Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506
Μονιμος κατοικος της Ρωσιας ειναι και ξερει καλα την γλωσσα . Αυτο και μονο φτανει .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι ομορφες κανουν τις πιο ωραιες ανωμαλιες .  :2funny:
Δυστηχως συμβαινει το αντιθετο οι ωραιες ειναι μονο για μοστρα καλο γαμησι δεν κανουν δυστηχως ουτε ανωμαλιες εχουνε
ρε τιπε για πε μασ πιστεβεισ οτι ο Δημητράκης γαμάη γιατι όλο φωτογραφιεσ απο αγάλματα βαζει, σουβλάκια, σούσι, πλατίες  και νιμου ουτε για δίγμα
Ιωσηφ καλος ηρθες παλι στο σα'ι'τ.Μας ελειψες  :2funny:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μονιμος κατοικος της Ρωσιας ειναι και ξερει καλα την γλωσσα . Αυτο και μονο φτανει .

κι ο Ντοστογιεβσκι ητανε μονιμος κάτοικος της ρωσιας κι ηξερε και καλυτερα τη γλωσα πα να πει ότι τανε γαμίκουλασ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506
Στην Ρωσια δεν γαμαει μονο αυτος που δεν θελει να γαμησει

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
ρε τιπε για πε μασ πιστεβεισ οτι ο Δημητράκης γαμάη γιατι όλο φωτογραφιεσ απο αγάλματα βαζει, σουβλάκια, σούσι, πλατίες  και νιμου ουτε για δίγμα
" αλτ τις ει?"   :think:
αυτος που λες μαλλον ειναι "ειδικη" περιπτωση.ετσι κι αλλιως!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506
αφου ρε Στεφανε ξερεις τα γουστα μου, γουσταρω βυζομπαλα....)))
για αυριο εχω κλεισει κατι ανορεξικα του γουστου σου :Ρ
Ανορεξικα και πεινασμενα θελουμε ρε Σινο χορτατες εχει και στην Ελλαδα  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ανορεξικα και πεινασμενα θελουμε ρε Σινο χορτατες εχει και στην Ελλαδα  :2funny:

Σαν αυτη καλή ειναι??? Ο Σχινο ειναι απασχολημενος και ανελαβα εγω την διεκπεραιωση της φοτο.

Συνημμένα

• sxinonew.jpg
    sxinonew.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 55

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506
Ετσι μπραβο τετοια θελουμε  :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506
Σαν αυτη καλή ειναι??? Ο Σχινο ειναι απασχολημενος και ανελαβα εγω την διεκπεραιωση της φοτο.
Τωρα μιλησα μαζι του και με αυτην την γκομενα στο σκαιπ και ειναι ομορφη κοπελα . Μου λεει οτι την εχει κλεισει ολη την μερα στο ξενοδοχιο και την  :fuck1: και περιμενουν μια φιλη της για παρτυ με ουζα  :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τωρα μιλησα μαζι του και με αυτην την γκομενα στο σκαιπ και ειναι ομορφη κοπελα . Μου λεει οτι την εχει κλεισει ολη την μερα στο ξενοδοχιο και την  :fuck1: και περιμενουν μια φιλη της για παρτυ με ουζα  :rockon:

Nai περιμενω να την δω και εγω ...........  εχω on line epafi via skype  παρακολουθω τα τεκτενομενα ............
χαχχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
Ετσι μπραβο τετοια θελουμε  :rockon:
ελευθερος παλι για μια ωρα!!!
αυτην θα την φερω ελλαδα 20 μερες μινιμουμ!!!! σε λιγο παμε να παρουμε ενα πιτσιρικι 18 ετων....ντρεπετε για τριο,για να δουμε θα κατσει η φαση;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ελευθερος παλι για μια ωρα!!!
αυτην θα την φερω ελλαδα 20 μερες μινιμουμ!!!! σε λιγο παμε να παρουμε ενα πιτσιρικι 18 ετων....ντρεπετε για τριο,για να δουμε θα κατσει η φαση;;;
Φυσικα και θα κατσει :)μη φοβασαι με 500-600 Γκριβνα δεν προκειται να παει οχι  :).Μιλαω για 99% οτι θα κατσει δινω μια πιθανοτητα 1% να μην κατσει.

Επισκέπτης
Φυσικα και θα κατσει :)μη φοβασαι με 500-600 Γκριβνα δεν προκειται να παει οχι  :).Μιλαω για 99% οτι θα κατσει δινω μια πιθανοτητα 1% να μην κατσει.
η ξανθια συμφωνησε για 430 γριβνα ολο το βραδυ
ε  Δημητρακη οταν σου ελεγα τι κοστιζουν με περναγες γεννες δεκατεσσερις )))
την εχω στο ψησιμο για φωτογραφιες αν αποφασισω να την φερω ξανα σημερα
ετων 18,5 η ξανθια αγουρο πλασματακι

Συνημμένα

• PB180590.jpg
    PB180590.jpg
    215,8 KB · Εμφανίσεις: 73
  • PB180592.jpg
    PB180592.jpg
    217,8 KB · Εμφανίσεις: 54

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε  Δημητρακη οταν σου ελεγα τι κοστιζουν με περναγες γεννες δεκατεσσερις )))
Καλα γιατι 430 και οχι 420 ή 440 ?  :2funny:Σε πιστευω δεν λεω οτι δεν ειναι ετσι αλλα συνηθως αρχιζουν απο 600-700 και της κατεβαζεις στα 400-500.Αλλο εμενα δεν μου αρεσε οτι ειναι εντελως φτηνιαρες! :headbang:Μου θυμισαν της αρχες της δεκαετιας του '90.Δεν ηξερα οτι ειναι ακομα τοσο φτωοχομπινεδιαρες :rockon:!Αυτες οι τιμες ειναι για καποιον που ξερει Ρωσσικα και εχει καποια πειρα αν παει καποιος που δεν ξερει λεξη Ρωσσικα θα του πουνε 150$.Τουλαχιστον αυτες θελουν να πηδηχτουνε οι Μολδαβες το εχουν το γαμησι σαν κατι κακο! :headbang:Αυτο εδω το Μπάζο (με το γκρι πουλοβερ ειναι) μου το εφερε ο Αλέκος για προξενειο (και τον ευχαριστω που προσπαθησε),δυστηχως ετσι γινονται οι γνωρημιες στη Μολδαβια.Ηταν ανεργη την ειχανε διωξει απο τη δουλεια γιατι καθοταν ολη την ωρα στο βκοντακτε την ωρα της δουλειας  :2funny: και ειχε χωρισει με το γκομενο της και εμενε με τη γιαγια της και τον παππου της νομιζω? (δεν θυμαμαι καλα) εννοειται οχι κεντρο.Ακομα κ'αυτο το Μπαζο το επαιζε οτι ειναι καποια :2funny:και οταν ειδε τα βιντεακια μου Τσαντιστηκε τελειως.Δεν μου αρεσε που οι Μολδαβες βγαζουν μια κακια αν εσυ εχεις και εισαι καλητερος εχουν τη λογικη,γιατι εσυ εχεις κ'εγω οχι.Αυτα σαν εγκυκλοπαιδιακες γνωσεις  :2funny:.Οδησσο απο ποιοτηταειναι πολυ καλητερες (επιπεδο Αγιας Πετρουπολης οχι τιποτα καλητερο) και θελουνε και να  :knockinb:.

Συνημμένα

• zoon2.jpg
    zoon2.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • zoon1.jpg
    zoon1.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε  Δημητρακη οταν σου ελεγα τι κοστιζουν με περναγες γεννες δεκατεσσερις )))
Τα μικρα δεν κανουν καλο  :knockinb: αυτο εννοειται.Πηγες για σουβλακι στο Γρηγορακι?Πόση ωρα εκανε να στο φτιαξει? :2funny:Μπορει να κανει και μια ωρα! :2funny:

Επισκέπτης
Καλα γιατι 430 και οχι 420 ή 440 ?  
ειναι μαρκετινγκ αυτο Δημητρακη, ποτε δεν δινεις κατι στρογγυλο ξεκινησα απο 380 για να φτασω κανοντας τον δυσκολο στα 430 για ολο το βραδυ  :2funny:
δηλαδη σε ευρω με σημερινη ισοτιμια 39 ευρω  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλα γιατι 430 και οχι 420 ή 440 ?  :2funny:Σε πιστευω δεν λεω οτι δεν ειναι ετσι αλλα συνηθως αρχιζουν απο 600-700 και της κατεβαζεις στα 400-500.Αλλο εμενα δεν μου αρεσε οτι ειναι εντελως φτηνιαρες! :headbang:Μου θυμισαν της αρχες της δεκαετιας του '90.Δεν ηξερα οτι ειναι ακομα τοσο φτωοχομπινεδιαρες :rockon:!Αυτες οι τιμες ειναι για καποιον που ξερει Ρωσσικα και εχει καποια πειρα αν παει καποιος που δεν ξερει λεξη Ρωσσικα θα του πουνε 150$.Τουλαχιστον αυτες θελουν να πηδηχτουνε οι Μολδαβες το εχουν το γαμησι σαν κατι κακο! :headbang:Αυτο εδω το Μπάζο (με το γκρι πουλοβερ ειναι) μου το εφερε ο Αλέκος για προξενειο (και τον ευχαριστω που προσπαθησε),δυστηχως ετσι γινονται οι γνωρημιες στη Μολδαβια.Ηταν ανεργη την ειχανε διωξει απο τη δουλεια γιατι καθοταν ολη την ωρα στο βκοντακτε την ωρα της δουλειας  :2funny: και ειχε χωρισει με το γκομενο της και εμενε με τη γιαγια της και τον παππου της νομιζω? (δεν θυμαμαι καλα) εννοειται οχι κεντρο.Ακομα κ'αυτο το Μπαζο το επαιζε οτι ειναι καποια :2funny:και οταν ειδε τα βιντεακια μου Τσαντιστηκε τελειως.Δεν μου αρεσε που οι Μολδαβες βγαζουν μια κακια αν εσυ εχεις και εισαι καλητερος εχουν τη λογικη,γιατι εσυ εχεις κ'εγω οχι.Αυτα σαν εγκυκλοπαιδιακες γνωσεις  :2funny:.Οδησσο απο ποιοτηταειναι πολυ καλητερες (επιπεδο Αγιας Πετρουπολης οχι τιποτα καλητερο) και θελουνε και να  :knockinb:.
δεν ειναι καθολου κακο αυτο με το γκρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom