Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δεν παω παλαντιουμ.ακυρο η βιζιτα σε μια ωρα ειπε.αυριο θα παω σε ενα σαλον με 8 καλες κοπελες με 350 γριβνα,τα μισα απο αυτα που ηθελε η αλλη.η φοτο ειναι αληθινες στο μιστερ χ λεει φοτο ελεγμενες αλλα πρεπει να ξερεισ ρωσικα.τα κλαμπ δεν νομιζω να δουλευουν σημερα,αδεια ολα.στα εστιατορια κανανε εκπτωσεις μου ειπανε,πηγα στο γεωργιανο εδωσα 30 γριβνα περισοτερα,ενα ευρο συν 30 γριβνα στην κοπελα.ειμαι πτωμα αυπνοσ,ας παω αυριο το πρωοι σαλον,τωρα εχει περιεργους πολλους στην οδυσσο το βραδι.μου ειπανε μνα προσεχω απο οσους φορουν αθλιτικα στολες ειναι κουβαλητη και ειναι λιγο επικυνδηνα,δεν κανει το βραδι μονοσ

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χαρη ,που εχει σαλον στην Οδησσο ? μπορεις να βαλεις ινφο ?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δυστυχως στο μιστερ χ ειναι στα ρωσικα,περνεις τηλεφωνα και λενε διευθηνση,αν δεν παρεις τηλεφωνο δεν ανοιγουν.σημερα βγηκα με δυο κοπελες,αυριο θα βρεθω με αυτη που μου αρεσε,καλο κοριτσακι η αλλη που με τρελανε η σποιτονυκοκυρα κρυφοβιζιτα απο πολταβα.ηρθε εφαγε αλλα δεν ηρθε σπιτι,η μικρη υταν αυπνη αυριο ομως θα της πω εφυγες δεν χανω τον χρονο μου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πηγα σε 3 μπουρδελακια γυρο,αισχος!τιποτα,χαλια μαυρα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τρελαθηκα ρε ολες με δουλευουν ,λες ποσα και λενε 100 δολαρια ενω επαιρναν 400 γριβνα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
στο παλατιουμ θα ζητανε 300-500 δολαρια με τα παραλογα εδω που γινονται

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
βρηκα μια ομορφη κοπελα που θελει σπονσορα,μενει 200 κμ απο οδυσσο,τις ειπα να ερθει να μεινει 3 μερεσ και θα ερθει.μολησα με 3 αλλες 600 γριβνα συν ταχι 100.θα περιμενω καλυτερα την μικρη και αυριο βλεπουμε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τα εμπλεξα παλι,περιμενω την κοπελα η ωρα 7 απο αλλη πολη και με πηρε η χτεσινη μικρη.τις ειπα δεν μου απαντησες και νομισα με δουλεθεις οπως ολες καλεσα μια κοπελα 2-3 μερες απο αλλη πολη,αγορασε ειδη εισιτιριο.θα βρεθω με τιν μικρη τωρα για καφε,να τισ παρω ενα πακετο τσγαρα και 2-3 ευρο να κρατα και θα τισ πω σε 2 μερες ειμαι ελευθεροσ για σενα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλυτερα που ειπα την αληθεια τωρα δεν με εχουν δεδομενο χαχαχα.αλλο προβλημα που εχω εδω ειναι η τρελη,μου γραφει στο σκαυπ να βρεθουμε,της λεω δεν εχω συνεχεια ιτερνετ,μονο σπιτι,λεει να κατσεισ σπιτι δεν με ενδιαφερει και να με περιμενεις να στειλω!δεν ειμαι ανετη στο κινητο.ειπε αυριο 9 μετα το σχολειο αγγλικων θα βρεθουμε αν δεν ειναι ο αντρας μου εκει.ελπιζω να μην με παρει τσακωτο με τισ μικρες γιατι την γαμησα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
βρηκα βιζιτες με 600 αλλα προτιμησα να σπονσαρω την μικρουλα απο μακρια,2 μερεσ θα την αφησω αν και οταν δει ποσο χουβαρτασ ειμαι δεν φευγει χαχαχα.περιμενα και αλλη απο πολταβα 2 μερεσ πριν φυγω ισωςτην γραψω.χτες 36 το γριβνα,σημερα 32 μετα παλι θα το αλλαξουν,4-5 φορες την μερα το αλλαζουν

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εδιωξα την μικρουλα την επομενη,την πηδηξα και τισ ειπα μου αρεσει καπεια και θα την καλεσω σπιτι.ηρθε και η αλλη σπιτι τελικα καιν την παρουσιασα την μικρη σαν φιλη που ηρθε για μια μερα απο αλλη πολη.εδωσα και 1000 γριβνα 200 περιπου για το λεωφορειο,τα εξοδα της πουθα περιμενει και να εχει κατι γυρω 40 ευρο.εδωσα και 500 γριβνα 20 ευρο οταν ηρθε της ειπα παρε 5 ευρο εισητιριο καιποθ θα ερθεισ σου δινω αλλα 15.δεν μου αρεσε τοσο απο κοντα.τελικα η αλλη μικρη υταν αρωστη,καθε 5 λεπτα πηγαινε τουαλετα ετσι δεν την πηδηξα.εγιναν και φιλες αλλα ξενερωσα και δεν θα ξαναπαρω την μικρη.σημερα εχασα πολυ χρονο ενω ολες οι κοπελιτσες σχεδον που εκανα βολτα στην οπερα ηταν θετικες,ειχα πολλα να κανω και συναντησεις ετσι δεν ειχα χρονο να παιξω,αυριο κατι θα βρω.3 μαρτη περιμενω και μια μικρη απο πολταβα,αλλα μεχρι να ερθει καπεια θα εχω αυριο.το γριβνα 30 σημερα παντου,προχτες μεχρι και 37 πηγε.η τραπεζα που πηγα ειχε μονο το 10 και 20 γριβνα να μου αλλαξει 2 ευρο.δεν νομιζω να παω καπου το βραδι σημερα ειμαι πτωμα,καλητερα μερα.βραδι κερνας αδικα.ειναι και επικυνδηνα πλεον να πας μονοσ κλαμπ θελει λιγο περπατιμα.εχει 2-3 κοντινα μπαρακια αλλα δεν παιζεις σε αυτα τα μερη ειναι παρεες,μονο αν το παιζεις αγγλος,αμερικανος.οι πουτανες τους μιλας ρωσικα και φευγουν,λιγες κοπελες  αν μιλησεις ρωσικα θα δωσουν σημασια,αν μιλησεις αγγλικα δινουν σημασια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τελειωσα την βολτα στιν πριμορσκι που ειναι η οπερα,εκει βολταρουν νορμαλ 13-16,ημιεπαγγελματιες βιζιτες 18-23 και κανονοκες βιζιτεσ 32-50 χρονων.κανω το λαθος και μιλω ρωσικα μαζι τους ετσι δεν πετυχε το καμακι σε 4-5 κοπελιτσες,ουτε καφε δεν ηθελαν καθονταν και χαζογελουσαν στα παγκακια.γνωρισα πριν 5 λεπτα ντιριπασοσκαγια εξω απο το διαμερισμα μου μια 18-22 κουκλα.περιμενει ενα φιλο της αραβα να πανε βολτα!τησ ειπα τι να κανεις τον αφραγκο βρομιαρι και τους αθλιους εδω φυγαμε εστιατοριο και ασε αυτον να καμει σιαρμα χαχαχα.μου εδωσε το κινητο της να την παρω αργοτερα.παω να συνεχισω το κυνηγι.θελει μια απο κιεβο να ρθει αλλα περιμενω αλλη εκεινη την μερα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αποτυχια το καμακι εδω,ολες αρνουνται να πανε καφε η εστιατοριο.μου δινουν τηλεφωνα παρε με αυριο η μετα αλλα ολες ειναι κλιστο.2 μικρουλες που κερασα οταν την καλεσα ηρθε με την φιλη της παλι.της ειπα αν νομιζεις ειμαι οτι λενε για τους ξενους ξεχασε το μαζι μου,ερχεσαι μονη σπιτι η αφου η φιλη σου βαριεται και θελει παρεα τραβατε μαζι στα παγκακια να κανετε παρεα και εφυγα.με πηρε τηλεφωνο λεει ιστοριες ειπα γεια και το εκλισα.προχτες μιλουσα με 2 γθναικες 40-45 σε ενα παρκο και τισ χαιρετησα και εφυγα.χτες τυχαια η μια με ειδε 2 φορες στην πολη κα μου μιλησε,μετα την βρικα με το παιδακι της μακτοναλτς και κερασα παγωτο.πηγαμε μια βολτα και λεει να βρεθουμε 7 για καφε.μετα την καλεσα σπιτι,ειναι χηρα εδω και 3 χρονια,ελεγε για τον πεθαμενω λεω παρηγορια θελει χαχαχαχ.τελικα λεει πρεπει να παρω το παιδι για υπνο.πρωι δουλευω στο φαρμακειο ελα σπιτι μας το βραδι.μετα βρηκα μια κουκλα πιτσιρικα 22 μου δινει τηλεφωνο και λεει παρε  αυριο.αυτη θελει να παμε σε γλαμουρατα μερη με ναργηλε και σιγουρα θα φερει καμια φιλη ετσι ισως παω στην χηρατη.λιγες βιζιτες κυκλοφορουν και στο μαιλ ρυ παντα οι ιδιες και δεν απαντουν οι πιο πολες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μαλακιες κανουν με το γριβνα απο 36 που ηρθα χτες 26 σημερα ακομα δεν ειδα μαλλον το εριξαν παλι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εχει τωρα 3 εστιατορια οδυσσο που πιανουν πολυ οραιο κοσμο,γυναικαρες κλασατες παρεα που ερχονται με τα δικα τους αυτοκινητα,η οικογενειες πολυ καλοντημενος κοσμος.το ενα ειναι το burger στην ντιριπασοσκαγια λιγο πιο πανω απο μακτοναλτς και τα αλλα δυο μετα το στεικ και το κομποτ δεξια,μοιαζει σαν γιαπωνεζικο και διπλα το αλλο σαν μεξικανικο.οι γθναικες καιο κοσμος  καμια σχεση με την γυφταρια και της  αφραγγες που βολταρουν ντιριπασοσκαγια.εκει ενας που εχει το πακετο σιγουρα κανει ευκολοτερα γνωριμια με μια τετεια νορμαλ κοπελα απο το να καμακωνει τις αφραγγες που θελουν μονο να φανε τζαμπα και ερχονται παντα με την φιλη τους μπας και γαμησεις χαχαχαχ.βεβαια εγω κανω ξεκαθαριση αν ερθουν μονο με φιλη η μονο να φανε τις προσβαλω και διωχνω αμεσως.ειδα στον δρομο πριν 4 μερες 2 ελληνες 50-65 που δεν γνωριζα αλλα προσπερασα χωρις να τους μιλησω,αυτοι οπως τους ειδα ουτε πουτανες θα ξοδευονταν να γαμησουν,μαλλον απο το ταβλι εφυγαν.ετρεχα σαν τρελος να προλαβω να κανω οσα ηθελα και παλι δεν προλαμβενα.χρονο αφιερωσα μονο σε ενα φιλο ελληνα και ενα κυπριο για καφε καθε μερα για τους αλλους απλα δεν θελω να τρωω τον χρονο μου δεν εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα,ταβλι και χαρτια δεν ξερω χαχαχαχα.ποτε δεν βρηκα χρονο ουκρανια να ανοιξω την τηλεοραση η να δω στο ιτερνετ οτι συμβαινει,μονο αν μεινει το βραδι καμια γκομενα ανοιγω την μουσικη.απογοητευτηκα ομως γιατι ηθελα να περνω καμια βιζιτα μεσα μεσα και ηταν ποιοτηκα χαλια.λιγες καλες βρηκα απο πριν παω αλλα οταν βλεπουν οτι ειμαι κυπρο δεν ελεγαν 400-700 γριβνα οπως πριν αλλα 100-150 δολαρια.δηλ 3000-4000 γριβνα και ελεγα ντασβιντανια.οδυσσο στο μαιλ ρυ δειχνει οτι εισαι εκει,πολλες βλεπουν την σελιδα μου που θελουν απλα,αντρα,ραντεβου αλλα καμια δεν απαντουσε μυνηματα.αλλες εγραφαν καυκασιοι,τουρκοι και ξενοι μην γραφετε καν μονο ρωσοι,εψαχναν μονιμο σπονσορα εκει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
στα 4-5 σαλον που πηγα γιατι εγραφε στο μιστερ χ η φοτο ελεγμενες πηγαινες και ολες ηταν χαλια.ασε που ελεγαν 400-500 και εκει σου ελεγαν 700 γριβνα.δεν ειναι τα λεφτα αλλα αν ηταν κατι που αξιζε θα τα εδινα.στο αθηνα φανηκαν 2-3 πολυ καλες που σιγουρα θα ζητουσαν 100-150 δολαρια νομιζαν τωρα οτι ειναι καμια πολιτειατης αμερικης η οδεσσα.αλλες που ειχε αθλιες.στην οπερα που εκανα καμακι και παιζουν μικρουλες κρυφοβιζιτες εκανα το ιδιο λαθος να ειμαι τολμηρος,να μιλω ρωσικα και να δειχνω οτι ξερω χρονια καλα την πολη.αν το επαιζα αμερικανακι και εκανα σαν τουριστας και αγγλικα σιγουρα θα ειχε πιο επιτυχια,αυτες οιπουτανες μην ακουσουν αγγλικα.εβλεπα 3-4 αμερικανους αθλιους 50-65 κακασχημους να συνοδευονται με γκομεναρες η του πρακτορειου η και μονες με φιλια,χουφτοματα.στις τραπεζες πλακα ειχε,ερχονταν κοπελες που φενονταν καλα κοριτσακια να παρουν τα δολαρια που εστελναν οι βλακες wester union.το καλοκαιρι θα εχει σιγουρα πολλες επιλογες,θα κατεβουν απο γυρω.οπου εβλεπες ομορφη πουτανα δουλευε σε πρακτορειο γαμου,η αλλες αν της εβλεπες αηδια.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το αμερικάνικο περνάει εκεί, τα ρώσικα έχουν πέραση όταν αυτές έρχονται εδώ!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σωστα φιλε γιαννη.παρα να το παιζω αμερικλανος προτιμω να ειμαι ο εαυτος μου,να λεω ειμαι ελληνας μενω κυπρο.αυτες επιδει ειναι και χαζες οταν προτινω καφε,ρεστοραν δεν ανταποκρινονται,απλα ειναι τα συνθηματικα αυτα για να τους προτεινω τα υπολειπα.με τα εγγλεζικα λενε σιγουρα μπαινουμε στο ψητο.οπεια καταλαβει γρηγορα τα συνθηματικα μου σιγουρα θα σπονσαριστει καλυτερα απο αυτους τους χαμενους που πρωτιμανε χαχαχαχ.η μικρη που ειπα παμε σπιτι και προσβαλτηκε μετα το σουσι που μου την πασαρε η σπιτονυκοκυρα μου μια καραπουταναρα ηταν.ειναι η δουλεια μου να τις μειρηζομαι τοσα χρονια.αν της ελεγα παμε σπιτι να παρεις 700 γριβνα δεν θα προσβαλοταν,απλα μικρη,χαζοξανθια ηταν και δεν καταλαβε τα συνθηματικα μου χαχαχαχ.μαλλον αυτη με παρεξηγησε θα νομισε την πηρα για νορμαλ γκομενα την καραπουταναρα χαχαχαχ.καλοκαιρι ειναι κυπρο,εφυγα τωρα να παω να βρω κανα κινεζακι με 10-20 ευρο.

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες, τελη μαιου παω οδεσσα, υπαρχει κατι αξιολογο οπου δεν χρειαζετε να μου ωγει η γλωσσα για να το ριξω αλλα τα ευρω μου, κοινως επαγγελματιας η αξιοπιστο γραφειο. Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη,δεχομαι και pm :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom