KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Μια φορα το λεμε για να το ακουμε...οχι για να το μαθαινουμε....χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!!Δεν τη θυμάμαι!! Την επαναλαμβάνεις σε παρακαλώ;
Μια φορα το λεμε για να το ακουμε...οχι για να το μαθαινουμε....χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!!Δεν τη θυμάμαι!! Την επαναλαμβάνεις σε παρακαλώ;
οπως και τον υμνο μια φορα τον ακουμε και τον μαθαινουμε χοχοχοχοχοχοΜια φορα το λεμε για να το ακουμε...οχι για να το μαθαινουμε....χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!!
Ολα καλα ειναι...εδω και χρονια...!!!!ΚΑΙ απο μενα ΚΑΤΕΡΙΝΑ αν και ολα καλα θα ειναι
τα καλα βιολια δεν παθαινουν τιποτα....Ολα καλα ειναι...εδω και χρονια...!!!!
Αλιμονο σε καποιους...που το πουλι...το περνανε για βιολι...!!!
Αν ηταν το πουλι βιολι...θα το παιζαν κι οι κουλοι...!!!!τα καλα βιολια δεν παθαινουν τιποτα....
Τι μου θυμισες τωρα πανε χροοοοοοοοονια που απολυθηκαΕπειδη πανε χρονια απο τοτε που απολυθηκα μπορω να ερθω μαζι σου να το ξανακανω εκεινο το εμβολιο....γαματο ηταν για χρονια ετρωγα και επινα τα παντα σε ευρωπη και ασια και δεν επαθα τιποτα.
εχουν εξασκησει το στομαΑν ηταν το πουλι βιολι...θα το παιζαν κι οι κουλοι...!!!!
Γιατι εμεις τι κανουμε?Τι μου θυμισες τωρα πανε χροοοοοοοοονια που απολυθηκα
Αλλα εκεινο το εμβολιο που μας εκαναν τοτε δεν πιστευω να ειναι και σημερα τοσο δυνατο (για μια εβδομαδα ψαχναμε να τον βρουμε)
Ετσι ειναι οταν ειναι ισχυρη δοση οπως εγραψες παραπανω δοση για ελεφανταΓιατι εμεις τι κανουμε?
Δεν το ψαχνουμε?
Αλλος γαμαει κι αλλος χαιρεται....χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
mersi,,,,,,,,,,εγω το ανοιξα το θρεντ για τον υμνο των ιεροδουλων οχι για το υγειονομικο καλα λεει ο amjik για τα σκορδα