Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο Σαακασβίλι αν τον αφήσουν μπορει να τους κάνει ανθρώπους...απο τη ζωοδη κατασταση που ειναι να τους κανει Ευρωπαίους,οπως εκανε και τους Γεωργιανούς σε πολυ μικρο χρονικό διάστημα.
  Ισως ειναι ο μονος που μπορεί να σώσει της Ελλάδα αυτή τη στιγμή!Ενας τετοιος τεχνοκράτης με ταλεντο στην οργάνωση και με νέες ιδεες χρειαζεται στην Ελλάδα.

ετσι τυπε,πολυ χλιδη στην Γεωργια  :thumbsup:  :2funny:

Συνημμένα

• 011.jpg
    011.jpg
    102,6 KB · Εμφανίσεις: 72

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το κεντρο της τυφλιδασ μοιαζει με το χωριο μου κακοπετρια.τα σπιτια ειναι χτισμενα σε βουνο,παλλια αλλα ομορφα ολα τα ιδια.ειδα και μερικα πολυ πολυτελη αυτοκινητα στους ανηφορικους δρομους,σε βουνα ειναι χτισμενη η πολη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το κεντρο της τυφλιδασ μοιαζει με το χωριο μου κακοπετρια.τα σπιτια ειναι χτισμενα σε βουνο,παλλια αλλα ομορφα ολα τα ιδια.ειδα και μερικα πολυ πολυτελη αυτοκινητα στους ανηφορικους δρομους,σε βουνα ειναι χτισμενη η πολη.

να εδω βλεπουμε τα υπερπολυτελη αυτοκινητα  :2funny:

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 26

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι φασιστες εκτος τα  συνορα με την υπερδνιστερια θελουν να κλισουν και την σεβαστουπολη.ο σακασβιλη εχει συναντηση αυτες τις μερες με τον μαλακα αντιπροεδρο της αμερικης μπαιντον νομιζω τον λενε.αυτον συναντα καθε λιγο και ο αναστασιαδης και μας δουλευουν και οι δυο με μαλακιες χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτο που λεω παντα οτι αν δεν προγραματιζεις,περνας καλυτερα.φτανω βραδι οδυσσο,εχω λιγες δουλειες να κανω αφου περιμενω συναγωνιστη και μετα ραντεβου μαλον με το 18 που γνωρισα την προηγουμενη φορα.μιλισα χτες μαζι της,λεει εισαι εδω?απο εσενα εξαρτατε λεει αν θα με δεις χαχαχαχ.αρχικα ελεγε ειναι αρωστη,λεω δικαιολογιες αλλα ειπε μετα αν ερθω και θελω θα με δει.θα κανω και αλλες γνωριμιες μεσω φιλων με κοπελες 28-35.δεν εχω χρονο απο ιτερνετ να ψαχνω βιζιτες,ουτε θα φαω χρονο με διαφορους μαλακες που με πριζουν και χανω την ωρα μου.για το 18 ειναι καλι κοπελα,οχι κρυφοβιζιτα.την γνωρισα στην δουλεια της,δεν ειχε χρονο το καλοκαιρι,ειπε μετα δεν θα δουλευει και θα εχει χρονο.οταν την γνωρισα σε στιλ αστειου ειπα να ερθεις να μεινεις μαζι μου και θα εισαι βασιλισα,αφησα να ενοειθει οτι θα την σπονσαρω αλλα αρνηθηκε.αυτο για να δει και ο κμαν που λεει ολες οταν προτινεις λεφτα δεχονται αμεσως χαχαχαχαχ.αν δεν ειναι του επαγγελματος θελεις τροπο.ο συναγωνιστης που ερχετε οδυσσο μου ειπε θα φερει σταγονες απο την αμερικη που σε οπεια βαλει στο ποτο ερεθιζεται και θελει γαμησι.του ειπα εδω αν δεν δωσεις τα 500 -1000 γριβνα δεν δουλευουν οι σταγονες χαχαχαχαχ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε καβλωμενε λεον και αλλανταλον θα μας πειτε πως περνατε εκει; καμια ενημερωση;;;

οχι διοτι δεν ειστε καλα παιδια ...........

Απλα προς καθε ενδειαφερομενο ...μην  ακουτε τιις μαλακιες και παπαριες του καθε αγαμητου που δεν πατησε ποτε το ποδι του εδω.

Ειναι υπεροχα για σεξοτουρισμο αρκει να ξερετε λιγα Ρωσικα αλοιως  αφηστε το ...να πατε αλλου ή να εχετε καποιον να γνωριζει γλωσα.

Ισως γραψω αργοτερα καποια πραγματα  + κοστολογιο 10 ημερων συνολικα.

Και το κερασακι στην Τουρτα  ΣΙΝΟΣ  και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΑΠΙΘΑΝΕς ΕΠΑΦΕς κοστος παπαρια...

Οσο για τον καβλομενο λεον  καβλομενος θα μεινη και αγαμητος με τα μυαλα που κουβαλά..... δεν ακουει  δεν ακουει....

D

dude901123

Επισκέπτης
Προς τον από πάνω..
Μη λες την αλήθεια.. θα κάνεις εχθρούς. Μολδαβία, Ουκρανία, Υπερδνειστερία είναι όλοι παππούδες, ψεύτες, κοιλαράδες που παίζουν τάβλι και λένε ψέματα πως γαμάνε. Και όσοι γαμάνε πληρώνουν πάρα πολλά και μόνο με γριες που τους κοροϊδεύουν.
Αυτή είναι η γραμμή του Τιτανοτεράστιου συγκαμένου Παιδοβούβαλου. Τολμάς να έχεις άλλη άποψη?

Επισκέπτης
Ενδείκνυται  τελικσ η οχι για ολιγοημερο σεξοτουρισμο εκεί  η οχι;Τα ρώσικα που μιλουν εκεί  ειναι κατανοητά ή διαλεκτικα βλαχορωσικα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενδείκνυται  τελικσ η οχι για ολιγοημερο σεξοτουρισμο εκεί  η οχι;Τα ρώσικα που μιλουν εκεί  ειναι κατανοητά ή διαλεκτικα βλαχορωσικα;
Αν θέλεις να  :knockinb: πουτάνες ναι είναι παράδεισος.Κανονικη γκόμενα στην Οδησσό για να βρεις πρεπει να φύγεις απο το κέντρο.Μιλάνε κανονικά Ρωσσικά,Ουκρανικά δεν ακουσα να μιλαει κανέναν εκτος αυτου τα Ουκρανικά δεν τα ξέρουνε καν  :2funny:Ενοειται οτι πρεπει να ξέρεις Ρωσσικά.
  Αν θες κανονικες γκόμενες θα σου πρότινα να πας για καμακι στο Привоз ειναι γυρω στα 2 χλμ. απο το κέντρο (τόσο υπολογισα την απόσταση περιπου).Εκει εχει σταθμό λεωφορείων και είναι γεμάτο γκομενίτσες απο αλλες πόλεις επειδη ερχονται και φεύγουν,εχει και παζάρι
  Τωρα σχετικά με εγγληματικότητα δεν μπορω να εχω γνώμη γιατι στα 2 χρόνια που εχω να παω μπορεί να εχουν αλλάξει παρα πολλά,γ'αυτό ας γραψει ο Αλλαντάλον που ειναι τωρα εκει και ειναι αντικειμενικός.Ο Χάρης μπλέκει από μόνος του σε καταστάσεις  :2funny:και στον Αρη ή στο φεγγάρι να πάει θα βρει κάποιον να τσακωθεί  :2funny:
Προς τον από πάνω..
Μη λες την αλήθεια.. θα κάνεις εχθρούς. Μολδαβία, Ουκρανία, Υπερδνειστερία είναι όλοι παππούδες, ψεύτες, κοιλαράδες που παίζουν τάβλι και λένε ψέματα πως γαμάνε. Και όσοι γαμάνε πληρώνουν πάρα πολλά και μόνο με γριες που τους κοροϊδεύουν.
Αυτή είναι η γραμμή του Τιτανοτεράστιου συγκαμένου Παιδοβούβαλου. Τολμάς να έχεις άλλη άποψη?
Γιατί δεν ειναι έτσι?  :2funny:Αυτοι στην πρωτη φωτογραφία ειναι οι Ελληνες της Μολδαβίας.Το βλέπω λιγο δυσκολο να καμακώνουνε και να  :knockinb: γκομενίτσες  :2funny:.
  Στη δεύτερη φωτογραφία ειναι ο φίλος σου το μεγάλο καμάκι  :2funny:.Τετοια ζώα σαν αυτά που είδα στη Μολδαβία δεν εχω δει πουθενά  :2funny:.Αξιζει να παει κανεις εκει για 2-3 μέρες στο ΟΠΑ για να  :2funny: με τους μεγάλους γαμιάδες της Μολδαβιας  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ας βγαλει ο αναγνώστης τα συμπεράσματα του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• teras15a.jpg
    teras15a.jpg
    279,2 KB · Εμφανίσεις: 72
  • teras14a.jpg
    teras14a.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν δεν γίνομαι κουραστικος πού, πώς  και ποσο;
Οχι δεν γίνεσαι κουραστικός.Οι πουτάνες είναι παντού!Στον πεζόδρομο,στις στάσεις των λεωφορίων ακόμα και στο εμπορικό κέντρο Αθήνα στην καφετέρια στο υπόγειο μπορεί να πετύχεις πουτάνες το απογευμα!συνήθως σου αρχίζουν με 100$  :2funny: και αν μιλας Ρωσσικά της κατεβάζεις στα 500-700 Γκρίβνια την ώρα.Και στα σαλόν  απο ιντερνέτ υπολόγιζε παρόμοιες τιμες.Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι μούφα κατεβασμένες απο το ιντερνετ.

Αν ξέρεις Ρωσσικά δες εδω σχετικά με Οδησσό,εχω γράψει κ'εγώ σχετικά στη δεύτερη σελίδα.Και ειναι πιο αντικειμενικοί γιατι δεν έχει ψεύτες να γράφουνε  :jerking:.Ουτε να προσπαθούνε να κάνουνε τους τελειωμένους φουκαράδες σαν αυτους απο της φωτογραφίες γαμιάδες  :2funny:

το  Forum ειναι τρεις σελίδες μόνο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Οχι δεν γίνεσαι κουραστικός.Οι πουτάνες είναι παντού!Στον πεζόδρομο,στις στάσεις των λεωφορίων ακόμα και στο εμπορικό κέντρο Αθήνα στην καφετέρια στο υπόγειο μπορεί να πετύχεις πουτάνες το απογευμα!συνήθως σου αρχίζουν με 100$  :2funny: και αν μιλας Ρωσσικά της κατεβάζεις στα 500-700 Γκρίβνια την ώρα.Και στα σαλόν  απο ιντερνέτ υπολόγιζε παρόμοιες τιμες

Αν ξέρεις Ρωσσικά δες εδω σχετικά με Οδησσό,εχω γράψει κ'εγώ σχετικά στη δεύτερη σελίδα.Και ειναι πιο αντικειμενικοί γιατι δεν έχει ψεύτες να γράφουνε  :jerking:.Ουτε να προσπαθούνε να κάνουνε τους τελειωμένους φουκαράδες σαν αυτους απο της φωτογραφίες γαμιάδες  :2funny:

το  Forum ειναι τρεις σελίδες μόνο.

Άκου τον μεγάλο αναλυτή τι σου λέει..
Μιλάμε είναι άπαιχτος.. Ενώ μπορούσε να βρει semi και μια και μιλάει ρώσσικα να την κατεβάσει στα 500-700 hryvnia όπως ο ίδιος υποστηρίζει, τελικά κατέληξε στο βρωμομπουρδέλο να γαμάει μια 30+ πίτα στην κυτταρίτιδα και να της προτείνει να βγούνε με ανταλλαγμα να της κάνει καλή κριτική.. Αναλύσεις από το μπερδεμένο μυαλό του Παιδοβούβαλου. Ακούστε τον και κάντε ότι σας λέει. Πηγαίνετε σε πάρκα και αρχίστε να κάνετε προτάσεις για χρήματα. Καμιά πεταμένη απελπισμένη ίσως, όπως και στην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλου στον κόσμο. Άντε για να είμαι πιο αντικειμενικός ίσως ενα 20% μεγαλύτερη επιτυχία από ότι σε κάποια άλλη χώρα λόγω οικονομικής κατάστασης και απελπισίας... οι περισσότερες όμως, ακόμη και πουτάνες αν είναι θα σας ρίξουν καμιά τσάντα στο κεφάλι αν πάτε σαν τον ηλίθιο και λέτε τέτοιες μαλακίες.
Όσο για την πραγματική εικόνα στα παζάρια... Όλες οι βλαχοχωριάτες.. Εκεί σου κόβετε η όρεξη να γαμήσεις από τη βρώμα και τη χωριατοσαβούρα που κυκλοφορεί. Οι φωτογραφίες είναι γνήσιες από το καλοκαίρι στο παζάρι που το Παιδοβούβαλο σας προτείνει να πάτε να βρείτε να γαμήσετε. Άντε καλή όρεξη..

Συνημμένα

• Odessa_opt.jpg
    Odessa_opt.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Odessa_opt(1).jpg
    Odessa_opt(1).jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 56

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν θα τον κλέψουνε θα έρθει σε σένα να ζητήσει τα λεφτά που του πήρανε  :2funny:.Μα είναι δυνατόν να βάλεις στο σπίτι σου γκόμενα που δεν ξέρεις? :rockon:Εσυ βέβαια είσαι ντυμένος άθλια και το κινητό σου κάνει το πολύ 30 Ευρώ και δεν έχεις τίποτα οποτε δεν έχει και πολύ να φοβάσαι.Οσο για τη γκόμενα 30+ με τη κιτταρίτιδα που έχεις κολλήσει  :jerking:
 Σου βάζω τι γράφει ενας απο το amursdp

Dimitrakis ее oчень крaсивo oписaл, скaзaл чтo в Питере легкo мoглa бы туеву хучу денег зaрaбoтaть (8000-10000 в чaс).

Ο Δημητράκης πολύ ωραία την περιέγραψε,είπε οτι Αγία Πετρούπολη ευκολα θα μπορουσε να παίρνει 8.000-10.000 ρουβλια την ώρα (τότε ηταν 200-250 Ευρώ)!

Μετά γράφει:

Зaхoтелoсь прoверить и срaвнить.Пoзвoнил-пo телефoну oкaзaлaсь приятнaя девушкa .Приехaл в гoсти-стaлo еще приятнее.Вoзрaст oкoлo 30 (где тo 28 нaвернoе), рoст oкoлo 167, приятнoгo телoслoжения. Грудь 2.5-3

Ηθελα να δοκιμάσω και να συγκρίνω.Τηλεφώνισα απο το τηλεφωνο ηταν πολυ ευχάριστη (στη φωνή).Πηγα επίσκεψη και ένιωσα ακόμα πιό όμορφα.Ηλικία γύρω στα 30 (μάλλον 28 ετών)ύψος γύρω στο 1,67 με όμορφο σώμα.Βυζί 2,5-3

Που την είδες την κιτταρίτιδα? :2funny:που την είδες τη γριά? :jerking:Πηγε ο ανθρωπος και βρήκε ότι έγραψα.

Εσύ μιά πουτάνα του Σινοχάρα δεν έφερες στο Χάρη για να του δείξεις για γκόμενα σου? :2funny:Οσο για τα λεφτά δεν χρειάζεται να τους το πεις εσύ απο μόνες τους θα σου το πούνε  :2funny:Αν τωρα εισαι τόσο άσχετος και δεν μπορείς να αναγνωρίσει μια πουτάνα που κάνει πιάτσα στον πεζόδρομο απο κανονική γκόμενα εγω τι να πω? :2funny:
 Ετσι οπως και εσυ οι φίλοι σου στο Κισινιώφ γαμάνε της γκομενάρες  :2funny:
 Παρε το φίλο σου που έχει γαμίσει το μισό Κισινιώφ  :jerking: :jerking:.Μακάρι να μπορουσα να σας βάλω να δειτε οτι εχει Μογγολικό σχίσιμο στα μάτια (πιθανοτατα ελαφρας μορφης συνδρομο Down ή είναι απόγονος των Σελτζούκων Τουρκων που εξελληνιστηκε) εσύ αυτό το τέρας μας το παρουσίασες σαν μεγαλο γαμιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατι ειναι φίλος σου.

Στο Привоз έχει και τα λεωφορεία που πανε επαρχία και δεν έχει καθόλου ξένους και στο παζάρι με τα ρούχα ειναι γεμάτο γκομενίτσες που σε παίζουν με τα μάτια τους απο μόνες τους.Αν θες να βρεις απλη γκομενιτσα χωρις λεφτα πας εκει τη μέρα για καμάκι απλα πράγματα.

Οι Ρωσσοι στο σά'ι'τ τους με κάνανε Ходок κατι σαν τιμημένος ολοι δεν ημαστε πανω απο 50 άτομα και ειμαι ο μόνος ξένος στην παρέα τους (στις γιορτες πανε καμια 30αρια μαζι με τους Μοντεράτορ και τους Αντμινιστράτορ) γιατί ότι λέω είναι πάντα αλήθεια και αν δεν ξερω κατι δεν παω να κανω τον έξυπνο.Οσο για τη Μολδαβία έδωσα μια πραγματικη εικονα της κατάστασης και αποκάλυψα τα ψέματα που γράφανε.Ενω εσυ γράφεις μόνο ψέματα που δεν έχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα  :jerking:.

Συνημμένα

• amurspb.jpg
    amurspb.jpg
    194,7 KB · Εμφανίσεις: 60
  • teras42a.jpg
    teras42a.jpg
    131,6 KB · Εμφανίσεις: 70
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
 Ηθελα να δοκιμάσω και να συγκρίνω.Τηλεφώνισα απο το τηλεφωνο ηταν πολυ ευχάριστη (στη φωνή).Πηγα επίσκεψη και ένιωσα ακόμα πιό όμορφα.Ηλικία γύρω στα 30 (μάλλον 28 ετών)ύψος γύρω στο 1,67 με όμορφο σώμα.Βυζί 2,5-3

Που την είδες την κιτταρίτιδα? :2funny:που την είδες τη γριά? :jerking:Πηγε ο ανθρωπος και βρήκε ότι έγραψα.
καλα τωρα οι 28 αρες και 30 αρες δεν ειναι γριες  :2funny: τοσα χρονια μας εγραφες οτι οι γκομενες πανω απο 25 ειναι τελειωμενες και γριες  :2funny:
και εσυ γαμησες μια τετοια και μαλιστα πουτανα και το περηφανευεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:
το οτι εισαι μεγα σαβουρογαμης και ασχετος με γυναικες το ξεραμε :2funny:
απλα τωρα επιβεβαιωθηκε με πανηγυρικο τροπο :2funny: :2funny: :2funny: αντε γεια :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντος είναι κουκλάρα,και το επιβεβαιωσαν και στο amurspb.Συμφωνισαν μαζι μου οτι στην Αγια Πετρούπολη (τοτε πριν την κρίση) θα μπορουσε άνετα να παίρνει 200-250 Ευρώ την ώρα.Οσο για την ηλικία της είναι στο όριο εχω πει οτι αν ειναι ωραια γκόμενα με βυζάρες και καυλιάρα σαν κ'αυτήν μπορώ να παω μεχρι 28-29 ετών.Για σχέσεις βέβαια προτιμαω μικρότερες.

Συνημμένα

• aleksa1.jpg
    aleksa1.jpg
    156 KB · Εμφανίσεις: 56
  • aleksa4.jpg
    aleksa4.jpg
    164,4 KB · Εμφανίσεις: 74

Επισκέπτης
Πάντος είναι κουκλάρα,και το επιβεβαιωσαν και στο amurspb.Συμφωνισαν μαζι μου οτι στην Αγια Πετρούπολη (τοτε πριν την κρίση) θα μπορουσε άνετα να παίρνει 200-250 Ευρώ την ώρα.Οσο για την ηλικία της είναι στο όριο εχω πει οτι αν ειναι ωραια γκόμενα με βυζάρες και καυλιάρα σαν κ'αυτήν μπορώ να παω μεχρι 28-29 ετών.Για σχέσεις βέβαια προτιμαω μικρότερες.
καμια γυμνη φωτογραφία υπάρχει;

για την οδησσο,ξεχασα να ρωτησω,που γινεται η δουλεια;στο χωρο τους;στο ξενοδοχείο μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom