Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες, τελη μαιου παω οδεσσα, υπαρχει κατι αξιολογο οπου δεν χρειαζετε να μου ωγει η γλωσσα για να το ριξω αλλα τα ευρω μου, κοινως επαγγελματιας η αξιοπιστο γραφειο. Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη,δεχομαι και pm :2funny:
καλά να περάσεις φίλε ! παίξε από ίντερνετ με wamba.com για γνωριμίες και mister-x.com για επαγγελματιες ...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
οδυσσο τωρα κυκλοφορανε πολλες κοπελες απο τα χωρια και κοντινες μικρες πολεις,κυπριος φιλος που μενει 20 χρονια με πληροφορησε σημερα και ειπε σε εμενα εχει εμπιστοσυνη οτι θα τα βγαλω περα,τους αλλους ελληνες,2-3 κυπριους εκει δεν εχει ικανους για τιποτα χαχαχαχ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οδυσσο τωρα κυκλοφορανε πολλες κοπελες απο τα χωρια και κοντινες μικρες πολεις,κυπριος φιλος που μενει 20 χρονια με πληροφορησε σημερα και ειπε σε εμενα εχει εμπιστοσυνη οτι θα τα βγαλω περα,τους αλλους ελληνες,2-3 κυπριους εκει δεν εχει ικανους για τιποτα χαχαχαχ.
Αυτο στο ειχα πει κ'εγω τότε που ήρθα πρεπει να πας λιγο παραέξω απο το κεντρο π.χ. στο Привоз.
  Τωρα σχετικα με τους Ρωσσους υπηκόους (με ενδιαφερει άμεσα) Ενας φίλος που πηγαινεις συχνά και έχει πολλους φιλους απο'κει μου εγραψε αυτό.
  Θέλω να δω τι δικαιολογία θα σκεφτεί ο ψεύτης  :jerking: αυτή τη φορά για να κρυφτεί και να μην ερθει να σε συναντίσει?  :2funny:

Συνημμένα

• 11310848_1040075932671763_1351740009_o.jpg
    11310848_1040075932671763_1351740009_o.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 25

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
re file den milamai oli rosiks

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι κ'αλλιώς αυτο αφορά μόνο τους Ρωσσους υπηκόους  :2funny:.Μου γραφει για το αεροδρόμιο της Οδησσού οτι εξαρτάται που θα πέσεις αλλους τους γυρνανε πισω αλλους τους συλλαμβανουν και αλλους δεν τους κοιτάνε καν!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Καποιος φιλος να βοηθησει,ψαχνω  για ξενοδοχειο η διαμερισμα σε Οδησσο, στο κεντρο θα προτιμουσα, εχετε καμμια ιδεα από καποιο ,να το κλεισω λεω στο booking  μην ψαχνωμαι τελευταια ωρα?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Καποιος φιλος να βοηθησει,ψαχνω  για ξενοδοχειο η διαμερισμα σε Οδησσο, στο κεντρο θα προτιμουσα, εχετε καμμια ιδεα από καποιο ,να το κλεισω λεω στο booking  μην ψαχνωμαι τελευταια ωρα?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ποτε θα εισαι οδυσσο?εγω 21 ιουνι απο 1 ιουλη θα ειμαι.αν θες θα ρωτησω να σου βρω με 300 γριβνα την μερα στο κεντρο,αν θες σου στελνω το σκααυπ μου και τα λεμε,βεβαια την μερα δεν εχω χρονο να σε συναντησω οδυσσο αλλα απογευμα μετα της 7-8 ειμαι ελευθερος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποτε θα εισαι οδυσσο?εγω 21 ιουνι απο 1 ιουλη θα ειμαι.αν θες θα ρωτησω να σου βρω με 300 γριβνα την μερα στο κεντρο,αν θες σου στελνω το σκααυπ μου και τα λεμε,βεβαια την μερα δεν εχω χρονο να σε συναντησω οδυσσο αλλα απογευμα μετα της 7-8 ειμαι ελευθερος
Δηλαδή 10+ Ευρώ.Εχει τόσο φτηνα?Απο Αγία Πετρούπολη δεν εχει απευθειας πτηση.Γυρίζανε πισω πολλούς οποτε σταματισε ο κοσμος να πηγαινει.Οι Ουκρανοί πηγαινουν με λεωφορεια και τρένα συνηθως γιατι ειναι ακριβό το αεροπλάνο.
  Αν δεν ειχα αυτο το προβλημα με το διαβατήριο και ειχε απευθειας πτηση θα ρχόμουν.Γκόμενα να σε κατουρίσει πιστευω θα βρίσκαμε εκει  :2funny:
  Εενα αλλο που δεν μου αρέσει ειναι ο δυνατος ηλιος και η ζέστη που θα έχει καλοκαίρι.Αν καλητερευση η κατασταση (που δεν το βλέπω)θα ηθελα πολυ να παω τον Οκτώβριο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αυτο που λες διμητρακι για τους ρωσους ειναι τσιγουνιδες ισχυει,με τα λεφτα μου κερνανε και αφηνουν και μπουρπουαρ χαχαχχα,ουκρανια καποιοι υθελαν να τους δινω λεφτα κατω απο το τραπεζι  να πληρωνουν αυτοι για φιγουρα στην γκαρσονα και της αφηναν και κανα δεκαευρο μπουρπουαρ χαχαχαχ.ρε η τρελη μου ειναι αρωστη ακομα που γυρισε απο κριμαια μαλλον βροχιτηδα της γυρισε της ειπα,χτες περιμενε μιση μερα νοσοκομειο και δεν ηρθε ο γιατρος θα πηγαινε σημερα παλι αυριο θα ξερω τι εχει.της ειπα γιατι δεν πηγες σε ιδιοτη,σκεψου οτι αυτη εχει χρηματα και περιμενε μιση μερα αδικα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αυτο που λες διμητρακι για τους ρωσους ειναι τσιγουνιδες ισχυει,με τα λεφτα μου κερνανε και αφηνουν και μπουρπουαρ χαχαχχα,ουκρανια καποιοι υθελαν να τους δινω λεφτα κατω απο το τραπεζι  να πληρωνουν αυτοι για φιγουρα στην γκαρσονα και της αφηναν και κανα δεκαευρο μπουρπουαρ χαχαχαχ.ρε η τρελη μου ειναι αρωστη ακομα που γυρισε απο κριμαια μαλλον βροχιτηδα της γυρισε της ειπα,χτες περιμενε μιση μερα νοσοκομειο και δεν ηρθε ο γιατρος θα πηγαινε σημερα παλι αυριο θα ξερω τι εχει.της ειπα γιατι δεν πηγες σε ιδιοτη,σκεψου οτι αυτη εχει χρηματα και περιμενε μιση μερα αδικα.
Μου εχει τυχει σε παραλιακο μερος να μπαινουν Ρωσσιδακια σε καταστημα με τυροπιτες,μπουγατσες,τουλουμπακια,κρουασανακια και αφου ξερογλυφονται κοιτωντας τις λιχουδιες στη βιτρινα,να ρωτανε την υπαλληλο,ποσο κανει αυτο;Ενα ευρω;Και φευγουν οπως ηρθαν απραγες χωρις να ψωνισουν.Φανταζεσαι Ελληνα να μπαινει σε φαγαδικο και να μη ψωνιζει;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
οταν θα πληρωσουν αυτες προσεχουν την σιλουετα τους χαχαχαχ,πλακα κανω αλλα αυτες μπορει να φανε και ολη μερα 2 μπανανες και να μην γυρεψουν φαγητο,βεβαια γνωρισα κιεβο κατι κοπελιτσες που παρα να τισ ταιζεισ καλυτερα να πληρωνεισ χαχαχχα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αδεια η πολη δεν θυμιζει πριν 5 χρονια,αλλα πολλες βιζιτες.δεν ρωτησα τιμες ντιριπασοσκαγια παντως αηδεια ειναι.στην οπερα βολταραν περισοτερες ειδα 3-4 που δεν μιλιουνταν,ελεγε στο μετοπο γκομενεσ αρκαδια 4-5000 γριβνα.τετειες που ειδα δεν εχει σε σαλον που η πιο ακριβη ειναι 100 ευρο 2000 γριβνα.πλεον δεν υπαρχουν στον δρομο τα τραπεζια απο εστιατορια που καθοταν ο κοσμος,δωδεκα ειδη 50-60 ατομα.την μερα λιγα ατομα αλλα ειδα ρωσους τουριστες.το οραιο ειναι που ακουσα μια χοντρη κακασχημη ελληνιδα να λεει απειλες στην 6 χρονη κορη της με μισος και να την φοβεριζει,μια αγελαδα.αρχισα να βριζω ελληνικα αλλα δεν ακουσε,μετα φωναξα ελα μαλακα στον φιλο μου και τρομαξε αλλα δεν ειπε λεξη.ψυθηριζα διπλα της αγελαδα να σου ριξω ενα ξθλο μαλακισμενη,τι μισος στο παιδι τρομαξα εγω.θα σε κλισω εδω μεσα του ελεγε,εβριζε επρεπε να την ρεζιλεψω,τρελαθηκα με την αγενη συμπεριφορα της.τελικα ειναι και οι διδιμες οδυσσο αφου ειδαν φοτο μου κοντακτε εστειλαν μυνημα.η αλλη ερχεται αυριο απο χερσον με αυτοκινητο θα μενει στην αδερφη της.οι διδιμες ειναι 24 τωρα αλλα η σαρανταρα ειναι καβλα με οραιους μαστους χαχαχαχ.καμακι εδω δεν παιζει,αντε να ερθουν για φαι καποιες αχρηστες στα παγγακια.καλες κοπελες ουτε ματια ριχνουν.σημερα εκλασα την 22 χρονη που ζητησε 800 γριβνα για το λεωφορειο.ολη μερα εξαφανισμενη ηταν,εχει μια φιλη που δουλευει ιτακα χορευτρια μαλλον τις κανονησε καμια βιζιτα χαχαχ.παντως το ρολοι της τομι χιλφινγερ αλλα ηθελε τα 800 χαχαχ.αχ αυτες απο επαρχια,σε μας τους βλακες θελουν ολα ενω σε αλλους πληρωνουν ξενοδοχεια απο μονες,εισιτιρια και τους αφηνουν διακοσια στο κομοντινο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χτες μετα απο χασιμο χρονου σε διαφορες μαλακιες και λογο καιρου αργησα για βολτα.κατα της 6 βγηκα στο παρκο που ειναι σαπορναγια πλοσατ,απεναντι απο το ελληνικο προξενειο.πλισιασα μια καλη ομορφη κοπελιτσα χωρις αποτελεσμα,αργοτερα την πετυχα να τραβα λεφτα απο τραπεζα,αυτο που επιμενω οτι η καλες νορμαλ δεν πιανονται.ελπιζω να προλαβει ο ντερτι να ερθει να δει πως ειμαι,ντυνομαι,πλισιαζω και να δειτε οτι εχω δικαιο.ο αλλος ελληνας απο βραζιλια 3 μηνες του μιλησε μια βιζιτα στο παρκο χαχαχαχ,νομιζε ηταν νορμαλ και μιλουσε αγγλικα.θυμηθηκα τον σταθη ψαλτη που ειπε στην αλλη και δεν σου φενοτανε καθολου οτι εισαι πουτανα χααχαχ.στο παρκο ειχε και μικρες βιζιτες μονο 2 αξιζαν αλλα κτυπησε το τηλεφωνο απο την σαρανταρα που τελικα 39 ειναι χαχαχαχ.ενω ειπα τελος δεν εκατσε απο πρωτη σκεφτηκα δεν πειραζει κουρασμενη απο ταξιδι ηταν,ειχε την κορη μαζι και πιωμενη μπιρα στην αδερφη της.βρεθεικαμε η ωρα 8 στο σπιτι της αδερφης της ευκαιρια λεω να δω τι παιζει και με την αδερφη.πηρα 2 μπουκαλες 2 λιτρα μπυρα αφου αρεσει στην αδερφη να πινει,καφε,παγωτα και σοκολατες για το παιδι της,αυτα μερος της στρατηγικης για να καλοπιασω την χωρισμενη αδερφη,οχι γιατι ειμαι αφελης αλλα παμπονηρος χαχαχαχ.αυτα δεν στοιχηζουν τιποτα.τελικα πηγα με την σαρανταρα φαγαμε,πηγαμε βολτα και μετα σπιτι για να παμε τουαλετα ταχα.εβλεπα ενω νιωθει ανετα μαζι μου δεν ηθελε να κατσει σπιτι.σκεφτηκα να της πω καθαρα παρε να σε γαμησω αλλα δεν το εκανα αφου οταν της ειχα πει καθαρα ελα να σε σπονσαρω.δεν ηξερα ειχε δουλεια με την κορη της σε σχολειο και θα εμενε στην αδερφη.ετσι προτεινα παμε βολτα να χαλαρωσει,να πιει λιγο και να μιλησω καθαρα.μου ειπε για διαφορους σπονσορες που ειχε αγγλους,κυπριο και οτι πριν 8 χρονια δουλευε καμπαρε.ειπα το καταλαβα οταν σε γνωρισα αλλα δεν ρωτησα τιποτα μην νιωθεις ασχημα.ειπαι με εκμεταλευονταν και με αναγαζαν να πηγαινω με καθε αηδιαστικο.η ωρα περασε χωρις να το καταλαβουμε,εγινε 1 λεω παμε σπιτι.λεει πρεπει να παω σπιτι με περιμενει η κορη αυριο μαζι χωριο.δεν πιεσα αλλα ειπα οπεια δεν μου καθεται απο την πρωτη τελος.ακομα ειπα οτι σου ειπα για βοηθεια ισχυει απλα δεν ηξερα οτι ειχες σχεδια να ερθεις.εντωμεταξυ η ωρα 12 το βραδυ με πηρε η διδημη και της ειπα εχω γκομενα αφου περιμενα θα σκοραρω με δωρακι μετα το ξεκαθαρισμα.ξεχασα να πω οτι η αδερφη της 36-37 ηταν ομορφη,αφραγγη,ανεργη δεν εχει βοηθεια απο τον απρωην αντρα της.της ειπα αφου η αδερφη σου θα παει χωριο ελλα με το παιδι να παμε βολτα στην πολη.αυτη πινει συνεχεια μπυρα και συνεχεια γινεται σκνιπα αλλα στο σπιτι που μενει ειναι σπιτι που νοικιαζεις δωματιο,κανεις δεν πατα.μου εδωσε το κινητο να βρεθουμε και εδωσα 300 γριβνα στο παιδι,του ειπα δωρο για σενα και αυριο βολτα στην πολη θα σου παρω παιχνιδια.ετσι σιγουρα θα φαω την αδερφη που ειναι αδυνατη,η αλλη ειναι πιο εμεπιρη ημιεπαγγελματιας και μαλλον αν και εδειξα χρημα,χουβαρτας ισως ειχε αμφιβολιες για την προθεση μου αλλα προτεινε και η ιδια να βρεθω με την αδερφη της.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
περασαμε και απο το τουρκουας που ηταν ολο τουρκοι,αραβες λεει τι ειναι ολοι αυτοι οι βρωμιαριδες δεν θελω αραβες και χατσικι χαχαχαχ οπως λεει ο διμητρακις.ειπα ολοι εδω την βγαζουν,φοιτητες ουζπεκοι ,τατζικισταν,ιραν με τις πουτανες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περασαμε και απο το τουρκουας που ηταν ολο τουρκοι,αραβες λεει τι ειναι ολοι αυτοι οι βρωμιαριδες δεν θελω αραβες και χατσικι χαχαχαχ οπως λεει ο διμητρακις.ειπα ολοι εδω την βγαζουν,φοιτητες ουζπεκοι ,τατζικισταν,ιραν με τις πουτανες
Καλά ο ψεύτης χωρίς να μιλάει Ρωσσικά γάμησε 4 γκόμενες σε τρεις μέρες στη Μολδαβία  :2funny: εσύ 40χρονες κυνηγάς?Παντος εχεις το θετικό οτι λες την αλήθεια.Εγω στο έλεγα οτι δεν αξιζει καλοκαιρι γιατι ολοι πανε στην Αρκάδια.Το καλο ειναι οτι δεν έχει πολλούς τουρίστες όπως λες.Σχετικα με Ρώσσους τουρίστες,απο Αγία Πετρούπολη δεν έχει απευθειας πτήση που είχε καθε χρόνο απο απρήλιο μεχρι Οκτώβριο.
  Πλακα πλακα στο Τουρακουάζ και το Λέ'ι'λα μπορεις να βγάλεις γκόμενα  :2funny: είχε γκόμενες,δε λεω άθλιες,εντελως χωριάτισες,απερηποίητες ,βλαχαδερές αλλά αυτές πάνε με Τουρκους.Αν έρθει ο ψεύτης (που το βλέπω λίγο δύσκολο :2funny:) που μοιάζει με Τούρκο εκεί θα τον πας να σου δείξει πως μετράει  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χάρη το ё δουλευει,ετσι τουλάχιστον γράφει στο ιντερνετ,τωρα αν εχει κόσμο και γκόμενες δεν μπορω να ξέρω?Πηγαινε μια βόλτα να μας πεις τι παίζει :think:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ποια αρκαδια,δεν χρειαζεται να πας εκει.χτες μεχρι 2 πρωι βολταρα στο κεντρο ειχε λιγο κοσμο.απλα εφαγα χρονο με τις παλαβες και τους βλακες.το βραδι εκανα γνωριμιες με μικρουλες οπερα αλλα ολες ειχαν παρεα πιτσιρικους και εδειχναν να μην τους αρεσει αν και οι μικρες απο περιεργια εδειχναν ενδιαφερον.χτες πηγα σταθμο τον τρενων ειχε πολλες καλες κοπελες που πηγαιναν σε χωρια 2 ωρες απο εδω,στην πολη δυσκολα να της συναντησεις στο κεντρο.χτες γνωρισα μια τετεια αλλα δεν πηρα τηλεφωνο,οχι κατι καλο και ειχα σχεδια για την αδερφη της 40,35 χρονων.τελικα αυτη αρχισε δουλεια εδω και 2 μερες,4 ωρες 150 γριβνα καλα ειναι την κανονισε ενας γειονας μαυρος μαγειρισα.στην αρκαδια τα ειπαμε διμητρακι τι να κανω,κεντρο εχει κοσμο σκορπισμενο σε διαφορα μερη,τα καλητερα ειναι απο την γρετσκαγια και κατω.οι διδιμες τηλεφωνησαν αλλα δεν γουσταρω,της εκλασα αλλα τελικα χτες με εστησε η 35,παλι εχασα χρονο με ασχετους,το βραδι εκανα με μικρουλες που δουλευουν σε κατιχανω χρονο καφε διπλα μου 20-21.αν και γουσταρει η κοπελιτσα δουλευει απο 9 πρωι μεχρι 4 το βραδι!αλλες 2 μικρουλες 16 και 18 παλι δουλευουν εκει τις ιδιες ωρεςκαι ειπαν καλοκαιρι ξεχασε το δουλευουμε ολη την περιεδο,μετα οχι.αυτες οι ηλικιες ετσι συμπεριφερονται,εχουν παιδεια,προβληματα.θελουν ενα εκει δυνατοτερο να τους φροντιζει μονιμα.στην 35 ειπα τι πας για 150 δουλεια,να σου δωσω 400 και να πας μαζι μου βολτα,πες δεν μπορεις.λεει και τις αλλες 20 μερες που λειπεις πως θα βρω δουλεια.προχτες αρκαδια ενας πυροβολησε 10 το βραδι 2 αστυνομικους,ο ενας νεκρος,ο αλλος κρισιμα.αυριο θα με παρει ο ντερτι,βραδι εχω χρονο.θα δει τι αυτοκινηταρες κυκλοφορουν κατερινσκαγια να παθει πλακα.μερσενταρες να τα οδηγουν γκομεναρες,ειδα και 2 μαζερατι.η μια πουτανα με χρυσο σπορ μερσεντες περασε με πρασινο ακομα λιγο να με πατησει.εχει βιζιτες την μερα πετυχα μια καλη αθηνα,μιλησαμε αλλα με περιμεναν και εφυγα.τωρα παω βολτα να φερω καμια σπιτι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο ψεύτης είναι τόσο Γκάου που δεν μπορει να καταλάβει οτι αυτά τα αμάξια διαφέρουν απο το δικό του.Εεδω έλεγε οτι το σιδερένιο μου άλογο κάνει 5.000 Ευρώ και το πίστευε!Παντος εχει αυτογνωσία την πέφτει μόνο σε χωριάτες  :2funny:Ειδες τι συμβουλή του έδωσα  :2funny: να βρει μια πουτάνα απο της ωραιοτερες που θα βρει να της δώσει 500-600 Γκρίβνια και να την βάλει να τον αγκαλιάζει  :2funny:.Στη συνάντηση θα ερθει με κανα κουστούμι,πλυμένος και καλοντυμένος :2funny:.
  Μπράβο που γράφεις την αλήθεια.Εγω σου ειπα οτι πρεπει να αλλαξεις το στυλ σου κατι φταιει.Αν ειναι να κάθεσαι εκει στην  :shit: θάλασσα και να κυνηγας 40άρες πήγαινε Κω ή Ρόδο για 8 μέρες με 245 Ευρώ για την Κω και 270 Ευρώ για τη Ρόδο!(Αεροπορικό,ξενοδοχείο μεταφορα απο και προς το αεροδρόμιο).Εκει μια 40χρονη θα βρεις να  :knockinb:.Και παρέα το Ρολογά και τα άλλα παιδιά θα έχεις και ομορφη θαλασσα θα εχεις να χέζεις  :2funny: και τα σουβλάκια σου θα φας και δεν θα φοβασαι μην σε  :ak: το Правый сектор  :2funny:.
  θα μου πεις οι τιμες ειναι απο Αγία Πετρούπολη,μπορεις να το κλείσεις και να πας εκει μόνος σου χωρις να κανεις χρήση του εισητηρίου.
  Αν βρω τετοιες τιμες το Σεπτέβρη ισως παω μια βόλτα απο'κει.

Συνημμένα

• kos.jpg
    kos.jpg
    237 KB · Εμφανίσεις: 46
  • rodos.jpg
    rodos.jpg
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 74

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom