o πολεμος δεν εχει αλλαξει τιποτα κμαν,οι μαλακισμενες στα κλαμπ παραμενουν το ιδιο.μονο οσες ειναι στο μαμπα κανεις παιχνιδι δυστηχος.σημερα δεν θα πω για πουτανες αλλα παλι την διαφορετικη νοοτροπια που εχουν με αλλους λαους σε σχεση με ελληνες,ιταλους,ισπανους που μας εχουν μαλακες και μας δουλευουν.οσο και να κοροιδευουμε γαλους,αγγλους,αμερικανους εχουν πλεονεκτημα να παιξουν με την κατηγορια των μαλακισμενων στην κατηγοριαα γκομενων,οχι του μαμπα αλλα των ντισκο,μπαρ,καφε,παρκα και παγκακια.παω παραδειγμα να της καμακωσω καλοντυμενος και φωρτωμενος χρημα,με το που μιλας ρωσικα πολλες φορες με αποριψαν χωρις να με κοιταξουν,μονο που τους ελεγα προσβολες τυπου τραβατε στους γυφτους ουκρανους χωρις μια κοιταζαν να δουν αλλα δεν επιστρεφω.αν παει ενας αγγλος,οχι ελληνας να μιλα αγγλικα αλλα αγγλος,αμερικανος,γαλος δινουν κατι χαμογελα,μιλανε η προσπαθουν να μιλησουν αγγλικα και το ματι τους γυαλιζει.γνωρισα πριν 4 μερες ενα παιδι απο παρισι,εμοιαζε με τον ζλαταν ιμπραιμοβιτσ σε ξανθο,μου λεει ολοι μου το λενε.με ρωτησε που μπορει να βρει μπαρ,οχι κλαμπ.καναμε μια βολτα να του δειξω κετερινισκαγια,οπερα,ντιριπασοσκαγια,του εδειξα μπαρ και το γρανατ και κατεληξαμε στο μπαφαλο οπου εχει μουνιτσες και θα εδειχνε ποδοσφαιρο.του ειπα εδω μολις δουν εισαι ξενος χωρις να ρωτησουν παραγελνουν σουσια,σαμπανιες και τι αλλο παιζει.λεει το παιδι μετα που ειπα τι παιζει και οτι αν θελει εχει γκομενες στο ιτερνετ με 20-30 ευρο λεει οχι.απλα μπαρ να πιω θελω,σιγουρα ειμαι αφραγγος αν νομιζουν θα παιξουν οπως λες και δεν θελω να χαλασω χρημα θα περιμενω να παω παρισι που γαμω τσαμπα γκομενες δεν πληρωνω.εμφανιζεται ξαφνικα μια φιλη λεσβια η αλεξαντρα και 2 νορμαλ γκομενες.με το που ακουσαν παρισι εκαναν σαν τρελες,μεχρι και η λεσβια του ελεγε με ενθουσιασμο οτι ειναι ονειρο,την αγαπημενη της γαλιδα τραγουδιστρια,λιγα γαλλικα και ηταν ετοιμη να γινει στρειτ για αυτον!οι φιλες της εχιναν με τον τροπο που μιλουσε αγγλικα με γαλικη προφορα.ελεγαν η οδυσσος εχει ιδια αρχιτεκτονικη αυτος ειπα ναι στο παρισι ομως ειναι μεγαλυτερα τα κτηρια.ξετρελαθηκαν με αυτον,ενα μετριο εμφανισιακα γαλλο.τελικα κατεληξε στο ιρις παπ,του ειπα θα ειναι τιγκα και δουλευει 24.την επομενη τον ειδα παλι.χαιρετησα αλλα δεν ειπα πως περασε,μονος ηταν.τα ιδια σκηνικα ειδα πολλες φορες κιεβο με αγγλους,αμερικανους