Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
'Aσε πήγα στο Λέ'ι'λα για 5 λεπτά  :vomit:  :shit: και ειδα αηδίασα  :2funny:.Όλη η χαβούζα συχνάζει εκεί  :2funny:το Λε'ι'λα θυμιζει λιγακι Μεταξουργείο  :2funny:.
  Εχει πλάκα που μετά το κράξιμο όλοι κατεβάσαν απο το Facebook ολες της φωτογραφίες με το γάμο του Μεγιστάνα  :2funny: κρίμα γιατι ειχα βρει το facebbok αυτης που είχες φέρει στη Μόσχα στο γάμο και αυτή γκόμενο έχει και όλο φωτογραφίες με τον γκόμενό της είναι στη σελίδα  :2funny: μου φένεται εσας σας εχουν για να σας τα παίρνουν και να πηγαινουν μετα στους γκόμενους τους  :2funny:.
  Παντος  οφειλω να ομολογισω οτι περνάτε πολυ καλητερα απο το Κισινιώφ που τα ζώα κάθονται χωρις γυναικες στο ΟΠΑ και παιζουν τάβλι και λένε τι ωραια που περνάμε  :jerking: :2funny:.
και ποιο είναι  αυτο το ισπανικο και το ιταλικό  στυλ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανία είναι καθαρά θέμα πόσα έχεις να σκάσεις.Οσο περισσότερα σκας τόσο πιο πολλές γκόμενες.Ηδη έχω κανονίσει με καμιά τριανταριά να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες.Πιο φτηνή έρχεται η συγκατοίκηση με γκόμενα με δώρο αλλά μετά κάνεις έξοδα σε εστιατόρια κτλ και τη φορτώνεσαι.
Το 90% κολλάει στο ίντερνετ και τα prearranged contacts ενώ το θέμα είναι να μπορείς να κυνηγήσεις ελεύθερα στα κλαμπ και στο δρόμο.Μάλλον θα γαμήσω καμιά εικοσαριά από το ίντερνετ και ό,τι βρω στα κλαμπ.10 μέρες είναι αρκετές για μανιακούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
και ποιο είναι  αυτο το ισπανικο και το ιταλικό  στυλ;

Ποιο ισπανικό και ιταλικό στυλ?Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι άφραγκοι.Χρειάζεται στυλ Βαλκάνιου άρχοντος.Πονηρός καουμπόυ με λεφτά.

Επισκέπτης
[quote author=Kman2 link=topic=9257.msg6580545#msg6580545 ]Ηδη έχω κανονίσει με καμιά τριανταριά να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες
[/quote]
:o  :o για να γαμεησεις μονο σου 30 γκόμενες  σε 10 μέρες χρειαζεσαι 10 πουτσες και 10 κουτια βιαγκρα.δεν κερνας και  κανένα  κοκκαλακι σε μας;χαχα

Και πως το κανονισες αυτο το χαρεμι πριν πας καν;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:o  :o για να γαμεησεις μονο σου 30 γκόμενες  σε 10 μέρες χρειαζεσαι 10 πουτσες και 10 κουτια βιαγκρα.δεν κερνας και  κανένα  κοκκαλακι σε μας;χαχα

Και πως το κανονισες αυτο το χαρεμι πριν πας καν;

Εύκολο είναι από το ίντερνετ.Θα δούμε βέβαια τι θα γίνει στο έδαφος.Αλλά είναι πολύ απελπισμένες.Είναι και θέμα φυσικής αντοχής όπως λες.Παλιά 3-4 τη μέρα τις κατάφερνα.Να δούμε τι θα γίνει τώρα.Πάντως κανονίζεις πολύ εύκολα.
Και στα κλαμπ τα ίδια τους λέω για να δούμε πώς έχουν αλλάξει με τον πόλεμο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
o πολεμος δεν εχει αλλαξει τιποτα κμαν,οι μαλακισμενες στα κλαμπ παραμενουν το ιδιο.μονο οσες ειναι στο μαμπα κανεις παιχνιδι δυστηχος.σημερα δεν θα πω για πουτανες αλλα παλι την διαφορετικη νοοτροπια που εχουν με αλλους λαους σε σχεση με ελληνες,ιταλους,ισπανους που μας εχουν μαλακες και μας δουλευουν.οσο και να κοροιδευουμε γαλους,αγγλους,αμερικανους εχουν πλεονεκτημα να παιξουν με την κατηγορια των μαλακισμενων στην κατηγοριαα γκομενων,οχι του μαμπα αλλα των ντισκο,μπαρ,καφε,παρκα και παγκακια.παω παραδειγμα να της καμακωσω καλοντυμενος και φωρτωμενος χρημα,με το που μιλας ρωσικα πολλες φορες με αποριψαν χωρις να με κοιταξουν,μονο που τους ελεγα προσβολες τυπου τραβατε στους γυφτους ουκρανους χωρις μια κοιταζαν να δουν αλλα δεν επιστρεφω.αν παει ενας αγγλος,οχι ελληνας να μιλα αγγλικα αλλα αγγλος,αμερικανος,γαλος δινουν κατι χαμογελα,μιλανε η προσπαθουν να μιλησουν αγγλικα και το ματι τους γυαλιζει.γνωρισα πριν 4 μερες ενα παιδι απο παρισι,εμοιαζε με τον ζλαταν ιμπραιμοβιτσ σε ξανθο,μου λεει ολοι μου το λενε.με ρωτησε που μπορει να βρει μπαρ,οχι κλαμπ.καναμε μια βολτα να του δειξω κετερινισκαγια,οπερα,ντιριπασοσκαγια,του εδειξα μπαρ και  το γρανατ και κατεληξαμε στο μπαφαλο οπου εχει μουνιτσες και θα εδειχνε ποδοσφαιρο.του ειπα εδω μολις δουν εισαι ξενος χωρις να ρωτησουν παραγελνουν σουσια,σαμπανιες και τι αλλο παιζει.λεει το παιδι μετα που ειπα τι παιζει και οτι αν θελει εχει γκομενες στο ιτερνετ με 20-30 ευρο λεει οχι.απλα μπαρ να πιω θελω,σιγουρα ειμαι αφραγγος αν νομιζουν θα παιξουν οπως λες και δεν θελω να χαλασω χρημα θα περιμενω να παω παρισι που γαμω τσαμπα γκομενες δεν πληρωνω.εμφανιζεται ξαφνικα μια φιλη λεσβια η αλεξαντρα και 2 νορμαλ γκομενες.με το που ακουσαν παρισι εκαναν σαν τρελες,μεχρι και η λεσβια του ελεγε με ενθουσιασμο οτι ειναι ονειρο,την αγαπημενη της γαλιδα τραγουδιστρια,λιγα γαλλικα και ηταν ετοιμη να γινει στρειτ για αυτον!οι φιλες της εχιναν με τον τροπο που μιλουσε αγγλικα με γαλικη προφορα.ελεγαν η οδυσσος εχει ιδια αρχιτεκτονικη αυτος ειπα ναι στο παρισι ομως ειναι μεγαλυτερα τα κτηρια.ξετρελαθηκαν με αυτον,ενα μετριο εμφανισιακα γαλλο.τελικα κατεληξε στο ιρις παπ,του ειπα θα ειναι τιγκα και δουλευει 24.την επομενη τον ειδα παλι.χαιρετησα αλλα δεν ειπα πως περασε,μονος ηταν.τα ιδια σκηνικα ειδα πολλες φορες κιεβο με αγγλους,αμερικανους

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αλλος γαλλος ο ολιβιερ που ξερω 6-7 χρονια 40-45 εμφανισημος κανει θραυση παραλια οδυσσο.εμαθε και λιγα ρωσικα παντα τον εβλεπα με γκομεναρες.πρωτη φορα οταν ηρθε οδυσσο ο αζερπαιζαν τον συστησε σε μια μουναρα και την ειχε γκομενα.μετα πηγε να την πασαρει σε μενα  αλλα δεν εγινε τιποτα,μονο φαγητο πηγαμε και σταματησα.ειναι στο κοντακτε αυτος και εχει πολλες κοπελες φιλες,φωτο απο οδυσσο,μοσχα και αλλες πολεις.περιπου το ιδιο εμφανισιακα εμοιαζε και ο ελληνας το καμακι απο την βραζιλια που 2 μηνες δεν του μιλησε καμια!μονο μια βιζιτα οταν καναμε καμακι μαζι χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πεστα αρχοντα,μακαρι να ειχαμε παλι ιταλους,ισπανους οπως παλια για να νιωθω υπεροψια σαν ελληνας χαχαχαχαχ,δεν εχει πιο αφραγγους απο αυτους.παντως ειδα καμια 15 ελληνες οδυσσο,απο 56-65.οι 2 με γκομενες που μιλουσαν ελληνικα,ενας ναυπηγος και αλλοι που περασα αδιαφορα απο διπλα τους και δεν μιλησα.μιλησα με 3 μονο,με τον ενα καναμε μια βπλτα να του δειξω το κεντρο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακη παιζεται για αγια πετρουπολη γιορτες.προσεξε αν ερθω και δεν δω γκομενες παρα απο σαλον θα σε κραξω χαχαχαχαχ.μην μου κανεις και μενα σαν τον φιλο του ρολογα που του πασαρες την γκομενα και δεν σκοραρε.ο φιλος του ρολογα σαν απειρος απο ρωσια δεν πηρε μυροδια οτι καμια βιζιτα του πασαρες και δεν την εκανε πριτλαζενια τι δωρακι θα δωσει να την γαμησει χαχαχαχ.θα σκεφτηκε τι καλο παιδι ο διμητρακις μου εκανε πασα,δεν εχω δει ποτε σκυλο να δινει κοκαλο σε αλλο σκυλι χαχχαχαχαχ.τα ιδια μου εκαναν παλια ουκρανοι,κερνουσα,εφερναν καμια που γαμιοταν για ποτο η καμια κρυφοβιζιτα ,επιναν τζαμπα και  ενιωθα υποχρεωμενος οτι μου εκαναν πασα.μετα απο χρονια που ξυπνισα τους διαολοεστειλα ολους.ακομα συνεχιζεις να ασχολεισαι με τον σλαβιανι,ασε τον ανθρωπο και παρε με οτι ωρα θες να μιλισουμε για τι ειδα.ξερεις δεν λεω ψεματα,θα σου πω και τι μου ειπαν και οι κοπελες που μιλησα μαζι τους.ασε επιτελους υσηχο τον ανθρωπο να γραφει καμια πλιροφορια.εμενα πηγε να μου πασαρει γκομενες αλλα οι δυο δεν της πηρα που τις ειχα στο πιατο και πηγα να βγω αδικα ραντεβου αφου με εστησε η μαλακισμενη,μετα δεν απαντουσαν τηλεφωνα.η αλλη την απεριψα γιατι δεν μου ελεγε καθαρα ο σλαβιανι οτι θα γαμησω,ειπε κανε δωρακια,βγειτε και θα δεις αν σε ανταμειψει αλλα αρνηθηκα να μπω στην δοκιμσια να χανω χρονο-χρημα και η τριτη κοπελα που μου πασασε ειπε τελικα ηταν αρωστη.προχτες πριν φυγω την πηρα ξανα να της προσφερω 1000 κα ασ φυγει μετα απο μια ωρα αλλα ηταν αρωστη ακομα,ασχημα κρυολογημενη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη παιζεται για αγια πετρουπολη γιορτες.προσεξε αν ερθω και δεν δω γκομενες παρα απο σαλον θα σε κραξω χαχαχαχαχ.μην μου κανεις και μενα σαν τον φιλο του ρολογα που του πασαρες την γκομενα και δεν σκοραρε.ο φιλος του ρολογα σαν απειρος απο ρωσια δεν πηρε μυροδια οτι καμια βιζιτα του πασαρες και δεν την εκανε πριτλαζενια τι δωρακι θα δωσει να την γαμησει χαχαχαχ.θα σκεφτηκε τι καλο παιδι ο διμητρακις μου εκανε πασα,δεν εχω δει ποτε σκυλο να δινει κοκαλο σε αλλο σκυλι χαχχαχαχαχ.τα ιδια μου εκαναν παλια ουκρανοι,κερνουσα,εφερναν καμια που γαμιοταν για ποτο η καμια κρυφοβιζιτα ,επιναν τζαμπα και  ενιωθα υποχρεωμενος οτι μου εκαναν πασα.μετα απο χρονια που ξυπνισα τους διαολοεστειλα ολους.ακομα συνεχιζεις να ασχολεισαι με τον σλαβιανι,ασε τον ανθρωπο και παρε με οτι ωρα θες να μιλισουμε για τι ειδα.ξερεις δεν λεω ψεματα,θα σου πω και τι μου ειπαν και οι κοπελες που μιλησα μαζι τους.ασε επιτελους υσηχο τον ανθρωπο να γραφει καμια πλιροφορια.εμενα πηγε να μου πασαρει γκομενες αλλα οι δυο δεν της πηρα που τις ειχα στο πιατο και πηγα να βγω αδικα ραντεβου αφου με εστησε η μαλακισμενη,μετα δεν απαντουσαν τηλεφωνα.η αλλη την απεριψα γιατι δεν μου ελεγε καθαρα ο σλαβιανι οτι θα γαμησω,ειπε κανε δωρακια,βγειτε και θα δεις αν σε ανταμειψει αλλα αρνηθηκα να μπω στην δοκιμσια να χανω χρονο-χρημα και η τριτη κοπελα που μου πασασε ειπε τελικα ηταν αρωστη.προχτες πριν φυγω την πηρα ξανα να της προσφερω 1000 κα ασ φυγει μετα απο μια ωρα αλλα ηταν αρωστη ακομα,ασχημα κρυολογημενη.
Ο φίλος του Ρολλογά είναι πολυ έμπειρος σε πληροφορώ.Μοιάζει λιγάκι με το Ραλφ Μάτσιο του καράτε Κιντ.Αμέσως κατάλαβε τι παίζει στην πόλη.Θελει πολυ να ξανάρθειΕδώ βίζιτες δεν υπάρχουν.Παντου βλέπεις βίζιτες  :2funny:

αυτη που ειχα παρει μαζι μου στη Μοσχα παντρευτηκε
και το μυαλο σου εχει κολλησει ασχημα, εχεις μπρεδεψει την πουτσα με την βουρτσα
ειχα γραψει θα παω σε γαμο ενος ΦΙΛΟΥ μου στην Μοσχα...κι εχω κανονισει να δω τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ
τωρα εσυ ποσα χρονια λες παπαριες....αλλο καπελο...και πλακα πλακα η γυναικα του φιλου μου απο την Μοσχα που τον ξερεις κι εσυ....το φυσαει τον παρα...μεγιστανας δεν ειναι αλλα εχει 1-2 εκ δολλαρια στην ακρη, φτωχαδακι δεν την λες...

και απο την στιγμη που φευγουμε απο ουκρανια να πανε να γαμηθουν με οποιον γουσταρουν...κι αν τα ακουμπανε σε καποιον στα αρχιδια μας....εμεις μια χαρα γαμαμε εκει

και η μια απο τις δυο γκομενες που γαμησε ο Χαρης ειναι μουναρος
Εσυ πριν βρω σε ποιό γάμο πας έγραφες οτι πας στο γάμο ενός φίλου σου μεγιστάνα  :2funny:.Ειχες πει και ενα αλλο φίδι οτι θα εχεις περίπτερο στην έκθεση στο Крокус центр με ιδιωτικό οδηγό  :2funny: αλλα αυτο ξεχάστηκε στην πορεία  :2funny:
 Οσο για τη γκόμενα σου εφαγε τα τελευταια λεφτα που ειχες και αφου πηρε προικα απο σένα παντρευτηκε  :2funny:
 Αφού η γκόμενες σας ειναι τόσο ωραίες γιατι δεν μας της βάζετε να της θαυμάσουμε? :2funny:Εγώ μόνο κιτσαρία και χασισάκια έχω δει  :2funny:τετοιες κ'εδω εχει όσες θέλεις  :2funny:.
 Ασε που δεν χρειαζεται να πας Ουκρανια για να βρεις τετοιες γεμάτο πρεζάκια είναι η Ομόνοια και φτηνότερα  :2funny:.
 Οσο για το γάμο να για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμουντε οι παλιοί  :2funny:Ας τοκρίνουν οι αναγνώστες.Αν αυτος ειναι χά'ι' γάμος και οι γκόμενες δεν είναι κιτσαρία εγω τι να πω? :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
νατος παλι ο γυφτος εκει κατω
τωρα θυμηθικα που τον ειδα
στα συνορα κοντα στο σαντανσκι να πασαρει γυφτισες....
εκτος αν τον μπερδευω με εναν που εχει καντινα στη τουμπα εξω απο το γηπεδο του μπαοκ :2funny: :2funny: :zombie: :zombie:
Καλά που είμαι κ'εγώ και σας βάζω τι γαμάνε  :2funny:γιατι εδω γραφουνε οτι εχουν γαμισει ολα τα φωτομοντέλα της Ουκρανίας  :2funny: ειδες που σκάσανε που τη βρηκα τη γκόμενα τους  :2funny: και πέθανε στα γέλια όλο το σά'ι'τ :think:παντος οπως καταλαβαινει η κοπέλα αυτή εχει μόνιμο γκόμενο και δεν μπορει να εκατσε για 7 μέρες οπως λένε και να κοιμόταν μαζι τους,τι θα έλεγε στον γκόμενο της? :2funny:Για 2 ωρες για 500-600 Γκρίβνια το πιστευω οτι πηγε μαζι τους. Τετοιες ομως βρισκεις και στην Ομόνοια και πιο φτηνα δεν χρειαζεται να πας Ουκρανία  :2funny:.Ολο για μουνάρες ακουω,για πλούτό και χλιδή και το μόνο που βλέπω ειναι  :shit: καφρίλα και οι γκόμενες οτι πιο τελευταίο  :2funny:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
dimitraki η κοπελα εχεις δικαιο οτι ειναι επιπεδου σαν αυτες που επαιρνα στον δρομο μοσχα πριν 15 χρονια αλλα ειναι πραγματικα πολυ συμπαθητικη και ομορφη απο κοντα.δεν ξερω για γκομενο εμενα μου ειπε δεν εχει φιλους γενικα και οτι ειναι και αυτη περιπου σαν αντρας στον χαρακτηρα αφου μεγαλωσε κανοντας παρεα με αγορια.δεν ειπαμε γαμαμε ποτε μοντελα,αντιθετα πρωσωπικα ειπα πολλες φορες τα τοπ μουνια που ειναι αφραγγα δουλευουν σε πρακτορεια γαμου και δεν ειναι βιζιτες στα μαμπα.αν δεις στην ντιριπασοσκαγια της κοπελες που περπατανε με γεροντοπαλικαρα αμερικανους μαζι με την μεταφραστρια τους θα ζαλιστεις.αγια πετρουπολη τα ιδια εχει οπως και μοσχα,ποσες κρυφοβιζιτες γαμησα μοσχα και μου εφαιρναν και φιλες.δεν εχουν ολοι στην πετρουπολη λεφτα και ειδα και κοσμο να ψαχνει στα σκουπιδια για φαι.ο φιλος μου αρμενιος εφαιρνε πριν 18 -20 χρονια κοπελες απο διαφορες πολεις αλλα οι περισοτερες εμεναν μοσχα,τους διναμε 100 λιρες για ολο το βραδι δηλ 200 ευρο.ετσι εκανα κονε με βιζιτες,καθε μηνα που ειμουν μοσχα μου εφερναν φιλες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τι μου κανεις εσυ τωρα,βαζεις φωτο απο ντιριπασοσκαγια και φωτο με την μικρη μεσα,επαθα καταθλιψη που γυρισα πισω και ειδα και την μικρη που δεν την γαμησα τελικα.μην βαζεις φωτο απο οδυσσο γιατι θελω λιγο χρονο να βρω το μυαλο μου οταν γυριζω.αρωστησες το κοριτσακι,δεν το σκεπαζες και κρυολογησε.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Ο φίλος του Ρολλογά είναι πολυ έμπειρος σε πληροφορώ.Μοιάζει λιγάκι με το Ραλφ Μάτσιο του καράτε Κιντ.Αμέσως κατάλαβε τι παίζει στην πόλη.Θελει πολυ να ξανάρθειΕδώ βίζιτες δεν υπάρχουν.Παντου βλέπεις βίζιτες  :2funny:
 Εσυ πριν βρω σε ποιό γάμο πας έγραφες οτι πας στο γάμο ενός φίλου σου μεγιστάνα  :2funny:.Ειχες πει και ενα αλλο φίδι οτι θα εχεις περίπτερο στην έκθεση στο Крокус центр με ιδιωτικό οδηγό  :2funny: αλλα αυτο ξεχάστηκε στην πορεία  :2funny:
 Οσο για τη γκόμενα σου εφαγε τα τελευταια λεφτα που ειχες και αφου πηρε προικα απο σένα παντρευτηκε  :2funny:
 Αφού η γκόμενες σας ειναι τόσο ωραίες γιατι δεν μας της βάζετε να της θαυμάσουμε? :2funny:Εγώ μόνο κιτσαρία και χασισάκια έχω δει  :2funny:τετοιες κ'εδω εχει όσες θέλεις  :2funny:.
 Ασε που δεν χρειαζεται να πας Ουκρανια για να βρεις τετοιες γεμάτο πρεζάκια είναι η Ομόνοια και φτηνότερα  :2funny:.
 Οσο για το γάμο να για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμουντε οι παλιοί  :2funny:Ας τοκρίνουν οι αναγνώστες.Αν αυτος ειναι χά'ι' γάμος και οι γκόμενες δεν είναι κιτσαρία εγω τι να πω? :2funny:

Δημητριε οι φωτογραφιες που ανεβαζεις με τους παρακμιακους :2funny: ειναι ολα τα λεφτα.Αν εχεις ακομα και αλλες με δαυτους ανεβαζε να γελασει και ο καθε πικραμενος

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
στο ειπα και πριν, γινε ανθρωπος και συμπεριφερσου σαν ανθρωπος και θα σου πασαρω ενα καρο γκομενες στην Αγ. Πετρουπολη.... και μην βλεπεις κλωνους...ενας ειμαι και γραφω ...και συναντιεμε με ολους οσους εχουν καλη διαθεση

γιατι εισαι κομπλεξικος και ψαχνεις να τις βρεις στο βκ.αν δεν ειχε το δικο σου τρολαρισμα θα βαζαμε, οταν εβαζα φωτο με μουρες απο γκομενες εψανες στο τιν αϊ και στο τελος βρηκες τις δικες μου

και η ψευτια σου δεν εχει ορια...επιμενεις για γαμους μεγιστανων

θα κανω μια ηλιθια ερωτηση.....
ενας φιλος παντρευτε μια ρωσσιδα...θελω να παω 3 μερες στο γαμο του....αραγε ισχυει η βιζα σαν τρανσιτ αν πεταξω μεσω κιεβου;;;;  :grin:
.αφου θα μενω σε υπερλουξ ξενοδοχειο
αλλα αυτη την φορα δεν θα παω για σεξοτουρισμο στην ρωσσια
διαβασε και δες αν ειπα ποτε για γαμους μεγιστανων...ολα απο το μυαλο σου τα εβγαλες...τα γραπτα μενουν...

το οτι ο μονος ψευτης που ειναι στο φορουμ εισαι εσυ και λες ψεματα σε βαρος των αλλων για να ανεβασεις το δικο σου μικρο σου εγω, τι να πω.....

και για το κορμι της <μπαζογκομενας> αντε να το δεις μια φορα ακομα
ΥΓ. αυτη την φορα το ειχε 9 μερες μαζι του ο Αλλαν και πλεον δεν εχει ραστα μαλλια

πολυ μετρια γκομενα ετσι;

Συνημμένα

• 1RFFleI9feo.jpg
    1RFFleI9feo.jpg
    146,3 KB · Εμφανίσεις: 60

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
και για το κορμι της <μπαζογκομενας> αντε να το δεις μια φορα ακομα
ΥΓ. αυτη την φορα το ειχε 9 μερες μαζι του ο Αλλαν και πλεον δεν εχει ραστα μαλλια

πολυ μετρια γκομενα ετσι;
το μαιμολακι το πληρωνεις κιολας? :hmm:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι μου κανεις εσυ τωρα,βαζεις φωτο απο ντιριπασοσκαγια και φωτο με την μικρη μεσα,επαθα καταθλιψη που γυρισα πισω και ειδα και την μικρη που δεν την γαμησα τελικα.μην βαζεις φωτο απο οδυσσο γιατι θελω λιγο χρονο να βρω το μυαλο μου οταν γυριζω.αρωστησες το κοριτσακι,δεν το σκεπαζες και κρυολογησε.

ok θα βαλω απο αλλη πολη chernovtsi  ειμαι,  μολις εφτασα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom