Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
fssssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttt  zagaariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εδο πανο κλαινεεε τα ρουμανιαΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαυρο δακρι λεμεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σχινο αξιοςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αλλα κοψε τησ μαλακιεσ μαζεψεεε λευτεεεεεεεεααααα το καλοκαιριιιιιιι με εθνικη βραζιλιαααααααα παμεεεεε!!!!!! ολοι οι σοβαροιιιι ελληναραδες σεξουλοκινοιγοι που σεβονυταααιι τα αρχιδια τουςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΒΡΑΖΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΟΗ ΜΑς ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!! ΜΟΥΝΤΙΛΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: ΨΟΜΙ ΜΕ ΦΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΗΗΗΗ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2013-11-16_192854.png
    2013-11-16_192854.png
    331,7 KB · Εμφανίσεις: 59

Επισκέπτης
καλη και η οδησσος
οπως λεει ο ΘΕΙΟΣ ΑΛΛΑΝ και 1 και 2 και 3

Συνημμένα

• 2BafpOtn8hU.jpg
    2BafpOtn8hU.jpg
    201,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • yE9b5LBryEg.jpg
    yE9b5LBryEg.jpg
    189,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
σχινο αξιοςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αλλα κοψε τησ μαλακιεσ μαζεψεεε λευτεεεεεεεεααααα το καλοκαιριιιιιιι με εθνικη βραζιλιαααααααα παμεεεεε!!!!!! ολοι οι σοβαροιιιι ελληναραδες σεξουλοκινοιγοι που σεβονυταααιι τα αρχιδια τουςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΒΡΑΖΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΟΗ ΜΑς ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!! ΜΟΥΝΤΙΛΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: ΨΟΜΙ ΜΕ ΦΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΗΗΗΗ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ηρεμαααααααααααααααααααααααααααααααααα
τοχετε γρουσουζεψει το θεμα,,,,, :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καλη και η οδησσος
Αμα σε πάρουν πρέφα οι ελλήνιδες  ότι χαλας τοσα λευτα  για να γκαμας τέτοια μπαζα ..... θα σου κάνουν ντου στην ραφηνα και θα σε σκίσουν στο μουνι  και στα τσιμπουκια   :2funny: :2funny: :2funny: … ποσο το κιλό οι μοσχαρισιες? Σε κολισε σαβουρογαμια ο αλλανταλον ??

Συνημμένα

• 2013-11-17_220248.png
    2013-11-17_220248.png
    168 KB · Εμφανίσεις: 77

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο Ελληνικο στην πλατεια εχει ωραιο σουβλακι βεβαια ο Γρηγοράκης που τα ψηνει ειναι πολυ αργος κανει να στα δτιαξει μια ωρα! :2funny:Το παγωμενο γιαουρτι πολυ ακριβο ειναι!
καλη και η οδησσος
Ωραιες φωτο  :2funny:.Εγω προσπαθω να ειμαι δικαιος.Οι γκομενες αυτες δεν ειναι ουτε κουκλαρες ουτε και εντελως χάλια.Με 500-700 Γκριβνια στην καθε μια (εξαρταται πως θα το κανονισεις) της εχεις για ολη τη νυχτα  :)Σιγουρα στην Οδησσο μπορεις να βρεις και καλητερη αλλα πολλες φορες καλητερα να βρεις μια λιγοτερο ομορφη και να κανει αυτα που θελεις παρα μια κουκλαρα και να σου ζαλιζει τ'αρχηδια.Μια ωραια δεν θα δεχοταν να κανει αυτα με τιποτα ενω αυτες τα δεχοντε ολα.Καλο ειναι να εχει κανεις και τετοιες για ανωμαλιες αλλα και ωραιες γκομενες για να βγει καπου εξω.Εμενα αυτο το μικρο σημερα δεν ηθελε με τιποτα να το φωτογραφισω φωβοταν οτι θα το βαλω στο ιντερνετ αν τσακωθουμε :2funny:.Με τραβηξε ομως βιντεο στο εμπορικο κεντρο που ηθελα  :2funny: πλανα απο το καινουργιο βιντεακι που ετοιμαζω.

Συνημμένα

• evrazia sushi.jpg
    evrazia sushi.jpg
    161,9 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
Στο Ελληνικο στην πλατεια εχει ωραιο σουβλακι βεβαια ο Γρηγοράκης που τα ψηνει ειναι πολυ αργος κανει να στα δτιαξει μια ωρα! :2funny:Το παγωμενο γιαουρτι πολυ ακριβο ειναι!Ωραιες φωτο  :2funny:.Εγω προσπαθω να ειμαι δικαιος.Οι γκομενες αυτες δεν ειναι ουτε κουκλαρες ουτε και εντελως χάλια.Με 500-700 Γκριβνια στην καθε μια (εξαρταται πως θα το κανονισεις) της εχεις για ολη τη νυχτα  :)Σιγουρα στην Οδησσο μπορεις να βρεις και καλητερη αλλα πολλες φορες καλητερα να βρεις μια λιγοτερο ομορφη και να κανει αυτα που θελεις παρα μια κουκλαρα και να σου ζαλιζει τ'αρχηδια.Μια ωραια δεν θα δεχοταν να κανει αυτα με τιποτα ενω αυτες τα δεχοντε ολα.Καλο ειναι να εχει κανεις και τετοιες για ανωμαλιες αλλα και ωραιες γκομενες για να βγει καπου εξω.Εμενα αυτο το μικρο σημερα δεν ηθελε με τιποτα να το φωτογραφισω φωβοταν οτι θα το βαλω στο ιντερνετ αν τσακωθουμε :2funny:.Με τραβηξε ομως βιντεο στο εμπορικο κεντρο που ηθελα  :2funny: πλανα απο το καινουργιο βιντεακι που ετοιμαζω.
Ηθελα να δω λεσβιακο με 3 γκομενες.... ε το ειδα
και εβγαλα και τις φωτο μου κι ολα )))))
αυτα που αλλοι δεν τα εχουν δει στα ονειρα τους εγω τα κανω  ))))
Απο αυριο θα ειμαι με αλλες
Ξεχασα--------> το κοστος για ολο το 24ωρο μαζι μου ηταν 180 ευρω και για τις 3

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Εχεις παει με πολυ καλυτερες , ετσι οπως βλεπω τις φωτογραφίες πιο ελκυστικα για μενα ειναι τα σουσι του Δημητρακη απο τις γκομενες που ποσταρεις εσυ .  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην τιμη επεσα μεσα 1500-2100 ειπα.2000 εδωσες :)
Εχεις παει με πολυ καλυτερες , ετσι οπως βλεπω τις φωτογραφίες πιο ελκυστικα για μενα ειναι τα σουσι του Δημητρακη απο τις γκομενες που ποσταρεις εσυ .  :2funny:
Κοιτα το εγραψα και παραπανω.Με αυτες της μετριες μπορεις να κανεις ανωμαλιες.Εγω στο Σούσι πηγα με ενα μικρο (το οτι δεν ειναι φωτο απο ιντερνετ φενεται και απο το ενα τηλεφωνο μου,τετοιο τηλεφωνο δε νομιζω οτι εχουνε πολλοι.παραλιγο να το φαει και το ψαρι  :2funny:) το κοριτσακι δεν ηθελε με τιποτα να το φωτογραφισω φοβοταν μην το βαλω στο ιντερνετ.Για να το  :knockinb: πρεπει να βγω 3-4 φορες και να υποκρινομαι.Ειναι βεβαια πολυ γλυκο κοριτσακι και αξιζει.Καλο ειναι παντος να εχεις και τετοιες φτηνιαρες που κανουν ανωμαλιες.

Συνημμένα

• IMG_0204a.jpg
    IMG_0204a.jpg
    132,8 KB · Εμφανίσεις: 82
  • IMG_0206a.jpg
    IMG_0206a.jpg
    133,2 KB · Εμφανίσεις: 61

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Στην τιμη επεσα μεσα 1500-2100 ειπα.2000 εδωσες :)Κοιτα το εγραψα και παραπανω.Με αυτες της μετριες μπορεις να κανεις ανωμαλιες.Εγω στο Σούσι πηγα με ενα μικρο (το οτι δεν ειναι φωτο απο ιντερνετ φενεται και απο το ενα τηλεφωνο μου,τετοιο τηλεφωνο δε νομιζω οτι εχουνε πολλοι.παραλιγο να το φαει και το ψαρι  :2funny:) το κοριτσακι δεν ηθελε με τιποτα να το φωτογραφισω φοβοταν μην το βαλω στο ιντερνετ.Για να το  :knockinb: πρεπει να βγω 3-4 φορες και να υποκρινομαι.Ειναι βεβαια πολυ γλυκο κοριτσακι και αξιζει.Καλο ειναι παντος να εχεις και τετοιες φτηνιαρες που κανουν ανωμαλιες.

Ρε φίλε δε γαμασ που δε γαμασ δε πασ για ψάρεμα ???

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Στο Ελληνικο στην πλατεια εχει ωραιο σουβλακι βεβαια ο Γρηγοράκης που τα ψηνει ειναι πολυ αργος κανει να στα δτιαξει μια ωρα! :2funny:Το παγωμενο γιαουρτι πολυ ακριβο ειναι!Ωραιες φωτο  :2funny:.Εγω προσπαθω να ειμαι δικαιος.Οι γκομενες αυτες δεν ειναι ουτε κουκλαρες ουτε και εντελως χάλια.Με 500-700 Γκριβνια στην καθε μια (εξαρταται πως θα το κανονισεις) της εχεις για ολη τη νυχτα  :)Σιγουρα στην Οδησσο μπορεις να βρεις και καλητερη αλλα πολλες φορες καλητερα να βρεις μια λιγοτερο ομορφη και να κανει αυτα που θελεις παρα μια κουκλαρα και να σου ζαλιζει τ'αρχηδια.Μια ωραια δεν θα δεχοταν να κανει αυτα με τιποτα ενω αυτες τα δεχοντε ολα.Καλο ειναι να εχει κανεις και τετοιες για ανωμαλιες αλλα και ωραιες γκομενες για να βγει καπου εξω.Εμενα αυτο το μικρο σημερα δεν ηθελε με τιποτα να το φωτογραφισω φωβοταν οτι θα το βαλω στο ιντερνετ αν τσακωθουμε :2funny:.Με τραβηξε ομως βιντεο στο εμπορικο κεντρο που ηθελα  :2funny: πλανα απο το καινουργιο βιντεακι που ετοιμαζω.
Πέστα, πέστα, ακριβώς έτσι είναι!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Στην τιμη επεσα μεσα 1500-2100 ειπα.2000 εδωσες :)Κοιτα το εγραψα και παραπανω.Με αυτες της μετριες μπορεις να κανεις ανωμαλιες.Εγω στο Σούσι πηγα με ενα μικρο (το οτι δεν ειναι φωτο απο ιντερνετ φενεται και απο το ενα τηλεφωνο μου,τετοιο τηλεφωνο δε νομιζω οτι εχουνε πολλοι.παραλιγο να το φαει και το ψαρι  :2funny:) το κοριτσακι δεν ηθελε με τιποτα να το φωτογραφισω φοβοταν μην το βαλω στο ιντερνετ.Για να το  :knockinb: πρεπει να βγω 3-4 φορες και να υποκρινομαι.Ειναι βεβαια πολυ γλυκο κοριτσακι και αξιζει.Καλο ειναι παντος να εχεις και τετοιες φτηνιαρες που κανουν ανωμαλιες.
Οι ομορφες κανουν τις πιο ωραιες ανωμαλιες .  :2funny:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Οι ομορφες κανουν τις πιο ωραιες ανωμαλιες .  :2funny:

ρε τιπε για πε μασ πιστεβεισ οτι ο Δημητράκης γαμάη γιατι όλο φωτογραφιεσ απο αγάλματα βαζει, σουβλάκια, σούσι, πλατίες  και νιμου ουτε για δίγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom