χτες μετα απο χασιμο χρονου σε διαφορες μαλακιες και λογο καιρου αργησα για βολτα.κατα της 6 βγηκα στο παρκο που ειναι σαπορναγια πλοσατ,απεναντι απο το ελληνικο προξενειο.πλισιασα μια καλη ομορφη κοπελιτσα χωρις αποτελεσμα,αργοτερα την πετυχα να τραβα λεφτα απο τραπεζα,αυτο που επιμενω οτι η καλες νορμαλ δεν πιανονται.ελπιζω να προλαβει ο ντερτι να ερθει να δει πως ειμαι,ντυνομαι,πλισιαζω και να δειτε οτι εχω δικαιο.ο αλλος ελληνας απο βραζιλια 3 μηνες του μιλησε μια βιζιτα στο παρκο χαχαχαχ,νομιζε ηταν νορμαλ και μιλουσε αγγλικα.θυμηθηκα τον σταθη ψαλτη που ειπε στην αλλη και δεν σου φενοτανε καθολου οτι εισαι πουτανα χααχαχ.στο παρκο ειχε και μικρες βιζιτες μονο 2 αξιζαν αλλα κτυπησε το τηλεφωνο απο την σαρανταρα που τελικα 39 ειναι χαχαχαχ.ενω ειπα τελος δεν εκατσε απο πρωτη σκεφτηκα δεν πειραζει κουρασμενη απο ταξιδι ηταν,ειχε την κορη μαζι και πιωμενη μπιρα στην αδερφη της.βρεθεικαμε η ωρα 8 στο σπιτι της αδερφης της ευκαιρια λεω να δω τι παιζει και με την αδερφη.πηρα 2 μπουκαλες 2 λιτρα μπυρα αφου αρεσει στην αδερφη να πινει,καφε,παγωτα και σοκολατες για το παιδι της,αυτα μερος της στρατηγικης για να καλοπιασω την χωρισμενη αδερφη,οχι γιατι ειμαι αφελης αλλα παμπονηρος χαχαχαχ.αυτα δεν στοιχηζουν τιποτα.τελικα πηγα με την σαρανταρα φαγαμε,πηγαμε βολτα και μετα σπιτι για να παμε τουαλετα ταχα.εβλεπα ενω νιωθει ανετα μαζι μου δεν ηθελε να κατσει σπιτι.σκεφτηκα να της πω καθαρα παρε να σε γαμησω αλλα δεν το εκανα αφου οταν της ειχα πει καθαρα ελα να σε σπονσαρω.δεν ηξερα ειχε δουλεια με την κορη της σε σχολειο και θα εμενε στην αδερφη.ετσι προτεινα παμε βολτα να χαλαρωσει,να πιει λιγο και να μιλησω καθαρα.μου ειπε για διαφορους σπονσορες που ειχε αγγλους,κυπριο και οτι πριν 8 χρονια δουλευε καμπαρε.ειπα το καταλαβα οταν σε γνωρισα αλλα δεν ρωτησα τιποτα μην νιωθεις ασχημα.ειπαι με εκμεταλευονταν και με αναγαζαν να πηγαινω με καθε αηδιαστικο.η ωρα περασε χωρις να το καταλαβουμε,εγινε 1 λεω παμε σπιτι.λεει πρεπει να παω σπιτι με περιμενει η κορη αυριο μαζι χωριο.δεν πιεσα αλλα ειπα οπεια δεν μου καθεται απο την πρωτη τελος.ακομα ειπα οτι σου ειπα για βοηθεια ισχυει απλα δεν ηξερα οτι ειχες σχεδια να ερθεις.εντωμεταξυ η ωρα 12 το βραδυ με πηρε η διδημη και της ειπα εχω γκομενα αφου περιμενα θα σκοραρω με δωρακι μετα το ξεκαθαρισμα.ξεχασα να πω οτι η αδερφη της 36-37 ηταν ομορφη,αφραγγη,ανεργη δεν εχει βοηθεια απο τον απρωην αντρα της.της ειπα αφου η αδερφη σου θα παει χωριο ελλα με το παιδι να παμε βολτα στην πολη.αυτη πινει συνεχεια μπυρα και συνεχεια γινεται σκνιπα αλλα στο σπιτι που μενει ειναι σπιτι που νοικιαζεις δωματιο,κανεις δεν πατα.μου εδωσε το κινητο να βρεθουμε και εδωσα 300 γριβνα στο παιδι,του ειπα δωρο για σενα και αυριο βολτα στην πολη θα σου παρω παιχνιδια.ετσι σιγουρα θα φαω την αδερφη που ειναι αδυνατη,η αλλη ειναι πιο εμεπιρη ημιεπαγγελματιας και μαλλον αν και εδειξα χρημα,χουβαρτας ισως ειχε αμφιβολιες για την προθεση μου αλλα προτεινε και η ιδια να βρεθω με την αδερφη της.