dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω και μπροστά τους τους έκραζα στη Μολδαβία τους έλεγα:Που γαμάτε?Όλο εδώ είστε .Αν ειναι να πηγαινω στα χωριά της Ουκρανίας για να 50χρονες Πολωνές και 35χρονες ασχημες Βουλγάρες καλητερα να και να κρατισω τα λεφτά που θα χαλαγα στο ταξίδι .διμητρακη απο τι στιγμη που γνωριζω καπειον πρωσωπικα δεν γουσταρω μετα να τον κραζω,ασχετα με τι πιστευω.αν ημουν εκει ισως να το εκανα και μετα να εμφανιζομουν και μπροστα του,αντι να κρυβομαι σαν ψευτομαγκας.απο τι στιγμη που εφυγα δειχνει δηλεια να γραφω το οτιδηποτε,οτι ειχα να πω τα εγραψα.το κεφαλαιο ντερτι εκλισε για μενα,σου αρεσει η φαση να τους κραζεις χαχχαχαχα.οταν εγραψα για την πολωνεζα μετα πηγα και ειπα και μπροστα του ποσο την βαζω.ουτε εγω βλεπω ηλικιες,κιεβο παντα πηγαινα με 15-24.κυπρο με οτι βρω χαχαχαχ,πηγα και με χειροτερες απο της γκομενες του οπως την σποτονυκοκυρα του γρηγορακι χαχαχαχ,τοτε 35 ηταν πριν 4 χρονια,σαν ποντια μοιαζει χαχαχαχ.μου εδειξε ο ντερτι πως παιζει τσερνικοβ και βουλγαρια,διαφωνισα μαζι του για ουκρανια ιδικα οτι οδυσσο δεν εχει τσαμπα,τελος.τσερνικοβ αν παιξει οπως αυτος με 60 κοπελες μια να δεκτει τους ορους που βαζει θα βρει.δεν τον νοιαζει ποσο ομορφη ειναι ουτε γουσταρη πιτσιρικες.προτεινω να ανοιξης αλλο θεμα με τιτλο κραξιμο στον ντερτι χαχαχαχ.να γραφεις οσο θελεις και να σου απαντα αυτος.δεν ξαναμιλησα μαζι του,ουτε με καλοπιασε.του ειπα της διαφωνιες μου και εληξε εκει,αν τον κραζω αλλο 2 μηνες τι θα κερδισω?χαχαχαχ.χαλαρωσε και εσυ λιγο,δεν εχεις τιποτα να αποδειξεις σε κανενα τοσα χρονια ρωσια.
Εγω είδες στις φώτο που έβαλα τι και είδες απο το διάλογο οτι η Ιερόδουλος δεν θελει λεφτά για να έρθει Αγία Πετρούπολη (της το ειπα στα ίσια για λεφτα γιατι εσυ μου το είπες και ειδες την απαντηση της) .Αυτό απειδηξε αυτο που λεω εγω οτι αν μετράς και σε σκεφτονται σοβαρα δεν σου ζητάνε λεφτά αυτό είναι το ένα (εμφανιση,στάτους) το άλλο είναι το πήδημα που τους κάνεις.Αν θυμάσαι την πλήρωσα για μια ωρά και ημουν εκει πανω απο τρεις ώρες,αν θυμασαι νομιζες οτι με απηγαγαν .Την εγλυψα παρα πολυ καλά μου είπε Ты чудо! Την κακάσχημη που την ξερω 10 χρόνια μου έχει πει οτι τετοιο γλυψιμο δεν της εχει κανει κανένας! Μιλάμε για 10+ χρόνια Ιερόδουλος!Εχω μια άλλη Ουκρανή (νομιζω στην εχω δειξει) θα ερθει αυτες της μέρες σπίτι μου πιθανον να σας την βαλω και αυτη φωτογραφία για τους Πιρφόρους .Και αυτη τρελαμένη μαζι μου είναι Εγω οτι λεω το αποδυκνίω με στοιχεία οχι με λόγια και ψέματα!
Αυτοί οι Πιρφόροι είναι μόνο για κράξιμο