Μήτσο ΔΕΝ το πρότεινα για τη θάλασσα (δεν αναφέρθηκα καν σ' αυτή, αφού απέναντι βλέπεις τα τεράστια εργοστάσια Νεφτ -έτσι μούπε η γυναίκα μου, τι σημαίνει νέφτι η κάτι άλλο- της Οδησσού. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει σε όλες τις πέριξ της Οδησσού παραλίες.
Και ναι αναφερόμουν πιο πολύ ότι αυτό το μέρος θα ταιριάζει σε τέτοιους τύπους σαν και αυτούς που αναφέρεις (αν και είδα να την πέφτουν σε κακάσχημους +40 Γεωργιανούς).
Κοίτα τις τιμές δεν τις πολυέψαξα αφού μου άρεσε το μέρος. Συνολικά για 3 διανυκτερεύσεις χάλασα (2 άτομα - τα ανήψια μέναν στα μπανγκαλόους)1000 γκρίβνια , αλλά γιατί ήθελα ντε και καλά το δωμάτιο με το τζακούζι (το βρήκα την 3η μέρα).Διαφορετικά θα πλήρωνα λιγότερο.
Αυτά που λες για κονιάκ κτλ ΔΕΝ ισχύουν, δεν είναι οικογενειακή μονάδα, στη ρεσέψιον αποθεώνεται η Ουκρανική γραφειοκρατία. Πάντως ναι παζάρια μπορεί να γίνονται για καλύτερες τιμές. Δεν το έψαξα, δεν ξέρω.
Α ξέχασα και το καλύτερο. Μέρος του είναι μεσοτοιχεία με το σταθμό διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Γαμώ τις θέες (δεν πήρα)
.