Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καμια γυμνη φωτογραφία υπάρχει;

για την οδησσο,ξεχασα να ρωτησω,που γινεται η δουλεια;στο χωρο τους;στο ξενοδοχείο μου;
Συνηθως πας στο χώρο τους.Καλό είναι να νοικιάσεις διαμέρισμα γιατι το ξενοδοχειο και ακριβότερο είναι αλλα και σε μερικά μπορει να μην αφήνουν να βάλεις γκόμενες,και πολλες γκόμενες δεν πηγαινουν σε ξενοδοχεια.Και γενικα στο ξενοδοχειο ειναι σαν να εισαι υπο παρακολουθιση,βεβαια αυτα γουστα ειναι σε μερικους αρεσει να τους αλλαζουν τα σεντόνια και να τους φέρνουν το πρω'ι'νό στο δωμάτιο.Αν εισαι σε αυτη τη κατηγορία τότε προτιμισε το ξενοδοχειο απο το διαμέρισμα.
  Φώτο μονο αυτες υπάρχουν.Παντος κυτταρίτιδα δεν έχει  :2funny:.Δε νομιζω να πιστευεις αυτον τον παθολογικό ψεύτη που ελεγε οτι  :knockinb: στο Ντόνετσκ μια Ουγγαρέζα πορνοστάρ? :2funny:
  Ετσι στη φαντασία του  :knockinb: οι τελειωμένοι του Κισινιώφ  :2funny:

Συνημμένα

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 56
  • aaa2.jpg
    aaa2.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 96

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Πάλι παραμυθιάζεις τον κόσμο ρε συ  :idiot:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Με τον βλακα τον πορδομεταναστη  ασχολείστε ακόμα 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν είπα οτι εγώ γάμησα την Ουγγαρέζα πορνοστάρ στο Ντονετσκ αλλα ο μαριαν  :2funny:
  Εσείς καθίστε Ελλάδα  :jerking:να τρώτε φρέσκο ψαράκι και να κάνετε μπάνιο στην γαλανή θάλασσίτσα  :jerking: :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ενώ εσύ ταΐζεις τα περιστέρια στα πάρκα

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οδεσσα θελει χρημα αν δε ρεει το $ δεν  :knockinb:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι και γαμάω γάτες  :2funny:γιατι γυναίκες δεν μου κάθονται  :2funny:

Συνημμένα

• TFcNCfMAKj8.jpg
    TFcNCfMAKj8.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Εκδιδόμενες έχει και εδώ και πολύ πιο φθηνές από εκεί που είσαι

Επισκέπτης
Συνηθως πας στο χώρο τους.Καλό είναι να νοικιάσεις διαμέρισμα γιατι το ξενοδοχειο και ακριβότερο είναι αλλα και σε μερικά μπορει να μην αφήνουν να βάλεις γκόμενες,και πολλες γκόμενες δεν πηγαινουν σε ξενοδοχεια.Και γενικα στο ξενοδοχειο ειναι σαν να εισαι υπο παρακολουθιση,βεβαια αυτα γουστα ειναι σε μερικους αρεσει να τους αλλαζουν τα σεντόνια και να τους φέρνουν το πρω'ι'νό στο δωμάτιο.Αν εισαι σε αυτη τη κατηγορία τότε προτιμισε το ξενοδοχειο απο το διαμέρισμα.
  Φώτο μονο αυτες υπάρχουν.Παντος κυτταρίτιδα δεν έχει  :2funny:.Δε νομιζω να πιστευεις αυτον τον παθολογικό ψεύτη που ελεγε οτι  :knockinb: στο Ντόνετσκ μια Ουγγαρέζα πορνοστάρ? :2funny:
  Ετσι στη φαντασία του  :knockinb: οι τελειωμένοι του Κισινιώφ  :2funny:
εκεί το πήγαινα. Στο ξενοδοχείο δεν βαζουν μεσα ποτανες και ναι είσαι υπο παρακολουθηση,αλλά στο χώρο  τους ψιλοχεζομαι να πάω. Μην μου την έχουν στημένη.

Δεν ξέρω  τί παίζει μεταξύ σας με τους Κισινιώτες αλλά γενικα πιστεύω στο ρητο όπου ακούς πολλά γαμησια κράτα  μικρή καπότα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκδιδόμενες έχει και εδώ και πολύ πιο φθηνές από εκεί που είσαι
Ναι με τη διαφορά οτι γαμάς 5 λεπτά και μετά σου βαράει η τσατσά την πόρτα  :2funny:.
  Εσεις της κυνηγατε,ενω εμένα ουτε λεφτα μου ζητάνε,τους βάζω λουράκια,και της τα'ι'ζω λουκανόπιτες  :2funny:.και παρόλαυτα έρχονται σε μένα.
εκεί το πήγαινα. Στο ξενοδοχείο δεν βαζουν μεσα ποτανες και ναι είσαι υπο παρακολουθηση,αλλά στο χώρο  τους ψιλοχεζομαι να πάω. Μην μου την έχουν στημένη.

Δεν ξέρω  τί παίζει μεταξύ σας με τους Κισινιώτες αλλά γενικα πιστεύω στο ρητο όπου ακούς πολλά γαμησια κράτα  μικρή καπότα.
Για τα ζώα του Κισινιώφ ειδες στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τι κατάντια μιλάμε.Γκόμενες ουτε στα όνειρα τους δεν έχουνε,δεν τους ενδιαφέρουν κιόλας.Εκει αιζει να πας μόνο για να γελάς μαζί τους,με την κατάντια τους :2funny: :2funny: :2funny:
  Μολις εγραψες τα θετικα και τα αρνητικα του ξενοδοχειου και του διαμερίσματος.Να στην στεισουν επειδη σε ειδαν στο δρόμο λιγο δυσκολο.Αν ομως φερεις μια αγνωστη γκόμενα που γνωρισες πριν απο λίγο και δει οτι εχεις ακριβα πραγματα μπορει μετα να ερθουν να σου κλέψουν το σπιτι οταν θα λείπεις.Ενα αλλο επικυνδινο ειναι οτι μπορουν οι γκόμενες να σου ρίξουν κλαφελίνη για να σε κλέψουν.
  Αν θελεις να μειώσεις τον κύνδινο πρέπει να μην φέρνεις σπίτι σου γκόμενες που γνωρισες πριν απο λιγο και δεν ξερεις τιποτα γ'αυτες.Εγω συνηθως πριν της φερω σπιτι μου παίρνω παντα το τηλεφωνο τους και το вконтакте τους.Ετσι μειωνεις τον κυνδινο γιατι και να γινει κατι εχεις τη φωτογραφία της οποτε θα την βρούνε.

Επισκέπτης
και δει οτι εχεις ακριβα πράγματα
δεν ηθελα να γραψω πολλά αλλά βγαινουν ένα ενα πολλά σημαντικά ζητηματα,κάποιες λεπτομέρειες που δεν στις λέει κανενας.λεπτομέρειες μεν πολύ σημαντικές δε.ποιος είναι ο ενδυματολογικος κώδικας που πρέπει να ακολουθήσει τουρίστας για να μην ξεχωρίζει σαν τη μυγα μες το γαλα και κινδυνεύει ενω συγχρονως να κάνει μια εντυπωση στα γκομενακια μην τον περασουν για λεσι;η μην στοχοποιηθει απο ποτανες και τους φιλους τους και γενικά  τους ντόπιους κακοποιους;

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Πρέπει να ντυθείς καρναβαλιστής όπως τον δημήτρη για να μην ξεχωρίζεις  :2funny:

Επισκέπτης
:orchestra:[quote author=Don Frantcesco  link=topic=9257.msg6567885#msg6567885 date=1445000888]
Πρέπει να ντυθείς καρναβαλιστής όπως τον δημήτρη για να μην ξεχωρίζεις  :2funny:
[/quote]το λεω γιατι πριν απο πολλά χρονια κατεβηκα στο αεροδρόμιο της Μοσχας πρωτη φορά  με τα ελληνικά ρουχα και κατι κακοποιοφατσες ταριφες με εκοψαν αμέσως και κυριολεκτικά με εστρωσαν στο κυνηγι.ξεχωριζα σαν την μυγα μες το γαλα με το λεπτο δερματινο μπουφαν και τον ψοφο που έκανε εκεί.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
:orchestra:το λεω γιατι πριν απο πολλά χρονια κατεβηκα στο αεροδρόμιο της Μοσχας πρωτη φορά  με τα ελληνικά ρουχα και κατι κακοποιοφατσες ταριφες με εκοψαν αμέσως και κυριολεκτικά με εστρωσαν στο κυνηγι.ξεχωριζα σαν την μυγα μες το γαλα με το λεπτο δερματινο μπουφαν και τον ψοφο που έκανε εκεί.
παντου οι ταριφες θα σε παρουν στο κυνηγι οχι επειδη ειναι κακοποια στοιχεια πλα η ταριφα ειναι διπλασια απο εκει με καλα αυτοκινητα
θα σου πρηξουν κοινως τα παπαρια με το που θα βγεις απο την παραλαβη αποσκευων
ολα σχεδον τα ξενοδοχεια αφηνουν τις κοπελες απλα θα πρεπει να δειξουν την ταυτοτητα τους στη ρεσεψιον
αμα δεν πας γυρευοντας δεν σε πειραζει κανενας μα κανενας
απλα οταν κλεισεις ραντεβου απεφυγε κυριλε εστιατορια εχουν ελληνικοτατες και κατι παραπανω τιμες, γενικα τα εστιατορια/καφε δεν ειναι και μεσα στην φτηνια και οι μεριδες τους ειναι μινιμαλιστικες

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Με τον βλακα τον πορδομεταναστη  ασχολείστε ακόμα 
να γελαμε λιγο τυπε :2funny: για πουτανες και καθαριστριες καλος ειναι :2funny:
ασε που του εχει γινει εφιαλτης ο παναγιωταρος που γαμαει μουναρες  :orchestra:
αυτες οι γκομενες εβλεπαν τον πορνοπεπονια στο κισιναου και :vomit:  :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=9257.msg6567885#msg6567885 date=1445000888]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πάντος είναι κουκλάρα,και το επιβεβαιωσαν και στο amurspb.Συμφωνισαν μαζι μου οτι στην Αγια Πετρούπολη (τοτε πριν την κρίση) θα μπορουσε άνετα να παίρνει 200-250 Ευρώ την ώρα.Οσο για την ηλικία της είναι στο όριο εχω πει οτι αν ειναι ωραια γκόμενα με βυζάρες και καυλιάρα σαν κ'αυτήν μπορώ να παω μεχρι 28-29 ετών.Για σχέσεις βέβαια προτιμαω μικρότερες.
βαζε εσυ πουτανες και να καμαρωνεις σαν το γυφτο  :2funny: :2funny: :2funny:
και βλεπε τον παναγιωταρο που εχει γαμισει τη μιση μολδαβια  :kneel:
σημερινη φωτο αφιερωμενη για σενα σουργελο :2funny:

Συνημμένα

• 12167461_981287535226472_803890928_n.jpg
    12167461_981287535226472_803890928_n.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 19

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
βαζε εσυ πουτανες και να καμαρωνεις σαν το γυφτο  :2funny: :2funny: :2funny:
και βλεπε τον παναγιωταρο που εχει γαμισει τη μιση μολδαβια  :kneel:
σημερινη φωτο αφιερωμενη για σενα σουργελο :2funny:

Ομορφαντρας ο γλομπος σαν ολα τα καμακια του ωπα  :2funny: γκομενα του εισαι τυπε και τον ποσταρεις συνεχως;;;  :idiot:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ομορφαντρας ο γλομπος σαν ολα τα καμακια του ωπα  :2funny: γκομενα του εισαι τυπε και τον ποσταρεις συνεχως;;;  :idiot:
Με 8 ποστ και έμαθες τα καμάκια του ΩΠA;;;;;;;;; Έλα ρε πορδομεταναστη πάλι με κλώνους απαντάς ;;;;;;;

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μελετησα τα ποστ καιρο πριν γραφτω,βλεπω φωτο που βαζετε,ειδα και το βιντεο στο youtube!!!με τους μορφονιους...πεθανα στο γελιο.....ειναι διασημοι τυπε!!!ο τσαρος της ρωσιας πηγε εκει και ειδε λαιβ την καταντια τους...δεν θελει πολυ να καταλαβει καποιος οτι ειναι τελειωμενοι !!!γιατι τους υπερασπιζετε με τοσο παθος;;; :think: τσιρακια τους ειστε ´η κλωνοι;´η μηπως θαυμαστριες; :gay:   :2funny:

Και τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ουκρανια...;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom