Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
σαν πουστράκι που είσαι κλαιγεσε και παρακαλάς τους Μοντεράτορ να σε σώσουνε
να με σωσουν απο τι;
E, ρε slaviani, περιμένεις σοβαρή απάντηση από τον κλαρινογαμπρό κτηνοβάτη? Ο άνθρωπος είναι νούμερο και κάτι πρεπει να πει για να τα μπαλωσει.

Βρε αρρωστάκι Δημητράκη, ακόμη πιστευεις οτι θα σε βάλει ο Λεβέντης στη λίστα του κόμματος? Θέλεις να μπεις στη Βουλή για να εχεις "άκρες" σαν τον αποπεμφθέντα από το κόμμα του πρώην βουλευτή που ξεκώλιαζε την αδερφή σου και της υποσχόταν γάμους & χαρές? Να δεις ρε γμτ πως τον λενε, πως τον λένε, θύμισε μου! Ξέρεις ποιόν λέω, μην κάνεις το κορόιδο...

...το πιο διασκεδαστικό είναι οτι ούτε καν ξερεις και ούτε φαντάζεσαι από που τα γνωρίζω αυτά και δεν εχεις καν ιδέα ποιός είμαι και προσπαθείς εναγωνίως να μαντέψεις. Εχει πλάκα όμως γιατί στην προσπάθειά σου αυτή, μοστράρεις φωτογραφίες κητοειδών κλαρινογαμπρών & άλλων "εκλεκτών κυρίων" με τους οποίους κάποτε ήσουν φιλαράκι, και τελικά ξετυλίγεις από μόνος σου όλο το κουβάρι, αποκαλύπτοντας σιγα σιγά το who-is-who της παρέας των ανώμαλων και των ψυχωτικών. Συνέχισε καρνάβαλε, συνέχισε καλά το πας. Μας κάνεις και γελάμε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Που σε κανω ρεντίκολο καθε φορά και βλέπει ο κόσμος την ασχήμια σου  :2funny:και την κατάντια σου  :2funny:
Ολοι οσοι τα εχετε βαλει μαζι μου ειστε κομπλεξικοί,τέρατα,ψεύτες και φουκαράδες  :2funny: εσύ και οι κλωνοι σου ο Νίκος Πα...ου ο γερούλης που ζει κλέβοντας τα λεφτά της ΕΠΟ  και μερικοι απο τους φουκαράδες της Μολδαβίας που αποκάλυψα την κατάντια και τα ψέματα τους  :2funny:.
 Της προάλες μας έβαλες μια φωτογραφία με μια γκόμενα του 2003  :2funny:ο μονος που λεει την αληθεια ειναι ο φιλος σου ο Ρωσσοπόντιος εβαλε μια φωτο και ειπε την αληθεια οτι ειναι του 1999.
 Τελικά εισαστε όλοι για κλάμματα  :2funny:
Νικο Πα.....ου δεν γνωριζω
κι εσυ πως εβγαλες συμπερασμα οτι ειναι το 2003? και στο θρεντ που την ποσταρα δεν εγραψα για νεες γκομενες αλλα για γενικα για γκομενες που εχω συναντησει απο και στο  ανατολικο μπλοκ, με τιτλο του θρεντ Φωτογραφιες απο πρωήν <αγαπες> μας εκ ρωσσιας/ουκρανιας/μολδαβιας
εκτος οτι πρωτη φορα που ασχοληθηκα με ρωσιδες ηταν το 2006 και πρωτη φορα που πηγα ουκρανια ειναι το 2009
και αφου εισαι ντετεκτιβ και τα ξερεις ολα...ποσες φορες πηγα φετος οδησσο;
Σταματα να παραλογιζεσε και να ποσταρεις φωτο που παρανομως κατεβασες απο την σελιδα κοινωνικου δικτυου το 2012, 3 χρονια πριν
τι θες να αποδειξεις οτι ειμαι πλεον χοντρος; ναι ειμαι....ε και;
και χοντρος ξεχοντρος εχεις σκασει γιατι εγω πραγματικα συνευρισκομαι με γυναικες και απο Μοσχα ακομα και τωρα
Αντε γεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε της ειδα της γυναίκες απο Μόσχα στο γάμο του Μεγιστάνα  :2funny:κατι τελειωμένες Ουκρανές ητανε  :2funny: απο 2 μάλιστα εχω βρει και τα Facebook τους  :2funny:ειναι Μοσχοβίτισες απο κατι χωρια εξω απο την Οδησσό  :2funny:.
Συγγνώμη η φωτογραφία δεν ηταν του 2003 ηταν του 2006  :2funny: τωρα ομως εχουμε 2015 :2funny:.
Για Μοσχοβίτισες δεν ξερω αν παρεβρίσκεσε παντος με πουστρόνια πρεπει να παρευρίσκεσε για να πλακώνεσε στα γλωσσόφιλα   :2funny:τη φωτογραφια με τα γλωσσόφιλα δεν την κατέβασα απο κανενα σά'ι'τ κοινονικου δικτύου αλλα απο της φωτογραφίες του Athens pride  :2funny:που πιθανότατα είχες πάει  :2funny:.Η γλώσσα είναι στο 1,5 μέτρο οπως μας το είπες  :2funny:και οι αράπηδες είναι απλοί φίλοι σου :2funny:,και το οτι ο Κκωστάκης ο Ρωσσοπόντιος στον δίνει τσιμπούκι και αυτό της φαντασίας μου είναι  :2funny:
 Ναι είσαι χοντρός,πούστης,άσχημος και βρώμικος  :2funny:
 Μια εικόνα όσο 1000 λέξεις.Ας βγαλει ο κοσμος τα συμπεράσματα του  :2funny:

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Τι 'ναι τούτοι ρε? Το τριο στουκα των κλαρινογαμπρών 50αρηδων με μπάκα? Και περνιούνται αυτοί για γαμίκοι? Ήμαρτον ρε, ήμαρτον! Δημητράκη, φιλαράκια σου είναι αυτοί? Με τέτοιους σαπιοκοιλιάδες κατα φαντασίαν τζόβενους κάνεις (ή έκανες παλιότερα) παρέα? Αλλα βέβαια, "όμοιος τον όμοιο" και "αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε" ε?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Ασε της ειδα της γυναίκες απο Μόσχα στο γάμο του Μεγιστάνα  :2funny:κατι τελειωμένες Ουκρανές ητανε  :2funny: απο 2 μάλιστα εχω βρει και τα Facebook τους  :2funny:ειναι Μοσχοβίτισες απο κατι χωρια εξω απο την Οδησσό  :2funny:.
Συγγνώμη η φωτογραφία δεν ηταν του 2003 ηταν του 2006  :2funny: τωρα ομως εχουμε 2015 :2funny:.
Για Μοσχοβίτισες δεν ξερω αν παρεβρίσκεσε παντος με πουστρόνια πρεπει να παρευρίσκεσε για να πλακώνεσε στα γλωσσόφιλα   :2funny:τη φωτογραφια με τα γλωσσόφιλα δεν την κατέβασα απο κανενα σά'ι'τ κοινονικου δικτύου αλλα απο της φωτογραφίες του Athens pride  :2funny:που πιθανότατα είχες πάει  :2funny:.Η γλώσσα είναι στο 1,5 μέτρο οπως μας το είπες  :2funny:και οι αράπηδες είναι απλοί φίλοι σου :2funny:,και το οτι ο Κκωστάκης ο Ρωσσοπόντιος στον δίνει τσιμπούκι και αυτό της φαντασίας μου είναι  :2funny:
  Ναι είσαι χοντρός,πούστης,άσχημος και βρώμικος  :2funny:
  Μια εικόνα όσο 1000 λέξεις.Ας βγαλει ο κοσμος τα συμπεράσματα του  :2funny:
η αληθεια με το ψεμμα εχει γινει ενα μεσα στο παρανοικο σου μυαλο
εχεις μπερδεψει τα παντα μεσα σου και το κανεις γιατι απλα νομιζεις οτι μου κανεις σε κατι κακο (;)
στον μονον που κανεις κακο ειναι ο εαυτος σου, μπορει να αργουν στην Ελλαδα καποια πραγματα αλλα γινονται
τον γαμο ενος φιλου μου τον παρουσιαζεις γαμο μεγιστανων που στην τελικη μονο το ντατσα τους κανει πανω απο 1 εκ δολλαρια
αλλος ο μεγιστας φιλος μου ρωσο-εβραιος αλλο ο γαμος του φιλου μου
1/2 ειναι μισο μετρο κι οχι 1,5 αλλα κι αυτο πρεπει να γνωρισεις να το διαβαζεις
εγω αντιθετα με αλλους δεν ειμαι ρατσιστης κι εχω φιλους που ειναι εγχρωμοι και επιχειρηματιες σαν κι εμενα και δεν ντρεπομαι να βγαλω μαζι τους αναμνηστικη φωτογραφια
τωρα για το αν ο Κωστακης ειναι ρωσοποντιος...αστο....αν δουλευει σε μενα.....αστο κι αυτο.....αν του κανω πιπες;;; θα ησουν παρον και το ειδες μαλλον....ή θα εχεις παλι κανα <γνωστο> που θα μας ειδε φενεται μαζι σε ωρα τρυφερη....ασχολιαστο....
εισαι τοσο χαζος που προφανως νομιζεις οτι ειμαι κανενα παιχνιδακι σου για να περνας την ωρα σου
στην ελλαδα καθυστερουνε μεν φτανει η στιγμη δε ο καιρος γαρ εγγυς που λεει κι ο Λιακοπουλος

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μετανιωσα που δεν συνδιασα τιφλιδα παλι με οδυσσο,το σκεφτωμουν.διμητρακι μπατουμι που πηγε πριν 5-6 χρονια ο γαμπρος μου που γυρισε οτλο τον κοσμο μου ειπε απο τα χειροτερα μερη που πηγε.μεταμορφωθηκε εκπληκτικα.εχεις δικαιο και για τα αεροπορικα,μεχρι πριν 3-4 χρονια με 700 απο βιενη πηγαινες.τωρα βρισκω με 180-220 μεσω κιεβο απο κυπρο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακη ασε επιτελους  τον σλαβιανι,τι θες τωρα φωτο και μαλακιες βαρεθηκαμε τα ιδια.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
μετανιωσα που δεν συνδιασα τιφλιδα παλι με οδυσσο,το σκεφτωμουν.διμητρακι μπατουμι που πηγε πριν 5-6 χρονια ο γαμπρος μου που γυρισε οτλο τον κοσμο μου ειπε απο τα χειροτερα μερη που πηγε.μεταμορφωθηκε εκπληκτικα.εχεις δικαιο και για τα αεροπορικα,μεχρι πριν 3-4 χρονια με 700 απο βιενη πηγαινες.τωρα βρισκω με 180-220 μεσω κιεβο απο κυπρο.
Ο Δημητράκης ΕΧΕΙ γνώσεις για Ρωσσία και Ουκρανία. Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ κανείς! Αλλωστε, ζεί μόνιμα εκεί τόσα χρόνια, οπότε είναι λογικό να ξερει πως λειτουργεί το πραγμα. Διαβάζω τι γράφει στο φορουμ εδω και χρόνια και οι πληροφορίες που δίνει για Ρωσσία και Ουκρανία είναι ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΕΣ. Παρά το γεγονός οτι κάποιοι τον αμφισβητούν ως προς τις γνώσεις του για Ρωσσία & Ουκρανία, ο Δημητράκης είναι ίσως ο μοναδικός που μπορεί να σου δώσει αναλυτικά πληροφορίες για το τι και το πως και να πας εκεί με κλειστά μάτια, σαν να ζεις στα μέρη αυτά χρόνια ολόκληρα.

...Αλλα! Υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά"! Δυστυχώς, ο Δημητράκης είναι τρισμέγιστος κάγκουρας, ανώμαλος και χαχόλης πιθηκάνθρωπος, αρρωστάκι των μπουρδέλων (αμφιβάλω αν εχει γαμήσει ποτε τζάμπα) και διανοητικά λειψός. Οπότε να χέσω και τις γνώσεις και την εμπειρία στα μέρη εκείνα (Ρωσσία & Ουκρανία) και την κατανόηση του τρόπου ζωής των ανθρώπων στις χώρες αυτές. Εκεί το χάνει το παιχνίδι, σε συνδυασμό και με το άλλες διανοητικές παθογένειες που τον ταλαιπωρούν, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο καρνάβαλος του φόρουμ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Ο Δημητράκης ΕΧΕΙ γνώσεις για Ρωσσία και Ουκρανία. Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ κανείς! Αλλωστε, ζεί μόνιμα εκεί τόσα χρόνια, οπότε είναι λογικό να ξερει πως λειτουργεί το πραγμα. Διαβάζω τι γράφει στο φορουμ εδω και χρόνια και οι πληροφορίες που δίνει για Ρωσσία και Ουκρανία είναι ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΕΣ.

...Αλλα! Υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά"! Δυστυχώς, ο Δημητράκης είναι τρισμέγιστος κάγκουρας, ανώμαλος και χαχόλης πιθηκάνθρωπος. Οπότε να χέσω και τις γνώσεις και την εμπειρία στα μέρη εκείνα (Ρωσσία & Ουκρανία) και την κατανόηση του τρόπου ζωής των ανθρώπων στις χώρες αυτές. Εκεί το χάνει το παιχνίδι, σε συνδυασμό και με το άλλες διανοητικές παθογένειες που τον ταλαιπωρούν, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο καρνάβαλος του φόρουμ.
ΜΟΝΟ για Ρωσσια, Ουκρανια εχει παει μια φορα τα τελευταια χρονια για 2-3 μερες φιλοξενουμενος του καβλωμενου Λεωντα
ο Χαρης εχει γνωσεις για ουκρανια αλλα το γαμαει το θεμα με πολλα λαθη που κανει
πολυ φιλοτιμο παληκαρι, γενναιοδωρο αλλα με λαθος προσεγγιση στης γκομενες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΜΟΝΟ για Ρωσσια, Ουκρανια εχει παει μια φορα τα τελευταια χρονια για 2-3 μερες φιλοξενουμενος του καβλωμενου Λεωντα
ο Χαρης εχει γνωσεις για ουκρανια αλλα το γαμαει το θεμα με πολλα λαθη που κανει
πολυ φιλοτιμο παληκαρι, γενναιοδωρο αλλα με λαθος προσεγγιση στης γκομενες
Και Χάρκοβο και έγραψα εδώ
Τι 'ναι τούτοι ρε? Το τριο στουκα των κλαρινογαμπρών 50αρηδων με μπάκα? Και περνιούνται αυτοί για γαμίκοι? Ήμαρτον ρε, ήμαρτον! Δημητράκη, φιλαράκια σου είναι αυτοί? Με τέτοιους σαπιοκοιλιάδες κατα φαντασίαν τζόβενους κάνεις (ή έκανες παλιότερα) παρέα? Αλλα βέβαια, "όμοιος τον όμοιο" και "αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε" ε?
Αυτός είναι ο Σκυλοχάλιας αγκαλιά με 2 αράπηδες  :2funny: βλέπεις να εχω εγω καμία σχέση μ'αυτόν? :2funny:Το ξέρω οτι είναι για γέλια και οτι είναι σούργελο :2funny:εγω αμεσως τον κατάλαβα με το που αρχισε να γράφει και τον κράζω  :2funny: τωρα θα με βγάλετε οτι είμαι και κολλητός του? :2funny:
 Μην του την μπαίνεις και πολύ γιατι το σύχαμα εχει 5-6 κλώνους και θα αρχίσουν να σε βρίζουν όλοι μαζί  :2funny:

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Κι όμως! Εχω διαβάσει τι εχει γραψει ο Δημητράκης για Ουκρανία (ειδικά για την Ουκρανική επαρχία), για τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες των ανθρώπων, την γενικότερη "φιλοσοφία" του κόσμου εκεί και ήταν 1000% μέσα! Όταν τα εφερε η ζωή και έζησα στην Ουκρανία μερικά χρόνια και τα είδα αυτά που περιγράφει από κοντά, διαπίστωσα πόσο ακριβής ήταν στις περιγραφές του. Και δεν μιλώ μόνο για το θεμα γυναίκες / βίζιτες κλπ, αλλά γενικά για τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα στην Ουκρανία.

Επαναλλαμβάνω, σε θέματα γνώσης και εμπειρίας σε Ρωσσία & Ουκρανία, ο Δημητράκης είναι αριστη πηγή αξιόπιστων πληροφοριών. Αλλα, είπαμε! Τι να το κάνεις, αφού είναι και ανώμαλος κτηνοβάτης, και διεστραμένος και ψυχάκιας και καθυστερημένος? Είναι ένας 50αρης πίθηκας κλαρινογαμπρός με εμφυτευμένα μαλλιά στη φαλάκρα, που ενώ ξοδεύει χιλιάδες δολλάρια για μπότες από σαλάχι και πουκάμια με κρόσσια, κοιμάται σε πτυσόμενο καναπε και ζει σε τρώγλη. Γενικά, είναι να τον κλαίς.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Κι όμως! Εχω διαβάσει τι εχει γραψει για Ουκρανία (ειδικά για την Ουκρανική επαρχία), για τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες των ανθρώπων, την γενικότερη "φιλοσοφία" του κόσμου εκεί και ήταν 1000% μέσα! Όταν τα εφερε η ζωή και έζησα στην Ουκρανία μερικά χρόνια και τα είδα αυτά που περιγράφει από κοντά, διαπίστωσα πόσο ακριβής ήταν στις περιγραφές του. Και δεν μιλώ μόνο για το θεμα γυναίκες / βίζιτες κλπ, αλλά γενικά για τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα στην Ουκρανία.

Επαναλλαμβάνω, σε θέματα γνώσης και εμπειρίας σε Ρωσσία & Ουκρανία, είναι αριστη πηγή αξιόπιστων πληροφοριών. Αλλα, είπαμε! Τι να το κάνεις, αφού είναι και ανώμαλος, και διεστραμένος και ψυχάκιας και καθυστερημένος? Είναι ένας 50αρης πίθηκας κλαρινογαμπρός που ενώ ξοδεύει χιλιάδες δολλάρια για μπότες από σαλάχι, κοιμάται σε πτυσόμενο καναπε και ζει σε τρώγλη. Γενικά, είναι να τον κλαίς.
οτι ξερει για ουκρανια ειναι απο πληροφοριες τριτων, ή απο αναγνωση στο ιντερνετ

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
οτι ξερει για ουκρανια ειναι απο πληροφοριες τριτων, ή απο αναγνωση στο ιντερνετ
Εδω κανεις λάθος! Το είδος των πληροφοριών που είχε μοιραστεί ήταν τέτοιο που δεν μπορείς να γνωρίζεις εάν δεν έχεις ο ίδιος εμπειρία στα μέρη εκείνα. Εάν κάποιος μπορεί να διαβάζει "πίσω από τις λέξεις" και να μεταφράζει το πραγματικό νόημα όσων γραφει καποιος στο φόρουμ, τα συμπερασματα είναι εξαιρετικά πολύτιμα. Και αυτά που εχει γραψει κατα καιρούς ο Δημητράκης (αν και κακογραμμένα και υπό καθεστως εγκεφαλικής τρικυμίας), περιείχαν πληροφορίες "διαμάντια". Αν τώρα μερικοί δεν μπορούν να τις αποκωδικοποιήσουν, αυτό είναι άλλο θέμα.

Το οτι ο Δημητράκης είναι γνώστης για Ρωσσία και Ουκρανία, δεν σημαίνει οτι τον θεωρώ νορμαλ τύπο! Ενας ψυχάκιας καρναβαλος είναι με τον οποίο κάνουμε την πλάκα μας και ενω τον φτύνουμε κι αυτός νομίζει οτι βρέχει! Μη νομίζεις όμως οτι και τα "φιλαρακια" του (ή τα "πρώην φιλαρακια" του με τους οποίους τώρα αρπαζεται στο φόρουμ) είναι καλύτεροι. Μια απο τα ίδια σάπιοι δήθεν γαμιαδες είναι που νομίζουν οτι είναι και ωραίοι. Συνήθως υπερβαροι 50αρηδες-60αρηδες με εμφανιση κοιλιόδουλου ταβερνιαρη, καμία σχέση με αυτό που ονειρευεται μια όμορφη γυναίκα. Εχουν δε την απατηλή εντύπωση οτι είναι γαμίκοι επειδή που και που (όπως και ο Δημητράκης άλλωστε) γαμανε καμια ψόφια τελειωμένη 40αρα Μογγόλα για 10 δολλάρια. Τελειωμένες περιπτώσεις χωρίς ελπίδα σωτηρίας.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εμπλεξα παιδια,μιλω με μια κοπελα απο τιρασπολ 28.δεν ειναι ασχημη,φενεται πολυ ψυλοτερη απο μενα στις φοτο αλλα υπερβολικα καλη κοπελα.ηταν πριν 2 εβδομαδες οδυσσο στην θαλασα.με βρηκε σκαυπ αλλα σκεφτωμαι αν θα της πω να ερθει να την φιλοξενησω γιατι φενεται πολυ νορμαλ και καλη χαχαχαχ.μιλω και με δυο δεκαοκταχρονα που τωρα δεν θα δουλευουν και θα βρεθουμε συν το οτι μου αρεσει ενα κοριτσακι στα ξυλινα καφε 21 και αυτη πολυ σοβαρη κοπελιτσα,την ειδε και ο ντερτι αυτην.ετσι δεν ξερω τι να κανω,αν ερθει η αλλη απο τιρασπολ και δεν κατσει η φαση αυτο σκεφτωμαι.δεν μου φενεται για καπεια που θα ερθει για να γαμιεται ουτε καπεια σπονσαριζε φαση.καλυτερα αυτο που κανω παντα,απο πριν να μην μιλω με καμια,οτι βρω στον δρομο μου να παιζω χωρις αγχος.εχει και μιστερ χ στην χειροτερη περιπτωση.με τρελανε μυνηματα και μια χοντρη απο εκατερινεμπερκ που γνωρισα στην θαλασα.παλι για την φιλη της που δουλευει σε τραπεζα οδυσσο.με την φιλη της δεν μιλω γιατι με τρελενε μυνηματα,ετσι την εκανα μπλοκ σε βαιπερ και κοντακτε.της ειπα δεν ειναι το στιλ μου εχει λιγα κιλακια για μενα και ψυλοτερη μου.θελω πολυ αδυνατες.καλα ρε κοντε ποιος εισαι και εχεις απαιτησεις,ο μπραντ πιτ?χαχαχαχαχ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
διμητρακι πηγες χαρκοβ?

απο 9 Οκτωβρη εως 1 Νοεμβρη θα ειμαι γυρω γυρω & ODESSA δεν φερνεις να μας γνωρισεις τα καλα κοριτσια που εχεις επαφες να δουμε αν τα παιρνουν ή οχι;;;;;;;;

Εγω λεω οτι τα παιρνουν ολες αρκει να ξερεις να τις φερθεις ..........

Γεια σου ρε χαρη αρχοντα.....Αν τυχει να εισαι εκει κοντα κερναω καφε και οτι γουσταρεις...

D

dude901123

Επισκέπτης
Εδω κανεις λάθος! Το είδος των πληροφοριών που είχε μοιραστεί ήταν τέτοιο που δεν μπορείς να γνωρίζεις εάν δεν έχεις ο ίδιος εμπειρία στα μέρη εκείνα. Εάν κάποιος μπορεί να διαβάζει "πίσω από τις λέξεις" και να μεταφράζει το πραγματικό νόημα όσων γραφει καποιος στο φόρουμ, τα συμπερασματα είναι εξαιρετικά πολύτιμα. Και αυτά που εχει γραψει κατα καιρούς ο Δημητράκης (αν και κακογραμμένα και υπό καθεστως εγκεφαλικής τρικυμίας), περιείχαν πληροφορίες "διαμάντια". Αν τώρα μερικοί δεν μπορούν να τις αποκωδικοποιήσουν, αυτό είναι άλλο θέμα.

Το οτι ο Δημητράκης είναι γνώστης για Ρωσσία και Ουκρανία, δεν σημαίνει οτι τον θεωρώ νορμαλ τύπο! Ενας ψυχάκιας καρναβαλος είναι με τον οποίο κάνουμε την πλάκα μας και ενω τον φτύνουμε κι αυτός νομίζει οτι βρέχει! Μη νομίζεις όμως οτι και τα "φιλαρακια" του (ή τα "πρώην φιλαρακια" του με τους οποίους τώρα αρπαζεται στο φόρουμ) είναι καλύτεροι. Μια απο τα ίδια σάπιοι δήθεν γαμιαδες είναι που νομίζουν οτι είναι και ωραίοι. Συνήθως υπερβαροι 50αρηδες-60αρηδες με εμφανιση κοιλιόδουλου ταβερνιαρη, καμία σχέση με αυτό που ονειρευεται μια όμορφη γυναίκα. Εχουν δε την απατηλή εντύπωση οτι είναι γαμίκοι επειδή που και που (όπως και ο Δημητράκης άλλωστε) γαμανε καμια ψόφια τελειωμένη 40αρα Μογγόλα για 10 δολλάρια. Τελειωμένες περιπτώσεις χωρίς ελπίδα σωτηρίας.

Για Ρωσσία δεν ξέρω, δεν έχω καμιά επαφή και δεν μπορώ να κρίνω. Ουκρανία, Μολδαβία και MPR μέρη που έχω πάει πολλές φορές τα τελευταία 3,4 χρόνια και γνωρίζω αρκετά καλα και ειδικά Chisinau, Odessa, Chernivcy και αισχάτως Lviv.. αν είσαι άσχετος και πάρεις τις πληροφορίες του Πεπονάκι ως δεδομένες.. τη γάμησες. Θα τριγυρνάς στα πάρκα και τα καφενεία σαν το βλάκα.. Κάποιος νοητικά καθηστερημένος με προβλήματα κατανόησης και χωρίς συναισθηματική νοημοσύνη που ψάχνει επιβεβαίωση μέσα από videakia τα οποία τα δείχνει σε γκόμενες μήπως του κάτσουν, πιστεύεις ότι μπορεί να προσφέρει πληροφόρηση σε κανονικούς ανθρώπους που πάνε εκεί για πορνο-γκομενοτουρισμό? Απλά αναπαράγει στερεότυπα και συνομιλεί μόνο με οπαδούς του και με την απόλυτη αλήθεια του αυτιστικού του κόσμου. Μπες στο Forum της Μολδαβίας να διαβάσεις τι γράφει για συναγωνιστές, super market, καφενεία, παππούδες, γυναίκες χωρίς δόντια.. Ένα μήνα εκεί τριγυρνούσε σαν το Μαλάκα πιστεύοντας πως είναι σπουδαίος και θα δείχνει videakia και θα γαμάει. Και όταν τέλειωσε ο μήνας και έμεινε αγάμητος άρχισε να βρίζει τους πάντες και να ανεβάζει φωτογραφίες από τα ελληνικά μαγαζιά, φάτσες αράβων και να αποκαλεί ψεύτες όσους γαμάνε εκεί. O ορισμός του ηλιθίου. Οπότε οι βαθειές αναλύσεις στα περί Ουκρανίας, όπως και οι αναλύσεις οποιουδήποτε ψυχικά διαταραγμένου όπως εσύ τον αποκάλεσες, είναι αντίστοιχης αξίας με τη νοητική του κατάσταση. 1+1=2

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Να, κάπως έτσι πρεπει να μοιάζουν οι γεροντο-τζόβενοι κλαρινογαμπροί με τις μπακες, τα προγούλια και τις καράφλες που οργανώνουν ταξειδάκια σε Ρωσσία & Ουκρανία, μπας και τους κάτσει (με αμοιβή) καμια πεινασμένη. Εις υγείαν των κατα φαντασίαν γαμίκων

10984632_1015376021839978_4673064081657259520_n.jpg

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Να, κάπως έτσι πρεπει να μοιάζουν οι γεροντο-τζόβενοι κλαρινογαμπροί με τις μπακες, τα προγούλια και τις καράφλες που οργανώνουν ταξειδάκια σε Ρωσσία & Ουκρανία, μπας και τους κάτσει (με αμοιβή) καμια πεινασμένη. Εις υγείαν των κατα φαντασίαν γαμίκων
απο κραχτες εχει γεμισει το συμπαν
ο ορισμος του μαλακα ελληνα, να κραζει και να κρινει επιφανειακα τον κοσμο
αντι να κραζεις μονο, εχεις να δωσεις κατι;
καμια πληροφορια;
εκτος αν εισαι κι εσυ ενας απο τους καταπιεσμενους σωματο-ψυχολο-οικονομικα που νομιζει οτι ειναι μεγαλος και τιτανομεγιστοτεραστιος κραζοντας μονο τους αλλους
Αν εισαι απο αυτους ευχαριστως να σου γνωρισω μια καλη ψυχολογο

ΥΓ, Μπορεις να κραξεις οσο θες κι οποιον θες, δεν υπαρχει προσωπικο προβλημα, αρκει που και που να δωσεις και κατι χρησιμο, οπως εσυ πηρες διαβαζοντας τις μαλακιες μας

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
απο κραχτες εχει γεμισει το συμπαν
Ο έχων τη μύγα, μυγιάζεται.

Ευτυχώς που ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης) "τα έσπασε" με τα παλια του κολλητάρια και τώρα τους δίνει στεγνά ανεβάζοντας που και που τις φωτογραφίες τους. Σε είδαμε κι εσένα σωσία του Θ. Πάγκαλου με 200 κιλά λίπος πως είσαι και περνιέσαι για γκομενοβοσκός. Είσαι δε τόσο αφελής, που www.bourdela.com/forum/index.php?topic=9257.msg6491366#msg6491366]παραδέχτηκες[/url] πως είσαι ο τόφαλος που εικονίζεται στη φωτογραφία (η φωτογραφία βέβαια διαγράφηκε από τον antistheni, αφού πρώτα κλάφτηκες αλλα τεσπα). Αει τωρα τραβα και παιξε καμια μαλακία με ιντερνετικη τσόντα, που θες να καμωνεσαι και για τζοβενο. Κλαρινογαμπρε! Που θα μπορούσες να εχεις εγγόνια στο Γυμνάσιο και θες να το παίζεις και Greek lover σε τελειωμένα Ρωσσάκια.

Τουλάχιστο, ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης) εχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι "μειωμένης ευθύνης"! Εσύ ρε γερομπαμπαλή τόφαλε, τι δικαιολογία έχεις?

ΥΓ. @ slaviani, στη φωτο που έχει δημοσιευσει ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης), αυτήν που είσαι στη παραλία με τη βρακοπαντελόνα σαν όρκα που εξώκειλε στη ξηρά, φαίνεται μια καραμπινάτη ουλή στο στέρνο. Επέμβαση μπαϊπας στη καρδιά εκανες, έτσι? Και θες και γεροντοέρωτες με Ρωσσάκια ρε ξούρα μαθουσάλα σαπιοκοιλιά στη κατάστασή σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom