Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τι μου τα λες αυτά ? Το ξέρω. Και σίγουρα στη Γιάλτα έχει την ανφάν-γκατέ της πρώην ΕΣΣΔ. Μιλάμε για Οντέσσα όμως και για τον ΕΚΕΙ μόνιμο γυναικείο πληθυσμό.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι μου τα λες αυτά ? Το ξέρω. Και σίγουρα στη Γιάλτα έχει την ανφάν-γκατέ της πρώην ΕΣΣΔ. Μιλάμε για Οντέσσα όμως και για τον ΕΚΕΙ μόνιμο γυναικείο πληθυσμό.
Πριν 15 χρονια δυσκολα μπορουσες να συνενοηθεις αν δεν ηξερες εστω ρωσικα.Λιγες ηταν αυτες που μιλουσαν εστω τα βασικα αγγλικα.Δεν ξερω τι παιζει τωρα αλλα λογικα θα εχουν βελτιωθει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κ'εγω συμφωνο η Οντεσα εχει κοντα ενα εκατομυριο μονιμους κατοικους και το καλοκαιρι γινεται χαμος.Αλλα πρεπει να προδοποιησουμε απο πριν τον αναγνωστη οτι η θαλασσα εκει σκυλοβρωμαει σα χαβουζα!Ειναι σα να κανει μπανιο στον ασπροπυργο!Δηλαδη για  γκομενιτσες ειναι το ιδανικο μερος.οχι ομως για καποιον που του αρεσει τομπανιο στη θαλασσα και θελει να συνδιασει και της γκομενες.

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι δυο μέρες μολδαβια και τέσσερις οδησσο.μηπως γνωρίζετε  κάτι να μη ψάχνω και να περάσω καλά ..αν υπάρχουν τηλ ακόμα καλυτερα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι δυο μέρες μολδαβια και τέσσερις οδησσο.μηπως γνωρίζετε  κάτι να μη ψάχνω και να περάσω καλά ..αν υπάρχουν τηλ ακόμα καλυτερα
Αντε θα ξεσκιστεις να γαμας,μολδαβια θα γαμησεις τοσες που θα βαρεθεις να πας μετα οδησσο

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Απο το στόμα σου και στης μουνας το αφτι.υπαρχει κάτι συγκεκριμένο γιατί παλιότερα στη Σλοβακία ζηταγαν ότι ήθελαν και έμεινα με το :bigdick: :bigdick: στο χερι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απο το στόμα σου και στης μουνας το αφτι.υπαρχει κάτι συγκεκριμένο γιατί παλιότερα στη Σλοβακία ζηταγαν ότι ήθελαν και έμεινα με το :bigdick: :bigdick: στο χερι
ια τιμοκαταλογο ρωτα τον αλλανταλον  ;) ξερει καλυτερα να σου πειΓ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
το πιο νεο κι ακριβο βιπ  κλαμπ στο αρκαντια- οντεσα
αλλα με 15ε εισοδο καθημερινες,χωρις ποτο κ 30ε σαββατο!! :helpplea:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μολις γυρισα απο Οδησσο .Το Αρκαντια τις καθημερινες χαλάσε.Γεματο απο τουρκους/Μουνια επιπεδου Κολωνου.Σε κρυφα στουντο και μασαζ ,ψηλα οι τιμες κατω οι υπηρεσιες .Θελει πολυ ψαξιμο στο μαμπα για καμια ανεξαρτητη ,αλλα θελει καποια Ρωσικα .Τιμες απο 60 -100 Ε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για οποιον δεν ειναι Ρωσοποντιος τσιπης ,η πληροφορία
είναι αυτη : Αν θελετε να δειτε σαν τουριστες πολλές πολυ ομορφες γυναικες
πηγαινετε στην περιοχή Αρκαντια ( που εχει χιλιαδες ) στην Οντεσσα
το καλοκαιρι .
Τωρα αν καποιοι Ρωσοποντιοι θελουν να την βγαλουν φτηνα ,ας
επικοινωνησουν μεταξυ τους και ας πανε αλλου .
Ο τουριστας δεν ενδιαφερεται να κανει δεσμο με μια
μικρονοϊκη Ουκρανη ,όπως κάνουν οι Ρωσοποντιοι .
βασικα σταρχιδια μου που θα κανουν διακοπες οι ρωσοποντιοι......αν ηταν στο χερι μου μονιμα θα καναν σε μπουντρουμια
θα ηθελα να μαθω που υπαρχουν μερη με πολιτισμενο τουρισμο και ωραιο γυναικιο πλυθισμο νεαρης ηλικιας
κυριως μακρια απο ατομα που ειναι λιγο καλυτεροι απο πιθικους

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
βασικα σταρχιδια μου που θα κανουν διακοπες οι ρωσοποντιοι......αν ηταν στο χερι μου μονιμα θα καναν σε μπουντρουμια
θα ηθελα να μαθω που υπαρχουν μερη με πολιτισμενο τουρισμο και ωραιο γυναικιο πλυθισμο νεαρης ηλικιας
οδησσο ,,ΟΧΙ
ΑΛΛΑ
ειναι το μονο μερος που ψιλομιλανε αγγλικα,κι ωραια πολη,,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν θελεις πολιτισμενο τουρισμο πας Κιεβο αλλα εκει οι τιμες ειναι τιμες για πολιτισμενους  :headbang:Οποτε καλητερα σε απολιτιστο μερος που να ειναι φτηνο και να μπορεσεις να κατσεις πολυ καιρο
οδησσο ,,ΟΧΙ
ΑΛΛΑ
ειναι το μονο μερος που ψιλομιλανε αγγλικα,κι ωραια πολη,,,
Ωραια πολη ειναι δε διαφωνο αλλα τι να το κανεις αν πας και φυγεις σαν τον Πιρφορο αγαμητος?Εκτος αν θες να πας για απλο τουρισμο οπως ερχονται οι γέροι τουριστες που βλεπω εδω με μια φωτογραφικη μηχανη κρεμασμενη στο λαιμο τους και πηγαινουνε με γκρουπ σαν τα προβατα στα μουσεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν λιγο διαβασα αυτο 

Αυτα γινανε στην πολη Белгород-Днестровский 86 χλμ απο την Οδησσο.Στη φωτογραφια γραφει το ονομα της ντισκο και μονο εκει υπαρχει ντισκο με το ονομα KLUMBA

Η σελιδα αυτης της ντισκο στο vkontakte ειναι

Βεβαια η πολη παρα ειναι μικρη για να παει κανεις 60.000 κατοικοι.

Επισκέπτης
οδησο να πας φιλε μου, αλλα γνωμη μου ειναι αρχες οκτωβριου,τοτε ειναι νορμαλ καιρος και πολυ φθηνοτερα τα ξενοδοχεια, αν θες βοηθεια για γκομενες αγκαζε οπως ταϊ μετα χαρας να σε βοηθησω σε πμ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οδησο να πας φιλε μου, αλλα γνωμη μου ειναι αρχες οκτωβριου,τοτε ειναι νορμαλ καιρος και πολυ φθηνοτερα τα ξενοδοχεια, αν θες βοηθεια για γκομενες αγκαζε οπως ταϊ μετα χαρας να σε βοηθησω σε πμ
Μ'αρεσει που θες και να βοηθισεις  :2funny:με της συμβουλες σου και 5000 σιγουρα θα γαμισει :2funny: εσυ σιγουρα εισαι ο πιο καταληλος να του δωσεις συμβουλες :2funny:παρτον να πατε μαζι και για καμακι :2funny:.Ελα σου εχω ενα δωρο εδω ειναι ενα Forum για αναπηρους οπως εσυ  :2funny:  θα βρεις ατομα σαν και σενα αναπηρους με κοινα ενδιαφεροντα  :2funny:
Σε καταλαβαινω που δεν θελεις τετοιους :2funny:αυτοι ομως δεν κανουνε κακο αντιθετα με μας ειναι πιο φιλικοι απο τους ντοπιους βεβαια αν θες γκομενες μακρια απ'αυτους γιατι απλουστατα θα νομισουν οτι εισαι κ'εσυ τετοιος και θα σε αποφευγουν
[youtube=425,350]UoIbrdLhkk0[/youtube] αν ομως εισαι στην κατηγορια των Ελληνων που εμφανησιακα μοιαζεις μ'αυτους ή εισαι μαυριδερος θα εισαι μειον.Γραψε ακριβως τι θελεις?Αν θελεις μονο να  :knockinb: θα πας σε μια πολη οπου δεν θα εχει καθολου τουριστες.Τωρα για Οδησσο θα σου βαλω τα λογια του Γιαννη που ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ και ειναι απο τους λιγους εδω μεσα που μπορεις να τον εμπιστευθεις:μολις γυρισα απο Οδησσο .Το Αρκαντια τις καθημερινες χαλάσε.Γεματο απο τουρκους/Μουνια επιπεδου Κολωνου.Σε κρυφα στουντο και μασαζ ,ψηλα οι τιμες κατω οι υπηρεσιες .Θελει πολυ ψαξιμο στο μαμπα για καμια ανεξαρτητη ,αλλα θελει καποια Ρωσικα .Τιμες απο 60 -100 Ε  αν εισαι σχετικα εμφανησιμος εχεις καποια πειρα και μιλας καποια Ρωσσικα και θες να  :knockinb:  τοτε πας σε καποια πολη της Ρωσσιας οπως Νοβγκοροντ,Πετροζαβοντσκ,Βολογκντα νοικιαζεις ενα σπιτι για ενα μηνα καμακωνεις και ξεσκιζεσαι στο  :knockinb: ή πας Λευκορωσια Μογκιλιωφ,Βιτεμπσκ στη Ρωσσια οι γκομενες ειναι πολυ καλητερες στο χαρακτηρα δεν εχουνε αυτη τη γυφτια των Ουκρανιδων που εχουνε μια ψωριοπεριφανεια ενω ειναι ηληθιες νομιζουν οτι καποιες ειναι.Για παραδηγμα απο Ρωσσια αν τους πω να ερθουνε Αγια Πετρουπολη ουτε να μου ζητησουν εισητηρια ουτε  :jerking: παιρνουν το τρενο ή το αεροπλανο και ερχονται.Οι Ουκρανες αμεσως θα σου πουνε να τους βαλεις το εισητηριο και αν τους πεις να ερθουν με τρενο θα σταβομουτσουνιασουν κιολας :rockon:!Ενω δεν εχουνε να φανε το παιζουνε οτι ειναι καποιες  :jerking:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
balkan ευχαριστω
δημητρη ευχαριστω και εσενα και τον σχοινοχαρα
κοιτα δημητρη δεν ρωταω ποτε για τιμες , απλα για να εχω μια γενικη εικονα
δεν παω και στο χιλτον αλλα παω παντα σε καλα ξενοδοχεια και οχι σε κοτετσια , αν δεν μπορω μενω σπιτι μου
δεν αντεχω τους βλαχορωσους , ειχα ασχημη εμπειρια στην ταυλανδη , δεν αντεχω γενικα πειτε με ρατσιστη αυτους τους δηθεν ποντιους , τους καυκασοτουρκους , μου βρωμανε τι να κανω και δημηουργουν ηχορυπανση
στις διακοπες εχω ενα μπατζετ 120-150 τη μερα για να σκορπαω , χωρις χοτελ και οδοιπορικα , μπορω να παω και με αμαξι
ειμαι αυτος το αμαξι μου ειναι αυτο ποσες μερες με ενα μπατζετ 3000 (χωρις τα βασικα ειπαμε ,μονο για φαγωμα) και που στο ανατολικο μπλοκ

Συνημμένα

• 1013859_333832320080747_1205059657_n.jpg
    1013859_333832320080747_1205059657_n.jpg
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 5.JPG
    5.JPG
    146,9 KB · Εμφανίσεις: 40

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βλεποντας τη φωτογραφια και το στυλ σου (χωρις να κρινω αν ειναι αληθινη ή οχι) και απο αυτα που γραφεις πρεπει να μην εχεις ασχολιθει πολυ με το ανατολικο μπλοκ.Πολλα που καποιος που πηγαινει συχνα εκει δεν δινει καθολου σημασια θα σου φανουνε τρελλα και εξωπραγματικα :rockon:!Παντος απο εμφανιση μετρας και αμαξι εχεις που γαμαει και δερνει (δεν κρινω αν ειναι δικο σου ή οχι αυτο δεν μπορω να το ξερω).Με 100-150 Οδησσο περνας καλα αν πας με καποιον που ξερει τα μερη περνας καλα και με πολυ λιγοτερα.Αγια Πετρουπολη υπολογιζε 150-250 εξαρταται τι θες να κανεις.Καλο ειναι αφου εμφανησιακα εισαι δυνατος και εχεις καποια λεφτα να διαθεσεις να αρχισεις να εξερευνεις το ανατολικο μπλοκ.Γιατι η Τα'ι'λανδη πεθανε πια οι τιμες καθε χρονο γινονται ολο και ακριβοτερες και δεν αξιζει πια να πηγαινεις.Για πόσο καιρο θες να πας πορνοεκδρομη ανατολικο μπλοκ?Εχει μεγαλη διαφορα η τακτικη που θα ακολουθισεις να πας για 5-6 μερες απο το αν πας για ενα μηνα.Καλο ειναι βεβαια να παει καποιος καπου για πολυ το λιγοτερο 15 μερες.Ουκρανια με τ'αμαξι μπορεις να πας αν το προσεχεις βεβαια και δεν το παρατας οπου βρεις.Για Ρωσσια καλητερα οχι γιατι κλεβουνε αμαξια παρα πολυ.Τωρα τα Ρωσσικα ειανι δυσκολα αλλα υπαρχουν και τα Ρουμανικα που ειναι πανευκολα να τα μαθει κανεις.Εγω με τα Ισπανικα που ξερω  αν Ρουμανοι ή Μολδαβοι μιλανε αργα  καταλαβαινω περιπου τι λενε!Κατα πασα πιθανοτητα τον Οκτωβριο θα ειμαι Κισινιωφ αν ειναι κανονισε να ερθεις.Και ο Τασος πρεπει να ειναι τοτε Κισινιωφ (ειστε και συμπολιτες  :))οποτε θα ειμαστε πολλοι.Τωρα ο Τασος εχει χαθει αλλα θα εμφανιστει πιστευω προς το τελος του μηνα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Βλεποντας τη φωτογραφια και το στυλ σου (χωρις να κρινω αν ειναι αληθινη ή οχι) και απο αυτα που γραφεις πρεπει να μην εχεις ασχολιθει πολυ με το ανατολικο μπλοκ.Πολλα που καποιος που πηγαινει συχνα εκει δεν δινει καθολου σημασια θα σου φανουνε τρελλα και εξωπραγματικα :rockon:!Παντος απο εμφανιση μετρας και αμαξι εχεις που γαμαει και δερνει (δεν κρινω αν ειναι δικο σου ή οχι αυτο δεν μπορω να το ξερω).Με 100-150 Οδησσο περνας καλα αν πας με καποιον που ξερει τα μερη περνας καλα και με πολυ λιγοτερα.Αγια Πετρουπολη υπολογιζε 150-250 εξαρταται τι θες να κανεις.Καλο ειναι αφου εμφανησιακα εισαι δυνατος και εχεις καποια λεφτα να διαθεσεις να αρχισεις να εξερευνεις το ανατολικο μπλοκ.Γιατι η Τα'ι'λανδη πεθανε πια οι τιμες καθε χρονο γινονται ολο και ακριβοτερες και δεν αξιζει πια να πηγαινεις.Για πόσο καιρο θες να πας πορνοεκδρομη ανατολικο μπλοκ?Εχει μεγαλη διαφορα η τακτικη που θα ακολουθισεις να πας για 5-6 μερες απο το αν πας για ενα μηνα.Καλο ειναι βεβαια να παει καποιος καπου για πολυ το λιγοτερο 15 μερες.Ουκρανια με τ'αμαξι μπορεις να πας αν το προσεχεις βεβαια και δεν το παρατας οπου βρεις.Για Ρωσσια καλητερα οχι γιατι κλεβουνε αμαξια παρα πολυ.Τωρα τα Ρωσσικα ειανι δυσκολα αλλα υπαρχουν και τα Ρουμανικα που ειναι πανευκολα να τα μαθει κανεις.Εγω με τα Ισπανικα που ξερω  αν Ρουμανοι ή Μολδαβοι μιλανε αργα  καταλαβαινω περιπου τι λενε!Κατα πασα πιθανοτητα τον Οκτωβριο θα ειμαι Κισινιωφ αν ειναι κανονισε να ερθεις.Και ο Τασος πρεπει να ειναι τοτε Κισινιωφ (ειστε και συμπολιτες  :))οποτε θα ειμαστε πολλοι.Τωρα ο Τασος εχει χαθει αλλα θα εμφανιστει πιστευω προς το τελος του μηνα.
πολυ ωραια , ευχαριστω για την απαντηση
δεν εχω ασχοληθει ανατολικα περα απο τσεχια σλοβακια και λιγο ρουμανια και τα κοντινα της βουλγαριας
χρονο εχω αλλα νομιζω 10 μερες θα ειναι ο.κ για πρωτη αναγνωριση
οκτωβριο βολευει γιατι ειναι αρκετα μακρια και νομιζω οτι θα ερθω προς τα εκει

(χαχα ο.κ οι φοτο ειναι οριτζιναλ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom