Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
δεν μιλαω δυστυχως ρωσσικα

Φίλε ,κάνε κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι .

Πλήρωσε μια εμφανίσιμη γκόμενα σαν μεταφράστρια και να την βάζεις

να σου γνωρίζει γκόμενες .

ΜΗΝ πάρεις αυτοκίνητο μαζί σου ,να νοικιάσεις .

Προτείνω ,εκτός των άλλων ,να πας στη ΡΙΓΑ στην Λεττονία ( Latvia )!

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ενας που δεν ξερει απο πρωην ΕΣΣΔ,σιγουρα η Ριγα θα ειναι πιο ευκολα σε ολα .Εγω πρωτοπηγα εκει το 2003 και ειχα τρελαθει.Τοτε ομως ειχαν και μεγαλη κριση -πτωχευση και ολα ηταν διαφορετικα απο οτι οταν ξαναπηγα πριν 3 χρονια .

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε ,κάνε κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι .

Πλήρωσε μια εμφανίσιμη γκόμενα σαν μεταφράστρια και να την βάζεις

να σου γνωρίζει γκόμενες .

ΜΗΝ πάρεις αυτοκίνητο μαζί σου ,να νοικιάσεις .

Προτείνω ,εκτός των άλλων ,να πας στη ΡΙΓΑ στην Λεττονία ( Latvia )!
και η λεττονια ειναι σε λιστα επισκεψης
ευχαριστω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
και η λεττονια ειναι σε λιστα επισκεψης
ευχαριστω

Στην Ουκρανία είχα πετύχει μια 20χρονη βιζιτούλα που είχε

περίοδο . Της έδινα μερικά χρήματα για να είναι συνοδός μου και

να με βοηθάει να βρίσκω γκόμενες .

Στη ντίσκο ,πλησίαζα την γκόμενα που μου άρεσε ,ενω την είχα από δίπλα !

Διευκόλυνε πολύ !

Μου πάσαρε και μια φίλη της κομμώτρια 20χρονη ΜΗ βίζιτα ,που την πήδηξα

για 50 ευρώ. Πήδημα ,λες και πήδαγες την γκόμενά σου !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενας που δεν ξερει απο πρωην ΕΣΣΔ,σιγουρα η Ριγα θα ειναι πιο ευκολα σε ολα .Εγω πρωτοπηγα εκει το 2003 και ειχα τρελαθει.Τοτε ομως ειχαν και μεγαλη κριση -πτωχευση και ολα ηταν διαφορετικα απο οτι οταν ξαναπηγα πριν 3 χρονια .
Εκει ειναι λιγο μακρια και αν πας χειμωνα κανει κρυο.Και τωρα παντος φτηνα ειναι.Το αρνητικο τους ειναι οτι εχουνε αυτη την Ευρωπα'ι'κη μαλακια του να κανω σχεση και καλα :jerking:Η Μολδαβια εχει το καλο οτι ειναι σχετικα κοντα απο τη Θεσσαλονικη και μπορει το παιδι να παρει και τ'αμαξι του οποτε θα εχει μια ελευθερια κινησεως
πολυ ωραια , ευχαριστω για την απαντηση
δεν εχω ασχοληθει ανατολικα περα απο τσεχια σλοβακια και λιγο ρουμανια και τα κοντινα της βουλγαριας
χρονο εχω αλλα νομιζω 10 μερες θα ειναι ο.κ για πρωτη αναγνωριση
οκτωβριο βολευει γιατι ειναι αρκετα μακρια και νομιζω οτι θα ερθω προς τα εκει

(χαχα ο.κ οι φοτο ειναι οριτζιναλ)
Καλα τωρα εχεις να φας βρισιες απο τους Πιρφορους του σα'ι'τ και τους κλωνους τους:2funny:θα σε πουνε κοντο θα σε πούνε γέρο θα σε πουνε χοντρο,οτι την εχεις μικρη θα σε πουνε καραφλο,Αλβανο,Γυφτο κλπ.  :2funny: αν προσεξες εμενα με βριζουνε ολοι οι αποτυνημενοι,χαμηλου επιπεδου και τα Τερατα της φυσεως :2funny: Βεβαια ρεζιλευονται συνεχεια  :2funny:Ο Αγαμιος Πιρφορος μισει οποιον ειναι καλητερος του και φυσικα τον βριζει και τον μισει!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στην Ουκρανία είχα πετύχει μια 20χρονη βιζιτούλα που είχε

περίοδο . Της έδινα μερικά χρήματα για να είναι συνοδός μου και

να με βοηθάει να βρίσκω γκόμενες .

Στη ντίσκο ,πλησίαζα την γκόμενα που μου άρεσε ,ενω την είχα από δίπλα !

Διευκόλυνε πολύ !

Μου πάσαρε και μια φίλη της κομμώτρια 20χρονη ΜΗ βίζιτα ,που την πήδηξα

για 50 ευρώ. Πήδημα ,λες και πήδαγες την γκόμενά σου !
ειναι μια πολυ καλη ιδεα με αποτελεσμα , αρκει να μην ζηλευονται για το ποια θα ξεσκισει το θυμα της πρωτη χαχαχα
περαν της πλακας ειναι χρησημοτατο να εχεις και μια φιλη γκομενα να σε καλυπτει εκει που πρεπει....με αναλογο αντιτιμο βεβαια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εκει ειναι λιγο μακρια και αν πας χειμωνα κανει κρυο.Και τωρα παντος φτηνα ειναι.Το αρνητικο τους ειναι οτι εχουνε αυτη την Ευρωπα'ι'κη μαλακια του να κανω σχεση και καλα :jerking:Η Μολδαβια εχει το καλο οτι ειναι σχετικα κοντα απο τη Θεσσαλονικη και μπορει το παιδι να παρει και τ'αμαξι του οποτε θα εχει μια ελευθερια κινησεωςΚαλα τωρα εχεις να φας βρισιες απο τους Πιρφορους του σα'ι'τ και τους κλωνους τους:2funny:θα σε πουνε κοντο θα σε πούνε γέρο θα σε πουνε χοντρο,οτι την εχεις μικρη θα σε πουνε καραφλο,Αλβανο,Γυφτο κλπ.  :2funny: αν προσεξες εμενα με βριζουνε ολοι οι αποτυνημενοι,χαμηλου επιπεδου και τα Τερατα της φυσεως :2funny: Βεβαια ρεζιλευονται συνεχεια  :2funny:Ο Αγαμιος Πιρφορος μισει οποιον ειναι καλητερος του και φυσικα τον βριζει και τον μισει!
ο.κ δεν με τρομαζει το κρυο και η αποσταση αν εχει κατι το ενδιαφερον
μολδαβια θα γινει μαλλον σιγουρα κατα τον οκτωβριο...
χαχαχαχα ετσι ε ? δε παει να λεει ο καθε ενας οτι θελει ? πληκτρολογειο ειναι 10 ευρω εχει το δουλευει ο καθενας οπως θελει αρκει να μην βριζει γονεις και τετοια , η δουλεια μας να γινεται και περναμε καλα μακρια απο μπαμπουινους οπως στο βιντεακι που εχεις παραπανω χαχα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο.κ δεν με τρομαζει το κρυο και η αποσταση αν εχει κατι το ενδιαφερον
μολδαβια θα γινει μαλλον σιγουρα κατα τον οκτωβριο...

Mε το ιδιο αυτοκινητο σε ασημι χρωμα ανεβηκα το 2009 στο Κισινοφ (Αυγουστος _ Σεπτεμβριος) δεν ειχε τοσο επιτυχια το αυτοκινητο ενω με το touareg τον Νοεμβριο του 2009 ειχε μεγαλη επιτυχια ισως ετυχε  δεν ξερω αλλα  τα τζιπ τα γουσταρουν περισσότερο απο οτι μου εξηγησαν οι ντοπιοι.

@) αν ανεβης Οκτωβριο με δικο σου μεσο και θελεις παρεα ερχομαι μαζι σου να μοιρασουμε και τα εξοδα να μην ανεβαινω με το δικο μου.- Οκτωβριο θα ειμαι και εγω επάνω..

Μεσα στην πολη το αυτοκινητο μας ειναι αχρηστο - Ταξι ειναι τζαμπα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Mε το ιδιο αυτοκινητο σε ασημι χρωμα ανεβηκα το 2009 στο Κισινοφ (Αυγουστος _ Σεπτεμβριος) δεν ειχε τοσο επιτυχια το αυτοκινητο ενω με το touareg τον Νοεμβριο του 2009 ειχε μεγαλη επιτυχια ισως ετυχε  δεν ξερω αλλα  τα τζιπ τα γουσταρουν περισσότερο απο οτι μου εξηγησαν οι ντοπιοι.

@) αν ανεβης Οκτωβριο με δικο σου μεσο και θελεις παρεα ερχομαι μαζι σου να μοιρασουμε και τα εξοδα να μην ανεβαινω με το δικο μου.- Οκτωβριο θα ειμαι και εγω επάνω..

Συμφωνω οτι το Ταξι ειναι φτηνο αλλα αλλο ειναι να πας με το αμαξι στο ρεντεβου με τη γκομενα να πατε βολτα,σινεμα και μετα να κατσει στ'αμαξι.Τ'αμαξι βοηθαει παρα πολυ.Φυσικα και τα Τζιπ ειναι καλητερα εχεις χωρο μεσα ειναι μεγαλο.Στην Ελλαδα ομως προτιμανε τα Κάμπριο.Το αμαξι του Στεφανου ειναι το ιδανικο για την Ελλαδα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Mε το ιδιο αυτοκινητο σε ασημι χρωμα ανεβηκα το 2009 στο Κισινοφ (Αυγουστος _ Σεπτεμβριος) δεν ειχε τοσο επιτυχια το αυτοκινητο ενω με το touareg τον Νοεμβριο του 2009 ειχε μεγαλη επιτυχια ισως ετυχε  δεν ξερω αλλα  τα τζιπ τα γουσταρουν περισσότερο απο οτι μου εξηγησαν οι ντοπιοι.

το αμαξι ειναι για την παρτη μας ουτε που με νοιαζει αν το γουσταρουν η οχι , εμεις θα παιξουμε μπαλα οχι το αμαξι χαχα ετσι ?
πολυ ευχαριστως να ανεβουμε παρεα , μιλαμε οταν ερθει η ωρα ο.κ ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το αμαξι ειναι για την παρτη μας ουτε που με νοιαζει αν το γουσταρουν η οχι , εμεις θα παιξουμε μπαλα οχι το αμαξι χαχα ετσι ?
πολυ ευχαριστως να ανεβουμε παρεα , μιλαμε οταν ερθει η ωρα ο.κ ?

ok  - Εως 5 Οκτωβρη ειμαι Χαλκιδικη λογο δουλειας μετα ειμαι Ελευθερος Ολο  το χειμωνα για ταξιδια οδικα εωσ μεσα Μαρτιου  παω παντούυυυυυυυυυυυυυ.

(αρκει να μας μεινουν οβολα διοτι πολυ αγριεψαν τα πραγματα τελευταια....)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Επιστροφη στην οδησσο επειτα απο διακοπη σε Ντονετσκ και κιεβο....Πρωτη νυχτα και προτιμισα μια παλια μου γνωστη...Αλλαν εχασες...η οποια εφερε μπονους μια φιλη της  :2funny: :2funny:
Στην οδησσο τελικα λειτουργω μονο οταν της εχω απο 2 και πανω ))))

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Βαλε πραγμα Σινο  :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Πας καλα ρε ποιος σε κραζει ? Βαλε πραγμα να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι  :zfuck:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Να τους δώσεις περισσότερες αιτίες να σε ζηλεύουν!  :2funny:

Επισκέπτης