkontakte, πώς εντοπίζεις αυτές που σπονσοράρονται; Πώς γυρίζεις την κουβέντα στο χρηματικό; Εγώ συνέχεια ως γαμπρός καταλήγω, όπως γράφεις και εσύ στον οδηγό σου...

Το εύκολο είναι να βρίσκεις αμέσως αυτές που ψάχνουν σπόνσορα.Λίγο πιο δύσκολο είναι να βρίσκεις κανονικές και μετά να το ρίχνεις στο σπονσοριλίκι.Αλλά γενικά Ουκρανία είναι πολύ εύκολο.Εγώ και στα κλαμπ να πάω σε μια μέρα έχω βρει τις σπονσορέτς.Απλά στο ίντερνετ είναι πάρα πολύ εύκολο γιατί το γράφουν ή το δείχνουν οι ίδιες.
Στο κλαμπ και στο δρόμο πρέπει λίγο να κόβει το μάτι σου να τις εντοπίσεις.
Και στην Πολωνία δεν είναι πολύ διαφορτικά άμα πεις στην άλλη για zakupy ή γούνες όλο και κάτι θα γαμήσεις.Απλά οι πιο πολλοί πάνε στο πιο εύκολο και το πιο εύκολο είναι η Ουκρανία.Και στην Ουκρανία το πιο εύκολο και ασφαλές είναι το ίντερνετ για αυτό πάνε στο ίντερνετ.Αν είσαι γνήσιος αρχίδουλας τα σπας όλα αυτά γιατί δε μασάς.

Τώρα για το πώς γυρίζεις την κουβέντα στο σπονσοριλίκι είναι πολύ απλό.Απλά τις ρωτάς αν τους αρέσουν τα δώρα.Μια φορά ήμουν στο αεροδρόμιο της Ιστανμπούλ είδα ένα μουνάκι από την Ουκρανία και τη ρώτησα αν της αρέσουν τα δώρα.Μου λέει τα δώρα μου αρέσουν πάρα πολύ.Ωραία λέω θα σου πάρω ό,τι θες από τα duty free.Της αγόρασα ένα άρωμα από τους Τουρκαλάδες και μετά έκατσε δίπλα μου στο αεροπλάνο και τη χούφτωνα σε όλη τη διαδρομή.Κάπως έτσι λειτουργεί.Οσο πιο αρχίδας είσαι,έχεις ρευστό και βγάζεις την πούτσα έξω τόσο ανώτερος είσαι.Γενικά δεν πρέπει να σέβεσαι τίποτα πρέπει να δείχνεις την υπεροχή σου σαν ανώτερος Βαλκάνιος.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
ξεκιναω με μαμπα και γενικα πλεον δεν λεω κατι γενικα
εκφραζομαι στα ισια..... οχι ακριβως στο μπικικινι ή στο σερβις που θελω....αλλα με ενα κειμενακι...το οποιο σε γενικες γραμμες λεει (αν θελω να παω στον τοπο τους) γεια σου θα ερθω για χ μερες στο κιεβο/οδησσο/μοσχα/αγια πετρουπολη/καζαν/χαρκοβ/λβοβ βαλε πια πολη θες  :grin: και ψαχνω για γυναικια παρεα που μπορει να μου δειξει την πολη τα νυχτερινα κεντρα την ζωη και να μπορεσει να μεινει μαζι μου, ειμαι ανθρωπος που δεν εχω οικονομικο προβλημα και θα σε ανταμοιψω με ενα καλο δωρακι για τον χρονο σου που θα διαθεσεις μαζι μου, θα σε ενδιεφερε η προταση μου;

ε σε 10 μερες εχεις στειλει 200 πμ με αυτο το ετοιμο μυνηματακι και θα εχεις καμια 40 αρια θετικες απαντησεις...βγαλε τις 20 που θα ζητανε τον ουρανο με τα αστρα...στο ενδιαμεσο εχεις τσιμπισει το κοντακτε...μαθαινεις με τι ασχολειτε και ποσα περνει και κανεις την αναλογη προταση....θελει τροπο ειπαμε , τεχνη και υπομονη....εγω επειδη ζηταω στην πορεια παρτουζες και βιντεο και τσοντοφωτογραφιες μου ειναι ακομα πιο δυσκολο....για μια γκομενα δεν παω εκει πια ας ειναι και η ιρινα σαικ.... στον καβλωμενο λεωντα γνωρισα 8 απο τις 9 κοπελες που πηδηξα + αλλες 2 που τις ειχα καθαρα γι αυτον επειδη εμενα δεν με επερνε για αλλες, λυγισαν τα γονατα μου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
Δεν είναι τέχνη.Απλά κάνεις μια συμφωνία.Εγώ έχω κάνει με δεκάδες από Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία,Πολωνία.Εσύ προσφέρεις ένα πράγμα και αν τσιμπήσει τσίμπησε.Με τις Ουκρανές συνήθως προτείνω κάτι τέτοιο που δεν μπορούν να μη δεχτούν.Αυτό δε σημαίνει οτι θα πραγματοποιήσω 100% αυτό που υπόσχομαι αλλά 30%.Πρέπει να είσαι λίγο φιδέμπορας αλλιώς ζητούνε τον ουρανό με τα άστρα.Γενικά υπάρχει νοοτροπία νικητή ηττημένου.Με τη Ρωσίδα δύσκολα θα κερδίσεις αλλά με την Ουκρανέζα κερδίζεις σχεδόν πάντα δεν είναι τόσο σκληρές στις διεκδικήσεις.

An πληρώσεις έξοδα διακοπών είναι πάρα πολύ εύκολο εγώ μπορώ να σου βρω 30 σε μια μέρα που να θέλουν.Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις πας για το ανφάν γκατέ γκόμενες κάτω από 25 πάνω από 185 ύψος δηλαδή μοντέλα.Αλλιώς δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να πληρώνεις διακοπές.
Ελλάδα αν φέρεις τέτοιες γκόμενες και τις κυκλοφορήσεις σε κοσμοπολίτικα μέρη Σαντορίνη,Μύκονο,Ρόδο θα φας και πολλές βρισιές γιατί οι Ελληνάρες δε μασάνε.Αλλά στο εξωτερικό που λες κανείς δε δίνει σημασία.
Εκτός από Τουρκία βέβαια όπου θα σου πρήξουν τα αρχίδια οι Τούρκοι με το καμάκι στις γκόμενες.Γενικά Τουρκία είναι η εύκολη λύση για Ουκρανές,Λευκορρωσίδες γιατί εκεί δεν πληρώνεις βίζα ενώ για Ελλάδα πληρώνεις όλο το τουρ πακέτ μέσω Μουζενίδη.
ρε κμαν αληθεια εχεις παει ποτε ουκρανο-ρωσια; εχεις παει ποτε γκομενα διακοπες; γιατι εχεις τρελη υπερβολη και πολυ ψηλες προσδοκιες, σε κοβω να την βγαζεις σε σαλον ΄η να πληρωνεις πολυ υπεραξια...φιλικα παντα

οταν ο καβλωμενος λεων εφαρμοσε την δικια μου λογικη και οχι απο το μαμπα αλλα καμακι στα μακντοναλντς εκανε καπακι παρτουζα με ενα 20αρικακι την καθε γκομενα και η μια που μου εδειξε τουμπανεϊσον στα δικα μου γουστα ακριβως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom