Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΕΓΩ θα προτεινα παραλια αρκαντια και παραλια οτραντα ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ για κανονικες διακοπες χωρισ κανενα προβλημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και για χορις προβληματα τσαμπα ομορφες διακοπες  ΠΡΟΤΑ ΚΑΡΟΛΟΜΠΟΥΡΚΑς ΣΤΑ 40 ΚΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΕΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΖΑΤΟΚΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΟΝΤΕΣΣΑ ΣΤΑ Β ΔΙΑΛΟΓΗς ΜΕΡΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΗΝΔΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ!!!!!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    143,7 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 2.jpg
    2.jpg
    149,6 KB · Εμφανίσεις: 50

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
sto ιμπιζα ολος ο κοσμος μεχρι το ξιμερομα :rockon: :rockon: :rockon: πουθενα μα πουθενα δεκα μερες δεν βρικα ελληνες :S :S :S :S  γαμο τους πολιτικουσ μας γαμο!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    143,8 KB · Εμφανίσεις: 61
  • 4.jpg
    4.jpg
    124,7 KB · Εμφανίσεις: 97

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα ταξι της αρκαντια πας με ποδιλατο αλλα ταιβαν πας και με χαρλευ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  20 γριβνα τα ποδιλατα να σε πανε μεχρι τα ταξι γιρο στα 150 μετρα διλαδι 180 γκριβνα για να πας με χαρλευ μεχρι το κεντρο σινεπιβατις :rockon: :rockon: :rockon: την ημερα εχει και αλογα!!!!

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    157,6 KB · Εμφανίσεις: 77
  • 6.jpg
    6.jpg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 61

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο ΔΕΝ το πρότεινα για τη θάλασσα (δεν αναφέρθηκα καν σ' αυτή, αφού απέναντι βλέπεις τα τεράστια εργοστάσια Νεφτ -έτσι μούπε η γυναίκα μου, τι σημαίνει νέφτι η κάτι άλλο- της Οδησσού. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει σε όλες τις πέριξ της Οδησσού παραλίες.
Και ναι αναφερόμουν πιο πολύ ότι αυτό το μέρος θα ταιριάζει σε τέτοιους τύπους σαν και αυτούς που αναφέρεις (αν και είδα να την πέφτουν σε κακάσχημους +40 Γεωργιανούς).
Κοίτα τις τιμές δεν τις πολυέψαξα αφού μου άρεσε το μέρος. Συνολικά για 3 διανυκτερεύσεις χάλασα (2 άτομα - τα ανήψια μέναν στα μπανγκαλόους)1000 γκρίβνια , αλλά γιατί ήθελα ντε και καλά το δωμάτιο με το τζακούζι (το βρήκα την 3η μέρα).Διαφορετικά θα πλήρωνα λιγότερο.
Αυτά που λες για κονιάκ κτλ ΔΕΝ ισχύουν, δεν είναι οικογενειακή μονάδα, στη ρεσέψιον αποθεώνεται η Ουκρανική γραφειοκρατία. Πάντως ναι παζάρια μπορεί να γίνονται για καλύτερες τιμές. Δεν το έψαξα, δεν ξέρω.
Α ξέχασα και το καλύτερο. Μέρος του είναι μεσοτοιχεία με το σταθμό διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Γαμώ τις θέες (δεν πήρα)  :cheesy:.  
Αυτος που μιλαγε στο youtube δεν ηταν ο ιδιοκτητης και καλα? :2funny:Εγω ετσι το καταλαβα.Αν ομως ειναι οπως τα λες η γραφειοκρατια θα ειναι τρομερη!Εγω το περασα για ιδιωτικη επιχηριση :think:οποτε αν γνωρισεις τον ιδιοκτητη σε προσεχουνε και σου κανουνε και καλητερες τιμες.Αν ομως ειναι του δημου τοτε ναι δεν βγαζεις ακρη.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αυτός είναι. Απλά υπήρχε γραφειοκρατία. Μέχρι πιστοποιητικό γάμου μου ζήτησαν (είχα) .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι αυτός είναι. Απλά υπήρχε γραφειοκρατία. Μέχρι πιστοποιητικό γάμου μου ζήτησαν (είχα) .
Καλα τοσο  :jerking: ειναι! :2funny:Εγω στο Νοβγκοροντ που πηγαινω αν ηταν μαζι μου ο Αλγερινος επαιρνα το δωματιο του ξενοδοχειου με το δικο μου διαβατηριο (για τους ξενους θελει ολοκληρη διαδηκασια μεσω του αλλοδαπων)και δεν λεγανε τιποτα χωρις καν να τους δωσουμε λεφτα κ'εσενα σου ζητησαν πιστοποιητικο γαμου επειδη εισαι ξενος!Δηλαδη αν ειχες παει με τη γκομενα σου δεν θα σε εβαζε?

Επισκέπτης
exw paei 3 fores stin odiso
2 fores emeina ayvazovski kai mia xlidata sto londoskaya
oi kopeles apo odisso einai mounes ....kai an to xeiristeis swsta mporeis na exeis synodo pitsirika 20-22 etwn gia mia vdomada me 200$, oso dinoun kati vlakes gia mia ora
synithos vriskw neares manes i foititries syptwtika oles oses vrika itan yurist (kati san nomikos symvoulos)

Επισκέπτης
αρωμα Ελλαδας

Συνημμένα

• P3260464.jpg
    P3260464.jpg
    358,4 KB · Εμφανίσεις: 69
  • P3260476.jpg
    P3260476.jpg
    205,9 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
σουβλακερι στην οδησσο

Συνημμένα

• P3140899.jpg
    P3140899.jpg
    309,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • P3140900.jpg
    P3140900.jpg
    352,8 KB · Εμφανίσεις: 54

Επισκέπτης
μαστορα πιασε 2 με απ'ολα  :2funny:

Συνημμένα

• P3140901.jpg
    P3140901.jpg
    286,9 KB · Εμφανίσεις: 52
  • P3140897.jpg
    P3140897.jpg
    220 KB · Εμφανίσεις: 58

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ελα τις ιδιες μερες ημουν και εγω εκει 15/8.Μπορει και να σε ειδα,ειμουν αρκετα στο Ελληνικο.Εγω παντως πηρα 1 ωραιο μικρο σε ολα για 80Ε την ωρα απο το μαμπα.Ειχε και αλλα στην ιδια τιμμη για 2 ωρες αλλα δεν τα ειδα

Επισκέπτης
ελα τις ιδιες μερες ημουν και εγω εκει 15/8.Μπορει και να σε ειδα,ειμουν αρκετα στο Ελληνικο.Εγω παντως πηρα 1 ωραιο μικρο σε ολα για 80Ε την ωρα απο το μαμπα.Ειχε και αλλα στην ιδια τιμμη για 2 ωρες αλλα δεν τα ειδα
εγω οδησσο ημουν πιο πριν τον Απριλιο
80 ευρω την ωρα;;;;
ε ρε φιλε Γιαννη χαλας την πιατσα
εγω πηρα με 700 -800 δολαρια 2  κοριτσακια για μια εβδομαδα δεν θυμαμε ακριβως το ποσο

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
χαχα,ειδα οτι στο μαμπα παντως ειχε πανω απο 100 στην σειρα.Σημασια παντως ειχε οτι περασα καλα,Εγω δεν θα αντεχα να ειμαι συνεχεια με μια ουτε καν για 1 μερα.

Επισκέπτης
χαχα,ειδα οτι στο μαμπα παντως ειχε πανω απο 100 στην σειρα.Σημασια παντως ειχε οτι περασα καλα,Εγω δεν θα αντεχα να ειμαι συνεχεια με μια ουτε καν για 1 μερα.
ειμαι ερωτιαρης αντρας  :2funny:
ερωτευομαι (2-3 την φορα)  ;)
απλα εγω παω μονος μου <διακοπες> ε και βαριεμε να καθομε ολη μερα μονος μου
ασε που απο την δευτερη μερα και μετα εξοικειωνόται και φερνουν φιλες τους
αν θες τα λεμε και απο σκάϊπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
Nα και μια φωτογραφια απο μενα το ελληνικο προξενειο στην Οδησσο

Συνημμένα

• IMG_0463.JPG
    IMG_0463.JPG
    187,3 KB · Εμφανίσεις: 41

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Υπεροχη η Οδησος το βράδυ ,όμως η Θάλασσα θυμίζει Φάληρο από καθαριότητα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχεις παει στην Οντεσσα ,στην Αρκαντια ;
Αν όχι ,πως έχεις γνωμη ;
Εχει τις ωραιότερες γυναικες και το λένε και οι Ουκρανοί .
Εχω πάει 11 φορές στην Οντέσσα ( και 3 στο Κίεβο ) .
Ξέρω τα πράγματα από τα ταξείδια μου ,εξ ιδίας πείρας .
Αν δεν ξέρετε ,μην μιλάτε .
Στη πιο κάτω περιοχή ,Αρκάντια , το καλοκαίρι είναι
σαν να πηγαίνεις σε καλλιστεία
Μετέφερα εδώ το θέμα γιατί στο άλλο θρεντ ήταν σαφώς  :offtopic:
Σύντροφε μάλλον έχεις παρανοήσει κάπου τα πράγματα. Σίγουρα έχει ωραίες γυναίκες η Οντέσσα άλλα όχι στο επίπεδο που περιγράφεις. Και ναι στην Αρκάντια μαζεύονται μουνάρες, αλλά είναι από όλη την Ουκρανία (και Ρωσσία) πλούσιες, χαϊκλασσάτες και πολλές σεμί-προ. Αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτική εικόνα του συνόλου. Τα παραδείγματα της Μυκόνου και της Ρόδου που χρησιμοποίησαν οι προηγούμενοι σύντροφοι ευσταθούν. Έχε υπόψη σου ότι καθώς η Οντέσσα είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στη Μάυρη Θάλασσα έχει πολλές επιμιξείες από Τούρκους, Έλληνες, Αρμένιους, Καυκάσιους και δεν συμμαζεύεται που έχουν χαλάσει (σε σχέση με τις γνήσιες Σλάβες) τα χαρακτηριστικά των γυναικών. Όχι προς Θεού δεν είναι άσχημες. Αλλά σαφώς δεν είναι και οι ωραιότερες γυναίκες της Ουκρανίας.
Για να έχεις μια καλύτερη άποψη για το γυναικείο πληθυσμό της πόλης μην στηρίζεσαι στην Αρκάντια που είναι κάτι σαν το Κολωνάκι της πόλης, πήγαινε σε άλλες λαϊκές παραλίες, στο Παν/μιο, στα πάρκα, στην ...ψαραγορά και εκεί θα δεις και θα κρίνεις.
Φυσικά και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά. Μένω Τιράσπολ (μόλις 98 χλμ από Οντέσσα) και πηγαίνω τακτικότατα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

Για οποιον δεν ειναι Ρωσοποντιος τσιπης ,η πληροφορία
είναι αυτη : Αν θελετε να δειτε σαν τουριστες πολλές πολυ ομορφες γυναικες
πηγαινετε στην περιοχή Αρκαντια ( που εχει χιλιαδες ) στην Οντεσσα
το καλοκαιρι .
Τωρα αν καποιοι Ρωσοποντιοι θελουν να την βγαλουν φτηνα ,ας
επικοινωνησουν μεταξυ τους και ας πανε αλλου .
Ο τουριστας δεν ενδιαφερεται να κανει δεσμο με μια
μικρονοϊκη Ουκρανη ,όπως κάνουν οι Ρωσοποντιοι .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για οποιον δεν ειναι Ρωσοποντιος τσιπης ,η πληροφορία
είναι αυτη : Αν θελετε να δειτε σαν τουριστες πολλές πολυ ομορφες γυναικες
πηγαινετε στην περιοχή Αρκαντια ( που εχει χιλιαδες ) στην Οντεσσα
το καλοκαιρι .
Τωρα αν καποιοι Ρωσοποντιοι θελουν να την βγαλουν φτηνα ,ας
επικοινωνησουν μεταξυ τους .
Η Οντεσα ειναι πολυ πιο φτηνη απο την Κριμαια,ισως ειναι καλητερα οι Ρωσσοποντιοι να πανε εκει.Κριμαια ερχεται πλουσιος κοσμος πολλοι Μοσχοβιτες εχουν αγωρασει σπιτια εκει ή πηγαινουν σαν τουριστες.Οι Ρωσσοποντιοι μπορει να την βγαλουνε φτηνοτερα στην Οντεσα απο οτι στην Κριμαια.Εν αλλο θετικο της Οντεσας ειναι οπως λεω και παρακατω οτι μαζευει πολλες γκομενες απο ολη την Ουκρανια και εχει πολυ μουνι.Αν καποιον δεν τον ενδιαφερει η θαλασσα  που ειναι βουρκος σιγουρα πηγαινει Οντεσα
Μετέφερα εδώ το θέμα γιατί στο άλλο θρεντ ήταν σαφώς  :offtopic:
Σύντροφε μάλλον έχεις παρανοήσει κάπου τα πράγματα. Σίγουρα έχει ωραίες γυναίκες η Οντέσσα άλλα όχι στο επίπεδο που περιγράφεις. Και ναι στην Αρκάντια μαζεύονται μουνάρες, αλλά είναι από όλη την Ουκρανία (και Ρωσσία) πλούσιες, χαϊκλασσάτες και πολλές σεμί-προ. Αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτική εικόνα του συνόλου. Τα παραδείγματα της Μυκόνου και της Ρόδου που χρησιμοποίησαν οι προηγούμενοι σύντροφοι ευσταθούν. Έχε υπόψη σου ότι καθώς η Οντέσσα είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στη Μάυρη Θάλασσα έχει πολλές επιμιξείες από Τούρκους, Έλληνες, Αρμένιους, Καυκάσιους και δεν συμμαζεύεται που έχουν χαλάσει (σε σχέση με τις γνήσιες Σλάβες) τα χαρακτηριστικά των γυναικών. Όχι προς Θεού δεν είναι άσχημες. Αλλά σαφώς δεν είναι και οι ωραιότερες γυναίκες της Ουκρανίας.
Για να έχεις μια καλύτερη άποψη για το γυναικείο πληθυσμό της πόλης μην στηρίζεσαι στην Αρκάντια που είναι κάτι σαν το Κολωνάκι της πόλης, πήγαινε σε άλλες λαϊκές παραλίες, στο Παν/μιο, στα πάρκα, στην ...ψαραγορά και εκεί θα δεις και θα κρίνεις.
Φυσικά και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά. Μένω Τιράσπολ (μόλις 98 χλμ από Οντέσσα) και πηγαίνω τακτικότατα.
Μακη μου η Οντεσα μαζευει πολυ μουνι απ'ολη την Ουκρανια γιατι θεωρειται και ειναι πολυ φτηνοτερη απο την Κριμαια με αθλια θαλασσα που ειναι σα βουρκος γ'αυτο και πηγαινουν κοπελες που θεωρουνε την Κριμαια ακριβη.Γ'αυτο και μαζευει χαμηλοτερου επιπεδου τουρισμο απο οτι η Κριμαια το καλοκαιρι γεμιζει γκομενες που σιγουρα δεν ειναι ολες ωραιες.Αλλα εχει και κουκλαρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom