τωρα πολλες νεαρες βιζιτουδες οδυσσο συχναζουν στο τοπ καφε στιν ντιριπασοσκαγια.εκανα την βολτα μου εκει,καθονται 2 μαζι και περιμενουν καπειο να τις κερασει και μετα βιζιτα.οραιο καφε με νορμαλ κοσμο παρεα που πανε για φαγητο.τις νεαρες βιζιτες δεν ειναι δυσκολο να τις καταλαβεται,καθονται με τις ωρες εκει αφου λογο του κρυου τωρα δεν εχουν καπου αλλου να πανε,πινουν κανα καφε και παιζουν συνεχεια με κινητο.θα εχω προβλημα φεβραρι στην οδυσσο,χωρις να το κυνηγισω η να εχω κανει προεργασια με περιμενουν 4 κοπελες.πριν μερες αποφασισα να παιξω μετα απο καιρο με μαιλ ρυ αλλα οπως παντα ουτε και οι βιζιτες δεν μου απαντουσαν!μονο 2 και μονο η μια αφησε τηλεφωνο.οι υποτιθεται νορμαλ που θελουν σχεσεις,γαμο,φλερτ οπως παντα καμια δεν μου απαντησε,μαλλον τοσο χαλια θα ειμαι χαχαχα.απο ιτερνετ δεν εχει καμια νορμαλ και ουτε και φενονται,λενε ψαχνω σχεση,γαμο,φλερτ και βαζει φοτο γυμνη με το μπουρνουζι χαχαχαχ.ενα πολυ οραιο μαγαζακι ανακαλυψα τυχαια διπλα μου με πολυ ομορφο κοσμο παρεα.θα παω και εκει αν βρω ωρα να δω τι παιζει.