Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη απο τι στιγμη που γνωριζω καπειον πρωσωπικα δεν γουσταρω μετα να τον κραζω,ασχετα με τι πιστευω.αν ημουν εκει ισως να το εκανα και μετα να εμφανιζομουν και μπροστα του,αντι να κρυβομαι σαν ψευτομαγκας.απο τι στιγμη που εφυγα δειχνει δηλεια να γραφω το οτιδηποτε,οτι ειχα να πω τα εγραψα.το κεφαλαιο ντερτι εκλισε για μενα,σου αρεσει η φαση να τους κραζεις χαχχαχαχα.οταν εγραψα για την πολωνεζα μετα πηγα και ειπα και μπροστα του ποσο την βαζω.ουτε εγω βλεπω ηλικιες,κιεβο παντα πηγαινα με 15-24.κυπρο με οτι βρω χαχαχαχ,πηγα και με χειροτερες απο της γκομενες του οπως την σποτονυκοκυρα του γρηγορακι χαχαχαχ,τοτε 35 ηταν πριν 4 χρονια,σαν ποντια μοιαζει χαχαχαχ.μου εδειξε ο ντερτι πως παιζει τσερνικοβ και βουλγαρια,διαφωνισα μαζι του για ουκρανια ιδικα οτι οδυσσο δεν εχει τσαμπα,τελος.τσερνικοβ αν παιξει οπως αυτος με 60 κοπελες μια να δεκτει τους ορους που βαζει θα βρει.δεν τον νοιαζει ποσο ομορφη ειναι ουτε γουσταρη πιτσιρικες.προτεινω να ανοιξης αλλο θεμα με τιτλο κραξιμο στον ντερτι χαχαχαχ.να γραφεις οσο θελεις και να σου απαντα αυτος.δεν ξαναμιλησα μαζι του,ουτε με καλοπιασε.του ειπα της διαφωνιες μου και εληξε εκει,αν τον κραζω αλλο 2 μηνες τι θα κερδισω?χαχαχαχ.χαλαρωσε και εσυ λιγο,δεν εχεις τιποτα να αποδειξεις σε κανενα τοσα χρονια ρωσια.
Εγω και μπροστά τους τους έκραζα  :2funny: στη Μολδαβία τους έλεγα:Που γαμάτε?Όλο εδώ είστε  :2funny:.Αν ειναι να πηγαινω στα χωριά της Ουκρανίας για να  :knockinb: 50χρονες Πολωνές και 35χρονες ασχημες Βουλγάρες  :2funny: καλητερα να  :jerking: και να κρατισω τα λεφτά που θα χαλαγα στο ταξίδι  :2funny:.
  Εγω είδες στις φώτο που έβαλα τι  :knockinb: και είδες απο το διάλογο οτι η Ιερόδουλος δεν θελει λεφτά για να έρθει Αγία Πετρούπολη (της το ειπα στα ίσια για λεφτα γιατι εσυ μου το είπες και ειδες την απαντηση της) .Αυτό απειδηξε αυτο που λεω εγω οτι αν μετράς και σε σκεφτονται σοβαρα δεν σου ζητάνε λεφτά αυτό είναι το ένα (εμφανιση,στάτους) το άλλο είναι το πήδημα που τους κάνεις.Αν θυμάσαι την πλήρωσα για μια ωρά και ημουν εκει πανω απο τρεις ώρες,αν θυμασαι νομιζες οτι με απηγαγαν  :2funny:.Την εγλυψα παρα πολυ καλά μου είπε Ты чудо! Την κακάσχημη που την ξερω 10 χρόνια μου έχει πει οτι τετοιο γλυψιμο δεν της εχει κανει κανένας! Μιλάμε για 10+ χρόνια Ιερόδουλος!Εχω μια άλλη Ουκρανή (νομιζω στην εχω δειξει) θα ερθει αυτες της μέρες σπίτι μου πιθανον να σας την βαλω και αυτη φωτογραφία για τους Πιρφόρους  :jerking: :2funny:.Και αυτη τρελαμένη μαζι μου είναι :)Εγω οτι λεω το αποδυκνίω με στοιχεία οχι με λόγια και ψέματα!
  Αυτοί οι Πιρφόροι είναι μόνο για κράξιμο  :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ψηνωμε για τριημερο πετρουπολη,απο οδυσσο τωρα θα εχει απευθειας διαβασα σαβατο και πεμπτη νομιζω.θελω την μογγολα και την κακιστρο.θα σε αφησω να γλειψεις το μουνακι τους ντυμενος σκυλακι,μετα θα της γαμησω εγω,αηδιαζω να γλυφωμουνιαζω πουτανες χαχχαχαχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ψηνωμε για τριημερο πετρουπολη,απο οδυσσο τωρα θα εχει απευθειας διαβασα σαβατο και πεμπτη νομιζω.θελω την μογγολα και την κακιστρο.θα σε αφησω να γλειψεις το μουνακι τους ντυμενος σκυλακι,μετα θα της γαμησω εγω,αηδιαζω να γλυφωμουνιαζω πουτανες χαχχαχαχαχ
Δυατηχώς θα γίνει το αντίθετο  :2funny: εσύ δεμένος με λουράκι θα φας τη χρυσή βροχή της  :2funny:Θα σε αφήσω να της σκουπίσεις το μουνάκι της με τη γλώσσα σου.Μετά θα είσαι στη γωνία με το λουράκι και θα βλέπεις πως γαμάω και πως γλύφω.Θα πάρεις μαθήματα γλυφομουνιού που μπορουν να σου φανούνε χρησιμα :).

Συνημμένα

• 11421632_1044338648912158_224519746_n.jpg
    11421632_1044338648912158_224519746_n.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Like
Αντιδράσεις: 968

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κατι που ξεχασα να γραψω ειναι οτι ο κοσμος της οδησσου ειναι καλα οικονομικα,οσοι εχουν οικονομικα προβληματα δεν ειναι ντοπιοι αλλα ηρθαν απο χωρια η αλλες πολεις.οπως η οικογενεια της βιζιτας που γνωρισακυπρο,η αδερφες της εμφανισιακα ειναι αθλιες αν και η 35 εχει καλο καρμι οπως και οικονομικα χαλια.αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν η αδερφη της ειπε ειμαι ανεργη,ο πρωην δεν βοηθα ειναι οτι το σπιτι ειχε ολες της ανεσεις.οπως τηλεοραση οραια LG,υπολογιστες και ταπλετ.σκεφτηκα θα μας τρελανουν αυτες πως τα αποκτησαν χαχαχαχ. οδυσσο ολοι  σχεδον εχουν δουλεψει στα πλοια και εκαναν λεφτα.η 2 σπιτονυκοκηρες μου εχουν απο 3-4 διαμερισματα κεντρο,συζηγοι ηταν καπετανιοι σε πλοια.στο εστιατοριο που παω το βραδι ο ιδιοκτητης και αυτος ναυτικος,παντα καλοντυμενος με πολο και τομι χιλφινγερ φανελακια.λεω εχει 2-5 πελατες την μερα πως ντυνεται ετσι,τελικα που ποιασαμε κουβεντα ειπε ειρθε πολλες φορες λεμεσο και του εκανε εντυπωση ποσο πανακριβα ηταν τα ταξι και η ζωη στην κυπρο.μετα τον βρηκα τυχαια εξω απο ενα καραοκε μπαρ,ειπε το εχουν με ενα φιλο αλλα δεν πατα κανενας.στο κεντρο κατερινσκαγια βλεπεις αυτοκινηταρες παρκαρισμενες εξω απο τα εστιατορια η καφε.  θα πηγαινα λουζανοφκα το βραδι να δω τι παιζει αλλα την μερα που αποφασισα δεν ειχα παρεα,ειναι επικυνδυνο μονος να παω.τα βραδια ημουν πτωμα απο τις βολτες να παω μακρια,ξυπνω νωρις για γυμναστικη και μετα βολτες.ειναι η μοναδικη φορα που οσες πλισιασα δεν ηρθε καμια εστω καφε να κερασω.εκανα μαλακια ομως που ξοδεψα καμια 150 ευρο για την 40 απο χερσον για το τιποτα.εκανα 2 φορες ψωνια για την αδερφη της μπας και κατσει,σπονσαρα το πιδι της 400 γριβνα τελικα δεν εκατσε η φαση αφου ξεκινησε δουλεια.οταν παω ανεργη θα ειναι παλι ετσι το βλεπω σαν επενδηση,κατι θα γνωρισω απο τις ανυπαντρες γειτονησες που θα διερωτουνται ποιος ειναι ο ξενος με τα ψωνια που μπαινει στο σπιτι χαχαχα.δεν πω αποκλειστικα για βιζιτες για αυτο δεν κανω απο πριν προεργασια.οταν ειχα μαμπα και αποφασισα να παιξω ετρωγα χρονο,περιμενα να απαντησουν μιση ωρα δευτερο μυνημα η καθολου,δεν εχω υπομονη ετσι τελος.προτιμω οτι βρω σαν βολταρω παρα να τρωω χρονο στο λαπτοπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κατι που ξεχασα να γραψω ειναι οτι ο κοσμος της οδησσου ειναι καλα οικονομικα,οσοι εχουν οικονομικα προβληματα δεν ειναι ντοπιοι αλλα ηρθαν απο χωρια η αλλες πολεις.οπως η οικογενεια της βιζιτας που γνωρισακυπρο,η αδερφες της εμφανισιακα ειναι αθλιες αν και η 35 εχει καλο καρμι οπως και οικονομικα χαλια.αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν η αδερφη της ειπε ειμαι ανεργη,ο πρωην δεν βοηθα ειναι οτι το σπιτι ειχε ολες της ανεσεις.οπως τηλεοραση οραια LG,υπολογιστες και ταπλετ.σκεφτηκα θα μας τρελανουν αυτες πως τα αποκτησαν χαχαχαχ. οδυσσο ολοι  σχεδον εχουν δουλεψει στα πλοια και εκαναν λεφτα.η 2 σπιτονυκοκηρες μου εχουν απο 3-4 διαμερισματα κεντρο,συζηγοι ηταν καπετανιοι σε πλοια.στο εστιατοριο που παω το βραδι ο ιδιοκτητης και αυτος ναυτικος,παντα καλοντυμενος με πολο και τομι χιλφινγερ φανελακια.λεω εχει 2-5 πελατες την μερα πως ντυνεται ετσι,τελικα που ποιασαμε κουβεντα ειπε ειρθε πολλες φορες λεμεσο και του εκανε εντυπωση ποσο πανακριβα ηταν τα ταξι και η ζωη στην κυπρο.μετα τον βρηκα τυχαια εξω απο ενα καραοκε μπαρ,ειπε το εχουν με ενα φιλο αλλα δεν πατα κανενας.στο κεντρο κατερινσκαγια βλεπεις αυτοκινηταρες παρκαρισμενες εξω απο τα εστιατορια η καφε.  θα πηγαινα λουζανοφκα το βραδι να δω τι παιζει αλλα την μερα που αποφασισα δεν ειχα παρεα,ειναι επικυνδυνο μονος να παω.τα βραδια ημουν πτωμα απο τις βολτες να παω μακρια,ξυπνω νωρις για γυμναστικη και μετα βολτες.ειναι η μοναδικη φορα που οσες πλισιασα δεν ηρθε καμια εστω καφε να κερασω.εκανα μαλακια ομως που ξοδεψα καμια 150 ευρο για την 40 απο χερσον για το τιποτα.εκανα 2 φορες ψωνια για την αδερφη της μπας και κατσει,σπονσαρα το πιδι της 400 γριβνα τελικα δεν εκατσε η φαση αφου ξεκινησε δουλεια.οταν παω ανεργη θα ειναι παλι ετσι το βλεπω σαν επενδηση,κατι θα γνωρισω απο τις ανυπαντρες γειτονησες που θα διερωτουνται ποιος ειναι ο ξενος με τα ψωνια που μπαινει στο σπιτι χαχαχα.δεν πω αποκλειστικα για βιζιτες για αυτο δεν κανω απο πριν προεργασια.οταν ειχα μαμπα και αποφασισα να παιξω ετρωγα χρονο,περιμενα να απαντησουν μιση ωρα δευτερο μυνημα η καθολου,δεν εχω υπομονη ετσι τελος.προτιμω οτι βρω σαν βολταρω παρα να τρωω χρονο στο λαπτοπ.
Δηλαδη αποτέλεσμα  :shit: αν ειναι να πηγαινεις εκει για να κυνηγας 40χρονες και να μην σου κάθονται τι να πω?
 Δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ να πηγε πουθενα και να  :knockinb: σωστες γκόμενες μεχρι 25 ετών!
 Τουλάχιστον εσύ λες αλήθεια πήγα κυνηγισα 40χρονες και δεν μου κάθονταν.Αυτοι στη Μολδαβία μας είχαν φλωμόσει στο ψέμα :jerking: :2funny:.
 Σχετικά με τον ψεύτη τα αποκάλυψες όλα  :2funny:.Βεβαια η αγαμία του Ελληνα βαράει κόκκινο  :headbang: και γ'αυτους που μένουν Ελλάδα να βρουνε μια 35χρονη Βουλγάρα και μια 50χρονη Πολωνέζα είναι κατι το εξωπραγματικό!Αφου Ελλάδα ουτε στα ονειρα τους δεν εχουνε γκόμενα.
 Αλλά να πάω εγώ εκεί οταν εχεις δει τι γκομενάκια βγάζω στην Αγία Πετρούπολη για να  :knockinb: 35αρες που δεν θα μου κάθονται κιόλας ειναι για  :2funny: ή να  :knockinb: της βίζιτες του Σινοχάρα πιο φτηνα θα μου βγει στην Ελλάδα και με τα ιδια λεφτα που θα χάλαγα θα  :knockinb: πολυ περισσότερες βίζιτες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΠΟΡΙΑ;
ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝΟΧΑΡΑ;
ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ;
ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΣΗ

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΠΟΡΙΑ;
ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝΟΧΑΡΑ;
ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ;
ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΣΗ
Όσο και να πάτε εσείς τα γερόντια πάντα θα πληρώνεται, τα γκομενακια θέλουν νέους και ωραίους  :dancing: , ακόμα να το καταλάβεις. Πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση με ηλικίες 25-30 Greek lovers και είμαι σίγουρος ότι θα της φορτώνουμε πέντε,πέντε της ουκρανέζες  :tits2:  

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Εγω και μπροστά τους τους έκραζα  :2funny: στη Μολδαβία τους έλεγα:Που γαμάτε?Όλο εδώ είστε  :2funny:.Αν ειναι να πηγαινω στα χωριά της Ουκρανίας για να  :knockinb: 50χρονες Πολωνές και 35χρονες ασχημες Βουλγάρες  :2funny: καλητερα να  :jerking: και να κρατισω τα λεφτά που θα χαλαγα στο ταξίδι  :2funny:.
 Εγω είδες στις φώτο που έβαλα τι  :knockinb: και είδες απο το διάλογο οτι η Ιερόδουλος δεν θελει λεφτά για να έρθει Αγία Πετρούπολη (της το ειπα στα ίσια για λεφτα γιατι εσυ μου το είπες και ειδες την απαντηση της) .Αυτό απειδηξε αυτο που λεω εγω οτι αν μετράς και σε σκεφτονται σοβαρα δεν σου ζητάνε λεφτά αυτό είναι το ένα (εμφανιση,στάτους) το άλλο είναι το πήδημα που τους κάνεις.Αν θυμάσαι την πλήρωσα για μια ωρά και ημουν εκει πανω απο τρεις ώρες,αν θυμασαι νομιζες οτι με απηγαγαν  :2funny:.Την εγλυψα παρα πολυ καλά μου είπε Ты чудо! Την κακάσχημη που την ξερω 10 χρόνια μου έχει πει οτι τετοιο γλυψιμο δεν της εχει κανει κανένας! Μιλάμε για 10+ χρόνια Ιερόδουλος!Εχω μια άλλη Ουκρανή (νομιζω στην εχω δειξει) θα ερθει αυτες της μέρες σπίτι μου πιθανον να σας την βαλω και αυτη φωτογραφία για τους Πιρφόρους  :jerking: :2funny:.Και αυτη τρελαμένη μαζι μου είναι :)Εγω οτι λεω το αποδυκνίω με στοιχεία οχι με λόγια και ψέματα!
 Αυτοί οι Πιρφόροι είναι μόνο για κράξιμο  :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά ρε συ στην χώρα με τις πιο όμορφες και εύκολες γυναικες εσύ πληρώνεις για να συνευρεθείς ερωτικά με την κακάσχημη  :headbang: και όχι για να γαμήσεις αλλά να γλυψεις  :headbang: ΠΙΟ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ  :uglystupid:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Όσο και να πάτε εσείς τα γερόντια πάντα θα πληρώνεται, τα γκομενακια θέλουν νέους και ωραίους  :dancing: , ακόμα να το καταλάβεις. Πρέπει να οργανώσουμε μια εξόρμηση με ηλικίες 25-30 Greek lovers και είμαι σίγουρος ότι θα της φορτώνουμε πέντε,πέντε της ουκρανέζες  :tits2:  
ΓΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΜΕΣΕ
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Καλά ρε συ στην χώρα με τις πιο όμορφες και εύκολες γυναικες εσύ πληρώνεις για να συνευρεθείς ερωτικά με την κακάσχημη  :headbang: και όχι για να γαμήσεις αλλά να γλυψεις  :headbang: ΠΙΟ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ  :uglystupid:
ινφορμεϊσιον σέις δατ χι γας φορσντ αουτ οφ γκρις μπικοους χι γας αρεστεντ ρεϊπινγκ ανδερετζντ μελοους ιν δε μποστανι οφ πατρας

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
ΓΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΜΕΣΕ
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
Θίχτηκες και εσύ παππού  :2funny: Όσοι ταξιδευουν εκεί είναι πάνω από 40 οπότε είναι γερόντια  :woldman:  Το μόνο που γράφετε όλοι εδώ είναι πόσο πλήρωσε ο ένας και πόσο πλήρωσε ο άλλος  :2funny: Τι συμπεράσματα να βγάλω εγώ;;;;;

Συνημμένα

• e4563.jpg
    e4563.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 33

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μην θεωρεις τιποτα δεδομενο σε αυτην την ζωη

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θίχτηκες και εσύ παππού  :2funny: Όσοι ταξιδευουν εκεί είναι πάνω από 40 οπότε είναι γερόντια  :woldman:  Το μόνο που γράφετε όλοι εδώ είναι πόσο πλήρωσε ο ένας και πόσο πλήρωσε ο άλλος  :2funny: Τι συμπεράσματα να βγάλω εγώ;;;;;

κοιτα  το ΑΜΕΑ μας εχει πρηξει με τα ιδια και τα ιδια απο σενα ομως περιμενω να καταλαβεις οτι τζαμπα δεν θα γαμησετε πουθενα ασχετου ηλικιας.
ταξιδευω απο 16 ετων εξωτερικο με πολαπλες εμπειριες Δυτικη και αν. Ευρωπη εως τα 45 δεν πληρωνα αλα εκανα διαφορα δωρακια.
Απο τα 45+ πληρωνω χωρις να ασχολουμε με  love story και χασιμο χρονου αυτο δεν σημαινει οτι δεν βρηκα και γκομενα νεαρη που γουσταρε χωρις χρηματα αλα τα δωρακια τα επαιρνε ασχετα αν ειχε και αλαα  πραγματα στο  μυαλο τους.

Και Πιτσης 23 ετων πιστευε οτι εβγαλε γκομενα με την ομορφια του και τα νειατα του αλα την δευτερη μερα (ΜΟΛΔΑΒΙΑ) τον υποχρεωσε η γκομενα να πανε για shoping therapy  οποτε ασε την ηλικια δεν παιζει με αυτες τισ καριόλες...

Σημ .: μην  ξεχνας οτι εδω δεν ειναι σελιδα γνωριμιων...
για εκδιδομενες επι χρημασι μιλαμε οχι για καρδιοκατακτητες,
το θεμα ειναι ποιος την εβγαλε  σε καλυτερη ποιοτητα φθηνοτερα - το τζαμπα ειναι απιθανο εκτος αν παιζει ερωτας..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Πες τα...
Τέλος Ιουλίου σκέφτομαι για Οδησσό.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πες τα...
Τέλος Ιουλίου σκέφτομαι για Οδησσό.

καλα να περασετε αλλα εγω μεχρι Οκτωβριο δεν το κουναω απο εδω......χαχαχααα
πασα εισαγωγη δεκτη εως 26 ετων ...χαχχαχαααααααααααααααααα

Συνημμένα

• FB_IMG_1424617029204.jpg
    FB_IMG_1424617029204.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • large1.jpg
    large1.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοιτα  το ΑΜΕΑ μας εχει πρηξει με τα ιδια και τα ιδια απο σενα ομως περιμενω να καταλαβεις οτι τζαμπα δεν θα γαμησετε πουθενα ασχετου ηλικιας.
ταξιδευω απο 16 ετων εξωτερικο με πολαπλες εμπειριες Δυτικη και αν. Ευρωπη εως τα 45 δεν πληρωνα αλα εκανα διαφορα δωρακια.
Απο τα 45+ πληρωνω χωρις να ασχολουμε με  love story και χασιμο χρονου αυτο δεν σημαινει οτι δεν βρηκα και γκομενα νεαρη που γουσταρε χωρις χρηματα αλα τα δωρακια τα επαιρνε ασχετα αν ειχε και αλαα  πραγματα στο  μυαλο τους.

Και Πιτσης 23 ετων πιστευε οτι εβγαλε γκομενα με την ομορφια του και τα νειατα του αλα την δευτερη μερα (ΜΟΛΔΑΒΙΑ) τον υποχρεωσε η γκομενα να πανε για shoping therapy  οποτε ασε την ηλικια δεν παιζει με αυτες τισ καριόλες...

Σημ .: μην  ξεχνας οτι εδω δεν ειναι σελιδα γνωριμιων...
για εκδιδομενες επι χρημασι μιλαμε οχι για καρδιοκατακτητες,
το θεμα ειναι ποιος την εβγαλε  σε καλυτερη ποιοτητα φθηνοτερα - το τζαμπα ειναι απιθανο εκτος αν παιζει ερωτας..
Το θυμάμαι  :2funny: Πιο πλάκα είχε που με πηρε τηλεφωνο για να μιλησω με τον ταξιτζή για να τους παει να τους βρει πουτάνες  :2funny:.
  Εμένα η μία που βρηκα (βεβαια ειμαι Ρωσσόφωνος απο Αγία Πετρούπολη οποτε με βλέπουν αλλιώς) δεν μου ζήτησε λεφτά,αλλα μου ζήτησε κατι πιο ακριβό,τα κλειδιά απο το διαμερισμα που έμενα στο Κκισινιώφ.Γ'αυτό και έξαφανιστηκα και πηγα στον Χάρη στην Οδησσό!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο ιντερνέτ βλέπω τον Σινοχάρα νικητη στο ΤΟΠ 10 σαν πιό άσχημο ανθρωπο στον Κόσμο  :2funny: γράφει οτι κερδισε τον διαγωνισμό ασχήμιας  :2funny: ο αράπης που έβαλες ηρθε τρίτος  :2funny:
  Η Ελλάδα πάλι πρώτη είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Στο ιντερνέτ βλέπω τον Σινοχάρα νικητη στο ΤΟΠ 10 σαν πιό άσχημο ανθρωπο στον Κόσμο  :2funny: γράφει οτι κερδισε τον διαγωνισμό ασχήμιας  :2funny: ο αράπης που έβαλες ηρθε τρίτος  :2funny:
 Η Ελλάδα πάλι πρώτη είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι πως με αφορά το θέμα αλλά να κατηγορεί ο ανάπηρος πως είναι και οι άλλοι ανάπηροι.. είναι λίγο σουρεάλ θέαμα..
Στους διαγωνισμούς μικρότερης ψωλής και Mr Μαλάκας Bourdela 2015 ήδη έχεις βραβευτεί.
Πες μας γιατί τόσα εκατοντάδες μέλη εδώ μέσα σε έβαλαν μέσα στην πρώτη πεντάδα? Ζηλεύουν το Κοντέινερ? Το μέγεθος της ψωλής σου? Την απελπισία σου τώρα που δεν μπορείς να πάρεις έμβασμα από τη μάνα σου να ζήσεις με το κλείσιμο των τραπεζών? Η ζεις με τα 800 στο Πετροχώρι :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: ? Πρέπει να γίνει ρεπορτάζ αυτό σε όλα τα ελληνικά κανάλια μαζί με τους φορτηγατζήδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν συνηστω εκδρομες με αμαξι αυτη την περιοδο,επεκταθηκαν και σε αλλες πολεις τωραφασαριες με πυροβολισμους απο πραβι σεκτορ.επεσαν πυροβολισμοι σε γυμναστιριο,ειχε νεκρους στο μουκασεβο,διπλα απο ουζγκοραντ συνορα ουγαρια και σλοβακια.ακομα κριβοι ρογ αρχισαν φασαριες.δυσσο συνεχεια εχει βομβες οπως στο καφε κοντα απο καπτεν μοργαν,δεν ξερουμε με ολους τους μαλακες που κυκλωφορουν στην πολη ποτε θα εχει νεο μακελειο.σκεφτωμουν για μολδαβια με λεωφορειο αλλα τωρα οι ουκρανοι εχουν στειλει στρατο για ενισχυση των συνορων και δεν αποκλειεται λενε να γινει καμια μαλακια και να αρχισουν φασαριες με το τιρασπολ.ο σακασβιλι θελει να κανει την οδυσσο την βαση του ουκρανικου στρατου και να μετατρεψει την περιοχη και το κτιριο που εκαψαν τους φιλορωσους σε αρχηγειο.η περιοχη εκει ειναι των φιλωρωσων κουμουνιστων οπου κανουν τις διαδηλωσεις και συγκεντρωσεις τους.αυτα για τα πολιτικα δρωμενα ουκρανια για να μην πανε καπειοι σαν αρνια στην σφαγη σε περιοχες που ξεκινησαν φασαριες και επιφυλακες,δυστηχος μονο στα ρωσικα σαιτ δινει πληροφοριες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όχι πως με αφορά το θέμα αλλά να κατηγορεί ο ανάπηρος πως είναι και οι άλλοι ανάπηροι.. είναι λίγο σουρεάλ θέαμα..
Στους διαγωνισμούς μικρότερης ψωλής και Mr Μαλάκας Bourdela 2015 ήδη έχεις βραβευτεί.
Πες μας γιατί τόσα εκατοντάδες μέλη εδώ μέσα σε έβαλαν μέσα στην πρώτη πεντάδα? Ζηλεύουν το Κοντέινερ? Το μέγεθος της ψωλής σου? Την απελπισία σου τώρα που δεν μπορείς να πάρεις έμβασμα από τη μάνα σου να ζήσεις με το κλείσιμο των τραπεζών? Η ζεις με τα 800 στο Πετροχώρι :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: ? Πρέπει να γίνει ρεπορτάζ αυτό σε όλα τα ελληνικά κανάλια μαζί με τους φορτηγατζήδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Εγώ πάντος είδες τι γκομενίτσες βγάζω  :2funny:οσο για την πούτσα μου αν ηταν μικρη δεν θα μου κάθονταν οι γκόμενες.Μαλλον εσυ την έχεις μικρή αυτο μπορει να ειναι ενα ακομα μειονέκτημα σου εκτος απο την φτωχομπινεδια σου  :2funny:.
  Το κοντέινερ κάνει αυτη τη στιγμη πανω απο 100.000 Ευρώ (πουλιέται αμέσως) οσο για το κωλοχώρι ειναι απο της πιο ομορφες πολεις του κόσμου (το λεει η ουνέσκο οχι εγω)
  Γυρισα και πάω Πορνοεκδρομή  :2funny: Δε νομιζω οτι υποφέρω και πολυ  :think: :2funny:το μόνο αρνητικό ειναι οι εχουν κλεισει της Ελληνικές κάρτες και δεν μπορω να παρω εισητηρια και πραγματα απο το ιντερνέτ (με της Ελληνικες ηταν πιο ευκολο γιατι πολλες Ρωσσικές τράπεζες εχουν αποκλειστει λογω διεθνων κυρώσεων) κατα τ'άλλα δεν έπαθα και τίποτα στις Ελληνικές τράπεζες εχω 43 Ευρώ  :2funny: Εσύ να δούμε πως θα ζήσεις και τι θα τρως  :2funny:τωρα που θα σου μειώσουν κ'άλλο το μισθό σου  :2funny:.
δεν συνηστω εκδρομες με αμαξι αυτη την περιοδο,επεκταθηκαν και σε αλλες πολεις τωραφασαριες με πυροβολισμους απο πραβι σεκτορ.επεσαν πυροβολισμοι σε γυμναστιριο,ειχε νεκρους στο μουκασεβο,διπλα απο ουζγκοραντ συνορα ουγαρια και σλοβακια.ακομα κριβοι ρογ αρχισαν φασαριες.δυσσο συνεχεια εχει βομβες οπως στο καφε κοντα απο καπτεν μοργαν,δεν ξερουμε με ολους τους μαλακες που κυκλωφορουν στην πολη ποτε θα εχει νεο μακελειο.σκεφτωμουν για μολδαβια με λεωφορειο αλλα τωρα οι ουκρανοι εχουν στειλει στρατο για ενισχυση των συνορων και δεν αποκλειεται λενε να γινει καμια μαλακια και να αρχισουν φασαριες με το τιρασπολ.ο σακασβιλι θελει να κανει την οδυσσο την βαση του ουκρανικου στρατου και να μετατρεψει την περιοχη και το κτιριο που εκαψαν τους φιλορωσους σε αρχηγειο.η περιοχη εκει ειναι των φιλωρωσων κουμουνιστων οπου κανουν τις διαδηλωσεις και συγκεντρωσεις τους.αυτα για τα πολιτικα δρωμενα ουκρανια για να μην πανε καπειοι σαν αρνια στην σφαγη σε περιοχες που ξεκινησαν φασαριες και επιφυλακες,δυστηχος μονο στα ρωσικα σαιτ δινει πληροφοριες
Οδησσό πρεπει να ειναι ησυχα αν και μπορει να φαγωθει το πράβι σέκτορ με την Αστυνομία.Το θέμα είναι οτι αυτο θα γινει στη δυτικη Ουκρανία.Δε νομιζω η Οδησσός να εχει προβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom