Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω  :think: αλλα δεν βέπω το λογο ο Χάρης να πει ψεματα,πιστευω οτι αν ηταν με το Σινοχάρα θα το ελεγε  :think:γιατι να το κρυψει?.Στο κατω κατω αν καποιος τον εφερε σε επαφη με τον Σινοχάρα ειμαι εγω.Εγω δεν ειμαι κομπλεξικος σαν το Σινοχάρα να βαζω κλωνους και να βριζω.Ο Χάρης μου ειπε οτι θελει να τον γνωρισει του ειπα οτι μπορει να ταιριαξουνε γιατι εχουνε κοινα ενδιαφεροντα (βρισκουνε μια γκομενα και την εχουνε μερες μαζι τους).Και εστειλα με ΠΜ στον Σινοχάρα το Σκα'ι'π του Χάρη.

δεν χρειαζεται φιλε να σκεφτω για κατι το οποιο ειμαι σιγουρος . εσυ μαλλον πρεπει να σκεφτεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν χρειαζεται φιλε να σκεφτω για κατι το οποιο ειμαι σιγουρος . εσυ μαλλον πρεπει να σκεφτεις...
Αυτο δεν εχει καμια λογικη  :2funny: Ο Σινοχάρας μετα απο τα ψεματα που ειπε για το γάμο των μεγιστανων  :2funny: θα εκανε το αντιθετο θα εβαζε τον Χάρη να γραψει οτι  :knockinb: καθε μερα φωτομοντελα!Γιατι να πει στον Χάρη να γραψει οτι δεν τον συναντησε? :think:
  Να τον συναντισε ο Χάρης 3-4 φορες οπως τον Αλαν και να κατσανε και να τα ειπανε ειναι λογικο δεν ειναι τιποτα το περιεργο ουτε νομιζω οτι πρεπει να ειναι μυστηκο αν εγινε :huh:!Τι εγω θα παρεξηγουμουνα αν τον συναντουσε? :2funny:αφου εγω τους εφερα σε επαφη!

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
o αλλαννταλλον θα μπορουσε να γραπσει της πληροφοριες του αφου προσφατα γυρισε απο εκει.χαβαλες τυπος βρεθηκαμε 3 φορες για καφε.μετα ειχα απο πολταβα και κυπρο φιλοξενουμενους και δεν βρικα χρονο.ο αλλανταλον συνοδευοταν απο μια κοπελα απο τιρασπολ.για τον σινοχαρα δεν τον γνωρισα ποτε πρωσωπικα ουτε εχουμε ποτε μηλισει,απο τον δημητρακι ακουσα οτι ηταν οδυσσο.εκτος του αλλαν ο μονος ελληνας που γνωρισα ηταν φιλος κυπριου,συνεργατες σε ναυτιλιακα.θα παρακαλουσα τους φιλους αλλαν,σινοχαρα να δωσουν πλιροφοριες απο την προσφατη επισκεπση τους για να βοηθησουμαι τα παιδεια που θα ειναι εκει το πασχα.σας ευχαριστω ολους για καθε πλοροφορια που δινεται.

Γιατι τοσα ψεματα χαρη?1)ο αλλανταλον συνοδευοταν παντα με τον σινοχαρα 2) φυσικα και εχεις γνωρισει τον σινοχαρα και μιλατε πολυ συχνα στο skype.3)εχεις γνωρισει σχεδον ολους τους ελληνες της οδησσου και οχι μονον εναν (λογικο αφου εισαι κολλημενος με μια παντρεμενη και πας 3-4 φορες τον χρονο οδησσο) 4)πληροφοριες πρεπει να δινεις εσυ που ξερεις πολυ καλα την οδησσο και να κανεις και καμια πασα απο τα μουνια που γαμας(μην εισαι μονοφαγας)
περιμενω να εισαι πιο ειλικρινεις στο μελλον...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι τοσα ψεματα χαρη?1)ο αλλανταλον συνοδευοταν παντα με τον σινοχαρα 2) φυσικα και εχεις γνωρισει τον σινοχαρα και μιλατε πολυ συχνα στο skype.3)εχεις γνωρισει σχεδον ολους τους ελληνες της οδησσου και οχι μονον εναν (λογικο αφου εισαι κολλημενος με μια παντρεμενη και πας 3-4 φορες τον χρονο οδησσο) 4)πληροφοριες πρεπει να δινεις εσυ που ξερεις πολυ καλα την οδησσο και να κανεις και καμια πασα απο τα μουνια που γαμας(μην εισαι μονοφαγας)
περιμενω να εισαι πιο ειλικρινεις στο μελλον...
Γρηγοράκη εσυ εισαι? :2funny:Αυτο οτι δεν δινει γκομενες ειναι δικαιωμα του,δεν μπορεις να τον κατηγορισεις γ'αυτο.Σχετικα με την τρελλη που γραφεις ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα αυτουνου του αρεσουν οι τρελλες και κακες γουσταρει να αλληλοκλανοντε και να κανουνε κακιες ο ενας στον αλλον του αρεσει αυτο το παιχνηδι!Τον παιρνει αυτη τηλεφωνο και την φτυνει  :2funny: και μετα την παιρνει αυτος τηλεφωνο και τον κλανει ή του λεει σβισε το τηλεφωνο μου και μη με ξαναενοχλισεις και μετα μονη της τον παιρνει τηλεφωνο  :huh: :2funny:!Ο καθενας οπως τη βρισκει!Ο Χάρης ομως δεν καθεται μονο μαζι της παντα εχει καποια να  :knockinb: και καλα κανει.
  Σχετικα με το Σινοχάρα εχει μια διαφορα με το Χάρη.Ο Χάρης ειναι υπερκινητικος παει εδω παει εκει,συνεχεια γυριζει το πρω'ι' παει για τρεξιμο.Μπορει να παει 6-7 φορες τη μερα στο εμπορικο κεντρο Αθήνα να κατσει για 10-15 λεπτα την καθε φορα μετα να παει καπου αλλου κλπ. Ο Σινοχάρας ειναι δυσκινητος αδυνατον να ακολουθισει τετοιους ρυθμους!Κ'εγω πιστευω οτι με το Σινοχάρα βρεθηκανε και τα ειπανε (τωρα γιατι ο Χάρης το κρυβει ρωτησε τον ιδιο) αλλα οτι ητανε μαζι συνεχεια λιγο δυσκολο το βλεπω.
   Η Οδησσος δεν εχει και πολλα μερη ενα εμπορικο κεντρο στο κεντρο της πολης ενα πεζοδρομο και παρκο και μερικα κλαμπ μετα απο 3-4 μερες σκυλοβαριεσαι!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Γρηγοράκη εσυ εισαι? :2funny:Αυτο οτι δεν δινει γκομενες ειναι δικαιομα του,δεν μπορεις να τον κατηγορισεις γ'αυτο.Σχετικα με την τρελλη που γραφεις ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα αυτουνου του αρεσουν οι τρελλες και κακες γουσταροι να αλληλοκλανοντε και να κανουνε κακιες ο ενας στον αλλον του αρεσει αυτο το παιχνηδι!Τον παιρνει αυτη τηλεφωνο και την φτυνει  :2funny: και μετα την παιρνει αυτος τηλεφωνο και τον κλανει ή του λεει σβισε το τηλεφωνο μου και μη με ξαναενοχλισεις και μετα μονη της τον παιρνει τηλεφωνο  :huh: :2funny:!Ο καθενας οπως τη βρισκει!Ο Χάρης ομως δεν καθεται μονο μαζι της παντα εχει καποια να  :knockinb: και καλα κανει.
   Σχετικα με το Σινοχάρα εχει μια διαφορα με το Χάρη.Ο Χάρης ειναι υπερκινητικος παει εδω παει εκει,συνεχεια γυριζει το πρω'ι' παει για τρεξιμο.Μπορει να παει 6-7 φορες τη μερα στο εμπορικο κεντρο Αθήνα να κατσει για 10-15 λεπτα την καθε φορα μετα να παει καπου αλλου κλπ. Ο Σινοχάρας ειναι δυσκινητος αδυνατον να ακολουθισει τετοιους ρυθμους!Κ'εγω πιστευω οτι με το Σινοχάρα βρεθηκανε και τα ειπανε (τωρα γιατι ο Χάρης το κρυβει ρωτησε τον ιδιο) αλλα οτι ητανε μαζι συνεχεια λιγο δυσκολο το βλεπω.
    Η Οδησσος δεν εχει και πολλα μερη ενα εμπορικο κεντρο στο κεντρο της πολης ενα πεζοδρομο και παρκο και μερικα κλαμπ μετα απο 3-4 μερες σκυλοβαριεσαι!

Καλημέρα Δημήτρη! Μάλλον πρέπει να δραπετεύσουμε από Ελλάδα για εξωτερικό.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γρηγοράκη εσυ εισαι? :2funny:Αυτο οτι δεν δινει γκομενες ειναι δικαιωμα του,δεν μπορεις να τον κατηγορισεις γ'αυτο.Σχετικα με την τρελλη που γραφεις ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα αυτουνου του αρεσουν οι τρελλες και κακες γουσταρει να αλληλοκλανοντε και να κανουνε κακιες ο ενας στον αλλον του αρεσει αυτο το παιχνηδι!Τον παιρνει αυτη τηλεφωνο και την φτυνει  :2funny: και μετα την παιρνει αυτος τηλεφωνο και τον κλανει ή του λεει σβισε το τηλεφωνο μου και μη με ξαναενοχλισεις και μετα μονη της τον παιρνει τηλεφωνο  :huh: :2funny:!Ο καθενας οπως τη βρισκει!Ο Χάρης ομως δεν καθεται μονο μαζι της παντα εχει καποια να  :knockinb: και καλα κανει.

:2funny: δεν μας τα λες σωστα και εσυ δημητρακη. η κοπελα που αναφερεις (τρελη)ειναι μια χαρα κοπελα (παντρεμενη)που απλα εχει ζητησει  απο τον χαρη να σταματησει να την ενοχλει εδω και χρονια. (του απανταει πολυ σπανια και οταν ο χαρης παει οδησσο αυτη εξαφανιζεται). τωρα πες μου εσυ αφου ο χαρης εχει φαει τοσο κλασιμο και φτυσιμο γιατι επιμενει?
με τον σινοχαρα εχεις δικιο 3-4 φορες βρεθηκανε στο αθηνα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλημέρα Δημήτρη! Μάλλον πρέπει να δραπετεύσουμε από Ελλάδα για εξωτερικό.
Η Πορνομεταναστευση ειναι η μονη λυση!
:2funny: δεν μας τα λες σωστα και εσυ δημητρακη. η κοπελα που αναφερεις (τρελη)ειναι μια χαρα κοπελα (παντρεμενη)που απλα εχει ζητησει  απο τον χαρη να σταματησει να την ενοχλει εδω και χρονια. (του απανταει πολυ σπανια και οταν ο χαρης παει οδησσο αυτη εξαφανιζεται). τωρα πες μου εσυ αφου ο χαρης εχει φαει τοσο κλασιμο και φτυσιμο γιατι επιμενει?
με τον σινοχαρα εχεις δικιο 3-4 φορες βρεθηκανε στο αθηνα..
Και αυτη τον τσιγκλαει αν ο Χάρης δεν την παρει τηλεφωνο για αρκετο καιρο και εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα θα του στειλει μυνημα. Με τον αντρα της δεν τα παει καθολου καλα εχει παρα πολλα ψυχολογικα προβληματα αυτη η κοπελα!Απο τη φωτογραφια φενεται αμεσως!Ασε που πρεπει να κανει χάλια γαμησι!Του Χάρη του αρεσουνε τετοιες γκομενες να της κλανει να τον κλανουνε να βγαζουνε κακια ο ενας στον αλλον κλπ. ο καθενας οπως τη βρισκει.Εγω ειμαι πολυ διαφορετικος θελω να ερχονται να της  :knockinb: χωρις να με ζαλιζουν!

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η Πορνομεταναστευση ειναι η μονη λυση!Και αυτη τον τσιγκλαει αν ο Χάρης δεν την παρει τηλεφωνο για αρκετο καιρο και εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα θα του στειλει μυνημα. Με τον αντρα της δεν τα παει καθολου καλα εχει παρα πολλα ψυχολογικα προβληματα αυτη η κοπελα!Απο τη φωτογραφια φενεται αμεσως!Ασε που πρεπει να κανει χάλια γαμησι!Του Χάρη του αρεσουνε τετοιες γκομενες να της κλανει να τον κλανουνε να βγαζουνε κακια ο ενας στον αλλον κλπ. ο καθενας οπως τη βρισκει.Εγω ειμαι πολυ διαφορετικος θελω να ερχονται να της  :knockinb: χωρις να με ζαλιζουν!
κανεις μεγαλο λαθος. η κοπελα αυτη του αρεσει επειδη εχει μια πολυ καλη θεση στην δουλεια της και δεν πουτανιζει . αυτοι ειναι οι λογοι που εχει κολλησει(απ οτι φαινεται δεν τον ενοχλει που ειναι παντρεμενη)
αλλωστε θελει να την παντρευτει και αυτος!(δεν νομιζω να ηθελε κατι τετοιο αν ειχε παρα πολλα ψυχολογικα προβληματα οπως μας λες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
οδυσσο παω 8-9 φορες τον χρονο,1-2 φορες τον χρονο ταχιδευω και σε αλλες χωρες,δεκεβριο σερβια,βοσνια και μαιο παω σοφια,σαλονικι,σκοπια.μονο πασχα,χριστουγεννα και αυγουστο δεν ταξιδευω.για να γραφω πλιροφοριες πρεπει να με ρωτανε,απο μονος ιστοριες δεν μου αρεσει να λεω.ολοι οι φιλοι στο site ταχιδευουμαι για διαφορετικους λογους.σε οτι μπορω να βοηθησω απαντω σε πρωσωπικα pm.για γενικες πλιροφοριες γραφω να βλεπουν ολοι.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οδυσσο παω 8-9 φορες τον χρονο,1-2 φορες τον χρονο ταχιδευω και σε αλλες χωρες,δεκεβριο σερβια,βοσνια και μαιο παω σοφια,σαλονικι,σκοπια.μονο πασχα,χριστουγεννα και αυγουστο δεν ταξιδευω.για να γραφω πλιροφοριες πρεπει να με ρωτανε,απο μονος ιστοριες δεν μου αρεσει να λεω.ολοι οι φιλοι στο site ταχιδευουμαι για διαφορετικους λογους.σε οτι μπορω να βοηθησω απαντω σε πρωσωπικα pm.για γενικες πλιροφοριες γραφω να βλεπουν ολοι.

δωσε μουνια στο λαο να γαμισει χαρη ! μην εισαι παρτακιας...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κανεις μεγαλο λαθος. η κοπελα αυτη του αρεσει επειδη εχει μια πολυ καλη θεση στην δουλεια της και δεν πουτανιζει . αυτοι ειναι οι λογοι που εχει κολλησει(απ οτι φαινεται δεν τον ενοχλει που ειναι παντρεμενη)
αλλωστε θελει να την παντρευτει και αυτος!(δεν νομιζω να ηθελε κατι τετοιο αν ειχε παρα πολλα ψυχολογικα προβληματα οπως μας λες)
Εχω δει τη σελιδα της στο вконтакте και αμεσως καταλαβα οτι ειναι μια ασεξουαλικη,προβληματικη και ψυχανωμαλη.Αυτη αν την πατρευτης σιγουρα δεν θα πηδιεται με κανεναν αλλα ουτε και μαζι σου! :2funny:Και ο Χάρης παντος της εχει κανει πολλα καψωνια  :2funny:.Αφου του αρεσουνε οι ψυχανωμαλες τι να κανουμε.Αλλα οπως ειπα δεν ασχολειται μονο μ'αυτην αλλα εχει κ'αλλες παραλληλα  :)
δωσε μουνια στο λαο να γαμισει χαρη ! μην εισαι παρτακιας...
Αυτο το εχει αλλα ειναι δικαιομα του δεν  χρωσταει σε κανεναν για να τους φερνει γκομενες.
  Αφου λες οτι ειδες το Σινοχάρα γιατι δεν προσπαθισες να τον τραβιξεις βιντεο? :2funny:ή τουλαχιστον να τον φωτογραφισεις? :2funny: Πως και εχασες τετοια ευκαιρια?Μηπως δεν τον ειδες και στο ειπανε οτι ηταν εκει? :think: Εγω του Πριόνι ηθελα να του βαλω λουράκι για να τον παω βολτα  :2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
στην κιπρο δεν εχει γκομενες?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εχει 10-30 ευρο.με κυπριες πρεπει να εχεις κυκλο,κοινους φιλους,να σε γνωριζουν.δεν σου μιλανε στον δρομο η στο κλαμπ,σε σνομπαρουν.οι νεα γενια μικρουλεσ που βλεπω 13-17 σε καμακωνουν οι ιδιες!δεν εχω facebook,οι φιλοι ολοι γυρισαν απο σπουδες με οικογενεια και εγω απο 15 χρονων με ρωσιδες μιλω και κανω παρεα.ρωσια,ουκρανια παντου μιλω,καμακωνω,εδω στα αρχιδια μου τις σνομπαρω ολες.στην μοσχα τις γραφω,ποσο τα ηλιθια εδω.δεν με ενδιαφερουν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εχει 10-30 ευρο.με κυπριες πρεπει να εχεις κυκλο,κοινους φιλους,να σε γνωριζουν.δεν σου μιλανε στον δρομο η στο κλαμπ,σε σνομπαρουν.οι νεα γενια μικρουλεσ που βλεπω 13-17 σε καμακωνουν οι ιδιες!δεν εχω facebook,οι φιλοι ολοι γυρισαν απο σπουδες με οικογενεια και εγω απο 15 χρονων με ρωσιδες μιλω και κανω παρεα.ρωσια,ουκρανια παντου μιλω,καμακωνω,εδω στα αρχιδια μου τις σνομπαρω ολες.στην μοσχα τις γραφω,ποσο τα ηλιθια εδω.δεν με ενδιαφερουν.

βρωμιαρες ειναι οι κυπριες τυπε σορρυ κιολας,δν τις πολυπαω.ειχα γκομενα μια κυπριοβουλγαρα απο κυπρο λευκωσιτα τυπε  :grin:
εσυ που μενεις εκει?γιατι εχω γυρισει ολο το νησι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
βρωμιαρες ειναι οι κυπριες τυπε σορρυ κιολας,δν τις πολυπαω.ειχα γκομενα μια κυπριοβουλγαρα απο κυπρο λευκωσιτα τυπε  :grin:
εσυ που μενεις εκει?γιατι εχω γυρισει ολο το νησι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ουτε εγω τις παω,απαισια συμπεριφορα.

Godharry

Μέλος