Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
ποια αρκαδια,δεν χρειαζεται να πας εκει.χτες μεχρι 2 πρωι βολταρα στο κεντρο ειχε λιγο κοσμο.απλα εφαγα χρονο με τις παλαβες και τους βλακες.το βραδι εκανα γνωριμιες με μικρουλες οπερα αλλα ολες ειχαν παρεα πιτσιρικους και εδειχναν να μην τους αρεσει αν και οι μικρες απο περιεργια εδειχναν ενδιαφερον.χτες πηγα σταθμο τον τρενων ειχε πολλες καλες κοπελες που πηγαιναν σε χωρια 2 ωρες απο εδω,στην πολη δυσκολα να της συναντησεις στο κεντρο.χτες γνωρισα μια τετεια αλλα δεν πηρα τηλεφωνο,οχι κατι καλο και ειχα σχεδια για την αδερφη της 40,35 χρονων.τελικα αυτη αρχισε δουλεια εδω και 2 μερες,4 ωρες 150 γριβνα καλα ειναι την κανονισε ενας γειονας μαυρος μαγειρισα.στην αρκαδια τα ειπαμε διμητρακι τι να κανω,κεντρο εχει κοσμο σκορπισμενο σε διαφορα μερη,τα καλητερα ειναι απο την γρετσκαγια και κατω.οι διδιμες τηλεφωνησαν αλλα δεν γουσταρω,της εκλασα αλλα τελικα χτες με εστησε η 35,παλι εχασα χρονο με ασχετους,το βραδι εκανα με μικρουλες που δουλευουν σε κατιχανω χρονο καφε διπλα μου 20-21.αν και γουσταρει η κοπελιτσα δουλευει απο 9 πρωι μεχρι 4 το βραδι!αλλες 2 μικρουλες 16 και 18 παλι δουλευουν εκει τις ιδιες ωρεςκαι ειπαν καλοκαιρι ξεχασε το δουλευουμε ολη την περιεδο,μετα οχι.αυτες οι ηλικιες ετσι συμπεριφερονται,εχουν παιδεια,προβληματα.θελουν ενα εκει δυνατοτερο να τους φροντιζει μονιμα.στην 35 ειπα τι πας για 150 δουλεια,να σου δωσω 400 και να πας μαζι μου βολτα,πες δεν μπορεις.λεει και τις αλλες 20 μερες που λειπεις πως θα βρω δουλεια.προχτες αρκαδια ενας πυροβολησε 10 το βραδι 2 αστυνομικους,ο ενας νεκρος,ο αλλος κρισιμα.αυριο θα με παρει ο ντερτι,βραδι εχω χρονο.θα δει τι αυτοκινηταρες κυκλοφορουν κατερινσκαγια να παθει πλακα.μερσενταρες να τα οδηγουν γκομεναρες,ειδα και 2 μαζερατι.η μια πουτανα με χρυσο σπορ μερσεντες περασε με πρασινο ακομα λιγο να με πατησει.εχει βιζιτες την μερα πετυχα μια καλη αθηνα,μιλησαμε αλλα με περιμεναν και εφυγα.τωρα παω βολτα να φερω καμια σπιτι
Αστα σαπια Χαρι θιμασε τοτε που εσυ εφιγεσ για να ερθισ και εγο ιρθα για να φιγο,ιδεσ καλα τι εκανα το γιπεδο παιζαν πιτσιρικαδεσ μπαλα,διπλα στο αφτοκινιτο που ειμε σιγουροσ χαχαχαχ,που μιλουμε καποτε κοντακτε μολις ερθεις θα σου δωσω 600,το ιδιο εκανα και τελευταια με αλλη κοπελα.χαχαχαχ.φορμαρισμενος γυρισα σημερα σπουδασαν εκει ουκρανους,αλλα πηγε εκει και δεν επαιξε  που πηγα τοτε σεμπτεβριο αδικα κοκτειλ στην καθε χαζη.μια τετεια που κερνουσα κοκτειλ και ειδα αδικα οδυσσο ηταν φοιτητες αντρες παρεα,κοπελες μεγαλη παρεα,εμενε σε αχουρια σε φιλη,αδερφη,οταν της επαιρνα σπιτι δεν ηθελαν να φυγουν,μετα γνωριζα φιλες και αδερφες.στο ξενοδοχειοχαχαχαχ,και εγω καπεια φαση σκεφτηκα τωρα μια που γνωρισα κυπρο και μενει κιεβο θελει να ερθει οδυσσο και μετα σοφια μεσο ζαγρεπ .  εχω και κοδικα τιμης παλι του κτυπησα 2 φορες κληστος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αστα σαπια Χαρι θιμασε τοτε που εσυ εφιγεσ για να ερθισ και εγο ιρθα για να φιγο,ιδεσ καλα τι εκανα το γιπεδο παιζαν πιτσιρικαδεσ μπαλα,διπλα στο αφτοκινιτο που ειμε σιγουροσ χαχαχαχ,που μιλουμε καποτε κοντακτε μολις ερθεις θα σου δωσω 600,το ιδιο εκανα και τελευταια με αλλη κοπελα.χαχαχαχ.φορμαρισμενος γυρισα σημερα σπουδασαν εκει ουκρανους,αλλα πηγε εκει και δεν επαιξε  που πηγα τοτε σεμπτεβριο αδικα κοκτειλ στην καθε χαζη.μια τετεια που κερνουσα κοκτειλ και ειδα αδικα οδυσσο ηταν φοιτητες αντρες παρεα,κοπελες μεγαλη παρεα,εμενε σε αχουρια σε φιλη,αδερφη,οταν της επαιρνα σπιτι δεν ηθελαν να φυγουν,μετα γνωριζα φιλες και αδερφες.στο ξενοδοχειοχαχαχαχ,και εγω καπεια φαση σκεφτηκα τωρα μια που γνωρισα κυπρο και μενει κιεβο θελει να ερθει οδυσσο και μετα σοφια μεσο ζαγρεπ .  εχω και κοδικα τιμης παλι του κτυπησα 2 φορες κληστος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Αστα σαπια Χαρι θιμασε τοτε που εσυ εφιγεσ για να ερθισ και εγο ιρθα για να φιγο,ιδεσ καλα τι εκανα το γιπεδο παιζαν πιτσιρικαδεσ μπαλα,διπλα στο αφτοκινιτο που ειμε σιγουροσ χαχαχαχ,που μιλουμε καποτε κοντακτε μολις ερθεις θα σου δωσω 600,το ιδιο εκανα και τελευταια με αλλη κοπελα.χαχαχαχ.φορμαρισμενος γυρισα σημερα σπουδασαν εκει ουκρανους,αλλα πηγε εκει και δεν επαιξε  που πηγα τοτε σεμπτεβριο αδικα κοκτειλ στην καθε χαζη.μια τετεια που κερνουσα κοκτειλ και ειδα αδικα οδυσσο ηταν φοιτητες αντρες παρεα,κοπελες μεγαλη παρεα,εμενε σε αχουρια σε φιλη,αδερφη,οταν της επαιρνα σπιτι δεν ηθελαν να φυγουν,μετα γνωριζα φιλες και αδερφες.στο ξενοδοχειοχαχαχαχ,και εγω καπεια φαση σκεφτηκα τωρα μια που γνωρισα κυπρο και μενει κιεβο θελει να ερθει οδυσσο και μετα σοφια μεσο ζαγρεπ .  εχω και κοδικα τιμης παλι του κτυπησα 2 φορες κληστος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχω προβλημα με πληκτρολογιο,συνεχεια ενω γραφωο  παει πισω τον σι τοξακι.χτες παλι δεν ηρθε η μαλακισμενη 35 αλλα επιδει ειμουνσιγουρος βγηκα να παιξω με μικρουλες.το πρωι ηρθε με τον γιο της φαγαμε,εδωσα στο παιδι 100 γριβνα και εδειχνε διαθεση να βρεθηκεουμε παλι λεει κουρασμενη.οπως καμακωνα αδικα αφου ολες οι μικρες,τουριστριες απο ρωσια,ουκρανια η απο εκει βολταρουν εκει που ειναι η οπερα δεν δεχτηκαν  ουτε καφε να κερασω,εκτος απο τις συνηθησμενες μικρες που οπου με βλεπουν χρονια .με παιρνει ξαφνικα η φαρμακοπειος που γνωρησα πριν 2 μηνες και την πρωτη μερα.την πρωτη μερα παλι φιλια λεω ελα σπιτι,παλι οχι αυριο.της ειπα αυριο δεν ερχεται ποτε και τελος.ενιωθα ασχημα ομως,καλη γυναικα ειναι που περασε ασχημα με τον αντρα της που πεθανε πριν 3 χρονια.ειπε μπορει να ειμαι αδυνατη οικονομικα,2000 γριβνα,τα χιλια παει ενικιο αλλα δεν ειμαι τετεια οπως θελεις,ειμαι αξιοπρεπης.νευριασα και λεω αστα αυτα και οτι περιμενω αλλη απο χερσον.μου ειχε πει οτι το παιδι θελει λεγκο παιχνιδι και δεν μπορει να του αγορασει.της ειχα προτεινει τα παντα δεν δεχτηκε,μετα οταν δεν ηρθε σπιτι την εδιωξα.ενιωθα ασχημα και σκεφτομουν να αγορασω το παιχνιδι για τον μικρο,σαν να διαβασε τον νου μου με πηρε τηλεφωνο.ενω εντομεταξυ με πηρε και η διδιμη και κανονισα να βρεθουμε αλλα ειπα μονο φαγητο δεν θελω μαζι σου,24 ειναι αυτη.βρεθηκαμε στο παρκο και ο γιος της χαρηκε,ειπε ειμαι ο καλυτερος του φιλος χαχαχα ετσι του προτεινα να αγορασω το παιχνιδι που ονειρευεται.τρελαθηκε απο χαρα 240 γριβνα ειχε μεχρι και 3000 γριβνα απο αυτο.η φαρμακοπειος μου ειπε μετα θα τον παρω σπιτι να κοιμηθει και σε παιρνω τηλεφωνο να ερθω σπιτι σου!πηγα στην διδιμι 10 λεπτα και της ειπα θα εχω γκομενα

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
εχω προβλημα με πληκτρολογιο,συνεχεια ενω γραφωο  παει πισω τον σι τοξακι.χτες παλι δεν ηρθε η μαλακισμενη 35 αλλα επιδει ειμουνσιγουρος βγηκα να παιξω με μικρουλες.το πρωι ηρθε με τον γιο της φαγαμε,εδωσα στο παιδι 100 γριβνα και εδειχνε διαθεση να βρεθηκεουμε παλι λεει κουρασμενη.οπως καμακωνα αδικα αφου ολες οι μικρες,τουριστριες απο ρωσια,ουκρανια η απο εκει βολταρουν εκει που ειναι η οπερα δεν δεχτηκαν  ουτε καφε να κερασω,εκτος απο τις συνηθησμενες μικρες που οπου με βλεπουν χρονια .με παιρνει ξαφνικα η φαρμακοπειος που γνωρησα πριν 2 μηνες και την πρωτη μερα.την πρωτη μερα παλι φιλια λεω ελα σπιτι,παλι οχι αυριο.της ειπα αυριο δεν ερχεται ποτε και τελος.ενιωθα ασχημα ομως,καλη γυναικα ειναι που περασε ασχημα με τον αντρα της που πεθανε πριν 3 χρονια.ειπε μπορει να ειμαι αδυνατη οικονομικα,2000 γριβνα,τα χιλια παει ενικιο αλλα δεν ειμαι τετεια οπως θελεις,ειμαι αξιοπρεπης.νευριασα και λεω αστα αυτα και οτι περιμενω αλλη απο χερσον.μου ειχε πει οτι το παιδι θελει λεγκο παιχνιδι και δεν μπορει να του αγορασει.της ειχα προτεινει τα παντα δεν δεχτηκε,μετα οταν δεν ηρθε σπιτι την εδιωξα.ενιωθα ασχημα και σκεφτομουν να αγορασω το παιχνιδι για τον μικρο,σαν να διαβασε τον νου μου με πηρε τηλεφωνο.ενω εντομεταξυ με πηρε και η διδιμη και κανονισα να βρεθουμε αλλα ειπα μονο φαγητο δεν θελω μαζι σου,24 ειναι αυτη.βρεθηκαμε στο παρκο και ο γιος της χαρηκε,ειπε ειμαι ο καλυτερος του φιλος χαχαχα ετσι του προτεινα να αγορασω το παιχνιδι που ονειρευεται.τρελαθηκε απο χαρα 240 γριβνα ειχε μεχρι και 3000 γριβνα απο αυτο.η φαρμακοπειος μου ειπε μετα θα τον παρω σπιτι να κοιμηθει και σε παιρνω τηλεφωνο να ερθω σπιτι σου!πηγα στην διδιμι 10 λεπτα και της ειπα θα εχω γκομενα

Αν μιλάς με τον ίδιο τρόπο που γράφεις, έχεις μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας !!! :-

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η φαρμακοπειος με πηρε και βρεθηκαμε στο παρκο,αμεσως ρωτησε αν εχω  καφε σπιτι και πηγαμε σπιτι.μετα απο 30 λεπτα την πηδηξα ετσι δεν μορουσα να απαντησω στον δασκαλο ιωσηφ τα μυνηματα του.μετα απο 2 ωρες εγω πεινουσα λεει να παω στο παιδι και τραβα να φας,λεω οραια θα παιξω με τις μικρουλες τωρα στα εστιατορια που καθονται.η διδιμη παλι τηλεφωνα την εκλασα,θα της πω να ερθει να γνωρισει τον ντερτι να την ξεφωρτωθω.στο δρομο πο την συνοδευα σπιτι ηταν χαρουμενη που την πηδηξε καπειος και εχει εραστη χαχαχαχ θυμιθηκα το τρελοδιμητρακι που λεει για 30-40.ειπε μετα τον θανατο του αντρα δεν κανει τιποτα,φενεται να περασε πολλα και ειπε συγνωμη που δεν ειμαι καλη απλα ντρεπομαι μετα απο καιρο,ασε που δεν ηταν ξυρισμενι απο κατω και ξενερωσα.το ιδιο ειπε και η φιλη μου που την ειδε οτι φενεται βασανισμενη και καλη γυναικα.ομως για να γαμησω αυτες της μπαπες χανω τον χρονο μου να παιξω με μικρουλες.σας ειπα εγω ηρθα μονο για την τρελη και οχι να τρεχω βιζιτες.απλα νομιζα η 40 που θα ερχοταν απο χερσον θα την ειχα για γαμησει και θα επαιζα με μικρες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η 40 και η αδερφη της καταλαβα θελουν καπειο μηνηαια να της σπονσαρει.το αλλο που ξεχασα να πω οτι στην φαρμακοπειο εδωσα 200 γριβνα μετα που εφευγε για να παρχαχει κατι για το σπιτι και αρνηθηκε.σημερα ειπαι ειμαι χαρουμενη,χαμογελω και θελω ξανα  τσικι τσικι χαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ερχεται τωρα πισω απο το χωριο η αλλη απο χερσον,της ειπα οτι γαμησα και θελω να ερθει και αυτη σπιτι.μαλλον επιασε,μου ειπε εχω προβληματα θα στα πω οταν βρεθουμε.προβληματα?πεσ μου πως τα λυνεις,αστυνομος σαινης χαχαχαχ.γαμωτο τωρα που φευγω ηρθαν ολες μαζεμενες.πηρα το τηλεφωνο απο την 18 απο τα αλογα χτες ντιριπασοσκαγια και με εβαλε στο κοντακτε,την ετοιμαζω για τελος σεπτεβρη αυτην οταν δεν θα δουλευει,αλλα ειναι καλη κοπελα.η αλλη που μου αρεσει και νομιζω γουσταρει 21 θα την δει σημερα ο ντερτι καιθα πει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η 40 και η αδερφη της καταλαβα θελουν καπειο μηνηαια να της σπονσαρει.το αλλο που ξεχασα να πω οτι στην φαρμακοπειο εδωσα 200 γριβνα μετα που εφευγε για να παρχαχει κατι για το σπιτι και αρνηθηκε.σημερα ειπαι ειμαι χαρουμενη,χαμογελω και θελω ξανα  τσικι τσικι χαχαχα
Εσύ Χάρη είσαι εκεί,και όλο και κάτι γαμάς,εστω την σαραντάρα δίνοντας της κάτι.Οπως καταλαβα αυτοι οι Φουκαράδες ουτε σαραντάρα δεν μπορουνε να βρούνε  :2funny:Τωρα που τους κώψανε και τα λεφτα  :2funny:στην καλητερη περιπτωση να πάνε Μεταξουργείο με 10 Ευρώ  :2funny:και να φάνε κάνα σουβλάκι  :2funny:.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
.σας ειπα εγω ηρθα μονο για την τρελη και οχι να τρεχω βιζιτες.απλα νομιζα η 40 που θα ερχοταν απο χερσον θα την ειχα για γαμησει και θα επαιζα με μικρες

Χαρη πολυ ασχοληθηκες με την τρελή ξεκαθαρισε τα πραγματα αμεσα οχι αλλο κάρβουνοοοο.
ακολουθησε το τραγουδι....παρε μαθηματα....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οραιος ο αλλαν.η τρελη καπου θα πηγε με τον αντρα γιατι δεν απαντα και εξαφανιστηκε.σκεφτωμουν να βαλω μπραβους να την παρουν μαζι με τον αντρα της 2 μερες βολτα σε μια αποθηκη εξω απο οδυσσο αλλα ηρεμησα.με φοβαται ειπαι και περνα δυσκολα με αυτον,την απειλα.θα της ελεγα απο κοντα τι θα του κανω αλλα χαθηκε,ουτε ιτερνετ μπαινει.συνηθως οταν λυπει τα κλινει

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
οραιος ο αλλαν.η τρελη καπου θα πηγε με τον αντρα γιατι δεν απαντα και εξαφανιστηκε.σκεφτωμουν να βαλω μπραβους να την παρουν μαζι με τον αντρα της 2 μερες βολτα σε μια αποθηκη εξω απο οδυσσο αλλα ηρεμησα.με φοβαται ειπαι και περνα δυσκολα με αυτον,την απειλα.θα της ελεγα απο κοντα τι θα του κανω αλλα χαθηκε,ουτε ιτερνετ μπαινει.συνηθως οταν λυπει τα κλινει
τι εστι τρελλη;;;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εμαθαν ολες τωρα να πηγαινουν στο ιτακα αρκαδια και τους τρελενουν οι σπονσορες με προσφορες.η διδημη μου ειπε οτι πηγε και την τρελανε ενας γερος ουκρανος να μενει μαζι του με χορηγια.μια αλλη κοπελα που δουλευε ελληνικο και τωρα σε καφε μου ειπε η φιλη μου την ειδε σε φωτο εκει και οτι παει να βρει σπονσορες οπως ολες.την δευτερη μερα γνωρισα μεσω φιλου μια κοντουλα με μεγαλα στηθη.φορουσε φανελα ιτακα,ανεργη απο ντονετσκ.πως τα εβγαζε περα?ειπε η φιλη της ειναι χορευτρια εκει.ο φιλος μου τις ειπε ειμε χουβαρτας,θα της αγοραζω τα παντα και την πειραζα σεξουαλικα λεγοντας.την επομενη την γαμησα αλλα τα λεφτα που χαλασα  επαιρνα 4 βιζιτες.στο εστιατοριο μιλουσε συνεχεια με την χορευτρια φιλη της απο ιτακα και την επομενη θα μου την γνωρρισε.σκεφτηκα αλλη βιζιτα,ασ την γαμησω και αυτη χαχαχαχ.μετα που την γαμησα αρχισε αυριο να παμε τραπεζα,κατι για κρετιτ  ελεγε και βοηθεια ετσι την εκανα.με πηρε και ζητησε 800 γριβνα για το λεωφορειο να παει και να ερθει κοντα στο ντονετσκ αλλα αρνηθηκα.ειπα οταν παραγγελνες κοκτειλ στα καφε και μπειλις 500-600 γριβνα δεν σκεφτηκες οτα αυτα θα μπορουσα να τα δωσω σε σενα,αλλα δεν δινω και εξαφανιζολ.μου ειπε ο φιλος μου 2 μερες δεν την ειδε ειχε δουλεια.ανεργη ηταν,τι δουλεια?χαχαχχ μαλον της κανονισε βιζιτα η φιλη της.τωρα καψουρευτικα μια 21 που δουλευει σε καφε,απο αλλη κοπελα εμαθα της αρεσω χαχαχαχ.εκανα μαλακια που ειπα ειναι μικρη.γνωρισα και ενα 16 και 18 που ειναι επενδηση για μετα.τωρα δουλευουν και δεν εχουν χρονο,μετα το καλοκαιρι ισως κανω κατι.τελος δεν ξαναχανω χρονο.εχασα 3 μερες απο την βιζιτα απο χερσον και 2 μερες απο την αδερφη της.δεν ξαναχανω χρονο να παιξω με μικρουλες για να γαμησω μπαπες.καλητερα να πηγαινω σε ενα σαλον και τελος,να γυρνω ελευθερα.τωρα ειχε λιγες καλες αλλα ακριβες βιζιτες,χειμωνα παλι μαλλον θα ειναι χαλια και οι ιδιες ιδικα στο μιστερ χ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμαθαν ολες τωρα να πηγαινουν στο ιτακα αρκαδια και τους τρελενουν οι σπονσορες με προσφορες.η διδημη μου ειπε οτι πηγε και την τρελανε ενας γερος ουκρανος να μενει μαζι του με χορηγια.μια αλλη κοπελα που δουλευε ελληνικο και τωρα σε καφε μου ειπε η φιλη μου την ειδε σε φωτο εκει και οτι παει να βρει σπονσορες οπως ολες.την δευτερη μερα γνωρισα μεσω φιλου μια κοντουλα με μεγαλα στηθη.φορουσε φανελα ιτακα,ανεργη απο ντονετσκ.πως τα εβγαζε περα?ειπε η φιλη της ειναι χορευτρια εκει.ο φιλος μου τις ειπε ειμε χουβαρτας,θα της αγοραζω τα παντα και την πειραζα σεξουαλικα λεγοντας.την επομενη την γαμησα αλλα τα λεφτα που χαλασα  επαιρνα 4 βιζιτες.στο εστιατοριο μιλουσε συνεχεια με την χορευτρια φιλη της απο ιτακα και την επομενη θα μου την γνωρρισε.σκεφτηκα αλλη βιζιτα,ασ την γαμησω και αυτη χαχαχαχ.μετα που την γαμησα αρχισε αυριο να παμε τραπεζα,κατι για κρετιτ  ελεγε και βοηθεια ετσι την εκανα.με πηρε και ζητησε 800 γριβνα για το λεωφορειο να παει και να ερθει κοντα στο ντονετσκ αλλα αρνηθηκα.ειπα οταν παραγγελνες κοκτειλ στα καφε και μπειλις 500-600 γριβνα δεν σκεφτηκες οτα αυτα θα μπορουσα να τα δωσω σε σενα,αλλα δεν δινω και εξαφανιζολ.μου ειπε ο φιλος μου 2 μερες δεν την ειδε ειχε δουλεια.ανεργη ηταν,τι δουλεια?χαχαχχ μαλον της κανονισε βιζιτα η φιλη της.τωρα καψουρευτικα μια 21 που δουλευει σε καφε,απο αλλη κοπελα εμαθα της αρεσω χαχαχαχ.εκανα μαλακια που ειπα ειναι μικρη.γνωρισα και ενα 16 και 18 που ειναι επενδηση για μετα.τωρα δουλευουν και δεν εχουν χρονο,μετα το καλοκαιρι ισως κανω κατι.τελος δεν ξαναχανω χρονο.εχασα 3 μερες απο την βιζιτα απο χερσον και 2 μερες απο την αδερφη της.δεν ξαναχανω χρονο να παιξω με μικρουλες για να γαμησω μπαπες.καλητερα να πηγαινω σε ενα σαλον και τελος,να γυρνω ελευθερα.τωρα ειχε λιγες καλες αλλα ακριβες βιζιτες,χειμωνα παλι μαλλον θα ειναι χαλια και οι ιδιες ιδικα στο μιστερ χ.
Εγω τι έκανα όταν ήρθα?Πιο φτηνά σου έρχεται και έχεις και χρόνο και διαλέγεις και ποιά θα γαμίσεις.Και της βγαζεις και γκόμενες.Επιτέλους το κατάλαβες  :)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχισαν να με ψαχνουν οι μικρες επενδηση 16 και 18 χαχαχαχαχ.η μια με πηρε το βραδι τηλεφωνο και σημερα μου εκανε αιτηση φιλιας κοντακτε.η 18 μου εστειλε πριν μυνημα και μιλησαμε 10 λεπτα,ειπα παω για υπνο τωρα.θα ειναι σπουδες σεπτεβριο στην πετροφκα λεει 60 χιλ απο οδυσσο,ειπα θα παω δεν εχει προβλημα θα παω με την φιηλεκαρτεςλη της με το αλογο και της αρεσε χαχαχαχ.δουλευουν ντιριπασοσκαγια με τα αλογα οι μικρες.την καλεσα προχτες για βολτα και αρνηθηκε,δεν δουλευε εκεινη την μερα.μου ειπε ηθελε να βρεθουμε αλλα δεν την αφηναν οι φιλοι της χαχαχαχ.της ειπα πριν λιγες μερες ελα να μενεις μαζι μου αλλα αρνηθηκε,ειπε 4 πρωι τελειωνει δουλεια,παει το αλογο σε φαρμα μακρια,μετα σπιτι.πρωι δουλεια.της δελεασα με κερασματα και εκανα αστεια μαζι τους.ισως δεν ειμαι τοσο αφελη?χαχχχα.παντως τσιμπησε το δολωμα και σε λιγο θα βρω και την μικρη που δουλευει καφε,την ειδε ο ντερτι την μικρουλα.εχω  αλλους εκει που δουλευουν για μενα,μεταφερουν μυνηματα σε κοπελιτσες και οπεια θελει τις δινουν στοιχεια και μιλαμε.βεβαια αυτο γινεται αφου ολοι με ξερουν στην περιοχη εκει και καθε μερα κερνω δεκαδες καφεδες και φιλευω με τα παιδια που δουλευουν στην περιοχη εκει κεντρο.απο τους σεκιουριτι των εστιατοριων ,πλανωδιους πωλητες ακομα και παιδεια που πουλανε τηλεκαρτες η δινουν φυλλαδια στον δρομο.το καλο με την φαρμακοπειο που ειδε ο φιλος ντερτι δεν με ενοχλα,νομιζω καταλαβε το νοημα.χτες ευχηθηκα για τα γενεθλια της,απαντησε,1-2 μυνηματα και τελος.δεν αρχισε σε πεθημησα και μαλακιες οπως ελεγε η φιλη μου,οτι αυτη μαλλον θα σε ενοχλει συνεχεια που την πηδηξες.μαλλον χαρη της εκανα και νιωθει υποχρεωση.οπως ειπα πολλες φορες ολους σας βλεπω φιλους και ειμαι προθυμος να συναντηθω αν και τρεχω,παρα ολες τις τρελες και μαλακιες που λεμε απο θυμο,δεν κρατω κακια και μετανιωνω οταν γραφω πολλες φορες κατι ασχημο για καπειον.ελπιζω να με καταλαμβαινεται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρχισαν να με ψαχνουν οι μικρες επενδηση 16 και 18 χαχαχαχαχ.η μια με πηρε το βραδι τηλεφωνο και σημερα μου εκανε αιτηση φιλιας κοντακτε.η 18 μου εστειλε πριν μυνημα και μιλησαμε 10 λεπτα,ειπα παω για υπνο τωρα.θα ειναι σπουδες σεπτεβριο στην πετροφκα λεει 60 χιλ απο οδυσσο,ειπα θα παω δεν εχει προβλημα θα παω με την φιηλεκαρτεςλη της με το αλογο και της αρεσε χαχαχαχ.δουλευουν ντιριπασοσκαγια με τα αλογα οι μικρες.την καλεσα προχτες για βολτα και αρνηθηκε,δεν δουλευε εκεινη την μερα.μου ειπε ηθελε να βρεθουμε αλλα δεν την αφηναν οι φιλοι της χαχαχαχ.της ειπα πριν λιγες μερες ελα να μενεις μαζι μου αλλα αρνηθηκε,ειπε 4 πρωι τελειωνει δουλεια,παει το αλογο σε φαρμα μακρια,μετα σπιτι.πρωι δουλεια.της δελεασα με κερασματα και εκανα αστεια μαζι τους.ισως δεν ειμαι τοσο αφελη?χαχχχα.παντως τσιμπησε το δολωμα και σε λιγο θα βρω και την μικρη που δουλευει καφε,την ειδε ο ντερτι την μικρουλα.εχω  αλλους εκει που δουλευουν για μενα,μεταφερουν μυνηματα σε κοπελιτσες και οπεια θελει τις δινουν στοιχεια και μιλαμε.βεβαια αυτο γινεται αφου ολοι με ξερουν στην περιοχη εκει και καθε μερα κερνω δεκαδες καφεδες και φιλευω με τα παιδια που δουλευουν στην περιοχη εκει κεντρο.απο τους σεκιουριτι των εστιατοριων ,πλανωδιους πωλητες ακομα και παιδεια που πουλανε τηλεκαρτες η δινουν φυλλαδια στον δρομο.το καλο με την φαρμακοπειο που ειδε ο φιλος ντερτι δεν με ενοχλα,νομιζω καταλαβε το νοημα.χτες ευχηθηκα για τα γενεθλια της,απαντησε,1-2 μυνηματα και τελος.δεν αρχισε σε πεθημησα και μαλακιες οπως ελεγε η φιλη μου,οτι αυτη μαλλον θα σε ενοχλει συνεχεια που την πηδηξες.μαλλον χαρη της εκανα και νιωθει υποχρεωση.οπως ειπα πολλες φορες ολους σας βλεπω φιλους και ειμαι προθυμος να συναντηθω αν και τρεχω,παρα ολες τις τρελες και μαλακιες που λεμε απο θυμο,δεν κρατω κακια και μετανιωνω οταν γραφω πολλες φορες κατι ασχημο για καπειον.ελπιζω να με καταλαμβαινεται.
Εγω σε κατάλαβα.Το μονο που δεν καταλαβαί ω ειναι αυτό: φιηλεκαρτεςλη 
  Το άλογο της είναι μικρό και θυλικό? :)Αν ναι ρώτα την πόσα θέλει για να το  :zfuck:? :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μου εξηγησε ο ντερτι πως να ξεπλοκαρω το πρηκτολογιο αλλα ξεχασα,περιμενω να δω καπειον να το φτιαξει,ενοουσα μεχρι φιλιες με τα παιδια που πουλουν τηλεκαρτες εκανα,το βραδι μετα την δουλεια μπεκρωπινουν διπλα στα ξυλινα σπιτακια,πριν ενα χρονο τα εκαναν και πανε πολλες μικρουλες να μεθησουν.τις τελευτεες 2 μερες εκανα εκει γνωριμιες αλλα εφυγα αφου παραγγειλα καπου φαγητο και επρεπε να παω να το παρω.μετα που πηγα πισω εφυγαν,νομιζα εκει θα της εβλεπα παλι αφου ακομα γρηγορα ηταν,μεχρι 2πρωι εχει λιγο κοσμο.οι ουκρανοι εκει κατι αφραγοι συχναζουν με κοντα παντελονακια,ολοι απο αλλες πολεις που εφερε αδεσποτους ο πραβι σεκτορ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα οι φιλωρωσοι το πρωι εβαλαν βομβα σε καφε κοντα απο το καπτεν μοργαν,το καφε σπονσαρει τον στρατο.πριν 3 μερες 2 γεροδεμενοι 40-45 εδειραν ενα απατεωνα ζητιανο που φορουσε παραλαγη του στρατου και ξεγελουσε τον κοσμο.ειπενε οταν ετρεξα να δω τι γινεται οτι τριτη φορα τον εδειραν αυτον και ακομα να καταλαβει τον λογο χαχαχχα.του ειπαν εδω ειναι οδεσσα,την αλλη φορα σκισαμε την παραλαγη και αγορασε καινουργια ο ζητιανος,του ελεγαν ξεγελα τον κοσμο οτι ηρθε απο τον πολεμο και ζητιανευει στην οδυσσο.δυστηχως στο κεντρο πλεον μονο χοχλοι κουβαλητοι κυκλοφορανε,ο καλος κοσμος φοβαται λογο τον καταστασεων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μου εξηγησε ο ντερτι πως να ξεπλοκαρω το πρηκτολογιο αλλα ξεχασα,περιμενω να δω καπειον να το φτιαξει,ενοουσα μεχρι φιλιες με τα παιδια που πουλουν τηλεκαρτες εκανα,το βραδι μετα την δουλεια μπεκρωπινουν διπλα στα ξυλινα σπιτακια,πριν ενα χρονο τα εκαναν και πανε πολλες μικρουλες να μεθησουν.τις τελευτεες 2 μερες εκανα εκει γνωριμιες αλλα εφυγα αφου παραγγειλα καπου φαγητο και επρεπε να παω να το παρω.μετα που πηγα πισω εφυγαν,νομιζα εκει θα της εβλεπα παλι αφου ακομα γρηγορα ηταν,μεχρι 2πρωι εχει λιγο κοσμο.οι ουκρανοι εκει κατι αφραγοι συχναζουν με κοντα παντελονακια,ολοι απο αλλες πολεις που εφερε αδεσποτους ο πραβι σεκτορ.
Γ'αυτό δεν τον κράζεις τον ψεύτη πιά :think:  :2funny: τσι εξηγειται σε καλόπιασε  :2funny:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακη απο τι στιγμη που γνωριζω καπειον πρωσωπικα δεν γουσταρω μετα να τον κραζω,ασχετα με τι πιστευω.αν ημουν εκει ισως να το εκανα και μετα να εμφανιζομουν και μπροστα του,αντι να κρυβομαι σαν ψευτομαγκας.απο τι στιγμη που εφυγα δειχνει δηλεια να γραφω το οτιδηποτε,οτι ειχα να πω τα εγραψα.το κεφαλαιο ντερτι εκλισε για μενα,σου αρεσει η φαση να τους κραζεις χαχχαχαχα.οταν εγραψα για την πολωνεζα μετα πηγα και ειπα και μπροστα του ποσο την βαζω.ουτε εγω βλεπω ηλικιες,κιεβο παντα πηγαινα με 15-24.κυπρο με οτι βρω χαχαχαχ,πηγα και με χειροτερες απο της γκομενες του οπως την σποτονυκοκυρα του γρηγορακι χαχαχαχ,τοτε 35 ηταν πριν 4 χρονια,σαν ποντια μοιαζει χαχαχαχ.μου εδειξε ο ντερτι πως παιζει τσερνικοβ και βουλγαρια,διαφωνισα μαζι του για ουκρανια ιδικα οτι οδυσσο δεν εχει τσαμπα,τελος.τσερνικοβ αν παιξει οπως αυτος με 60 κοπελες μια να δεκτει τους ορους που βαζει θα βρει.δεν τον νοιαζει ποσο ομορφη ειναι ουτε γουσταρη πιτσιρικες.προτεινω να ανοιξης αλλο θεμα με τιτλο κραξιμο στον ντερτι χαχαχαχ.να γραφεις οσο θελεις και να σου απαντα αυτος.δεν ξαναμιλησα μαζι του,ουτε με καλοπιασε.του ειπα της διαφωνιες μου και εληξε εκει,αν τον κραζω αλλο 2 μηνες τι θα κερδισω?χαχαχαχ.χαλαρωσε και εσυ λιγο,δεν εχεις τιποτα να αποδειξεις σε κανενα τοσα χρονια ρωσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom