Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Ο έχων τη μύγα, μυγιάζεται.

Ευτυχώς που ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης) "τα έσπασε" με τα παλια του κολλητάρια και τώρα τους δίνει στεγνά ανεβάζοντας που και που τις φωτογραφίες τους. Σε είδαμε κι εσένα σωσία του Θ. Πάγκαλου με 200 κιλά λίπος πως είσαι και περνιέσαι για γκομενοβοσκός. Είσαι δε τόσο αφελής, που www.bourdela.com/forum/index.php?topic=9257.msg6491366#msg6491366]παραδέχτηκες[/url] πως είσαι ο τόφαλος που εικονίζεται στη φωτογραφία (η φωτογραφία βέβαια διαγράφηκε από τον antistheni, αφού πρώτα κλάφτηκες αλλα τεσπα). Αει τωρα τραβα και παιξε καμια μαλακία με ιντερνετικη τσόντα, που θες να καμωνεσαι και για τζοβενο. Κλαρινογαμπρε! Που θα μπορούσες να εχεις εγγόνια στο Γυμνάσιο και θες να το παίζεις και Greek lover σε τελειωμένα Ρωσσάκια.

Τουλάχιστο, ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης) εχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι "μειωμένης ευθύνης"! Εσύ ρε γερομπαμπαλή τόφαλε, τι δικαιολογία έχεις?
Βάλε καμία φωτογραφία να σε δούμε κι εσένα τυπε για να κρίνουμε  :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης

Ευτυχώς που ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης) "τα έσπασε" με τα παλια του κολλητάρια και τώρα τους δίνει στεγνά ανεβάζοντας που και που τις φωτογραφίες τους. Σε είδαμε κι εσένα σωσία του Θ. Πάγκαλου με 200 κιλά λίπος πως είσαι και περνιέσαι για γκομενοβοσκός. Είσαι δε τόσο αφελής, που www.bourdela.com/forum/index.php?topic=9257.msg6491366#msg6491366]παραδέχτηκες[/url] πως είσαι ο τόφαλος που εικονίζεται στη φωτογραφία (η φωτογραφία βέβαια διαγράφηκε από τον antistheni, αφού πρώτα κλάφτηκες αλλα τεσπα). Αει τωρα τραβα και παιξε καμια μαλακία με ιντερνετικη τσόντα, που θες να καμωνεσαι και για τζοβενο. Κλαρινογαμπρε! Που θα μπορούσες να εχεις εγγόνια στο Γυμνάσιο και θες να το παίζεις και Greek lover σε τελειωμένα Ρωσσάκια.

Τουλάχιστο, ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης) εχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι "μειωμένης ευθύνης"! Εσύ ρε γερομπαμπαλή τόφαλε, τι δικαιολογία έχεις?

ΥΓ. @ slaviani, στη φωτο που έχει δημοσιευσει ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης), αυτήν που είσαι στη παραλία με τη βρακοπαντελόνα σαν όρκα που εξώκειλε στη ξηρά, φαίνεται μια καραμπινάτη ουλή στο στέρνο. Επέμβαση μπαϊπας στη καρδιά εκανες, έτσι? Και θες και γεροντοέρωτες με Ρωσσάκια ρε ξούρα μαθουσάλα σαπιοκοιλιά στη κατάστασή σου?

Άλλος ένας φωστήρας, ξερόλας του σίτε. Πάρε χαρτάκι. Εδώ δεν είναι site καλλιστείων για τα μέλη. Πορνογκομενοπληροφορίες δίνουμε. Και ο συγκεκριμένος έχει δώσει πολλές, όχι μόνο πληροφορίες. Οπότε ασ'το.., μίλα για κανέναν άλλο και μην μπαίνεις στο κάδρο της βλακείας. Ο συγκεκριμένος γαμάει όταν πάει.. δεν κάνει βόλτες στα πάρκα. Και αν δεν σου αρέσει μην του κάτσεις, άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει ποιοι άντρες σου αρέσουν, έχει σελίδα για αυτό που μπορείς να τα πεις και εσύ.

Έλεος με τα πουστράκια εδώ μέσα.. Αυτός είναι όμορφος, ο άλλος είναι χοντρός, έχει μουστάκι.. σε forum για τις γκόμενες στην Odessa.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

ΥΓ. @ slaviani, στη φωτο που έχει δημοσιευσει ο ψυχάκιας κτηνοβάτης (aka πορνομετανάστης Δημητράκης), αυτήν που είσαι στη παραλία με τη βρακοπαντελόνα σαν όρκα που εξώκειλε στη ξηρά, φαίνεται μια καραμπινάτη ουλή στο στέρνο. Επέμβαση μπαϊπας στη καρδιά εκανες, έτσι? Και θες και γεροντοέρωτες με Ρωσσάκια ρε ξούρα μαθουσάλα σαπιοκοιλιά στη κατάστασή σου?
να ενοχληθω απο τι και απο ποιον;
απο εσενα; γιατι;
δεν εχεις καποια διαφορα σαν χαρακτηρας και σαν ανθρωπος απο τον δημητρακη
και το οτι κανω εγω και τι τοποθετω στον πουτσο μου μεσα εστω και επι χρημασι οπως λες δικο μου θεμα
και για να σου πω για να τελειωνει
ο χοντρος μπορει να αδυνατισει
ο μονιμος επικριτης και παλιοχαρακτηρας μπορει να γινει ανθρωπος;
τιμη μου που με βριζουν υπο-ανθρωποι σαν μερικους μερικους
ΥΓ τον δημητρακη δεν τον εχω δει ποτε μου προσωπικα, ουτε θελω δεν ηταν φιλος μου ουτε προκειτε να γινει φιλος μου
ΥΓ2 εχεις καμια πληροφορια ναμας δωσεις; ειπες οτι εζησες κιεβο 4 χρονια
ΥΓ3 για πες κι εσυ νεουδι την ηλικια σου;

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ο χοντρπς μπορει να αδυνατισει
Ο χοντρός ακόμη κι αν αδυνατίσει, θα είναι πάντα ένα "πρώην χοντρός" και όλη του τη ζωή θα είναι υποψήφιος να "ξανακυλίσει". Η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν είσαι ούτε "ευσωμος", ούτε "χοντρός", ούτε "χαμηλοστήθης", ούτε "τροφαντός". Είσαι 200 κιλά αναρχο λίπος με προεξοχές πόδια και χέρια (μόνο!), που δεν διορθώνεται με τίποτα. Είσαι η ντροπή του αντρικού σώματος, είσαι η μασκοτ της Μισελεν, είσαι το φόβητρο της γεφυροπλάστιγγας. Άσε λοιπόν τα όνειρα για αδυνάτισμα και κάτσε στα κιλά σου, γιατί δεν προκειται να αλλάξεις.

Αει τώρα π'α'ενε και τράβα τα βυζιά σου κι ασε τις υποδείξεις για τα Ρωσσο/Ουκρανο πουτανάκια που από ότι μαθαίνω (δεν φαντάζεσαι από που) δεν σου κάθονται ούτε με λεφτά!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Ο χοντρός ακόμη κι αν αδυνατίσει, θα είναι πάντα ένα "πρώην χοντρός" και όλη του τη ζωή θα είναι υποψήφιος να "ξανακυλίσει". Η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν είσαι ούτε "ευσωμος", ούτε "χοντρός", ούτε "χαμηλοστήθης", ούτε "τροφαντός". Είσαι 200 κιλά αναρχο λίπος με προεξοχές πόδια και χέρια (μόνο!), που δεν διορθώνεται με τίποτα. Είσαι η ντροπή του αντρικού σώματος και το φόβητρο της γεφυροπλάστιγγας. Άσε λοιπόν τα όνειρα για αδυνάτισμα και κάτσε στα κιλά σου, γιατί δεν προκειται να αλλάξεις.

Αει τώρα π'α'ενε και τράβα τα βυζιά σου κι ασε τις υποδείξεις για τα Ρωσσο/Ουκρανο πουτανάκια που από ότι μαθαίνω (δεν φαντάζεσαι από που) δεν σου κάθονται ούτε με λεφτά!
γεια σου ρε ντεντεκτιβ νο 2

αν νομιζεις οτι στεναχωριεμαι και συγχιζομε απο εσενα γι αυτα που γραφεις
πλανασε πλανην οικτρα

απλα νομιζεις οτι θα κανεις μπουλινγκ ανωνυμα απο το ιντερνετ σαν ενας απλος κοινος θρασυδειλος κυναιδος του κλασσικου μαλακα ελληνα
του τζανετακου της ζωης και του μαγκα στην ανωνυμια

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
@ slaviani / Shinohara (ή όπως αλλιώς θελεις),

Άκου αρχοντα! Με τους χοντρούς/υπερβαρους/ευσωμους (όπως θέλεις πες το) ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Δεν το διάλεξε κανείς να είναι χοντρός ή να έχει περιττα κιλά! Ειναι απολυτα φυσιολογικό ΚΑΘΕ άνθρωπος να θέλει να μοιαζει όμορφος και να είναι ελκυστικός. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ οι υπερβαροι που είναι υπερβαροι - ή έστω δεν φταίνε παντα.

Αυτό όμως που είναι πραγματικά εξοργιστικό, είναι η εντύπωση που έχει κάποιος πασχων από παχυσαρκία οτι είναι "υπερ-γκόμενος", και "greco-γαμίκος" και "περιζήτητος γαμπρός". Όταν λοιπόν η γνωστή παρέα των σαπιοκοιλιάδων 50αρηδων/60αρηδων γερομπαμπαλήδων, περιοδευει εις Ρωσσία / Ουκρανία και κατόπιν κομπάζει για τα ερωτικά της κατορθώματα και τις κατακτήσεις της και τα γαμήσια σε αιθεριες ξανθομαλλούσες υπάρξεις, είναι τουλάχιστο γελοίο!

Το χειρότερο δε, είναι οτι δεν το αντιλαμβάνεστε καν!

D

dude901123

Επισκέπτης
@ slaviani, άκου αρχοντα. με τους χοντρούς/υπερβαρους/ευσωμους (όπως θέλεις πες το) ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Δεν το διάλεξε κανείς να είναι χοντρός ή να έχει περιττα κιλά! Ειναι απολυτα φυσιολογικό ΚΑΘΕ άνθρωπος να θέλει να μοιαζει όμορφος και ελκυστικός. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ οι υπερβαροι που είναι υπερβαροι - ή έστω δεν φταίνε παντα.

Αυτό όμως που είναι πραγματικά εξοργιστικό, είναι η εντύπωση που έχει κάποιος πασχων από παχυσαρκία οτι είναι "γκόμενος", και "γαμίκος" και "περιζήτητος γαμπρός". Όταν λοιπόν η γνωστή παρέα των σαπιοκοιλιάδων περιοδευει εις Ρωσσία / Ουκρανία και κατόπιν κομπάζει για τα ερωτικά της κατορθώματα και τις κατακτήσεις της και τα γαμήσια σε αιθεριες υπάρξεις, είναι τουλάχιστο γελοίο!

Φίλε μπες γράψε εδώ.. Eνδιαφέρουν οι απόψεις σου..

απλά σε forum για τις γκόμενες στην Odessa είσαι off topic

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
@ slaviani, άκου αρχοντα. με τους χοντρούς/υπερβαρους/ευσωμους (όπως θέλεις πες το) ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Δεν το διάλεξε κανείς να είναι χοντρός ή να έχει περιττα κιλά! Ειναι απολυτα φυσιολογικό ΚΑΘΕ άνθρωπος να θέλει να μοιαζει όμορφος και ελκυστικός. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ οι υπερβαροι που είναι υπερβαροι - ή έστω δεν φταίνε παντα.

Αυτό όμως που είναι πραγματικά εξοργιστικό, είναι η εντύπωση που έχει κάποιος πασχων από παχυσαρκία οτι είναι "γκόμενος", και "γαμίκος" και "περιζήτητος γαμπρός". Όταν λοιπόν η γνωστή παρέα των σαπιοκοιλιάδων περιοδευει εις Ρωσσία / Ουκρανία και κατόπιν κομπάζει για τα ερωτικά της κατορθώματα και τις κατακτήσεις της και τα γαμήσια σε αιθεριες υπάρξεις, είναι τουλάχιστο γελοίο!

μαλλον αδελφε δε διαβαζεις τα γραπτα μου
ουτε γαμπρος το παιζω ουτε κομπαζω και ουτε ημουν παντα χοντρος( και ειλικρινα δεν με νοιαζει η εμφανιση μου) και το διασκεδαζω μαζι σου
αλλα μην κρινεις καποιον που δεν ξερεις απο την εμφανιση του, αλλα τα κριτηρια σου να ειναι με βαση την προσωπικοτητα του
ο λογος που εγω προσωπικα παω πλεον στην ουκρανια ειναι καθαρα για την διαστροφη μου και το σεξ με πολλες ταυτοχρονα γυναικες
κανε τον κοπο και διαβασε τα γραπτα μου πρωτα και μετα κρινε
εγω προσωπικα δεν σε κρινω και δεν με ενοχλει να με αποκαλεις οπως θες
και αν νομιζεις οτι εγω προσωπικα ειμαι αγαμητος στην ελλαδα κανεις λαθος
εσυ ομως που υιοθετεις τα λεγομενα του ακατανομαστου, και απο μια φωτογραφια κρινεις κοσμο, τι σε κανει; αναλογισου λιγο

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
@ slaviani / Shinohara (ή όπως αλλιώς θελεις),

Άκου αρχοντα! Με τους χοντρούς/υπερβαρους/ευσωμους (όπως θέλεις πες το) ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Δεν το διάλεξε κανείς να είναι χοντρός ή να έχει περιττα κιλά! Ειναι απολυτα φυσιολογικό ΚΑΘΕ άνθρωπος να θέλει να μοιαζει όμορφος και να είναι ελκυστικός. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ οι υπερβαροι που είναι υπερβαροι - ή έστω δεν φταίνε παντα.

Αυτό όμως που είναι πραγματικά εξοργιστικό, είναι η εντύπωση που έχει κάποιος πασχων από παχυσαρκία οτι είναι "υπερ-γκόμενος", και "greco-γαμίκος" και "περιζήτητος γαμπρός". Όταν λοιπόν η γνωστή παρέα των σαπιοκοιλιάδων 50αρηδων/60αρηδων γερομπαμπαλήδων, περιοδευει εις Ρωσσία / Ουκρανία και κατόπιν κομπάζει για τα ερωτικά της κατορθώματα και τις κατακτήσεις της και τα γαμήσια σε αιθεριες ξανθομαλλούσες υπάρξεις, είναι τουλάχιστο γελοίο!

Τυπε εσύ σε Citytours τα ακουμπάς σύμφωνα με αυτά που γράφεις σε άλλο νήμα του φόρουμ
οπότε δεν σε περνει να κράζεις τους άλλους. Άσε που ο χοντρός μας ανοίγει τα μάτια σε όλους τους επίδοξους πορνοτουριστές  

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
μαλλον αδελφε δε διαβαζεις τα γραπτα μου
Λες?

ο λογος που εγω προσωπικα παω πλεον στην ουκρανια ειναι καθαρα για την διαστροφη μου και το σεξ με πολλες ταυτοχρονα γυναικες
Αν πηγαίνεις και με τη ΜΑΓΚΙΑ σου βρίσκεις Ουκρανεζακια σαν τα κρυα τα νερα να γαμηθουν ΤΖΑΜΠΑ, μαγκιά σου και μπράβο σου!

Οι ενστασεις μου είναι για την παρεα / τις παρεες των γερομπαμπαλήδων που ενω τα σκανε χοντρα (και δεν τους καθονται τα πληρωμενα πουτανακια ΟΥΤΕ με λεφτα) ερχονται μετα εδω και καμαρωνουν ποσο γαμισκοι είναι. Είσαι ενας εξ αυτών? Αν ναι, σε περιλαμβάνουν όσα εκραξα. Αν όχι, αν παρα την ομολογηθείσαι ευτραφη εμφάνιση πειθεις Ουκρανεζακια να γαμηθουν μαζί σου ΤΖΑΜΠΑ και για την καβλα τους επειδή σε γουσταραν, μαγκια σου

Τυπε εσύ σε Citytours τα ακουμπάς σύμφωνα με αυτά που γράφεις σε άλλο νήμα του φόρουμ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ρε Αρσενικο στη γη που να μην εχει πληρώσει έστω και μια φορα για σεξ! Οποιος λεει το αντιθετο, ειναι μεγας ψευτης. Ναι, εχω πληρώσει 10 και μου εχουν κάτσει τζαμπα 100. Ε, και λοιπόν? Ειδες να βγαίνω και να καμαρώνω? Να βαζω φωτογραφίες των "κατακτήσεων" μου ως τρόπαια? Εδω μιλάμε για γεροξουρες που δεν τους καθεται τζαμπα ουτε η παλαμη τους και καθε φορα που κανουν περασια απο Ρωσσια / Ουκρανία κι αφου τους μασησουν καλα το μαρουλι οι πουτανες, κομπαζουν σαν να ειναι οι υπεργαμιαδες του συμπαντος. Και να ηταν αντρακια σωστα και μορτες, αντε παει στο διαολο! Εδω μιλαμε για 50αρηδες & 60αρηδες γερομπαμπαληδες σαπιους, για την τροπή του ανδρισμου που νομιζουν πως ξανανιωσαν! Ας ειναι καλα η χημεια και τα μπλε φαρμακα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Λες?
Αν πηγαίνεις και με τη ΜΑΓΚΙΑ σου βρίσκεις Ουκρανεζακια σαν τα κρυα τα νερα να γαμηθουν ΤΖΑΜΠΑ, μαγκιά σου και μπράβο σου!

Οι ενστασεις μου είναι για την παρεα / τις παρεες των γερομπαμπαλήδων που ενω τα σκανε χοντρα (και δεν τους καθονται τα πληρωμενα πουτανακια ΟΥΤΕ με λεφτα) ερχονται μετα εδω και καμαρωνουν ποσο γαμισκοι είναι. Είσαι ενας εξ αυτών? Αν ναι, σε περιλαμβάνουν όσα εκραξα. Αν όχι, αν παρα την ομολογηθείσαι ευτραφη εμφάνιση πειθεις Ουκρανεζακια να γαμηθουν μαζί σου ΤΖΑΜΠΑ και για την καβλα τους επειδή σε γουσταραν, μαγκια σου
Ψτττ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αρσενικο στη γη που να μην εχει πληρώσει έστω και μι αφορα για σεξ. Οποιος λεει το αντιθετο, ειναι μεγας ψευτης.
για να τελειωνει το θεμα, και τζαμπα εχω γαμησει αρκετα και πολλα με χρημματα κυριως ομως με χρημματα οταν παω να κανω παρτουζες. οτι θα γραψω εγω συνοδευετε με κειμενο και φωτογραφιες, γιατι ναι ειναι γεγονος υπαρχουν πολλοι τετοιοι που λες και οχι κατ αναγκη χοντροι οι γεροι
απλα αχρηστοι ή μεγαλομανεις που κανουν την τριχα τριχια
στην γυναικα ή το εχεις ή δεν το εχεις
σου εδωσα εδυο λινκ το ενα πμ
διαβασε και μετα κρινε
ακουσον μεν παταξον δε
ή για την περισταση διαβασον δε  :)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
για να τελειωνει το θεμα, και τζαμπα εχω γαμησει αρκετα και πολλα με χρημματα κυριως ομως με χρημματα οταν παω να κανω παρτουζες. οτι θα γραψω εγω συνοδευετε με κειμενο και φωτογραφιες, γιατι ναι ειναι γεγονος υπαρχουν πολλοι τετοιοι που λες και οχι κατ αναγκη χοντροι οι γεροι
απλα αχρηστοι ή μεγαλομανεις που κανουν την τριχα τριχια
στην γυναικα ή το εχεις ή δεν το εχεις
σου εδωσα εδυο λινκ το ενα πμ
διαβασε και μετα κρινε
ακουσον μεν παταξον δε
ή για την περισταση διαβασον δε  :)
@ slaviani, λοιπόν για να το τελειώνω. Ειμαι χαρακτηρας που αν αντιληφθω οτι εκανα λαθος ανακαλω δημοσίως και επανορθώνω. Για τους φίλιους είμαι αδερφος και για τους απεναντι είμαι "σας πήρε ο διαολος τον πατερα". Εάν στη πορεία του χρόνου διαπιστωσω πως σε εκρινα λάθος, να εισαι βεβαιος οτι και θα ανακαλεσω και συγνωμη θα ζητησω δημόσια. Mεχρι τότε, τα παντα υπο επιτηρηση, ελεγχο και διαρκή αναλυση. Τίθεσαι ελευθερος με αναστολή.

Roger & out

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο 9 Οκτωβρη εως 1 Νοεμβρη θα ειμαι γυρω γυρω & ODESSA δεν φερνεις να μας γνωρισεις τα καλα κοριτσια που εχεις επαφες να δουμε αν τα παιρνουν ή οχι;;;;;;;;

Εγω λεω οτι τα παιρνουν ολες αρκει να ξερεις να τις φερθεις ..........

Γεια σου ρε χαρη αρχοντα.....Αν τυχει να εισαι εκει κοντα κερναω καφε και οτι γουσταρεις...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οραια θα τα πουμε εκει τοτε χαχαχαχ.μαμπα δεν εχω,μελετησα μιστερ χ τις νεες αφιξει.η μαλακια οτι εκει που λεει φωτο ελεγμενες πολλες φορες παλι δεν ειναι αυτες.ελπιζω να βρω κατι καλο αν παω σαλον,τελευταια φορα που πηγα ηταν χαλια σε οσα πηγα.μαμπα ολες οι μικρουλες που εψαχναν σπονσορα δεν απαντουσαν ουτε οι μικρες βιζιτες,μονο 2 και ζητησαν 1500-2000 γριβνα.αλλα ηταν πολυ καλες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
@ slaviani, λοιπόν για να το τελειώνω. Ειμαι χαρακτηρας που αν αντιληφθω οτι εκανα λαθος ανακαλω δημοσίως και επανορθώνω. Για τους φίλιους είμαι αδερφος και για τους απεναντι είμαι "σας πήρε ο διαολος τον πατερα". Εάν στη πορεία του χρόνου διαπιστωσω πως σε εκρινα λάθος, να εισαι βεβαιος οτι και θα ανακαλεσω και συγνωμη θα ζητησω δημόσια. Mεχρι τότε, τα παντα υπο επιτηρηση, ελεγχο και διαρκή αναλυση. Τίθεσαι ελευθερος με αναστολή.

Roger & out

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οραια θα τα πουμε εκει τοτε χαχαχαχ.μαμπα δεν εχω,μελετησα μιστερ χ τις νεες αφιξει.η μαλακια οτι εκει που λεει φωτο ελεγμενες πολλες φορες παλι δεν ειναι αυτες.ελπιζω να βρω κατι καλο αν παω σαλον,τελευταια φορα που πηγα ηταν χαλια σε οσα πηγα.μαμπα ολες οι μικρουλες που εψαχναν σπονσορα δεν απαντουσαν ουτε οι μικρες βιζιτες,μονο 2 και ζητησαν 1500-2000 γριβνα.αλλα ηταν πολυ καλες.

εχεις .... δωστα μην εισαι τσιπης.........

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ρε παιδια εκτος απο το να μαλωνετε καμια πληροφορια μπορουμε να βρουμε για ρωσσια ,ουκρανια ..το προσπαθω μηνες,και ολο σε τσακωμους και μπινελικια πεφτω.Δεν εχω ταξιδεψει ποτε ρωσσια ουκρανια,και προσπαθω να βγαλω μια ακρη,πως παιζετε το παιχνιδι εκει,τι ρολο βαρανε,αν πρεπει να ξερει οπωςδηποτε καποιος την γλωσσα πχ,που να κινηθει!
Να ειστε σιγουροι πως το διαβαζουν πολλοι περισσοτεροι το φορουμ και το θεμα απο οσους γραφουν,ενας απο αυτους ειμαι και εγω,που προσπαθουν να μαθουν απο τις δικες σας εμπειριες,και γενικα να παρουν χαμπαρι τι στο διαολο γινεται στις χωρες αυτες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε τα εχεις λιγο μπερδεμενα.ο σλαβιανι δεν μας ειπε ποτε παει για ερωτες ουτε οτι το παιζει γαμπρος.ειναι ο μονος συνηδητος για ουκρανια που γαμα και δεν εχει αγχος για την καθε μαλακισμενη.εχει πιασει το νοημα εδω ειναι γαματε να περασουμε και ειναι ο μονος που περνα παντα καλα γιατι παει αποκλειστικα για σεξοτουρισμο.να σε παρακαλεσω μονο να μην προσβαλεις με χαρακτηρισμους ουτε τον σλαβιανι ουτε τον διμητρακι.οι πιο πολλοι γνωριζομασται παρα της πλακες και της διαφορες μας και τουλαχιστον πρωσωπικα θεωρω φιλους τα παιδια που δινουν πλιροφοριες.πες μας που εισουν κιεβο και με τι ασχολησουν εκει.ελπιζω να μην εισαι και εσυ καταφαντασιαν στην ουκρανια.εσυ προσεχε μην μας πεις μαλακια γιατι γνωριζω το κιεβο και τις πετρες καλυτερα απο την λευκωσια.ποια ειναι η ιστορια σου?ακουμε.καπεια παλια μυνηματα σου που ειδα δεν λενε τιποτα για ουκρανια,μαλλον μας δουλευεις .

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
ρε παιδια εκτος απο το να μαλωνετε καμια πληροφορια μπορουμε να βρουμε για ρωσσια ,ουκρανια ..το προσπαθω μηνες,και ολο σε τσακωμους και μπινελικια πεφτω.Δεν εχω ταξιδεψει ποτε ρωσσια ουκρανια,και προσπαθω να βγαλω μια ακρη,πως παιζετε το παιχνιδι εκει,τι ρολο βαρανε,αν πρεπει να ξερει οπωςδηποτε καποιος την γλωσσα πχ,που να κινηθει!
Να ειστε σιγουροι πως το διαβαζουν πολλοι περισσοτεροι το φορουμ και το θεμα απο οσους γραφουν,ενας απο αυτους ειμαι και εγω,που προσπαθουν να μαθουν απο τις δικες σας εμπειριες,και γενικα να παρουν χαμπαρι τι στο διαολο γινεται στις χωρες αυτες
τι θες να κανεις; που και πως θες να κινηθεις;
διαβασε εδω την δικια μου μεθοδο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom