Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Εγώ πάντος είδες τι γκομενίτσες βγάζω  :2funny:οσο για την πούτσα μου αν ηταν μικρη δεν θα μου κάθονταν οι γκόμενες.Μαλλον εσυ την έχεις μικρή αυτο μπορει να ειναι ενα ακομα μειονέκτημα σου εκτος απο την φτωχομπινεδια σου  :2funny:.
  Το κοντέινερ κάνει αυτη τη στιγμη πανω απο 100.000 Ευρώ (πουλιέται αμέσως) οσο για το κωλοχώρι ειναι απο της πιο ομορφες πολεις του κόσμου (το λεει η ουνέσκο οχι εγω)
  Γυρισα και πάω Πορνοεκδρομή  :2funny: Δε νομιζω οτι υποφέρω και πολυ  :think: :2funny:το μόνο αρνητικό ειναι οι εχουν κλεισει της Ελληνικές κάρτες και δεν μπορω να παρω εισητηρια και πραγματα απο το ιντερνέτ (με της Ελληνικες ηταν πιο ευκολο γιατι πολλες Ρωσσικές τράπεζες εχουν αποκλειστει λογω διεθνων κυρώσεων) κατα τ'άλλα δεν έπαθα και τίποτα στις Ελληνικές τράπεζες εχω 43 Ευρώ  :2funny: Εσύ να δούμε πως θα ζήσεις και τι θα τρως  :2funny:τωρα που θα σου μειώσουν κ'άλλο το μισθό σου  :2funny:.Οδησσό πρεπει να ειναι ησυχα αν και μπορει να φαγωθει το πράβι σέκτορ με την Αστυνομία.Το θέμα είναι οτι αυτο θα γινει στη δυτικη Ουκρανία.Δε νομιζω η Οδησσός να εχει προβλημα
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• 19.JPG
    19.JPG
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 26

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι διμητρακι αυτο εγινε και στο μουκασεβο,στην αρχη εγραφαν σε γυμναστιριο ριχτηκαν πυροβολισμοι,μετα που ξαναδιαβασα,ελεγε κοντα σε ενα γυμναστιριο ανταλαξαν πυροβολισμους με πρωτους το πραβι σεκτορ.σημερα παλι επεσαν πυροβολισμοι εκει.μια ελεγαν με αστθνομικους,αλλα σαιτ ισως κανα κοντραμπαντο αλλα εχει 4-5 καμενα αυτοκινητα απο την μαχη.οδυσσο θελει να αλλαξει εντελως την αστυνομια ο σακασβιλι,στο καφε που καθοτανε εγινε εκρηξη 2-3 πρωι κοντα στο καπτεν μοργαν.ο ιδιος δηλωσε περπατα το βραδι μονος στην πολη.κατηγορει συνεχεια την αστυνομια,ισως και προβοκατσια η εκρηξη.ειχε το θρασος να επισκευτει της οικογενειες των θυματων 2 μαιου,μαλλον τις δικης τους πλευρας θα πηγε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι διμητρακι αυτο εγινε και στο μουκασεβο,στην αρχη εγραφαν σε γυμναστιριο ριχτηκαν πυροβολισμοι,μετα που ξαναδιαβασα,ελεγε κοντα σε ενα γυμναστιριο ανταλαξαν πυροβολισμους με πρωτους το πραβι σεκτορ.σημερα παλι επεσαν πυροβολισμοι εκει.μια ελεγαν με αστθνομικους,αλλα σαιτ ισως κανα κοντραμπαντο αλλα εχει 4-5 καμενα αυτοκινητα απο την μαχη.οδυσσο θελει να αλλαξει εντελως την αστυνομια ο σακασβιλι,στο καφε που καθοτανε εγινε εκρηξη 2-3 πρωι κοντα στο καπτεν μοργαν.ο ιδιος δηλωσε περπατα το βραδι μονος στην πολη.κατηγορει συνεχεια την αστυνομια,ισως και προβοκατσια η εκρηξη.ειχε το θρασος να επισκευτει της οικογενειες των θυματων 2 μαιου,μαλλον τις δικης τους πλευρας θα πηγε.
Ο Σαακασβίλι σε θέματα οργάνωσης είναι πολυ καλος.Κατάφερε και έκανε τους Γεωργιανούς ανθρώπους!Πηρε μια Γεωργία με καράβλαχους και τους έκανε ανθρώπους!Οπως ολες οι νεες ιδεες και οι εκσυγχρονιστες ηρθε απο το εξωτερικό.Αν δεις τη νέα γεννιά των Γεωργιανών θα νομισεις οτι είναι Ιταλοί!Καμια σχεση με τους κάφρους που έβλεπες!
  Μακάρι να τον αφήσουν να κάνει έργο και στην Οδησσό.
  Σχετικα με τον πολεμο στη νότιο Οσετία έπεσε θύμα κορο'ι'δίας απο τους Αμερικάνους.
  Μακαρι ο Σαακασβίλι να ερχόταν στην Ελλάδα να δοιηκίσει σίγουρα θα έβαζε μια τάξη!Και μπορει να έκανε ανθρωπους ζωα σαν τον ψεύτη και το Σινοχάρα!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα  γεωργια μετα τον πολεμο επι σακασβιλι,ο κοσμος εκει μονο με θρυσκεια ασχολειται,φιλοξενος και ανετα μιλουσαν ρωσικα χωρις εχθροτητα.φιλεψα με αστυνομικους και μου ειπαν εδω μηδεν εγληματικοτητα,ναρκωμανεις εδω και 20 χρονια τους καθαρισαν.ειπαν ειναι αυστηρος ο σακασβιλι,αν δωροδοκηθουν οπως οι αστυνομικοι ρωσια,ουκρανια 15 χρονια φυλακη,αν καπειος πολιτης εχει αναρμοστη συμπεριφορα σε ρωσο 5 χρονια φυλακη.μου αρεσε εκει και το προεδρικο κτιριο απαιχτο ηταν.με τον αστυνομικο πηγαμε μαζι σε ενα καφενειο με πουτανες 10-15.νομιζω καμια 50 ευρο εδωσα για μια ωρα,διαθεται και οραιο ξενοδοχειο εκει καθαρο για τις κοπελες.πηγαμε και περιπολια να μου δειξουνε πως δρουνε με καλυψη η αστυνομια,πλακα ειχε.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ο Σαακασβίλι σε θέματα οργάνωσης είναι πολυ καλος.Κατάφερε και έκανε τους Γεωργιανούς ανθρώπους!Πηρε μια Γεωργία με καράβλαχους και τους έκανε ανθρώπους!Οπως ολες οι νεες ιδεες και οι εκσυγχρονιστες ηρθε απο το εξωτερικό.Αν δεις τη νέα γεννιά των Γεωργιανών θα νομισεις οτι είναι Ιταλοί!Καμια σχεση με τους κάφρους που έβλεπες!
  Μακάρι να τον αφήσουν να κάνει έργο και στην Οδησσό.
  Σχετικα με τον πολεμο στη νότιο Οσετία έπεσε θύμα κορο'ι'δίας απο τους Αμερικάνους.
  Μακαρι ο Σαακασβίλι να ερχόταν στην Ελλάδα να δοιηκίσει σίγουρα θα έβαζε μια τάξη!Και μπορει να έκανε ανθρωπους ζωα σαν τον ψεύτη και το Σινοχάρα!

Συνημμένα

• κατάλογος1.jpg
    κατάλογος1.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 31

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πηγα  γεωργια μετα τον πολεμο επι σακασβιλι,ο κοσμος εκει μονο με θρυσκεια ασχολειται,φιλοξενος και ανετα μιλουσαν ρωσικα χωρις εχθροτητα.φιλεψα με αστυνομικους και μου ειπαν εδω μηδεν εγληματικοτητα,ναρκωμανεις εδω και 20 χρονια τους καθαρισαν.ειπαν ειναι αυστηρος ο σακασβιλι,αν δωροδοκηθουν οπως οι αστυνομικοι ρωσια,ουκρανια 15 χρονια φυλακη,αν καπειος πολιτης εχει αναρμοστη συμπεριφορα σε ρωσο 5 χρονια φυλακη.μου αρεσε εκει και το προεδρικο κτιριο απαιχτο ηταν.με τον αστυνομικο πηγαμε μαζι σε ενα καφενειο με πουτανες 10-15.νομιζω καμια 50 ευρο εδωσα για μια ωρα,διαθεται και οραιο ξενοδοχειο εκει καθαρο για τις κοπελες.πηγαμε και περιπολια να μου δειξουνε πως δρουνε με καλυψη η αστυνομια,πλακα ειχε.
Εγω τα ξέρω αυτά.Σε αυτά πες τα ζώα στα ζώα στην Ελλάδα  :jerking:.Που νομίζουν οτι οι Γεωργιανοι ειναι σαν αυτους που ηρθαν στην Ελλάδα τη δεκαετια του '90 και ηταν σε ημιάγρια κατασταση.
 Αν συγκρίνεις πως ντυνονται και φέρονται οι Ελληνες θα δεις οτι οι Γεωργιανοί  ειναι πολυ πιο εξευρωπα'ι'σμένοι απ'τους Ελληνες.
 Τωρα η Γεωργία εχει γινει ακομα καλητερη απο 4-5 χρόνια πριν που είχες πάει!Σκεψου ειχαν πόλεμο και παρολαυτα είδες μηδέν εγγληματικότητα!
 Στην Ελλάδα χρειάζεται ενας τεχνοκράτης σαν τον Σαακασβίλι για να οργανωσει της χώρα.Μακάρι να ερχόταν στην Ελλάδα να την φτιάξει και να κάνει τους Ελληνες ανθρώπους.
 Η γνώμη μου για την Οδησσό είναι οτι αν τον αφήσουν να δουλέψει θα την κάνει διαμάντι!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στο σπορ κομλεξ που επαισαν εξω πυροβολισμοι τωρα λενε ηταν βαση ανταρτων του ντονετκ.σκεφτομαι να παω κισινιοβ,απο κυπρο 170 ειναι μεσο κιεβο,αλλα πως να το συνδιασω με οδυσσο,δεν τολμω με λεωφορεια και τρενα.

D

dude901123

Επισκέπτης
στο σπορ κομλεξ που επαισαν εξω πυροβολισμοι τωρα λενε ηταν βαση ανταρτων του ντονετκ.σκεφτομαι να παω κισινιοβ,απο κυπρο 170 ειναι μεσο κιεβο,αλλα πως να το συνδιασω με οδυσσο,δεν τολμω με λεωφορεια και τρενα.

Είναι πανεύκολο..
Στο κέντρο του Chisinau υπάρχουν ο σταθμός λεωφορείων και τα άσπρα μικρά λεωφορεία και κάθε μισή, μιά ώρα έχουν δρομολόγια για Tiraspol, Odessa με ελάχιστα χρήματα. Απλά το Chisinau δεν είναι πλέον φτηνό. Είναι πλέον αρκετά ακριβό. Και οι γκόμενες χρειάζονται περισσότερη μαγκιά, ματζιβέλιασμα από ότι οι Ουκρανές. Αν πήγαινες το 2012,13 ή και νωρίτερα θα σου έλεγα άλλα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ πάντος είδες τι γκομενίτσες βγάζω  :2funny:οσο για την πούτσα μου αν ηταν μικρη δεν θα μου κάθονταν οι γκόμενες.Μαλλον εσυ την έχεις μικρή αυτο μπορει να ειναι ενα ακομα μειονέκτημα σου εκτος απο την φτωχομπινεδια σου  :2funny:.
 Το κοντέινερ κάνει αυτη τη στιγμη πανω απο 100.000 Ευρώ (πουλιέται αμέσως) οσο για το κωλοχώρι ειναι απο της πιο ομορφες πολεις του κόσμου (το λεει η ουνέσκο οχι εγω)
 Γυρισα και πάω Πορνοεκδρομή  :2funny: Δε νομιζω οτι υποφέρω και πολυ  :think: :2funny:το μόνο αρνητικό ειναι οι εχουν κλεισει της Ελληνικές κάρτες και δεν μπορω να παρω εισητηρια και πραγματα απο το ιντερνέτ (με της Ελληνικες ηταν πιο ευκολο γιατι πολλες Ρωσσικές τράπεζες εχουν αποκλειστει λογω διεθνων κυρώσεων) κατα τ'άλλα δεν έπαθα και τίποτα στις Ελληνικές τράπεζες εχω 43 Ευρώ  :2funny: Εσύ να δούμε πως θα ζήσεις και τι θα τρως  :2funny:τωρα που θα σου μειώσουν κ'άλλο το μισθό σου  :2funny:.Οδησσό πρεπει να ειναι ησυχα αν και μπορει να φαγωθει το πράβι σέκτορ με την Αστυνομία.Το θέμα είναι οτι αυτο θα γινει στη δυτικη Ουκρανία.Δε νομιζω η Οδησσός να εχει προβλημα

Ναι, ναι αγόρι μου.. ότι πεις εσύ.

Στον χαζό και τον ηλίθιο θα λέμε πάντα Ν Α Ι

Συνημμένα

• DSC02329.JPG
    DSC02329.JPG
    181,4 KB · Εμφανίσεις: 48
D

dude901123

Επισκέπτης

Πολωνική επαρχία έχεις δοκιμάσει για παιχνίδι? Legnica? Μετά Lviv, Ivanofrankiv, Chernivcy, Chisinau, Tiraspol, Odessa? Το σκέφτομαι σε 2,5 με 3 βδομάδες. Με λίγες μέρες παραμονή σε κάθε πόλη.. για 2,3 μέρες μάλλον. Αν και το Chernivcy λέει για περισσότερες.. Πάρε εισιτήριο για Wrotslaw και κάνουμε το Ουκρανο-Μολδαβικό κομμάτι παρέα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πολωνική επαρχία έχεις δοκιμάσει για παιχνίδι? Legnica? Μετά Lviv, Ivanofrankiv, Chernivcy, Chisinau, Tiraspol, Odessa? Το σκέφτομαι σε 2,5 με 3 βδομάδες. Με λίγες μέρες παραμονή σε κάθε πόλη.. για 2,3 μέρες μάλλον. Αν και το Chernivcy λέει για περισσότερες.. Πάρε εισιτήριο για Wrotslaw και κάνουμε το Ουκρανο-Μολδαβικό κομμάτι παρέα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν με βολευουν εμενα.προτιμω σε ενα μερος μερες.ιβανοφραγοβσκ δεν νομιζω να ειναι υσυχα στις περιοχες αυτες μετα το μουκασοβο.ακυρο για κισινεβ τοτε.καλυτερα βουκουρεστι που θα γαμησω η οδυσσο.ακομα δεν αποφασισα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι, ναι αγόρι μου.. ότι πεις εσύ.

Στον χαζό και τον ηλίθιο θα λέμε πάντα Ν Α Ι
Επειδη εισαι βλαχος και βουλγαρος και δεν εχεις καθολου γνωσεις δεν σημαινει οτι ειναι ετσι.
  Λιγο σχετικος να ειναι καποιος με απλες γνωσεις ξερει οτι τη Μοσχα και την αγια Πετρουπολη τα διαμερισματα ειναι πανακρυβα.
  Τη γκομενα σου στη Μολδαβια την ειδε ο Χαρης  :2funny:
  Τελικά όλοι  σας είστε σαν τον Τσιπρα κουραδομαγκες  :2funny:Γ αυτό σας γαμησε και σας έκανε σκουπιδι η Μερκελ  :2funny: κ  εσύ είσαι μάγκας πίσω απ το πληκτρολόγιο. Μια γκομενα σου δεν τολμισες να μας βάλεις να μας δείξεις  :2funny:
δεν με βολευουν εμενα.προτιμω σε ενα μερος μερες.ιβανοφραγοβσκ δεν νομιζω να ειναι υσυχα στις περιοχες αυτες μετα το μουκασοβο.ακυρο για κισινεβ τοτε.καλυτερα βουκουρεστι που θα γαμησω η οδυσσο.ακομα δεν αποφασισα.
Εσύ θέλεις τουριστικά μέρη δύσκολο να πας σε υπαναπτικτα.Δεν θα σου αρεσει

D

dude901123

Επισκέπτης
Επειδη εισαι βλαχος και βουλγαρος και δεν εχεις καθολου γνωσεις δεν σημαινει οτι ειναι ετσι.
  Λιγο σχετικος να ειναι καποιος με απλες γνωσεις ξερει οτι τη Μοσχα και την αγια Πετρουπολη τα διαμερισματα ειναι πανακρυβα.
  Τη γκομενα σου στη Μολδαβια την ειδε ο Χαρης  :2funny:
   Τελικά όλοι  σας είστε σαν τον Τσιπρα κουραδομαγκες  :2funny:Γ αυτό σας γαμησε και σας έκανε σκουπιδι η Μερκελ  :2funny: κ   εσύ είσαι μάγκας πίσω απ το πληκτρολόγιο. Μια γκομενα σου δεν τολμισες να μας βάλεις να μας δείξεις  :2funny:Εσύ θέλεις τουριστικά μέρη δύσκολο να πας σε υπαναπτικτα.Δεν θα σου αρεσει

Μίλησέ μας για Οδησσό. Τις επιτυχίες σου.. τα δωμάτια που έμεινες, τις γκόμενες που βγήκες, τις γκόμενες που γάμησες. Βάλε και καμιά φώτο έστω όχι καθαρή, αλλά τουλάχιστον γνήσια. Όχι πάλι από το ίντερνετ. Χαίρομαι που λύθηκε η απορία σου μέσω του Χάρη σχετικά μες τις ψεύτικες φώτο και χαίρομαι που το ξέχασες το ποιηματάκι που έλεγες 2 χρόνια. Κάτι είναι κι αυτό μέσα στον μπερδεμένο αυτιστικό κόσμο σου..
Τώρα ξέρεις.. σου αρέσουν, δεν σου αρέσουν οι γκόμενες που γαμάω..

Συνημμένα

• sxd5dh.jpg
    sxd5dh.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 24
D

dude901123

Επισκέπτης
......

Συνημμένα

• ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑΣ.jpg
    ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑΣ.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 32

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μίλησέ μας για Οδησσό. Τις επιτυχίες σου.. τα δωμάτια που έμεινες, τις γκόμενες που βγήκες, τις γκόμενες που γάμησες. Βάλε και καμιά φώτο έστω όχι καθαρή, αλλά τουλάχιστον γνήσια. Όχι πάλι από το ίντερνετ. Χαίρομαι που λύθηκε η απορία σου μέσω του Χάρη σχετικά μες τις ψεύτικες φώτο και χαίρομαι που το ξέχασες το ποιηματάκι που έλεγες 2 χρόνια. Κάτι είναι κι αυτό μέσα στον μπερδεμένο αυτιστικό κόσμο σου..
Τώρα ξέρεις.. σου αρέσουν, δεν σου αρέσουν οι γκόμενες που γαμάω..
Ναι η απορία λύθηκε  :2funny: ο Χάρης μιλησε για μια 50χρονη Πολωνή που του έδειξες σε φωτογραφίες,μια ασχημη 35χρονη Βουλγάρα που πιθανον να ειναι γκομενα σου  :2funny: και μια ασχημη Μολδαβή και αυτη οχι νέα  :2funny:.Και του έφερες να του δείξεις μια πουτάνα που σου ειχε δωσει το τηλεφωνο της ο Σινοχάρας  :2funny:.Το καυχιέσαι οτι εχεις τετοια σκουπίδια δειχνει πόσο κακομοίρης είσαι :2funny:
  Αυτή είναι πραγματική φωτογραφία όχι οι μούφα που μας έβαλες εσύ  :jerking:.Τετοια μουνάκια ουτε στα όνειρα σου δεν μπορείς να βγάλεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Συνημμένα

• 20150629_192042a.jpg
    20150629_192042a.jpg
    373,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 20150629_191904a.jpg
    20150629_191904a.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 47

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
μισο μισο....!η ολη σφαγη γινεται γι αυτη τη κοπελιτσα????  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom