ποια αρκαδια,δεν χρειαζεται να πας εκει.χτες μεχρι 2 πρωι βολταρα στο κεντρο ειχε λιγο κοσμο.απλα εφαγα χρονο με τις παλαβες και τους βλακες.το βραδι εκανα γνωριμιες με μικρουλες οπερα αλλα ολες ειχαν παρεα πιτσιρικους και εδειχναν να μην τους αρεσει αν και οι μικρες απο περιεργια εδειχναν ενδιαφερον.χτες πηγα σταθμο τον τρενων ειχε πολλες καλες κοπελες που πηγαιναν σε χωρια 2 ωρες απο εδω,στην πολη δυσκολα να της συναντησεις στο κεντρο.χτες γνωρισα μια τετεια αλλα δεν πηρα τηλεφωνο,οχι κατι καλο και ειχα σχεδια για την αδερφη της 40,35 χρονων.τελικα αυτη αρχισε δουλεια εδω και 2 μερες,4 ωρες 150 γριβνα καλα ειναι την κανονισε ενας γειονας μαυρος μαγειρισα.στην αρκαδια τα ειπαμε διμητρακι τι να κανω,κεντρο εχει κοσμο σκορπισμενο σε διαφορα μερη,τα καλητερα ειναι απο την γρετσκαγια και κατω.οι διδιμες τηλεφωνησαν αλλα δεν γουσταρω,της εκλασα αλλα τελικα χτες με εστησε η 35,παλι εχασα χρονο με ασχετους,το βραδι εκανα με μικρουλες που δουλευουν σε κατιχανω χρονο καφε διπλα μου 20-21.αν και γουσταρει η κοπελιτσα δουλευει απο 9 πρωι μεχρι 4 το βραδι!αλλες 2 μικρουλες 16 και 18 παλι δουλευουν εκει τις ιδιες ωρεςκαι ειπαν καλοκαιρι ξεχασε το δουλευουμε ολη την περιεδο,μετα οχι.αυτες οι ηλικιες ετσι συμπεριφερονται,εχουν παιδεια,προβληματα.θελουν ενα εκει δυνατοτερο να τους φροντιζει μονιμα.στην 35 ειπα τι πας για 150 δουλεια,να σου δωσω 400 και να πας μαζι μου βολτα,πες δεν μπορεις.λεει και τις αλλες 20 μερες που λειπεις πως θα βρω δουλεια.προχτες αρκαδια ενας πυροβολησε 10 το βραδι 2 αστυνομικους,ο ενας νεκρος,ο αλλος κρισιμα.αυριο θα με παρει ο ντερτι,βραδι εχω χρονο.θα δει τι αυτοκινηταρες κυκλοφορουν κατερινσκαγια να παθει πλακα.μερσενταρες να τα οδηγουν γκομεναρες,ειδα και 2 μαζερατι.η μια πουτανα με χρυσο σπορ μερσεντες περασε με πρασινο ακομα λιγο να με πατησει.εχει βιζιτες την μερα πετυχα μια καλη αθηνα,μιλησαμε αλλα με περιμεναν και εφυγα.τωρα παω βολτα να φερω καμια σπιτι