nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Πως και εχεις αποψη ???? Ειδες καμια τσοντα γυρισμενη την Οδησσό ?εχω προσωπικη αποψη
Πως και εχεις αποψη ???? Ειδες καμια τσοντα γυρισμενη την Οδησσό ?εχω προσωπικη αποψη
Πως και εχεις αποψη ???? Ειδες καμια τσοντα γυρισμενη την Οδησσό ?
βαζεις κανα στοιχημα? ;) ;) ;)Καταντησε γελοιο να ξεσκεπαζουμε τους ψευτες . Και τωρα δεν ανεβαζουν φωτογραφιες γιατι εγιναν ρομπες απλα το παιζουν παντογνωστες και μας ζαλιζουν με τις μαλακιες τους .
δημητρη εσυ εχεις το αβανταζ της πληρης γνωσης της γλωσσας,ενω εγω ξερω λιγαΈχει και 18-20 ετών φοιτήτριες πριν το με'ι'νταν ζητάγανε 500 γκρίνβνια.Τωρα της με 300-400 γκρίνβνια για κάνα δυωρο.Αυτά περι 400 γκρίνβνια τη μέρα είναι φαντασίες εκτός αν την έχεις όλη μέρα και εκτός από τα 400 που θα της δώσεις της ψωνίζεις ότι θελει οπότε σου στοιχίζει 400+ μπορεί και πάνω από 2000 που μπορεί να σου φάει
.Αυτά περι 400 γκρίνβνια τη μέρα είναι φαντασίες εκτός αν την έχεις όλη μέρα και εκτός από τα 400 που θα της δώσεις της ψωνίζεις ότι θελει οπότε σου στοιχίζει 400+ μπορεί και πάνω από 2000 που μπορεί να σου φάει
εσι ποτε ισουν;;βαζεις κανα στοιχημα? ;) ;) ;)
ψεματα κ φιδια ηταν αυτα που εγραφαν οι κολητοι σου,,,,χωρις ναχει καποια σημασια ποτε ησουν τελευταια φορα οδησο εσυ? ;)
εσενα το μουνακι απο το χωριο ποσο σου στιχισε?μπορετε να δειτε τιμες ηλικιες στο mister x odessa,στα ρωσικα γραφει.απο mail ru πηρα μια κοπελιτσα 21 πολυ ομορφι 21,επαιζα απο κοντακτε με 19 σεμι προ,παλι 400,τελικα λογο επισκεπσεων απο poltava θα την φαω αργοτερα.δεν προτεινα τιν πιατσα στο λιμανι,ιτερνετ φτινοτερα,καλυτερι πειοτητα.στα πιο πανω σαιτ θα δειτε οι τιμες ξεκινουν απο 400,οι ακριωοτερες δεν συμαινει ειναι πιο ομορφες,ολες οι μικρουλες εχουν 400-500 και σου προτεινουν φιλες τους.διμιτρακι δυστυχος δεν γραφει ο γιαννις για να το επιβεβεωση.ολες που εχω παρει απο 18-25
ασε μας ρε νυκτερε με τισ φιλοσοφιες σουΚαταντησε γελοιο να ξεσκεπαζουμε τους ψευτες . Και τωρα δεν ανεβαζουν φωτογραφιες γιατι εγιναν ρομπες απλα το παιζουν παντογνωστες και μας ζαλιζουν με τις μαλακιες τους .
Εγω σε πιστευω γιατι το ειδα με τα ματια μου .Δεν διαφωνεις μαζι μου οτι παιρνουνε 400 Γκριβνα για 1-2 ωρες.Οχι για 24ωρο εκτος αν της πεις οτι θα της παντρευτεις και σε γουσταρουν και κατσουν.μπορετε να δειτε τιμες ηλικιες στο mister x odessa,στα ρωσικα γραφει.απο mail ru πηρα μια κοπελιτσα 21 πολυ ομορφι 21,επαιζα απο κοντακτε με 19 σεμι προ,παλι 400,τελικα λογο επισκεπσεων απο poltava θα την φαω αργοτερα.δεν προτεινα τιν πιατσα στο λιμανι,ιτερνετ φτινοτερα,καλυτερι πειοτητα.στα πιο πανω σαιτ θα δειτε οι τιμες ξεκινουν απο 400,οι ακριωοτερες δεν συμαινει ειναι πιο ομορφες,ολες οι μικρουλες εχουν 400-500 και σου προτεινουν φιλες τους.διμιτρακι δυστυχος δεν γραφει ο γιαννις για να το επιβεβεωση.ολες που εχω παρει απο 18-25
Αδικα καθεσαι και γραφεις γιατι κλωνος του Σκυλοχάλια ειναι Απορω γιατι δεν τον μπαναρουνε αφου μονο βριζειβαζεις κανα στοιχημα? ;) ;) ;)
ψεματα κ φιδια ηταν αυτα που εγραφαν οι κολητοι σου,,,,χωρις ναχει καποια σημασια ποτε ησουν τελευταια φορα οδησο εσυ? ;)
Τολμα να του κολλισεις θα τσαντιστει και θα ανεβασει της καινουργιες φωτογραφιες σου απο την Οδησσο που εισαι πιο αθλιος απο πριν Αφου τα ξερεις ρε ζωο μαζι εισασταν Οδησσο,και τα ειδες ολα τι τον ρωτας? !εσενα το μουνακι απο το χωριο ποσο σου στιχισε?
σε κοβο λιγο πιο σοβαρο απο καπιους αλλους
για πες μας για τον αλλαν...ειχε μουνακι μαζι του;;; και ποσο του στοιχισε?
Και τι ειναι η Οδησσος το κεντρο του κοσμου ???? Εχω παει και πηγαινω σε πολλα και πιο ενδιαφεροντα μερη της πρωην CCCP. Odessa έχω πάει τρεις φορες και μου φτανει . Τι στοιχημα να παμε ????Με την φαντασια του ο ανθρωπος και μεσα απο το ιντερνετ ταξιδευει παντουβαζεις κανα στοιχημα? ;) ;) ;)
Τι να κανει και ο Δημητρακης ετσι και αλλιως εκτος φιδεμπορους και κραχτες δεν εμεινε και κανενας σοβαρος εδω . Και εσυ στερημενος εισαι και βγαζεις χολη ????ασε μας ρε νυκτερε με τισ φιλοσοφιες σου
αληθινες φωτο ανεβασαν μονο ο διμιτρακις απο τιν κορεατισα εστω κι αυτες που πιγενε για καφε
ο σχινοχαρας πουθ μας τελιοσε απο το σαϊτ και ο αλλαν
εσυ εχις να μας ανεβασεις φοτο απο το 1999
ο δε νεος;;;;
ξερι τα παντα αλλα απο τιγανιτα τιποτα
απορο ποσ δεν τον εχει περιλαβι τον πσεφτι ο διμιτρακις
Συγγνωμη Χάρη αλλα εσεις θα με τρελανετε !Συναντιθηκες με τον Αλανταλον τρεις φορες οπως μου ειπες κατσατε μιλησατε,τα ειπατε πολυ ωραια ολα αυτα .Το Συνοχάρα ομως πως και δεν τον ειδες καθολου τοσες μερες? Αφου πηγε Οδησσό με τον Αλαντάλον δηλαδη τι κρυβοταν? για να μην το δεις? Μια φορα δεν ηρθε με τον Άλαν να πιει ενα καφε στο Αθήνα?o αλλαννταλλον θα μπορουσε να γραπσει της πληροφοριες του αφου προσφατα γυρισε απο εκει.χαβαλες τυπος βρεθηκαμε 3 φορες για καφε.μετα ειχα απο πολταβα και κυπρο φιλοξενουμενους και δεν βρικα χρονο.ο αλλανταλον συνοδευοταν απο μια κοπελα απο τιρασπολ.για τον σινοχαρα δεν τον γνωρισα ποτε πρωσωπικα ουτε εχουμε ποτε μηλισει,απο τον δημητρακι ακουσα οτι ηταν οδυσσο.εκτος του αλλαν ο μονος ελληνας που γνωρισα ηταν φιλος κυπριου,συνεργατες σε ναυτιλιακα.θα παρακαλουσα τους φιλους αλλαν,σινοχαρα να δωσουν πλιροφοριες απο την προσφατη επισκεπση τους για να βοηθησουμαι τα παιδεια που θα ειναι εκει το πασχα.σας ευχαριστω ολους για καθε πλοροφορια που δινεται.
Δεν ξερω αλλα δεν βέπω το λογο ο Χάρης να πει ψεματα,πιστευω οτι αν ηταν με το Σινοχάρα θα το ελεγε γιατι να το κρυψει?.Στο κατω κατω αν καποιος τον εφερε σε επαφη με τον Σινοχάρα ειμαι εγω.Εγω δεν ειμαι κομπλεξικος σαν το Σινοχάρα να βαζω κλωνους και να βριζω.Ο Χάρης μου ειπε οτι θελει να τον γνωρισει του ειπα οτι μπορει να ταιριαξουνε γιατι εχουνε κοινα ενδιαφεροντα (βρισκουνε μια γκομενα και την εχουνε μερες μαζι τους).Και εστειλα με ΠΜ στον Σινοχάρα το Σκα'ι'π του Χάρη.hari giati douleueis ton dimitraki? afou kathe mera me ton sinohara isoun...
* Μην γράφεις με Greeklish!