Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ζουνε 50 χιλιαδες ρωσοι λεμεσο για αυτο τις βλεπεις ολες ετσι χαχαχα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τωρα πολλες νεαρες βιζιτουδες οδυσσο συχναζουν στο τοπ καφε στιν ντιριπασοσκαγια.εκανα την βολτα μου εκει,καθονται 2 μαζι και περιμενουν καπειο να τις κερασει και μετα βιζιτα.οραιο καφε με νορμαλ κοσμο παρεα που πανε για φαγητο.τις νεαρες βιζιτες δεν ειναι δυσκολο να τις καταλαβεται,καθονται με τις ωρες εκει αφου λογο του κρυου τωρα δεν εχουν καπου αλλου να πανε,πινουν κανα καφε και παιζουν συνεχεια με κινητο.θα εχω προβλημα φεβραρι στην οδυσσο,χωρις να το κυνηγισω η να εχω κανει προεργασια με περιμενουν 4 κοπελες.πριν μερες αποφασισα να παιξω μετα απο καιρο με μαιλ ρυ αλλα οπως παντα ουτε και οι βιζιτες δεν μου απαντουσαν!μονο 2 και μονο η μια αφησε τηλεφωνο.οι υποτιθεται νορμαλ που θελουν σχεσεις,γαμο,φλερτ οπως παντα καμια δεν μου απαντησε,μαλλον τοσο χαλια θα ειμαι χαχαχα.απο ιτερνετ δεν εχει καμια νορμαλ και ουτε και φενονται,λενε ψαχνω σχεση,γαμο,φλερτ και βαζει φοτο γυμνη με το μπουρνουζι χαχαχαχ.ενα πολυ οραιο μαγαζακι ανακαλυψα τυχαια διπλα μου με πολυ ομορφο κοσμο παρεα.θα παω και εκει αν βρω ωρα να δω τι παιζει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
με πηρε ενασ ουκρανοσ χτεσ και ειπε οτι εφυγε η γκαρσονα του πριν 2 μερες και ειπε ερχεται σε μενα.χαθηκε λεει εδω και 2 μερες και την ψαχνει η αστθνομια.του ειπα ειμαι κυπρο ακομα και εδω και 2 μηνες δεν μιλω με αυτην ουτε την εχω στους φιλους.φυσικα του εστελνα απειλες ολο το βραδι τι θα του κανω γιατι πηγε να με ξεγελασει,η συγκεκριμενη ξαναπροσπαθησε να το κανει.μας εχουν ηλιθιους εδω αλλα δεν υξεραν που εμπλεξαν χαχαχαχ.αυτος σημερα δεν μπηκε ιτερνετ ενω η εξαφανισμενη μπηκε 3 φορες σημερα μετα απο 2 μερες.ηθελαν να δουν μαλλον αν ειμαι εκει να κανουν καμια μαγια,τους ειπα εχει πολεμο δεν ερχομαι και θα στηλω τους μπραβους μου να σας μιλησουν στο εστιατοριο χαχαχαχ.τους τρελανα ολο το βραδι δεν υξεραν οι εχουν να κανουν με ψυχοπαθη.τριτη αναχωρω,2 μερες πριν φυγω θα μου κατεβει μια μικρουλα.ακομα δεν ξερω με πεια θα παιξω αν και εχω 2 που περιμενουν που ποτε δεν τις πηδηξα,νεα και παλια γνωριμια.θα παιζω το βραδι αργα με βιζιτες γιατι μερα πρεπει να ειμαι επιφυλακη.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταλαβα Χαρη ,τι ηθελε να σου κανει με την γκαρσονα ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
mages apo odisso thwste ta fotas sas thew napaw stinouktania apo σταρα ζαγορα και μεχρι βοκουρεστι ξερω να παω από εκει και περα ποιο δρομο παιρνω για να παω? και αν το αμαξι δεν είναι δικο μου αλλα εχω εξουδιοδοτηση από τον κατοχο του ιχ και μεταφρασμενο μονο σταγγλικα μπορω να περασω μολδαβια ουκρανια ή το θελουν μονο στη γλωσσα τοους??

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μου ειπε ψεματα τον γεναρι,οταν ειπα θα φαει ξυλο τα αλαξε.τελικα σημερα ειναι συνεχεια κοντακτε,μπηκε πολλες φορες.παλι ο ανθρωπος μου ειπε πρωσπαθω να επικοινωνησω,εισαι μαζι τις.λεω οχι ειμαι σπιτι.ο ανθρωπος λεει την ειδα ονλαιν αλλα δεν απαντουσε.του απολογηθηκα για τις απειλες,εξηγησα οτι πολλοι προσπαθουν να με δουλεψουν και ειμαι πολυ καχυποπτος.τωρα το βλαμενο δεν ξερω γιατι ειπε ειναι μαζι μου.τελευτεο βραδι με παρακολουθουσε εξω απο το σπιτι μου,τις ειπα φευγω 5 πρωι μην ερθεις και εφυγε απο την δουλεια να με βρει χαχαχαχα.τωρα σκεφτομαι μην μπλεξω με καμια.καθε μερα μου γραφει η τρελη και μου ερξε σποντα για να βρεθουμε ανοιξη πετρουπολη που θα ειναι μονη με τους δικους της.τριτη παω οδυσσο,μερα θα προσεχω μην με τσακωσει με καμια οπως το καλοκαιρι που μονο με την υποψια εκανε πολεμο χαχαχαχ.τελικα ολες εχουν ψυχωση μαζι μου,ανπαει και 40 το γριβνα τι μπραντ πιτ και αλεν ντελον

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
mages apo odisso thwste ta fotas sas thew napaw stinouktania apo σταρα ζαγορα και μεχρι βοκουρεστι ξερω να παω από εκει και περα ποιο δρομο παιρνω για να παω? και αν το αμαξι δεν είναι δικο μου αλλα εχω εξουδιοδοτηση από τον κατοχο του ιχ και μεταφρασμενο μονο σταγγλικα μπορω να περασω μολδαβια ουκρανια ή το θελουν μονο στη γλωσσα τοους??

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ελα με αεροπλανο,που πας με -19 με αυτοκινητο?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
επαιξα λιγο με μαιλ ρθ να φερω το πρωτο βραδι καμια βιζιτα 2-3 εδωσαν τηλεφωνα,αλλες δεν απαντουν,αλλες ειπαν οχι ε τι γραφουνε για σεξ.καλυτερο το μιστερ χ οδεσσα.περνεις τηλεφωνο και τελος

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
κοντακτε εγραφε πριν 5 μερες βραδι -19

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
επαιξα ενα μισαωρο με μαιλ ρυ απο τις 20 απαντησαν μονο 2,η μια εδωσε νουμερο η αλλη οχι.θα την παρω μαλλον τριτη βραδι η τεταρτι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αρχισαν να παντανε,βρηκα καλα κοματια.οσες γραφουν τιμη 600 γριβνα 20 ευρο.οι ιδιες θα δουλευουν και σαλον με 300-600 απλα πληρωνεις και το ταξι οταν ερθουν

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αργα εφτασα οδυσσο,δεν εχει χιονια ουτε μπορω να πω ειναι κρυο,ανετα κανεις βολτα.αυριο θα γνωρισω μια μικρουλα μεσω της σπιτονυκοκυρας μου μιλησαμε το βραδι αλλα ηταν αργα να βγουμε.δεν θα πιστευεται τι μου ζητησαν εξω απο το διαμερισμα μου 2 βιζιτες που καθε μερα ειναι εκει.ηθελαν 100 δολαρια,τωρα δεν λενε γριβνα η 3000 γριβνα!αυτες εχουν βλαβη στον εγκεφαλο,νομιζουν οτι απο 300 γριβνα που ειναι και πολλα για αυτες τις 2 θα τους δωσουν 3000.μαιλ ρυ βλεπουνε το προφαιλε απο κυπρο και λενε αντι 500-600 γριβνα 15-20 ευρο 50-100 ευρο χαχαχα.σημερα πηγε 34 το γριβνα.την πεμπτη θα βρεθω επιτελους με τον μεγαλο μου στοχο οδυσσο,αν συνεχισω την ιδια τακτικη.τις μικρουλες που γνωρησα τελευτεα,δεν θα παιξω θα χασω χρονο οπως φενεται.για καμια βιζιτα θα παιξω σαβατοκυριακο η αυριο αργα απογευμα η μερα.πρεπει να ειμαι και προσεκτικος μην γινω τσακωτος με καμια με την αλλη,αυριο θα ειναι βολτα με την φιλη της ελπιζω μην με δει με τιν μικρουλα γιατι την γαμησα,το οραιο ειναι οτι ειναι γειτονησες χαχαχαχ,η μικρη μενει στο παλλιο σπιτι που εμενα.θα παρω καμια βιζιτα που αφησε τηλεφωνο,δεν γραφω απο μαιλ ρθ για να μην καταλαβουν ειμαι εγω και ζητουν παραλογα.το καλυτερο ειναι να παω εγω σε σαλον ετσι δεν θα χρεωνουν οτι θελουν.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
περιμενω βιζιτα 700 κριβνα δηλ 20 ευρο,οχι σπουδαιο αλλα με καβλωσε.εστειλε τηλεφωνο στο μαιλ ρυ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Πήγες καθόλου στο Παλάντιουμ ;

Είναι ανοικτό;