Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 677
λαθος ερωτηση εκανεςΜπράβο ρε dimitrakis29
Κώλο πήρες?
λαθος ερωτηση εκανεςΜπράβο ρε dimitrakis29
Κώλο πήρες?
θα παιχτει στις 21 ιουλίου που έρχεται απο το εξωχικό της .Πηγε με τους γονεις της στο εξωχικό της.Κωλο λιγο δυσκολο το βλεπω γιατι ειναι εντελως πιτσιρίκα.Μπράβο ρε dimitrakis29
Κώλο πήρες?
Πήρε, πήρεΜπράβο ρε dimitrakis29
Κώλο πήρες?
στις 21 ιουλίου 2037θα παιχτει στις 21 ιουλίου που έρχεται απο το εξωχικό της .Πηγε με τους γονεις της στο εξωχικό της.Κωλο λιγο δυσκολο το βλεπω γιατι ειναι εντελως πιτσιρίκα.
Και μόνος του το λέει ότι δεν έκανε τίποταΚαμία σχέση..
Αν με όσες πηγαίναμε στο Super Market και βγάζαμε μια φωτογραφία ήταν απόδειξη πως την πηδάμε.. θα είχαμε γαμήσει 300 κάθε μέρα. Όλοι στα Super Market για φωτογραφίες..
Ξ Ε Κ Ο Λ Α...
Οδησσός-Ουκρανία..
Το πετροχώρι είναι σε άλλο Forum..
γλυφομουνακης29Καμία σχέση..
Αν με όσες πηγαίναμε στο Super Market και βγάζαμε μια φωτογραφία ήταν απόδειξη πως την πηδάμε.. θα είχαμε γαμήσει 300 κάθε μέρα. Όλοι στα Super Market για φωτογραφίες..
Ξ Ε Κ Ο Λ Α...
Οδησσός-Ουκρανία..
Το πετροχώρι είναι σε άλλο Forum..
Εγώ πάντως τον παραδέχομαι. Είναι ο μόνος που είχε το θάρρος να παραδεχτεί δημοσια ότι γλείφει ανθρώπους και ζώα ανεξάρτητα από το φύλο τους.γλυφομουνακης29
ενας γνωστος μου ειπε οτι ειναι ανικανος....δεν του σηκωνετε ουτε μια βιαγκρα...γι αυτο σε ολες της φωτογραφιες ή στα βιντεο του ειναι πεσμενη και ολοι βγαζουν φωτο απο γαμησια και πιπες και αυτος με γλυφομουνι
Αν δε γαμαγα δεν θα ειχα τοσες γκόμενες.Ασε στο αλλο Thread παλι σε πιασαμεγλυφομουνακης29
ενας γνωστος μου ειπε οτι ειναι ανικανος....δεν του σηκωνετε ουτε μια βιαγκρα...γι αυτο σε ολες της φωτογραφιες ή στα βιντεο του ειναι πεσμενη και ολοι βγαζουν φωτο απο γαμησια και πιπες και αυτος με γλυφομουνι
Αν δε γαμαγα δεν θα ειχα τοσες γκόμενες.Ασε στο αλλο Thread παλι σε πιασαμε
Η φωτο που εβαλες με τη γκομενα σου....και ολοκληρη η φωτο Εγω το γκομενακι αυτο το συνανταω τωρα το ετος 2015 οχι το 2003 οπως η φωτο που μας έβαλες .Εχεις να πεις τίποτα? Παλι σε πιάσαμε
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΒΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΙΣΤΕΙ.
Μπα τωρα λυπομαστε και της πουτάνες? Δεν εχεις τιποτα αλλο να γραψεις? κανενα προβλημα τα σβίνω .
επιτιδες βρε βλακα ανεβασα αυτη την φωτο για να ψαρωσεις την ιδια φωτο την ειχε βγαλει ο τυπος πριν 2 χρονια απο εκει την πηρα
αλλα εισαι τοσο χαζος
και εννοειτε οτι πρεπει να κατεβει διοτι ανεβασες τα πληρη χαρακτηριστικα της κοπελας
Πορνοπρόβατας 29Αν δε γαμαγα δεν θα ειχα τοσες γκόμενες.Ασε στο αλλο Thread παλι σε πιασαμε
Η φωτο που εβαλες με τη γκομενα σου....και ολοκληρη η φωτο Εγω το γκομενακι αυτο το συνανταω τωρα το ετος 2015 οχι το 2003 οπως η φωτο που μας έβαλες .Εχεις να πεις τίποτα? Παλι σε πιάσαμε
Πορνοπρόβατας 29
Σαν Σλαβιάνι εγινες ρεντίκολο σήμερα και τωρα μπαινεις με τον άλλο κλώνο σου
Καλά ότι τον παίζεις όλη μέρα το ξέρουμε,κάτι νέο έχεις να μας πεις ;;;Σαν Σλαβιάνι εγινες ρεντίκολο σήμερα και τωρα μπαινεις με τον άλλο κλώνο σου
Το Σίχαμα δεν το σώζεις ότι και να γράψεις πάλι πηγε να μας κορο'ι'δέψει αλλα η αληθεια παλι βγηκεΚαλά ότι τον παίζεις όλη μέρα το ξέρουμε,κάτι νέο έχεις να μας πεις ;;;
Σου είπε κανείς ότι είμαι σωσίβιο εγώ για χοντρούς ;;;;;Το Σίχαμα δεν το σώζεις ότι και να γράψεις πάλι πηγε να μας κορο'ι'δέψει αλλα η αληθεια παλι βγηκε
το τσουτσέκι του είσαι εσυ τον υποστηρίζεις γυρω απο το έκτρωμα εχετε μαζευτεί ολοι.Και ο ψεύτης που κάνει τον έξυπνο ακόμα και η πουτάνα που είχε απο το Σινοχάρα ήτανε κατα τ'άλλα είναι μεγάλος γαμιάςΣου είπε κανείς ότι είμαι σωσίβιο εγώ για χοντρούς ;;;;;
το τσουτσέκι του είσαι εσυ τον υποστηρίζεις γυρω απο το έκτρωμα εχετε μαζευτεί ολοι.Και ο ψεύτης που κάνει τον έξυπνο ακόμα και η πουτάνα που είχε απο το Σινοχάρα ήτανε κατα τ'άλλα είναι μεγάλος γαμιάς