Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειναι καθολου κακο αυτο με το γκρι
Για Ελλαδα σιγουρα για Οδησσο ή Αγια Πετρουπολη ουτε θα γυριζαν να την κοιταξουν  :2funny:
ειναι μαρκετινγκ αυτο Δημητρακη, ποτε δεν δινεις κατι στρογγυλο ξεκινησα απο 380 για να φτασω κανοντας τον δυσκολο στα 430 για ολο το βραδυ  :2funny:
δηλαδη σε ευρω με σημερινη ισοτιμια 39 ευρω  :grin:
Ο Κυπριος που ειμασταν μαζι Οδησσο ρωταει αν θα εισαι εκει το Φεβρουαριο?Σκεφτεται να παει Οδησσο αν εισαι εκει θελει πολυ να σε γνωρισει :) θα τον δεις οταν ανεβασω το βιντεακι μου στα Εβρα'ι'κα παιζει κ'αυτος εκει  :2funny:

Επισκέπτης
Για Ελλαδα σιγουρα για Οδησσο ή Αγια Πετρουπολη ουτε θα γυριζαν να την κοιταξουν  :2funny:Ο Κυπριος που ειμασταν μαζι Οδησσο ρωταει αν θα εισαι εκει το Φεβρουαριο?Σκεφτεται να παει Οδησσο αν εισαι εκει θελει πολυ να σε γνωρισει :) θα τον δεις οταν ανεβασω το βιντεακι μου στα Εβρα'ι'κα παιζει κ'αυτος εκει  :2funny:
δεν νομιζω λεω να παω Ντονετσκ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καλα γιατι 430 και οχι 420 ή 440 ?  :2funny:Σε πιστευω δεν λεω οτι δεν ειναι ετσι αλλα συνηθως αρχιζουν απο 600-700 και της κατεβαζεις στα 400-500.Αλλο εμενα δεν μου αρεσε οτι ειναι εντελως φτηνιαρες! :headbang:Μου θυμισαν της αρχες της δεκαετιας του '90.Δεν ηξερα οτι ειναι ακομα τοσο φτωοχομπινεδιαρες :rockon:!Αυτες οι τιμες ειναι για καποιον που ξερει Ρωσσικα και εχει καποια πειρα αν παει καποιος που δεν ξερει λεξη Ρωσσικα θα του πουνε 150$.Τουλαχιστον αυτες θελουν να πηδηχτουνε οι Μολδαβες το εχουν το γαμησι σαν κατι κακο! :headbang:Αυτο εδω το Μπάζο (με το γκρι πουλοβερ ειναι) μου το εφερε ο Αλέκος για προξενειο (και τον ευχαριστω που προσπαθησε),δυστηχως ετσι γινονται οι γνωρημιες στη Μολδαβια.Ηταν ανεργη την ειχανε διωξει απο τη δουλεια γιατι καθοταν ολη την ωρα στο βκοντακτε την ωρα της δουλειας  :2funny: και ειχε χωρισει με το γκομενο της και εμενε με τη γιαγια της και τον παππου της νομιζω? (δεν θυμαμαι καλα) εννοειται οχι κεντρο.Ακομα κ'αυτο το Μπαζο το επαιζε οτι ειναι καποια :2funny:και οταν ειδε τα βιντεακια μου Τσαντιστηκε τελειως.Δεν μου αρεσε που οι Μολδαβες βγαζουν μια κακια αν εσυ εχεις και εισαι καλητερος εχουν τη λογικη,γιατι εσυ εχεις κ'εγω οχι.Αυτα σαν εγκυκλοπαιδιακες γνωσεις  :2funny:.Οδησσο απο ποιοτηταειναι πολυ καλητερες (επιπεδο Αγιας Πετρουπολης οχι τιποτα καλητερο) και θελουνε και να  :knockinb:.

Τύπε μη μου πεις ότι στράβωσε η σακαφιόρα με το χέσιμο στο Μετάξι.
Αν είναι δυνατόν! και έβγαιναν τα κουράδια τόσο ρομαντικά από τη σούφρα σου  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν νομιζω λεω να παω Ντονετσκ
Η ιεροδουλος της Οδησσου μου ειπε σημερα (μιλαγαμε στο σκα'ι'π κανα τριωρο) οτι και το Χάρκοβο ειναι γεματο Τουρκους και Αραβες φοιτητες  :shit:δηλαδη κ'εκει αηδια  :shit:Το κακο ειναι οτι ειναι φτηνα και οπως καταλαβα δεν υπαρχει ιδιαιτερος ρατσισμος στην Ουκρανια δεν θεωρουντε περιθωριακα ατομα οπως εδω και τους βαζουνε στις ντισκο και βγαινουν γενικα βγαινουν.Εδω αν εισαι μαυριδερος εκτος οτι ολοι σε κοιτανε με μισο ματι,και η Αστυνομια σε σταματαει σε καθε γωνια,σε καμια ντισκο δεν προκειται να σε βαλουνε και μπορει να φας και κανα ξυλο αν σε πετυχουνε τιποτα μεθυσμενοι :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Η ιεροδουλος της Οδησσου μου ειπε σημερα (μιλαγαμε στο σκα'ι'π κανα τριωρο) οτι και το Χάρκοβο ειναι γεματο Τουρκους και Αραβες φοιτητες  :shit:δηλαδη κ'εκει αηδια  :shit:Το κακο ειναι οτι ειναι φτηνα και οπως καταλαβα δεν υπαρχει ιδιαιτερος ρατσισμος στην Ουκρανια δεν θεωρουντε περιθωριακα ατομα οπως εδω και τους βαζουνε στις ντισκο και βγαινουν γενικα βγαινουν.Εδω αν εισαι μαυριδερος εκτος οτι ολοι σε κοιτανε με μισο ματι,και η Αστυνομια σε σταματαει σε καθε γωνια,σε καμια ντισκο δεν προκειται να σε βαλουνε και μπορει να φας και κανα ξυλο αν σε πετυχουνε τιποτα μεθυσμενοι :2funny:
η καλυτερη χωρα του κοσμου χαχαχαχα

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Ξέρει κανείς από Ντόνετσκ πως είναι εκεί η κατάσταση? :-

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η καλυτερη χωρα του κοσμου χαχαχαχα
Για 'σενα που δεν εχεις φατσα Αράπη εδω θα ειναι παραδισος,εσυ εχεις Ευρωπα'ι'κα χαρακτηριστηκα :)οποτε ο κοσμος θα σου φερετε καλα.Ενας λογος που προτιμαω τη Ρωσσια ειναι αυτος,εδω ο Αραπης ή ο μαυριδερος (μη Ευρωπαιος) ειναι σα ζωο αν δεις πόσο υποτημιτικα τους κοιτανε.Ουκρανια δεν μου αρεσε που πηγαινουν μαζι τους.Για πολλες γκομενες ο πρωτος αντρας τους ειναι Τουρκος ή Αραβας φοιτητης.Ετσι Στεφανε ηταν εδω (σε μικροτερο βαθμο γιατι η πολη ειναι πολυ μεγαλητερη και οι ξενοι φοιτητες δεν ηταν τοσοι πολλοι) στις αρχες της δεκαετιας του '90.Αυτο το μπαζο που εβαλα φωτογραφια σου το εφερε κ'εσενα ο Αλεκος να στο γνωρισει?Ισως φταιω κ'εγω πολυ αφ'υψηλου την κοιταγα.Δε μου αρεσε καθολου αλλα ημουν αγαμητος 4ης μερες οποτε μπορουσα να την  :knockinb: Αυτη στη Ρωσσια ουτε θα γυριζαν να την κοιταξουνε :rockon:!Στεφανε θυμαμαι οταν συναντιομουν μ'αυτην (παλια την ειχα βαλει στο σα'ι'τ) που ειναι μιση Ρωσσιδα και μιση απο το Νταγκεστάν οταν ημουν μαζι της ο κοσμος με κοιταγε πολυ ασχημα με ενα βλεμα υποτημιτικο νομιζαν οτι κ'εγω ειμαι Καυκασιος,μονο οταν αρχιζα να μιλαω και καταλαβαιναν οτι δεν ειμαι αυτο που νομιζουν  :2funny: αλλαζε η συμπεριφορα τους απεναντι μου.Ενα παρομοιο περιστατικο εγινε πριν πεταξω για Κισινιωφ οταν πηγα να αγωρασω το εισητηριο ρωταγα τον κοσμο που ειναι τα γραφεια της Air Moldova με περναγανε για Μολδαβο και με κοιταγανε παλι με αυτο το υποτημιτικο βλεμα.Πιστευω αν πας σε καποια πολη της Ρωσσιας (μιλαω για Βορειοδυτικη περιοχη) εκτος του οτι θα εχεις επυτηχια στις γκομενες θα νιωσεις πολυ ομορφα που ο Αραπης ειναι στη θεση του.Εδω ο Αραπης ειναι ο καλητερος φιλος του ανθρωπου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Nina 007a.jpg
    Nina 007a.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 58

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς από Ντόνετσκ πως είναι εκεί η κατάσταση? :-
Σχεδον μιση τιμη απο Οδησσο, οι γκομενες ομως λιγο πιο ακριβες σχετικα με την οδησσο και ελαχιστα πιο δυσκολο να τις βγαλεις με καμακι ιντερνετικο

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Εσεις που είστε εκεί τι λένε οι τηλεοράσεις για την ΕΥΡ.ΕΝΩΣΗ?  :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχεδον μιση τιμη απο Οδησσο, οι γκομενες ομως λιγο πιο ακριβες σχετικα με την οδησσο και ελαχιστα πιο δυσκολο να τις βγαλεις με καμακι ιντερνετικο
Με μπερδεψες τελείως  :huh: Το να ειναι μιση τιμη απο Οδησσο ειναι κατι το λογικο γιατι η Οδησσος ειναι τουριστικο μερος.Οι γκομενες γιατι να ειναι πιο ακριβες απο Οδησσό?Οδησσο αν πας λιγο παραεξω απο το κεντρο Π.Χ. στο σταθμο Πριβόζ ειναι γεματο γκομενακια και καμακωνεις ευκολα.Γιατι Ντονετσκ να ειναι πιο δυσκολο?Και γιατι να ειναι πιο ακριβες οταν ναι μεν οπως και στην Οδησσο εχει φοιτητες Τουρκους και Αραβες αλλα δεν εχει τουριστες που εχει η Οδησσος.Για αναλυσε το γιατι εχει ενδιαφερον

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για 'σενα που δεν εχεις φατσα Αράπη εδω θα ειναι παραδισος,εσυ εχεις Ευρωπα'ι'κα χαρακτηριστηκα :)οποτε ο κοσμος θα σου φερετε καλα.Ενας λογος που προτιμαω τη Ρωσσια ειναι αυτος,εδω ο Αραπης ή ο μαυριδερος (μη Ευρωπαιος) ειναι σα ζωο αν δεις πόσο υποτημιτικα τους κοιτανε.Ουκρανια δεν μου αρεσε που πηγαινουν μαζι τους.Για πολλες γκομενες ο πρωτος αντρας τους ειναι Τουρκος ή Αραβας φοιτητης.Ετσι Στεφανε ηταν εδω (σε μικροτερο βαθμο γιατι η πολη ειναι πολυ μεγαλητερη και οι ξενοι φοιτητες δεν ηταν τοσοι πολλοι) στις αρχες της δεκαετιας του '90.Αυτο το μπαζο που εβαλα φωτογραφια σου το εφερε κ'εσενα ο Αλεκος να στο γνωρισει?Ισως φταιω κ'εγω πολυ αφ'υψηλου την κοιταγα.Δε μου αρεσε καθολου αλλα ημουν αγαμητος 4ης μερες οποτε μπορουσα να την  :knockinb: Αυτη στη Ρωσσια ουτε θα γυριζαν να την κοιταξουνε :rockon:!Στεφανε θυμαμαι οταν συναντιομουν μ'αυτην (παλια την ειχα βαλει στο σα'ι'τ) που ειναι μιση Ρωσσιδα και μιση απο το Νταγκεστάν οταν ημουν μαζι της ο κοσμος με κοιταγε πολυ ασχημα με ενα βλεμα υποτημιτικο νομιζαν οτι κ'εγω ειμαι Καυκασιος,μονο οταν αρχιζα να μιλαω και καταλαβαιναν οτι δεν ειμαι αυτο που νομιζουν  :2funny: αλλαζε η συμπεριφορα τους απεναντι μου.Ενα παρομοιο περιστατικο εγινε πριν πεταξω για Κισινιωφ οταν πηγα να αγωρασω το εισητηριο ρωταγα τον κοσμο που ειναι τα γραφεια της Air Moldova με περναγανε για Μολδαβο και με κοιταγανε παλι με αυτο το υποτημιτικο βλεμα.Πιστευω αν πας σε καποια πολη της Ρωσσιας (μιλαω για Βορειοδυτικη περιοχη) εκτος του οτι θα εχεις επυτηχια στις γκομενες θα νιωσεις πολυ ομορφα που ο Αραπης ειναι στη θεση του.Εδω ο Αραπης ειναι ο καλητερος φιλος του ανθρωπου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχα σωστος....δεν τη λες μπαζο ρε συ την κοπελιτσα , τρωγετε
αλεκος?? ποιος αλεκος?
ειδα βιντεο στο f/b που κυνηγανε κατι παλικαρια ρωσοι τα ισλαμια εκει.....ορε ξυλο που εφαγαν τα μεμετια χαχαχαχαχα
θα κοιταξω να ερθω αργοτερα κατα εκει να βρεθουμε να τα πουμε , αν βρεθεις θεσσ/νικη στειλε μυνημα

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Lithuanian Foreign Minister Linas Linkevicius has said that Ukrainian President Viktor Yanukovych is responsible for the signing of the Association Agreement between Ukraine and the EU in Vilnius on 28-29 November- Eastern Partnership Summit.

Επισκέπτης
Με μπερδεψες τελείως  :huh: Το να ειναι μιση τιμη απο Οδησσο ειναι κατι το λογικο γιατι η Οδησσος ειναι τουριστικο μερος.Οι γκομενες γιατι να ειναι πιο ακριβες απο Οδησσό?Οδησσο αν πας λιγο παραεξω απο το κεντρο Π.Χ. στο σταθμο Πριβόζ ειναι γεματο γκομενακια και καμακωνεις ευκολα.Γιατι Ντονετσκ να ειναι πιο δυσκολο?Και γιατι να ειναι πιο ακριβες οταν ναι μεν οπως και στην Οδησσο εχει φοιτητες Τουρκους και Αραβες αλλα δεν εχει τουριστες που εχει η Οδησσος.Για αναλυσε το γιατι εχει ενδιαφερον
μα απαντησες μονος σου. ειδικα τις εποχες που παω εγω φθινοπωρο εχει τοσες πολλες φοιτητριες που ψαχνονται διαρκως ενω στο Ντονετσκ δεν εχει τον ιδιο φοιτητοκοσμο...κι οταν λεω πιο ακριβο μην φανταστεις τιποτα τρελλα νουμερα 100 με 150 γριβνες παραπανω την μερα...παντα μιλαω για την ημερα
πχ μια για τα δικα μου γουστα γκομενα μπορει να ζητηαει 1100 γριβνες την μερα το μαξιμουμ και να συμφωνησουμε στις 700 γριβνες...ενω στην οδησσο παντα για φθινοπωρο μιλαω πληρωνω εως 600 το παρα πολυ...

Με λιγα λογια το Ντονετσκ εχει λιγοτερες γκομενες διαθεσιμες απο οτι η Οδησσος

Επισκέπτης
χαχαχαχα σωστος....δεν τη λες μπαζο ρε συ την κοπελιτσα , τρωγετε
αλεκος?? ποιος αλεκος?
ειδα βιντεο στο f/b που κυνηγανε κατι παλικαρια ρωσοι τα ισλαμια εκει.....ορε ξυλο που εφαγαν τα μεμετια χαχαχαχαχα
θα κοιταξω να ερθω αργοτερα κατα εκει να βρεθουμε να τα πουμε , αν βρεθεις θεσσ/νικη στειλε μυνημα
και λιγες τρωνε στην Ρωσσια γαμω τα μεμετια τους μεσα :headbang:

Επισκέπτης
μπακ το μπέϊς
θετικος ο απολογισμος
<ξεκουραστικα> τα παιδια του σουβλατζιδικου...απλα εξαιρετικα
επομενος σταθμος τελο χειμωνα πρωτα ο θεος Ντονετσκ

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Για 'σενα που δεν εχεις φατσα Αράπη εδω θα ειναι παραδισος,εσυ εχεις Ευρωπα'ι'κα χαρακτηριστηκα :)οποτε ο κοσμος θα σου φερετε καλα.Ενας λογος που προτιμαω τη Ρωσσια ειναι αυτος,εδω ο Αραπης ή ο μαυριδερος (μη Ευρωπαιος) ειναι σα ζωο αν δεις πόσο υποτημιτικα τους κοιτανε.Ουκρανια δεν μου αρεσε που πηγαινουν μαζι τους.Για πολλες γκομενες ο πρωτος αντρας τους ειναι Τουρκος ή Αραβας φοιτητης.Ετσι Στεφανε ηταν εδω (σε μικροτερο βαθμο γιατι η πολη ειναι πολυ μεγαλητερη και οι ξενοι φοιτητες δεν ηταν τοσοι πολλοι) στις αρχες της δεκαετιας του '90.Αυτο το μπαζο που εβαλα φωτογραφια σου το εφερε κ'εσενα ο Αλεκος να στο γνωρισει?Ισως φταιω κ'εγω πολυ αφ'υψηλου την κοιταγα.Δε μου αρεσε καθολου αλλα ημουν αγαμητος 4ης μερες οποτε μπορουσα να την  :knockinb: Αυτη στη Ρωσσια ουτε θα γυριζαν να την κοιταξουνε :rockon:!Στεφανε θυμαμαι οταν συναντιομουν μ'αυτην (παλια την ειχα βαλει στο σα'ι'τ) που ειναι μιση Ρωσσιδα και μιση απο το Νταγκεστάν οταν ημουν μαζι της ο κοσμος με κοιταγε πολυ ασχημα με ενα βλεμα υποτημιτικο νομιζαν οτι κ'εγω ειμαι Καυκασιος,μονο οταν αρχιζα να μιλαω και καταλαβαιναν οτι δεν ειμαι αυτο που νομιζουν  :2funny: αλλαζε η συμπεριφορα τους απεναντι μου.Ενα παρομοιο περιστατικο εγινε πριν πεταξω για Κισινιωφ οταν πηγα να αγωρασω το εισητηριο ρωταγα τον κοσμο που ειναι τα γραφεια της Air Moldova με περναγανε για Μολδαβο και με κοιταγανε παλι με αυτο το υποτημιτικο βλεμα.Πιστευω αν πας σε καποια πολη της Ρωσσιας (μιλαω για Βορειοδυτικη περιοχη) εκτος του οτι θα εχεις επυτηχια στις γκομενες θα νιωσεις πολυ ομορφα που ο Αραπης ειναι στη θεση του.Εδω ο Αραπης ειναι ο καλητερος φιλος του ανθρωπου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μπαγλαμά, με αυτήν την προφορά που έχεις στα ρωσσικά και με αυτή την εμφάνιση όταν αρχίσεις να μιλάς τους επιβεβαιώνεις αυτό που νομίζουν, δλδ ότι είσαι ένας αλλοδαπός πορνοτουρίστας αραβοειδής, ή τούρκος πιθανότατα. Μόνο να μη λες ότι είσαι έλληνας σούργελο.

:uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπακ το μπέϊς
θετικος ο απολογισμος
<ξεκουραστικα> τα παιδια του σουβλατζιδικου...απλα εξαιρετικα
επομενος σταθμος τελο χειμωνα πρωτα ο θεος Ντονετσκ
Ο Γρηγορακης λιγο αργος!Κανει καμια ωρα να σου ετοιμασει το σουβλακι  :2funny: αλλα ειναι καλο παιδακι.
Ρε μπαγλαμά, με αυτήν την προφορά που έχεις στα ρωσσικά και με αυτή την εμφάνιση όταν αρχίσεις να μιλάς τους επιβεβαιώνεις αυτό που νομίζουν, δλδ ότι είσαι ένας αλλοδαπός πορνοτουρίστας αραβοειδής, ή τούρκος πιθανότατα. Μόνο να μη λες ότι είσαι έλληνας σούργελο.

:uglystupid:
Αλλος ηλιθιος :2funny:η προφορα μου ειναι γαμάτη αρεσει πολυ στις γκομενιτσες.Πότε κανενας δεν με εχει περασει κανενας για Τουρκος.Σχετικα με εμενα εχουνε γραψει οσοι ηρθανε και ειδανε για τι με περνανε.Ευτυχως που οι Πιρφοροι χρεωκοπισατε και δεν πηγαινεται πια πουθενα :2funny: Κατσε Ελλαδα να  :jerking: :2funny:,Παντος οι Ελληνες της Μολδαβιας ηταν χεσε τον εναν και κατουρα τον αλλον! :2funny:Μιλαμε για μεγαλα ζωα :2funny:(Εκτος απο 3-4 ατομα).Μ'αρεσει που ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΑΝΕ αν τους ρωτησεις :2funny:Και σας γραφουνε εδω ιστοριες για αγριους  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom